Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

TÄYSII seminaari

TÄYSII seminaari Tamperetalolla 22.11.2014

http://bit.ly/taysiiLOVESastro1  Klikkaa itsesi mukaan tästä linkistä (Astrojengin linkki)

Elämänvalmentaja AARO LÖF
"Elämäni on ollut pikakelaus monesta elämästä. Kolmekymmentäyksi asuinpaikkaa, erilaista ympäristöä, uutta elämää ja Aaroa ovat pakottaneet tutkimaan ihmisenä olemista. Jatkuva muutos ja sisäiset sekä ulkoiset haasteet ovat saaneet katsomaan elämää ja itseä rehellisesti. Opettaneet hyväksymään inhimillisyytemme, kauneutemme ja mahdollisuutemme. Auttaneet ymmärtämään sinua ja minua, sydämellä."

Life & Business Coach ANDY HOPI
Andy haluaa saada mahdollisimman paljon hyvää aikaiseksi mahdollisimman pienellä panoksella. Hän organisoi tapahtumia, joissa ihmiset pääsevät tapaamaan samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Ympäristön kehittäminen helppo tapa kehittää itseään ja ihmiset ovat todella suuri osa meidän jokaisen ympäristöä.

NLP-kouluttaja ESA IKONEN
Esa Ikonen on toiminut työurallaan muun muassa projektipäällikkönä, konsulttina, Business Intelligence -asiantuntijatiimin vetäjänä sekä kaupallisena johtajana. Esa lähti hakemaan NLP-opinnoista tukea itsensä kehittämiseen. Hän huomasi menetelmän tarjoavan samaan aikaan paljon lisää sekä suorituskykyä että hyvinvointia - paitsi työhön, myös muuhun elämään. Niinpä hän kiinnostui NLP-oppien jakamisesta muillekin.

Elämäsi Personal Trainer HEIKKI HARJU
Helposti lähestyttävän, mukavan oloisen ja rauhallisen ulkokuoren omaava Heikki Harju osaa kyllä yllättää ja hämmentää. Heikin valmennuksissa nauretaan, itketään, pompitaan trampoliinilla ja joku on saanut joskus jopa vedet päällensä. Moni on löytänyt muutoksen avaimia suuremmalle elämänmuutokselle myös luennoilta, joissa Heikki on elementissään kommunikoiden vahvasti, selkeästi ja viihdyttävästi.

Inspiroija ILKKA KOPPELOMÄKI
Ilkka on intohimoinen urheilija, maailmanmatkaaja ja yrittäjä. Hän pitää haasteista, uuden oppimisesta ja muuttamisesta. Ilkka on viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa ja hänellä on visio Suomesta, jossa ihmiset toteuttavat rohkeammin omaa elämäänsä ja ennen kaikkea voivat hyvin. Hän on tuonut suomalaisten lähelle monia maailman huippuvalmentajia, kuten Bob Proctor ja Joseph McClendon III. Hän on itse valmentanut ympäri Suomen Helsingin ja Rovaniemen välillä ja inspiroinut itsensä kehittämiseen tuhansia suomalaisia.

Ravintoasiantuntija JAAKKO HALMETOJA
Jaakko Halmetoja on ravintoasiantuntija, tietokirjailija, aktiivinen luennoitsija ja lifestyle-yrittäjä. Halmetojan intohimona on poikkeuksellisen kirkasta terveyttä ylläpitävän ravitsemuksen ja elämäntavan sopeuttaminen ympäristömme muuttuviin olosuhteisiin. Jaakko johtaa kahden huipputerveellisten herkkujen tarjoiluun erikoistuneen kahvilan toimintaa Tampereen ydinkeskustassa ja toimii tuotekehittäjänä elintarvikealan kasvuyrityksille.

Coach JAANA HUITTI
Tietoinen johtaminen tähtää huippusuoritukseen työssä siten, että kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja yksityiskohtia selkeästi, sekä tekemään hyviä päätöksiä. Olet tietoinen läsnäolosta sinussa jolloin olet aito itsenäsi ja johtajana, kykenet tunnistamaan ja hyödyntämään itsellesi sopivinta johtamistapaa, toimimaan avoimesti ja luotettavasti. Tietoinen läsnäolo ja aitousjohtaminen edistää työhyvinvointia ja yksilön kykyä hyödyntää omaa potentiaaliaan.

Yrittäjä JONI JAAKKOLA
Optimal Performancen toinen perustaja hyppäsi oravanpyörästä vuonna 2010 eikä ole sen jälkeen taakseen katsonut. Ihmisen suorituskyvyn ja hyvinvoinnin mysteerien selvittäminen on ollut hänen loppumattoman mielenkiinnon kohteena. Raivokas työ on tuottanut hedelmää kasvaneen yrityksen ja uusien valmennusten muodossa. Jonin katsauksessa käydään läpi miksi nykyihminen väsähtää työssä kohtuuttoman aikaisin ja helposti, niin henkisesti kuin fyysisesti. Ratkaisun avaimia unohtamatta!

Yrittäjä MARKO VAPA
Marko Vapa on luonnonmukaisen urheilun, liikunnan ja terveyden ammattilainen, jonka erityisosaamista ovat mm. kehon kuuntelu ja kehotyypit. Marko kouluttaa niin huippu-urheilijoita kuin tavallisia liikkujiakin löytämään oman kehotyyppinsä mukaiset liikeradat ja kehon kuuntelun maailman. Tiedostamalla kehotyyppinsä ihminen ymmärtää paremmin miten hänen kannattaa liikkua ja millaisia lajeja harrastaa. Myös istumisen ja nukkumisen asennot ovat oleellisia, jotta on mahdollista säilyttää energinen olo päivittäin.

Upshiftaaja PETRI HIISSA
Petri Hiissa on renessanssimies ja startup-yrittäjä (Intoloop-verkkopalvelun perustaja). Petri haastaa jatkuvasti itseään etsien asioita, jotka nostavat elämän isommalle vaihteelle. Hän jakaa blogissaan neuvoja, vinkkejä ja strategioita elämänlaadun ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Business and Life Coach PETRI HUITTI
Henkilökohtaisen elämän muutoksen kautta Petri on perehtynyt yhä enemmän omaan henkiseen kasvuun, sisäisen rauhan ja läsnäolon löytämiseen, alitajunnan voiman ja intuition hyödyntämiseen. Tämä on tarkoittanut osin tiedostamattomankin mutta vahvasti elämää ohjaavan tunnekuorman ja ajatusmallien purkamiseen. Tämän elämän tarjoaman koulutusprosessin myötä näitä oppeja on voinut ja halunnut jakaa muillekin vastaavissa haasteissa painiville.

Kehonkuulija SAMULI PERÄLÄ
"Aion tuoda esiin muutamia tärkeitä seikkoja käynnissä olevasta muutoksen ajasta, joka tälläkin hetkellä kutsuu jokaista henkilökohtaiseen sisäiseen muutokseen. Mitä se muutos käytännössä on, miten se vaikuttaa meihin nyt ja mitä se voi saada aikaan ovat kysymyksiä joihin vastaan parhaalla osaamallani tavalla."

Unelma Valmentaja TUULI KAUNISLUONTO
"Mikä on sinun unelmasi? Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo ja unelmoi. Minun unelmani on nähdä sinut elämässä omaasi. Lähes kymmenen vuoden kokemuksella hyvinvointialalla, (opit itse kantapään kautta käyneenä) tahdon auttaa sinua löytämään luonnollisia ratkaisuja edistämään terveyttä liikunnan, ravinnon ja henkisyyden kautta. Minulle on tärkeää, että sinä voit hyvin ja onnistut. Meissä jokaisessa on potentiaali, rakkaus ja voima luoda elämästämme juuri sellaista kuin haluamme - olla läsnä ja viihtyä tässä hetkessä parhaalla mahdollisella tavalla."