Katso Planeetta uutiset marraskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Tammikuu 2015Tammikuu on äärimmäisyyksien kuukausi herkkyyden ja kriittisyyden ristitulessa Marsin tehdessä neliötä Saturnukselle ja yhtymää Neptunukselle. Uranus lähestyy viimeistä kertaa tarkkaa neliötä Plutolle ja kosminen paine tuntuu selvemmin ja selvemmin kaikkien ihmisten elämässä. Yleinen epävarmuus ja taloudellisen ahdingon syveneminen synnyttää ahdistusta ja aggressiivista käyttäytymistä. Kansalaisten velkataakka on kasvanut sietämättömäksi ja jollain tavalla tyytymättömyys tulee nyt purkautumaan.

Vaikka Suomen tilanne näyttää astrologisesti hyvältä, ei se vapauta meitä yleisestä ahdingosta, josta selviäminen vaatii sisäistä oivallusta siitä, että olemme kaikki samassa veneessä. Joka kolmas suomalainen on ylivelkaantunut ja kasvava määrä yrityksiä joutuu jättämään veronsa maksamatta. Se on normaali tilanne tänä päivänä. Ei siitä kannata ottaa sen isompaa pulttia. Yritykset ja yksityiset ihmiset kaatuvat varattomina pankkien syliin ja pankit kaatuvat keskuspankkien syliin jne.

Tilanne ei pääse millään ilveellä jatkumaan samanlaisena ja se näkyy varmasti jo tammikuun talouskatsauksissa. Se tulee näkymään sairauspoissaolojen lisääntymisenä, työttömyyden kasvuna ja varmasti myös anarkiana. Eduskuntavaalit lähestyvät ja monia arkaluontoisia asioita nousee pintaan maassamme vallitsevasta korruptiosta. Täytyy uskaltaa tunnustaa, että olemme umpikujassa. Ratkaisut tapahtuvat suuremmassa mittakaavassa ja sitä ei kukaan pysty ennakoimaan, eikä toki tarvitsekaan.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Tammikuun tulisi olla sinulle vahvaakin vahvempaa omistautumisen aikaa jollekin tärkeäksi kokemallesi missiolle ja tekemiselle. Kaikki sydämellä tekeminen heijastuu puhtaana, kirkkaana valona silmistäsi ja olemuksestasi. Jokaisessa tekemässäsi ratkaisussa on eräänlainen ydinlataus ja siksi kannattaa luottaa kaikissa tilanteissa sydämesi ääneen. Kaikki eivät tätä hurjaa energiaasi sulata, mutta sen ei pidä antaa häiritä lentoasi.
Rakkaus: Rakkaus ja välittäminen heijastuu tammikuun ajan kaikesta tekemisestäsi ja siksi tulet herättämään voimakkaita rakkauden tunteita monissa kohtaamissasi ihmisissä. Osa saattaa kuvitella säteilysi merkitsevän paljon suurempaa kiintymystä kuin mitä itse koet. Varaudu siis tällaisiin myönteisiin väärinkäsityksiin ja ole valmis näyttämään rehellisesti mistä sinun kannaltasi on kysymys.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri