Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

26.1.2024

vieraskirjoitus:

Sähköä ilmassa

Torstaina ollut Täysikuu vaikuttaa vielä viikonlopun ajan. Täydenkuun aikaan Kuu joutui aikamoisen paineen alaiseksi. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on tarkka Kuun ja Lilithin konjunktio neitsyen merkissä. On voimaantumisen aika.

Lilithin alkuvoimaista synnytystä ei voi estää. Kolmen Kuun jumalattarena se symboloi syntymää, kuolemaa ja jälleensyntymää. Tämä tarkoittaa, että voimme kesken elämän syntyä uudenlaiseen voimaan ja nähdä asioita laajemmasta perspektiivistä käsin. Lilithin, Kuun ja perääntyvän Junon konjunktio on kolmiossa Uranukseen sekä Marsin ja Merkuriuksen konjunktioon. Tästä muodostuu maamerkkien suurkolmio.  Uranuksen perääntyvä vaihe päättyy lauantaina, joten se on erityisen voimakas. Uranus pääsee lataamaan suurkolmion sähköisellä energiallaan.


"Pane kaikki mitä olet, pienimpäänkin mitä teet. Älä itsessäsi mitään liioittele, älä mitään sulje pois. Kuu mahtuu lampeen, koska se paistaa niin korkealta." -Fernando Pessoa


Merkuriuksen ja Marsin voimakaksikko on kauriin merkissä. Siinä missä Mars on dynaaminen ja kestävä, Merkurius on luonteeltaan utelias ja hieman Marsia kevyempi. Parhaimmillaan voimme yhdistää konkreettisen tekemisen ja leikkimielisemmän energian sopivaksi cocktailiksi, jossa kummankin parhaat puolet pääsevät esiin.

Lilithin ja Kuun sekä Khironin välinen kvinkunssi voi aktivoida puolustusmekanismit aivan huomaamatta. Junon ja Kuunnoususolmun välinen kvinkunssi heijastuu taas ihmissuhteisiin. Jotta pystymme syntymään uudenlaiseen voimaamme, meidän tulee päästää irti niistä asioista, jotka eivät palvele meitä enää.


Uranuksen kvinkunssi Kuunlaskusolmulle toimii kuin taskulamppu, joka näyttää millaisia valmiuksia meillä on ja olemmeko valmiita käyttämään niitä. Merkuriuksen ja Marsin neliöt Khironille ja Kuunsolmuille ovat kaksiteräinen miekka. Parhaimmillaan ne saavat meidät toimimaan ja etsimään tulevaisuuden kannalta rakentavia suuntaviivoja. Haasteena voi olla Marsin aggressiivinen luonne ja Merkuriuksen huolettomuus. Jos emme tietoisesti kohdista tätä energiaa johonkin, saatamme purkaa turhautumia vähemmän rakentavalla tavalla.


Vanha cherokee-intiaani kertoi eräänä iltana lapsenlapselleen ihmisten sisällä tapahtuvasta taistelusta. Hän sanoi: ”Poikani, meidän kaikkien sisällä taistelee kaksi sutta. Toinen on paha. Se on kiukku, kateus, mustasukkaisuus, suru, katumus, ahneus, ylimielisyys, itsesääli, syyllisyys, inho, alemmuudentunne, valheet, väärä ylpeys, ylemmyydentunne ja ego. Toinen on hyvä. Se on ilo, rauha, toivo, tyyneys, nöyryys, lempeys, hyvänsuopuus, empatia, anteliaisuus, totuus, myötätunto ja usko.”

Lapsenlapsi ajatteli asiaa hetken ja kysyi sitten isoisältään: ”Kumpi susi voittaa?” Vanha cherokee vastasi yksinkertaisesti: ”Se, jota ruokit.”
Christopher K. Germer; Myötätunnon tie


Ajan sähköistä luonnetta vahvistaa entisestään Pluton siirtymin vesimiehen merkkiin. Vaikka Auringon ja Pluton konjunktio ei ole enää vahvimmillaan, se tuntuu yhä. Jupiterin laajentava luonne on kuin Zeuksen salama, kun se on neliössä Auringon ja Pluton konjunktioon.



Venuksen sekstiili Saturnukseen ja kolmio Jupiteriin on erittäin toiveikas kuvio. Siinä missä Saturnus luo tahdonlujuutta, Jupiter nostattaa mielialaa ja antaa lupauksia paremmasta tulevaisuudesta. Vaikka Venus liitetään ihmissuhteisiin, se symboloi paljon muutakin. Venuksen alaisuuteen kuuluu myös esimerkiksi arvomaailma ja nautinnot. On hyvä tarkistaa, että olemme linjassa itsemme kanssa. Saturnus auttaa selkeyttämään, kun taas Jupiter tukee laajentumista.


"Milloin me todellakin opimme, että olemme kaikki sukulaisia toisillemme, että olemme kaikki yhden ruumiin jäseniä? Kunnes rakkauden henki lähimmäisiämme kohtaan, rodusta, väristä tai uskonnosta riippumatta, täyttää maailman tehden elämästämme ja teoistamme todellista inhimillisen veljeyden ja sisaruuden, kunnes suuri joukko ihmisiä on täynnä vastuuntuntoa toistensa hyvinvoinnista, sosiaalista oikeudenmukaisuutta ei voida koskaan saavuttaa." - Helen Keller

Kaunista viikonloppua!

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Kiinalaisen astrologian asiantuntija Virpi Karjalainen:

Tervetuloa Puu-Lohikäärmeen vuoteen!

On perinteisen kiinalaisen vuosikatsauksen aika. Lauantaina 10. helmikuuta 2024 käännämme eläinkunnan historiassa taas uuden sivun esiin kuukalenterin mukaan. Nyt silmillemme puhaltaa tulta, kipinöitä, päreitä ja puun lastuja itse Puu-Lohikäärme, joka uudistaa elämäämme arvaamattomilla tavoilla. Pian pääsemme kaikki tanssimaan lohikäärmekulkueen tahtiin uudessa uljaassa energiassa, mutta kerrataan sitä ennen vielä tutut kiinalaiset perusjutut. Lue lisää Puulohikäärmeen vuodesta täällä

Jos taas haluat hypätä suoraan oman kiinalaisen vuosihoroskooppisi saloihin, niin sen pääset tekemään tästä. Jos et tiedä merkkiäsi, niin voit katsoa sen myös sivuiltamme löytyvällä laskurilla.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle