Sivuja: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709436 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1140 : 31.03.2008 21:27:29 »

Rinna1, nyt unohtunut kortti! =D Tämä tälle vuodelle siis, noin yleisesti.

MAAILMANKAIKKEUS
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu – paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaansa tempaamana. Pienen ”minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen yhteyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoitukset pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita – jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kumissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. ”Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmä: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle ja jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuun saamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa

Sanoisin, että ei muutoksia suhteeseen, se jatkuu edelleen, koska se ei ole vielä täyttänyt tehtäväänsä. Mikä sen tehtävä sitten ikinä onkaan teille kahdelle, se toimii ja vaikuttaa yhä. Ilmeisesti suhde on karmallinen eli menneiden elämien vaikutuksesta syntynyt, sillä käänteisenä tämä kortti kertoo karmallisista sidoksista, jotka eivät ole vielä katkenneet/muuttuneet universaaliksi sidokseksi, jolla ei ole menneisyyttä.
Hyvää kaiken kaikkiaan noin yleisesti näyttäisi tämä vuosi olevan!Ei suurempia mullistuksia.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1141 : 31.03.2008 21:30:20 »

Oho, huomasin nyt, että Rinna1, et olekaan unohtunut välistä, en ole ehtinyt vielä sinun kysymykseesi. Eli kaikki Rinna1:n edessä olleet odottakaa vuoroanne! Minun moka!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1142 : 31.03.2008 21:39:45 »

Aviomies. Ensin projektin kortti ja sitten asunnon.

SAUVOJEN VIITONEN – TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttymätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesti kuvaa vapaata lentoa ylös korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältellen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virta vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alapäässä olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitellen, asteittain. Älä anna itsesi murtua.  Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylitsepääsemättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin. Nosta tälle kortti (Tarvittaessa voin nostaa kortin – AthaMaarit huom-)
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Onkohan tässä välillä ehtinyt käydä niin, että vanhan harrastuksen vaatimukset, nyt kun siitä tavoitellaan vielä kovemmin jotain suurempaa, ovat alkaneet taas nostaa päätään ja suunnilleen jo kiristelet hampaitasi siellä päässä. Älä luovuta, mutta hellitä. Pidä haluamasi päämäärä mielessäsi, mutta älä suotta sodi tuulimyllyjä vastaan. Odotus on paikallaan, anna asioiden kehittyä omallakin painollaan ja kun vain jaksat olla sinnikäs, sinut palkitaan.

INTOHIMO
käänteinen
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää palon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältää myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen on aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surunm, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.


Asuntoasiaan tuntuu pomppaavan ihan eniten tästä kortista se, että älä hyväksy kaikkea, äläkä hullaannu kaikesta. Nyt, tässäkin asiassa, kaivataan malttia ja päättäväisyyttä. Joustaa saa, mutta ei hyväksyä mitä tahansa. Jos haette ihan tietynlaista asuntoa älkää luovuttako, vaan pitäkää asunto mielessänne ja jatkakaa sen etsimistä. Ehkä joudutte tinkimään jostakin pienestä asiasta, kun talo osuu kohdalle, mutta se ei haittaa. Parhaimmassa tapauksessa löytyy vielä parempi talo,mistä olette haaveilleet! Ota odotus voimaksesi ja oppaaksesi, joka johdattaa uuden asunnon luo.
Jos asuntokorttini tulkinta tuntuu ihan köllykälle johtuu se siitä, etten tiennyt kysymystä tuon tarkemmin joten oletan, että olette etsiskelemässä uutta asuntoa =D
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1143 : 31.03.2008 21:44:50 »

Axu. Tällanen vastaus tuli puristavaan oloon:

SAUVOJEN VIITONEN – TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttymätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesti kuvaa vapaata lentoa ylös korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältellen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virta vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alapäässä olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitellen, asteittain. Älä anna itsesi murtua.  Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylitsepääsemättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin. Nosta tälle kortti (Tarvittaessa voin nostaa kortin – AthaMaarit huom-)
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Vastaus löytyy suoraan kortin avainsanoista. Egopohjaiset, ikävät tunteet, joita on ehkä pidetty pinnan alla liian kauan, pyrkivät ulos. Henkisesti voidaan sanoa, että kyse on puhdistumisprosessista ja itse kukin meistä käy sellaisia läpi. Tämä vuosi on ollut ihan erityisen rankka, eteenkin (henkisesti) herkille ihmisille
, ja tämän vuoden puhdistavat, vanhan poisrepivät tuulet ovat iskeneet omaankin elämääni kovaa, samoin lähipiiriini. Ajalle ominaista siis tuo huonovointisuutesi ja sinunkin kohdalla se johtuu puhdistumasta. Ilmaise Itseäsi ja tunteitasi avoimesti ainakin Itsellesi, jos et muille vielä uskalla niin tehdä. Luovu peloistasi ja ennen kaikkea - älä anna Itsesi katketa tai murtua! Sisulla ja hampaat irvessä eteenpäin!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1144 : 31.03.2008 21:48:11 »

Muumimamma. Tällaista tuli sinulle:

SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos myötätunto.

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen on sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Kasvamista ja kasvamista, henkistä tietä eteenpäin. Sitä on luvassa. Muutoksia siis tulee jollain tasolla ja ne koskettavat sinua eniten henkisesti sekä tunnetasolla. Elämä on kuitenkin jatkuvaa muutosta ja jos minkäänlaisia muutoksia ei tapahdu, ei edes Itsessä, niin silloin pitää hälytyskellojen soida (koska seisahtuneisuus ei ole normaalia olemassaololle) tai onnitella Itseään totaalisesta valaistumisesta Wink
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1145 : 31.03.2008 22:00:31 »

Sunangel! Mahtavaa, että olet alkanut toimia päinvastoin kuin normaalisti! Se tarkoittaa, että alat toimia korkeimmasta Itsestäsi, sielustasi käsin, etkä enää toimi maallisesta persoonastasi eli egosta käsin (näiden ero on siis se,että korkeampi Itse, sielu, elää ikuisesti, kun taas ego kuolee ruumiin mukana. Saamme jokaiseen elämään uuden egon, mutta sielumme, me Itse, emme muutu koskaan. Kasvamme vain).

Miesasiaan eka kortti ja toinen kirppishaaveille.

SAUVOJEN YHDEKSIKKÖ - LUJUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko Jousimiehessä, tietoisten ja alitajuistan energioiden yhdistämisestä syntyvä lujuus, eheys

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon  ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tule sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa kahdessa sauvassa olevat kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.
Kun alitajunta tulee sille, kohtaamme monia sellaisia asioita, joita olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikilla elämämme alueille ulottuvien, uusien, ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa.
Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouteen tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa edelleen tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä oli ikinä kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksien kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.
Päätelmät: Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään uusia kykyjäsi.
Kysymykset: Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi alueilla tämä ilmenee?
Ehdotus: Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.
Vahvistus: Tiedän yhä selvemmin kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

Lujuus käänteisenä voi merkitä kahta asiaa - joko sitä, että suhde tulee olemaan vain pieni hetken hurmio tai sitä, että sinun tulee hellittää omasta lujuudestasi ja antaa mennä! Antaa sielusi lentää eikä sallia enää egon juurruttaa  sinua maahan! Luulen, että noista oikea vaihtoehto on viimeinen, sillä tästä tulee niin vahva, ihana, oikein kihelmöivä energia, että se ei voi luvata kuin hyvää! Vaikka suhde jäisi ihastuksen tasolle tai ei kasvaisi kuin hetken, se antaa sinulle pajon ja opettaa sinua päästämään irti, luottamaan sydämeen, jota siulle kovasti nyt yritetään opettaa. Muistan itse elävästi sen, kun ensimmäisen kerran päästin irti omasta lujuudestani ja hyppäsin henkisesti, fyysisesti ja sielullesi täysin tyhjän päälle ollessani 19-vuotias. Se oli kova kokemus henkisesti, mutta sen jälkeen en enää ollut se sama vanha minä, vaan osasin kuunnella intuitiotani ja luottaa siihen. Sitä sinullekin tässä tuodaan esille.

MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. Keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (nostan tuon tarvittaessa – AthaMaarit Huom-)
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Anna mennä, nainen! Cheesy Tämä kortti korostaa sinun omaa vaikutustasi lopputulokseen ja ennenkaikkea tuo vaikutus tulee ajatusten kuin tekojen puolelta. Jos kaipaat apua ajatusten hallnintaan, suosittelen lukemaan esimerkiksi Wayne W. Dyerin kirjoja tai tutustumaan täällä Henkimaailman osiossa olevaan ketjuun, jossa puhutaan aarrekartan teosta.
Peloilla ja huolillasi ei ole mitään väliä. Lähde rohkeasti ja hyvään uskoen toteuttamaan haavettasi. Se, että joudut myymään jotain on vain maallista, jota voi aina saada takaisin, mutta menetettyjä tilaisuuksia ja hengen kasvua ei saa takaisin.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1146 : 31.03.2008 22:11:31 »

Annu74! Tässä sinun korttisi:

TÄHTI
Käänteisenä
Avainsanat: Vesimies, inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen

Tämä kortti kuvaa hyvin kaunista tapahtumaa. Ylevin maailmankaikkeuden inspiraatio vastaanotetaan ja ilmennetään materiallisella tasolla. Korttia hallitsee Vesimies. Tämä välittäjä tai vedenjakaja kuvataan tähtien jumalatar Nutina. Hän on täysin avoin kaikelle henkimaailman tiedolla ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää. Jumaluus käyttää häntä kanavanaan, jonka välityksellä se voi ilmentää itseään maan päällä. Kummassakin kädessään jumalatar pitelee maljaa, joiden kautta energiapyörteet virtaavat. Hänen hiuksensa toimivan antennin tavoin laajentaen hänen havaintokykyään. Hiukset valuvat maahan saakka tuoden mukanaan kosmisen inspiraation kipinän.
Uusi, kristallinkirkas näkemys mahdollistaa muodon ja merkityksen syntymisen sille, mikä vasta äsken oli pelkkä hämärä mielikuva. Saat syvällisemmän käsityksen oman kehityksesi rajoittamattomista mahdollisuuksista. Inspiraatiosta saamasi voima antaa sielullesi siivet. Se saa näennäisesti mahdottoman toteutumaan ja ilmenemään uskomattomilla tavoilla.
Tällaisen viisauden ohjaamassa ihmisessä on niin vahvaa olemisen laatua, säteilyä, että hän vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Pelkkä henkisen muutoksen voima tekee persoonallisuuden naamiosta ja pienen ”minän” rajoittuneisuudesta merkityksettömiä. Vedenkantaja voi jättää taakseen pelon ja härkäpäisen itsepäisyyden.. Hän voi antautua yhä enemmän juuri vapautuneen hengen teoille.
Vastaanottavaisen antennin täytyy kuitenkin säännöllisesti puhdistaa. Jos itsekkäät pyrkimykset häiritsevät vastaanottavaisuutta, käytössä olevilla valtavilla voimilla voi olla tuhoava vaikutus. Innostuneisuus saattaa muuttua fanaattisuudeksi ja inspiraatio harhakuvaksi. Tunteita täytyy tutkia tarkkaavaisesti. Aivan kuin Nutin maljasta virtaava vesi muuttuu kristalleiksi, niin myös tunteiden täytyy kristallisoitua. Tunteet täytyy ymmärtää tarkoin ja selkeästi. Näin ei voi tapahtua, jos kontrolloit tunteitasi tai tukahdutat ne. Tämä voi tapahtua vasta, kun ilmaiset ne avoimesti. Tätä symboloivat kortissa olevat ruusunkukat. Perhoset, jotka ovat transformaation vertauskuva, ovat merkki sitä, että oma näkemyksesi asioista muuttuu ja vapautuu vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Kysymys: Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?
Ehdotus: Varmista, että teet kaiken mahdollisen, jotta ideasi kantaisivat hedelmää.
Vahvistus: Mielikuvitukseni luovat voimat sekä yhteyteni kaikenkattavaan tietoisuuteen näyttävät minulle tavan, jolla voin toteuttaa ideani.

Ongelmana näyttäisi olevan, että teillä kummallakaan ei ole kosketusta Todelliseen Itseen, siihen jumalalliseen korkeaan olemassaoloon, josta korttikin puhuu. Oletteko koskaan pysähtyneet miettimään, mitä kumpikin teistä ihan todella haluaa sekä itse että pariskuntana ajattelematta, mitä muut/yhteiskunta/perhe/ystävät/yleiset käsitykset/kumppani/naapurit/ymv. ajattelevat, sanovat tai tuumaavat päätöksistänne? Sillä jos teidän kutsumus on lähteä Timbuktuun hipiksi soittelemaan munniharppua seuraavasi 5 vuodeksi ja asumaan sillan alla, niin sittenhän teidän täytyy tehdä juuri niin!
Ongelma siitä, miksi asiat ottavat takapakkia, johtuu siitä, että koska ette tiedä, keitä  Te yksilöinä ja parina olette sekä mitä Te todella haluatte sekä yksilöinä että pariskunta (haluatteko sekä Itsenäisinä että Parina todella esim.olla yhdessä juuri toistenne kanssa, perustaa perheen, ostaa kodin jne). Koska ette tiedä keitä olette tai mitä tahdotte, ette pääse kosketuksiin sydämenne kanssa, josta jumalallinen inspiraatio kertoo teille koko ajan oikeaa suuntaa. Meidän täytyy vain hiljentyä kuuntelemaan sitä ja uskoa siihen, olipa se miten kummallista tahansa. älkää vaan hyvät ihmiset hankkiko asuntoa ja perhettä sillä periaatteella, että kun muillakin on ja kyllä jo tässä iässä! Se on ihan viimeinen syy moiseen! Kutsumukseen perheeseen ja taloon täytyy tulla puhtaasti, täysin puhaasti, Itsestä, omasta sydämestä, ei ulkomaailman painostuksesta tai peloista. Monet tekemämme päätökset nimittäin pohjaantuvat oikeasti pelkoihin siitä mitä SAATTAA tapahtua, eivätkä haaveisiin: Nuori voi ajatella, että jos en heti nyt hae koulutukseen sellaiselle alalle, josta saa varmasti töitä, minä saatan jäädä väliinputoajaksi ja loppuelämäni on pilalla. Aikuinen saattaa ajatella, että jos en saa kumppania, jään yksin ja se on sen merkki, etten ole minkäänarvoinen. Nainen saattaa ajatella, että jos en saa lasta nyt heti, olen jo myöhemmin liian vanha enkä saa koskaan olla äiti. Mies saattaa ajatella, että jos en nyt heti osta uutta autoa, minulle nauretaan eikä kukaan pidä minua minään, ei ahkerana tai tosi miehenä.
Mitkä pelot teitä ajavat päätöksiinne ja mitkä päätöksen syntyvät sydämestänne? pohtikaa sitä, oppikaa tuntemaan ensin Itsenne ja sitten toisenne.
tallennettu
Dala
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104



Profiili
« Vastaus #1147 : 01.04.2008 09:16:30 »

Kiitos kovasti, velka-asiassa näkyy jo valoa tunnelin päässä.  smitten
tallennettu

Ovat veljiäni sade sekä tuuli,
ja ystäväni luodut metsien.
On kaikki täällä yhteydessä kaikkeen,
jotka tietä elämän käy kulkien.

aurinko oinas kuu kaksoset askendentti neitsyt
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1148 : 01.04.2008 23:21:44 »

Melankol13. Kortiksi tuli seuraava:

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaisen yllä tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Muutosprosessi on nyt menossa. Ilmeisesti sinut on hiljattain kiskaistu pois jostakin tutusta ja turvallisesta ja nyt seisoskelet toinen jalka tyhjän päällä ja toinen jossakin hataralla maankamaralla. Kortti on kehotus katsoa sisäänpäin, tutustua Itseen ja pohdiskella lähemmin elämän suuria mysteereitä: mistä elämässä on kyse? Mistä minun elämässäni on kyse? Minne olen menossa, mistä olen tulossa ja mikä on ihminen? Suuria, suuria kysymyksiä,joiden vastaukset odottavat ihan nenäsi alla löytymistään.
Muutosta vanhasta uuteen ei tietenkään tule tehdä hätiköidysti ja tässäkin on käynyt niin, että vanhan kuoltua uusi ei olekaan tupsahtanut heti eteesi (eli siis uusi ei ole repinyt sinua irti vanhasta, vaan vanha on irronnut itsekseen) ja nyt tuo uusi elämä, uusi osa sinua on ottamassa hiljalleen muotoa.Tämä on hyvää aikaa itsetutkiskelulle, elämän suuntien miettimiselle ja kaikenlaiselle rauhoittumiselle. Ei ole kiirettä mihinkään ja oikeastaan voisit onnitella Itseäsi siitä, että olet omalla tavallaan vapaa, vaikka se ehkä ilmeneekin nyt vielä päämäärän ja suunnan hakemisena. Ainakaan sinua ei olla sitomassa mihinkään.
Eniten häikkää uuden muodon ottamisessa aiheuttavat ajatusmallit ja käytöstavat. Pohdi,mikä niistä on sinulle hyväksi, mikä on oikeudenmukaista toisia kohtaan ja mitkä edesauttavat kohti hyvää. Pyhimykseksi ei tarvitse ruveta, negatiivisiakin tunteita tulee ja saa olla, mutta niiden ja sinun välille täytyy vain tehdä sellainen ero, että ne eivät määrittele Sinua vaan sinä määrittelet ne.
tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #1149 : 02.04.2008 10:58:09 »

 Hei saisinko minä kortin ystävyydelle? Smiley Toisen jos saisin myös rakkaudelle?
 Kiitoksia!
tallennettu
Axu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17



Profiili
« Vastaus #1150 : 02.04.2008 15:53:04 »

 Cheesy Kiitoksia AthaMaaritille kortista!

Yritän olla murtumatta,enkä anna periksi. 2funny Aika rankkaa on ollut...mutta kevättä ja kesää odotellessa yritän ajatella positiivisesti. Voimia sulle myös ja kiitos,että jaksat!
T.Axu
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1151 : 02.04.2008 18:34:41 »

Jellona-täti. Sinun kohdalla piti ottaa enkelikortti ja tällaista sieltä tuli, tosin en ollut ihan varma ymmärsinkö kysymyksen oikein Grin

Uteliaisuus
Tarkastele elämää lapsen uteliain silmin, niin löydät loputtomattoman ilon ja kihelmöivän jännityksen lähteen.
Uteliaisuus pitää sinut hengissä, kinnosstuneena ja kiinnostavana.
Enkelit kehottavat sinua pysymään kiinnostuneena itsestäsi. Ryhdy tutkimaan sitä,kuka olet, niin kasvat sekä persoonana että hengen tasolla.
Ole kiinnostunut ihmisistä, niin löydät iäisen kiehtovuuden lähteen.
Ole kiinnostunut upeasta maailmankaikkeudesta, jossa elät, sekä enkeleistä ja heidän roolistaan jumalallisessa suunnitelmassa.
Mielihyväsi sädehtimä valo valaisee elämääsi.
VAHVISTUS: Tutkiskelen elämän ihmettä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1152 : 02.04.2008 18:41:58 »

Varpaisillaan, sinulle kortti! Ilmeisesti parisuhde ja asumisasiat kytkeytyvät toisiinsa, koska sain fiiliksen nostaa vain yhden kortin.

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen.

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on nyt muuttunut isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja mielipiteesi. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömältä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajua, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessinpäätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Onko parisuhteen ja asumisenosalla nyt sellaista, että sinä sanot mielipiteesi ja ajatuksesi ääneen, mutta mies ei pukahda? Ehkäpä sanot vähän liian kärkkäästi ja liikaa kerralla. Kortti kehottaisi hillitsemään kielenkantoja ja kiirehtimisen sijaan hiljentymään ja pysähtymään hetkeksi. Anna maailman viedä hetken aikaa sinua ilman, että olet pää kolmantena jalkana ja kätenä suunnittelemassa elämää eteenpäin. Nyt on hengähdystauko ja kun pakitat annat tilaa kumppanillesi ja eiköhän herra ennen pitkää uskalla avautua - kunhan vain muistat kuunnella etkä ole kiiruhtamassa eteenpäin!
tallennettu
Jellona-täti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106


Suurin on rakkaus.


Profiili
« Vastaus #1153 : 02.04.2008 18:49:00 »

Jellona-täti. Sinun kohdalla piti ottaa enkelikortti ja tällaista sieltä tuli, tosin en ollut ihan varma ymmärsinkö kysymyksen oikein Grin

Uteliaisuus
Tarkastele elämää lapsen uteliain silmin, niin löydät loputtomattoman ilon ja kihelmöivän jännityksen lähteen.
Uteliaisuus pitää sinut hengissä, kinnosstuneena ja kiinnostavana.
Enkelit kehottavat sinua pysymään kiinnostuneena itsestäsi. Ryhdy tutkimaan sitä,kuka olet, niin kasvat sekä persoonana että hengen tasolla.
Ole kiinnostunut ihmisistä, niin löydät iäisen kiehtovuuden lähteen.
Ole kiinnostunut upeasta maailmankaikkeudesta, jossa elät, sekä enkeleistä ja heidän roolistaan jumalallisessa suunnitelmassa.
Mielihyväsi sädehtimä valo valaisee elämääsi.
VAHVISTUS: Tutkiskelen elämän ihmettä.


Tänks AM!  angel


Niin pitää taas tehdäkin. Se vaan on kummallisen kummaa, että tahtoo ihmismielessä unohtua muutamat perusasiat. No sitä vartenhan täällä hyrrätään, että muisti virkistyy. Vahvaa energiaa sinulle! For you; "Jellona mamma"
tallennettu

Horoskooppini on Leijona.
Nouseva merkkini on Leijona.
Kiinalainen merkkini on Tiikeri.
Kuumerkkini on Jousimies.
Merkurius on Neitsyessä.
Venus Vaa`assa.
Mars Kaksosissa.
Maya-nimi: Valkoinen kosminen maailmojen sillanrakentaja.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1154 : 02.04.2008 18:55:40 »

Taustakuva. Eka kortti ystävälle ja toinen rakkauspuolelle:

MALJOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Ylitsevuotava Rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen

Valkoinen lootuksenkukka on antavan rakkauden symboli. Maljan pohja, joka on sininen, veden elementin värinen, on muodostunut lootuksenkukasta. Pystysuoraan maljan läpi kulkee loistava energiasäde, joka yhdistää maan ja kosmoksen. Malja on välikappale, joka auttaa yhdistämään sisäisen ja ulkoisen, ylhäällä ja alhaalla olevan.
Maljojen Ässä on Sauvojen Ässän feminiininen vastine: avoin, vastaanottavainen, antautuva. Siinä on antavan rakkauden perinpohjaisia muutoksia aikaansaava voima. Maalauksen ylä- ja alaosat ovat luonteeltaan samankaltaisia. Alhaalla on veden hallitsema tunteiden valtakunta ja ylhäällä eteerinen hengen valtakunta. Niin ylhäällä kuin myös alhaalla. Se, mitä tunnetaan, ilmaistaan avoimesti ja selvästi. Tästä seuraa tunteiden selkeys. Kortissa tämä ilmenee sopusointuna ja harmoniana.
Rakkauden antaminen ei vaadi ponnisteluja. Maailmankaikkeudesta meille jatkuvasti virtaava rajaton yltäkylläisyys säteilee meistä itsestään, jos pysymme avoimina ja vastaanottavaisina. Voit verrata sitä kukkaan, joka levittä tuoksuaan huolimatta siitä, onko joku nauttimassa sen tuoksusta vai ei.
Antamisessa ei ole tärkeää, kenelle annetaan. Ei ole tärkeää, onko tuo toinen läheinen ihminen vai ei. On niin paljon jaettavaa! Koko olemassaolo voi osallistua siihen! Tuleminen yhdeksi kaikkialla läsnä olevan, kaikenkattavan rakkauden kanssa on kuin kokosi valtavan hiljaisen ekstaasin, kosmisen orgasmin!
Päätelmät: Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa siitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.
Kysymys: Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?
Ehdotus: Anna kortin vaikuttaa sinuun hetken ajan. Lue kuvauksen kaksi viimeistä kappaletta uudelleen ja sulje silmäsi. Tunne olevasi avoin kanava, jonka kautta jumalallinen energia virtaa
Vahvistus: Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni.

Sinulle opetetaan nyt Rakkauden antamisen tärkeyttä. Universaali Rakkaus ei kysy toiselta mitään vaan levittyy toisen ympärille silti. Sinua pyydetään katsomaan ystäväsi kiukkuavan egon taakse hänen sieluunsa ja kohtelemaan häntä reilusti, mutta rehellisesti. Rakkauteen on vaikeaa vastata vihata, koska universaali vakio on, että korkeampi energia kumoaa aina matalamman. Älä anna ystävän egon kiukkuilun vaikuttaa omaan rakkauden tasapainoosi ja onnellisuuteesi!

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Eniten kortista pomppaa esiin maailman tahtoon nöyrtyminen sillä ajatuksella, että loppupelissä minulla ei ole hajuakaan siitä, mikä on minulle hyväksi,toisin kuin maailmalla. Se, että parisuhdetta ei nyt ole (ilmeisesti siitä on kyse) on ihan oma tarinansa - kaikelle on tarkoituksensa. Seikkailumieltä ja intoa suhteeseen ilmeisesti liittyisi ja taidat kaivata Hallitsijan kortille ominaista maskuliinista energiaa elämääsi, mutta vielä sen energian ei ole aika tulla miehen fyysisessä muodossa. Muistathan, että maskuliininen ja feminiininen energia ovat samanlaisia energioita kuin rakkaus - ne eivät  tarvitse muotoa, me pääsemme niihin käsiksi milloin vain. Itse esimerkiksi paistattelen maskuliinisessa energiassa, vaikka miestä ei ole mailla eikä halmeilla Grin Minulle maskuliinisen puhtaan energian peruspilareita ovat mm. kaksi miespuolista jumalopastani, Anubis ja Shiva, joiden avulla voin vetää maskuliinisuutta elämääni aina, kun tunnen tarvitsevani sitä joko eteenpäin menemiseen tai feminiinisyyteni suojelemiseen.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: