Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.9.2022

Astrologiaa ilman sähköä - Merkurius kiukuttelee

Syyskuun ensimmäinen kokonainen viikko käynnistyy vapauttavissa tunnelmissa Auringon tehdessä kolmiota Kuunsolmulle ja Uranukselle. Kollektiivinen energia on positiivista ja kaikkia mahdollisia uudistuksia tukevaa. Kaikenlaiset innovaatiot ovat nyt tavallista vaivattomammin toteutettavissa.

Samaan aikaan kun tuuppaat painetta kattilaan kannattaa muistaa, että Merkurius on aloittelemassa perääntymistä kohtalaisen tarkassa oppositiossa Jupiteriin. Monta juttua voi mennä enemmän tai vähemmän poskelleen ilman pienintäkään ennakkovaroitusta. Juuri tätä kirjoittaessani katkesivat sähköt toimipisteessäni, mutta eivät naapureilla. Sulakerasiasta ei löydy vikaa ja sähköyhtiöön olen nyt jonottanut yli puoli tuntia.

Hiukan siis haastavissa tunnelmissa tätä naputtelen ja toivon, että akuissa riittää virtaa niin kauan, että tulee valmista. Saattaa olla, etten ehdi ajoissa saamaan tätä blogia liikenteeseen, mutta sitten se vaan on sillä tavalla ja kokeilen uudelleen, vaikka tiistaina. Mukava tunnelmapläjäys kuitenkin tulevaa talvea ajatellen. Hiukan ontto olo tulee aika pian vain siksi, että pakastin alkaa sulamaan ja aamukahvin keitto jäi kesken. Onneksi lämpö tulee kaukolämpönä, niin ei tarvitse alkaa vetämään pilkkihaalaria niskaan.

Merkurius on todellakin nyt katvealueella ja aloittaa virallisesti perääntymisen lauantaina 10.9. samaan aikaan täydenkuun kanssa. Perääntyminen jatkuu koko syyskuun, joten sopiva määrä huumoria ja joustavaa asennetta ei ole lainkaan pahitteeksi. Merkuriuksen tarkoituksena ei ole koskaan aiheuttaa vahinkoa kenellekään, vaan varmistaa että olemme liikkeellä oikealla asenteella. Jokaisella häiriötilanteella on oma elämäämme tavalla tai toisella palveleva tarkoituksensa. Nyt sähköyhtiö ilmoitti, että tällaista osoitetta ei ole olemassa ja siksi tänne ei voida toimittaa sähköä. No nyt menee mielenkiintoiseksi. Ei muuta kuin pakasteet kassiin ja etsimään niille kylmää kotia.

Vaikea on toki välillä ymmärtää, miten tämäkin tilanne minua palvelee, mutta astrologiaa ja Merkuriuksen metkuja pitkään tutkineena olen ehdottomasti luottavaisella mielellä. Ehdottomasti kannattaa vilkaista omasta Astrokalenterista, mitä Merkuriuksen tekstit kertovat osumisestaan Sinun kartallesi. Etenkin nuo mahdolliset häiriövaroitukset kannattaa ottaa huomioon, sikäli kun sellaisia kalenterin teksteistä nousee esille. Minua ei tällä kertaa kyllä varoittanut ollenkaan.

Ei se syy aina selviä, mutta minä selviän ja sehän on tietysti se tärkein pointti. Tällaisella asenteella toivottelen parasta mahdollista syyskuuta ja toivottelen tervetulleeksi Lahden Heinlammin kylätalolle kokonaisvaltaiseen hyvinvointipäivään 25.9.2022. Muualla en tee tulkintoja syyskuun aikana. Syy tähän eristäytymiseen selviää vielä tämän vuoden puolella. Jotain kivaa kaikille astrologian ystäville on joka tapauksessa tiedossa. Tässä vielä lopuksi mainos tuosta Lahden hyvinvointipäivästä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...