Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Muita kokemuksia => Aiheen aloitti: Riitta - 08.05.2008 12:48:42



Otsikko: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 08.05.2008 12:48:42
Nythan leviaa paljonkin maailmalla uusi "uskonlahko"-joka ei kuulu oikeastaan mihinkaan uskontoon-ja kuuluu kaikille, jotka haluavat ymmartaa itseaan ja muita
Tassa on kysymys myos periaatteista johon liittyy korkea moraali ja
Kala=concept of time(aikapyora)
Chakta=cycles of the planets(planeettojen kiertokulut) ja ennen kaikkea Solar and Lunal days
On olemassa linkkeja, jos joku on kiinnostunt:
Kalachakra-wikipedia the free encylobedia
Introduchon to the Kalachakra tantra
Kun kirjoittaa sanan Kalachakra Google'lle, ilmestyy muutama linkki

Toivon vierailioita


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 08.05.2008 19:55:28
Hm...menenpä katsomaan!

Enkä usko että tuo on ainoa. Tulee varmasti uusia.

Ja tulee vielä fundamentalistien nousukin, uskoisin. He eivät vain vielä tajua...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 08.05.2008 20:05:34
Enpäs siitä oikein tämän päivän juttua löytänyt, mutta katselin vain nyt suomalaisia sivuja. Onko siis Dalai Lama tässä mukana? Ainakin se liittyy vanhaan buddhalaiseen näkemykseen. Liitän tämän tähän mukaan:

Dzyanin kirja
Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Dzyanin kirja on väitetty ikivanha tiibetiläinen runomuotoon (stanza) kirjoitettu kirja, joka käsittelee mm. ihmiskunnan syntyä ja muinaisia tapahtumia. Teosofian perustajan Helena Blavatskyn mukaan Dzyanin kirja kuuluu maailman vanhimpiin käsikirjoituksiin, ja se on kirjoitettu vihittyjen pyhällä kielellä. Kirja toimii perustana Blavatskyn Salaiselle Opille, joka on yksi Teosofisen liikkeen tärkeimpiä teoksia. Blavatskyn mukaan Dzyanin kahteentoista runoon sisältyy useita satoja säkeitä. Salaisen Opin toisen osan alussa hän toistaa niistä 49.

Dzyanin kirjan olemassaolosta ei ole muuta todistusaineistoa kuin Blavatskyn väitteet. Viimeaikaisissa tutkimuksissa on kuitenkin löydetty yhtäläisyyksiä buddhalaisen 'Kalachakra Tantra'- teoksen ja Dzyanin kirjan välillä (Reigle 1999). Myös H.P.Lovecraft on viitannut Dzyanin kirjan säkeisiin kuvitteellisissa teoksissaan.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 08.05.2008 22:16:52

Ei itse HH DALEI lAMA vaan-Vain kolmas tassa Lama jarjestyksessa ja han opettaa minua ja  mina jatkossa opetan muita-eli miten ettei loytynyt kun  Googelille kirjoittaa edella olevat sanat oitaisi nakya, mina ainakin sain sen sielta
Kakachakra from wikipedia, the free encyclopedia

sisaltaa 10 sivua aika yleistietoa

Siis periaatteessa myos Dalei Lama pitaa naita, mutta nyt hanella on niin kiire
poliittisien syiden kanssa, etta ei kerkia
Minusta tama on maailman kaunein uskonto








Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 08.05.2008 22:50:00
Hyvä!

Googletan englanniksi!  ;) Ehkä nämä asiat tulevat vähän hitaasti Suomeen...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 09.05.2008 10:11:21
Olen onnellinen, etta asia kiinnostaa sinua ja lahetan lyhyita patkia asiasta paremmalla ajalla, tassahan ei ole tarkoitus muuttaa kenenkaan uskontoa tai uskomuksia-vaan antaa uutta ymmartamysta tahan maailmaan-juurichakran kehittamista-joka antaa meille naita"valoituksia"-johon myoskin liitetaan meidan entinen karma(ihmiskunnan karma) ja mksi tapahtuu-niinkuin tapahtuu-esimerkiksi Burma(joka liitetaan 1230-1250 luvuilla olleisiin sotiin-kaikelle on vastaus)sehan liittyy shamanismiin ja luonnon voimat jarjestavat naita katastroofeja ja planeetat


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 09.05.2008 13:01:41
Mielenkiintoista...  ::) Tämä kuvalinkki ei nyt varsinaisesti liity tähän, mutta tuli vain mieleen tuosta kala sanasta  ;D ja siitä että monenlaista vanhaa tietoutta ja viisautta nousee näinä päivinä uudessa muodossa esille....  ;)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/85/Ichthus.svg/180px-Ichthus.svg.png (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/85/Ichthus.svg/180px-Ichthus.svg.png)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 09.05.2008 15:50:01
http://www.kalachakradc.org/home.htm
 :)

Lainaus
For those who are not Buddhists, or who do not wish to take the empowerment at this time, the initiation can be taken as a blessing.  If you are taking the Kalachakra as a blessing, there will be no commitments or vows.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 09.05.2008 16:04:21
Olen onnellinen, etta asia kiinnostaa sinua ja lahetan lyhyita patkia asiasta paremmalla ajalla, tassahan ei ole tarkoitus muuttaa kenenkaan uskontoa tai uskomuksia-vaan antaa uutta ymmartamysta tahan maailmaan-juurichakran kehittamista-joka antaa meille naita"valoituksia"-johon myoskin liitetaan meidan entinen karma(ihmiskunnan karma) ja mksi tapahtuu-niinkuin tapahtuu-esimerkiksi Burma(joka liitetaan 1230-1250 luvuilla olleisiin sotiin-kaikelle on vastaus)sehan liittyy shamanismiin ja luonnon voimat jarjestavat naita katastroofeja ja planeetat

Tottakai olen. Jos ajattelen nuoruuttani ja sitä kuinka yksin olin ajatusteni kanssa, niin joskus tuntuu todella johdatukselta, että olen saanut rauhassa kypsyä yksin itsekseni ja sitten ovat tulleet ihmiset minua laajentumaan. Turvallinen järjestys mielestäni!

Mutta todella luonto-äiti nyt varmaan auttaa burmalaisia, sillä uskon, että siellä paljastuu jotain kamalaa vielä. On aina syy, jos 'lukitaan ovia eristäydytään'. Jotakin on omantunnon takana!

Siis se että nyt burmalaisia koetellaan näin, voi olla heille myös jokin tie vapauteen kansana!

Juurichakran voima uupuu monelta kansakunnalta vielä. Tai voima on siellä, mutta ei virtaa. Ihmettelenkin miten suomalaisilla se on säilynyt aina niin avoimena!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 09.05.2008 23:04:01
Tassa on ippulskan lauseesta vastaus

How could Christians, Muslims and Buddhists all accept that ?
 So please send this answer to your friends in Finland and say that being Buddhist or not is not important to Warriors of Kalachakra because they only look at truth and the numbers that have added up for crime and sin. Kalachakra is the terrible voice of the dead, of the killed at Baghdad. And one can see this already this is not accepted by the Kalachakra followers in India or the world, I'm the sole one to do this study. There are many fake Kalacharka followers and I believe that Alex Berzin's work is not conclusive at all or that he accepts the mistakes he has made because he is too involved in power and having influecne in Dharamsala. He is position-oriented I think."

Tassa ensimmainen vastaus Tiibettilaiselta Lamalta

ja Esmiraldalle tuli vastaus

No the poems of Dzyan are Theosophy, which is a group of people that were in India in the 19th century.

Their guru was a Russian lady called Blavatsky.

The beginning of Kalachakra does not come from that.

Kalachakra was written mostly in it's larger form in the 14th century, and it is to be revealed at this time.

ps:lahetin taman e-mailin jonka sain tanaan-koska se on hyvin ajankohtaista Burman ja muiden asioiden kanssa-jotka ovat nyt tapahtumassa ja lahetan taman historiallisen kertomuksen-kun loydan jostain posteistani ja siihen juuri liittyvat nama luonnon mullistukset-kaaokset ja Laman tulehtunut vastaus jonka tarkoitus ei ole henkilokohtainen-vaan ymmartaminen luonnon katastroofeihin-ja siihen liittyvat Bagdadin massamurhat 1250 luvulla ja shamaanit(mongolit-jotka olivat hyvia kristittyja kun tappelivat kristyttyjen kanssa ja myohemmin heita syytettiin villeiksi shamaaneiksi) ja heilla oli kostovoima tuleville sukupolville luonnonvoimien haltioina jne...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Neela - 09.05.2008 23:24:03
Minusta tama on maailman kaunein uskonto

Olen samaa mieltä.
En itse kuulu minkään uskonnon piiriin, mutta budhalaisuus vastaa lähinnä sitä mitä uskonnolta arvostan
-sallii muut uskonnot
-sallii jokaiselle vapauden harjoittaa niin kuin parhaaksi kokee
-pidättäytyy aina väkivallasta
-kehottaa rakastamaan ja kunnioittamaan KAIKKEA.
-antaa anteeksi kaikille.
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 10.05.2008 00:58:45
; Wylie: dus-kyi 'khor-lo) is a bahuvrihi term used in Tantric Buddhism that means "time-wheel" or "time-cycles". It refers both to a Tantric deity (Tib. yidam) of Vajrayana Buddhism and to the philosophies and meditation practices contained within the Kalachakra Tantra and its many commentaries. The Kalachakra Tantra is more properly called the Kalachakra Laghutantra, and is said to be an abridged form of an original text, the Kalachakra Mulatantra which is no longer extant. Some Buddhist masters assert that Kalachakra is the most advanced form of Vajrayana practice; it certainly is one of the most complex systems within tantric Buddhism.

The Kalachakra tradition revolves around the concept of time (kāla) and cycles (chakra): from the cycles of the planets, to the cycles of human breathing, it teaches the practice of working with the most subtle energies within one's body on the path to enlightenment.

The Kalachakra deity represents a Buddha and thus omniscience. Since Kalachakra is time and everything is under the influence of time, Kalachakra knows all. Whereas Kalachakri or Kalichakra, his spiritual consort and complement, is aware of everything that is timeless, untimebound or out of the realm of time. In Yab-yum, they are temporality and atemporality conjoined. Similarly, the wheel is without beginning or end.[1]
Contents
[hide]

    1 The Kalachakra Tantra
    2 Initiation
   3 Astrology
          o 3.1 History and Origin
          o 3.2 Spread to Tibet
     4 Kalachakra practice today in the Tibetan Buddhist schools
          o 4.1 Gelugpa
          o 4.2 Kagyu
          o 4.3 Nyingma
          o 4.4 Sakya
          o 4.5 Jonang
          o 4.6 Dalai Lama
     5 Controversy
     6 Footnotes
     7 References
    8 External links
    9 See also
 The Kalachakra Tantra

The Kalachakra Tantra is divided into five chapters[2], the first two of which are considered the “ground Kalachakra.” The first chapter deals with what is called the “outer Kalachakra”—the physical world– and in particular the calculation system for the Kalachakra calendar, the birth and death of universes, our solar system and the workings of the elements or Mahabhuta.

The second chapter deals with the “inner Kalachakra,” and concerns processes of human gestation and birth, the classification of the functions within the human body and experience, and the vajra-kaya—the expression of human physical existence in terms of channels, winds, drops and so forth. Human experience is described as consisting of four mind states: waking, dream, deep sleep, and a fourth state which is sexual orgasm. The potentials (drops) which give rise to these states are described, together with the processes that flow from them.

The last three chapters describe the “other" or "alternative Kalachakra,” and deal with the path and fruition. The third chapter deals with the preparation for the meditation practices of the system: the initiations of Kalachakra. The fourth chapter explains the actual meditation practices themselves, both the meditation on the mandala and its deities in the generation stage practices, and the perfection or completion stage practices of the Six Yogas. The fifth and final chapter describes the state of enlightenment (fruition) that results from the practice.

 Initiation
Monks attending the January 2003 Kalachakra initiation in Bodhgaya, India.
Monks attending the January 2003 Kalachakra initiation in Bodhgaya, India.

The Kalachakra initiations empower the disciple to practice the Kalachakra tantra in the service of attaining Buddhahood. There are two main sets of initiations in Kalachakra, eleven in all. The first of these two sets concerns preparation for the generation stage meditations of Kalachakra. The second concerns preparation for the completion stage meditations known as the Six Yogas of Kalachakra. Attendees who don’t intend to carry out the practice are generally only given the lower seven initiations.
[edit] Astrology

The phrase "as it is outside, so it is within the body" is often found in the Kalachakra tantra to emphasize the similarities and correspondence between human beings and the cosmos; this concept is the basis for Kalachakra astrology, but also for more profound connections and interdependence as taught in the Kalachakra literature.

In Tibet, the Kalachakra astrological system is one of the main building blocks in the composition of Tibetan astrological calendars. The astrology in the Kalachakra is not unlike the Western system, in that it employs complicated (and surprisingly accurate) astronomical calculations to determine, for example, the exact location of the planets.
Kalachakra Deity with Consort
Kalachakra Deity with Consort

[edit] History and Origin
Rigdan Tagpa or Manjushrí Kírti, King of Shambhala
Rigdan Tagpa or Manjushrí Kírti, King of Shambhala

According to the Kalachakra Tantra, King Suchandra (Tib. Dawa Sangpo) of the Kingdom of Shambhala requested teaching from the Buddha that would allow him to practice the Dharma without renouncing his worldly enjoyments and responsibilities.

In response to his request, the Buddha taught the first Kālachakra root tantra in Dhanyakataka (Palden Drepung in Tibetan)(near present day Amaravati), a small town in Andhra Pradesh in southeastern India, supposedly bilocating (appearing in two places at once) at the same time as he was also delivering the Prajnaparamita sutras at Vulture Peak Mountain in Bihar. Along with King Suchandra, ninety-six minor kings and emissaries from Shambhala were also said to have received the teachings. The Kalachakra thus passed directly to Shambhala, where it was held exclusively for hundreds of years. Later Shambhalian kings, Manjushrikirti and Pundarika, are said to have condensed and simplified the teachings into the "Sri Kalachakra" or "Laghutantra" and its main commentary the "Vimalaprabha", which remain extant today as the heart of the Kalachakra literature.

Rigdan Tagpa or Manjushrí Kírti is said to have been born in 159 BCE and ruled over Shambhala which had 300,510 followers of the Mlechha (Yavana or "western") religion living in it, some of whom worshiped the sun. He is said to have expelled all the heretics from his dominions but later, after hearing their petitions, allowed them to return. For their benefit, and the benefit of all living beings, he explained the Kalachakra teachings. In 59 BCE he abdicated his throne to his son, Puṇdaŕika, and died soon afterwards, entering the Sambhoga-káya of Buddhahood.[3]

There are presently two main traditions of Kalachakra, the Ra lineage (Tib. Rva-lugs) and the Dro lineage (Tib.'Bro-lugs). Although there were many translations of the Kalachakra texts from Sanskrit into Tibetan, the Ra and Dro translations are considered to be the most reliable (more about the two lineages below). The two lineages offer slightly differing accounts of how the Kalachakra teachings returned to India from Shambhala.

In both traditions, the Kalachakra and its related commentaries (sometimes referred to as the Bodhisattvas Corpus) were returned to India in 966CE by an Indian pandit. In the Ra tradition this figure is known as Chilupa, and in the Dro tradition as Kalachakrapada the Greater. Scholars such as Helmut Hoffman have suggested they are the same person. The first masters of the tradition disguised themselves with pseudonyms, so the Indian oral traditions recorded by the Tibetans contain a mass of contradictions.

Chilupa/Kalachakrapada is said to have set out to receive the Kalachakra teachings in Shambhala, along the journey to which he encountered the Kulika (Shambhala) king Durjaya manifesting as Manjushri, who conferred the Kalachakra initiation on him, based on his pure motivation.

Upon returning to India, Chilupa/Kalachakrapada is said to have defeated in debate Nadapada (Tib. Naropa), the abbot of Nalanda University, a great center of Buddhist thought at that time. Chilupa/Kalachakrapada then initiated Nadapada (who became known as Kalachakrapada the Lesser) into the Kalachakra, and the tradition thereafter in India and Tibet stems from these two. Nadapada established the teachings as legitimate in the eyes of the Nalanda community, and initiated into the Kālachakra such masters as Atisha (who, in turn, initiated the Kālachakra master Pindo Acharya (Tib. Pitopa)).

A Tibetan history, the Pag Sam Jon Zang, as well as architectural evidence, indicates that the Ratnagiri mahavihara in Orissa was an important center for the dissemination of the Kalachakratantra in India.

The Kalachakra tradition, along with all Vajrayana Buddhism, vanished from India in the wake of the Muslim invasions.

 Spread to Tibet

The Dro lineage was established in Tibet by a Kashmiri disciple of Nalandapa named Pandita Somanatha, who traveled to Tibet in 1027 (or 1064CE, depending on the calendar used), and his translator Droton Sherab Drak Lotsawa, from which it takes its name. The Ra lineage was brought to Tibet by another Kashmiri disciple of Nadapada named Samantashri, and translated by Ra Choerab Lotsawa (or Ra Dorje Drakpa).

The Ra lineage became particularly important in the Sakya order of Tibetan Buddhism, where it was held by such prominent masters as Sakya Pandita (1182-1251), Drogon Chogyal Pagpa (1235-1280), Budon Rinchendrup (1290-1364), and Dolpopa Sherab Gyaltsen (1292-1361). The latter two, both of whom also held the Dro lineage, are particularly well known expositors of the Kalachakra in Tibet, the practice of which is said to have greatly informed Dolpopa’s exposition of the Shentong view. A strong emphasis on Kalachakra practice and exposition of the Shentong view were the principal distinguishing characteristics of the Jonang school that traces its roots to Dolpopa.

The teaching of the Kalachakra was further advanced by the great Jonang scholar Taranatha (1575-1634). In the 17th century, the Gelug-led government of Tibet outlawed the Jonang school, closing down or forcibly converting most of its monasteries. The writings of Dolpopa, Taranatha, and other prominent Shentong scholars were banned. Ironically, it was also at this time that the Gelug lineage absorbed much of the Jonang Kalachakra tradition.

Today Kalachakra is practiced by all four Tibetan schools of Buddhism, although it appears most prominently in the Gelug lineage. It is the main tantric practice for the Jonang school, which persists to this day with a small number of monasteries in eastern Tibet. Efforts are under way to have the Jonang tradition be recognized officially as a fifth tradition of Tibetan Buddhism.

[edit] Kalachakra practice today in the Tibetan Buddhist schools

Buton Rinchen had considerable influence on the later development of the Gelug and Sakya traditions of Kalachakra, and Dolpopa on the development of the Jonang tradition on which the Kagyu, Nyingma, and the Tsarpa branch of the Sakya draw. The Kagyu and Nyingma rely heavily on the extensive, Jonang-influenced Kalachakra commentaries of Ju Mipham and Jamgon Kongtrul the Great, both of whom took a strong interest in the tradition. The Tsarpa branch of the Sakya maintain the practice lineage for the six branch yoga of Kalachakra in the Jonang tradition.

It should be noted, however, that there were many other influences and much cross-fertilization between the different traditions, and indeed His Holiness the Dalai Lama has asserted that it is acceptable for those initiated in one Kalachakra tradition to practice in others.

 Gelugpa
The Dalai Lama presiding over the Kalachakra initiation in Bodhgaya in January 2003.
The Dalai Lama presiding over the Kalachakra initiation in Bodhgaya in January 2003.

The Dalai Lamas have had specific interest in the Kālachakra practice, particularly the First, Second, Seventh, Eighth, and the current (Fourteenth) Dalai Lamas. The present Dalai Lama has given thirty Kalachakra initiations all over the world, and is the most prominent Kalachakra lineage holder alive today. Billed as the “Kalachakra for World Peace,” they draw tens of thousands of people. Generally, it is unusual for tantric initiations to be given to large public assemblages, but the Kalachakra has always been an exception. The Dalai Lama, Kalu Rinpoche and others have stated that the public exposition of this tantra is necessary in the current degenerate age. The initiation may be received as a blessing for the majority of those attending, although many attendees do take the commitments and subsequently engage in the practice.

Kalachakra Initiations given by H.H. XIV Dalai Lama

     1. No


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 10.05.2008 13:27:43
Minusta tama on maailman kaunein uskonto

Olen samaa mieltä.
En itse kuulu minkään uskonnon piiriin, mutta budhalaisuus vastaa lähinnä sitä mitä uskonnolta arvostan
-sallii muut uskonnot
-sallii jokaiselle vapauden harjoittaa niin kuin parhaaksi kokee
-pidättäytyy aina väkivallasta
-kehottaa rakastamaan ja kunnioittamaan KAIKKEA.
-antaa anteeksi kaikille.
 :smitten:
AO  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 10.05.2008 13:50:41
Niimpa Ippuska, mutta olemmeko valmiita myos myontamaan, etta KAIKISSA uskonnoissa on ollut murhia, varkauksia ja muita vaarinkaytoksia, jos on-silloin tiemme on vapaa  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 10.05.2008 18:47:54
Aivan  :smitten:
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Neela - 10.05.2008 19:37:09
Niimpa Ippuska, mutta olemmeko valmiita myos myontamaan, etta KAIKISSA uskonnoissa on ollut murhia, varkauksia ja muita vaarinkaytoksia, jos on-silloin tiemme on vapaa  :smitten:

Totta kai myös minä myönnän.  :smitten: :angel:



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 10.05.2008 19:46:01
Kiitos tekstistä Diamond, mutta ei vain riitä englanninkielen taitoni ainakaan noin äkkikseltään ymmärtämään noita kaikkia koukeroita.

Niin kauniisti kuin istuinkin ilta-auringon 'pubissa' eli pikkueteisessäni kahvia nauttien. Ja vain syventyen printattuun tietoon...

mutta jotakin olen tuosta jossakin lukenutkin.  :smitten:

Jotakin tuttua siitä löysin.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 10.05.2008 22:54:29
Oi, olette ihania   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 11.05.2008 19:36:02

I'm very impressed with those people in Finland. Maybe this will become like a new religion. Kalachakra is predicted to become a new religion for the world and Shambhala to be it's Kingdom. So maybe we are watching it be born.

Lahetin hiukan teidan postia ja edella on vastaus, jos joku on kiinnostunut matkustamaan esim. Daramshallaan tai Ranskaan niitakin voisi suunnitella, on huvila Normandiassa ja siella voi olla meditaatio ja opetustilaisuuksia ja oleskelu huvilassa maksuton-ainoastaan matkat on omaan piikkiin, vaikka jo kesalla


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Neela - 11.05.2008 20:45:02
Voi Kiitos diamond kutsusta!  :smitten:

Kyllä tekisi hyvää viettää vähän aikaa meditoiden, mutta tämän hetken elämän- ja rahatilanne eivät salli.  :(

Mutta ehkä tulevaisuudessa... kyllä vain, toteuttamisen arvoinen idea.

- Kiitos  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 11.05.2008 23:53:07
Ohoh! Mitäs jos viettäiskin synttärit Normandiassa eikä Riikassa kuten olen suunnitellut.

Mutta maksaahan ruokakin jotakin... ???


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 11.05.2008 23:54:55
Diamond, itse olet ihana ja kiitos kutsusta  :smitten:
Aika näyttäköön  :angel:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 12.05.2008 01:02:47
Eihan Suomesta pitaisi olla ongelma tulla vaikka rautateilla ja vietetaan Esmiraldan synttarit-tehdaan teista Shambhalan warrior-ruuatkin ovat ilmaisia kasittaakseni
ja viedaan hanet Laman luo ja pyydetaan siunausta ja pitkaa ikaa-jep nain tehdaan ja vuokrataan linja-auto-niin ei ole huolta mistaan,meditaatoita jne


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 13.05.2008 13:07:32
Olemme luvanneet jarjestaa tulevaisuudella matkan

Nyt jos joku on kiinnostunt lukemaan ja ymmartamaan viime paivien tapahtumia-ehka ymmartaa enemman taman tekstin kautta

Kun printtaa Googelille

Sambhala warriors
pystyy ymmartamaan nykyisia maanjaristyksia yms


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 14.05.2008 13:48:56
Mitka ovat Shambhala Kingdom'in paaperiaatteet
vapaasti kaantanyt Diamond  ;)
Korkea moraali, ei hyvaksy vakivaltaa, varkauksia, kostoa missaan muodossa, eika kateellisuutta.
Ei kayta toisen hyvauskoisuutta omaksi edukseen missaan muodossa.
On valmis olemaan oikeudenmukainen ja rehellinen "tiukoissakin tilanteissa" ymmartamaan ihmiskunnan virheet, historiassa ja nyt, hyvaksymaan omat ja esi-isiemme virheet.On valmis hyvaksymaan kaikki uskonnot ja uskomukset seka kaikki kansat siskoina ja veljina.
Shambhalan Kingdom on nyt omassa mielessamme vasta kehitysvaiheessa-joka on mahdollista toteuttaa-kun olemme valmiita edella olevaan muutokseen


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 14.05.2008 20:16:18
Kiitos diamond, kun käännät niitä tekstejä.

Tuon ylläolevan allekirjoitan mielelläni  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 16.05.2008 13:27:18

Long ago and far away,
A prophesy told of a day

When no more death on Earth we’d see
And balanced true to nature be.

And children laugh and dance, and swing,
As joyous would all people sing,

A new day dawn, a glorious spring,
And no more pain and love would sing.

…∞…

But as the Earth begins her birth,
And joyously we span her girth,

They spurn to see, and scorn with glee,
The painful lot in people be.

