Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Kesäkuu 2015Innovaatioiden, uudistusten ja suurien tunteiden täyttämä kesäkuu tarjoaa jokaiselle jotakin. Jupiterin ja Uranuksen välinen kolmio antaa aivan hurjasti potkua kokonaan uusien ideoiden toteuttamiselle tai olemassa olevien käytäntöjen perusteelliselle uudistamiselle. Kun vain joku laittaa homman käyntiin, niin kaikki muu tapahtuu sitten enemmän ihan itsestään. Tärkeintä on positiivinen ja ennakkoluuloton asenne sekä innostunut tekeminen.

Kesäkuun planeettakuviot haastavat rikkomaan vanhoja malleja ja paikoilleen luutuneita rakenteita silläkin uhalla, että kassavirta tai muu pysyvää turvallisuutta tuottava elementti kutistuu hetkellisesti lähes olemattomiin. Menestys syntyy nyt vapaalle ja riippumattomalle maaperälle, joka ei ole vanhojen lainalaisuuksien talutushihnassa. Uudistusten ottaessa paikkansa, joutuu jokainen mukaan heittäytyvä luopumaan monista tavaroista, asioista ja ihmisistä, mutta se hinta kannattaa maksaa uudesta elämästä.

Maailmantalouden jännitteet saattavat nekin hetkellisesti helpottaa, mutta samalla tämä uudistuminen kaivaa kuoppaa vanhalle talousjärjestelmälle. Myös Euroopan Unionin on pakko aloittaa vallan palauttaminen jäsenvaltioille, jos se aikoo pysyä pystyssä tässä vauhdilla uudistuvassa ajassa. Venuksen saapuminen Leijonan merkkiin Jupiterin kaveriksi merkitsee se ihanan romanttisen jäätelökesän alkamista meille kaikille.

Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Jupiterin aspekti karttasi Plutolle lupailee tavallista suurempaa menestystarinaa joko yritysrintamalla tai työelämässä alkavaksi kesäkuun aikana, jos uskallat ottaa ison henkisen riskin ja heittäytyä täysillä mukaan elämäsi muuttavaan projektiin. Ahdistava olotila ei pyri kieltämään liikkeelle lähtöä, vaikka moni sen sellaiseksi tulkitsee. Päinvastoin sen tarkoitus on ampua sinut liikkeelle.
Rakkaus: Venuksen siirtyessä pois oppositiomerkistäsi, vapautuu tunnelma rakkauselämässäsi huomattavasti ja viime kuun kriittisyys on huuhtoutunut silmänkantamattomiin. Nyt onkin loistava aika rakentaa ihmissuhdetta uuteen kuosiin ja miettiä millä tavalla haluaisit voisit osoittaa kumppanillesi arvostusta, kunnioitusta ja rakkautta juuri siinä määrin kun sinusta tuntuu aiheelliselta.Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kesän kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä