Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.4.2024

Sakkaako talous vai mitä tapahtuu

Kylläpä on säpinää planeettataivaalla tällä viikolla, kun käynnistyy Astron superviikko Espanjan Torreviejassa. Jupiterin ja Uranuksen yhtymä antaa odottaa jotain poikkeuksellisia talous uutisia tai jotain muutta mullistavaa yhteiskunnallisissa rakenteissa. Olen merkannut Jupiterin ja Uranuksen yhtymän karttaan niin räikeästi, että sen varmasti erottaa.

Meidän tavallisten pulliaisten kannalta on merkittävää Marsin sekstiili Jupiterille ja Uranukselle, joka kuviona tarjoilee hurjan positiivista ja innostavaa energiaa kaikelle uudelle tekemiselle. Kekseliäisyys on aivan huippu lukemissa ja upeita oivalluksia risteilee ilmassa kenen tahansa käyttöön napattavaksi. Kun vielä Merkurius ja Venus tekevät yhdessä yhtymää Chironille, niin ilolla touhuaminen varmistaa viisaat ja elämänlaatua parantavat ratkaisut.

Auringon neliö Plutolle tulevana sunnuntaina pitää sisällään suorastaan valtavan energialatauksen kaikkeen ehdottomasti omaan ja itsenäiseen muutos prosessiin. Se pitää vain suunnata äärimmäisen tarkasti omaan, syvimmän innostuksen osoittamaan kohteeseen. Vastaavasti vihakynnys on olemattoman alhaalla tilanteissa, joissa joku toinen tulee asettamaan päätöksillesi omia ehtojaan. Sellaiseen on vastattava mieluummin järkähtämättömän selvästi: Älä unta nää!!!!!!!!

Viikonloppuna julkaisimme laajennetun Luonteesi Voimat 2.0 tulkinnan. Mukana laajennetussa tulkinnassa ovat nyt myös ulkoplaneetat Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus ja Pluto, joille löytyy tulkinta huonesijainnin perusteella. Tuotteen aiemmin ostaneille on tullut tänään 15.42024 tärkeää sähköpostia. 

Kovasti on kyselty astrologian kurssien ja tulkintojen perään ihan tässä muutaman päivän sisällä. Enää ei tarvitse arvailla, milloin ja mistä niitä löytyy. Olen avannut niille ihan oman verkkosivun, josta ne jatkossa löytää helposti ja jonka kautta voi ilmoittautua tapahtumiin ja varata tulkinta aikoja. Sivun nimi on https://www.seppotanhua.fi/

Sieltä löytyy myös Astrologian kesäleiri viikolla 22. Paikkoja tähän intensiiviseen Transformaatio rupeamaan on vain kahdeksan, joten nopeudesta ei ole haittaa, mikäli haluat tulla mukaan Loviisan Rönnäsiin oppimaan astrologiaa korkeapaineella. Osallistuminen ei edellytä aiempaa astrologian tuntemusta. Ihan alkeista lähdetään, mutta nopeasti sukelletaan syvään päätyyn ja jokainen oppii tekemään syväluotaavia tulkintoja.

Bonuksena tälle huikealle viikolle voit vilkaista Samuli Perälän kanssa tekemämme videon Kotiinpaluuheimosta. Videon pääset katsomaan tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=FSBIFetN52A

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...