Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Toukokuu 2015Kesä tekee tuloaan rakkaudellisissa ja kaikin puolin erittäin positiivisissa merkeissä kaikille meille, jotka vain osaamme ottaa sen oikealla tavalla vastaan. Venus tulee Ravun merkkiin täsmälleen samaan aikaan kun täysikuu loimottaa taivaalla toukokuun neljäntenä päivänä Skorpionin merkistä. Myös Merkurius ja Mars vaihtavat merkkiä toukokuussa, joten kovaa sähinää on ilmassa ja jokaisella meistä on mahdollisuus saada omalle elämällemme tärkeät asiat suorastaan ryntäämään eteenpäin.

Yksi asia vain on tuossa ryntäämisessä muistettava ja se on oman energian viisas ja samalla tehokas käyttäminen. Saturnuksen oppositio Merkuriukselle ja Marsille nimittäin tarkoittaa, että vain täsmälleen omien voimavarojesi rajoissa tapahtuva tekeminen on tuloksellista. Kaikki väkisin ja omaa energiaa haaskaamalla tehty työ johtaa juuri päinvastaisiin tuloksiin, jolloin elämä ja omat tavoitteet tökkivät pahemman kerran.

Rakkaus kukoistaa läpi koko kuukauden ja tarjoaa sekä euforiaa että jännitystä tilaamassasi suhteessa. Ensin kolmio Neptunukselle kuun puolivälissä avaa taivaan portit jokaiselle romantikolle, sillä kaikkein syvimmät ja samalla ihanimmat tunteet nousevat pintaan tämän kuvion myötä. Hiukan pidemmälle mentäessä sukelletaan paljon syvemmälle intohimojen ja sokean rakastumisen selittämättömiin aaltoihin, jotka vievät minua ja sinua kuin pässiä narussa.

Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Toukokuu tarjoaa sinulle jotakin yllättävää ja erittäin houkuttelevalta tuntuvaa mahdollisuutta tulla osalliseksi jostakin menestyksellisestä liiketoiminnasta tai käynnistää ihan itsenäinen yritystoiminta vaikka sitten pienemmässä mittakaavassa. Mahdollisuuteen tarttuminen vaatii paljon rohkeutta vain siksi, että se on niin erilainen kuin mihin olet tähänastisessa elämässäsi tottunut.
Rakkaus: Rakkauselämän intensiteetti kasvaa toukokuun aikana suorastaan hurjiin lukemiin ja siksi kaikki ihastumiset ovat laadultaan ehdottomia, eikä niiden kanssa pysty lainkaan järkeilemään. Moni Kauris tulee tekemään asioita, joita ei olisi uskonut ihmissuhteissa koskaan tekevänsä. Itsesyytöksiin tai syyllisyyteen ei ole mitään perusteita näin voimakkaan tunnejakson aikana, tapahtuipa mitä tahansa.Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kevään kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä