Katso Planeetta uutiset maaliskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Huhtikuu 2015Pluto pysähtyy huhtikuussa ja lähtee perääntymään, jolloin etäisyys Uranuksen neliöön alkaa kasvamaan pikkuhiljaa suuremmaksi. Monet maaliskuussa käynnistyneet vääjäämättömät muutokset alkavat asettua vakaammin paikoilleen ja se tarkoittaa täsmälleen kahta asiaa. Uudistuneet rakenteet löytävät väkisin oman kasvualueensa ja vievät lopulta tilan ja ravinnon pysähtyneiltä ja liian turvallisuushakuisilta yrityksiltä, yhteisöiltä ja jopa valtioilta.

Tällaiset asiat eivät tapahdu hetkessä ja siksi huhtikuussa ehtii vielä oikein hyvin "vaihtaa puolta" eli hankkiutua eroon omaa elämää ja omaa missiota häiritsevistä tekijöistä. Nyt se on vain hiukan työläämpää, koska kaikki toimimattomat ja luonnollista rytmiä vastustavat voimat alkavat liittoutua, eikä rintamasta pakenemista katsella hyvällä. Varaudu siis käyttämään henkisiä voimakeinoja ratkaisua etsiessäsi ja uudelle polulle suunnistaessasi.

Aina omaa reittiä kulkiessasi tunnet miellyttävän uudistumista tarkoittavan värinän kehossasi. Mitään konkreettisia mittareita oikein valitulle suunnalle ei nyt ole olemassa. Maapallolla vallitsee poikkeustila, jonka vuoksi mikään ei nyt mene ennakkoon lasketulla tavalla. Jokainen menestyjä saa varautua tekemään päivittäin korjausliikkeitä omiin suunnitelmiinsa. Osa niistä onnistuu ihan helposti ja osa vaatii todella suuria ponnistuksia. Kehitystä tapahtuu, mutta kukaan ei pääse helpolla.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Huhtikuu on ehdottomasti elämäsi tehokkainta aikaa kaikkien menossa olevien ja alkavien suunnitelmien toteuttamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. En edes yritä sanoa tätä aikaa helpoksi tai missään nimessä kevyeksi rupeamaksi, sillä sitä se tosiaan ei ole. Asiat ja ratkaisut ovat nyt painavia ja kantavat hedelmää jopa vuosikymmeniksi eteenpäin. Siksi päätökset on tehtävä täysin itsenäisesti.
Rakkaus: Sydämesi on huhtikuun ajan täysin rehellinen todellisille tunteillesi, eikä sinulla ole mitään mahdollisuuksia petkuttaa itseäsi rakkausasioissa. Ellei rakkaus ja läheistesi käyttäytyminen ole hyväksyvää, niin sitä ei kuuluisi sanoa rakkaudeksi vaan omistamiseksi. Tällaisena aikana et ole valmis hyväksymään omistavaa suhtautumista keneltäkään ja kaikkein vähiten omalta kumppaniltasi tai läheisiltäsi.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri