Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Marraskuu 2015Marraskuu on astrologisten kuvioiden osalta aivan toisesta maailmasta kuin nyt taakse jäänyt lokakuu, jonka aikana likimain kaikki tuntui olevan mahdollista. Valtava määrä uusia ideoita on koko ajan liikenteessä ja tämän kuun tekemisistä riippuu, tuleeko juuri sinun suunnitelmasi tai päämääräsi toteutumaan.

Saturnuksen neliö Neptunukselle kasaa armottoman tehokkaan suoja-aidan kaikelle sellaiselle tekemiselle, joka ei pohjaudu herkkien vaistojesi viitoittamaan rytmiin. Väkisin tekeminen on varma reitti epäonnistumisiin tällaisen kuvion aikana. Väkisin tekemiseen sortuu helpoimmin silloin kun pitää yrittää tehdä asioita yhteistyössä jonkun kanssa. Yksin toimiessa omaa rytmiä on helpompi kuunnella.

Vähänkään riitaisalla tai ahdistavalla tuntumalla ei kannata lähteä lainkaan liikenteeseen. Marraskuussa on viisasta hyväksyä hankaluuksien olemassaolo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja vain päästää irti kaikesta minkä huomaat käyvän tavallista vaikeammaksi. Arvokkain kykysi on nyt ilmaista itseäsi mahdollisimman selkeästi ja sinun kannaltasi katsoen totuudenmukaisesti myös silloin kun joudut olemaan vahvasti erimieltä jonkun kanssa.

Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Merkkiäsi hallitseva Saturnus on yhdessä kriittisimmistä asemistaan eli neliössä Neptunukseen. Tämä kuvio heijastuu aivan väkisin sinun elämääsi pienempänä tai suurempana epävarmuutena vähän kaikkien asioiden kanssa. Se on nyt pelkästään hyvä asia, sillä jokainen vähänkään epäilyttävältä vaikuttava ratkaisu tulee tarkistaa niin pitkälle, ettei mikään kello enää kalkata.
Rakkaus: Venuksen saavuttua neliömerkkiisi, tarkoittaa se kriittisyytesi kasvamista paljon tavallista korkeampiin lukemiin kaiken arvomaailmasi osalta. Parasta olisi suosiolla hyväksyä oma tunnelma selkeäksi ohjenuoraksi päivittäisiä ratkaisuja tehdessäsi. Muiden tai edes kaikista rakkaimman ihmisen miellyttäminen on täysin mahdotonta, ellet todella tarkoita sitä. Älä siis edes yritä mitään muuta kuin olla koko ajan oma itsesi.Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä