Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.2.2024

Saturnus ja isojen valintojen viikko

Täydenkuun tietoa ja ehkä tuskaakin lisänneet arvokkaat tunnelmat ovat nyt toivottavasti jalostuneet korkeamman tietoisuutesi puimakoneessa, sillä tämä viikko on kollektiivista, omien päivittäisten käytäntöjen uudelleen järjestämisen aikaa Auringon ja Merkuriuksen tehdessä yhtymää Saturnukselle 28.2. alla olevan karttapiirroksen mukaisesti. Piirroksessa näet Punaisella samaan aikaan vaikuttamassa olevan Venuksen ja Marsin neliön Jupiterille, joka antaa kipakan mausteen ratkaisuhetkiisi.

Aikalinjat puhuttavat edelleen

Viikonlopun luennolla Era Novassa juttelin aikalinjojen siirtymisestä sen verran räjähtäneissä, omaa ja läheisteni elämää liian läheltä sivunneissa energioissa, ettei tilaisuudessa tehtyä tallennetta voi esittää julkisuudessa. Pääsanoma oli ja on kuitenkin kaikille yhteinen. Olemme nyt päivittäin aiempaa paljon suurempien valintojen edessä kahden toisistaan eroamassa olevan aikalinjan kanssa. Unessa oleminen tämän valinnan kanssa on sekin kuitenkin valinta vanhan ja poistumassa olevan aikalinjan hyväksi, eikä siinäkään ole mitään pahaa tai väärää.

Maaliskuun Planeetta Uutiset torstaina 29.2.2024 klo 18.00 alkaen

Maaliskuun Planeetta Uutisissa selvittelemme Timon, Arton ja Jussin kanssa maaliskuun kryptisiä aikalinjoja ja planeettakuvioita torstaina 29.2.2024 klo 18.00 alkaen. 

Era Novan luennolta raju lataus tähän blogiin

Era Novassa Juho Lyytikäinen välitti hänen hoidossaan ollessani minulle tiedon, että viestin välittäminen tästä tapahtumassa olevasta valinnan mahdollisuudesta on tällä hetkellä tärkein tehtäväni. Katsoessani tämän viikon karttakuvaa, nousee luentoni pääteema esille häkellyttävän voimakkaana. Olemme kaikki heräämässä uuteen valoisaan ja samalla monia järkyttävään todellisuuteen sen asian kanssa, että kaikki sodat tapahtuvat meidän sisällämme. Ulkoinen maailma hypnoottisesti valheita levittävine uutisineen on peili sisäiselle kamppailulle kohti ykseyttä ja sydämen rauhaa.

Pelko vallankäytön välineenä

Pelkoa levittävä uutisvirta on puhtaasti ja ainoastaan vallankäytön väline, jonka päätehtävä on pitää meidät unessa ja syvenevässä hypnoosissa, jotta emme alkaisi ottamaan elämää omiin käsiimme. Suurin osa ihmisistä elää tässä television ja älylaitteiden välittämässä unessa ja antaa sillä tavalla henkisen energiansa yhä suurempaa valtaa havittelevalle eliitille vähän samalla tavalla, kuin annamme tietämättämme älylaitteidemme kapasiteettia muiden tahojen käyttöön ja ihmettelemme, miksi akku aina välillä tyhjenee niin nopeasti.

Tämän viikon madonluvut

Hypnoosissa eläessäsi Sinunkin akkusi alkavat piiputtaa ilman että tiedostat siihen mitään järkevää syytä. Väsymys on poikkeuksetta merkki energiasi virtaamisesta jonkun muun tahon käyttöön - heidän hyväkseen ja Sinua vastaan. Tällä viikolla Venus ja Mars tekevät molemmat neliötä Jupiterille muistuttaen tyytymättömyyden muodossa asioista ja tilanteista, jotka jarruttavat henkistä kehitystäsi ja lisäävät ahdistuksesi määrää. Toisaalta tämä kuvio antaa Sinulle mahdollisuuden valita koko tämän viikon ajan uusi aikalinja tekemällä päivittäisiä päätöksiä omaa tunnelmaasi ja hyvää oloasi kunnioittaen. Käytännössä tällainen valinta tarkoittaa menneisyyden ja tulevaisuuden aikavankilasta pakenemista ja päätösten tekemistä, sillä näkökulmalla, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen päiväsi. Miten haluat sen käyttää, niin että tunnet olosi mahdollisimman hyväksi tunnista toiseen. Silloin olet valinnut uuden valon aikalinjan edes hetkeksi.

Sotaa käydään Sinun energiaasi hyväksi käyttäen siihen asti, kun päätät herätä ja ymmärrät, että kaikki on suurta näytelmää. Herääminen on sen ymmärtämistä, että vain muuttamalla tiedotusvälineiden lietsoman pelon ja vihan rakkaudeksi, olet siirtynyt valojoukkojen rakkaudelliseen rintamaan. Käytännössä tämä tarkoittaa valon, rauhan ja rakkauden vilpitöntä rukoilemista kaikille sotien osapuolille ja kaikille sotaa johtaville päättäjille ilman ainoatakaan poikkeusta. Vasta näin tehdessäsi otat vastuun omasta elämästäsi ja rakennat todellista rauhaa maailmaan.

Tämän viikon lottopotti

Merkurius ja Aurinko tekevät tällä viikolla yhtymää Saturnukselle, joka antaa kollektiivisen mahdollisuuden uusille ratkaiseville ja konkreettisille ratkaisuille elämässäsi. Kuitenkin sillä edellytyksellä, että päätä kulkea korkeamman tietoisuutesi ohjauksessa uudella aikalinjallasi. Tämä kollektiivinen kuvio kysyy, mitä Sinä haluat tehdä, mihin Sinä haluat suunnata suurimman ja puhtaimman luovan energiasi tällä viikolla. Ei siis tulevaisuudessa, vaan tällä viikolla. Annatko muiden päättää, vai päätätkö itse? Jos päädyt puhtaisiin ja sydäntäsi aidosti lämmittäviin päätöksiin, onnittelen Sinua rauhan rakentajana tähän hulluun maailmaan. Samalla olet luonut itsellesi vakaan perustan, jolla kohtaat meille kaikille tuntemattoman tulevaisuuden rauhan ja luottamuksen tilassa.

Kuun vaihtuessa lähetän kaikille Astrokalenterin tilanneille tarkemman selvityksen maaliskuun energioista ja siitä, miten voit omaa karttaasi seuraten parhaiten hypätä kyytiin omalle joka päivä paremmalta tuntuvalle aikalinjallesi. Ellet ole vielä tutustunut Astrokalenteriin, ota se ilmaiseen kokeiluun tästä. 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle