Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Viesti Keijukunnalta  (Luettu 2481 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 25.07.2008 15:19:13 »

Valon viisautta
VIESTI KEIJUKUNNALTA
 
Kanavoinut Natalie Sian Glasson (www.wisdomofthelight.com)
22.7.2008 Iso-Britannia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Meille on suuri ilo yhdistyä tähän aikaan ja paikkaan kommunikoimaan kanssanne ja kertomaan viisauden viestimme. Uskomme tämän päivän viestimme olevan elintärkeä ihmiskunnan ja Äiti Maan hyvinvoinnille - parantamaan harmoniaa kummankin olemassaolossa. Toivomme, että jaatte viestimme rakkaidenne ja ystävienne kanssa, jotta voimme yhdistyä maan päällä ja asteittain auttaa ihmiskunnan tietoisuuden kohottamisessa.
 
Olemme valo-olentoja, jotka tunnetaan keijuina. Puhumme teille yhtenä, keijukunnan valtavana valo-yhteisönä sisäisiltä tasoilta. Olemme maanpallon, luonnon ja tietenkin ihmisinä ja eläiminä ilmentyneiden sielujen hoitajia. Olemme suojelijoitanne ja vartijoitanne. Jokaisella teistä on vähintään yksi keiju opastamassa maan päällä. Keijuoppaan tehtävänä on auttaa teitä yhdistymään taas Äiti Maan ja luonnon kanssa - tämän siteen kautta löydetään valaistuminen ja ymmärrystä. Toivomme, että avaatte sydämenne ja sielunne keijukunnalle ja keijuoppaille, koska tämä yhteys monien muiden muassa auttaa harmonian, rauhan ja rakkauden palauttamisessa maan päälle.
 
Keijuina koko olemuksemme on rakkautta ja Luojaenergia virtaa olemuksessamme jatkuvasti. Toimimme Luojan tahdosta auttaessamme sieluja ilmentämään, kasvamaan ja ymmärtämään todellisuuttaan, oppituntejaan ja sitä, miksi he ovat läsnä maa päällä. Ihmiset voivat saavuttaa kaikki nämä tavoitteet, kun he yhdistyvät taas keijukunnan ja luonnon kanssa ja mikä tärkeintä hyväksyvät kehonsa Luojan mahtavan sielun rakastavaksi luomukseksi.
 
Rakkaus on puhdasta energiaa, mitä on Luojasielussa, mutta mikä on läsnä jokaisessa elävässä tai värähtelevässä energiassa maan päällä. Kun opimme rakastamaan itseämme ehdottomasti ja hyväksymme jumalaisen energian olemuksessamme, opimme kunnioittamaan itseämme enempänä, kuin mitä tällä hetkellä voimme nähdä tai ymmärtää olevamme maan päällä. Tämä hyväksyntä ei yhdisty egoon, joka uskoo, että se on parempi kuin muut, koska sen keho on puhdas rakkauden ilmentymä. Kyse on yksinkertaisesti sisäisen totuuden oivaltamisesta.
 
Kun opimme rakastamaan itseämme, opimme kunnioittamaan ja arvostamaan itseämme, tekojanne ja niitä ihmisiä tai eläimiä, jotka myös elävät maan päällä. Itsenne ja toisten kunnioittaminen on asia, jonka halusimme tuoda huomionne piiriin. Kunnioitus kumpuaa rakkaudesta ja omistautumisesta omalle sielulleen ja Luojalle. Kunnioittamisen ominaisuus puuttuu monien elämästä maan päällä. Kun tämä on omaksuttu, niin energiavärähtely ja tietoisuus kohoavat kovasti, mikä olisi hyödyksi kaikille maan päällä.
 
Me keijut rakastamme itseämme ehdottomasti ja kunnioitamme sielun jumalaisia energioita, kykyjä ja voimaa. Kunnioitamme maata pyhänä jalokivenä ja Äiti Maata viisaana ja pyhänä Jumalattarena. Omistamme aikamme ja energiamme Luojan tahdolle tietäen ja luottaen, että teemme työtä monien oppimisen parantamiseksi.
 
Kunnioitamme aurinkoa se jakamasta valosta ja kuuta sen loistavasta olemuksesta pimeässä yössä. Kunnioitamme tuulta, sadetta ja kaikkia elementti- ja säämuotoja. Ymmärrämme, että kun kunnioitamme ja arvostamme kaikkia laatuja, jotka ovat Luojasielun ilmentymiä, palautamme ilmaston ja säätilan tasapainon koko maailmaan.
 
Kunnioitamme maaperää, koska olemme kiitollisia siitä, että rakkaus virtaa jokaisen jyväsen läpi, ja tiedämme, että se antaa meille luonnollisen ja turvallisen sataman elämiseen sekä kotimme, perheemme ja pyhän oppimistodellisuutemme rakentamiseen. Maaperä on kuin kultapölyä ja se auttaa luonnon maata kukoistamaan runsaasti.
 
Pyydämme ihmisiä opettelemaan arvostamaan niitä lahjoja, joita maapallolla on tarjottavana. Luonto ja eläimet ovat hyvin kallisarvoisia. Maan päällä on hyvin monia asioita, olentoja ja kokemuksia, joista voitte olla kiitollisia kunnioittaen Äiti Maata ja Luojaa siunaus- ja kiitosrukouksillanne. Rakkaat ihmisystävämme, vain oppimalla olemaan kiitollinen todellisuudestanne maan päällä ja kunnioittamaan jumaluutta, joka on jokaisessa elävässä olennossa, ihmisessä tai valovärähtelyssä, palautatte maapallon luonnon tasapainon.
 
Ihmisten epäkunnioitus maapalloa ja toisiaan kohtaan on aiheuttanut monia negatiivisia tilanteita. Kun kunnioitamme jumaluutta sieluissamme, huomaamme, että samaa jumaluutta on jokaisessa ilmentymässä maan päällä. Opimme kunnioittamaan, rakastamaan ja arvostamaan tavalla, jota ei ole koskaan ennen koettu maan päällä. Tämä on Luojan tahto.
 
Olkaa kiitollisia siitä, mitä teillä on nyt, ja vedätte yltäkylläisyyttä monissa muodoissa elämäänne. Kunnioittakaa ja arvostakaa luontoa ja sen monia valtakuntia ja saavutatte Äiti Maan ja meidän, keijukunnan, luottamuksen, mikä sallii meidän tehdä työtä yhdessä harmonissa ja rakkaudessa.
 
Toivomme, että otatte tänään vastaan viestimme ja arvostatte ja kunnioitatte sitä. Rakastamme teitä ehdottomasti emmekä koskaan tuomitse teitä.
 
Olemme yhteydessä ja olemme yhtenä kanssanne,
Keijukunta
 
Siunausta ja kaikkea hyvää,
Natalie
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1 : 25.07.2008 23:38:36 »

Voi miten ihana. Kiitos.  smitten smitten smitten smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: