Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Elokuu 2015Heinäkuussa alkanut kasvun aika jatkuu vielä elokuussa täydellä pöhinällä Marsin tehdessä kolmiota Saturnukselle ja Auringon tehdessä kolmiota Uranukselle. Tämä on siis loistavaa aikaa oman elämän laajentamiseksi uusille alueille ja samalla vanhojen ja toimimattomien elementtien poistamiseen. Molempia täytyy tapahtua, jotta elokuun tarjoamat mahdollisuudet tulisivat parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Maailmantaloudessa on täsmälleen sama tilanne ja onkin mielenkiintoista seurata Kreikan, Espanjan ja sitä kautta koko EU:n tekemiä ratkaisuja. Vanhat talousrakenteet ovat käymässä kestämättömiksi, eikä todellista talouskehitystä voi enää mitata setelien tai valtionlainojen määrällä. Koko pankkiala on vakavassa kriisissä ja ennen pitkää koko Eurooppaa uhkaa sama tilanne, mikä nyt on Kreikassa ja Espanjassa näkyvillä.

Tuohon talouskriisiin emme pysty yksilötasolla vaikuttamaan muuta kuin elämällä mahdollisimman luottavaisin mielin ja suosimalla mahdollisuuksien mukaan kotimaisia tuotteita ja kotimaisia palveluita. Suomen astrologinen kartta lupailee meille helpompaa tulevaisuutta kuin suurimmalle osalle muuta Eurooppaa. Uskalla siis elää koko ajan taloutesi sallimissa rajoissa. Säästäminen ei ole päivän sana, mutta järjen käyttö hankinnoissa sitäkin enemmän.

Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Merkuriuksen kolmio merkissäsi vaikuttavalle Plutolle tekee elokuusta parhaan mahdollisen kuukauden laatia suunnitelmia, tehdä sopimuksia, kirjoittaa kirjaa tai novellia, jakaa omia ideoitasi tai ylipäätään keskustella ihmisten kanssa ihan mistä tahansa. Sinulla on nyt ajatus ja sana hallussasi, eikä kenelläkään ole mahdollisuutta kumota sinun näkemyksiäsi. Sinun on silti itse luotettava niihin ensin.
Rakkaus: Elokuu on hienoa aikaa myös ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta, sillä kykysi asettua toisen asemaan, ajatella hänen lähtökohdistaan käsin ja puhua tavalla, jota on helppo kuunnella synnyttää toimivan ja lämpimän energiavaihdon välillenne. Tällaisena aikana viriää uusia yhteisiä ideoita ja elämä kannattelee kumppanuuden vuorovaikutusta asioiden selvittämiseen ja rakkauden syventämiseen.Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Kesän kunniaksi minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä