Katso Planeetta uutiset elokuulle Youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Elokuu 2014Astrologisesti olemme juuri siirtyneet uuteen aikaan ja uusiin energioihin. Alitajunnan ja korkeamman tietoisuuden voimat ovat nyt valloillaan ja kosminen ohjaus voimakkaimmillaan tuhansiin vuosiin. Nyt jos koskaan on aika luottaa oman kehon tuntemuksiin ja antaa niiden ohjata tekemään vaikeilta ja pelottavilta tuntuvia päätöksiä.

Solumme sopeutuvat automaattisesti menossa olevaan muutoksen aikaan, eikä meillä ole lopulta mahdollisuutta taistella kehomme viestejä vastaan. Jo Raamatussa opastetaan olemaan taistelematta tutkainta vastaan. Ainoa käytössä oleva tutkain on oma kehomme, joka aina tietää oikean ajan ja oikean paikan kaikelle tekemiselle. Järjen avulla ei nyt pitkälle pötkitä.

Uskalla siis tiedostaa, mikä toimii ja milloin se toimii, niin elokuusta muodostuu sinulle aivan loistava matka uudenlaiseen elämään. Merkurius ja Aurinko neliöivät Saturnusta ja Mars lähestyy sitä Skorpionin merkissä. Näissä tekijöissä on tällä hetkellä vahvaakin vahvempi ohjaus, joka pyrkii siirtämään meitä pois elämällemme vahingollisilta alueilta. Kun joku juttu ei ota sujuakseen, niin hyväksy se suosiolla ja itseäsi soimaamatta kosmiseksi lupakirjaksi irti päästämiselle jostain elämääsi häiritsevästä osasta.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Mitä ikinä käynnistitkään elämässäsi heinäkuun aikana, tarjoaa tämä aika aivan uusia kehitysmahdollisuuksia sinulle sopivalla ja tasapainoisella rytmillä. Nyt kannattaa varoa merkillesi tyypillistä ylisuorittamista, sillä väkisin tekeminen ei sisällä onnistumisen optioita. Luottamalla omaan luonnolliseen ja hyvältä tuntuvaan rytmiin, saat asiat rullaamaan ihan vaan omalla painollaan.
Rakkaus: Tällainen toiminnallinen ja hyvältä tuntuva tekemisen rytmi heijastuu ulospäin kasvaneena viehätysvoimana. Ole kuitenkin hiukan varuillasi, sillä osa kiinnostuneista näkee sinussa mahdollisuuden omien päämääriensä toteuttamiseen ja on siksi valmis taipumaan monelle mutkalle edessäsi.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri