Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisiko olla kolmas silmä?  (Luettu 7007 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lorelei89
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1



Profiili
« : 13.10.2009 00:09:59 »

Hei kaikki astrolaiset!

Minulla on ollut niin kauan kuin muistan voimakas tunne silmien välissä, alaotsassa.. (anteeksi, en osaa selittää oikein paremmin!) Olen kuullut että kolmas silmä on juuri tässä kohdassa. Kuitenkin, olen huomannut pienestä asti, että jos kohotan sormeni hiljalleen kohti silmien väliä, tulee todella vahva paineen tunne, lievempi kuin kipu, suhtepämiellyttävä kuitenkin. Tunnen sen päivistä vaihdellen noin 1-3 cm päästä ihoa.

Olen aina ollut kiinnostunut yliluonnollisista jutuista, joten olen jotenkin innostunut asiasta. En vain oikein tiedä, miten voisi nyt edetä, mutta ajattelin vihdoin kysyä, olisiko teillä neuvoa tai mielipidettä, kuulostaako tämä edes mahdolliselta kolmannelta silmältä? Voisinko hyödyntää asiaa yliluonnolliselta puolelta, sillä asia kiehtoo minua kovasti? Vai pitäisikö tieteen tulla esiin ja kysyä lääkäriltä (ties vaikka olisi syy pitkäikäiseen masennukseen ja muihin mielenvaivoihin, vitsi vitsi)?  Cheesy

Ajoittaisia yliluonnollisia hetkiä menneisyydessä lukuunottamatta (vahvat enneunet), en voi uskoa että minulla olisi mitään oikeita kykyjä vaikka olisihan se hienoa. Unet ovat kyllä aina olleet todella vahvoja ja selkeitä, jokikinen yö (siunaus sekä kirous Tongue)! Olen myös muutenkin herkkä ihminen.


Kiitos kaikille mahdollisista vastauksista ja mielipiteistä!
tallennettu

- NOUSUMERKKI RAPU
- AURINKO SKORPIONISSA, 5. HUONE
- KUU VAA'ASSA, 5. HUONE
- MERKURIUS VAA'ASSA, 5. HUONE
- VENUS JOUSIMIEHESSÄ, 6. HUONE
- MARS VAA'ASSA, 5. HUONE
- DESKENDENTTI KAURIS
- CHIRON RAVUSSA
- NOUSUSOLMU VESIMIEHESSÄ
- LASKUSOLMU LEIJONASSA
 aurinko
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 13.10.2009 10:34:16 »

Ihan normaalilta kolmannen silmän toiminnalta kuulostaa, ei hätää! 8D Enemmän olisin hädissäni, jos en tuntisi mitään siinä kohtaa.
tallennettu
Lonelylight
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34



Profiili
« Vastaus #2 : 13.10.2009 10:44:51 »

Minä taasen en ole koskaan tuntenut mitään sillä kohdalla...tosin siihen kohtaan tulee punoittava täplä vähän väliä  Cheesy Se on jännä juttu tuo kolmas silmä... minusta tuntuu että se itselläni on välillä enemmän ja välillä vähemmän auki... tai että se avautuu vähän kerrallaan, sitä mukaan kun olen itse valmis vastaanottamaan uusia aistimisen muotoja.  Wink Esimerkkinä nyt viime viikonloppuna olin tilanteessa, missä pääsin "taas vähän syvemmälle", otsaa alkoi punoittaa ja yht'äkkiä aloin näkemään asioita. Aiemmin on intuitio kasvanut, niin siis että havaitsee enemmän ja enemmän asioita (joita ei näe), ja nyt yllättäen katselenkin maailmaa jonkun toisen silmin. Aluksi säikähdin, mutta sitten se alkoi lähinnä naurattamaan  uglystupid2
Noh...en tiedä oliko tästä sepustuksesta mitään apua, mutta pääsinpä avautumaan  Grin angel smitten
tallennettu

-Lonelylight-
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #3 : 23.02.2010 22:13:50 »

Tänään aamulla kun heräsin ja jäin vielä köllöttelemään sänkyyn, niin silmien välissä, otsassa juuri sen kolmannen silmän kohdalla alkoi tuntua todella selkeästi sellaista hienovaraista painelua tai naputusta. Aivan kuin joku olisi siihen sormenpäällään toistuvasti koskenut. Se oli todella mukava ja rauhoittava tunne. Sitten rupesi tuntumaan samassa kohdassa myös sellaista energia "väreilyä" ja pyörivää liikettä. Uskoisin, että minulla jotenkin voimistettiin ja tasapainotettiin kolmatta silmää. Uskon tämän jollain tavalla liittyvän myös siihen energiaverkko "uneen", jonka tätä edellisenä yönä olin nähnyt.  :Smiley Kiitollisena mielyttävästä kokemuksesta.  angel smitten
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #4 : 28.02.2010 11:20:20 »

Olettekos tienneet, rakkaat astrolaiset, että ns. kolmannen silmän kohta on ihan fysiologisestikin tärkeä piste? Niinkuin muuten moni chakrankin kohta.  Mutta tämä ns. kolmas silmä  on ihan siinä kohdassa, mihin päättyy koko kehon mittainen lihaskalvoketju,  Ketju alkaa isosta varpaasta ja jatkuu kehon takapuolta pitkin päälaelle ja päättyy silmien väliin.

Kokeilkaapas vaikka venytellä takareittä.  Laittakaa ensin otsa oikein ruttuun, aiai kun ottaa kipiää eikä takareisi veny.  Kokeilkaa sitten rentouttaa otsa ja keskittäkää ajatukset otsaan, tähän ns. kolmannen silmän kohdalle.  Jopa vain reisi venyy!
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #5 : 28.02.2010 11:35:16 »

Jaksamatta sen enempää lukea niin totta kai voi. Meidän sielu sijaitsee teorioiden mukaan kulmakarvojen välissä muistaakseni pari senttiä sisällepäin. Minulla ainakin tuo kolmas silmä reagoi kiviin esimerkiksi tosi voimakkaasti.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: