Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.11.2023

Ilon usvaiset karnevaalit

Puhtaalla vaistolla oikealle rastille

Uusikuu käynnistää vielä tämänkin viikon enemmän tai vähemmän vapauteen rimpuilevissa tunnelmissa Auringon ja Marsin viipyessä oppositiossa Uranukselle ainakin viikon puoliväliin saakka. Ei siis vieläkään kannata rakentaa itselleen sen tarkempaa suunnitelmaa päivien, iltojen tai öiden varalle. Salakavalasti hiippaileva levottomuus ajaa meitä kosmisen ruoskan kanssa mille tahansa aiemmasta poikkeavalle reitille. Jotain tässä koko ihmiskuntaa koskevassa massiivisessa näytelmässä on loksahtamassa oikeammille raiteille ja siksi suurin osa meistä tunnistaan tämän vaihdoksesta johtuvan nytkähdyksen täysin ennalta arvaamattomana, mutta silti omasta käyttäytymisestä johtuvana levottomuutena, jolle ei löydy eikä tarvitse löytyä mitään konkreettista selitystä.

Uudenkuun aika avaa jo tänään maanantaina mitä ihmeellisempiä uusia polkuja parempaan ja rakkaudellisempaan elämään. Muista, että nämä menestyksen polut ovat uusia polkuja ja niille on uskallettava poiketa vain hetkellisen vaiston tai alitajuisen paineen ajamana. Päästä suunnitelmista ja rutiineista irti niin paljon kuin suinkin pystyt ja täytä maanantaista alkaen tämä viikko raikkaalla uudella meiningillä..

Viikon edetessä alkaa elämästä paljastumaan koko ajan valoisampi puoli ja sitä valoisampi, mitä ennakkoluulottomammin pystymme alkuviikosta rimpuilemaan irti totutuista kaavoistamme. Työ on tietenkin työtä, eikä siinä ympäristössä tietenkään voi määrättömästi poiketa rutiinista, mutta poikkea ihan tietoisesti sen verran kuin mahdollista. Hoida hommasi hiukan eri tavalla, eri järjestyksessä tai jotain muuta virkistävää. Meillä oli täällä Hämeenlinnassa intensiivinen astroviikonloppu, jossa paikkoja vaihdettiin puolen tunnin välein. Se oli aivan loistava keino säilyttää jännite ja toisaalta myös ajankohdan vaatima jatkuva muutosprosessi. Kenellekään ei päässyt syntymään ahdistunut olo samaan paikkaan juuttumisesta. Menetelmä tuntui avaavan myös ovet isommille muutoksille omassa elämässä, joten suosittelen tällaisia pieniä muutoksia myös siellä työympäristössä.

Merkittävintä on kuitenkin yllyttää itsesi aikataulumuutoksiin tai paikanvaihdoksiin työaikasi ulkopuolella. Astrologiset kuviot ovat tästä eteenpäin, lähes marraskuun loppuun saakka niin positiivisissa ja todellakin aurinkoisissa kulminaatioissa keskenään, että tekisi mieli julistaa jonkinlaiset ilon karnevaalit alkaneeksi ja niinpä julistankin.

Erikoistarjous astrologi Seppo Tanhuan Valon Lapsi tulkinnasta:
Valon Lapsi tulkinta on tärkeä opas oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. Tulkinta nyt: 23,90€ / norm 29,90€. Tarjous voimassa vain 19.11.2023 klo 24 saakka ja tulkinnalla on täysi tyytyväisyys takuu. Lue lisää ja tilaa täältä

ILON KARNEVAALIT

Astrologisen kartan voimatekijät Aurinko ja Mars tekevät koko viikon täysin tarkkaa yhtymää keskenään ja tulevat yhdessä kolmioon Neptunuksen kanssa perjantaina 17.11. Jokainen yhtään astrologiaan perehtynyt suorastaan häikäistyy tällaisesta mahdollisuudesta heittäytyä turvalliseen taikamaailmaan, jossa mikään ei toimi vanhalla systeemillä ja silti voi huomata kaiken toimivan aivan loistavasti. Mitä useammin vaihdat tietoisesti paikkaa tällä viikolla, sitä paremmin pystyt ottamaan nuo alitajuiset impulssit ja niiden avaamat uudet mahdollisuudet vastaan. Laita vaikka päällesi omaperäisemmät kuteet tai osoita jollain muulla tavalla olevasi Ilon Karnevaaleilla. Kun sitten kohtaat toisen samalle aaltopituudelle löytäneen, niin tanssikaa yhdessä tämä elämä vieläkin mukavammaksi. Lets go to carnival!

TERVETULOA Turun Astrologisen seuran järjestämälle luennolle: "Jumalatarvoimat Sepon sanoin ja sävelin"  18.11.2023 Tarkemmat ohjeet ja ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. (Voit osallistua myös zoomilla)

Ilmoittautuminen: https://www.turkuastro.fi/index.php/event/seppo-tanhuan-luento-jumalatarvoimat/

 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...