Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.3.2024

Ahdistus on nyt arvokas opastaja

Upean maaliskuun toinen viikko pyörähtää käyntiin Venuksen ja Marsin tehdessä neliötä Uranukselle. Kosmisten planeettojen keskinäinen harmonia ei ole vielä ihan huipussaan, mutta tästä on hyvä ottaa ennakkovauhdit tulevien huippuvuosien kunniaksi ja käyttää tätä haastavaa Marsin kuviota tehokkaasti hyväksi.

Tehdessään neliötä Uranukselle antaa Mars käyttöömme ainutlaatuiset kekseliäisyyden lahjat kollektiivisella tasolla tälle ja ensi viikolle. Tarkka päivä on tämän viikon sunnuntai 10.3. eli uudenkuun päivä, mutta molemmat viikot ovat energioiltaan yhtä voimakkaita ja parhaimmillaan ahdistavia.

Parhaimmillaan ahdistavia????

Tämä kuvio haluaa varoittaa vapauttamme ja riippumattomuuttamme uhkaavista tekijöistä, tapahtumista ja ihmisistä ahdistavan tunteen avulla. Ahdistus ei siis ole itsetarkoitus, vaan tärkeääkin tärkeämpi viesti siitä, että jotain ei ole kohdallaan. Eteemme tulevien valintojen seuraukset voivat olla suuruusluokaltaan mitä tahansa, mutta viisainta olisi olla koko ajan hereillä varoittavien aavistustesi kanssa.

Toimintaohje

Ahdistavalta tuntuva varoitussignaali esittäytyy tilanteessa, kun olet tekemässä kannaltasi haitallista ratkaisua, vaikka parhaan ystäväsi, rakastettusi yhtiökumppanisi tai perheenjäsenesi suhteen. Kysymys ei ole siitä, että kukaan tietoisesti haluaisi vaikeuttaa elämääsi, vaan siitä, että pystyt luottamaan omaan tuntemukseesi ja toimimaan Sinulle asetettujen odotusten vastaisesti tilanteissa, joissa ahdistava tunne nousee esiin.

Tee palvelus ja riko lupaus ???

Aiemmin annetun lupauksen noudattaminen tällaisessa ahdistusta aiheuttavassa tilanteessa aiheuttaa harmia kaikille osapuolille. Kun tunnet sydämessäsi, että on aika vetäytyä tehdystä suunnitelmasta, niin älä epäröi. Tilalle on tulossa jotain paljon parempaa, mutta se voi toteutua vain silloin, kun teet sille tietoisesti tilaa. Astrokalenteri saattaa auttaa katsomaan tilannetta uudesta näkökulmasta.

Tilanteesta tekee hankalan se, ettei Sinulla ole poikkeavalle ratkaisullesi mitään konkreettista selitystä ja se, että tuntemusta olisi uskallettava seurata mahdollisimman pian sen ilmaannuttua. Suurin pelko näissä tilanteissa on tulla tuomituksi petturuudesta, mutta todelliset ystävät ja liikekumppanit tulevat hyväksymään poikkeavan ja aluksi pahalta tuntuvan päätöksesi rakkaudella. Sinua tavalla tai toisella hyväkseen käyttävät ihmiset tai tahot pyrkivät painostamaan Sinua pitäytymään aiemmin sovitussa ja vaarallisimmat esittävät jopa sanktioita. Reaktioiden perusteella voit määritellä ystävyytenne tai kumppanuutenne tason uudelleen puhumattakaan siitä, että rohkeutesi tulee lopulta täysin poikkeuksetta hyödyttämään kaikkia osapuolia. Eniten kuitenkin niitä, jotka ovat avoimia näkemään muutoksen mahdollisuutena menetyksen sijaan.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

AIKALINJAT KORJAAVA KEVÄTPÄIVÄNTASAUS HÄMEENLINNASSA IDÄNPÄÄN TORPALLA 19.3.2024 KLO 18-21.30

Astrologia/Seppo Tanhua  Luento: Ratkaiseva vuosi ihmiskunnan historiassa ennen kosmista harmonian aikajaksoa.

Äänihoitomatka/ Mika Kunnasvaara Äänen ja värähtelyn ohjaamana uudelle Valon aikalinjalle elämässäsi.

Tilaisuus alkaa Seppo Tanhuan astrologisella luennolla aikalinjojen eroamisesta ihmiskunnan, Suomen ja yksilön näkökulmista katsottuna. Kevätpäivän tasaus 2024 käynnistää astrologin urani hurjimman ja samalla valovoimaisimman vuoden, jota ovat jo etukäteen värittäneet planeettavoimien siirtymiset konkreettisilta tasoilta energeettisille tasoille. Tulkinnat avaavat nykyään niin huikeita näkymiä suorastaan satumaisiin näkymiin lähitulevaisuudessa, ettei sitä pysty siltä istumalta millään käsittämään. Tämä siirtymä tapahtuu kuitenkin ihan jokaiselle ja sitä pyrin parhaani mukaan avaamaan tällä luennolla. Tarkka siirtyminen Oinaan aikaan tapahtuu aamuyöllä keskiviikkona 20.3. ja tämä ilta avaa korkeamman tietoisuutesi portit ottamaan vastaan nuo tutkimattomat, mutta ihanan valoisat juuri Sinulle tarkoitetut värähteet.

Kun olemme vastaanottaneet Sepon kirkkaan tietoisuuden avaamana kosmisen hetkemme, vuoden 2024 kevätpäiväntasauksen huikean laadun, voiman ja potentiaalin, on aika laskeutua Kosmiselle Äänihoitomatkalle, jossa Mika luo ryhmää ja kosmista hetkeä kuunnellen upean soitinrepertuaarin avulla monitasoisen äänien kirjon, joka värähdyttelee kehoasi ja sieluasi avautumaan omalle sieluntehtävällesi yhä täydellisemmin ja vastaanottamaan kevätpäivän tasauksen lahjan olemukseesi, jotta voit säteillä sitä kaikille elämäsi kanssamatkaajille, kaikille sukulinjoille sekä kaikille tuleville nyt-hetkille. Tämä transformatiivinen äänimatka on kuin korkeavärähteinen energiahoito juuri sinulle yksilöllisesti luotuna.

Kosmisen Äänihoitomatkan jälkeen muodostamme saliin ison piirin yhteismeditaatiota varten. Meditaation ytimenä on Sydämen rauhan laskeutuminen ja sen lähettäminen kaikkialle maailmaan.

Lopuksi on teehetki, minkä aikana voit antaa kaiken koetun laskeutua ja jakaa ryhmälle sen, mitä sydämestäsi nousee.                  

Illan hinta 30€ 

Ilmoittautuminen vain sähköpostin kautta (Saat maksu, tulo ja valmistautumisohjeet sähköpostiisi)

asok.soundhealing@gmail.com

Idänpään Torpalla kohdataan.                           

-Seppo ja Mika

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle