Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

26.9.2023

vieraskirjoitus:

Valkoisen liljan mysteeri

Astrologia on symbolien kieltä, salakirjoitusta, jonka merkit sisältävät informaatiota. Merkkien lukemiseen tarvitaan symbolista kielioppitaitoa, mutta myös sydänkompassin herkkyyttä. Symboleihin on tallennettu valtava määrä informaatiota maailman ja ihmisen menneisyydestä. Transiittilistaa skrollaamalla voi lukea, mitä olen elänyt vuonna 1990 ja mitä haasteita ja mahdollisuuksia tuo vaikkapa Suomelle vuosi 2024.

Astrologinen käsitteistö on ollut minulle helppoa, varmaan siksi, koska syvintä tietoa symboleista olen oppinut ikonimaalauksen kautta. Symbolejahan on kaikkialla. Niissä on tallennettu valtava määrä informaatiota, joka ei vanhene koskaan ja jonka sanomaa ja kontekstia ei tarvitse epäillä tai arvailla, koska se on tulkittavissa vain sydämen viisaudella siinä määrin kuin on kulloinkin tarpeen ja mahdollista, Jumalan armosta.

Neitsyt Marian ikonien symbolikka on minulle naisena erityisen läheistä ja lohdullista. Rakkain Pyhän Äidin ikoniaihe minulle on Neitsyt Maria Kuihtumaton kukka, jossa Maria on kuvattu valkoinen lilja rinnallaan, jota hän pitelee lempeästi sydäntä vasten. Pyhä Naiseus puhtaimmillaan, sellainen, joka kuuluu säilyttää jokaisen, yksinäisyydessä, omassa pyhässä sädekehässään. Valkoiseen liljaan tässä yhteydessä liitetään lause: ”Ja Hän kätki nämä sanat sydämeen ja tutki niitä siellä” sekä ”tutki sydäntäsi, sillä siellä on koko elämäsi lähde”. Valkoinen lilja on puhtaan rakkauden, sydänviisauden, viattomuuden, loputtoman elämän ja loputtoman rakkauden symboli.

Elän nyt äitinä jännittävää vaihetta, kun keskimmäisen teinin kartalla on alkuvuodesta asti ollut haasteellinen transiitti, Pluto yhtymässä Keskitaivaaseen ja samalla tietysti oppositiossa Keskiyölle. Oinas tyttären Rapu äitinä tällainen yhdistelmä voisi merkitä maailmanloppua ainakin jälkimmäisenä mainitulle. Maailman alkuahan tämä teinille on.

Astrologina ja tulkitsijana ymmärrän, että hän elää äärimmäisen rikasta, kaunista ja mysteeriä aikaa, vaikka oma sydän repeää haavoille, kun kohtaan tämän prosessin äitinä ja äitinä myös yhteiskunnan näkökulmasta käsin. On kysymyksessä itsenäistymisprosessi. Hän on astumassa uuteen missioon, uuteen elämäntehtävään, jonka jaloista on tietenkin raivattava kaikki rajoittavat tekijät pois ja etenkin sieltä Keskiyön, eli oman kodin ja alitajunnan alueelta, niin että sisäinen rauha ja itsetunto saa uuden, hedelmällisen maaperän alleen. Tämä puolestaan ravitsee jatkossa hänen uutta statustaan. On kysymyksessä alkemiallinen, mysteeri prosessi, jota käydään läpi hyvin arkisissa ja yhteiskunnallisesti karuissakin oloissa.

Tämän ymmärryksen sovittaminen oikeaan elämään on lievästi sanottuna kivuliasta ja pelottavaa. Menen nukkumaan epätietoisena, saamatta yhteyttä Oinasteiniin, mutta sitäkin vahvemman viestin sydänkeskuksestani, että kaikki on hyvin jopa 400 kilometrin päässä. Sateinen päivä menee whats appia vilkuillen ja tulisiin viesteihin vastailuun, itkun, raivon ja naurun kanssa vuorotellen. Kuinka hän julkeaa? Hän on mokannut eikä myönnä piirunvertaa, vaikka justiin ymmärtää. Pahoitteluja ja katumista on turha odottaa. Minuun sattui, mutta hänellä oli hauskaa.

Sitten päätämme luottaa, että kyllä hän sieltä saapuu juna-asemalle ja osaa ihan itse kotiin. Ostamme viinipullon ja kukkia ja lähdemme ystävien luo kylään. Annetaan Oinaan tulla arvokkaasti kotiin, yksin ja itsenäisesti, annetaan hänelle tilaa, kunnioitusta, turvaa ja luottamusta. Samalla kun istun ratikkaan, tunnen tuoksun. Syvän, huumaavan, vahvan tuoksun jossain. Lilja. Käännän päätäni vasemmalle ja huomaan selkäni takana valtavan kimpun valkoisia liljoja sellofaanissa, jota pitelee sydäntään vasten minuun päin selin istuva nainen, jonka kasvoja en näe. Neitsyt Maria ja hänen huumaavat valkoiset liljansa. Kyyneleet virtaa vuolaana virtana kasvoilleni ja sydän elää. Kylven jumalaisessa tuoksussa ja tiedän, että kaikki on hyvin.

Symbolit on sydämen kieltä - joskus voi nähdä ihmeen, kun symbolien kieli saa elävän maallisen muodon, laskeutuu maalliseen taajuuteen kauniina kukkana, leviää parantavana tuoksuna suoraan sydämeen – elävän Jumalan vahvin läsnäolon ilmaisu. Mikä taivaallinen lahja.

Sydämellisin terveisin
Evgenia Nyyssölä

Tervetuloa Astrologisten tulkintojen verkkokauppaan

Tuotteita alkaen 7,90€!

Astrologia on kiehtova ja itsetuntemustasi vahvistava matka kosmisten valmiuksiesi maailmaan.

Jokainen astrologinen syntymäkartta on kuvaus ainutlaatuisesta taideteoksesta – Sinusta, hänestä, teistä.

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. 

Siirry tutkimaan tuotteita tästä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...