Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

18.7.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma 18 - 24.7.2023

Planeettojen perääntyminen on liikettä syvyyssuunnassa ja asioiden kypsymistä. Ennemmin tai myöhemmin perääntyvät planeetat vapauttavat otteestaan ja energiat vapautuvat virtaamaan vuolaasti luonnollisessa uomassaan saavutamme hedelmällisen laakson palkkiona kärsivällisyydestä, sisäisestä työstä ja siitä kypsyneestä syvästä ymmärryksestä.

Suuret kosmiset planeetat, jotka vaikuttavat kollektiiviseen tiedostamattomaan ovat perääntymässä

Perääntymisvaihe ei tarkoita suinkaan taantumaa. Planeettojen perääntyminen on liikettä syvyyssuunnassa ja asioiden kypsymistä. Tämä vaihe vaatii syvää sisäistä työtä ja malttia. Astrologian näkökulmasta heikkoja aspekteja voi työstää ja niiden vaikutusta elämään kompensoida tietoisella suhtautumisella ja tietoisella energian kohdistamisella. Perääntyvässä vaiheessa olevien planeettojen energioilla ei parane leikkiä kompensointileikkejä – se on sama asia kuin kävisi kauppaa Korkeimman kanssa, mikä ei ole koskaan kannattavaa. Aikaa ja voimia kuluu kohtuuttomasti ja lopulta joutuu vaan toteamaan oman voimattomuutensa.

Perääntyvien planeettojen energiapolitiikka on sellaista, että ennemmin tai myöhemmin se vapauttaa otteestaan ja energiat vapautuvat virtaamaan omassa luonnollisessa uomassaan vuolaasti ja ihminen saavuttaa hedelmällisen laakson palkkioksi kärsivällisyydestä ja siitä kypsyneestä ymmärryksestään. Perääntyvien planeettojen jakso vaatii hiljaisuutta, katseen kohdistamista sydämeen, huomion kiinnittämistä ajatuksiin ja niiden synnyinsijoille, pysähtymistä itsensä äärelle ja kiitollisuutta siitä kaikesta mikä on hyvin juuri nyt.

Tällä viikolla Aurinko ravussa kolmiossa perääntyvälle Neptunukselle

ja antaa runsaasti luovia ideoita ja voimaa niiden toteuttamiselle etenkin silloin, kun oivallukset ovat syntyneet syvässä sisäisessä rauhassa, intuition ja mystisen, salaisen, hiljaisen kuiskeen vihjauksesta. Perääntyvä Neptunus kannustaa hiljaisuuteen ja meditaatioon, kutsuu utuiseen unien maailmaan ja nostaa pintaan unohdetut näkijän lahjat, herkistää kuulemaan aavistuksia ja seuraamaan luonnon merkkejä.

Mitä kaikkea ihmeellistä ja voimaannuttavaa voimmekaan tehdä silloin kuin elämämme luova voima, Aurinkomme on upeassa kolmioaspektissa tähän syvien vesien mystiseen jättiläisplaneettaan? Olen ajatellut nostaa esille luonnon pigmentit, valmistaa niistä temperavärit ja ryhtyä maalaamaan pitkästä aikaa ikonia. Mystisen, pyhän kuvan tekeminen on ollut vuosikausia rakas harrastus minulle – lieneekö perääntyvä Neptunus herättää henkiin sen, mikä on ollut unohduksen tomussa yli vuoden? Monia asioita elämässäni on jäänyt sivummalle, tehdäkseen tilaa astrologialle. Olen ymmärtänyt viime viikkojen aikana, miten suuri merkitys näillä vanhoilla harrastuksilla on ollut: ikoninmaalaus on symbolien muistamista ja tulkitsemista, herkistymistä salaiselle kielelle - aivan kuin astrologia ikään. Se on tapa tulkita aikaa ja auttaa säilyttämään muistissa sen mikä on ikuista ja muuttumatonta. Jotta tämä ikuinen informaatio säilyy, täytyy noudattaa traditiota, kunnioittaa ikivanhaa symboliikkaa ja välittää sen viisautta muuttumattomana, silti pyrkiä syvyyteen ja yksinkertaisuuteen. Syvyyteen sitä varten, että tiedon jättiläisetkään eivät kyllästy hengen tutkimiseen ja yksinkertaisuuteen siksi, että lapsikin ymmärtää hengen säännöt ja sen kiehtovan kielen.

Tätä samaa ideaa kannattelee Mars Neitsyessä tehdessään alkuviikosta oppositiota perääntyvälle Saturnukselle Kaloissa

Sanojen ja ajatusten välittäminen muuttumattomana informaationa, totuuden lähteelle palaamista, tiedon jakamista anteliaasti, omistautuneesti ja epäitsekkäästi. Muistan, kun eräällä astroleirillä Seppo kertoi unestaan hänen astrologin uran alkuvaiheelta, kuinka hän näki kukkulalla kolme tulessa roihuavaa ristiä ja lähestyi niitä pelosta huolimatta, saadakseen käteen ikonin, joita hän tulisi jakamaan ihmisille vuolaasti ja traditiolle uskollisena. Tuhannet ihmiset ovat saaneet astrologian ja sen muuttumattoman tiedon kautta puhdasta tietoa itsestään ja ajasta, jossa tälle tiedolle on käyttöä, kenties enemmän kuin koskaan.

Perääntyvän Saturnuksen aikana voimme tuntea riittämättömyyttä, sillä moni idea karahtaa kivikolle siksi, että aika ja idea ei ole riittävän kypsä taikka omat voimat yksinkertaisesti riittämättömät siihen hulluuteen. Olo saattaa olla melko yksinäinen ja jopa hylätty, jäämme kasvotusten oman riittämättömyyden ja vajaavaisuuden kanssa. Nyt on hyvä aika työstää itsessään heikkouksia ja hyväksyä, ettei kaikkea onnistu saavuttamaan, eikä se ole tarkoituskaan. Toisaalta itselleen tärkeät, oikeasti merkitykselliset ja merkittävät asiat nousevat nyt arvoon arvaamattomaan omassa sydämessään. Näille asioille on oltava lojaali loppuun asti, pystyttävä olemaan ylpeitä itsestään, opeteltava arvostamaan omia lahjoja, vaikkei niille löytyisi arvostusta mistään eikä keneltäkään.

Aurinko ravussa oppositiossa perääntyvälle Plutolle vielä kerran kehottaa tarkistamaan tekemisen motiivit ja kohdistamaan voimat olennaiseen

Mihinkään muuhun energiaa ei kuitenkaan jää, mikä tekee olosta levottoman, surullisen ja riittämättömyyden tunne voi kuristaa hengiltä etenkin kaikkein innokkaimmat maailmanpyörittäjät ja kaiken pystyssäpitäjät. Sisäistä selkärankaa vaatii tämä viikko, kuten huomataan, ja malttia, kypsymistä, nöyryyttäkin. Lohtua tuo Merkurius Leijonassa harmoniassa Chironille – jostakin kaiken tämän keskellä virtaa yksinkertaisen kaunista, parantavaa informaatiota. Kuuntelemalla, puhumalla, lukemalla ja olemalla läsnä saa yhtäkkiä oivalluksia ja kaikki tuntuu nyt paljon paremmalta.

Tosin sisäinen shamaani, haavoittunut parantaja tai ”parantunut haavoittaja”, kuinka vaan, eli Chiron lähtee perääntymään yhdessä Venuksen kanssa 23.7. samalla kuin Aurinko siirtyy leikkisään ja luovaan, mutta ylpeään ja aristokraattiseen Leijonaan. Silloin on vaikea uskoa, että joku voi rakastaa ja arvostaa kurjaa ihmistä kaikkineen vajaavaisuuksineen, saatikka parantaa ja auttaa. Tämän jakson aikana on turhaa odottaa rakkautta ja arvostusta itsensä ulkopuolelta, emmekä osaa oikein reagoida lemmen ilmauksiin, vaikka Leijonan kausi kaikin puolin suosii rakkautta ja romantiikkaa janoavia seikkailijoita. Rakkauden tavoittelu aktiivisesti tuo vain uusia pettymyksiä. Rakkaus tulee silloin kun sitä vähiten odottaa. Ja silloin kun on oikea aika. Luovat ja leikkisät intohimon aallot löytävät oikeaan satamaan itseilmaisun ja luovuuden tuulissa. Kaikki mitä teet nyt luovuudesta, puhtaasta rakkaudesta ja nautinnosta käsin löytää aivan varmasti vastakaikua ja upean lämpimän vastaanoton ihmisten sydämissä. Ennen kaikkea parantaa sisäiset haavat ja tuo kaivattua lohtua ja tekemisen riemua elämään. Sisäinen temppeli rakennetaan pienistä onnen kivistä.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Astrossa on kesäale!

Astrologisia tulkintoja alkaen jopa 6,9€.

Tarjoukset voimassa 30.7.2023 saakka. 

Osassa tarjouksista huima kesäbonus mukana Tarot 5 korttia tulkintojen kera.

Siirry tutkimaan Astrokaupan tarjouksia tästä 

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...