Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Lokakuu 2016

Nyt lokakuussa on tullut aika kääntää kelkka paremmin luistavalle uralle muutaman raskaan kuukauden jälkeen. Talouselämää ravistellut kuvio alkaa löysätä otettaan ja uusi suunta on jo olemassa. Talouden vanhat mallit ja järjestelmät jatkavat luhistumistaan uusien vaihtoehtojen vallatessa järjestelmällisesti tilaa itselleen. Ilmassa on vahva toivonkipinä ja yhä useammat ihmiset ovat valmiita pitämään paremmin huolta itsestään niin fyysisesti kuin henkisesti.

Samaan aikaan kun ihmisiä orjuuttanut ja sairastuttanut lääketeollisuus alkaa väkisin romahtaa, nousevat luonnollisesti parantavat ruokavaliot ja luonnosta peräisin olevat ravintolisät ylläpitämään henkistä ja fyysistä jaksamista. Ihmiset hakeutuvat enemmän ja enemmän hakemaan apua valveutuneilta funktionaalisilta lääkäreiltä, joiden määrä kasvaa koko ajan.

Marsin yhtymä Plutolle tuo tullessaan myös sotaisaa energiaa, joka yksityisessä elämässä on syytä kääntää positiiviseksi ilmiöksi. Suurin osa ihmisistä on lokakuun aikana valmis puolustamaan omaa oikeuttaan hyvään ja tasapainoiseen elämään. Uupumuksen yllättäessä ollaan valmiimpia hakeutumaan sairaslomalle ja muutenkin työpaikoilla on pakko kiinnittää enemmän huomiota työhyvinvointiin.

Kuukausihoroskooppi Kauris

Yleistä: Mars tekee tässä kuussa yhtymää Plutolle merkissäsi ja se tarkoittaa sitä, että todellakin heiluttelet tarunomaista valomiekkaa käsissäsi. Jokaisessa askeleessa, ajatuksessa ja ratkaisussa on takana kosminen voimalataus ja sinä olet ihan yksin päättämässä, mihin tuo voima kohdistuu. Nyt on tosiaan toiminnan aika ja Sinä yksinkertaisesti pistät asioita halki poikki ja pinoon. Anna palaa!

Rakkaus: Tällaisen voiman kanssa liikkuessasi tulet aivan varmasti törmäämään myös hillittömiin ihastumisiin ja järjen sumentaviin tunteisiin. Tämä on myös rakkauselämän osalta Sinun aikaasi. Sinä teet mitä haluat ja otat sen, minkä katsot itsellesi kuuluvan. Itseluottamuksesi on seksikästä ja herättää ihailun lisäksi suurta kunnioitusta muissa ihmisissä. Nauti saamastasi huomiosta ja uskalla elää itsellesi.Puhdas sitoutuminen on vapautta olla oma itsesi!

Lue lisää