Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kehonavauskurssi 11.10.2014 Tampereella (Esa ja Seppo)

 

kehonavauskurssi

Lauantaina 11.10  klo 13.30-18.30 Sampolan auditorio, Sammonkatu 2, Tampere

Vetäjinä: Esa Hippolin ja Seppo Tanhua

 

Kurssilla käydään läpi alitajunnan kanssa työskentelyn periaatteita ja muutama tarkennettu harjoitus. Kurssin tarkoitus on antaa työkaluja elämän työstämiseen ja ohjaamiseen haluamaasi suuntaan sekä keinoja tietoisuuden vahvistamiseen tehokkailla työkaluilla, jotka saat mukaasi kurssilta.

Kurssin osiot:
Hengityksen/kehon ja alitajunnan yhdistäminen
Perusharjoituksia
Chakrojen/alitajunnan puhdistaminen
Vanhasta luopuminen/elämän uusiminen
Pelkojen käsittely
Matka alitajuntaan 1
Matka alitajuntaan 2
Elämänpuun luominen ja oman missiosi tallentaminen taikapaperille uutta elämääsi rytmittämään.
Taivas-Maa-Elämä

Kurssilla tehdään paljon meditatiivisia harjoituksia. Jos haluat vähän luksusta, niin ota kevyt peitto ja villasukat mukaan. Rentoutuminen onnistuu aina paremmin, kun on itselle sopiva lämpötila.

Kurssi kestää noin viisi tuntia. Tulethan paikalle viimeistään 10min ennen alkamista, että ehditään asettautumaan ja tekemään kaikki harjoitukset kunnolla.

HUOM! Syöthän hyvän aamiaisen ennen kurssin alkua, sillä kurssi on intensiivinen ja tarjoilumme suhteellisen kevyttä, mutta toki silti ravitsevaa ja terveellistä!

Hinta 50€.

Ilmoittautuminen 8.10 mennessä ja lisätietoja osoitteesta esa.hippolin.fi@gmail.com

Tervetuloa!

Kokemuksia pilottikurssista

Kiitos vielä sydämellisesti tämänpäiväisestä kurssista. Kirjoitan sinulle heti palautteen, kun tunne on voimakkaasti päällä.

Kaiken kaikkiaan kurssi oli hyvin intensiivinen kokemus, loit upean energian puheellasi ja voi vain kuvitella minkälaiset väreilyt on ilmassa sitten, kun osallistujia on sadoittain.

Olen tottunut tekemään jokseenkin samankaltaisia meditaatioita, kuin mitä tänään ohjasit. Puheesi ja tietämyksesi toivat silti näihin asioihin paljon syvyyttä. Minulle kaikkein antoisammaksi asiaksi kurssilla nousi liikkeen yhdistäminen kokonaisuuteen. Olen aina kokenut olevani jokseenkin etäällä kehostani, henkisesti olen kai ollut auki suht. varhain ja lapsuudesta lähtien olen mielelläni viettänyt aikaa "muissa maailmoissa", enkä ole ollut kovinkaan kiinnostunut siitä mitä voin kehollani tehdä. Viime aikoina olen alkanut ymmärtää kehoni viisauden ja merkityksen ja esittänyt Universumille toiveen, jotta löytäisin tavan luoda sellaisen yhteyden kehooni, jota esim. mikään urheilumuoto ei ole koskaan tarjonnut. Pikkuhiljaa olen oppinut luottamaankin kehooni, mutta vasta tänään jotakin todella alkoi naksahtaa paikalleen pyörimisharjoitusta tehdessämme.

Päivän upein kokemus tuli kuitenkin kotiin päästyäni: Tässä istuskellessani alkoi munuaisten kohdalta nousta ahdistavaa tunnetta ja sanasi muistaen päätin antaa tunteelle tilaa. Istuin silmät kiinni ja tunne käski minun mennä lattialle. Keho alkoi vääntelehtiä voimakkaasti ja löysin itseni lopulta lattialta aaltoilemasta, olotila oli mieletön, ihan todellakin ensimmäistä kertaa tunsin mitä on rakastaa omaa kehoaan, kuinka viisas ja uskomaton luomus se on, kuinka tarkkaan se osaa kertoa, mitä se tarvitsee ja kuinka paljon annettavaa sillä minulle onkaan, kun vain kuuntelen sen viestejä, enkä kuvittele sen olevan mielelleni alisteinen. (Ryhtikin muuten oli oiennut silminnähden ylösnoustessani..!)

Valtava kiitos sinulle Esa, tämä oli todella merkittävä kokemus minulle, suuri kiitos sinulle että sain olla mukana!

Mitä lämpimimmin terveisin,
------------------------------

Hei Esa
Kiitos maanantain koulutuksesta. Mielenkiintoista oli tuo kielen käyttäminen kurkun kanssa lisäsi selvästi energian kulkua. Meditaatiomatka oli itselle vieras lähestymistapa mutta koin matkaavani turvallisesti. Vaikka välillä oli pelkkää mustaa ja kuvittelin nukahtaneeni sain vastauksen kysymykseeni hyvin selkeällä ja ymmärrettävän symbolin muodossa. Elämänpuu harjoitus oli mielestäni erittäin hyvä olenhan jo vuosia ollut suuri elämänpuufani. Harjoituksen konkreettisuus ja sanallinen ohjaus ruokkivat todella voimakkaasti visuaalista näkemistäni. Vesiharjoituksessa koin jopa häiritsevänä voimakkaan sanallisen ohjauksen jossa oli eri vaihtoehtoja kun mieleni oli jo rakentanut valmiin kuvan ensimmäisen vaihtoehdon perusteella. Koin saavani selkeän tekniikan alitajunnan kanssa työskentelyyn
--------------------------