Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.12.2023

Astron joululahjana Jumalatar voimat luento

Joulutaivaan planeettakuviot tarjoavat ihana rauhaisaa ja kaikin puolin valoisaa joulunaikaa Merkuriuksen perääntymisestä huolimatta tai ehkäpä juuri siitä johtuen. Merkurius ja Aurinko ovat jouluviikolla sekstiilissä Saturnukseen ja kolmiossa Jupiteriin, kuten karttakuvasta näkyy. Tällainen pikkukolmio antaa hyvät eväät iloiseen ja samalla hyvässä järjestyksessä etenevään juhlimiseen Sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Alkuviikolla Venus tekee oppositiota Uranukselle ja saattaa aiheuttaa jännitteitä liian sitoviksi muodostuneissa ihmissuhteissa. Paras tapa varmistaa joulurauha omassa sydämessäsi on pitää selkeästi ja jämäkästi huolta oman tilasi sälymisestä kaiken jouluhässäskän keskellä. Kollektiivinen jännite vaikuttaa taustalla melkoisella voimalla ja kohottaa tarvetta omassa totuudessa ja omassa aikataulussa elämiselle koko loppuvuoden ja aivan erityisesti ensi vuoden aikana.

Vaikka Jouluun valmistautuminen vaatii oman aikansa ja energiansa, on ihan paikallaan olla hereillä usien ideoiden kanssa talvipäivän seisauksen hetkellä 22.12., mistä lukien valon määrä alkaa taas lisääntymään. Maya-kalenterissa tämä on merkittävä ajankohta, josta Maya-astrologimme kertoo tarkemmin loppuviikon blogissaan. Joulutarjouksista löytyvät Maya-astrologiset tulkinnat: ElämäntulkintaTulkinta Elämän Olosuhteista ja Maya-Astrokalenteri niille, joilla on jo kaikkea muuta. Astron jolun hintahuipentuma on voimassa 23.12.2023 saakka.

Viimeisistä Astron joulukalenterin luukuista löytyy jännittäviä auttamistyön ammattilaisia lääkäristä kuppariin ja jouluaaton kruunaavaan upeaan äänimaailmaan. Kalenteri löytyy astro.fi etusivulta. Tervetuloa kurkkimaan luukkuihin.

Sopivan hetken tullen voit katsoa Turun astrologisen seuran luennolta tehdyn taltioinnin Jumalatarvoimista. Videon alapuolelta löytyy tietoa intensiivi viikonlopusta Hämeenlinnassa 14-15.1.2024 ja pidemmästä jaksosta Espanjassa 14-19.4.2024

Astrointensiivi Torreviejassa Espanjassa 14.-19.4.2024 (10 paikkaa vapaana)

(Hämeenlinnan vastaava intensiivi viikonloppu 13.-14.1. 2 paikkaa vapaana. Ilm "astrointensiivi Hml" hinta 200€)

Mukaan mahtuu 10 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostilla seppo.tanhua@gmail.com  otsikolla: ”Astrointensiivi Torrevieja”

Lähetän vahvistusviestin, mikäli mahdut mukaan. Vahvistusviestissä saat tulo-ohjeita ja valmistautumisohjeet.

Tervetuloa löytämään salatuimmat henkiset ulottuvuutesi.

Erityiskäsittelyssä feminiiniset jumalatarvoimat Ceres, Juno, Pallas Athene ja Vesta. Miten Valon Papitar, Totuuden Jumalatar, Jumalataräiti tai Kaksoisliekkien hallitsijatar ovat yhteydessä karttasi kosmisiin erityisvalmiuksiin. Päiviin sisältyy syvärentoutus ja tulkinnat voi tallentaa omalle puhelimelle.

Pääset aikamatkalle tulevaisuuteesi aina vuoteen 2026 saakka. Huomaat olevasi ainutlaatuisella matkalla itse kirjoittamassasi romaanissa, joka lyö laudalta parhaan ikinä lukemasi dekkarin tai rakkaustarinan.

Tähän osallistuvat ovat henkisesti jo useampien elämien aikana toisensa kohdanneet sielut, jotka kukin oman karttansa, elämäntehtävänsä ja kokemustensa kautta auttavat jokaista osallistujaa ottamaan vastaan korkeamman tietoisuuden lahjan. Tuntemattomista tulee vanhoja tuttuja ja mahdollisista tutuista selviää paljon odottamatonta.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta astrologiasta, mutta on varmasti avartava tietopaketti niin harrastajalle kuin ammattilaiselle.

Ohjelma

Saapuminen 14.4. illalla, Lähtö 19.4. aamulla

15.-18.4 Aamupala klo 9, Astro klo 10-12, Lounas klo 12, Astro klo 13-15, loppupäivä vapaata

Majoitus ja ruokailu

Ohjelma, asuminen, aamupalat ja lounaat autenttisessa välimeren tyylisessä finca Petriessä Torreviejan Los Balconesissa. Majoitut persoonallisissa 3-4 hengen huoneissa.

Hinta

Hinta on 544€ mistä 244€ (sis. alv) maksetaan etukäteen ja 300€ paikanpäällä majoittajalle. 

Hintaan sisältyy ohjelma (15.-18.4.) ja majoitus (5 yötä 14.4.-19.4.) puolihoidolla. Lisämajoitusyöt ovat mahdollisia. Kysy Päiviltä paivipetrie@gmail.com tai +49-171-7069928.

Lennot ja kuljetukset

Suoria lentoja Helsinki-Alicante tarjoavat Ryanair, Norwegian ja Finnair. Avustamme tarvittaessa lentokenttäkuljetuksessa (taksi n. 60,-, linja-auto n. 10,-).

Löydä itsellesi sopivat lennot ja huolehdi, että matkavakuutuksesi on kunnossa.

Ilmoittautuminen: seppo.tanhua@gmail.com     / Otsikoksi Astrointensiivi Torrevieja

Ihanan valoisaa joulunaikaa  

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua ja astrotiimi

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle