Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.11.2023

Täydenkuun Quantum energy

Huomenna maanantaina on täysikuu Kaksosen merkissä, josta Johanna kertoi tärkeimmät perjantain blogissaan. Mutta vielä hiukan syvemmälle sukelletaan täydenkuun livessä Quantum Centerillä.

Liveen tästä linkistä.

Tervetuloa seuraamaan Täysikuu live lähetystä maanantaina klo 18.00 Astron Youtube kanavalle. Lähetys tulee Quantum Energy keskuksen tiloista. Siellä toteutuu myös upea QuantumAstro päivä lauantaina 2.12.2023, jolloin saat kahden tunnin energiasession lisäksi henkilökohtaisen katsauksen vuoden 2024 tärkeimpiin tapahtumiin kartallasi. Paikkoja on rajoitetusti tähän vain Astrolaisille tarkoitettuun tutustumispäivään ja halutessasi tulla mukaan, kannattaa soittaa mahdollisimman pian keskuksen numeroon 050-5566861 ark. 10-18 (normaali hinta kahden tunnin sessiolle on 120€ ja nyt se on yhdessä tulkinnan kanssa vain 80€)
Alkamisajat: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 ja 18.00 (Kullekin ajalle on tilaa 7 osanottajalle)

Mikä ihmeen Quantum Energy Center? Katso Video ja varaa aika maanantaina.

 

 

Tässä vielä Astrokalenterin tilaajille lähtenyt viesti täydenkuun ajasta

Kuun, Auringon, Cereksen ja Marsin samanaikainen neliö Saturnukselle rakentaa tästä täysikuusta jonkinlaista koulutusjaksoa omien energiavarojemme oikealle käyttämiselle. Kun jo edeltävä viikonloppu on ollut kollektiivisesti tavallista tahmeampaa, niin luulisi viestin olevan suhteellisen helposti oivallettavissa. Alitajunta nostaa pintaan ahdistavina ja raskaina kaikki sellaiset osat elämästä, jotka estävät Sinua löytämästä omaa henkistä rakkauden polkuasi.
 
 Oman mielenkiintoisen mausteensa tälle täysikuulle ja alkavalle viikolle antaa Cereksen mukana olo tässä kuviossa. Ceres liitetään huolehtimiseen ja menettämisen pelon patologiaan. Traaginen ilmentymä Cereksestä on lapsesta tai läheisestä ylihuolehtiminen, joka aiheuttaa suuria ongelmia sekä huolehtijalle että huolehdittavalle. Tämänkertainen täysikuu nostaa tällaisen usein tiedostamattoman ylihuolehtimisen nyt tikun nokkaan, tekemällä siitä niin painavaa ja raskasta, että on ihan pakko antaa periksi ja keskittyä palauttamaan voimia lepäämällä.
 
Väkisin yrittäminen kostautuu äkillisinä sairastumisina tai tapaturmina, joista viimeistään pitäisi osata lukea Saturnuksen sanoma. ”Ota rennosti, nauti elämästäsi ja lataa akkujasi”
 
Jos otat tästä ajan sanomasta onkeesi ja seuraat tietoisesti omaa jaksamistasi, tulet hyvin hyvin vähällä tekemisellä saamaan aikaan paljon enemmän, kuin osaisit ikinä odottaa. Siis jättämällä kaiken mahdollisen pelkkään velvollisuudentunteeseen perustuvan ja voimiasi kuluttavan huolehtimisen kokonaan pois päiväjärjestyksestä, tulee oma ja läheistesi elämä ihmeellisellä tavalla kehittymään paljon parempaan suuntaan.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle