Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Helmikuu 2016Saturnus on liikkunut jo kauemmas oppositioasemastaan Neptunukseen ja siksi asioiden hahmottaminen alkaa käydä jälleen mahdolliseksi. Hämärää epätietoisuutta on varmasti edelleen ilmassa ja taloustilanne saattaa heilahdella pahemman kerran ihan milloin tahansa. Tämä epävakaisuus koskettaa kaikkein voimakkaimmin perinteisiin markkinakeinoihin jämähtäneitä yrityksiä, pankkeja ja pörssiyhtiöitä. Innovaatioita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan ja helmikuu on loistavaa aikaa niiden kehittelylle.

Venus tekee heti helmikuun alussa yhtymää Plutolle ja kolmiota Jupiterille. Tämä lupaa nousujohteista kehitystä sellaisille yrityksille ja miksei myös yksityishenkilöille, jotka pystyvät luomaan omasta tekemisestään aidosti kivaa, rentoa ja samalla tehokasta. Ei ole mikään ihan helppo yhtälö toteuttaa, mutta jos pystyy säilyttämään tekemisessään oikean ja energiaa säästävän rytmin, niin onnistuminen on itsestään selvää.

Myös Saturnus ja Uranus ovat kauniisti kolmiossa keskenään, jolloin nimenomaan kaikki uudet keksinnöt ja innovaatiot on helppo rakentaa konkreettiseen muotoon. Tämä on hullujen keksijöiden kulta-aikaa henkilökohtaisella tasolla ja vielä enemmän yritysmaailmassa. Nyt on uskallettava viedä visioita ja utopistiselta tuntuvia suunnitelmia rohkeasti eteenpäin samassa tahdissa valon lisääntymisen ja kelien lämpenemisen kanssa.

Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Jupiter on lähtenyt lähestymään kolmiota merkissäsi olevaan Plutoon ja niinpä tästä helmikuusta käynnistyy pitkä menestysjakso täynnä toimintaa ja monenlaisia uusia oivalluksia. Liikkeellä pysyminen on tärkein tehtäväsi. Minkään asian tai ongelman kanssa ei saa pysähtyä paikoilleen, vaan uutta ratkaisua on haettava koko ajan aktiivisesti, jotta onnistumisesta tulee täydellinen.

Rakkaus: Venus kohtaa Pluton merkissäsi ihan helmikuun alussa ja siksi tämä saattaa olla rakkauselämäsi kannalta koko vuoden tärkein, intensiivisin ja intohimoisin kuukausi. Rohkene ottaa tämä jakso vastaan juuri niin voimakkaana, kuin se haluaa sinulle esittäytyä. Heittäydy täysillä omiin juttuihisi ja muista, että tämän kuukauden ilo ja hauskuus määrittävät rakkausenergian koko loppuvuodelle.Kipinämittari

Miten välillämme kipinöi?

Mikä teitä yhdistää eniten?
Mikä alue vaatii eniten tietoista huomiota, seksuaalisuus, tunteet, kommunikaatio vai urakuviot?

Katso Kipinämittarista!