Katso Planeetta Uutiset heinäkuulle Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Heinäkuu 2014Lomahoroskooppi heinäkuulle lupailee aivan mahtavaa lomajaksoa kaikille kansalaisille Auringon ja Jupiterin kohdatessa toisensa Leijonan merkin alkuasteissa. Tällainen kuvio antaa aivan mahtavan lähtölaukauksen kaikille heinäkuun puolivälin tienoilla tehdyille aloituksille niin kotielämässä, harrastusmaailmassa kuin työkuvioissa. Lomailun keskellä kannattaa siis olla hereillä ja valmiina näkemään juuri sinua koskettavat mahdollisuudet.

Jos isompaa sotaa ei ole syttynyt heinäkuun alkuun mennessä, niin näyttäisi siltä, että sotajoukot vetävät hiukan henkeä ja päättäjät keskittyvät kehittelemään liiketoiminnan kuvioita. Uudet aloitukset ovat nyt yhtä tärkeitä valtioille, suurille yrityksille ja yhteisöille kuin meille yksityisille ihmisille.

Jokainen innostuksen karpaloita nostattava idea tai oivallus on ehdottomasti pistettävä liikkeelle epäonnistumisen riskiä pelkäämättä. Tärkein vahvistus tulevalle onnistumiselle on oma innostus ja uudesta kuviosta nauttiminen. Mitä paremmalta elämäsi tuntuu, sitä suurempaan menestykseen olet kesän aikana suuntaamassa.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Heinäkuun suotuisat ja menestykselliset aallot vyöryvät myös Kauriin isännöimälle rantaviivalle Pluton ja Onnenpisteen syleillessä toisiaan koko heinäkuun ajan. Vaikka ahdistavat tunnelmat väkisinkin varjostavat lomatunnelmaa, kannattaa nyt askeltaa täydellä luottamuksella siihen suuntaan, joka eteesi avautuu kuin itsestään. Menestys vaatii kuitenkin riskinottokykyä ja onhan sinulla sellaista.
Rakkaus: Tunteiden tsunami tekee tuloaan alkukuun väreilevässä hiljaisuudessa ja saatat olla hiukan ihmeissäsi, kun mikään ei oikein nappaa. Puolenkuun jälkeen nappaa sitten senkin edestä ja kuumat seikkailut syntyvät kuin tyhjästä jokaiselle niistä vähänkään innostuvalle Kauriille.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri