Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

ASTROSUGGESTOPÄIVÄ 7.2 klo 10.00-18.00 Tre

UUSI SUUNTA ELÄMÄLLE!

Tämä päivä on ehdottomasti tarkoitettu lahjaksi Sinulta Sinulle. Tulet olemaan tietäen ja ehkä vielä enemmän tietämättäsi yhteydessä korkeampaan tietoisuuteesi. Tällainen yhteys on yksinkertaisesti selkeyttä ja varmuutta päivittäisissä valinnoissa. Se on vapautumista turhista epäilyksistä ja itsesyytöksistä, vaikka mitä tapahtuisi.

Päivän aikana tutustumme pienissä ryhmissä perusteellisesti jokaisen läsnäolijan karttaan ja ennen kaikkea siitä löytyvään ajankuvaan. MITÄ VALTAVAN TÄRKEÄÄ ELÄMÄSSÄSI ON TAPAHTUMASSA JUURI NYT? Kartta toimii apuvälineenä tietoisen mielen suuntaamiseksi sinulle tärkeimpien asioiden äärelle, jolloin sinun on helpompi luottaa korkeamman tietoisuutesi suureen viisauteen.

Päivän aikana tehdään vähintään kolme syvärentoutusta, joiden aikana vajotaan yhä syvemmälle ja syvemmälle rentouden ja hyvänolon tilaan, omaan tiedostamattomaan maailmaan. Tuossa tilassa olet aina yhteydessä todelliseen jakamattomaan itseesi ensin vain hiukan ja harjoitusten myötä lopulta enemmän ja enemmän.

Astrosuggesto päivän jälkeen sinun ei tarvitse tietoisella tasolla tietää, miten tulet elämäsi järjestämään. Tärkein muutos on kasvanut luottamus kaikkeen mitä teet. LISÄÄ ILOA, LUOVUUTTA JA VOIMAA ELÄMÄÄSI!.

Hinta on 100€/osanottaja  (Hintaan sisältyy tee ja juomatarjoilu sekä vahvistus CD, jonka avulla voit palata halutessasi vaikka päivittäin korkeamman tietoisuutesi tilaan)  

Ilmoittautuminen sähköpostilla seppo.tanhua@gmail.com  otsikolla "Astrosuggesto 7.2.2015" (Liitä ilmoittautumiseen s.aika, klo ja paikka, sekä osoitteesi ja puhelinnumerosi laskutusta ja mahdollisten lisätietojen antamista varten) 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu tähän päivään.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!     Seppo Tanhua