Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Artikkelit

Tähtimerkit menossa naimisiin

Millaisia tähtimerkit ovat kun he ovat menossa naimisiin Tehnyt: Kati Paunasalo

Lue artikkeli

Horoskooppimerkit viemäriä korjaamassa

Tähtimerkit avaamassa tukkeutunutta viemäriä.. Kun lavuaari ei vedä: Oinas kokeilee ensin rivakasti imukuppipumpulla. Kun se ei onnistu, hän potkaisee tiskipöytää ja karjahtaa, jolloin rööri aukeaakin välittömästi.

Lue artikkeli

Meän horoskooppi

Horoskooppi lappalaisittain Peura(23.12.-20.1.) Solet yks iänikunen taivastelija, ootat saavasti vaikka tähet ja kuunki taihvaalta. Mitä rietasta sie siinä vielä tökötät, painu hakehman net sieltä jos halvat. Vai ootaksie että net joku sulle raakaa kotia? Justhiisa tuomonen sie olet, ootat vain että kaikki kannethan nokan ethen. Ei kuule onnistu. Jos jotaki halvat, tehe itte!

Lue artikkeli

Savolaenen horoskooppi

Tiäs mistä tullunna, mutta laetan ny tiioksi t.Seppo Savolaenen astrolooki on tuassiisa pistännä planeetat ja muut taevaankappaleet oekeeseen ja kurinalaseen järjestykseen. Vilikaseha rnitä tulevaesuus tuo tullessaan, nii ee sitte tarvii myohemmin ihmetellä asioetten suamia kummia kiänteitä.

Lue artikkeli

Tähtimerkit Kuntosalilla

Tekstit Marianne Aalto Rauta jymisee kun Oinas aloittaa salitreeninsä. Muut pysyvät yleensä hieman syrjemmällä. Hyvällä ruokahalulla ja tulisella aineenvaihdunnalla varustettu Oinas on muutamassa kuukaudessa kesälomakunnossa. Heila saakin hosua kollinsa ympärillä kurnaavat misut kauemmaksi.

Lue artikkeli

Tähtimerki ravintolassa

Pikkujouluhoroskooppi & Ravintolahoroskooppi (Tekijä tuntematon) Oinas Pyyhältää baariin niin lujaa vauhtia, ettei ovimies tajua edes mikä hänen ohitseen viuhahti. Oinas suuntaa suoraan baaritiskille, tilaa kymmenen vodkasnapsia, jotka viskaa kurkkuunsa alta minuutin. Kyytipojaksi hän kaataa kannullisen sangriaa ja muutaman oluen ja sytyttää savukkeen; pakko saada toimintaa aikaiseksi.

Lue artikkeli

Tähtimerkit sienimetsässä

Teksti Susanna Kauppinen Oinas Pippurirousku. Oinas lähtee mielellään reippailemaan sienimetsään intoa puhkuen. Jos sieniä löytyy, on oinaan touhu hyvin tehokasta, ja pian kori onkin jo täynnä sieniä, jotka vaimo saa puhdistaa. Tai aviomies. Tuo puhdistushomma on hiukan liian hidasta oinaan temperamentille. Jos sieniä EI ilmesty näköpiiriin... ei oinas kauaa jaksa toimettomana metsässä hortoilla. Jotain pitäisi nimittäin saada aikaiseksi. Tässä tilanteessa oinas ottaa pitkät metsästä aika pian, kärsivällisyys ei oikein riitä leikkimään kuurupiiloa sienten kanssa. Sieniaterioita valmistaessaan tulee oinaalla käytetyksi - usein tahallaan ja välillä vahingossa - melkoiset määrät musta- valko- ja viherpippuria. Kannattaa siis harkita kahdesti, ennenkuin lähtee oinaan luo nauttimaan sieni-illallista...

Lue artikkeli

Tähtimerkit aurinkorannalla

Teksti Susanna Kauppinen Oinas ottaa rannalle lähtiessään mukaansa sulkapallomailat, frisbeen sekä lentopallon. Viltillä paikoillaan makaaminen on hieman hankalaa. Viime kesänä ennätys paikallaanpysymisessä oli 5 minuuttia. Tänä kesänä hän ei edes yritä yltää moiseen suoritukseen.

Lue artikkeli

Tähtimerkit pimeässä

Teksti Susanna Kauppinen "Kun sulake paloi" (Varaa saataville taskulamppu, ettei pelota...) OINAS Hyppää lattialta, huutaa "KÄÄK!", lyö päänsä kattolamppuun sekä oven kulmaan ja manailee. Hän kiiruhtaa etsimään sulakkeita ja taskulamppuja, muttei löydä kumpiakaan. Onneksi kynttilöitä löytyy. Niitä sitten äkkiä palamaan, jotta voin jatkaa iltajumppaani! Oinashan oli juuri ehtinyt vaiheeseen: "vasen, kaks, kolme, neljä - oikea, kaks, kolme, neljä...", eikä olisi millään malttanut pysähtyä! Tällä kertaa kynttilöiden kanssa vältytään pienemmiltä - ja suuremmiltakin - tulipaloilta. No, viimeksi kärähti vain kissan häntäkarvat ja jouluna taisi leimahtaa joulukuusi, mutta ripeä oinas sammutti sekä kissan että joulukuusen alta aikayksikön hienolla punaisella vaahtosammuttimellaan, jota hän, sattuneesta syystä, pitää aina helposti saatavilla.

Lue artikkeli