Katso Planeetta uutiset marraskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Marraskuu 2014Levottomuus tulee kasvamaan ihmisten mielissä ja maailman kriittisillä alueilla elokuun alusta lukien Marsin lähestyessä yhtymää Plutolle. Aggressiot ovat merkki tähän aikaan ja sen voimakkaaseen uudistumiseen liittyvästä henkilökohtaisesta muutostarpeesta, jonka on pakko päästä purkautumaan jollain tavalla. Onko tuo purkautuminen sinulle positiivinen vai negatiivinen kokemus riippuu täysin omasta asenteestasi.

Tämä kosminen voima puhaltaa kovalla voimalla tuulta kaikkiin nostettuihin purjeisiin Venuksen ja Auringon tehdessä samaan aikaan yhtymää Saturnukselle. Upeita mahdollisuuksia satelee jokaiselle niistä kiinnostuneelle paljon tavallista enemmän ja on todella tyhmää olla ottamatta niitä vastaan. Sinun suuri mahdollisuutesi avautuu innostuksen ja rakkauden tunteina sinulle kuuluvia asioita ja ihmisiä kohtaan. On aika uskaltaa sitoutua kaikkiin sinulle arvokkaisiin hankkeisiin 111 prosenttisesti.

Maailmanhistorian kannalta on mielenkiintoista seurata Putinin touhuja, sillä tämä sotaisa kuvio osuu erittäin haastavana hänen kartaltaan löytyvälle Auringon ja Saturnuksen yhtymälle. Tekemisen ja vaikuttamisen tarve on aivan hurja. Toivottavasti energia suuntautuu positiivisella tavalla Venäjällä tapahtuvaan henkiseen muutosprosessiin. Suomen kannalta katsottuna tilanne vaikuttaa paljon paremmalta ja kuvio lupailee meille tavalla tai toisella tehostuvaa turvallisuutta.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Valtava tekemisen vimma tempaisee sinut mukaan kosmiseen muuntumisleikkiin, joka nyt marraskuun ajan seuraa pilkulleen sinun ohjaustasi. Ole siis tarkkana kaiken aktiviteettisi kanssa ja varmista, että jokainen askel ja jokainen ratkaisu on täydellä varmuudella juuri sellainen kuin sinä haluat. Tämä voimalataus muuttaa sinun elämäsi lisäksi koko muuta maailmaa ja siksi päätöksesi ovat niin tärkeitä.
Rakkaus: Näin valtavien päätösenergioiden kanssa toimiessasi joudut keräämään kaiken mahdollisen keskittymisesi yhteen asiaan kerrallaan ja silloin romantiikalle ei jää yhtään ylimääräistä aikaa. Kohtaamiset ovat kiihkeitä ja häikäisevän intensiivisiä, mutta aikaa ei kannata niille alkaa mittaamaan. Sitä sinulla ei ole yhtään ylimääräistä ja yhteistä aikaa sohvan nurkassa on turha haikailla.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri