Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

16.4.2024

vieraskirjoitus:

Tarot - Mitä Paavin kortti tarkoittaa?

Nostin Sinulle tänään tämän tarot kortin malliksi - Paavi, kun mietiskelin, että Tarot verkkokurssin voisi laittaa välillä hyvään tarjoukseen, jotta yhä useammalla olisi taas mahdollisuus tutustua sen antiin. 

Paavi - Suurten Salaisuuksien viides salaisuus

Tämä salaisuus kulkee eri pakoissa tietysti eri nimillä, muun muassa Ylipappina. Kuten kaikki Tarotin salaisuudet tämäkin puhuu meidän syville sielun kerroksille, jostain hyvin arkkityyppisestä elämän ilmiöstä tai tarpeesta. Mutta ilman apua tämä merkitys jää helposti todella pinnalliseksi. Tuon Paratiisin Puut-nimisen Tarotverkkokurssin tarkoitus on auttaa sinua löytämään näitä syvyyksiä ja saada Tarot tekemän sitä, mitä sen pitäisi parhaimmillaan tehdä: auttaa ajatukset, tunteet ja tahto liikkeelle arjen painon alta eli laajentaa tietosuuttamme.

Itse haluan käyttää Taroteissa tätä alkuperäistä Marseillepakkaa, koska sen viittaukset Elämänpuun kokonaisuuteen ovat niin suorat. Vaikka käyttäisit jotain muutakin pakkatyyppiä, kurssia voi silti käyttää omien tulkintojen syventämiseen. Kaikki pakat, joissa on 22 Suurta Salaisuutta, 16 Hovikorttia ja 40 Pientä Salaisuutta sopivat yhteen kurssimateriaalin kanssa.

Paavilla on kyllä meille ihan sanottavaa, vaikka kuinka haluaisimmekin arvostella hänen tekemisiään. Miksi Paavi on ainakin täällä meilläpäin niin naurettava ja väärin ymmärretty asia? Samasta syystä kuin koko Tarot! Tarot edustaa meille aina ihanteellista maailmaa, se haluaa viedä meitä sinne, missä meidän kasvumme potentiaali on. Paavin kortti haluaa muistuttaa Sinua sisäisenä voimana siitä, että tarvitset kuvan maailmasta sellaisena kuin sen pitäisi olla. Kun pyrit elämään todeksi tätä omaa ihannettasi, saat siunausta, suojelua, vahvistusta uskossasi. Paavista on tullut sisäinen oppaasi.

Paavilla on kädessään kolminkertainen risti, joka tarkoittaa kasvua kohti ”kolminkertaista kirkastumista”, joka on hermeettinen ihanne. Tarot on Sinun oman kasvusi opaskartta, se kertoo Sinun rytmeistäsi, siitä, mitä tarvitset juuri nyt. Paavi sanoo Sinulle: Sinä tarvitset nyt vahvan yhteyden omiin ihanteisiin, niistä on tultava se kompassi, jolla ohjaat tekojasi. Paavi yhdistää Elämäpuussa kaksi periaatetta: ”Viisauden”, oman filosofiasi kestävät arvot ja ”Kauneuden”, sydäntietoisuuden, Sinun oman kauneutesi.

Tervetuloa matkalle!

Terveisin


Timo kalliokoski

Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut on meditaation muoto

Meditaatio taas on oman itsemme muuntamisen muoto. Me emme voi muuttaa maailmassa muuta kuin itseämme. Kun me muutamme itseämme, käsityksiämme, tietoisuuttamme, me luomme yhteyden siihen kuvaan, joka on meidän kaikkien yksilöllinen tiemme ja joka yhdistää meidät kaikki maailman viisaudessa. 

Kun asetumme Tarotin avointen salaisuuksien äärelle, me asetumme tutkimaan itseämme. Ja kuin salaa alamme muuttua alkemiallisesti kohti todempaa itseämme. Tällöin elämämme alkaa kehittyä kohti aitoa elämäämme, kohti tekemäämme esisyntymällistä sopimusta ja maallinen elämämme alkaa vastata omaa korkeampaa olemustamme.

Tarot Paratiisin Puut verkkokurssin aikana käymme läpi vaihe vaiheelta edellä kuvattua muutosta ja autamme sinua avaamaan omia lukkojasi, tekemään oivalluksia ja löytämään uusia reittejä kohti omaa korkeampaa todellista olemustasi. Tämän kurssin avulla toivomme jokaisen löytävän Tarotista meditatiivisen kumppanin ja avun matkalleen kohti parempaa itsetuntemusta. Tervetuloa kurssille Rakkaat Tunnetut ja tuntemattomat.

Tarot kurssi nyt tämän viikon erikoishinnalla tarjouksessa 49€ / norm 78€.

Tarjous päättyy 21.4.2024 klo24.

Palaa Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle