Katso Planeetta Uutiset viikolle 16 Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Huhtikuu 2014Huhtikuu on toistaiseksi mielenkiintoisin tarkkailunkohde pitkän astrologiaurani aikana Pluton ja Uranuksen rakentaessa Suurta Ristiä astrologiselle taivaalle. Kaikki mahdolliset maailmanpalon uhat ovat liiankin hyvin näkyvillä, vaikka laajamittaisempaa sotaa ei juuri nyt syttyisikään. Mannerlaattojen liike on kriittisessä vaiheessa ja auringonpurkaukset voimakkaimmillaan satoihin vuosiin.

Eipä siis ihme, että jännite tuntuu jokaisen ihmisen elämässä koko ajan voimakkaampana ja voimakkaampana. Astrologiassa tällainen dynaaminen planeetta-asetelma liitetään aina suuriin ja peruuttamattomiin muutoksiin myös henkilökohtaisessa elämässä. Jokaisella meistä on oma muutoksemme hoidettavana ja siihen on syytä keskittyä kaikella mahdollisella intensiteetillä, jotta oma rytmi sopeutuisi kosmoksen ja maailmankaikkeuden rytmiin niin joustavasti kuin suinkin mahdollista.

Huhtikuussa olemme kaikki enemmän kuin omillamme. Ystäväni ja henkinen opettajani totesi kertoneensa juuri puolisolleen, ettei tarvitse häntä yhtään mihinkään omassa elämässään. Tällainen asenne on kultaakin arvokkaampi tässä hetkessä ja mikä parasta tuo totuus vain vahvistaa keskinäistä rakkautta. Tämän hetken rakkautta on tulla toimeen täysin omillaan kumppanilta mitään vaatimatta.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Huhtikuu 2014 saattaa hyvinkin olla koko elämäsi kannalta yksi tärkeimmistä ellei tärkein käännekohta, joka parhaimmillaan auttaa sinua löytämään kokonaan uuden tarkoituksen elämällesi. Paine kaikkien mahdollisten häiriöiden poistamiseen kasvaa huippuunsa huhtikuun edetessä pidemmälle. Samaan aikaan sinulle tarjotaan uusia ja mullistavia mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan elämäsi tärkeintä missiota. Kukaan ei pysty asettumaan tiellesi, kun vaan teet päätöksesi.
Rakkaus: Muutospaine tuntuu hurjana myös rakkauselämässä ja hyökyaaltoja on luvassa niin hurmioitumisen kuin vihastumisenkin muodossa. Suurimmalla osalla merkkisi edustajista on edessään ratkaisun paikka suuntaan tai toiseen myös rakkauden ja kumppanuuden suhteen. Kuuntele siis rohkeasti sydäntäsi ja tee juuri se minkä koet oikeaksi.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri