Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.8.2021

Karmallinen peruutusvaihe menossa

Suuri peruutus operaatio

Kaikki sosiaaliset (Jupiter ja Saturnus) sekä kosmiset (Uranus, Nepptunus ja Pluto) planeetat ovat nyt perääntyvässä liikkeessä, jolloin kohtaamme voimakkaimmalla mahdollisella tavalla omaa menneisyyttämme ja ennen kaikkea menneisyydessä tekemiämme ratkaisuja. Tätä aikajaksoa voi luonnehtia erittäin karmalliseksi koko ihmiskunnalle ja melkoisella jännityksellä seurailen maailman tapahtumia. Mitä kaikkea mahtaakaan olla nousemassa pintaan viimeisten kahden vuoden aikana tehdyistä päätöksistä. Monet suunnitelmat tulevat pysähtymään kuin seinään ihan maailmanlaajuisesti, mutta sama ilmiö toteutuu myös yksityisen ihmisen elämässä. Alla olevassa kuvassa olen merkinnyt perääntyvien planeettojen lisäksi Merkuriuksen ja Neptunuksen opposition, joka kuvaa arvaamattomia yllätyksiä asioiden kulussa tällä viikolla. Parempi on vain varautua sopeutumaan kaikkeen mahdolliseen.

Esoteeristen oppien mukaan ei ole olemassa oikeaa tai väärää, vaan jokainen tapahtuma tässä meidän maallisessa elämässä on seurausta aikaisemmista tapahtumista. Jokainen uusi tunne on seurausta aikaisemmista tuntemuksista. Täysin ehdottomasti kohtaamme tänään vain sellaisia asioita ja tilanteita, joita meidän kuuluu oman ja ihmiskunnan menneisyyden perusteella kohdata.

Ajankulun hidastuessa hetkellisesti näin voimakkaasti, tulemme monin tavoin tietoisiksi oman aikaisemman elämämme edesottamuksista, joiden seurauksia emme aluksi ole halukkaita kantamaan. Usein nämä seuraukset tuntuvat kohtuuttomilta vain siksi, että ajattelemme ansainneemme jotain parempaa tai olemme odottaneet enemmän, kuin tulee toteutumaan. Melko yleinen olettamus astrologien parissa on se, että ahdistus ja tyytymättömyys kasvavat kollektiivisesti korkeisiin lukemiin näin massiivisen perääntymisjakson aikana. Mitään todellista syytä sen paremmin tyytymättömyyteen kuin ahdistukseenkaan ei ole olemassa. Ne molemmat ovat vain tienviittoja, jotka pyrkivät ohjaamaan kohti parempaa ja iloisempaa elämää.

Onneksi on olemassa monia henkisiä tekniikoita näiden tienviittojen positiiviseen lukemiseen ja oikeaan suuntaan kääntymiseen. Astrologina käyn läpi täsmälleen samoja ahdistuksen ja tyytymättömyyden vaiheita, kuin kuka tahansa ja viime aikoina musta pilvi on ilmestynyt taivaanrannalle tavallista useammin. Onnekseni osallistuin keväällä Timo Lampenin vetämälle Maailman paras hengitys kurssille. Sieltä löytyi tekniikka, jonka avulla kovempikin ahdistus katoaa muutamassa hetkessä ja tilalle tulee seesteinen, rauhallinen ja energinen olo. Alla olevalla videolla keskustelemme Timon kanssa hengityksestä ja ennen kaikkea kurssilta saaduista kokemuksista.

ILMAINEN HENGITYS LIVE-ZOOM to 26.8.2021 klo 19.00

Tervetuloa seuraamaan ilmaista live-zoom hengitys valmennusta, joka jo itsessään antaa paljon arvokkaita vinkkejä oman hengityksen ja sitä kautta oman elämänlaadun parantamiselle. Videolla saamme kuulla myös osanottajien omilla kasvoillaan esittämiä kokemuksia hengityskurssista ja sen vaikutuksista omaan elämään. Zoom-lähetykseen mahtuu 500 osanottajaa ja lähetykseen pääsee kirjautumaan alla olevasta linkistä tuntia ennen lähetyksen alkamista.

Liity Hengitys Zoomiin tästä 26.8.2021 18.00 alkaen (Lähetys alkaa klo 19.00)
https://us02web.zoom.us/j/82039305118?pwd=eG1vSkRuWXZ3cGU3MkgwWFlsVUxiZz09

Meeting ID: 820 3930 5118
Passcode: 705176

TARJOUS ASTRON seuraajille  Neljä 1,5h valmennusta viikon välein 124€ (norm. 199€)

Edellisellä kerralla kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan neljänä päivänä pidetylle kurssille, koska osanottajamäärä oli ja on edelleen rajattu. Jotta kaikkein innokkaimmat voisivat tällä kertaa varmistaa osallistumisensa avaamme ilmoittautumisikkunan jo tänään maanantaina. Pääset tutustumaan kurssin sisältöön ja halutessasi ilmoittautumaan mukaan alla olevasta linkistä.

Maailman paras hengitys - kurssi 6.9 - 27.9.2021

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...