Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

8.12.2023

vieraskirjoitus:

Viimeistelevä Kuun vaihe 

Katso LIVE tallenne: Suomi vuonna 2024  - Suomen Auringonpaluu kartta 6.12.2023. Lähetyksessä käsitellään Suomen Auringon Paluu karttaa.

Joulutarjouksessa Auringonpaluu tulkinta ( Synnyt joka vuosi energeettisesti uudelleen ) kuluvalle ja tulevalle vuodelle. Saat 2 tulkintaa 1 tulkinnan hinnalla ja lisälahjana saat vielä 10€ lahjakortin AstrokauppaanTutustu tulkintaan ja tarjousehtoihin tästä tarkemmin.

Viikonloppu vierähtää käyntiin Auringon ja Marsin kolmiolla perääntyvään Khironiin. Tämä eheyttävä kuvio on kuin balsamia haavoille, vaikka ajassa on omat haasteensakin. Kuun kierrossa on alkanut viimeinen neljännes ennen keskiviikkona 13.12. olevaa Uudenkuun aikaa. Viikonlopun aikana Kuu etenee Kuunlaskusolmulta ohittaen Venuksen ja Pallas Athenen sekä alkavalla viikolla Cereksen ja Marsin. 

”Hiljaisen mielen ympärillä on koko maailmankaikkeus. ” — Chuangtse 

Kuu on nopea liikkeinen. Liikkuessaan se aktivoi isommat kuviot ja niihin liittyvän verkoston. Venuksen ja Pallas Athenen konjunktio skorpionin merkissä on kaksiteräinen miekka. Parhaimmillaan se auttaa näkemään elämän suuntaviivoja selkeämmin sekä laajemmasta perspektiivistä. Voimme tutkia ihmissuhteita, arvomaailmaa sekä mielekkyyttä syvällisellä tasolla ja löytää uusia tapoja solmukohtien avaamiseen. Haasteisiin taas liittyy liian kylmäpäinen ajattelu, jossa saatamme vetää monia mutkia suoriksi liian yksioikoisella tavalla. 

Merkuriuksen ja Venuksen sekä Pallaksen välinen sekstiili kirkastaa ajattelua entisestään ja toimii hyvänä tukena päätösten teossa. Lilithin sekstiili Venukselle ja Pallakselle sekä kolmio Merkuriukselle tuo mukanaan voimaa sekä kykyä kyseenalaistaa olemassa olevia (omiakin) näkemyksiä. Perääntyvän Jupiterin kolmiot Merkuriukselle sekä Lilithille toimivat inspiroivana ja intohimoisena yllykkeenä omaa voimaa etsiessä. Sisäistä paloa ei suinkaan vähennä Venuksen sekä Pallaksen oppositio Jupiterille. Jupiter on Pallaksen isä, jota Pallas uhmasi syntyessään tämän päästä täydessä sotavarustuksessa. Heidän välisensä suhde oli hyvin läheinen ja Pallas kulkikin isänsä mukana taisteluissa. Pallas oli immuuni Venuksen manipuloivalle puolelle. Kyseinen oppositio toimii Leija suurkuvion runkona ja ajallisesti on hyvä miettiä sisäisiä ristiriitoja, jotka estävät onnistumasta itselle tärkeissä asioissa. Jupiterin laajentava salama valaisee ne kohdat, joissa emme ole linjassa itsemme kanssa. 

"Suuria asioita ei saavuteta lihaksilla, nopeudella tai fyysisellä näppäryydellä, vaan pohdinnalla, luonteenvoimalla ja arvostelukyvyllä." — Marcus Tullius Cicero 

Merkurius on varjoalueella ennen 13.12. alkavaa perääntyvää vaihetta. Se varmistelee selustaa, jotta tulevat muutokset palvelevat myös suurempaa kokonaisuutta. Perääntyvän vaiheen aikana käännymme hieman enemmän sisäisen valon äärelle ja se on oivallista aikaa saattaa keskeneräisiä asioita päätökseen. Katvealueen aikana aloitamme tämän kertaiseen perääntyvään jaksoon liittyvän inventaarion. 

Alku viikosta Kuu ohittaa myös Cereksen sekä Marsin. Tässä Vanhan kuun vaiheessa saatamme olla jo hieman uupuneita, mutta Mars antaa potkua jatkaa eteenpäin. Ceres vakavoittaa tunnelmaa muistuttaen meitä elämän rajallisuudesta sekä tarpeistamme.  

Etsin, etsin suurta tulta.
Itsekö elämä oisit
tuli suuri tummumaton,
valkea iänikuinen? 

-L. Onerva, Etsijä 

Kun pääsemme keskiviikkoon, alkaa uusi vaihe. Vanhan kuun vaihe on jäänyt taakse ja uudet tuulet puhaltavat. Uusikuu syntyy kello 1:31 Auringon ja Kuun ollessa jousimiehen merkissä. Uudenkuun kartalla on Neptunuksen neliö Auringolle sekä Kuulle. Vaikka jousimies on tulimerkki ja Marsin mukana olo lisää energiaa entisestään, Neptunuksen sumut sekoittavat pakkaa. Neptunuksen perääntyvä vaihe on päättynyt ja olemme vielä sen palautuvissa jälkimainingeissa. Tämän kautta ajassa on hautuvaa ja hämmentävää tunnelmaa. 

Perääntyvän Uranuksen kvinkunssi Auringolle sekä Kuulle on luonteeltaan arvaamaton ja nopea. Siinä missä Mars tuo Uudenkuun aikaan voimaa ja Neptunus puudutusta, Uranuksen kautta saamme hallitsemattomia sähköpurkauksia. Ei kannata ihmetellä, jos energiat vaihtelevat ääripäästä toiseen. Jos selviytymisestä̈ on tullut liian normaalia, tarvitaan aikaa asettua uudenlaiseen vaiheeseen. Joskus on hyvä harhailla, jotta voi löytää odottamattomia asioita. 

”Joka tietää olevansa harhateillä, ei ole pahasti eksynyt.” — Chuangtse 

Voimauttavaa viikonloppua!

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Sunnuntaina 10.12. klo 17:00-19:30 on astrologinen luento

Anne Sundell: Astrologiset asteet- Saabiset Symbolit

Johanna Vilén: Muodonmuutoksen kolme vaihetta, esimerkkeinä esimerkiksi Lilith ja Kuun jumalattarien eri vaiheet

Hinta 59 € (sis alv.)

Voit maksaa ja ilmoittautua luennolle tämän linkin kautta

Luento pidetään Zoomissa alkaen klo 17  ja siitä otetaan tallenne, joka on katsottavissa kuukauden verran jälkikäteen, joten ei hätää jos et pääse kyseiseen kellonaikaan paikalle.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle