Katso Planeetta uutiset lokakuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Lokakuu 2014Aurinko ja Venus asettuvat erittäin haastavaan kulmaan Uranuksen ja Pluton kanssa heti lokakuun alusta lukien ja siksi olemme kaikkia tavallista kriittisempiä oman energiamme ylläpitämisessä ja arvomaailmamme toteuttamisessa. Jokainen ihminen tarvitsee tällaisena aikana enemmän tilaa ja vapautta ympärilleen. Auktoriteettien on nyt vaikea säilyttää valtaansa sellaisissa tilanteissa, joissa joku kokee liiallista rajoittamista tai oman arvomaailmansa loukkaamista.

Tällainen kuvio lisää levottomuutta ihan tavallisen ihmisen elämässä ja paljon suuremmassa mittakaavassa vapaudestaan taistelevien ihmisten keskuudessa. Kannattaa ainakin mielenkiinnolla seurata Ukrainan ja Lähi-idän tilanteiden kehittymistä. Rauhan tai edes aselevon aikaansaaminen on varmasti vaikeaa tällaisen astrologisen energian vallitessa.

Kaiken tämän lisäksi Merkurius lähtee perääntymään lokakuun neljäntenä päivänä, eikä se ainakaan helpota osapuolten välistä ymmärrystä toistensa sanomisista tai tekemisistä. Merkuriuksen perääntyessä näin kriittisenä aikajaksona synnyttää helposti aggressiivista suhtautumista pienempiinkin vastoinkäymisiin ja kaikkeen itseen kohdistuvaan arvosteluun. Sopimuksia solmiessasi kannattaa varmistaa kaikki yksityiskohdat ennen sopimuksen lopullista hyväksymistä. Jos vähänkään epäilet asian vilpittömyyttä, vaadi sopimus nähtäville kirjallisessa muodossa ja allekirjoituksin varustettuna.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Persoonallisten tekijöiden neliöaspektit ja perääntyvä Merkurius tekevät lokakuusta tavallista haasteellisemman jakson kaikille suunnitelmillesi ja tavoitteillesi. Nyt nimittäin katsotaan todella tarkasti, mitkä ovat sinulle merkityksellisiä tavoitteita ja mitkä taas pelkkiä velvoitteita. Eteenpäin menevät vain sinulle todella kuuluvat jutut ja kaikki muu touhu takkuaa oikein kunnolla.
Rakkaus: Venuksen neliö yhdessä muiden tekijöiden kanssa tekee tästä lokakuusta yhden tärkeän tarkastuspisteen rakkauselämäsi todelliselle sisällölle. Olet äärimmäisen kriittinen asioille ja ihmisille, jotka millään tavalla esittävät sinulle omasta tahdostasi poikkeavia vaatimuksia. Hermostumisesi ja aggressiivisuutesi toista kohtaan ovat selvääkin selvempiä merkkejä siitä, että teet asioita enemmän toisen kuin itsesi vuoksi.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri