Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.1.2024

Hora Skopein, takaisin horoskoopin juurille

Loistavaa alkavaa vuotta 2024 kriittisten kuvioiden keskellä. Ellet ollut hereillä jouluviikolla, niin tässä vielä linkki Youtube kanavalta löytyvään videoon vuosihoroskoopista yleisesti ja kaikille merkeille 2024. Itselleni tämä katsaus antoi erittäin positiivisen tunnelman kaikesta järisyttävyydestä huolimatta tai paremminkin siitä johtuen.

Nyt alkanut tammikuun ensimmäinen viikko on lievästi sanoen tahmea Venuksen tehdessä neliötä Saturnukselle, Auringon tehdessä neliötä Chironille ja pysähtyneen Merkuriuksen tehdessä neliötä Neptunukselle. Kollektiivisella tasolla nämä neliöt haastavat olemaan terveellä tavalla itsekkäitä ja säästämään voimia seuraavalle viikolle. Loppu viikolla eli loppiaisena on hyvä varautua äkillisiin muutoksiin aikatauluissa ja ennakko suunnitelmissa. Jossain alitajunnan uumenissa on jo kova hinku päästä tositoimiin, mutta suosittelen etenemään ihan kaikessa rauhassa herkkiä aavistuksia kuunnellen. Laitan tähän lyhyen lainauksen Astrokalenterin tilanneille maanantaina lähteneestä kuukausiviestistä, joka kertoo ajasta Loppiaisesta eteenpäin. Jatketaan siis näitä välipäiviä vielä rennolla fiiliksellä, joka muutenkin sopii näihin paukkupakkasiin.

"Tammikuun kartalla näkyy 10.1. alkaen kaksi upeaa pikkukolmiota. Ensimmäisessä vihreällä merkityssä Aurinko ja Pluto tekevät sekstiiliä Neptunukselle ja kolmiota Uranukselle. Tämä tuo tullessaan voimakasta ja samalla tasapainoista latausta kaikkeen luovaan tekemiseen elämässäsi. Parhaiten tietysti luistavat sellaiset asiat, jotka ovat muutenkin lähellä sydäntäsi. Intuitio ja kekseliäisyys kutsuvat tekemään nopeita ja oivaltavia ratkaisuja ihan vaan fiiliksellä.

Toinen upea pikkukolmio rakentuu Marsin ja etenemään lähtevän Merkuriuksen osuessa sekstiiliin Saturnuksen ja kolmioon Jupiterin kanssa. Ajatukset ja tekeminen ovat luonnollisella tavalla laajentuvassa ja samaan aikaan helposti oikeaan järjestykseen asettuvassa tilassa. Sujuvuutta on tarjolla kaikille Astrokalenteristasi tässä kuussa löytyville tulkinnoille. Myös kaikki hiukan haasteelliselta tuntuvat tilanteet ovat käännettävissä positiiviseen lopputulokseen tavallista helpommin."

Vaikka tammikuun kuviot ovat kannustavia, ei se poista tämän nyt alkaneen vuoden hurjaa muutospainetta niin valtioiden kuin yksityisten ihmisten elämässä. Elämämme sosiaaliset raamit natisevat liitoksissaan, emmekä voi millään tavalla varmistaa omaa tulevaisuuttamme. Olemme ihmiskuntana pakotettuja muuttamaan aikakäsitystä menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Tämän hetken tapahtumia ei voi enää lukea aiemmin tapahtuneen perusteella, jolloin myös tulevaisuuden ennakointi käy hetki hetkeltä mahdottomammaksi. Värähtelyn kohotessa menneisyys ja tulevaisuus kohtaavat toisensa tässä hetkessä ja aika alkaa kadota näkyvistä.

Sana horoskooppi juontaa juurensa kreikan kielisistä sanoista "Hora" eli aika ja "skopein" eli tähytä. Hora skopein tarkoittaa siis tähytä aikaan. Alunperin ei ollut kysymys ennustamisesta, vaan hetkessä elämisestä ja nyt olemme päätyneet myös horoskopoinnin osalta horoskooppien kulta-aikaan, jolloin voimme vain seurata tätä hetkeä äärimmäisen herkästi ja reagoida välittömästi kaikkeen, mitä havaitsemme tulevaisuutta sen enempää miettimättä.

Ei ole todellakaan mikään helppo nakki pudottautua tällaiseen "puhtaan olemisen" tilaan, mutta alkuahdistuksen jälkeen se on helpottavaa, rentouttavaa ja voimaannuttavaa. Jo ennen vuodenvaihdetta huomasin seuraavani omaa Astrokalenteriani tavallista tarkemmin.Osasin sen avulla suhtautua suuremmalla kunnioituksella nopeasti vaihtuviin mielialoihini. On tuntunut niin hyvältä muuttaa suunnitelmia lennossa ja samalla todeta, että kenelläkään ei ole ollut mitään sitä vastaan. Omassa "Hora Skopein" jaksossani on nyt menossa Marsin neliö Keskitaivaalle

Vastoinkäymiset opastavat uuteen suuntaan
"Moni kokee tämän jakson negatiivisena ja vastenmielisenä, koska sille on tyypillistä persoonalliseen käyttäytymiseen kohdistuvat hankaluudet ja vastoinkäymiset. Kannattaa tässä yhteydessä muistaa Marsin tarustoa sotaa lietsovana jumalana siellä, missä taistelu syttyi. Näin sinäkin kohtaat tällaisena aikana niitä osia itsestäsi ja persoonallisuudestasi, joita toteutat taistelemalla todellisia tavoitteitasi ja päämääriäsi vastaan."

Loistavaakin loistavampaa alkanutta Hetkessä Elämisen vuotta 2024 myös Sinulle 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astron hintahuipentuma loppuu! Astrokaupan super edulliset hinnat ovat voimassa vielä tänään ja 4.1.2024 klo 24 saakka.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle