Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Heinäkuu 2016

Lomakuukausi on täynnä jännitteitä, jotka laittavat aivan väkisin liikettä niveliin. Auringon kovat aspektit Plutolle ja Uranukselle eivät jätä tilaa turhalle jossittelulle. Suurimmalla osalla ihmisistä on oma lehmä ojassa ja aika syvällä, joten suurempaa joviaalisuutta tai myötäelämistä on turha odottaa vaikeassakaan tilanteessa. Kysymyksessä ei ole välinpitämättömyys, vaan syvältä sisimmästä kumpuava välittäminen oman elämän suunnasta ja muutospaineista.

Homma on hoidettava kotiin ihan omin voimin, olitpa sitten lomalla tai työn raskaan raadannassa. Loma ja kauniit kesäpäivät ovat nyt arvokkaita energialähteitä, joista onkin syytä ottaa kaikki mahdollinen ilo irti, sillä onnistumiset ja menestyminen edellyttävät sisäistä paloa ja positiivista tekemisen vimmaa. Ahdistava olotila houkuttelee työnarkomaniaan, mutta sillä tavalla hankkiudut vain suuriin vaikeuksiin ja saatat jopa sairastua tai loukata itsesi.

Tekemisen tulee siis olla hauskaa, haastavaa ja mahdollisimman innostavaa. Ellet löydä tällaista vaihtoehtoa omasta elämästäsi, niin silloin voit jollain omalla tavallasi muuttaa työn ja tekemisen kevyemmäksi, rennommaksi ja mukavammaksi. Uudet ja sinulle paremmin sopivat vaihtoehdot nousevat esille sitä varmemmin, mitä kiitollisempi osaat olla kaikesta, mitä ympärilläsi on juuri tällä hetkellä.

Kuukausihoroskooppi Kauris

Yleistä: Auringon oppositio merkissäsi vaikuttavalle Plutolle kiristää kivasti tunnelmaa heinäkuun aikana. se on pelkästään positiivinen asia, koska alitajuinen ahdistus pyrkii ohjaamaan sinua pois alueilta, jotka eivät toimi. Ilman tällaista hiukan ahdistavaa olotilaa vain harva meistä lähtisi tekemään muutoksia ja uudistuksia omaan elämäänsä. Osan lomasta voi oikein hyvin käyttää asioiden järjestykseen pistämiseen.


Rakkaus: Venus on alkukuusta oppositiossa merkkiisi ja siksi saatat huomata olevasi tavallista kriittisempi kumppaniasi ja läheisiäsi kohtaan. Kenessäkään toisessa ei nyt ole mitään vikaa, sillä tällainen aika osoittaa vain omien rajoitustesi käyneen liian ahtaiksi. Jos pinna kiristyy, niin elämäsi ei enää vastaa omaa arvomaailmaasi. Heinäkuu on hyvä aika löytää kivaa tekemistä ja kivoja ihmisiä ympärillesi.Astrologinen tutkimusmatkasi alkaa tästä

Hyppää seikkailuun mukaan

Tästä!