Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Kesäkuu 2016

Kesäkuun myötä alamme myös astrologisesti päästä lähemmäs lomatunnelmia kriittisten planeettakuvioiden hellittäessä pikkuhiljaa otettaan pienen ihmisen elämässä. Rautapallot kyllä painavat edelleen jaloissa ja saamme kaikki pitää edelleen tarkkaa lukua voimiemme riittämisestä. Erilaisiin terveysongelmiin on nyt hyvä kiinnittää huomiota ja hakea sopivaa hoitajaa tai terapeuttia. Marsin kolmio Chironille edistää paranemisprosesseja, auttaen samalla löytämään omaan energiakenttään sopivat parantajat.

Myös globaalissa markkinataloudessa alkaa nyt selkiintymisen ja paranemisen aika, sillä pahimmat epäkohdat ovat jo paljastuneet ja korjaustoimenpiteet käynnistyneet siellä, missä se vielä on mahdollista. Osa pankeista ja isoista kansainvälisistä yrityksistä on jo syöksykierteessä, mutta sen vaikutukset eivät välttämättä ole suuren yleisön tietoisuudessa vielä pitkään aikaan. Nettiaika saattaa nopeuttaa totuuden julki tulemista ja talouskuplan näkyvää puhkeamista.

Kesäkuu on ehdottomasti hyvä lomakuukausi, sillä vielä ei kannata kovin massiivisesti lähteä käynnistämään omia ideoita tai suunnitelmia. Kehitellä toki pitää kaikkea mielessä liikkuvaa ja pohjatöitä saa tehdä niin paljon kuin suinkin jaksaa. Maailma uudistuu hyvällä sykkeellä, mutta uudistuminen vaatii niin paljosta vanhasta luopumista, ettei paraskaan idea anna aihetta painaa turbonappia pohjaan kuin ehkä ihan hetkeksi kerrallaan. Elokuussa voi jo alkaa irrotella ihan kunnolla.

Kuukausihoroskooppi Kauris

Yleistä: Pääset edelleen nauttimaan tästä Jupiterin ja Pluton mahtavasta menestyskolmiosta, joka toki vaatii sinulta koko ajan suurempaa ja suurempaa rohkeutta viedä hyvin alkaneita suunnitelmia ja hankkeita vieläkin pidemmälle. Nyt saattaa olla jo suuri houkutus varmistaa tilannetta jollain tavalla, mutta kosmisen suunnitelmasi mukaan tämä on vielä etenemisen ja menestyksellisten uudistusten kuukausi.
Rakkaus: Venus on kesäkuun alun hiukan paitsiossa, mutta kuun puolivälistä eteenpäin se tulee aktivoimaan ihmissuhteiden maailmaasi kriittisellä tavalla tilanteissa, joissa et pääse olemaan oma itsesi. Vapauden ja riippumattomuuden merkitys kasvaa tavallista suuremmaksi, eikä sinulle ole nyt mahdollista mukautua toisen tai toisten odotuksiin pelkästä miellyttämisen halusta.KESÄALE!

Nyt astrologiaa rajoitetun ajan kesäalessa, alkaen 5,90

Katso tarjoukset!