Katso Planeetta uutiset syyskuulle Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Syyskuu 2014Paine kansainvälisillä markkinoilla ja valtapolitiikassa kasvaa kasvamistaan ja nyt eletään ihmiskunnan hulluja päiviä vallanpitäjien kaapiessa viimeisiä rippeitä tavallisen ihmisen selkänahasta. Jatkuvuutta tälle vanhalle valtakuviolle ei enää ole näkyvissä, mutta se ei estä keinottelijoita ja illuminaatteja vetämästä silmukkaa vieläkin kireämmälle. Valtioiden jatkuva lisävelkaantuminen on samalla kuva meidän tavallisten kansalaisten tilanteesta, joka on jo aikoja sitten ylittänyt selviytymismahdollisuudet.

 

Säästämällä ei tilanne tule enää korjaantumaan ja siksi ainoa mahdollisuus on koko talousrakenteen muuttuminen realistiselle ja inhimilliselle pohjalle. Syyskuu on mitä loistavin kuukausi laittaa asioita oikeaan arvojärjestykseen omassa elämässä. Vaikka väkisinkin murehdimme rahojen riittämisestä, on ratkaisu lopulta kiinni vain elämäsi mielekkyydestä. Elämämme rakentuu ajatustemme mukaiseksi ja siksi on parempi ajatella, toimia ja puhua positiivisessa hengessä.

 

Syyskuun vallitsevana kuviona on Jupiterin kolmio Uranukselle, joka suosii uusia ja puhtaasta innostuksesta liikkeelle lähteviä ideoita ja niiden välitöntä toteuttamista. Katso siis mikä sinua nyt ihan oikeasti kiinnostaa ja innostaa eniten ja laita siihen niin paljon energiaa kuin hyvällä fiiliksellä irtoaa. Iloinen ote asioihin takaa onnistumisen asiassa kuin asiassa niin kauan kuin ote säilyy positiivisena ja se on lopulta vain sinusta ja asenteestasi kiinni.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Syyskuussa sinulla riittää paineita monelta suunnalta ja joudut olemaan todella tarkkana puheittesi ja ajatustesi kanssa. Pysyttele äärimmäisen rehellisellä ja samalla itsekkäällä linjalla tärkeitä päätöksiä tehdessäsi. Sisäinen tasapaino takaa sinulle menestyksen kaikissa sydäntäsi lähellä olevissa asioissa, sillä Venuksen kolmio synnyttää hurjan vetovoiman myös uran ja ammatin alueella.

Rakkaus: Rakkauselämässä tämä Venuksen kolmio Plutolle enteilee todella voimakkaita tunnekokemuksia, jotka putkahtelevat täysin puskista tilanteissa, joissa eniten nautit elämässäsi. Suurimman vaikutuksen teet olemalla luonnollisesti oma itsesi ja tekemällä itsesi kannalta parhaalta tuntuvia valintoja. Varo ottamasta vastuuta kenenkään toisen tunteista, sillä se syöksee sinut hetkessä pois tasapainosta.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri