Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.8.2023

Etsintäkuulutus ja varoitus

Saturnus kehottaa ottamaan rauhallisesti

Tähän viikkoon mahtuu paljon jännittäviä tapahtumia. Kuukausi vaihtuu ja Planeetta Uutisissa torstaina klo 18.00 kerromme, kuinka mahtava syyskuu meille onkaan kuvioiden puolesta tulossa. Torstaina on myös täysikuu jo toisen kerran elokuussa. Vaikka edessä näyttää olevan ihanan suosiollinen jakso Kultaisen Kolmion ja Leijakuvion muodossa syyskuun puolella, niin tällä viikolla Auringon oppositio Saturnukselle opastaa ja parhaimmillaan pakottaa jättämään joitakin pakollisilta tuntuvia velvoitteita täyttämättä. Kollektiivisella tasolla energiat ovat tavallista jähmeämpiä, eivätkä asiat etene normaalilla rytmillä. Siksi on viisasta etenkin alkuviikosta löysätä jalkaa kaasulta ja antaa itselle aikaa levätä silloin kun siltä tuntuu.

Täysikuu torstaina Kalojen merkissä

Aikaisin torstai aamuna täysimmillään loistava täysikuu alleviivaa alussa mainittua Auringon ja Saturnuksen välistä oppositiota, joka saattaa torstain molemmin puolin vetää akut täysin tyhjiksi ihan tavallisen arkitouhun keskellä. Alitajunta nostaa loppuviikon aikana tietoisuuteen elämääsi jarruttavia ja henkistä kehitystäsi estäviä tekijöitä unien ja ahdistavien tuntemusten muodossa sikäli kun siihen on tarvetta. Jos tavallista voimakkaampi ahdistus osuu kohdallesi, niin ota se tietoisesti ja mielellään ilolla vastaan, sillä se auttaa Sinua näkemään mikä tai mitkä asiat elämässäsi vaativat nyt erityistä huomiotasi.

Juttelin toissapäivänä lääkäri Mikael Kivivuoren kannsa (Mikael Kivivuori / www.digisairaala.com) ja hän opasti katsomaan ahdistavalta tuntuvaa tilannetta siitä lähtökohdasta, että kaikki on sillä hetkellä juuri niin kuin kuuluukin olla. Ahdistuksen aiheuttaa suunta, johon olet menossa. Ei koskaan se mistä olet tulossa, eikä se missä juuri nyt olet. Myös ne fyysiset oireet, joiden vuoksi hänelle soitin, saivat aivan uuden merkityksen. Hän opasti, mitä niiden kanssa voisi tehdä ihan vain omilla päivittäisillä valinnoilla. Pelkkä keskustelu hänen kanssaan helpotti oloani ja itsehoito-ohjeet saivat epäilemään labrakokeiden tarpeellisuutta niin kiireellisinä, kuin puhelua aloitettaessa ajattelin. Kipujen kanssa taistellessa mieli rakentaa helposti pelottavia näkymiä, jotka eivät ainakaan helpota tilannetta. Puhelun jälkeen olen kohdannut kivuista kumpuavan ahdistuksen tunteen hänen neuvomallaan tavalla ja koen olevani paranemassa ilman kipulääkettä kummempaa lääkitystä. Tuo Digisairaala kuulostaa muutenkin hyvältä paikalta. Suosittelen.

Osallistu Astro-sivustomme kehitysprojektiin ja voita tulkinta

Olet varmaan huomannut, että olemme tehneet käyttäjätutkimusta sivustomme käyttömukavuudesta ja pyytäneet samalla mielipiteitä joistakin tulkinnoista niitä tilanneilta. Kiitos kaikille vastanneille ihan tuhannesti. Vastanneita oli kuitenkin niin pieni määrä, että tulemme tällä viikolla lähettämään vielä muistutuksen kyselyyn osallistumiseksi. Kiva, jos päätät osallistua. Arvomme kaikkien näihin kyselyihin vastanneiden kesken kuusi henkilökohtaista tulkintaa.

Live haastattelussa menemme astetta pidemmälle

Valitsemme edellä mainittujen arviointien lisäksi henkilökohtaiseen 40-60min kestävään zoom haastatteluun kuusi tätä blogia lukevaa henkilöä alla olevaan lyhyeen kyselyyn 30.8. mennessä vastanneiden keskuudesta. Valinta perustuu rasti ruutuun lomakkeessa annettuihin vastauksiin. Täytä noin minuutin aikaa vievä kysely mahdollisimman rehellisesti. Otamme valittuihin kuuteen henkilöön yhteyttä sähköpostin välityksellä heti kuunvaihteessa haastatteluajankohdan sopimiseksi. Verkkosivustoamme kehittävien asiantuntijoiden lisäksi olen myös itse kohtaamassa haastateltavaa. Jokainen haastatteluun osallistuva saa haastattelun jälkeen 30min henkilökohtaisen tunlinnan zoomin välityksellä.

Osallistu tästä: Lyhyt kyselylomake live haastattelua varten

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...