Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.11.2023

vieraskirjoitus:

Täysikuu kaksosten merkissä 

Maanantaina 27.11. kello 11:16 on Täysikuu kaksosten merkissä, Auringon, Marsin ja Cereksen ollessa jousimiehen merkissä. Tämän kertaisen Täydenkuun lataus on aikamoinen, kun mukaan otetaan aspektien tuomat jännitteet. Saturnus ja Lilith ovat keskenään oppositiossa ja neliössä kaikkiin edellä mainittuihin, jolloin Täydenkuun kartalle muodostuu Suuri risti kuvio. Siinä missä Saturnus rauhoittaa tulen ja ilman leimahdusta, Lilith toimii päinvastaisella tavalla. Se on luonteeltaan yllättävä, oikukas ja kapinallinen. Lilith ei luovu omasta voimastaan vaan pitää oikeuksistaan tiukasti kiinni. 

Perääntyvän Vestan ja perääntyvän Jupiterin kvinkunssit Auringolle sekä Marsille saavat aikaan Jod eli jumalansormi nimisen suurkuvion. On sanottu, että jos Jodin kärkeä vastapäätä on jokin tekijä, se voi toimia avaimena kuvion avaamiseen. Tämä rooli jää Kuulle, johon kohdistuu alitajuisia paineita Pallas Athenen kvinkunssin myötä. 

”Emme voi valikoiden turruttaa tunteitamme. Jos päätämme turruttaa kivuliaat tunteet, turrutamme myös positiiviset tunteemme.” —Brene Brown 

Täydenkuun aika voi tuntua erityisen levottomalta Marsin mukana olon vuoksi. Myös Cereksen ja Kuun välinen oppositio saattaa nostaa turvattomuuden ja riittämättömyyden tunteita. Fyysiset, psyykkiset sekä henkiset tarpeet voivat korostua yllättävän vahvasti, joten on hyvä ottaa aikaa niiden tunnistamiseen. 

Jousimies on luonteeltaan seikkailunhaluinen, optimistinen, idealistinen ja suurpiirteinen. Ajan luonne on muuttunut paljon Auringon, Marsin ja Cereksen merkkivaihdosten myötä. Vaikka optimistinen asenne on hyvä, tasapainoa ei kannata unohtaa. Jousimiehen tarot kortti on kohtuus. Rider Waite pakassa kortin enkelillä on toinen jalka maassa ja toinen vedessä. Enkelin siivet ovat vahvat ja suojaavat. Hän kaataa toisesta maljasta vettä toiseen. Kortti muistuttaa kärsivällisyydestä sekä siitä, että kypsyminen ja vahvistuminen vaativat oman aikansa. Jos toimimme ilman puntarointia, saatamme tehdä liian nopeita johtopäätöksiä tai ratkaisuja, jotka eivät tue kokonaisuutta. 

”Syvällä sielussa, tuskan ja sekasorron alla, avautuu ääretön, suuri hiljaisuus - rannaton ja tyyni meri, jota mikään ei voi häiritä. Luonnon määrätön rauha, kaikkea ymmärrystä ylempi. Sitä me kaipaamme ja etsimme idästä ja lännestä, ylhäältä ja alhaalta, mutta löydämme sen lopulta sisältämme.” —R.M. Bucke 

Saturnuksen, Vestan ja Pallas Athenen välinen vesikolmio toimii runkona, jonka ympärille muodostuu Kirjekuori niminen suurkuvio. Siinä missä Saturnus tukee rakenteita ja kestävyyttä, Vestan kautta saamme omistautuvaa sydämen lämpöä. Pallaksen viisaus ja kyky katsoa asioita laajemmasta perspektiivistä käsin tulee tarpeeseen, koska ajassa on paljon ristiriitaisia tekijöitä. 

Kaksosten merkkiä symboloi kaksoset Castor ja Pollux. He olivat merimiesten suojelupyhimyksiä, koska heillä oli valtuudet pelastaa haaksirikkoutuneita merimiehiä. Kaksoset ratsastivat usein Poseidonilta saaduilla valkoisilla hevosilla. Kaksosilla oli sama äiti mutta eri isät. Castor oli kuningas Tyndarusin kuolevainen poika, kun taas Pollux oli kuolematon isänsä Zeuksen vuoksi. Veljekset olivat hyvin toistensa kaltaisia ja heillä oli vahva keskinäinen yhteys. Kun Castor kuoli eräässä taistelussa, Pollux rukoili isäänsä, että saisi jakaa kuolemattomuutensa veljensä kanssa. Zeus suostui pyyntöön, sillä ehdolla että kaksoset viettäisivät puolet ajasta maan päällä ja puolet taivaan tähdistönä. Näin kaksoset saivat jatkaa yhteistä matkaansa, eikä heitä voitu erottaa. 

Kaksosten tarot kortti on rakastavaiset. Se yhdistää kaksi voimaa yhteen, tehden niistä kokonaisen. Korttiin liittyy rakkaus, harmonia, tasapaino, ykseys, täydentyminen, valinnat sekä arvot. Kortin symboliikkaan liittyy yhteys jumalalliseen, luottamus sekä sitoutuminen. On monenlaisia vastakkaisia voimia, joiden välillä joudumme tekemään päätöksiä. Se mihin sitoudumme voi olla olennaista tulevaisuuden kannalta. Monet erinäiset tekijät saattavat viedä huomion pois jumalallisuudesta sekä sydämemme ääreltä.

 

Täydenkuun kartalla Venus on Kuunlaskusolmulla vaa`an merkissä. Venuksen ja Perääntyvän Uranuksen välinen kvinkunssi on luonteeltaan sähköinen ja levoton. Pluton neliöt Kuunsolmuille sekä Venukselle lisäävät Venukseen kohdistuvaa painetta. Ehkä Merkurius on avain Venuksen vapautumiseen. Vaikka Merkuriuksen ja Perääntyvän Neptunuksen välinen neliö voi aiheuttaa niin kommunikoinnissa kuin myös ajattelussa sekaannusta, Merkuriuksen kolmio Kuunnoususolmulle sekä perääntyvälle Khironille auttaa etsimään sitä magneettia, joka ohjaa kohti uusia mahdollisuuksia. Myös Merkuriuksen sekstiilit Kuunlaskusolmulle sekä Venukselle auttaa löytämään sitä pääomaa, joka meillä jo on, mutta minkä olemme saattaneet unohtaa. Yleensä se on enemmän kuin osaamme kuvitellakaan. 

"Olen tehnyt paljon työtä mutta hylännyt siitä valtaosan, ja siitä, mitä en ole hylännyt, en tiedä vielä lainkaan, tuleeko sekään pitämään paikkaansa. Minä en ole osaaja, vaan ainoastaan etsijä. " -Albert Einstein 

Levollista Täydenkuun aikaa! 

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...