Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Keskustelua seksuaalienergioista  (Luettu 130230 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
taria
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 495


Valoa ja rakkautta elämään.. ja haleja höpöset ;)


Profiili
« Vastaus #105 : 05.06.2006 20:30:22 »

Aivan whitemonkey.. nimi vaihtui, tyyli ei  Grin

 smitten  smitten  smitten
tallennettu

Aurinko Kaksoset
Nouseva Kauris

Punainen Galaktinen Taivaanvaeltaja
(http://www.myspacedev.com/img/dividers/divider14.gif)
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #106 : 05.06.2006 20:39:06 »

Tää aihe on herättänyt yllättävän paljon tunteita muutenkin, en oikein ymmärrä miksi. No kesälaitumet edessä. Lisää kivaa.. kiitos.  coolsmiley angel Kiss

TUNNISTAMINEN

Huolehdi itsestäsi tunnistaen haaveesi ja tarpeesi,
ottaen askelen kerrallaan kohdataksesi ne.
Tutki ja huomaa lahjasi, kykysi ja saavutuksesi.
*Kun hyväksyt kaikki puolet itsessäsi, olet ehjä ja luottavainen,
voit rehellisesti tunnustaa toisetkin.*
Huomaa ja ravitse muiden ihmisten hyviä puolia niin,
että he tuntevat itsensä rentoutuneiksi ja onnellisiksi kanssasi.
« Viimeksi muokattu: 05.06.2006 20:41:34 kirjoittanut ***JupiterGirl*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
nannax
Vieras
« Vastaus #107 : 05.06.2006 21:07:44 »

Voi ei, olette ymmärtäneet väärin! Embarrassed Lupaattehan, että lausutte muutaman kerran neitsyt marian, jooko? Kiss

 angel

Siis minähän olen harras kristitty ja innokas kirkkoveneiden rakentaja!! smitten

Tietenkin saat itse päättää JupiterGirl mitä oppia kannatat! Rakkautta sinulle!

Ps. muistakaapa nyt silti jokainen noudattaa hivenen tiukemmin 8.käskyä! Angry

 angel

Jumalan siunausta! smitten
tallennettu
taria
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 495


Valoa ja rakkautta elämään.. ja haleja höpöset ;)


Profiili
« Vastaus #108 : 05.06.2006 21:26:12 »

jep jep.. ja mä oon oikeesti Iso-Britannian kuningatar  Wink..

 smitten  smitten  smitten
tallennettu

Aurinko Kaksoset
Nouseva Kauris

Punainen Galaktinen Taivaanvaeltaja
(http://www.myspacedev.com/img/dividers/divider14.gif)
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #109 : 06.06.2006 07:16:49 »

En meinaa nyt millään muistaa näitä 3. ja 8. käskyjä.

Se se varmaan onkin!  2funny
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« Vastaus #110 : 06.06.2006 11:42:26 »


Eikös jossakin välimerellä ole kulttuuri, jossa nainen on tärkeämmässä asemassa kuin mies?  Grin



On,
ja sillä saarella on nimikin: Lesbos  laugh
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #111 : 06.06.2006 19:49:24 »

en jaksa ottaa kantaa tuohon huora vai madonna juttuun, en ole itse kumpikaan, ja omat periaatteet on joita noudatan ja luulen että muillakin on...Enkä myöskään kokenut tulleeni mitenkään loukatuksi siitä otsikosta...
Mutta seksuaalienergiasta, jossain topicissa mainittiin, että myös alimpien chakrojen pitäisi toimia hyvin ja olla tasapainossa, eikä vaan niin, että vain "yläpäässä" pelittää (siis chakrat). Ja se kai ei olisi edes mahdollista.
Eli eli, itse esimerkiksi minulla on kausia, ettei kiinnosta pätkääkään seksi, onko silloin alimmat chakrat epätasapainossa ja merkitseekö se sitä, ettei muutkaan chakrat voi hyvin, vai kuinka on laita? Vai onko silloin se seksuaalienergia suuntautunut johonkin muuhun käyttöön?
Entä mikä mahtaa olla tasapainoista käyttäytymistä?

Hei, lueskelin tässä topicia. En vain aina ole kirjoituspäällä. Mutta muistelenpa että itse mainitsin jotain tuollaista.

Koin sen kerran energiahoitajani luona, kun hän vähän huolestui, että mites ne seksiasiat nyt onkaan, kun tuo chakra on niin hiljainen. Kun hän siihen sitten itsekin totesi, että voihan sen jättääkin, jos se ei häiritse muuten.

En itse paljoakaan ymmärrä chakrojen toimivuudesta, mutta olen oppinut jotakin niiden tasapainottamisesta. Seksuaalichakrahan on myös luovuuden chakra, intohimot voi ohjata täysin muualle. Muistaakseni se myös liittyy siihen, minkälaisena itsensä kokee 'perheessä'. Ja jos vielä mennään sinne esoteeriseen enemmän, niin senkin toimivuus on kait yhteydessä sielusi ikään.

Olen joskus lukenut, että jos nuori sielu yrittää tukahduttaa seks.cakransa toiminnan ja elää kolmannella silmällä, niin pieleen menee. Mutta vanhalla sielulla kaikki alimmat chakrat ovat jo elämänsä opin ottaneet ja ylimmät ovat vaikuttavina ja kasvamassa, joten se munkinkin elämä sujuu jo hyvin. Eiks tässä olisi järkeäkin!

Mutta täytynee sanoa, että kun SE chakra pääsee vauhtiin, muuttaa se elämää ihmeesti, siellä luovallakin puolella, ja varmasti vaikuttaa sydänchakraankin asti! Lienenkö vielä kovin kovin vanhaksi sieluksi sitten ehtinyt!  Cheesy
tallennettu
selkälokki
Vieras
« Vastaus #112 : 06.06.2006 20:00:27 »

hmmm, tjaah, mies ois varmaan mielissään, jos seksuaalichakra lähtisi vähän vauhdikkaammin liikenteeseen. Kieltämättä sellainen luovuuskin on lepotilassa tällä hetkellä.Tai sitten mie olen jo vanha sielu...Mutta en ehkä nyt niiiiin vanha kuitenkaan.
Vatsachakra tuntuu nyt eniten imevän energiaa aina, kun annan reikiä itselleni. Itseasiassa sen on mennyt koko ajan alaspäin (siis chakrat on puhdistuneet ylhäältä alaspäin)..Tätä ennen sydänchakra imi energiaa ja nyt se on maha. Ehkä sen jälkeen  vasta peruschakra sitten puhdistuu. Liekö vatsa niin ylikuormittunut..
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #113 : 06.06.2006 20:20:18 »

Olipa kerran nainen ja mies. Heidät luotiin yhdeksi. Sitten nuo jumalaiset rakastavaiset lähetettiin maan päälle. Heidän yhteenkuuluvaisuutensa oli sanoin kuvaamatonta, he todellakin kokivat ja tiesivät olevansa yhtä. Heidän välinen rakkaus oli jotain niin suurta, ja jumalaista kuin rakkaus vain voi olla.

Iloisina ja luottavaisina he lähtivät matkaan ja saapuivat maan kamaralle. Maan päälle tullessaan he hämmentyivät suuresti, sillä vaikka heille oli kerrottu, että maan päällä joutuisivat fyysisesti erilleen, erotetuksi toisistaan. He eivät kuitenkaan osanneet kuvitella miltä se tuntuisi, joutua elämään erillään ja niinpä kokivat olevansa hukassa ja vailinaisia ja kärsivät hetken aikaa tuosta fyysisestä erillisyydestä. Silti tuo sisäinen tieto, varmuus, tunne ja muisto siitä että he oliva kaikesta tuosta erillisyydestä huolimatta yhtä säilyi vahvana.

He eivät nyt kuitenkaan tienneet kuinka heidän pitäisi toimia, miten tästä eteenpäin ja kuinka helpottaa tuota erillisyyttä. Sopivasti apuun riensikin Äiti Maa, lohduttaen heitä ja kehoittaen heitä pitkän maahantulomatkan päätteeksi lepäämään kunnolla. Hän osoitti heille paikan metsänsä siimekseen, erään suuren puun alle varjoon ja suojaan. Nainen ja mies tekivät kuten Äiti Maa oli neuvonut ja asettuivat lepäämään tuon puun juurelle. Äiti Maa poistui heidän luotaan silmää iskien ja sanoi: "Kyllä te vielä täällä maan päälläkin voitte olla yhtä, aivan kuten minä ja mieheni Isä taivas".

Hieman kummastellen Äiti Maan sanoja nainen ja mies asettuivat makuulleen tuon puun suojaan. Kumpikin pohdiskeli mielessään mitä Äiti Maa oli sanonut. Siinä pohdiskellessaan he huomasivat hivuttautuvansa koko ajan vain lähemmäs toisiansa, kunnes olivat aivan kosketusetäisyydellä. Siitä alkoikin sitten "tutkimusmatka" itseen ja toiseen ja lopulta he löysivätkin keinon olla "yhtä"  myös fyysisesti... Yksityiskohtia ei "sadussa" tarvinne sen tarkemmin paljastaa. Wink Kiss Cheesy

Tuossa itse keksimässäni sadussa siis seksuaalienergia ja sen tarkoitus ja ilmeneminen kaikessa lyhykäisyydessää ja yksinkertaistettuna.  coolsmiley Haluan vielä mainita, että tuon seksuaalienergian ilmentämisen ei toki tarvitse olla pelkästään miehen ja naisen välistä, vaan se voi olla myös samaa sukupuolta edustavien välistä. Kukin tavallaan ja tästä saisi jo ihan uuden aiheen, että miten ja miksi näitä eri seksuaalisuuden muotoja sitten ilmenee...

Tärkeintä kai on kuitenkin se, että ketään ei vahingoiteta, pakoteta tai hyväksikäytetä millään muotoa ihmisten välisessä seksuaalisessa kanssakäymisessä. Eikä varmasti ole kenellekään pahitteeksi jos se ei perustu pelkkään himoon, vaan siinä on myös se seksuaalisuuden syvempi merkitys, rakkaus mukana. Mutta kukin tavallaan tässäkin suhteessa... Ja henkilön niin halutessaan seksuaalienergian voi toki myös "kanavoida" johonkin muuhun toimeen/tekemiseen.

Rupesin tässä myös miettimään sitä, että minkälaista se seksuaalienergian ilmentäminen ihmisten välillä on "puhtaimmillaan", "parhaimmillaan" ja "aidoimmillaan" niin, että se ikäänkuin "yhdentää" ihmisiä täydellisimmin ja "antaa" eniten. Ajatus oli kyllä "päässäni", mutta jotenkin vain tuntui etten saisi sitä millään muotoa järkevästi ja lyhyesti kirjoitettua. Tässä elämässä sellaisesta ei itsellä edes ole kokemusta.  Undecided Eräässä entisessä elämässä kyllä ja siitä on jäänyt vahva "muisto". Kerran sain unitasollakin "opetuksen", tai "muistutuksen" siitä täydellisimmästä  seksuaalienergian ilmenemismuodosta kahden ihmisen välillä. Heh, no ei siitä sen enempää Cheesy Kohdistin kuitenkin katseeni ylös, ja pyysin hieman "apuja" kertoakseni teille sen mitä haen takaa ja yritän kertoa.  Wink Tässä minkä sain:

"Puhtaimmillaan" seksi ei ole pelkkää himojen, halujen ja tarpeiden tyydyttämistä, vaikka se on usein sitäkin.
"Puhtaimmillaan" seksi on toisin sanoen rakastelemista.
"Puhtaimmillaan" se on sitä,
että tiedostetaan ykseys ja yhdytään "yhdeksi".
Ensisijaisesti "janotaan" ja "himoitaan" juuri tuota ykseyttä.
"Puhtaimmillaan" siinä on aina mukana rakkaus.
"Puhtaimmillaan" se on antamista ja siitä saamista, ei "ottamista".
"Puhtaimmillaan" ja "parhaimmillaan" se on sitä, kun rakastavaiset ovat samalla "tasolla" ja "aaltopituudella" henkisesti.
Siitä on seurauksena todellinen "ekstaasi".
Pyrkikää siihen.
"Puhtaimmillaan" se on rakkaus.

"Rakastelkaa rakkautta ja rakastakaa rakastelemista."  smitten
« Viimeksi muokattu: 06.06.2006 20:30:08 kirjoittanut Rakkauden enkeli » tallennettu
selkälokki
Vieras
« Vastaus #114 : 06.06.2006 20:28:00 »

Kauniisti kirjoitettu Rakkauden enkeli.
Pistääpä taas ajattelemaan asiaa syvemmin.
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #115 : 06.06.2006 23:16:42 »

Tulipa mieleen tuota Rakkauden Enkelin juttuja lukíessa, että vaikka minä en tiedä muuta kuin kokemani, niin kirjathan ne tietää paljon.

Luin "Elämän kukan salaisuudesta" että muinoin jo egyptiläiset tiesivät, että jokainen sielu käy läpi erilaisia seksuaalisia suuntauksia ja valitsee ne elämäänsä nähdäkseen ja oppiakseen ihmiselämän eri puolia. Muistaakseni niitä oli nk. heterot, biseksuaalit, homot (lesbot) ja neutraalit. Nämä kolme ensimmäistä jakautuivat taas moneen eri osioon, en muista, mutta vaihtoehtoja oli kymmenittäin valita miten seksuaalisesti itseään ilmentää.

Mielenkiintoista luettavaa se, kun olen luullut että vain nykypsykologia on nuo kategoriat löytänyt ja nimennyt. Tuota neutraalia vain en oikein ymmärrä. Onko se jo vanhan sielun kaikki kokema ja elämä vai onko se tosiaan että on ihmisiä, joilla ei ole seksuaalisia tuntemuksia ollenkaan. Onko näistä yleensä puhuttu?

Ihmettelee metsätonttu
tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #116 : 06.06.2006 23:26:12 »

Mitenkä tuo kirjan nimi kuulostaa niin tutulta.  Huh

Joka tapauksessa mielenkiintoinen havainto Metsätonttu. Kuulostaa hyvin loogiselta. Kyllähän seksuaalisuus kuuluu vahvasti tähän fyysiseen olomuotoon ja täällä elämiseen niin jos muutenkin Sielu haluaa "ahnaasti" kokea kaiken
mitä se täällä ollessaan fyysisessä kehossa vain voi niin miksei sitten myös seksuaalisuuden alueella.

Jospa tuo "neutraali" tarkoitti sitä, että hyväksyy jo sen, että loppupeleissä jokainen ilmennämme seksuaalisuuttamme hyvin monella eri tasolla ja tavalla.
tallennettu
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« Vastaus #117 : 07.06.2006 00:17:25 »

Olipa kerran nainen ja mies. Heidät luotiin yhdeksi. Sitten nuo jumalaiset rakastavaiset lähetettiin maan päälle. Heidän yhteenkuuluvaisuutensa oli sanoin kuvaamatonta, he todellakin kokivat ja tiesivät olevansa yhtä. Heidän välinen rakkaus oli jotain niin suurta, ja jumalaista kuin rakkaus vain voi olla.

Kulta,
olethan saanut/antanut riittävästi seksiä? Olethan?  Kiss

Oma 'pyhä naiseuteni sekä pyhä mieheyteni' tanssii jälleen Yhdeksi tulemisen juhlaa ja muistuttavat toisiansa, että siinähän sinä olet aina ollut... Silmäni - jopa fyysiset - täyttyvät kyynelistä tämän 'jälleentapaamisen' Iloksi. Huora vai Madonna? Huora! Silloin kun se tarkoittaa sitä ettei minunkaan tarvitse enää sulkea itseäni muotojen estoihin! Rakkaus on vapautta ja vapaus on ikuista virtaa jota ei tarvitse padota. Sillä Hän rakastaa ja vain rakastaa... ikuisesti ikuisesti ikuisesti, niinkuin on aina ollut.  2funny

tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
Solarbion
Vieras
« Vastaus #118 : 07.06.2006 10:53:04 »


"Puhtaimmillaan" seksi ei ole pelkkää himojen, halujen ja tarpeiden tyydyttämistä, vaikka se on usein sitäkin.
"Puhtaimmillaan" seksi on toisin sanoen rakastelemista.
"Puhtaimmillaan" se on sitä,
että tiedostetaan ykseys ja yhdytään "yhdeksi".
Ensisijaisesti "janotaan" ja "himoitaan" juuri tuota ykseyttä.
"Puhtaimmillaan" siinä on aina mukana rakkaus.
"Puhtaimmillaan" se on antamista ja siitä saamista, ei "ottamista".
"Puhtaimmillaan" ja "parhaimmillaan" se on sitä, kun rakastavaiset ovat samalla "tasolla" ja "aaltopituudella" henkisesti.
Siitä on seurauksena todellinen "ekstaasi".
Pyrkikää siihen.
"Puhtaimmillaan" se on rakkaus.

"Rakastelkaa rakkautta ja rakastakaa rakastelemista."  smitten


Kiitos kauniista runoudestasi!

Oletpa, Rakkauden enkeli, puhjennut Rakkauden kukkaan!

Cry


***

Rakastelu...
 
Kuinka se onkaan "Ra-kaudella" kastelua;
sen liittämistä yhteen, mihin olemme matkalla:
aurinkotietoisuuteen
- rinta rottingilla.


***

Niin, kuinka eri seksuaalisuuden muodot ovatkaan
yhden ja saman Rakkauden erilaisia ilmaisutapoja.

Rakkaudella ei ole asteita
vaan se on kohdattavissa monikasvoisena.


***

Tuo mainitsemasi...
"seksuaalisuuden syvempi merkitys: siinä on rakkaus mukana" ...
- kuinka sen ihmeenä
elämä luokaan lisää ja uutta elämää
yksilöityneenä ilmauksena
uudelleen versioituneesta Jumalasta,
joka on se Rakkaus
kaiken seksinkin takana.

Ja kaikesta ilmenneestä seksistä,
- elämänvoiman spiraloitumisesta,
mikä tekee kaikesta Seksiä -
paljastuu lopultakin esiin
vain ja ainoastaan
"Rakkauden kierre".

Joka on
tarkoituksenmukaista
ja
päämääräytyvää
maalisuuntautumista
takaisin
Täydellisyyteen.


 smitten angel Kiss
tallennettu
Aniel
Vieras
« Vastaus #119 : 07.06.2006 20:00:33 »

Juu, näinpä miumiu ajattelin minäkin siitä, mitä Rakkauden enkeli aiheella ajaa takaa...
Juuri tuo, että jos nainen on hyvin seksuaalinen, hän on heti huora, kevytkenkäinen, helppoa riistaa, jakorasia tms.
Mutta mies saa aivan rauhassa kulkea vaikka koko ajan mela pystyssä ja naida kaikkea, mikä liikkuu, eikä siitä miestä leimata miespuoliseksi "huoraksi" tms. Miehen seksi ja seksuaalisuus on sallittua, naisen vielä osin tabu. Ainakin joissakin maissa ja kulttuureissa. Ehkä se jotenkin näin menee... En tiedä...  idiot2

Se on vallankäyttöä se.  Kiss
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20
  Tulostusversio  
 
Siirry: