Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.7.2023

Isojen valintojen viikko

Uusikuu käynnistää tämän hiukan dramaattiselta vaikuttavan viikon kahtiajakoisissa tunnelmissa osuessaan kolmiossa Neptunukseen ja oppositiossa Plutoon. Positiivinen Neptunuskolmio tuo koko tähän viikkoon mahtavan latauksen intuitiota ja luovaa voimaa, joka toimii parhaiten mahdollisimman tasapainoisessa, kiireettömässä ja levollisessa olotilassa. Nyt on siis paikallaan tietoisesti rauhoittaa menoa ja vieroittaa itseä joistakin aiemmin asettamistasi velvoitteista.

Kosmoksen voimat antavat rauhoittumiselle täyden tukensa Marsin oppositiona Saturnukselle, joka osaa tehdä kaikesta liiallisesta vääntämisestä joskus hyvinkin tuskallisen kokemuksen. Voimattomuuden iskiessä on osattava hiljentää tahtia tai pahimmassa tapauksessa pysähtyä ihan kokonaan ennen kuin on liian myöhäistä. Marsin ja Saturnuksen oppositio altistaa onnettomuuksille ja nopeille kehon tulehdustiloille silloin, kun yrität ottaa koneesta liikaa irti. Suosittelen vilkaisemaan omaa Astrokalenteria tai Vuosi Elämääsi tulkintaa ja tutkimaan, millaisia kuvioita nämä kaksi veijaria tekevät kartallesi tällä hetkellä ja parin viikon aikaikkunalla. Etenkin, jos huomaat takkuisen tunnelman kasaantumista jollekin elämäsi osa-alueelle, saattaa horoskooppisi tiedostaminen helpottaa päätöstesi tekoa huomattavasti.

Niin ja kun sitten vielä Auringon oppositio Plutolle kuivattaa ruudin äärimmilleen, alkavat reaktiot helposti lähestyä kriittistä pistettä. Mitä väsyneemmäksi tunnet itsesi, sitä herkemmin pamahtaa nalli ruutitynnyrissä ja kirjoitat historiasi tarpeettominta sillan räjäyttämistä.

Ylikuumenemisen yksiselitteinen syy piilee nyt siinä, että et pääse kohdistamaan universumista pursuavaa supertehokasta latausta oman henkisen päämääräsi toteuttamiseen. Jossain sisimmässään jokainen ihminen tunnistaa, mikä kaikki olisi mahdollista, jos vain saisi tuon energian suunnattua oikeaan kohteeseen.

Jos suuntaus onnistuu, niin jälki on sen mukaista ja huomaat saaneesi aikaan enemmän kuin omilla voimillasi olisi koskaan ollut mahdollista. On vaan muistettava, että ottaessasi omaa suuntaasi näin isojen energioiden alaisuudessa, nousevat myös vastavoimat näkyviin samassa suhteessa. Silloin on vain annettava mahdollisten vastustajien kiehua omassa liemessään turhaa syyllisyyttä tuntematta.

Lisäjännitettä tähän viikkoon tuo Neptunuksen ja Pluton JOD kuvio Venukselle viikon keskivaiheilla. Rkkauselämässä vaikuttavat silti koko viikon arvaamattoman suuret alitajuiset voimakentät, jotka vaativat tekemään peruuttamattomia päätöksiä suuntaan tai toiseen joko kumppanuudessa tai muissa ihmissuhteissa.

Tervetuloa mukaan rohkeaan ja tehokkaaseen Pluto-jengiin, siirtämään elämääsi uusille raiteille.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...