Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Lokakuu 2015Kun nyt olemme selvinneet hengissä - ainakin kaikki tätä tekstiä lukevat - syyskuun hurjista ja haasteellisista energioista, voimme saman tien suunnitella ison purjeen nostamista ja kurssin kääntämistä kohti menestyksen kultaisia kenttiä. Lokakuuta hallitsee Jupiterin kolmio Plutolle, Marsin ja Venuksen tekemällä yhtymällä maustettuna ja siksi elämme astrologisesti varmasti koko tämän vuoden parasta ja menestyksellisintä aikaa niin yritystoiminnassa kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Jos ja kun sinulla on toinen toistaan hienompia ja uskaliaampia suunnitelmia elämäsi uudistamiseksi tai elämänlaatusi parantamiseksi, niin nyt on uskallettava ottaa koppi kaikkein parhaalta tuntuvasta vaihtoehdosta ja mentävä puhtaalla innostuksen voimalla niin pitkälle kun menestyksen tuuli suinkin sinut kuljettaa. Vauhtia ei kannata säikähtää, eikä uusiutuvia olosuhteita. Paras tulos syntyy kokonaan uusissa maisemissa ja uudistuneissa elämänkuvioissa, kunhan vain asenne on kohdallaan.

Monet uudet energiamuodot nousevat varmasti otsikoihin ja yritysmaailmassa valta siirtyy melkoisella rytinällä kokonaan uusille toimijoille. Kovimmassa vauhdissa tulevat olemaan työntekijöistään hyvää huolta pitävät niin isot kuin pienetkin yritykset, jotka osaavat antaa tilaa ihmisten kasvaville henkisille kyvyille ja inspiraation voimalle. Rakkauden ja välittämisen kulttuuri aloittaa tästä hetkestä voitonmarssinsa, joka siirtymävaiheessa tietää monen vanhakantaisen yrityksen ja liikelaitoksen kuolemaa. Lopputulos tulee kuitenkin olemaan valoisa ja onnellinen. Tästä se lähtee.

Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Jupiter, Mars ja Venus ovat tässä kuussa kolmiossa merkissäsi hitaasti liikkuvaan Plutoon ja antavat sinulle aivan uskomattomia mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan suurimpia unelmiasi. Elämä tarjoilee sinulle parhaita mahdollisia antimiaan, eikä sinulla ole muuta tehtävää kuin ottaa kaikki tuo ihanuus vastaan avoimin mielin. Päätöksiä tämä aika silti vaatii ja niitä tosiaan kannattaa tehdä.
Rakkaus: Kuten jo edellä mainitsin, on Venus mukana tässä huikeassa kuviossa ja tarjoilee upeaa elämää ihmissuhteissa ja rakkauselämässä. Kaikki tämä hienous ja sen toteutuminen on kuitenkin lopulta kiinni sinun tavastasi elää tässä hetkessä. Nyt on aika nauttia ja suorastaan juhlia kaikin kuviteltavissa olevin tavoin koko lokakuun ajan. Silloin myös rakkaus löytää varmemmin luoksesi.Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kesän kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä