Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.5.2024

Supervoimat käynnistyvät Helatorstaina

Huikea Valovoimien toukokuu käynnistyy Uudenkuun starttipistoolilla keskiviikkona Kuun tehdessä yhtymää Auringolle, Uranukselle ja Jupiterille. Karttakuvasta näkyy, että Aurinko tulee loppuviikolla tarkkaan yhtymään Uranukselle viikonloppuna ja sen jälkeen se tekee yhtymää Jupiterille sekstiiliä Neptunukselle ja kolmiota Plutolle. Meillä on jo täysillä käynnissä aivan uskomaton kosmisten planeettojen tukema uudistumisvaihe kollektiivisella tasolla. Elämäämme parempaan suuntaan ohjaava värähtely kasvaa kasvamistaan toukokuun edetessä pidemmälle. Astrokalenterista kannattaa seurata, miten nämä ihmeitä tekevät kuviot osuvat omalle kartallesi. Ellet ole vielä kokeillut Astrokalenteria, niin nyt on ihan MUST aika aloittaa sen ilmainen kuukauden kokeilujakso tästä linkistä.

Kosmiset planeetat Uranus, Neptunus ja Pluto rakentavat keskenään koko ajan tarkentuvaa maagista pikkukolmiota, joka rakentaa seuraavien viiden vuoden aikana ennen näkemättömän harmonisen valoverkon astrologiselle taivaalle. Olemme konkreettisesti käynnistämässä kokonaan uutta lukua ihmiskunnan historiassa. Nyt jo käynnissä olevaa Kulta-Ajan toteutumista eivät johda valtioiden päämiehet eivätkä eliitin harvalukuiset johtajat, vaan SINÄ oman elämäsi ja oman elämäntehtäväsi kautta. Vain meillä itsellämme on valta tehdä omasta ja läheistemme elämästä Valoisaa ja Rakkaudellista täysin olosuhteista riippumatta. Tällaiset voimat ovat nyt laskeutumassa jokaiseen soluumme. Valon määrä lisääntyy sellaisella vauhdilla, ettei sitä pysty millään konstilla ymmärtämään. SE TÄYTYY KOKEA!

Tässä kuvassa on Helatorstain astrologinen kartta sillä hetkellä, kun aloitamme "Muutosvoima uuteen runsauteen" tapahtuman Vihavuoden Myllymuseolla Hauhossa klo 12.00.

 

Tässä tapahtumassa Alli Tupala ohjaa aluksi kundaliini joogan, jonka jälkeen olen itse äänessä aiheella "Astrologia ja Transformaatio." Tapahtuman päättyy "Valoa bändin" koskettavaan konserttiin klo 16.00. Taphtumaan voi ilmoittautua puhelimitse. Alli Tupala puh: 050 3371373 (Hinta 55€) Samaan hintaan pääsee halutessaan saunomaan ja illan mittaan teen halukkaille myös astrologisia tulkintoja 60€/ 30min. Kokeilemme astrotiimin kanssa tehdä tapahtumasta live-striimauksen asiasta kiinnostuneille. Striimauksen onnistumista tai epäonnistumista voi jännittää klo 12.00 alkaen Astron Youtube kanavan live välilehdellä. Jokainen kohtuullisen matkan päässä oleva tulee tietysti paikanpäälle vahvistamaan oman elämänsä ihanaa uudistumista. (Verkkoyhteyksistä tuolla maagisella Myllymuseon mäellä ei ole mitään ennakkoaavistusta)

Tästä ja muista tapahtumista löytyy tietoa tapahtumasivulta www.seppotanhua.fi (Astron kesäleirille on yksi paikka vapaana ja se on varattavissa tuolta samalta sivulta) Sivulla esittäytyy myös Ihmemies Pauli Nevalainen, jonka hoitoon Astroluolassa 17.5. on varattavissa vielä muutama aika.

 

ATROLOGIAN SUPERKURSSIT HÄMEENLINNASSA 18.5 tai 19.5.

Onko se mahdollista? Yhdessä päivässä astrologian tulkitsijaksi! KYLLÄ ON. Ohjelma on testattu 15 hengen nollasta lähteneellä ryhmällä. Kaikki oppivat tekemään tulkintoja ja tuskin pysyivät nahoissaan kurssin jälkeen, kun miettivät kenelle niitä tarjoaisivat.

Jotkut ovat jo tehneet ensimmäiset itsenäiset tulkintansa. Tässä eräs palaute: "Moikka. Pakko kertoa sinulle, ystäväni pyynnöstä tein hänen miehelleen ensimmäisen tulkintani hänen syntymäkartastaan. Palaute oli hyvä. Osui nappiin siis. Kiitos sinun kauttasi saamieni oppien ja mahtavien kirjojen. Ihan älyttömän iso huojennus ja vapauden tunne valtasi mieleni palautteen saatuani. MÄ OSASIN.

Aamupäivän aikana opit laatimaan astrologisen karttasi ja tekemään kattavan astrologisen luonneanalyysin itsellesi ja kenelle tahansa ystävällesi kurssimateriaalina käytettävän Suuri Astrologiakirja1 avulla.

Iltapäivällä opit samaa astrologista karttaa ja Suuri Astrologiakirja2 käyttämällä laatimaan karmaan ja edellisiin elämiin pohjautuvan aspektitulkinnan itsellesi ja ystävillesi.

Sinusta ei tule päivässä astrologian ammattilaista, mutta saat päivän aikana selkeät ohjeet astrologisen kartan lukemiseen (myös tallenteena) ja opit käyttämään tulkintaan opastavia kirjojani vaivattomasti hyväksesi. Tälle kurssille osallistuessasi saat veloituksetta käyttöösi myös astrologian perukurssin 1-3 verkossa (Arvo yhteensä 118€) Kurssilla käytössä olevat kirjat voi lunastaa itselleen kurssin jälkeen yhteishintaan 30€ (Ovh. 88€)

Ilmoittautuminen sivulla www.seppotanhua.fi  (tiedot lisättävissä, jos on tilaa)  Tiedustelut: 0400-728408

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle