Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.10.2023

Henkien taistelu on alkanut


Mystinen YOD-kuvio eli Jumalansormien muodostama planeettakuvio osui dramaattisella tavalla hetkelle, jolloin Israelissa tapahtui uskontojen ja ideologioiden tuhoisa törmäys sodan muodossa. Kylmät väreet menivät läpi koko kehon saadessani ensimmäiset tiedot silmittömästä raketti-iskusta Gazan alueella. Jotain paljon suurempaa tästä kyllä lähti liikkeelle, mutta vasta aika näyttää, mitä. Videolla tarkempi selvitys tämän viikon energioista.

HENGEN JA TIEDON MESSUT  Messujen kotisivu

Mitä ihmettä onkaan tapahtumassa Suomen astrologisella kartalla lähiaikoina ja ensi vuonna, siitä juttelen luentoni aluksi tulevana viikonloppuna 14.-15.10. Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla Hengen ja Tiedon messuilla lauantaina Maasalissa 1M klo 15.10. – 16.00

Astron messuosasto 221-223 löytyy toisen kerroksen vasemmalta käytävältä ulko-ovelta katsottuna (Ilmainen 3kk horoskooppi kaikille halukkaille) (Osastolla Forever aloevera tuotteita ja Suuri Astrologiakirja)

Omat ohituksesi löydät Astrokalenterista.

Pidä hatusta kiinni tälläkin viikolla, sillä Marsin tarkka neliö Plutolle ajoittuu maanantaille ja pysyy tiukasti päällä koko viikon ajan. On täysin itsestäsi kiinni missä ja millaisilla tehoilla sisäiset latauksesi pamahtelevat. Tämä ainutlaatuisen tehokas ja parhaimmillaan kauniin järjestelmällinen voima on valjastettavissa omaan käyttöösi, mutta ei todellakaan ihan ilmaiseksi. Sinun on uskallettava toimia sisäisen ja kristallinkirkkaan tietoisuutesi ohjauksessa hetki hetkeltä suunnitelmiasi ja aikataulujasi jopa holtittomasti muunnellen, jotta innostuksen luova voima säilyisi päivittäisessä tekemisessä. Näin tehdessäsi ajaudut väistämättä törmäyskurssille paikoilleen jämähtäneiden muumioiden kanssa, mutta Hengen Voima on kanssasi, eikä Sinulla ole mitään pelättävää.

Saturnus, Mars ja Vesta tekevät keskenään kultaista kolmiota viestittäen nautinnollisen tekemisen menestyksellisestä ohjauksesta koko tämän viikon ajan. Nyt on hyvä vapauttaa itsesi kaikenlaisista konkreettisista tavoitteista ja keskittyä ilolla tekemisen taianomaiseen virtaukseen sydäntäsi kuunnellen. Saturnuksen oppositio Venukselle rakentaa astrologiselle kartalle upean Leija-kuvion, joka kannattelee Sinua pienempiin ja suurempiin onnistumisiin. Ehtona menestykselle ja onnistumisille on rehellisyys itsellesi ja läheisillesi. Oman elämän mielekkyys ja nautinnollisuus on uskallettava asettaa etusijalle päivittäisiä ratkaisuja tehdessäsi. Aito rakkaus ja aidot ystävät viihtyvät seurassasi sitä paremmin, mitä hauskempaa Sinulla on.

Pallas Athene ja Aurinko ovat oppositiossa Chironiin, joka varoittaa voimiesi ja resurssiesi ylittämisestä. Väsyneenä ajaudut helpommin onnettomuuksiin tai tapaturmiin ja herkistyt äkillisille tulehduksille. Pidä siis superhyvää huolta itsestäsi samalla kun tepastelet rennosti onnistumisesta toiseen.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...