Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.7.2022

Huh huh mikä Leijonan kuukausi

Heinäkuu lähestyy loppuaan ja olemme siirtyneet Leijonan kuukauteen tuossa viikonlopun aikana. Tässä alapuolella on linkki videoon, jossa juttelemme Leijonan kuukauden kohtalaisen vaativista kuvioista haastavien yhteyksien tehdessä tepposiaan. Videolla en pystynyt piirtämään, kun tekniikkani laitteiden kanssa petti ja siksi laitan kuvan tähän uudelleen ja selitän sen avulla niille, jotka kuvioita haluaa seurailla.

Ensinnäkin tuosta kartta ympyrästä sen verran, että merkin vaihtuessa siinä näkyy puoliympyrä, joka antoi viikonlopulle aika huikeat värähtelyt ja tarve keskittyä olennaiseen jatkuu tiukkana koko tämän alkamassa olevan viikon. Muuten kuvio itsessään antaa positiivisen lähtölaukauksen Leijonan kuukauteen.

Listauksesta näet ensimmäisen selvän varoituksen alkamassa olevasta kriittisten muutosten ajasta Merkuriuksen tehdessä neliötä Uranukselle 29.7. ja oppositiota Saturnukselle 31.7. Ei ole ehkä kovin helppoa olla äärimmäisen rehellinen itselleen ja sitä kautta myös muille, mutta nyt todella kannattaisi sitä olla, vaikka sanomista siitä aivan varmasti tulee. Olemme kollektiivisesti hajottamassa vanhaa maailmaa ja leikissä tulisi nyt pysyä mukana oman elämäsi osalta.

Seuraavaksi kannattaa ottaa huomioon Ympyröidyt Marsin ohitukset ensin yhtymässä Uranukseen Härässä 2.8. ja sitten neliössä Saturnukseen 7.8. Nyt siirrytään sanoista ja ajatuksista raakaan ja suoraviivaiseen toimintaan kukin oman vapautensa ja riippumattomuutensa puolesta. Tässä vaiheessa saattavat myös nyrkit heilua huulien lisäksi, joten pidä oma linjasi niin lempeästi ja samalla ehdottomasti kuin suinkin pystyt taisteluun tai väittelyyn antautumatta. Vain teot puhuvat nyt puolestaan. Selityksille ei ole olemassa aikaa eikä paikkaa Marsin heilutellessa tahtipuikkoa. TÄRKEINTÄ on tämän jakson aikana muistaa, että positiivista muutosenergiaa on nyt käytettävissä lähes rajattomasti. Anna vaan palaa suruttomasti siihen suuntaan, minne innostus kutsuu.

Vasemmalla näet Merkuriuksen ympyröitynä 4.8. sen siirtyessä omaan merkkiinsä Neitsyeen. Neitsyet, Kauriit ja Härät saavat älynlahjansa tehokkaaseen vaiheeseen elokuun ajaksi. Muutenkin kaikenlainen sanallinen ja kirjallinen kommunikaatio on hyvässä vaiheessa.

Vielä tätä muutosten soppaa hämmentää Auringon neliö Uranukselle 11.8. ja oppositio Saturnukselle 14.8. Jännitteitä tulee olemaan ilmassa tuohon puoleen kuuhun asti aivan tarpeeksi ja monille vähän liikaakin, mutta hyvä siitä lopulta tulee.

Se hyvä käynnistyy jo 12.8. Marsin tehdessä sekstiiliä Neptunukselle ja heti perään 15.8. kolmiota Plutolle. Jos olet saanut oman linjasi pysymään puhtaana ja selkeästi omissa käsissä, niin nyt alkavat tulokset näkyä konkreettisina onnistumisina. Jokainen voi luottaa omaan vahvaan intuitioon ja tekemisen riemuun ilman pienintäkään epäilystä, että jotain voisi mennä pieleen.

Tähän on hyvä vielä lisätä Venuksen siirtyminen Ravusta Leijonan merkkiin 11.8. Tästä alkaa Leijonien syyskuun puolelle jatkuva suuri rakkauden kuukausi, jonka aikana suosittelen tekemään omasta elämästä niin mahtavaa ja onnellista kuin suinkin pystyy. Tämä Venus-kuukausi antaa onnellisuuden eväät Leijonille vuodeksi eteenpäin. Antakaa siis palaa kirkkaalla liekillä.

Merkuriuksen kolmio Uranukselle 16.8. ja Venuksen kolmio Jupiterille 18.8. lisäävät upeaa rakkaudellista tunnelmaa meille kaikille. Mennään kaikki tuonne Leijonien imuun.

Ja lopuksi uutisia Kaksosille. Mars tulee Kaksosten merkkiin 20.8. ja aloittaa Kaksosten elämässä jotain kahden vuoden mittaista projektia seuraavien kahden kuukauden aikana. Jos haluat tietää tarkemmat päivät, niin ne löytyvät Astrokalenterin teksteistä

Upeaa Leijonan kuukautta Sinulle.  

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...