Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.4.2023

Neptunuksen kuritushuone

Heippa ystävä ja oikein mukavaa tätä viikkoa Merkuriuksen perääntymisestä huolimatta. Sattumoisin menetin käsittämättömällä tavalla astroluolani nettiyhteyden juurikin Merkuriuksen aloittaessa perääntymistään viime perjantaina. Oli tarkoitus rakentaa viikonlopun kurssimateriaaleja, mutta eipä vaan onnistunut. Vedin siinä sitten henkiset kilarit ihan vaan itsekseni ja putosin hetkeksi niin sakeaan aivosumuun, etten saanut tehtyä yhtään mitään ja synkkä ahdistus hiipi kimppuuni. Pyörin ympyrää kämpässäni toista tuntia kohtalaisen sekavassa mielentilassa, kunnes sain puhelun ja kaukohoitoa shamaaniystävältäni. Kuin taikaiskusta olin taas oma selkeä itseni ja kömmin nukkumaan murehtimatta lainkaan kesken jäänyttä materiaalin rakentamista. Kurssi Kuusankoskella meni sekin ihan hienosti ja lopulta paremmin ilman sitä nippua, joka jäi yhteysongelmien vuoksi tulostamatta.

Kurssipaikalla yhteys jälleen pelasi ja sain tarvittavat esitykset näkymään kurssilaisille ruudun kautta. Kurssin päätteeksi Verkkokurssia esitellessäni menin omalle astrosivulleni ja näin vilaukselta oman astrokalenterini otsikon sunnuntaille ja koko tälle loppuvuodelle: "Totuus paljastuu ja antaa tilaa menestykselle". Teksti on luettavissa blogin lopussa.

Ymmärsin tekstiä ääneen lukiessani, että perjantain synkkään sumuun tipahtaminen oli pieni muistutus siitä, mitä on odotettavissa tulevien kuukausien aikana. Konkreettinen suunta päämäärästä edes puhumatta saattaa olla hyvinkin haasteellisella tavalla täysin kateissa parin tunnin sijasta huomattavasti pidempään.

Alkuhämmennyksen jälkeen tunsin, kuinka levollinen helpotuksen aalto kulki lävitseni. Voisinko tosiaan Neptunuksen avustuksella päästää tietoisesti irti kaikesta tarpeettomasta suunnittelusta tai kylmästi kaikesta suunnittelusta. Jonkinlainen alitajuinen paine on viime aikoina vaatinut minua rakentamaan edes jonkinlaista suunnitelmaa kesän ja syksyn varalle, mutta hatarintakaan ajatusta tulevaisuudesta ei millään ilveellä rakennu tajuntani valkokankaalle. Aivan mahtavaa: Ei tarvitsekaan rakentua. Tällä Neptunuksen kuviolla olisi viisainta heittäytyä ajelehtimaan tapahtumien virrassa kokonaan ilman aikaraameja. Juuri nyt ajatus kiehtoo aivan valtavasti.

Uskallanko päästää kehitykselleni haitalliset rutiinit liukenemaan pois elämästäni, kuten tulkinnassa opastetaan, jää nähtäväksi, mutta hurjan innokkaana olen siihen nyt tähtäämässä. Kalenterissani on muutamia sovittuja esiintymisiä tälle keväälle ja kesälle. Todennäköisesti osa niistä jää mystisesti toteutumatta. En uskalla tai ehkä on parempi sanoa, etten halua ajatella koko asiaa yhtään tämän enempää. Kosmoksella ja Neptunuksella ovat omat suunnitelmat jo lukkoon lyötyinä, eikä niihin ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa etukäteen.

Tämä epätietoisuus tuntuu äkkiä suurelta lahjalta, mutta en hetkeäkään kuvittele uiskentelevani tästä lävitse ilman muutamaa rankkaa tipahtamista epäilyksen suohon. Uskon kuitenkin rämpiväni hiukan nopeammin kuiville tiedostaessani Astrokalenterista saamani tulkinnan avaamat haasteet. Onhan minulla Neptunus hyvässä kulmassa keskitaivaaseen syntymäkartalla, joten miksi edes miettiä muuta kuin onnistumista tässä sumujen sillan ylityksessä. Tässä nyt vielä tuo teksti.

Astrokalenteri: 

Alkaa: 26.03.2023
Päättyy: 27.06.2023
( Neptunus sulkeutuva neliö Keskitaivas)

Totuus paljastuu ja antaa tilaa menestykselle 

"Tämä on takuulla Neptunuksen vapauttavin transiitti uran ja ammatin alueella, vaikka et sitä ehkä kovin ilahduttavana tule ensin kokemaan. Nyt nimittäin liukenevat kaikki harsot ja hunnut todellisuuden ympäriltä jättämättä mitään arvailujen varaan.

Sinulla saattaa olla työympäristössäsi tai muussa sosiaalisessa vaikuttamisessa menossa moniakin projekteja, joiden todellinen luonne on sinun persoonallisuudellesi ja valmiuksillesi täysin sopimaton. Kovalla työllä ja suomalaisella sisulla olet kuitenkin pystynyt tähän asti viemään niitä eteenpäin välittämättä niihin kohdistuneista vastoinkäymisistä tai niiden aiheuttamista stresseistä.

Neptunuksen sulkeutuva neliö tulee nyt avuksesi paljastamaan nämä itsepetokset ja lisäksi täysin vastustamattomien vastoinkäymisten kautta vain haihduttamaan ne pois elämästäsi. Näin tulet saamaan tilaa uusille ja raikkaille paremmin valmiuksiasi vastaaville tehtäville. Tosin se edellyttää tapahtumien hyväksymistä ja pidättäytymistä syytöksistä ja henkilökohtaisista oikeudenkäynneistä. Ellet pysty tähän, tulevat vain menetykset toteutumaan antamatta mitään uutta tilalle. Pallo on sinulla."

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Muista, että elämä on maistuvaa aina silloin kun oma voima vahvistuu vastavoimasta huolimatta

Vuosi 2023 tulee olemaan täynnä haasteellista energiaa mitä pitemmälle vuosi tästä vaan etenee. Paine kosmoksessa ja sen energian voima kasvaa kasvamistaan. Välillä ajankuvat voivat tuntua aikamoisen raskailta kuten esim kohdallani juuri nyt. Sinulla kuten minullakin on kuitenkin luonnollisesti mahdollisuus joko parantaa omaa mukautumiskykyä tässä energia virtauksessa tai haaskata energia turhaan vastarintaan. Meillä on siis jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin, pelkotiloihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit sen sijaan hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietäsi sisäiseen rohkeuteen ja rakkauteen eli sydämesi voimaan. Tähän uuteen muutokseen johtavalle matkalle on hyvä ottaa opas joka antaa suuntaviivoja tulevasta. Tällaisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen sinulle sisältämiä tulkintoja syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Astrokalenteri antaa tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikoijen keskellä. 

Astrokalenteri on hieno ja tehokas työväline, joka opastaa meitä aktivoimaan oman alitajuntamme tehokkaaseen käyttöön ja opettaa meitä elämään itsemme kanssa sovinnossa. Astrokalenterin päätehtävä on auttaa käyttäjäänsä ratkaisemaan erilaisia valintoja elämässä.  Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...