Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Uudet energiat parisuhteessa : 08.07.2008 20:01:53
Kiva, jos parisuhteet tai vaikka privaattipuoli kukoistaa. Itse en kyllä voi sanoa samaa. Tässä parisuhteessa viimeiset ajat ovat pyörineet lähinnä lapsen ympärillä, ja kaikesta ollaan eri mieltä. Riidellään. Ukko on ollu välillä väkivaltainenkin. Nyt näki, että kirjoitan jollekin, ja alkoi raivoamaan, että mikä mies se VAKIO on.

WS:lle on pitänyt jo pitkään kommentoida, että teillä taisi juttu kaatua ihan maallisiin seikkoihin, eikös tämä rapu ollut hieman nuorempi ja itäkulttuurista. Huono yhtälö, siinä ei paljoa sielunsopimukset paina. Pitkän päälle hyvä, että pääsit eroon. Sellaisen kanssa olisi ollut raskas elää.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö vauvaa? : 09.03.2008 15:59:13
Onnittelut Mannalle ja käärölle!

Taas kerran huomasin, että ei netin kautta ole helppo saada yhteyttä.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: selvnnäkijän mietteitä.. : 07.03.2008 20:41:13
Luulenpa, että jokaisella on jonkin verran selvänäköisyyttä - se on yksi lahja tai osaaminen muiden joukossa.

Sopiva treeni tekee näkemiskyvyllekin hyvää, mutta aika harva taitaa olla niin vahva ihminen/hyvä näkijä, että kestäisi näkijän ammattia.

Välineistä: yksi sopii yhdelle, toinen toiselle. Itse en ole innostunut korteista. Sen sijaan heiluri on tuntunut omalta. Täällä samaisella palstalla Lilli joskus muinoin antoi hyvät ohjeet heilurin käyttelyyn.

Virheprosentti heilurilla on sellaista viidenneksen luokkaa.
 
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö vauvaa? : 02.03.2008 16:04:13
Vilkaisin nopeasti, kolme kertaa ja aina näytti tyttöä.

Mutta mistäs näistä tietää, ehkä sulla on jo kolme tyttöä:)
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ristiriitaiset ennustukset ja usko : 16.02.2008 20:05:53
Vaikka joku julistautuu näkijäksi, ei se tarkoita, että kyseisellä henkilöllä olisi suora ja katkoton yhteys henkimaailmaan. Kyllä se raja toiselle puolelle on sellainen railo, ettei sieltä jokainen halukas tietoa kärrää.

Tulipa mieleeni sellainenkin, että entä jos maalaatte uuden talonne eri värillä. Siinähän näkijäparan visiot sekoavat.

Ja minun mielestäni nyt vain on älytöntä maksaa noista eri veikkailuista (niin kuin et enää taida tehdäkään). Samalla vaivalla käyttää itse heiluria.

Nyt tulee tulosvastuullinen ennustus: veikkaanpa, että ostatte keltaisen ja Suomesta. Jos meni pieleen, ei tarvitse maksaa mitään. Jos osuu oikeaan, laita näkijän keskitaksan verran eläinsuojeluun.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ristiriitaiset ennustukset ja usko : 14.02.2008 21:47:01
Veikkaisin, että näkijöistä puolet on huijareita - nämä usein maksullisia. Parikymmentä prosenttia on sitten hihhuleita, jotka kuvittelevat näkevänsä.

Loput voivat tosiaan nähdä välähdyksiä, mutta tuskin lukevat elämääsi kuin avointa kirjaa. Yksi saattaa nähdä asunnon, jota olet ihaillut lehden sivulta. Toinen lapsuudenkotisi. Kolmas vaikka eläkekotisi. Ja neljäs asunnon edellisestä tai tulevasta elämästä.

Rubiinitar, olet kirjoittanut paljon muuttamisesta, mutta miksi juuri kodin vaihto muuttaisi elämäsi niin totaalisesti toiseksi?
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy timolta : 23.11.2007 09:41:47
Julietta kiittää!!! Edellinen kiitokseni näemmä hävisi bittiavaruuteen. Saas nähdä, mikä se korkeampi vaihtoehto on, jos lähitulevaisuudessa vaikka pääsisi valitsemaan...
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Neuvoa ja ohjausta antavat unet, -kokemuksia? : 23.11.2007 09:37:34
Minullakin esiintyy välillä enneunia, jotka eivät toteudukaan (ovat kuitenkin erilaisia kuin normaaliunet). Olen niiden myötä viskannut koko unien miettimisen romukoppaan ja lähes hyväksynyt, etteivät unet tarkoita mitään. Mutta ehkä kyseessä onkin sama ilmiö!
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy timolta : 21.11.2007 01:42:15
Timo,
olin jo päättänyt, etten enää kysele näkijöiltä, mutta täällä on niin raikkaita vastauksia, että jospa kuitenkin...
Mitä näet työkuvioistani???
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Väärä valinta? : 17.06.2007 17:50:01
Minullekin tuli myönteinen fiilis uudesta työstäsi. Ethän oikeastaan ole edes valintatilanteessa, koska vanhalta alata ei löydy varmaa työtä. Olisikos tämä pikemminkin ajolähtö tai kohtalon potku persuksille.

Elämänkumppani ja lapset tulevat aikanaan murehtimattakin. Mikä taas ei tarkoita, että työuran voisi lopullisesti heittää romukoppaan.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Epäonninen asunto : 17.06.2007 17:43:58
Minun mielestäni teillä ei ole kirousta, vaan nuo luettelemasi jutut ovat normaalielämän haasteita. Otetaanpa lähes kuka tahansa henkilö ja vähän pitempi aikaväli, niin tuollaisia asioita sattuu.

Eläimet sairastelevat ja kuolevatkin, työpaikat ovat epävarmoja, onnettomuuksia sattuu ja terveys horjuu. Ja viikatemieskin saattaa vierailla.

Joskus voi tulla jokin jakso, ettei mitään ikävää satu, ja se tuudittaa tunteeseen, että elämän pitäisi soljua tasaisen helppona...

Jos asunto ei miellytä, voithan kuitenkin muuttaa - ehkä se antaa uutta energiaa ja tsemppiä. Intuitiivisesti tuli sellainen fiilis, että viimeistään silloin, kun tyttäresi muuttaa omilleen, teille on tulossa valoisampi vaihe.

Ja toinen vaistonvarainen ohje olisi, että vilkaise vaikkapa Elämänilon kommentteja feng shuista ja positiivisesta ajattelusta tältä sivustolta.



12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Miltä tuntuu, kun kaksoisliekki löytyy? : 09.06.2007 19:03:11
Entäs se, kun luulee löytäneensä... On hieno tunne myös:) Hetken.

Nimim. Kokemusta luulemisesta on.

Mutta kaksoisliekkinipäs on toisissa ulottuvuuksissa, ja nämä muut sekoilut sitten kai heijastusta kaipuusta siihen suhteeseen.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysymys, lapset ja regressio : 09.06.2007 18:55:00
Se on hyvä sivusto, käyn usein lueskelemassa. Kommentoisin ehkä sinne itsekin, mutta mulle ed. elämät ovat pikemminkin välähdyksiä ja tunnelmia kuin sellaisia hienoja valmiita tarinoita, joita sieltä saa lukea. Lisäksi olen tietysti tutkinut juttuja heilurilla, ja sekin on vähän kuin veteen piirrettyä viivaa.

Kuitenkin kannattaa kysyä neuvoja sieltä, löydät 'perehtyneempiä' tyyppejä.

Jos sinua vaivaa lähinnä suhde isään, tuntuisi, että se sinun täytyy selvittää itse. En tiedä, annetaanko ihmisille ylipäätään tuollaista tietoa, että 'miksi juuri tämä isä', se voi olla hiukan tuonpuoleista infoa. Maailma on myös varjojen ja salaisuuksien laakso...

Sinuna kysyisin heilurilta, että mikä tieto sinulle on tällä hetkellä tarpeen. Noita edellisiä elämiä on aika sujuva kysellä, koska siinä oma ego ei tunge väliin. Virhemarginaali jää ainakin minulla pieneksi. Minulle sydäntä lähinnä olevin aihe eli hevoskasvatus taas sivuaa niin läheltä egoa, että heilurikin sekoaa. 
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: entiset elämät.? : 08.06.2007 17:23:41
Näkijöitä on sen verran moneen junaan, että luottaisin kerrottuun tietoon, jos se herättäisi vahvan 'tämän täytyy olla näin' -fiiliksen.
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysymys, lapset ja regressio : 08.06.2007 17:21:28
Tällä saitilla http://www.childpastlives.org/vBulletin/index.php on paljon aiheesta. Mielestäni 'tavalliset' regressioterapeutit eivät ota alle 11-vuotiaita. Lapsille on sitten omiakin terapeutteja, en tiedä miten Suomessa.

Miten nuo menneet elämät ilmenevät lapsessasi?
Sivuja: [1] 2 3 ... 11