Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Irene Länkinen

Irene Länkinen

12.3.2024

vieraskirjoitus:

Maailman Puu - perillä itsessäni

Tämä Kalevalainen tarot Maailma Puu kortti kuvastaa omaa matkaani oivallukseen, jonkin asteiseen perille pääsemiseen itseeni. Elämäni mysteerin jonkin asteiseen ratkeamiseen ja eheytymiseen.

Kiintymyssuhdehaavat, jotka kehittyvät meille lapsuutemme ympäristön sekä ihmisten ansiosta, saavat meidät usein tuntemaan erillisyyttä elämässämme. Ne saavat meidät pakenemaan sitä, mistä olemme tulleet, jonka olemme unohtaneet. Kiintymyssuhdehaavat saattavat, ymmärtämättöminä, ajaa meidät tahtomaan lisää erillisyyttä, yhteyden rippeiden katkaisua. Haavojen aikaan saama kipu uskottelee meille, että yksin, irrallaan yhteydestä, olemme turvassa ja kipu lakkaa.

Muistan useita kertoja kokeneeni kipua suhteessa tai sen jälkeen toisen osapuolen "vuoksi"

Olen käyttänyt aikaa useita tunteja meditoiden ja katkaisten yhteyttä, katkaisten "yhteyden lankoja" väliltämme, jotka tuottivat kipua. Elin täydellisessä erillisyyden harhassa.

Mitä tuo kipu oli? Yhteyttä, jonkinlaista rakkautta. Tai niiden olemattomia rippeitä, jotka halusivat muistuttaa siitä, ettei ole kipua, jos ei ole haavoja. Nuo haavat minussa tahtoivat tulla näkyviksi kivun kautta. Kipu on mestariopettajamme. Jos suljemme siltä silmät, se yltyy tai löytää toisen reitin tulla esiin ja näkyville. Minullakin surun tuottama kipu muodostui aikojen saatossa autoimmuunisairaudeksi, joka loisti läsnäolollaan joka ikinen päivä.

Jos olisin tuolloin kyennyt ymmärtämään itseäni paremmin, olisin voinut surra haavojeni tuottamaa kipua, pyrkimättä poistamaan sitä. Olisin saattanut kyetä suremaan kipua, joka minuun asettui asumaan jo lapsuudessani. Kipua rakkaudettomuuden ja yhteydettömyyden kokemuksesta. Sammuneesta jumalayhteydestä.

Universaali rakkaus ja yhteys toisiimme, kaikkeen ympärillämme, auttavat haavojamme eheytymään

Kun uskallamme antautua tuolle rakkaudelliselle kokemukselle, voimme kokea haavojemme hellän sivelyn Jumalan kautta. Tuo Jumala asuu sisimmässämme, jolle avaamme oven, kun olemme valmiita astumaan takaisin rakkauteen sekä yhteyteen. Sinne, mistä tulimme, sinne, minkä unohdimme.

Antautuminen vaatii nöyryyttä, syvää itsensä tuntemista. Tiedostamista, etten ihmisenä kykene tekemään enempää. Se vaatii taistelusta, ylpeydestä sekä kovuudesta luopumista. Psykologian kielellä se vaatii defensseistä luopumista, aivan kuin haarniska hajoaisi päältämme ja tippuisi. Ei enää keinotekoista tyydytystä rakkaudettomuuden sekä yhteydettömyyden kivuliaalla pelikentällä.

Sen sijaan voimme luoda yhteyden itseemme ja syventää rakkauden kokemusta. Vierittää kyyneleitä poskillemme ja antautua kivun tuntemiselle. Vapauttaa kehomme jännityksestä, joka tahtoo meidän pysyvän paikallaan, jähmettyä ja vetäytyä.

Voimme avata oven rakkaudelle ja sen vastaanottamiselle

Sen avaaminen tuntuu samalta kuin avaisimme kauan kiinni olleen padon. Tämän jälkeen meistä virtaa pyhä universaali rakkaus; olemme löytäneet kotiin, ja rakkaus on jälleen asettunut asumaan meihin.

Terveisin
Irene Länkinen
Tietoisuusvalmentaja
https://www.xn--irenelnkinen-lcb.fi/

Astrologi Seppo Tanhuan tulkintoja & UUTUUS kirja tarjouksessa!

2 TULKINTAA YHDEN HINNALLA! Auringon Paluu -tulkinta - Opas alkavan vuoden energioihisi

Auringon Paluu karttasi tarjoaa näkökulman tulevan uuden Aurinkovuotesi elämään, auttaa kohtaamaan haasteet, kannustaa kasvuun, ja yhdistää sinut elämäsi syvempään tarkoitukseen. Olipa kyse suurista elämänmuutoksista tai arkipäivän valinnoista, Auringon Paluu tulkinta on ystävä ja opas matkallasi, auttaen sinua kulkemaan tietoisemmin ja luottavaisemmin henkistä polkuasi eteenpäin. 
Tarjous 27,90€ / norm. 33€ ja se on voimassa su 17.3.2024 klo 24 asti. Lue lisää ja tilaa täältä

UUTUUS! Seppo Tanhua: Suuri Astrologiakirja 2 - Hengen Voimien Mestari Sinussa

Henkisen kehityksen kannalta timanttisin osa on oman syntymäkartan pyhä geometria eli planeettojen väliset kulminaatiot. Jokaisella ihmisellä on täysin oma ja mittaamattoman tärkeä elämäntehtävä oman henkisen kasvun ja henkisen heräämisen toteuttajana. Hengen Voimien Mestari Sinussa. Tarjous 34€ / norm. 44€.
Tutustu lisää ja tilaa täältä

Palaa Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Irene Länkinen

Olen 36 -vuotias yhden lapsen äiti. Oma elämäni on ollut suhteellisen erikoinen ja näihin vuosiin on mahtunut kaikenlaista. Vuonna 2010 alkoi varsinainen henkinen heräämiseni ja matka tähän missä nyt olen. Kovan kivun sekä kärsimyksen kautta minut revittiin hereille tähän todellisuuteen. Vuonna 2016 pääsin psykoterapiaan ja aloin ymmärtämään, että kaikki elämässäni on heijastusta sisäisestä minästäni. Siitä alkoi matka valmentajaksi ja tänä päivänä työkseni ohjaan ihmisiä kääntymään sisäänpäin, laskeutumaan oman sisimmän äärelle ja selvittämään ne juuri syyt omalle käytökselle sekä elämän pyörteille.

Henkinen "herääminen" on oivallusta alkaa katsoa sisäänpäin, ulkoisten syiden sijaan. Tämä "herääminen" alkaa hidastamaan elämäntahtia ja kyseenalaistamaan kaikkea sitä mitä meille on kerrottu totuutena. Se "herättää" oman sisäisen ohjauksen ja mielikuvien sekä ajatusten kautta alamme saamaan viestejä, jotka kyseenalaistaa meidän oman totuuden elämästämme.

Minuun ja työhöni voit tutustua lähemmin täällä: www.irenelänkinen.fi

Irene Länkinen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle