Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

22.10.2022

vieraskirjoitus:

Vakaudesta voimaa (21.10.22 Kosminen Soturi)

Keltainen Kosminen soturi sulkee Tzolkinin porttipäivien ketjun vieden Siemen aaltojakson päätökseen. Kukoistus, luovuus, kasvu… siinä tuon Siemenen feminiinisesti sävyttyneen periodin suuntaviivoja. Soturin toimesta jakso sai lisävaikutteita myös asemaan ja auktoriteetteihinkin liittyvistä kysymyksistä. Kuinka hyvinvoipa voisikaan nyt olla kokemuksista erilaisten vaikuttimien ristitulessa ja silti ylläpitää uskoa omiin voimiin ja pyrkimyksien oikeellisuuteen? Soturi vakavoituu elämänhallinnallisten asioiden edessä pohtien oman elämänsä johtajuutta lukuisien velvollisuuksien ja omantunnon asioiden ristitulessa.

Kosmisessa sointuasemassa kysytään paitsi taitoa päättää asioita, myös valmiutta aloittaa uutta tai siirtyä johonkin uuteen alkupisteeseen. Joidenkin kysymysten suhteen saatammekin löytää itsemme mitä kummallisimpien siirtymäriittien keskeltä. Irrallisuuden tunteita on ilmassa ja hetkellinen kokemus voimistuvasta epätietoisuudesta voi siten hallita mielialoja. Etenkin nyt pitkäjänteisyydelle on käyttöä, sillä ympärillä oleville asioille ei ole tehtävissä niin paljon kuin itse ehkä haluaisi. Tiettyjen prosessien on vain annettava mennä omalla painollaan ja odotettava, ei pelkästään oikeaa hetkeä tai ulkoista tilannetta, vaan myös oikeaa mielentilaa. Milloin tuo mielentila on oikea, on aina hyvä kysymys. Siihen ei yksiselitteistä vastausta taida löytyä. Ehkä sen voi kuitenkin vaistota omiin intuitiivisiin sensoreihin nojaten, mutta kaikki selkeyden hetket ja aukot kaaoksessa voivat toimia väylinä seuraavalle luomisen lähtöportille.

Vaikkei konkretia vielä toteutuisikaan, jonkinlainen kuva seuraavasta askeleesta on hyvä saada aikaiseksi. Dramatiikkaa on varmasti tarjolla, mutta niiden tuomaa ehkä käsittelemättömäksikin jäävää myrkyllisyyttä ei pidä ottaa kannettavakseen. Negatiivisia voimia vastaan neutraalin olemisentilan vakaus on voimavara, vaikka se tarkoittaisikin
hetkelliseen puolustusasemaan asettumista. Soturin tehokkain ase on nyt pyyteetön rakkaus ja halu pyrkiä hyvään niillä avuilla mitä on käytettävissä. Fokusointi pelkkiin vikoihin tai virheisiin ei palvele kenenkään etua, mutta kaikki edistymiset on hyvä muistaa, sillä olethan edennyt jo pitkälle ja selviytynyt tähänkin hetkeen. Muista, että jokainen määrittelee ja tulkitsee onnensa omalla tavallaan. Luota visioihisi, onnen ideaa ei kannata ostaa muilta.

Kokonaisuuden osaset ovat hakeutumassa yhteen uuden päivityksen ja itsetietoisuuden virittäminä. Reagoimalla äkkinäisesti väärinymmärrysten mahdollisuus kasvaa ja tilanteiden hallinta käy hankalammaksi. Soturin edustama älykkyyden voima voi näyttäytyä kypsyytenä osata eri tilanteissa säätää viisaan etenemisen ja tarkkailevan asemassa pysymisen  hetkien välillä. Se onnistuu, jos ympärillä tapahtuvista asioista on kiinnostunut ja pyrkii tietoisesti päivittämään vallitsevaa tilannekuvaa. Toki eteenpäin sysäävä rynnistys on joskus tarpeen ristiriitojen laukaisemiseksi, mutta Soturina keinot eivät ole pääroolissa, vaan puhtaat motiivit pyrkimyksien taustalla.

Terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen


Astrologi Seppo Tanhua:

Löydä oma Sisäinen Soturisi - Kosminen voima käytettävissäsi 

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...