Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Arto Virtanen

Arto Virtanen

27.7.2023

vieraskirjoitus:

Pluto ja neptunus – tuleeko kasari takaisin?

Kasarilla kaikki oli hyvin.

Olispa vielä 80-luku…

Hyviä uutisia – kasari tekee paluun!

Kasari

Pluto ja neptunus olivat sekstiiliasetelmassa 1976-1986.

Tuo ajoitus on ensimmäisestä yhtymästä viimeiseen. Välissä on lyhyehköjä aikoja jolloin aspekti ei aivan täyty. Yhtäjaksoinen aika oli välillä 1979 – 1984. Useimpien mielestä 80-luku on ollut Suomen parasta aikaa ja kasvukausi kukoisti. Silloinkin sitä edelsi energiakriisi, öljykriisi 1974. Öljyn piti olla lähes lopussa.

Tuleeko kasari takaisin?

Pluton ja neptunuksen välille on tulossa sekstiilikulma 2026. Asia on kuitenkin ajankohtainen jo nyt, ja on ollut jo joitakin vuosia, sillä aspekti on antanut tuntumaa vuosittain jo muutaman vuoden ajan. Joka vuosi pidemmän aikaa ja tarkemmalla orbilla, jota voisi kutsua vaikka toleranssiksi, tai etäisyydeksi täysin tarkasta sekstiilistä, jolloin molempien planeettojen asteluku on täysin sama, mutta eri eläinradan merkki.

Kaksi aurinkokunnan voimakkainta ja hitainta planeettaa asettuvat keskenään 60 asteen kulmaan. Pluto on silloin vesimiehessä ja neptunus Oinaassa. Niiden välinen asetelma kestää useita vuosia. Ne muodostavat keskenään erityisen hienon  ja toimivan energiaparin. Voi jopa olla, että ilman em. valmistelua tarkaan aspektiin, voisi se olla jopa liian suuri muutos kertaheitolla maan tai universumin ja sen asukkaiden koettavaksi.

Neptunuksen roolina on henkinen, korkeampien voimien tai jumalallisen, henkisen tarkoituksenmukaisuuden täyttäminen. Johdatukselliseksikin sitä voi sanoa jos sattuu ns. hereillä olemaan. Se edustaa näkymättömiä voimia kenties voimakkaimmillaan, siinä ei tunnu olevan mitään konkreettista vaan ennemminkin flowta ja intuitiota. Ihmeellisiä sattumia, yksi asia johtaa toiseen. Ikäänkuin kosmiset voimat ohjaisivat hienostuneesti ihmiskuntaa inhimillisempään suuntaan niille joilla yhteys itseensä ja universumiin on auki.

Pluto on vallan ja totuuden, aitouden ja pakollisten muutosten planeetta. Mukaanlukien näiden asioiden kääntöpuoli, kuten myös neptunuksenkin tapauksessa. Jää kuitenkin nähtäväksi miten vallankäyttö toteutuu. Plutoenergia vesimiesmerkin kautta voi mahdollisesti myös mennä niin pitkälle ettei mitään rajoja ja normeja kunnioiteta lainkaan.

Neptunuksen ja pluton sekstiili 2026 – 2032

Ensimmäinen tarkka sekstiiliaspekti tapahtuu juhannuksen aikaan 2026 ja viimeinen juhannuksen aikaan 2032. Yhtäjaksoinen aika on Juhannuksesta 2027 huhtikuuhun 2031. Neptunuksen ja pluton sekstiilikontakti, mutta ei tarkkana, vaan pieninä annoksina tarjoiltuna, on tapahtunut vähitellen jo vuodesta 2017 alkaen. Se on tapahtunut aina vain tarkempana ja pidempinä jaksoina. Se ikäänkuin antaa tuntumaa tulevasta ja sen varsinainen ensimmäinen ilmentyminen tapahtuu 2026. Tähän mennessä pluto onkin enimmäkseen ollut vielä kauriin merkissä. Joten senkin laadussa tapahtuu vielä hienosäätöä sen vaihtaessa seuraavaan merkkiin, vesimieheen. Henkinen kehittyminen on myös neptunuksen alaista ja henkiset asiat ovatkin jo arkipäivää. Pluto lataa totuutta ja neptunus henkistä puolta.

Pluto on tuon aikavälin uudistavassa ja vapautta arvostavassa vesimiehen merkissä ja neptunus on oinaassa, 4-14 astetta. Tällainen näiden planeettojen välinen keskinäinen kulma, tai aspekti, aiheuttaa muutamaan kohtaan yhteisvaikutuksena hyvin voimakkaan, lähinnä positiivisen latauksen. Nopeampien planeettojen vaikutus ajoittain vielä tehostaa sitä. Parhaimmat palat tuosta osuvat kaksosten ja jousimiehen merkkiin. On siis luvassa mielestäni enimmäkseen varsin sujuva ajanjakso joka muistuttaa paljon 80-lukua. Miltähän tuntuisi saada kahden voimakkaimman planeetan tuki osumaan omalle syntymäkartalle? Monilla meillä on kaksosten ja jousimiehen merkin alkupuoliskolla jotain.

Pluto palasi kauriiseen ja siirtyy vesimieheen jälleen 21.1.2024

Tätä kirjoittaessa pluto on palannut takaisin kauriin merkkiin ja monet tuntevat sen raskassoutuisena, mikään ei olekaan muuttunut. Mutta pluto käy siellä vielä mm. nostamassa epäkohtia esiin. Kauris merkeistä edustaa ehdottomasti hierarkiaa, sosiaalista järjestystä, ja byrökratiaa. Vesimies on siten toista ääripäätä, vapauden ja uudistamisen merkki, mutta myös yksilönvapauden. Kun tammikuun 21. 2024 koittaa, pluto siirtyy jälleen vesimiehen merkkiin. Täsmälleen samana päivänä niin tekee myös aurinko. Tämä ajoitus on jokseenkin erikoinen ja pidän sitä hyvänä. Auringon ja pluton yhtymä on hyvin voimakasenerginen, niin hyvässä kuin ikävämmäksikin koettavassa. Aurinko on kuitenkin selkeyttävä suuri valo. 

Pluto vesimiehen merkissä

Plutosta vesimiehen merkissä voit lukea lisää tästä. Syksystä 2024 alkaen pluto on vesimiehessä parikymmentä vuotta. Pluton siirtyminen vesimieheen ei sinänsä takaa seesteisyyttä vaan viestii ennemminkin uudistumisen pakosta ja vallankäytön uusia periaatteita sekä ymmärtääkseni sen pitäisi lisätä yksilön vapautta. Syksystä 2024 on aikaa juhannukseen 2026 jolloin pluton ja neptunuksen sekstiili toteutuu. 

Terveisin
Arto Virtanen

 

Palaa Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Arto Virtanen

Löysin tieni astrologian pariin vuonna 2006 jolloin elämässäni tapahtui suuria muutoksia. Suurien muutosten keskellä löysin itseni yllättäin astrologian kursseilta. Näiden kurssien innoittamana päätin sitten opiskella itseni aina astrologiksi saakka. Ymmärsin että, astrologian avulla saan ymmärrettäviä vastauksia ja suuntaa elämääni. Astrologia auttaa meitä luomaan itsellemme onnellisemman ja mielekkäämmän tulevaisuuden, kun ymmärrämme minkälaisen energian alla olemme milloinkin. Minuun ja astrologisiin palveluihini voit tutustua lähemmin täällä: https://astrostudio.fi/

Arto Virtanen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...