Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.3.2024

Marsin ja Uranuksen yllätysten viikko

Uudenkuun kutsu hiljaisuuteen toteutui yli odotusten

Johannan perjantain blogista luin nyt jälkijunassa, että se kutsui meitä hiljaisuuteen päättämään jotain vanhaa, jotta tulisi tilaa uudelle. Aloitin torstaina hiljaisuusretriitin, joka pidettiin Mikkelissä Maailmanlopun niemellä. Nimitys selvisi paikallisia puhuttelemalla. Sairastuin seillä monen muun ohella ärhäkkään vatsatautiin ja sain viettää ihan omaa aikaa WC vuoroa välillä malttamattomasti odottaen. Retriitin ensimmäinen kokonainen päivä meni kuitenkin yli kaikkien odotudten ja sain niin valoisia, suorastaan euforisia kokemuksia, että ehdottomasti kannatti olla mukana. Sairastaminen oli sekin kirjaimellisesti puhdistava kokemus ja nyt ensimmäisen yön nukuttuani olen kokemuksesta hurjan kiitollinen. Nyt vain nautin tästä täysin vetämättömästä olosta pari päivää ja siitä se alkaa uusi elämä hahmottua. Miten se sitten tapahtuu, onkin hämärän peitossa.

Yllätysten viikko on alkanut

Mars ja Uranus säilyttävät neliöasemansa  koko tämän viikon valmistaen meitä ensi viikon kevätpäivän tasaukseen ja uuteen astrologiseen vuoteen Oinaan merkkiin siirryttäessä. Tämä Marsin ja Uranuksen kuvio tuo kollektiivisella tasolla eteemme yllättäviä ja odottamattomia tilanteita, joiden edessä on pakko keksiä juuri kyseiseen hetkeen sopivat keinot tilanteista selviämiseen. Kaikki tällä viikolla tapahtuvat yllätykset antavat mahdollisuuden irrottautua vanhasta kaavasta, vanhoista tottumuksista ja tarpeettomista velvoitteista. Jokaisen on nyt osattava pitää ensisijaisesti kiinni omasta vapaudestaan ja kekseliäisyydestään yllättävissä tilanteissa. Nyt tapahtuvat äkilliset muutokset ohjaavat meitä kohti alkamassa olevaa Vesimiehen aikaa ja ihmiskunnan kannalta ehkä toistaiseksi historiallisinta Oinaan merkistä käynnistyvää astrologista vuotta.

 

Kohti jotain paljon parempaa

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy. Saamme tällä viikolla nauttia myös Auringon ja Neptunuksen yhtymästä, joka nostaa alitajunnan ja intuition voimat huikeisiin mittoihin. Etukäteen ei ole syytä yrittää varautua yhtään mihinkään, sillä intuitio toimii aina hetkessä ja nyt se opastaa kohtaamaan Marsin ja Uranuksen edustamaa kollektiivista muutosvoimaa joko ahdistavien tai innostavien oivallusten kautta. Myös unista ja tajuntaa avaavista tarotkorteista kannattaa olla tukea haasteellisten valintojen edessä. Tässä ohjeistusta tällä kertaa. Nyt palaan lepotilaan palautumaan ja odottamaan ihanaa nälän tunnetta. Ohjausta omalle henkiselle polulle muutosten keskellä löytyy Auringonpaluu tulkinnasta, joka on nyt tarjouksessa: 2 tulkintaa yhden hinnalla.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

ASTROLOGIAN SUPERKURSSI 23.3.2024 klo 10-18 QUANTUM CENTER Hki (max 20 osanottajaa)

Hinta 188€ sisältäen oleskelun huikeissa EES värähtelyissä (8h oleskelun normaali hinta on 420€)
Kurssilla käytössä olevat kirjat voi lunastaa itselleen kurssin jälkeen yhteishintaan 30€ (Ovh. 88€)

Onko se mahdollista? Yhdessä päivässä astrologian tulkitsijaksi! KYLLÄ ON!!!!

Aamupäivän aikana opit laatimaan astrologisen karttasi ja tekemään kattavan astrologisen luonneanalyysin itsellesi ja kenelle tahansa ystävällesi kurssimateriaalina käytettävän Suuri Astrologiakirja1 avulla.

Iltapäivällä opit samaa astrologista karttaa ja Suuri Astrologiakirja2 käyttämällä laatimaan karmaan ja edellisiin elämiin pohjautuvan aspektitulkinnan itsellesi ja ystävillesi.

Sinusta ei tule päivässä astrologian ammattilaista, mutta saat päivän aikana selkeät ohjeet astrologisen kartan lukemiseen (myös tallenteena) ja opit käyttämään tulkintaan opastavia kirjojani vaivattomasti hyväksesi. Tälle kurssille osallistuessasi saat veloituksetta käyttöösi myös verkkokurssit 1-3 (Arvo yhteensä 118€)

Ilmoittautuminen: puh 0400 728408 tai seppo.tanhua@gmail.com

Kerro ilmoittautuessasi syntymätietosi pv,kk,v, klo ja paikka (Saat laskun ja tulo-ohjeet sähköpostiisi)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle