Katso Planeetta uutiset marraskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Kuukausihoroskooppi

Joulukuu 2014Joulukuu vaikuttaa edelleen melko kriittiseltä ajanjaksolta Uranuksen ja Pluton tullessa tarkkaan neliöön keskenään tarkalleen kuun puolivälissä. Marraskuussa tehdyt aloitukset osoittautuvat nyt mielekkäiksi tai päinvastaisessa tapauksessa todella painostaviksi. Jännitteet kasvavat valtaviin mittoihin myös maankuoren osalta Venuksen tullessa yhtymään Pluton kanssa aivan Joulun kynnyksellä eli 20.12. Mannerlaattojen ohella myös kriisialueiden energiat pyrkivät purkautumaan tavallista voimakkaammin.

Joulurauha on monella meistä todella kovan työn takana, mutta sitä kannattaa ehdottomasti tavoitella heti joulukuun alusta lukien. Ratkaisevaa on sisäisen rauhan löytäminen ja itsesi varaukseton rakastaminen päivittäisessä elämässä. Jokainen meistä reagoi äärimmäisen aggressiivisesti kaikkeen sellaiseen tekemiseen ja kaikkiin sellaisiin ihmisiin, jotka eivät vastaa todellista sisäistä arvomaailmaamme. Ole siis rohkea ja uskalla tehdä omat päivittäiset valintasi sydäntäsi kuunnellen.

Hermostuneisuus ja ahdistus toimivat tärkeinä oppaina kohti parempaa ja rakkaudellisempaa elämää. Löydät päivittäisen tasapainon vain tietoisella itsesi kuuntelulla. Ole valmis tekemään muutoksia aina välittömästi levottomuutta tuntiessasi. Jotain oloasi helpottavaa on aina tehtävissä ja nyt todellinen joulutunnelma syntyy jatkuvan hereillä olon välityksellä. Rauha sisälläsi luo rauhan myös ulkopuolelle.
Kuukausihoroskooppi KaurisYleistä: Vauhtia ei parane juurikaan hiljentää, vaikka Joulu tekee tuloaan kovalla tohinalla. Elämäsi on tärkeiden muutosten ja uudistusten kohteena koko joulukuun ajan ja siksi on äärimmäisen tärkeätä olla täydellisesti läsnä kaikkien valintojesi kanssa. Tiedät sisimmässäsi äärimmäisen tarkasti, mitkä asiat sopivat yhteen arvojesi kanssa ja vain sellaisten juttujen kanssa kannattaa nyt olla tekemisissä.
Rakkaus: Venuksen ja Vestan saapuessa nyt yhdessä merkkiisi ja vielä yhtymään Pluton kanssa, olet niin voimakkaiden rakkausenergioiden puristuksessa, ettei päätösten tekemisen pitäisi olla vaikeaa. Tunnistat yhtä tehokkaasti rakkauden ja rakkaudettomuuden. Molemmat tunteet ovat yhtä ehdottomia ja vaativat välittömiä toimenpiteitä. Joulutunnelmaa ei kannata miettiä nyt pätkän vertaa. Jokainen selkeä päätös toki parantaa tilannetta.
Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri