Astron lahjakortti

Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän astrologisen tutkimusmatkansa aloittaa.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Joulukuu 2016

Joulukuu on oivallusten ja kekseliäisyyden kulta-aikaa Saturnuksen ja Uranuksen tehdessä kolmiota keskenään. Uudet ideat, oivallukset ja keksinnöt on helppo toteuttaa käytännössä, jolloin ihmisten elämää helpottavia keksintöjä syntyy kuin liukuhihnalta. Myös henkilökohtaisessa elämässä vallitsee positiivinen uudistumisten aika, jolloin voit helposti muuttaa hankaliksi muuttuneet olosuhteet paremmalle mallille.

Maailmantalous ja rahamarkkinat vetävät todennäköisesti henkeä tiukan ja kriittisen syksyn jälkeen. Uusia vaihtoehtoja vanhan korruptoituneen taloussysteemin tilalle mietitään varmasti Amerikassa, Euroopassa ja Kiinassa. Tämän vuoden puolella tuskin syntyy mitään varteen otettavaa vaihtoehtoa.

Joulupukilla on vielä tänä jouluna reki täynnä tavaraa pikavippien mahdollistaessa yksityisen ihmisen ylivelkaantumisen tiukan paikan edessä. Ensi jouluna tilanne saattaa olla jo paljon vaikeampi. Miten me tavalliset ihmiset voisimme päästä tasapainoon velkojen kanssa, kun kaikki valtiot näyttävät juuri päinvastaista esimerkkiä.

Kuukausihoroskooppi Kauris

Yleistä: Pluton ja Merkuriuksen kohtaaminen merkissäsi antaa Sinulle upeat avaimet elämäsi uudistamiseen ajatuksen voimalla. Ajatuksesi ovat selkeämmät ja kirkkaammat kuin aikoihin ja pitäessäsi fokuksen kohdallaan pystyt siirtämään vuoria keskittymällä pitämään sen tärkeimmän asian tietoisessa mielessä mielellään koko joulukuun ajan. Se mihin keskität ajatuksesi, tulee nyt toteutumaan.

Rakkaus: Vaikka elämääsi on nyt tuppaamassa paljonkin kaikkea mielenkiintoista, kannattaa osa ajatusmaailmasta suunnata läheisiin ihmisiin. Tee tietoinen päätös olla täysin läsnä rakkaillesi, silloin kun olet heidän seurassaan. Kun keskityt johonkin omaan hankkeeseesi, tee se jossain muualla. Tällä tavalla tästä Joulusta tulee hieno ja yhdistävä kokemus Sinun ja Sinulle tärkeiden ihmisten välillä.Uudistunut Astrokalenteri

Astro-kalenteri 19,90 €

Astrokalenteri on kokenut hurjan muodonmuutoksen vuoden aikana. Olen mielestäni onnistunut rakentamaan siitä vieläkin selkeämmän ja helpommin tulkittavan kokonaisuuden sekä uudelle että tottuneemmalle käyttäjälle. Tarjoan nyt tiistaista 5.-12.12. maanantaihin Astrokalenterin todelliseen jouluhintaan.

  • Kalenterin tilaajana saat Astrologisen videokoulun veloituksetta käyttöösi
  • Astroprofiilista selvität nopeasti karttasi tärkeimmät tekijät
  • Lähes kaikki kalenterin palvelut ovat uudistuneet 2016 vuoden aikana.
Tutustumaan ja tilaamaan pääset tästä!