Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Toukokuu 2016

Kesän tulo ja auringonvalon lisääntyminen on tärkeä juttu meille suomalaisille pimeän talven jälkeen. Tällä kertaa kesän odotus on kuitenkin tavallista ahdistavampaa ainakin yleisellä tasolla, sillä taloutta ja vakautta koetteleva planeettakuvio ei suostu katoamaan astrologiselta taivaalta ennen heinäkuuta. Käytännössä jokainen ihminen on taloutensa kanssa tavallista haastavammassa tilanteessa, sillä globaali säästökuuri on ehdottomasti jo alkanut ja opettelemme kaikki tulemaan toimeen vähemmällä.

Onnistumisen ja omassa elämässä menestymisen kannalta tärkeimmäksi tekijäksi tulee kyky olla kiitollinen kaikesta, mitä omassa elämässä tällä hetkellä on hyvin. Tyytymättömyyden ilmaiseminen sanoissa tai edes ajatuksissa tulee kostautumaan kasvavina vastoinkäymisinä. Niinhän se toki aina tekee, mutta etenkin tänä kesänä kosmos on ankaralla tuulella kaikkia negatiivisia tunteita kohtaan.

Toisaalta Aurinko aktivoi Jupiterin ja Pluton kolmiota toukokuun alkupuolella. Kuvio on erittäin suosiollinen kaikille hyvällä fiiliksellä tehdyille päätöksille, muutoksille ja uudistuksille. Myös yritysmaailmassa tapahtuu paljon kasvua ja laajentumista alueilla, joihin sisältyy riittävästi intoa ja tekemisen iloa. Kasvu ei välttämättä näy vielä kesän aikana kassavirrassa, mutta syksyn ja talven myötä nämä toukokuun innovaatiot tulevat saavuttamaan odottamatonta materiaalista ja taloudellista kasvua.

Kuukausihoroskooppi Kauris

Yleistä: Kauriin kulta-aika jatkuu jatkumistaan Kultaisen kolmion säilyessä kartalla Merkuriuksen lähdettyä perääntymään Härän merkissä ja Jupiterin siirryttyä etenemään Neitsyessä. Sinulla on tällä hetkellä kaikki menestyksen avaimet käsissäsi ja aivan uskomaton kyky välittää ideasi ja ajatuksesi päämääräsi kannalta oikeille ihmisille. Ole siis rohkea suunnitelmiesi esille tuomisessa ihan kenelle tahansa päättäjälle.
Rakkaus: Kun Venuskin tulee mukaan merkkiisi osuvalle kultaiselle kolmiolle, niin alkaapa olla suhinaa rakkauselämän alueella. Rimaa kannattaa nyt korottaa reilumman puoleisesti, sillä suosiostasi kilpailevia ihailijoita tunkee pahimmillaan sisään ovista ja ikkunoista niin paljon, ettei kenelläkään ole mahdollisuutta pitää kaikista lukua. Nauti vapautuneesti kasvaneesta suosiostasi ja tee viisaita valintoja.