Katso Planeetta uutiset maaliskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Maaliskuu 2015Maaliskuun astrologiset energiat ovat niin massiiviset ettei siitä tahdo osata sanoa juuri mitään. Ainakin kansainväliset selkkaukset ovat vaarassa leimahtaa äärimmäisiin mittoihin, sillä Uranuksen ja Pluton viimeinen neliö yhdistettynä täydelliseen auringonpimennykseen heittää haasteellisen varjon maapallomme historian kirjoihin jo ennen kuin se edes tapahtuu. Joko talous keinahtaa lopullisesti vai vieläkö keksitään joku ihmeellinen tukipaketti tukipaketin tukipaketille. Eipä taida onnistua.

Jännite kasvaa yksityisen ihmisen elämässä entistä hurjempiin mittoihin ja entistä harvempi uskoo enää selviävänsä taloudellisesta ahdingosta millään konstilla. Tällainen luulo on tietysti täyttä harhaa, sillä romahduksen tapahtuessa talous menee niin sekaisin, ettei kukaan vaivaudu edes ajattelemaan velkojensa takaisinmaksua. Miksi me vaivautuisimme kun Kreikka saa jättää omat velvoitteensa hoitamatta. Silläkin rahalla olisi selvitetty muutama kymmenentuhatta suomalaista kuiville.

Samalla kun puristus käy ankarammaksi, tulevat myös uudet mahdollisuudet jokaisen ulottuville. Toki sinulla täytyy silloin olla oma henkinen kapasiteettisi täysin käytössä. Nyt on muistettava, että koko maailma on samassa muutosten pyörremyrskyssä, eikä yksityisen ihmisen pikku veloilla tai kömmähdyksillä ole mitään merkitystä. Maksat mitä jaksat ja annat lopun selvitä niin kuin se sattuu selviämään. Jo valtion velka vie jokaisen meistä konkurssiin, joten eiköhän oteta ihan rennosti kaikesta huolimatta.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Ukkosen jyrinä kumisee päässäsi lähes taukoamattomana kakofoniana maaliskuun ajan. Salamat sinkoilevat ja turvapaikkaa ei kannata hakea yhtään mistään. Eipä silti, että sinä turvapaikkaa edes tarvitsisit, sillä pitelet käsissäsi Thorin nuijaa, joka jyminän aiheuttaa. Nyt on sinun hetkesi käyttää voimaa ja kaikkia keinoja vain siihen, minkä koet omassa elämässäsi tärkeäksi.
Rakkaus: Sama vauhti ja sama ratkaisumalli pätee rakkauselämässä. Sinussa on voimaa ja erotiikkaa tunne-elämäsi järjestykseen saattamiseksi ja nyt sinä olet myös valmis sitä käyttämään. Ja vaikka et olisi valmis niin käytät kuitenkin. Sydämesi ei jätä sinulle vaihtoehtoja. Rakkautta joko on tai ei ole ja siihen malliin teet päätöksiäsi. Aivan mahtava tilanne siis. Sinä päätät missä kultasi on.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri