Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

22.12.2023

vieraskirjoitus:

Kaunista joulunaikaa ja Talvipäivänseisausta

Perjantaina 22.12. kello 5:27 Aurinko siirtyy kauriin merkkiin ja on Talvipäivänseisauksen aika. Kauriin hallitseva planeetta on Saturnus, joka tunnetaan vahvasta auktoriteetti asemastaan. Muinaiset roomalaiset juhlivat Saturnalia juhlaa Saturnuksen kunniaksi. Alkujaan juhla oli yhden päivän mittainen, mutta myöhemmin se laajentui viikon mittaiseksi. Juliaanisen kalenterin mukaan sen ajankohta oli 17.–23.12. Juhlat olivat värikkäitä ja runsaita. Työt ja koulut suljettiin. Vaatteet vaihdettiin värikkäisiin juhlavaatteisiin, kodit koristeltiin seppelein, ihmiset lauloivat ja soittivat musiikkia sekä pelasivat pelejä. Kynttilät valaisivat koteja ja loivat tunnelmaa. Vahakynttilät symboloivat talvipäivänseisauksen jälkeen palaavaa valoa, elämänvaloa sekä tiedon ja totuuden etsimistä. Kuri ja järjestys oli hetkellisesti tauolla. Kaunat unohdettiin ja riidat annettiin anteeksi. 

Roomassa sijaitsevassa Saturnuksen temppelissä, Saturnuksen patsaalla oli jalat sidottu yhteen. Juhlan aikana nämä villasidokset avattiin. Tämä symboloi jumalan vapautumista. Joissain paikoin Saturnalia juhlan alkuperään liitettiin Aatami. Kun hän näki päivien lyhenevän, hän luuli sen olevan rangaistus hänen synneistään. Aatami paastosi ja rukoili kahdeksan päivää, kunnes hän näki talvipäivänseisauksen ja päivän pitenevän. 

Talvipäivänseisausta on juhlittu eri kulttuureissa monin eri rituaalein. Monilla Siperian heimoilla on shamanistisia käytäntöjä. Shamaanit pukeutuvat punaiseen ja valkoiseen asuun vieraillessaan ihmisten luona suorittamassa seremonioita. Puuhun ripustettiin esimerkiksi omenoita symboloimaan tiedonpuuta. Romaniassa laulajat ovat perinteisesti pukeutuneet karhun asuihin karkottaakseen pahoja henkiä ja rikastuttaakseen maaperää uutta vuotta varten. 

Egyptiläinen Osiris syntyi 25. joulukuuta noin 2400 eaa. neitsyt äiti Isikselle. Hän oli elämän, kuoleman, kuolemattomuuden, ylösnousemuksen sekä hedelmällisyyden jumala. Häneen liitettiin luonnon kiertokulku sekä maanviljely. Myös Saturnus on ajan ja maatalouden jumala. 

Vielä ehtii! Astrossa on meneillään joulun huipputarjoukset astrologisista tulkinnoista! Katso tarjoukset läpi ja etsi mikä tulkinnoista resonoi juuri tähän hetkeen parhaiten Sinulle.  Kaikista parhaimmat tarjoukset löytyvät 3:sta aikaa tutkivasta tulkinnasta. Käy katsomassa mitä nuo tulkinnat ovat ja millaisia lisälahjoja on tarjolla. Valmistaudu hyvin vuoteen 2024.  Tarjoukset voimassa 27.12.2023 saakka.
Siirry tarjouksien pariin tästä

Tuomaan päivän ja joulun välistä aikaa, on kutsuttu pesäpäiviksi. Näiden kolmen päivän aikana aurinko kerryttää ja vahvistaa voimaansa. Talvipäivänseisauksen ja joulun aika on kasvavan valon ja uudestisyntymisen aikaa. Talvipäivänseisauksen kartta avaa ovet kolmeksi kuukaudeksi eteenpäin. 

Talvipäivänseisauksen kartalla on Auringon ja perääntyvän Merkuriuksen konjunktio. Merkuriuksen uusi sykli alkaa, joten tämä on hyvä hetki inventaariolle. Voimme katsoa mistä olemme valmiita päästämään irti, jotta uutta voi tulla tilalle.  Auringon ja Merkuriuksen kolmio Kuulle sekä perääntyvälle Jupiterille luo runsautta ja hyvinvointia. Lauantaina 23.12. Merkurius pakittaa jousimiehen merkkiin. Auringon ja Merkuriuksen sekstiili Saturnukselle lujittaa ja vakauttaa aikaa. Se tulee tarpeeseen, koska Aurinko ja Merkurius ovat oppositiossa perääntyvään Vestaan, joten välillä voi olla vaikea rauhoittua ja keskittyä olennaiseen. Pluton ja Kuun välinen neliö voi tuntua myös raskaalta. Ajassa on avaimet, joilla päästä pyhyyden ytimeen ja joskus paine voi toimia aktivoivana tekijänä. 

”Hiljaisuudella on monet kasvot, se on näkymätön ja ilmenee niin monin tavoin. Hiljaisuus on aine, jossa me elämme. Se ympäröi meitä kuin ilma kuin valo kuin pimeys. Elämä kasvaa hiljaisuudesta. Siemenet kypsyvät sen sylissä.” —Anne Fried 

 

Venuksen ja Pallas Athenen konjunktio skorpionin merkissä on väljä, mutta tuntuu kyllä. Oppositiossa on perääntyvä Uranus, joka lisää levottomuutta. Saatamme kaivata vapautta ja irtiottoja. Venuksen ja Neptunuksen välisen kolmion kautta saamme harmoniaa ja hyvää tahtoa, kun taas sekstiili Junoon tukee omien arvojen tunnistamista sekä niihin sitoutumista. 

Mars on jousimiehen tulimerkissä ja neliössä Neptunukseen sekä toisella puolella olevaan Junoon. Ajelehtivaa tunnelmaan tulee kitkaa Marsin ja Uranuksen kvinkunssin myötä. Vaikka suunta voi olla hakusessa magneetin voimaa ei pidä aliarvioida. Marsin kolmio Kuunnoususolmulle sekä Khironille ja sekstiili Kuunlaskusolmulle on täynnä räjähtävää voimaa. Joskus suunta löytyy matkan varrella, eikä sitä tarvitse tietää etukäteen. 

”Yö on täynnä salaisuuksia, jotka syntyvät hiljaisuudessa. Hiljaisuus on elävää. Yöllä se on pitempi, syvempi, pimeämpi, äänettömämpi: Se kasvaa. On suuri seikkailu kuunnella sisäisesti, mitä hiljaisuudessa tapahtuu. Äänet ja liikkeet ovat eläviä, kaikki on elävää. Kun kaikki on hiljaista, tiedän olevani elämän syvyydessä.” –Anne Fried 

Keskiviikkona 27.12. kello 2:33 on Täysikuu ravun merkissä. Joulukuun Täysikuuta kutsutaan nimillä kylmäkuu, pitkän yön kuu, sudenkuu, lumikuu, karhukuu sekä kahdestoista kuu. Täydenkuun kartalla Auringon ja Lilithin välille muodostuva kolmio aspekti tukee voimaantumista ja Auringon kasvavaa voimaa. Myös aiemmin mainittu Jupiterin kolmio tukee tämän kertaista Täydenkuun aikaa. 

Mars ja Merkurius ovat konjunktiossa yhdistämässä voimansa. Marsin ja Merkuriuksen oppositio Vestalle täydentää aiemmat Talvipäivänseisauksen aspektit Suuri risti kuvioksi. 

Täydenkuun kartalla oleva Venuksen ja Pluton sekstiili vahvistaa Venuksen skorpionin merkin positiivisia puolia. Venus siirtyy jousimiehen merkkiin perjantaina 29.12. Sitä vastoin Venuksen ja Saturnuksen neliö toimii ajanvartijana, jolloin joudumme hyväksymään mahdolliset ristiriidat ajoittamisten ja omien aikataulujen välillä. Myös Merkuriuksen perääntyvän vaiheen aikana voi suunnitelmat mennä uusiksi muutamaankin kertaan. 

Ajallisesti pimeys alkaa pikkuhiljaa kääntyä valon puolelle. Ajassa on paljon kaunista pyhyyttä, johon keskittyä, vaikka se ei aina olekaan niin yksinkertaista. Kaiken kiireen keskellä on hyvä raivata tilaa hiljaisuudelle, jotta voimme päästä sisäisen temppelin äärelle. 

"Toivo on kuin lintu. Se koskettaa sielua ja laulaa sanatonta laulua. Eikä se koskaan hiljene.” — Emily Dickinson

Kaunista Talvipäivänseisausta ja joulun aikaa.

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Kiinnostavaa muuta luettavaa:


Lue astrologi Seppo Tanhuan kirjoitus:

Avaa Ovi Henkilökohtaiseen Voimaasi - Vuosi 2024 Muuttaa Kaiken

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...