Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hello kaikki astroilijat!  (Luettu 3616 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jaana
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« : 08.11.2005 21:40:47 »

Täällä Jane, uusi sisäpiiriläinen ...ollut jo jonkin aikaa, mutta päädyin nyt esittelyyn. Olen siis noviisi näillä sivustoilla. Tarkentelen astro tietojani pikkuhiljaa. Olen kauris, nouseva vaaka, kiinalaisessa lohikäärme. Sisäinen energiani pullistelee ajoittain ja puran sitä kuten kauriilla tapana työhön, perheen pyörittämiseen ja harrastuksiin mm. lenkkeily, bodybalance ja latinos. Mahtaako sivuilla olla toista samanmoista? laugh
tallennettu
pratsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #1 : 08.11.2005 22:15:55 »

Moi! Täällä lähes samanlainen, uusi tällä palstalla, kauris, nouseva härkä ja kiinalaisessa lohikäärme.
Kaikkea uutta täytyy nyt tutkia, ero astunut elämään pari kk sitten, asustelen kahden lapsen kanssa, ja yritän sopeutua nykytilanteeseen.
tallennettu
Jaana
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« Vastaus #2 : 16.11.2005 20:14:13 »

Mielenkiintoista Pratsi.  smiley6600
Olet sinäkin kauris ja kiinalaisessa lohikäärme. Tuntuuko sinulla olevan tällä hetkellä into päällä , asiat sujuu ja saat paljon aikaiseksi? Minulla on ollut tarmoa vaikka ylimääräisiin aherruksiinkin..töissä...no kotonakin..sekä harrastusten. Ehkäpä sitä saakin akkuja ladattua kun muistaa ottaa omaa aikaa. Härkä on mullekin tuttu, sillä mieheni on härkä...myös härkäpää! :harka:No, onhan meitä kaksi härkäpäätä vastakkain!
Toivotan sulle voimia ja energiaa elämään.

Terv. Jane
tallennettu
iltarusko
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #3 : 16.11.2005 20:53:31 »

Hei,

minäkin olen suht uusi sisäpiiriläinen, vaikka olenkin näitä sivuja tutkaillut lähes pari vuotta! Nyt vasta kirjoittelen kunnolla eka kertaa..

Samoja juttuja löytyy osittain, olen vaaka, nouseva skorpioni,  ja kiinalaisessa lohikäärme!! Löytyykö tämmöisiä...
Mä en ole tuntenut oloani kovinkaan energiseksi, vaikka lohikäärmeen pitäisi kukon vuonna sitä olla... tekemistä olis kyllä vaikka kuinka paljon.   Johtuneeko siitä että olen vaaka enkä kauris!

Hyviä aloituksia meille uusille.. ja tietenkin entisille, joiden kirjoituksia olen mielenkiinnolla lukenut! Mm. uskonkokeskustelu ollut kiinnostava... ym.ym.
tallennettu
Jaana
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« Vastaus #4 : 16.11.2005 22:16:01 »

smittenOliskohan Iltarusko siinä syy, että minulla merkit on toisinpäin eli olen kauris, nouseva vaaka??? Onhan niitä latteita kausia välillä, mutta nyt on onneksi potkua...En ymmärrä vielä kovin paljon eri planeettojen ohituksista, mutta pikkuhiljaa alkaa tietoa kertyä.

Jane   angel
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: