Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

26.4.2024

vieraskirjoitus:

Big Bang

Jupiterin ja Uranuksen konjunktio oli tarkimmillaan 21.4. mutta sen vaikutus tuntuu aina 26.5. saakka, jolloin Jupiter vaihtaa merkkiä härästä kaksosiin. Kun kaksi vahvaa planeettaa yhdistää voimansa, tulos on sen mukainen. Uranus on alkuvoima, joka symboloi innovaatioita, vapautta, vallankumousta sekä muutosta. Se on edistyksellinen toisinajattelija, joka ajattelee omalla tavallaan ja edistää uudenlaisia näkemyksiä, luovuutta sekä keksintöjä. Luonteeltaan se on nopea ja arvaamaton. Se pistää meidät kyseenalaistamaan niin omat kuin myös muualta tulevat rajoitteet ja rajat. Uranus edustaa kollektiivista tietoisuutta ja pyrkimystä yhteiskunnan muutokseen ja parantamiseen. Jupiter on mahdollisuuksien planeetta, joka laajentaa sen mihin osuu. Jupiter symboloi onnea, runsautta, kasvua ja mahdollisuuksia. Se rohkaisee laajentamaan näköaloja ja etsimään uusia kokemuksia. Jupiter liitetään myös henkiseen kasvuun, viisauteen, optimistisuuteen ja positiivisuuteen. Jupiter on totuuden etsijän planeetta. Se houkuttelee menemään mukavuusalueen ulkopuolelle ja tutkimaan uusia mahdollisuuksia. Jupiter symboloi elämän merkityksen, kasvun ja yltäkylläisyyden etsintää. Parhaimmillaan näiden planeettojen yhteisvaikutus on näköaloja sekä mahdollisuuksia laajentava. Voimme löytää yllättäviä ratkaisuja mahdollisesti pitkäänkin jatkuneisiin tilanteisiin.

"Ajatellaksemme luovasti meidän pitää pystyä katsomaan uusin silmin sitä, mitä pidämme itsestäänselvyytenä." — George Kneller

Uutta: Luonteesi Voimat Horoskooppi tulkinta 2.0

Tarjous voimassa 30.4.2024 saakka.
Tutustu tulkintaan lisää ja tilaa se täältä

Tiistaina 30.4. Pluto pysähtyy ennen perjantaina 3.5. alkavaa perääntyvää vaihettaan. Pysähtyessä se on vesimiehen merkissä ja konjunktiossa Kuuhun. Pluto symboloi voimaa, transformaatiota ja syvällistä muutosta. Kuuhun liitetään tunteet, reaktiot, alitajunta sekä emotionaalinen turva. Kuu heijastaa tapaamme kokea ja ilmaista tunteitamme sekä reaktioitamme ympäröivään maailmaan. Se liitetään myös intuitioon, vaistonvaraisiin päätöksiin ja sielulliseen tyytyväisyyteen. Ajassa on voimakkaita tunteita, mutta myös mahdollisuus puhdistaviin tunnekokemuksiin, joissa voimme uusiutua ja vahvistua.

"Laajemmassa mielessä kotinamme voi toimia kaikki se, mihin olemme hengen tai tunteen tasolla ehdollistuneet, mikä saa meidät tuntemaan olomme mukavaksi. Tätä psykologista kotiympäristöä kuljetamme mukana, olemme sitten missä tahansa maan pinnalla. Se ratkaisee alitajuiset reaktiotapamme ja tunnetyyppimme." —  Frances Sakoian & Louis S. Acker

Maanantaina 29.4. Venus siirtyy härän merkkiin ja on näin omalla luonnollisella maaperällään. Pluton ja Kuun neliö Venukselle pistää tarkistamaan arvomaailmamme uudelleen. Venus symboloi rakkautta, harmoniaa, arvoja, estetiikkaa sekä nautintoja. Venus edustaa sitä, miten me rakastamme ja arvostamme itseämme ja muita, sekä miten ilmaisemme rakkautta ja kiintymystä suhteissamme.

"Kasvu itsessään sisältää onnen siemenen." —  Pearl S. Buck

Tiistaina 30.4. Mars siirtyy oinaan merkkiin eli omaan luonnolliseen merkkisijaintiinsa. Mars on konjunktiossa merkkirajan toisella puolella olevaan Neptunukseen sekä sekstiilissä Plutoon ja Kuuhun. Mars tunnetaan energian, voiman, toiminnan ja intohimon planeettana. Se symboloi myös aggressiota, halua ja päättäväisyyttä. Mars edustaa sitä, miten me ilmaisemme ja käytämme energiaamme, sekä miten käsittelemme omaa halua, vihaa ja päättäväisyyttä. Se kuvaa myös meidän taistelutahtoamme ja kykyämme puolustaa itseämme ja muita.

Neptunus on tunnettu mystiikan, unelmien, mielikuvituksen ja intuition planeettana. Neptunus edustaa sitä, miten me käsittelemme unelmiamme, fantasioitamme ja alitajuista maailmaamme. Se kuvaa myös meidän suhdettamme henkisiin ja spirituaalisiin asioihin, sekä kykyämme tuntea empatiaa ja yhteyttä toisiin ihmisiin. Neptunus vaikuttaa myös siihen, miten me käsittelemme pettymyksiä ja haaveitamme. Nyt kun Mars ja Neptunus ovat konjunktiossa, voimme parhaimmillaan löytää unelmille siivet. Haasteena voi olla toiminta ilman määränpäätä tai liiallinen kiinnipitäminen asioista, jotka eivät kanna.

Etsin, etsin suurta tulta.
Itsekö elämä oisit
tuli suuri tummumaton,
valkea iänikuinen?

—  L. Onerva, Etsijä

Khiron, Merkurius ja Kuunnoususolmu ovat konjunktiossa oinaan merkissä. Khiron symboloi parantumista, haavoittuvuutta, opetusta ja sisäistä viisautta. Khiron kuvaa syviä haavoja ja traumoja, joita meillä voi olla, mutta samalla se edustaa myös mahdollisuutta parantumiseen ja eheytymiseen. Khiron auttaa meitä ymmärtämään ja hyväksymään omat haavoittuvuutemme ja antamaan meille mahdollisuuden kasvaa niiden kautta. Merkurius on tunnettu kommunikaation, ajattelun, oppimisen ja tiedon planeettana. Se symboloi myös älykkyyttä, joustavuutta, nopeutta ja kykyä välittää tietoa. Merkurius edustaa sitä, miten me ilmaisemme itseämme ja kommunikoimme muiden kanssa, sekä miten me ajattelemme ja opimme uutta tietoa. Se kuvaa myös meidän kykyämme sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja vaihtaa näkökulmia. Kuunnoususolmulla Khiron ja Merkurius ohjaavat syvemmän tiedon äärelle, jota kautta voimme löytää todelliset kasvusuuntamme ja kehitysmahdollisuutemme.

Saturnuksen ja Kuunlaskusolmun välinen kvinkunssi on terävä kivi kengässä. On hyvä huomioida mahdollisimman nopeasti ne ärsykkeet, jotka nostavat päätään, jotta voimme puuttua niihin mahdollisimman nopeasti. Cereksen neliöt Kuunsolmuille, Merkuriukselle sekä Khironille näyttävät ne kohdat, joista energiat vuotavavat ja vesittävät voimavaramme. Onneksi Auringon ja Vestan välinen sekstiili saa sydämen liekit palamaan ja valaisemaan niitä polkuja, jotka ovat elinvoimaisimpia.

“Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen avautuu. Usein jäämme kuitenkin tuijottamaan sulkeutunutta ovea niin pitkäksi aikaa, ettemme huomaa ovea, joka on avautunut.” —Helen Keller

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

UUTTA: Paramount - Astrokalenteri mobiili sovellus

Katso mitä Seppo Tanhualle kuuluu juuri tänään.

Lue lisää

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...