Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

30.10.2023

Kosmisen kehdon marraskuu

Auringon ja Marsin keskinäinen kohtaaminen kehtokuviossa kosmisten planeettojen (Pluto, Neptunus ja Uranus) kanssa synnyttää valtavan positiivisen pyörteen, joka vaikuttaa arvaamattomalla tavalla marraskuun konkreettisiin tapahtumiin koko marraskuun ajan, mutta erityisesti 11.11.2023. Silloin rakentuu kehtokuvion kansi Marsin ja Uranuksen välille, josta lukien Aurinko ja Mars kohtaavat Neptunuksen ja Pluton suotuisissa kulmissa kuun loppuun mennessä.

Kenelläkään ei ole pienintäkään mahdollisuutta ennustaa, mitä konkreettisia käänteitä tämä kuvio tuo tullessaan esimerkiksi menossa olevien sotien tapahtumiin, mutta ihmiskunnan henkisen kehityksen kannalta jotain valoa tunnelissa pitäisi olla havaittavissa. En ota näihin sotakuvioihin enempää kantaa, koska mikä tahansa esittämäni arvio vain lisää vastakkainasettelua blogia lukevien keskuudessa, eikä se palvele ketään tässä vaiheessa.

Sen sijaan itse kunkin henkilökohtaisessa elämässä tämä kuvio kääntää näkyviin lukemattomien uusien mahdollisuuksien vyöryn, josta suosittelen ottamaan kiinni vaikkapa aurinkomerkillesi parhaiten soveltuvalla tavalla. Tiistaina klo 18.00 käymme Planeetta Uutisissa läpi merkkikohtaiset opastukset jokaiselle horoskooppimerkille ja tarkempaa omalle kartallesi kolahtavaa ohjausta löytyy esimerkiksi Astrokalenterista tai Vuosi Elämääsi tulkinnasta.

Astro LIVE: Planeetta Uutiset Marraskuu 31.10.2023 klo 18

Marraskuun yleisenergia on joka tapauksessa super- tehokasta kaikille elämääsi uudistaville ja parantaville ratkaisuille karttasi kuvioista tai kartallesi osuvista planeettaohituksista riippumatta. Nyt on aika uskaltaa tarttua ronskilla otteella kaikkiin sellaisiin elämäsi tilanteisiin, jotka ovat Sinun itsesi päätettävissä. Joku valtavan merkityksellinen käänne on jokaisen ihmisen omissa käsissä.

Päätöksesi mukaan voit todellakin olla itse elämäsi ohjaksissa tai Kosmisten muutosvoimien riepoteltavana, ellei kanttisi riitä ottamaan täyttä vastuuta sydämesi äänen kuuntelemisesta päivittäisessä elämässä. Kun näin isot muutosvoimat jylläävät, ovat uuteen suuntaan ohjaavat ahdistavat tuntemukset kokoluokaltaan hurjia. Murehtimisen sijasta, nyt on otettava pieniä tai suurempia askeleita johonkin uuteen suuntaan. Vanhoilla tottumuksilla tai aikaisemmin toimineilla menetelmillä on helposti dramaattisen kurjat seuraukset.

Pitkän tauon jälkeen aloitan intensiiviviikonloppujen sarjan juurikin tänä merkittävänä 11.11. lauantaina. Tämä ja seuraavat viikonlopun kestävät tapahtumat ovat huikeita muutosmyllyjä mukaan uskaltautuville. Tässä alla hiukan kuvausta prosessista. Uusia intensiivi settejä rakennan kysynnän mukaan loppuvuoden ja seuraavan vuoden aikana.

ASTROINTENSIIVI VIIKONLOPPU HÄMEENLINNASSA 11 - 12.11.2023

Mukaan mahtuu 8 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostilla seppo.tanhua@gmail.com  otsikolla ”Intensiivi viikonloppu”. Lähetän vahvistusviestin, mikäli mahdut mukaan tälle urani ja oman elämäsi mielenkiintoisimmalle tutkimusmatkalle. Vahvistusviestissä saat tulo-ohjeet ja valmistautumisohjeet. Tervetuloa löytämään salatuimmat henkiset ulottuvuutesi. (Tämä viikonloppu on täynnä, mutta voit edelleen jättää tietosi ennakkoilmoittautumisena seuraaville vastaaville viikonlopuille noin kuukauden välein)

Erityiskäsittelyssä lauantaina 11.11. feminiiniset jumalatarvoimat Ceres, Juno, Pallas Athene ja Vesta. Miten Valon Papitar, Totuuden Jumalatar, Jumalataräiti tai Kaksoisliekkien hallitsijatar ovat yhteydessä karttasi kosmisiin erityisvalmiuksiin. Päivän päätteeksi osallistumme yhdessä maapallon laajuiseen 11.11. rauhan ja rakkauden meditaatioon.

Sunnuntaina 12.11. pääset aikamatkalle tulevaisuuteesi aina vuoteen 2026 saakka. Huomaat olevasi ainutlaatuisella matkalla itse kirjoittamassasi romaanissa, joka lyö laudalta parhaan ikinä lukemasi dekkarin tai rakkaustarinan.

Tähän viikonloppuun osallistuvat henkisesti jo useampien elämien aikana toisensa kohdanneet sielut, jotka kukin oman karttansa, elämäntehtävänsä ja kokemustensa kautta auttavat jokaista viikonloppuun osallistuvaa ottamaan vastaan korkeamman tietoisuuden lahjan. Tuntemattomista tulee vanhoja tuttuja ja mahdollisista tutuista selviää paljon odottamatonta.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta astrologiasta, mutta on varmasti avartava tietopaketti niin harrastajalle kuin ammattilaiselle.

Viikonlopun hinta on 200€ (kerralla tai osamaksulla)

Ilmoittautuminen: seppo.tanhua@gmail.com   otsikolla "intensiivi viikonloppu"
Liitä mukaan syntymätietosi ja puhelinnumerosi.

Huom! Ellet saa vastausta ilmoittautumiseesi, et tällä kertaa mahtunut mukaan, mutta saat parin viikon sisällä tietoa seuraavista intensiivi- viikonlopuista ja pääset ilmoittautumaan ennen tapahtumien yleistä julkistamista.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle