Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: HENKILÖKOHTAINEN VIESTI MAITREYALTA (MIKSI?)  (Luettu 2756 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 30.04.2008 11:21:17 »

MAITREYAN OPETUKSIA

Kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

HENKILÖKOHTAINEN VIESTI MAITREYALTA (MIKSI?)

Minulta on kysytty monissa julkisissa kanavointitilaisuuksissani sen tarkoitusta, miksi olen maatasolla tänä aikana. Lopultahan on jo niin monia opettajia ja kanavia. Olen samaa mieltä edellisen lauseen kanssa, mutta korostan, että maatasolla on myös monia sieluja.

Tekstissäni totuudesta kirjoitin siitä, että jokainen on yksilö ja että jokainen löytää oman polkunsa. Jokaisella on oma henkinen opettajansa. Jotkut löytävät sen Sai Babasta, toiset kristinuskosta, jotkut Bahai-uskosta. Muut toisista uskoista tai ihmisistä. Teillä on maatasolla sanonta, että kun oppilas on valmis, opettaja tulee paikalle. Olen opettaja ja kouluni on maailma internetin kautta sekä henkilökohtainen yhteys auttajani Margaretin välityksellä. Monet kutsuvat minua "maailmanopettajaksi" ja siinä kaikki mitä olen. Siksi minua on menneisyydessä kutsuttu. Olen puhunut monien kautta täällä maatasolla. Nyt kuitenkin puhun Margaretin kautta. Päätimme työskennellä yhdessä monia inkarnaatioita sitten, ja vaikka työskentelimmekin, hän ei aina kuunnellut sanojani, vaan piti parempana oman itsensä seuraamisen. Vain tässä inkarnaatiossa hän on kuunnellut ja seurannut meidän tietämme henkisissä ulottuvuuksissa.

Tämä ei ole poistanut hänen vapaata tahtoaan, kaukana siitä. Hänellä on valinnan mahdollisuus kuten aiemminkin, mutta hän on oppinut kuuntelemaan sisäisiä yllykkeitä ja seuraamaan niitä ja näin tekemään sitä työtä, jota hän tuli tänne tekemään. Hän ei ole kukaan erityinen, enkä ole minäkään. Olemme vain sen Luojan viestintuojia, joka on tullut tänne opettamaan. Monet näkevät sanani ja ne kiinnittävät narun heidän sydämeensä. He tunnistavat opettajansa ja sitten odottavat jokaista uutta kanavointia. He ehkä haluavat tavatakin minut. Järjestävät joko minut menemään luokseen tai tulevat itse minun luokseni, mutta he eivät epäröi. Heidän sielunsa tunnistaa sanani.

Ne sielut, jotka eivät tunnista, siirtyvät eteenpäin ja löytävät opettajan, joka puhuu heille. Jokaisella sielulla on OMA opettajansa. Jotkut löytävät tuon opettajan ja toiset eivät. Monet epäonnistuvat tuon opettajan tunnistamisessa, koska heillä on niin voimakas itse. Koska me molemmat teemme työtä Luojan kanssa, Margaret pystyy välitykselläni kanavoimaan uskomattoman korkeaa energiavärähtelyä. Tämä on mitä upeinta parantavaa energiaa, ja monille jotka ovat tilassamme, tapahtuu mitä hämmästyttävimpiä henkisiä muodonmuutoksia. Sama energia toimii myös peilinä, joka tuo pintaan kaikki asiat, jotka teidän on käsiteltävä - se saa teidät kohtaamaan ongelmanne. Margaretista tulee teidän peilinne. Katsoessaan peiliin monet juoksevat karkuun kauhuissaan, koska he eivät halua kohdata tai työstää itseään.

En tule saarnaamaan teille vaan puhumaan henkisen maailman asioista. Te päätätte, kuunteletteko vai ette. Kukaan ei pakota teitä siihen. Jos valitsette minut opettajaksenne, silloin valitsette polun korkeampaan valaistumiseen ja elämänne muuttamiseen. Voin tulla myös peiliksenne, joka näyttää teille asioita, joita ette halua nähdä, ja saatatte juosta karkuun. Monet ovat sen tehneet aiemmin. Kummassakin tapauksessa tulette eräänä päivänä löytämään OMAN totuutenne. Ne jotka löytävät tuon totuuden, löytävät lopulta rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen. Tämä on maatasolla olemiseni tarkoitus.

Maitreya

VIESTI KAIKILLE NIILLE, JOTKA KUULUVAT USKONNOLLISIIN RYHMIIN

Tiedän niistä negatiivisista sähköposteista, joita kanavani on saanut sen jälkeen, kun hän aloitti nämä nettisivut pyynnöstäni. Monet noista kirjoittaneista sieluista tunnustautuvat kristityksi tai muihin uskonnollisiin ryhmiin kuuluviksi.

Kaikkien uskontojen tarkoitus on tuoda sana RAKKAUS maailmaan. Aikojen alusta saakka on ollut monia Jumalan sanansaattajia, joista jokainen on tulkinnut Jumalan sanaa omalla tavallaan. Kysymykseni teille kuuluu: "Miksi olette niin vihaisia? Miksi vihaatte niin paljon?"

Jos kuulutte kristittyihin, juutalaisiin, muslimeihin tai johonkin toiseen uskonnolliseen ryhmään, miksi vainoatte sitä, joka tulee mukanaan RAKKAUDEN viesti tälle aikakaudelle?

Mikään kirjoituksissani ei ole negatiivista. Kirjoitukset on tehty ylentämään ihmiskuntaa, auttamaan niitä sieluja, jotka etsivät henkisyyttä, mutta jotka eivät halua kuulua johonkin ryhmään. Miten se voi olla väärin? Jos olette henkisiä, todella henkisiä, teillä on vain RAKKAUTTA sydämessänne eikä siellä ole enää yhtään kiukkua, vihaa ja pelkoa.

Maitreya


YLTÄKYLLÄISYYS

Teillä kaikilla on tarkoitus olla yltäkylläisyyttä elämässänne. Kyllä, jokaisella teistä. Kuitenkaan ette tiedä tätä ja monet teistä pysäyttävät virtaamisensa tuohon yltäkylläisyyteen ajattelullaan. On yleinen käsitys, että jotkut ihmiset syntyvät yltäkylläisyyteen ja toisten on kärsittävä. Tämä ei ole totta. Luoja teki teistä kaikista samanarvoisia, teillä KAIKILLA voi olla yltäkylläisyyttä elämässään. Teidän on vain luotava se. Kyllä, joillakin teistä on oppitunteja tähän aiheeseen liittyen ja teidän saattaa olla vaikeampaa luoda sitä, mutta sen ei pitäisi olla mikään ongelma ja tulette löytämään tuon yltäkylläisyyden.

Hukkaatte niin paljon maan aikaa eläen menneisyydessä, ollen uskomatta itseenne, epäillen kykyjänne jne. Ette voi muuttaa sitä, mitä on ollut, miksi siis huolestuttaa itseään sillä. Sitten kun päästätte irti menneestä, voitte luoda tulevaisuutta paljon paremmin. Energia auttaa teitä siinä, koska sitä ei hukata menneisyyteen. Yltäkylläisyys, joka on oikeutenne, voi alkaa tulla elämäänne millä tahansa ilmentämällänne tavalla.

On niitä, jotka ajattelevat yläkylläisyyden olevan väärin, ettei yltäkylläisyyttä pitäisi olla. Miten voidaan saavuttaa asioita, joita halutaan, jos ei ole yltäkylläisyyttä? Ajatelkaa, mitä voidaan tehdä, jos on ihanaan elämään tarvittavat keinot. Ei yltäkylläisyydessä ole mitään väärää. Sillä on merkitystä, mitä teette sillä. Ajatelkaa, mihin elämässänne haluaisitte yltäkylläisyyttä, ja sitten päästäkää irti kaikesta negatiivisesta ajattelusta tuon alueen osalta. Katsokaa sitten elämänne muuttuvan. Se on todellakin hyvin yksinkertaista.

Maitreya


OLETKO VELOISSA?


Jos vastauksesi yllä olevaan kysymykseen on "kyllä", haluaisin kertoa sinulle muutamia neuvoja, joita mestari Maitreya on antanut niille, jotka ovat tulleet henkilökohtaisiin kanavointeihin.

Mestari kertoi minulle kauan sitten henkimaailman huolesta niitä sielujen osalta, joilla on velkaa. Hän opetti minulle pitkän aikaa sitten, ennen kuin ryhdyin tekemään töitä itselleni, että velka estää meitä ilmentämästä. Samalla kun maksamme korkoa velasta, kiellämme itseltämme yltäkylläisyyden.

Eräs nainen, jolla oli paljon velkaa, tuli muutama vuosi sitten lukemukseen. Hän halusi ulos tuosta tilanteesta, muttei tiennyt miten. Lukemuksen aikana mestari kanavoi seuraavaa tietoa. Tuo nainen oli hyvin epätoivoisesti avun tarpeessa, häntä uhattiin vararikolla. Mestari ilmoitti, ettei hän voinut estää vararikkoa, vaan naisen oli luotava tuo tilanne itse. Hän kuitenkin voisi auttaa naista aloittamaan velan takaisin maksamisen ja kertoi, että nainen olisi muutaman vuoden päästä velaton.

Mestari korosti, että me kaikki ostamme asioita, joita emme tarvitse. Silloinkin kun meillä ei ole paljon rahaa, me usein kulutamme enemmän, kuin meillä on. Hän käski naista ostamaan halvan käytetyn kukkaron. Silloin kun hän meni ostoksille, hänen oli määrä ottaa mukaan kukkaronsa, jossa oli rahat, ja tämä käytetty kukkaro. Kun hän kulki kaupassa tekemässä ostoksiaan, joka kerta pysähtyessään katsomaan jotain hänen piti kysyä itseltään, tarvitsiko hän sitä. Pärjäisikö hän vielä viikon sillä, mitä hänellä jo oli? Mestari sanoi, että jos hän otti tavaran, jota hän ei tarvinnut, hänen piti laittaa se takaisin hyllylle, mutta laittaa tuon tavaran hinta - pyöristettynä lähimpään dollariin - käytettyyn kukkaroonsa. Naisen piti tehdä tämä kaiken ostamansa osalta, oli kyseessä sitten ruoka, vaatteet, rautatavaraa tai mitä tahansa.

Mestari sanoi, ettei hänen pitänyt katsoa kukkaroon ennen kuukauden loppua. Hän sanoi kiusauksen olevan suuri, mutta hänen ei pitäisi koskea kukkaroon. Kuukauden lopussa, kuun viimeisenä päivänä hänen oli määrä avata tuo kukkaro. Mestari sanoi, että nainen olisi yllättynyt siitä, miten paljon rahaa hänellä olisi. Hänen oli määrä ottaa 20% loppusummasta itselleen iloksi budjetoinnista, ei käytettäväksi sellaisiin asioihin, joita hän ei tarvinnut, ja käyttää loput rahat velkojen maksamiseen. Mestari pyysi naista olemaan yhteydessä minuun ja kertomaan, miten hän pärjäsi.

Ensimmäisen kuukauden jälkeen nainen soitti ja kertoi minulle säästäneensä 140 dollaria. Hän ei voinut uskoa, että hän olisi käyttänyt tuon summan tavaroihin, joita hän ei tarvinnut. Otettuaan pois 20%, minkä hän käytti aterian tarjoamiseen itselleen, hän käytti loput luottokorttivelan maksamiseen. Joka kuukausi hän pystyi maksamaan ylimääräiset 100 - 180 dollaria luottokorttivelkaansa. Tänä vuonna hän sai lopulta sen maksettua. Hän jatkaa nyt käytäntöä ja aikoo maksaa ylimääräisellä rahalla asuntolainaansa.

Mestarista tuntui, että ne teistä, jotka eivät halua olla veloissa, voivat kokeilla tätä menetelmää. Se todellakin toimii, ja siihen todellakin kuluu maan aikaa, kuten mestari sanoo. Kaikki riippuu nyt teistä itsestänne.

Margaret

TIEDOSTAMINEN

Minulta on kysytty monta kertaa: "Mestari, mitä voin tehdä tullakseni henkisemmäksi?", ja sanon sielulle: Ole tietoinen. Ole tietoinen siitä, mitä sanot toisille ja miten sanot sen. Ole tietoinen sanoista, jotka tulevat suustasi ulos. Ole tietoinen, miten oma itsesi manipuloi sinua olemaan tekemättä juuri sitä asiaa, mikä tiedät kohottavan värähtelyäsi. Ei ole helppoa olla henkisellä polulla, sillä kun siirryt eteenpäin energiassa, maatason energia yrittää vetää sinua takaisin sinne, mistä olet juuri lähtenyt.

Kukaan ei ole täydellinen, ja värähtelyssä kohoaminen ei ole helppo tehtävä. Siitä voidaan kuitenkin tehdä helpompaa tullessasi tietoiseksi kaikesta, mitä teet ja miten yrität sabotoida itseäsi, kun kasvat. Usein voi tilanne olla se, että otetaan kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin. Kun kuitenkin pysyt liikkeessä, voit asteittain muuttaa pois maatasolta ja löytää rauhan, jota monet eivät ole koskaan kokeneet. Sitä kannattaa tavoitella!

Maitreya


YLÖSNOUSEMUS

Monia vuosia monet ihmiset maatasolla ovat puhuneet ylösnousemuksesta. Monet ovat sanoneet, että avaruusolennot tulevat maatasolle ja ottavat hyvät sielut mukaansa. Toiset ovat ennustaneet, että ainoastaan tiettyjen kirkkojen ryhmät ylösnousevat, kun Kristus-sielu palaa. Aito totuus on, että koko ihmiskunta voi ylösnousta, mutta monet sielut eivät kuitenkaan tee sitä, koska he eivät kohota värähtelyään.

Fotonivyöhyke-energia, Kristus-henki auttaa kohottamaan tämän planeetan asukkaiden värähtelyä. Monet sielut eivät pysty selviytymään korkeammista energioista, elleivät he ole puhdistaneet tukoksiaan ja ottaneet hallintaan fyysistä, tunne, mentaalista ja henkistä kehoa. Miljoonat sielut maatasolla ovat olleet ansassa ja palanneet inkarnaatio toisensa jälkeen pystymättä lähtemään tästä värähtelystä, koska niiltä on puuttunut tietoa chakroista ja niiden tarkoituksesta. Heiltä puuttuu menneiden elämien muistitieto. Se pitää heidät pimeydessä, ja he saavuttavat nirvanan tai rauhan vain elämien välillä. Heidän on palattava uudestaan ja uudestaan yrittämään puhdistaa inkarnaatioiden kuonaa.

Kristus-sielu tuli Jeesuksen kautta 2000 vuotta sitten. Hän oli meedio ja parantaja. Hän muutti muotoaan kuten monet meediot tänä päivänä ja toi mukanaan fotonivyöhyke-energiaa. Tänä päivänä se tehdään taas auttamaan ihmiskuntaa kohottamaan värähtelyään. Surullista kyllä, opettaja Jeesuksen sanoja on muutettu alkuperäisestä merkityksestään. Monet muutkin profeetat ovat myös puhuneet ja tuoneet uutta energiaa ja viestejä mestareilta auttamaan ihmisiä, mutta kaikkia heitä on tulkittu väärin.

Viesti annetaan taas siinä toivossa, että ihmiskunta kuuntelee. Ne jotka ovat etsineet henkistä apua, joilla ei ole negatiivista ehdollistamista ja ajattelua, ne joilla on rakkautta kanssaihmisiään kohtaan heidän epäonnistumisistaan huolimatta ja ne jotka seuraavat valoa eivätkä tuomitse muita, lopulta lähtevät tältä maatasolta eivätkä koskaan palaa. He siirtyvät korkeampaan värähtelyyn, pois negatiivisuudesta, ja heistä tulee yhtä Ylimmän olennon tai Jumalan kanssa. Tämä tulee tapahtumaan kaikille sieluille, jotka ovat tässä nykyisessä inkarnaatiossa ja jotka ovat kohottaneet värähtelyään. Ne jotka eivät kohota värähtelyään ja jotka eivät ota vaaria mestareiden viestistä, jäävät taas kerran sidotuksi maahan, inkarnoitumaan uudestaan ja uudestaan tuhat maan vuotta, kunnes tulee toinen energia, joka muuntaa ja auttaa niitä, jotka haluavat lähteä.

Monet niistä, jotka tällä kertaa jättävät maatason, liittyvät monien inkarnaatioiden takaiseen avaruusveljeskuntaan. He tulivat kylvämään ja opettamaan. Mutta kun he sekoittivat energiansa ihmisten energiaan maan päällä, heidän korkeampi itsensä, joka oli puhtain ja korkein, yhdistyi primitiivisen ihmisen itseen. Ihmisen eläinosa ja myöhemmät jälkeläiset olivat sidottuja maatasoon ja inkarnoituivat elämä toisensa jälkeen yrittämään vapautumista itsestä, yrittämään epätoivoisesti yhdistymistä korkeampaan itseen, mutta he eivät kyenneet siihen, koska tämän planeetan värähtely ei ollut tarpeeksi korkea.

Tämä on nyt muuttumassa ja ihmisillä on tilaisuus muuttua. Pimeät voimatkin kerääntyvät odottamaan tarttumista niihin, jotka haluavat muuttua. Monet antautuvat kiusaukseen ja menevät taaksepäin, mutta monet siirtyvät eteenpäin ylösnousemukseen ja yhdistymiseen Jumalan kanssa jättääkseen maatason iäksi. On hyvin vähän aikaa ja monia sieluja, joihin pitäisi saada yhteys. Monia sanoja on jo puhuttu ja kirjoitettu, mutta ihmiset pistävät edelleen päänsä pensaaseen. Monia kanavia on lähetetty eikä heitä edelleenkään kuulla, koska ihmiset ovat oppineet rakastamaan pimeyttä eivätkä muista, millaista valo on. Se ei ole hymnien ja rukousten laulamista. Eikä se ole tietyn lahkon tai kultin seuraamista ja asioiden tekemistä tietyllä tavalla. Se on rehellisyyttä itselleen, omien negatiivisten tai pimeiden puoliensa kohtaamista, hyvän näkemistä jokaisessa sielussa, olemista koskaan tuomitsematta. Se on rauhaa, joka ylittää kaiken ymmärryksen.

Antakaa itsenne johdatettavan valoon, antakaa valon säteillä kauttanne ja palkkiona on tuo rauha. Antakaa itsenne johdatettavan maatasolta ylösnousemiseen korkeampaan värähtelyyn ja liittoon, joka ylittää kaiken koskaan tietämänne. Se voi alkaa nyt. Voitte kokea tuon rauhan. Teidän täytyy vain kääntyä valoon, vapautua kaikesta kritiikistä ja toisten tuomitsemisesta, vapautua tunnekehosta, ymmärtää henkisiä lakeja ja noudattaa niitä, rakastaa kanssaihmisiänne kaikesta sydämestänne ja olla halukas kasvamaan henkisesti. Tämän oven avaaminen ei ole helppoa. Olemme lähettäneet monia opettajia auttamaan teitä. Heitä on kaikkialla ja jos pyydätte, teidät johdatetaan heidän luokseen. Se merkitsee oman itsenne kohtaamista ja siitä irtipäästämistä. Sitten ylösnousette korkeampaan värähtelyyn.

Maitreya
« Viimeksi muokattu: 30.04.2008 11:28:27 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: