Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.10.2023

Maagisten voimien superviikko



Tällä viikolla liikutaan megalomaanisen maagisissa energioissa
, kuten astrologian harrastajat saattavat kuvasta nähdä. Kaksi Jumalansormi eli JOD kuviota muodostavat tämän viikon kartalle äärimmäisen harvinaisen JOD-suunnikkaan, jonka sekstiilikantoina ovat Venus ja Mars sekä Neptunus ja Pluto. En ole koskaan 30 vuoden urani aikana tulkinnut tällaista kuviota, jossa pääroolia näyttelevät Naisen ja Miehen arkkityypit toisessa päässä ja kaksi kartan voimakkainta kosmista planeettaa toisessa päässä. Kaikki nämä jod-suunnikasta muodostavat tekijät ovat asteissa 25-27 ja niiden täytyy mahtua kahden asteen sisälle, jotta kaksi Jod kuviota olisivat mahdolliset.

Nämä kaksi JOD kuviota luovat hetkeksi aikaa aivan valtavan kollektiivisen jännitteen elämään yleensä ja erityisesti ihmissuhteisiin ja keskinäiseen kumppanuuteen.  Toisen Jumalansormi kuvion kärkenä on Venuksen ja Junon yhtymä Leijonan merkissä. Kaksoisliekkien tai Parisielujen kohtaamiset ovat taianomaisuudessaan kaikkien kuvitelmiemme yläpuolella. Tunnen itseni todella mitättömäksi kuvailemaan tämän kuvion vaikutuksia niille ihmisille, jotka edes jotenkin saavat otteen tästä värähtelystä ja pystyvät heittäytymään sen pyörteisiin maanantaista alkaen ja aivan erityisesti loppuviikon aikana.

Minä ja Kuolema

Olen kokenut kaksi kertaa tämänkertaisessa elämässäni täydellisen antautumisen ja tietoisuuden katoamisen ruumiista irtautumisen muodossa. Mitkään sanat eivät pysty kuvailemaan kokemusta täydelliseen tyhjyyteen putoamisesta ja kehotietoisuuden täydellisestä katoamisesta. Minulle ne olivat kuoleman kokemuksia. Mitään sen pelottavampaa en voi kuvitella olevan olemassa. 

Elämään palaaminen oli valoisuudessaan, kauneudessaan, herkkyydessään ja kiitollisuudessaan molemmilla kerroilla niin suuri lahja, ettei ilon kyynelistä tullut loppua. Näennäisesti elämä pääsi jatkumaan samassa kehossa ja samassa materiaalisessa ympäristössä, mutta jollain sanoin kuvaamattomalla tavalla kaikki – siis ihan kaikki – oli muuttunut. Jälkimmäisestä ”heräämisestä” on kulunut vasta alle kaksi viikkoa ja kokemuksesta on jäljellä ehdoton varmuus ja luottamus loputtomiin uusiin mahdollisuuksiin, jotka avautuvat hetkessä elämisen kautta ilman mitään erityistä päämäärää tai selkeää tarkoitusta. Kerron kokemuksistani siksi, että tällä viikolla ja etenkin tulevana viikonloppuna on koettavissa jotain vastaavaa kollektiivisesti. Minun kartallani tämän mystisen kuvion asteisiin 25-27 osuvat Nousumerkki, Keskitaivas, Merkurius, Jupiter, Saturnus, Neptunus ja Pluto, joten eipä ihme, että olen tästä yötä myöten kirjoittamassa.

Jumalansormi kuvaa asettumista Jumalan tai korkeamman voiman työkaluksi tässä suuressa kosmisessa luomisprosessissa sisäisen pakon ajamana. Kuvion energian voi tunnistaa alitajuisena pakottavana voimana toimia selittämättömien muutosvoimien käytännön toteuttajana päivittäisiä ratkaisujasi kyseenalaistamatta.

Päätösvalta yksin Sinulla

Koen tätä kirjoittaessani valtavaa kiitollisuutta mahdollisuudesta olla jollain, edes aavistuksenomaisella tavalla tietoinen tästä mystisestä kuviosta, joka nyt maanantaina, aamuyön tunteina pakottaa minut naputtamaan tätä itsellenikin kryptistä viestiä juuri Sinulle. Olen täysin varma, ettet lue tätä blogia sattumalta. Olet ansainnut oikeuden antautua tähän salaperäiseen ja elämääsi ratkaisevalla tavalla uudistavaan värähtelyyn itsellesi parhaiten sopivalla tavalla.  

Se voima, varmuus ja luottamus omaan elämäntehtävääsi, jonka tällä viikolla suostut ottamaan vastaan, säilyy käytössä tämän elämäsi loppuun ja seuraaviin inkarnaatioihin. Mystisen Jod-suunnikkaan lyhyempi sivu rakentuu Marsin ja Pluton neliöstä, joka antaa käyttöösi pysäyttämättömän voimalatauksen kaikkeen tekemiseen, jonka koet omaksesi ja joka antaa Sinulle suurimman tyydytyksen.

OLKOON VOIMA KANSSASI

Ratkaiseva avain tämän tarjolla olevan valovoiman pysyvään vastaan ottamiseen on LUOTTAMUS! Luottamus itseesi ja kaikkeen omaan tekemiseesi täydellisesti hetki hetkeltä sekunti sekunnilta ilman suunnitelmaa, ilman tarkempaa päämäärää, ilman epäröintiä. Aseta sydämeesi ehdoton varmuus, että voit tehdä vain ja ainoastaan oikeita ratkaisuja, seuraa niistä sitten ihan mitä tahansa. Ole valmis muuttamaan tottumuksiasi, suunnitelmiasi ja aikataulujasi täysin mielivaltaisesti hetken mielijohteita seuraten. Tee tästä täydellisen luottamuksen viikko ja ole tietoisesti valmis ottamaan vastaan tylyä ja satuttavaa palautetta ystäviltä, läheisiltä ja erityisesti auktoriteeteiltä. Olemalla tämän viikon oman elämäsi jumala, tulet olemaan sitä myös tulevaisuudessa. Säilytä rautainen maltti kaikissa tilanteissa minkäänlaiseen väittelyyn antautumatta. Sinun ei tarvitse selittää tekemisiäsi kenellekään. TÄRKEÄÄ: Olet vain itse vastuussa kaikesta, mitä Sinulle tapahtuu. Varo löytämästä ainuttakaan syyllistä itsesi mukaan lukien. Tällä viikolla ei ole syyllisiä sitten niin missään.

Maaginen JOD-live ja meditaatio perjantaina 6.10.2023 klo 18.00

Terveisin

Astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...