Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.6.2023

Pyörremyrsky sydämessä

Tämä viikko alkaa Venuksen oppositiolla Plutolle, joka samaan aikaan keinuu taivaan ja helvetin välillä peruuttaessaan tällä viikolla Vesimiehestä takaisin Kauriin merkkiin. Tiedossa on valtavan suuria oivalluksia vuoden 2022 kesän ja alkusyksyn tapahtumista nimenomaan rakkauselämässä. Tuolloin Venus ja Pluto osuivat toisiinsa Ravun ja Kauriin oppositio asemista ja nyt sitten Leijonan ja Vesimiehen merkeissä kuitenkin aivan merkkien rajoilla. Sydämen energioissa vallitsee kosminen räjähdysherkkyys, joka ei jätä mahdollisuutta kompromisseille ennustamisesta lainkaan puhumatta. Omilla odotuksilla ei ole tällä viikolla lainkaan sanavaltaa ja siksi kaikissa ihmissuhteissa tulee antaa tilaa hyvinkin radikaaleille muutoksille. Sydän ei osaa nyt valehdella ja siksi se ei ole meillekään mahdollista. Sydämen asioista ja valinnoista olen luennoimassa Tampereen Summervibes tapahtumassa 10.6., josta hiukan tarkempaa tietoa oheisella videolla.

Kysymyksessä ei ole pelkästään kumppanuussuhteet, vaan kaikki muutkin ihmissuhteet ja myös oma arvomaailma. Samalla, kun sydän tunnistaa järkkymättömän betoniseinän yhdellä suunnalla, tunnistaa se myös mystisen ja selittämättömän yhteyden toisaalla. Emme pysty vaikuttamaan sydämemme suuntautumiseen millään tavalla, emme myöskään omaan käyttäytymiseemme. Siksi on viisainta heittäytyä valtavalla luottamuksella vain elämään hetkeä kerrallaan mitään tai ketään pelkäämättä. Eteemme tulee viikon kuluessa varmasti useampia häkellyttäviä tilanteita korkeamman tietoisuutemme murtautuessa ohjaamaan sanojamme ja tekojamme rakkauselämän lisäksi työpaikoilla, harrastuksissa ja jopa päivittäisissä valinnoissa.

Ainakin nyt maanantaina olemme vielä vahvasti täydenkuun energioissa ja tavallista herkempiä sisäisille tuntemuksillemme, jotka ottavat hetkeksi elämän ohjakset käsiinsä. Pääsemme kohtaamaan syvintä ja aidointa todellisuuttamme ennalta arvaamattomalla tavalla. Monet meistä tulevat nyt yllättämään itsensä sisältä nousevalla ehdottomuudella, joka ei noudata odotettua kaavaa.

Samaan aikaan teemme tiliä suhteessa omaan tekemiseen, ammattiin tai missioon Venuksen tehdessä neliötä Jupiterille. Muutosvoimat iskevät sydämen voimalla myös sosiaalisiin rakenteisiin ja siellä tekemiimme valintoihin. Oma asema, ammatti tai muu sosiaalinen suuntautuminen voi olla sekin täyskäännöksen edessä. Kollektiivinen voima on antamassa uutta suuntaa koko ihmiskunnalle Sinun valintojesi kautta. Tästä syystä se oma missio nousee tällä viikolla niin merkittävään rooliin jokaisen ihmisen elämässä heittämällä vakavan kysymyksen: Oletko varmasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan? Huomaat kyllä, mitä sydämesi kertoo tästä asiasta. Kuuntele sitä tarkasti ja ota avuksesi Möhiksen arvokkaat kesävinkit.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Vko 23 kuluu Plutonisen myrskyn keskellä - koita pysy voimassasi

Plutoninen energia on tällä viikolla täysin valloillaan ja niinpä viikossa onkin kaikki ainekset isoihin kriiseihin. Sinä toki päätät sisältääkö viikkosi sotaa vai rauhaa. Tällaisena haasteellisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen antamia tulkintoja. Astrokalenterin tulkinnat eivät puutu ongelmiesi ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaasi meneillään olevassa ajassa. Kun ymmärrät minkälaisten energioiden vaikutuksen alaisuudessa milloinkin olet,  on lunnollisesti helpompaa sopeutua alati muuttuviin olosuhteisiin ilman sen suurempaa stressiä ja ahdistusta. Helpotat omaa oloasi ja saatat välttää monta eri haasteellista tilannetta, kun olet varautunut niihin jo etukäteen. Astrokalenteri antaakin tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikojen keskellä. 

Tutustu ja tilaa Astrokalenteri täältä

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...