And though we hope that peace might stay,
Their hand from spreading death this day

They beat their drums to tone of war,
And conduct their deadly music score.

…∞…

And so we send the prophets hand
To spread the truth e’er out the land

But long ago it was foretold,
That even this their hands not hold,

And when they’d realize time and day,
So they would send rank death our way,

With famine, plagues and war to stay,
In hopes they’d face not judgment day.

…∞…

And so we turn our eyes this day,
And call the warriors out to play.

For they were sent long time ago,
To prepare for this their final show.

And sleep and wait and bide their time,
And work their way inside the line.

And hidden keep their spark un-shined,
Till we would call them with our mind.

…∞…

And so the warriors now we see,
Rise slowly, they had sleeping be,

And as the children round them scream,
And poverty spreads so obscene.

And rulers through the lands they rage,
And laugh obscene, at people caged,

A fire burns their eyes today,
For deeply will the rulers pay.

…∞…

And as they stretch, their hands abreast,
Full power claim them now’s their test.

And final warnings fail they to see,
The end times fast approaching be.

And as the warriors spread their wings,
Protection to God’s children bring.

And weak and old out from the cold.
And men and women into the fold.

…∞…

And now as warriors do take flight,
A battle glorious they do fight.

With shining sword they quickly free.
The mind’s of all so truth they’ll see.

And as the sword comes crashing down,
The leaders faces turn to frown.

For mobs of people dance and sing,
We see now all the truth you bring.

…∞…

And no longer will we play their tune,
And dance ‘neath their ungodly moon.

For we have seen the truth this day,
And no more will the piper pay.

And as the warriors turn to face,
The rulers who now stand disgraced.

One final warning we provide,
To stop the madness, stand aside.

And still the kings heed not the call,
Still they stand and tempt the fall.

But long ago it was foretold,
When warriors came the darkness fold.

So time long past, they finally see,
The warriors who had warned times three.

And as they waken from their sleep,
These rulers who thought light would weep,

These despots who had ruined our day,
With love in heart, they will repay.

And as the final battle’s won,
The warrior’s job is finally done.

For truth and justice they did come.
To win the day for kingdom come.

…∞…

And long ago and far away,
A prophesy told of this day.

When no more death on Earth there’d be
And balanced true to nature be.

And children laugh and dance and sing,
As joyous would society bring,

A new day’s dawn, for us to bring,
A warrior’s song for all to sing.



©2003 Michael
 
     
 



Posts in this topic


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 18.05.2008 17:52:59
Joo, tassakin on monta nakemysta ja jopa kiistaa erilaisten Buddha
lahkojen kanssa-ja ei missaan tapauksessa sotaista ja naisella onkin paljon valtaa, meidan nakemykset ovat edella esiteltyja jotka ovat myos HH Dalei laman hyvaksymia-siella myos uskonnot kehittyvat-kuten joka puolella
 Naista pidetaan Lootuksen kukkana  :o
 
The Shambhala Warrior
From the Tibetan Buddhist tradition:
a metaphor for a being known as a Bodhisattva.
There comes a time when all life on earth is in great danger. Great barbarian powers have arisen, unrestrained and blind with lust for power, loving not the earth, not her beauty, but only power. Although they amass untold stores of wealth and resources, they squander their holdings in massive preparations to annihilate each other. Sworn mortal enemies, they are intimately connected, like images in a mirror, and have much in common: weapons of unfathomable devastation and technologies that lay waste the world.

“ You cannot go to Shambhala for it is not a place. The Kingdom of Shambhala exists in the hearts and minds of the Shambhala warriors.”
So, it is now, in this time of danger, when the future of all beings hangs by the frailest of threads, that the Kingdom of Shambhala emerges.

You cannot go to Shambhala for it is not a place. The Kingdom of Shambhala exists in the hearts and minds of the Shambhala warriors. But you cannot recognize Shambhala warriors by sight, for they wear no uniform or insignia, there are no banners, crests or shields. And they have no barricades from which to threaten the enemy, for the Shambhala warriors have no land of their own. Always they move on the terrain of the barbarians themselves.

Now comes the time when great courage is required of these warriors, moral and physical courage. For they must go into the very heart of the barbarian power and dismantle the monstrous weapons. To remove these weapons, in every sense of the word, they must go into the corridors of power where the decisions are made and the weapons are devised and guarded.

The Shambhala warriors know they can do this because they understand that the weapons, however horrible their carnage and vast their reach, are "manomaya"—all these weapons and all their devastation are created by the human mind. So they can be unmade by the human mind.

The dangers that threaten life on Earth do not come from evil deities or malevolent extraterrestrial powers. They arise directly from our own choices and relationships. So the Shambhala warriors must go forward to defeat them with only two weapons of their own.

The weapons of the Shambhala warriors are compassion and insight. Compassion moves us to act on behalf of other beings, from the fire of our hearts, yet by itself its heat can burn us out. So the second weapon is needed as well: insight into the interdependent, co-arising nature of all things. This lets us see that the battle to be waged is not between good people and bad people, but rather, that the line between good and evil runs through every human heart. With insight we realize that we are interconnected, and that each act undertaken with pure motivation affects the entire web, bringing consequences we cannot measure or even see. Yet insight alone can be too cool, so to proceed with strength and clarity, we need the fuel and fire of compassion, of our openness to the world's pain.

Used skillfully and courageously, these together are the only tools available to the Shambhala warrior to disarm the weapons of the barbarians and bring into being the kingdom of Shambhala. Armed with these weapons and single-minded intention, these warriors will bring their kingdom into being.

This legend of the Shambhala warrior, of the bodhisattva path to disarming evil and creating the reality of peace, is available to us, and valuable to us, as we face the unprecedented challenges


Toivottavasti ymmarsit-kysymyksessa on ainoastaan sisainen sota, ihmisen oman mielen muuttaminen-jotta paasisimme parempaan yhteiskuntaan
 
 


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 18.05.2008 20:22:19
Ainoat aseet, jotka ovat luvallisia ovat compassion&love, ja jos naiset eivat saisi olla mukana-miten minut on paastetty????
Mutta, on totta etta kuten jokaisessa uskonnossa on sivuteita, Suomessakin Luterilaisten lisaksi en nyt heti muista kuinka monta sivutieta, Helluntalaisia, Jehovantodistajaa jne
Tama on uusimpia jakautumisia, vasta 1.02.2008 perustettu-ja todella nama edella mainitut asiat ovat tarkoitus vieda eteenpain-poistaa ensimmaiseksi uskonnoista johtuvat kiistat-joka ei taidakkaan olla helppoa :-\
Aloittaa sisainen muutos, jotta voisimme muuttua ulkoisesti-joka on ajatusten vapauttamista menneisyyksista-vanhoista ajattelumalleista


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 18.05.2008 23:38:19
Niimpa,itse olen niinsanottu Shanbhalan warrior-se on oikein kivaa hommaa, saa tarkastella ihmisten kayttaytymista, huomioida epakohtia
auttaa al Goorea, jos joku heittaa roskan kadulle, warrior ei sano mitaan-vaan menee ja nostaa sen itse-kaikenlaisia pienia esimekkeja-nainen valitsee huonekalut kotiin-korkea moraali on ensimmainen ehto.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 19.05.2008 14:39:40
Olet aivan oikeassa, jokainen pikku teko on myonteinen-mina en varmasti ole mikaan "Tantra maisteri"  ;D
Mutta jokin kai se kiehtoi tassa teoriassa-joka todella on levittamisen arvoinen juttu-mutta myos myonnetaan naisellinen Jumaluus-ei enaa vanhoja pappoja tai lamoja yms tulevaisuuden uskomuksille-ne ajat on ohitse.
Nyt tassakin Kakachakrassa on julma sivuhaara-jonka on saatava pois hinnalla milla hyvansa ns. Dorhe Shugden-tama sisaltaa Vastikaa-joka on ollut Hitlerin periaatteita.
Buddhaismi tekee paljon tyota poistaakseen hanet areenoilta, Tiibettilaiset ja Dalei Lama ovat myontaneet taman julman sivuhaaran olemassaolosta-joilla ei ole mitaan tekemista oikean Kalachakran kanssa.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 19.05.2008 17:16:46
http://www.natha.fi/ajankohtaiset/SunnuntaiMeditaatiot.htm

Liittyykö k.o. sivun Shambala-meditaatio tähän samaan teemaan?
Onko kellään kokemuksia tuosta ko 19. meditaatiosta  ??? :)
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 19.05.2008 19:45:19
Kylla, kylla kuuluu-silloinhan sekin on levinnyt sinne-hienoa.
Meditaariossa on mahdollisuus saada inspiraarioita ihmisen luomistyolle
mita minua in opetettu.
Ilmeisesti on paljon haaroja tahan uskomukseen, koska Shambhaka myytissahan on nainen mukana.
Naisen feministinen energia auttaa loytamaan-kuten Lotuskukka-uuden energian-josta alkaa tama Shambhala Kiingdom-joka on visuaalinen-uusi yhteiskunta, parempi huominen
Eika siina tarvitse olla Budha-vaan ihan tavallinen ihminen...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 19.05.2008 20:08:56
Kiitos vastauksesta diamond  :)

Taidanpa tavallisena naisena piipahtaa jonain sunnuntaina tutustumassa tuohon tilaisuuteen  :smiley6600:
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 21.05.2008 19:17:21
Kylla, kylla kuuluu-silloinhan sekin on levinnyt sinne-hienoa.
Meditaariossa on mahdollisuus saada inspiraarioita ihmisen luomistyolle
mita minua in opetettu.
Ilmeisesti on paljon haaroja tahan uskomukseen, koska Shambhaka myytissahan on nainen mukana.
Naisen feministinen energia auttaa loytamaan-kuten Lotuskukka-uuden energian-josta alkaa tama Shambhala Kiingdom-joka on visuaalinen-uusi yhteiskunta, parempi huominen
Eika siina tarvitse olla Budha-vaan ihan tavallinen ihminen...

Mielenkiinnolla ole lukenut tästä Kalchakrasta ja voinkin nyt jo sanoa, ettei sekään kuitenkaan ole kuin vanhempaa opetusta siitä uudesta, joka on nimeltään Karuna. Ja siitä löytyy aivan suomenkielinenkin opetuskokonaisuus saman nimiseltä foorumilta, jossa sitä on modifioitu tämän ihmistietoisuuden tarpeisiin, jota olemme nyt tänä aikana muuntamassa.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2008 00:18:34
Kiva kuulla sinuakin, Kaarina! Kuulitko kun huhuilin sinua?

Joka tapauksessa olet varmaan nyt asiassa tässä...

Diamond! Olen edelleenkin etsinyt sitä kirjaa, jota tässä kaipailen Shambalasta, koska siitä löysin erään mielenkiintoisen huomion. Palaan...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 22.05.2008 00:46:13
Kiva kuulla sinuakin, Kaarina! Kuulitko kun huhuilin sinua?

Joka tapauksessa olet varmaan nyt asiassa tässä...


No, taisinpa kuulla, koska oli "pakkokin" tulla nyt tänne. :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.05.2008 11:21:38
Kiitos kun olette auttaneet, mina menen 1.07 meditoimaan Ranskaan ja olen jo jarjestanyt ensimmaisen ryhman-joten on ollut hiukan kiire-palailen asiaan


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Atomi - 22.05.2008 11:24:41
Tämä ketju on todella mielenkiintoinen. Pitänee ryhtyä tutustumaan asiaan ihan kunnolla heti kun aika antaa myöten. Taidan pistää palan itsestäni Diamondin mukaan Ranskaan meditoimaan. Hengessä mukana siis.  :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.05.2008 17:55:39
Toi oli hyva  ;D  ;D  ;D
Luulen, etta aukaisemme Ranskan puolelta jonkinlaisen yhteyden tanne
Esmiralda-mista kirjasta puhut-en muista(en nakojaan kerkia keskittymaan tarpeeksi)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 22.05.2008 22:48:47
.. ja juna kulkee vaan, kulkee - on suunta tuonne Pohjoiseen  ;)

MIE-LEN-KIIIN-TOIS-TA  :D
Lainaus
KALACHAKRA

The Kalachakra tantric system contains not only an extensive religious practice system, but also medical knowledge. At the core of the system is the very familiar concept of 'as above, so below', the correspondence of the outer universe with the inner physical and mental processes in humans. It describes the interaction of human and cosmic phenomena with time and builds a complete system of Indian astrology.
Interestingly enough, this tradition contains all elements of Indian astrology, but merges it with Chinese principles. The Tibetans started to adopt the 60 year cycle in 1027, as it was taught both in the Kalachakra tantra and the Chinese tradition.

Some very interesting info can be found on www.tibetan-astrology.net and about Kalachakra astrology and astronomy, the website Kalacakra.org is probably the best of the web.
http://kalachakranet.org/ta_tibetan_astrology.html


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 23.05.2008 09:03:56
Tassa on myos taman vastikan ollut vaarinkaytto-joka varmaan jossain vaiheessa tarvitsee lisaselvitysta-mutta ei nyt-kun tarkoitus on love&compassion!
Minulle on sattunut aivan kummallisia yhteensattumia kun nyt olen haroitellut Khalachakraa esim. eilen tai oli jo muutaman paivan mielessa miten harjoitella oikein Gundaliinimeditaatiota.
Eilen tuli tyopaikalleni ihminen joka on ollut Tiibetissa-sattumalta  :D ja sattumalta aloin puhumaan kivien energioista ja sattumalta puheemme liukui Gundaliinienergiaan  ;D
Han neuvoi minua perinpohjin ja lahetti jopa e-maililla sopivan musiikin tahan harjoitukseen  ;)-eli se symbolisoi niin vahvasti henkisen kehittymisen tieta-saat mita tarvitset.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 23.05.2008 12:09:45

Minulle on sattunut aivan kummallisia yhteensattumia kun nyt olen haroitellut Khalachakraa esim. eilen tai oli jo muutaman paivan mielessa miten harjoitella oikein Gundaliinimeditaatiota.
Eilen tuli tyopaikalleni ihminen joka on ollut Tiibetissa-sattumalta  :D ja sattumalta aloin puhumaan kivien energioista ja sattumalta puheemme liukui Gundaliinienergiaan  ;D
Han neuvoi minua perinpohjin ja lahetti jopa e-maililla sopivan musiikin tahan harjoitukseen  ;)-eli se symbolisoi niin vahvasti henkisen kehittymisen tieta-saat mita tarvitset.

Niinhän se tavallaan aina tapahtuukin jokaiselle eli löytää ensin sellaisen tavan meditoida tai muutoinkin löytää tiensä sisäisyyteen, mitenkä on tahtonutkin sen oppia. Eli eilen juuri, kun olin menossa nukkumaan niin tunsin kuinka tämä omakin opettajani eli korkeampi tietoisuuteni, teki juuri niitä samoja energiaharjoituksia kuin minäkin aikoinaan yritin, mutten osannut. Eli tavallaan sen jälkeen, kun sain yhteyden tämän Karunan teoilla siihen omaan opettajaani niin saan suoraan kaiken minkä tälle tielleni tarvitsen. Eli se taika tämän päivän opetuksilla - eli erotuksena entiseen - on, ettei mitenkään tarvitsekaan enää tehdä vaan tavallaan kaikki ON. Jotenka sen tahdoin sinullekin vain kertoa, diamond, koska olemme kiinni jo samaan lähteeseen. Kalachakra todellakin nimittäin on tämän Karunammekin "juuret" ja nyt, kun olen lukenut tätä ketjua niin ymmärrän senkin, minkä takia tämä Karunamme paljonkin nopeampi tie sinne kotiin on. Eli sen tähden, koska tässä ei enää tehdä mitään vaan ainoastaan ollaan jo - antaen korkeamman tietoisuutemme vain tekeytyä siksi täällä maan päälläkin, mitä se "taivaissakin" jo on.

Ja sen se kyllä tekee aivan oman tekonsa teoin, sillä sitä kukaan ihminen ei kuitenkaan osaa tehdä oikein. Eikä sen tähden tarvitsekaan kuin olla, kuten on ja antaa sen tehdä loput, koska se riitti itsellänikin aluksi, kun vain otin sen aidon Rauhan ja Rakkauden energioinani tänne sydämeeni ja annoin luvan, että tee se nyt eli vie minäni kotiin. Ja niin se tavallaan tekikin sen jo mutta nyt autan siihen tielle muitakin. ;) :smitten:

Sydämellinen kiitokseni sinulle tästä ketjusta, jolla löysin tielleni taas uuden ulottuvuuden.  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 23.05.2008 17:19:52
Kiitos itsellesi :smitten:

Naisesta viela lisaa..hanhan on Lootuksen kukka, ja kaikki elama oikeastaan on hanen vastuullaan, miksi nainen synnyttaa-eika mies?
Miksi nainen saa miehen hullaantumaan itseensa..jos vain haluaa..hoitaa, ruokkii ja kay toissa
Muuten Suomalaisethan olivat(ovatko vielakin)Shamaanikansa, luonto ja runous, kaikkihan osaa Vakaa Wanha Vainamoinen, meissa on sita jotain...

Pienet yllatykset jatkuvat, tanaan sain ilmaisen kokovartalo hierronnan-kaikki liittyy Kundaliiniin  ;)

Kiva, kun jatkatte tata ketjua ja olette "omatoimisia" ja erikoisesti Nti Ajalle, joka vastasi puolestani svastikasta-jota todella on vaarinkaytetty!!!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 23.05.2008 17:29:19
Muuten, mina en mene nukkumaan ilman Tiibettilaista teeta-joka rauhoittaa ja on suolistolle erittain terveellista-en ole viela asiantuntia heidan laaketieteesta, mutta varmasti perinteissa on paljon hyvaa-joka pitaa kaivaa uudestaan esille
Ja tuli viela mieleen sateenkaari magic-muistan vanhempieni puhuneen minulle lapsena, etta kun on sateenkaaren alla-se tuo onnea-toi tieto on kulkenut vuosisatoja "suullisena" ilmeisesti-mista lieneen on saanut alkunsa, muistin vain-sateenkaaressahan on kaikki chakrojen varit.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 23.05.2008 20:42:21
Toi oli hyva  ;D  ;D  ;D
Luulen, etta aukaisemme Ranskan puolelta jonkinlaisen yhteyden tanne
Esmiralda-mista kirjasta puhut-en muista(en nakojaan kerkia keskittymaan tarpeeksi)

Muistelin, että kyseinen kirja oli 'Kultavuoren Shamaani´Olga Kharitidi, mutta siellä puhutaankin Altain Belovodiasta. Heidänkin henkiset johtajat kun pitivät Altaita kaikenlaisten uskontojen keskusalueena.

Jotenkin kummasta syystä palaan usein tuohon kirjaan. Se vain vetää. En tiedä onko Olgan kirjoittamissa tiedoissa mitään yhteyttä Kalachakraan. Hänelle kerrottiin mm. Ensimmäisestä säännöstä näin:
"Sinun on tietoisesti harkittava jokaista elämäsi ratkaisua, oli se miten suuri tai pieni hyvänsä. Aina kun sinun on päätettävä jotain, kysy itseltäsi täyttääkö valintasi viisi ehtoa. Jos yksikin ehto jää täyttämättä, sinun on etsittävä toisenlaista ratkaisua. Siten pysyt aina oikealla polulla. Nämä ehdot ovat TOTUUS, KAUNEUS, TERVEYS, ONNELLISUUS JA VALO!"

Eipä silti. Huomaan että huomenna minäkin olen menossa Henkisen kasvun päiville ja huomasin, että sielläkin käsitellään tiibetiläistä maailmaa. :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 23.05.2008 21:39:29
No niin Esmiralda,tuo teksti kuullostaa hyvin tutulta taman Olga Kharitidi, mutta naihin ja tuleviin ja menneisiin kysymyksiin vastataan viimeisesti Ranskassa ja jotenkin tahan linkkiin yhdistyn-he ehdottivat videokameraa
katsotaan nyt miten onnistutaan saamaan linkki.
Olin juuri yhteydessa Ranskaan ja ensimmaiseksi suuret kiitokset kiinnostuksesta-joka on "energiaa liikuttavaa"
ja tarvitsemme jokaista tukiaa, jotta saisimme paremman huomisen(Shambhala Kingdom)
Siella minulle luvattiin tapaaminen Laman kanssa-joka on saanut aikaiseksi tuulen  :o-onkohan han oikea shamaani-haha
Esmiralda, anna sen kirjan nimi englanniksi-joskus nimet muuttuvat Suomessa sinne sopivammiksi-toi teksti on minullekin tuttua-jostain-olen lukenut niin paljon kaikki vapaa-ajat, etta olen vahintaan sekaisin


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 23.05.2008 22:26:23
Tässä linkki sinulle Olgasta ja hänen kirjastaan. En tiedä onko hän kirjoittanut enempää kuin yhden.

http://www.cygnus-books.co.uk/master-of-lucid-dreams-olga-kharitidi-p13508.html

Minua kiinnosti hänen kirjoittamansa maailma josta löysin kummallisen yhteyden kaikkeen siihen, mistä myös Michael-kirjat (esim.) kirjoittaa ja silti hän on aivan toisella puolella maailmaa, tosin nykyään USA:ssa. Sekä yhteyden myös Gurdjieffiin, joka minuun on kolahtanut. Gurdjieffhän vieraili kaikissa mahdollisissa mystisissä paikoissa haluten oppia kaiken mahdollisen käyden luostareissa, jonne hänet vietiin sidotuin silmin, koska nykymaailma ei pystyisi ottamaan kaikkea sitä vielä vastaan. Tämä siis joskus 1940-luvulla.

Mutta en todellakaan tiedä onko tällä yhteyttä siihen, mihin sinä olet menossa tutustumaan.

En vain voi muistaa vielä kirjaa josta luin noita sinun juttujasi...se tulee...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.05.2008 02:42:15
Kuka on kiinnostunut lahtemaan Tiibettiin Lokakuussa-kerron hinnat kun saan-se tehdaan perusteella Kalachakra, hintaan tietsti kuuluu matkat, majoitus ja retket Laman johdolla-lahetan teille taman Laman cv:n-joa on taaltapain lahtioita, vai yritanko Israelista?


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 24.05.2008 09:09:57
Eiköhän se eläne valtamerten sydänaalloilla... Meinaan tuo Kristukseksikin kutsuttu!  :angel:

http://images.epilogue.net/users/yeechi/pisces.jpg (http://images.epilogue.net/users/yeechi/pisces.jpg)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 24.05.2008 10:31:15
Kristus ei olekaan mikään esine tai ihminen tai muukaan materia vaan se on tietoisuutemme yksi taajuus,jonka tuottamiseen kuuluu kärsimys sitä kautta, kun ihminen elämästään luopuu.  :)



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 24.05.2008 11:43:01
Kristus ei olekaan mikään esine tai ihminen tai muukaan materia vaan se on tietoisuutemme yksi taajuus,jonka tuottamiseen kuuluu kärsimys sitä kautta, kun ihminen elämästään luopuu.  :)



Kosmoksen ytimestä mittaamattomiin maailmoihin ja niiden allekkin ulottuvat sen laulujen väreilyt....

Tai voisihan se olla jonniinlainen keskusyksikkökin tässä elämän luomisprosessuurissa...  ::)



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.05.2008 11:44:58
Kaarina-veit sanat suustani-sen paremmin ei voi sanoa-Ntiaika lahetin myos vastauksesi Paris Hiltonista eteenpain-ne vaan jotenkin sattuu..oikein ja myos Mio-han todella ei ole tavaroissa-ehkapa juuri valtameren aalloilla!!!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 24.05.2008 11:50:08
Totta, Mio, tällä hetkellä se nimittäin jo ON se keskusysikkömme, jonka teoilla tämä uusi maailmankaikkeus aloitettiin jo! Eli luomisprosessi on jo siinä vaiheessa, ettei enää vanhoilla tavoilla ole juurikaan tulevaisuuteen vaikutusta vaan kaikkea uutta ilmentyy jatkuvasti juuri sen takia, ettei tuohonkaan prosessiin sitä kärsimystä enää tarvita. Jotenka se aitokin myötätunnon energia eli aktiivisena, on toteutunut nyt. Ja tiibetiläisittäin sanottuna sen toteuttaja ei olekaan enää pelkästään se Avalokiteshavara vaan itse Buddhammekin on siihen itsejään jo yhdentänyt. Eli länsimainen kristinusko ja itämainen buddhalaisuus yhdessä ovat se aktiivinen myötätunto, koska yhdensivät jo rakkautensa sekä viisautensa ja niiden yhteisellä työllä jatkamme nyt.  ;)
:smitten:

Karuna on sanskritin kieltä eli tiibetiläistä alkuperää sanoinakin ja tarkoittaa aktiivista myötätuntoa kaikkeuden sieluja kohtaan.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.05.2008 17:17:03
Astrologia voi olla henkista vakivaltaa, noyryttavaa vaarinkaytettyna?????????????????
Astrologia on loukannut minua ihan helvetisti??? samoin tantra??????
Laumasielun vaellukseen uskoi Hindu?????
Mita yhteytta nailla on Kalachakraan-ihmettelen  :idiot2:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 24.05.2008 17:21:35
Onhan tietoisuus kuitenkin sellaisenaankin jo niin ihmeellinen, että se puhdistuu ihan kuin itsestään kaikesta sellaista uskomus- ja väärinymmärrysten ajatusmaailmoistaan, joilla ihmiset ovat pelkojaan kaikkea uuttakin kohtaan aikaan itseilleen saaneet. Joten ehkä tässä siitä vain oli kysymys.  ;) :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 24.05.2008 20:19:09
Tuota...

kävin tässä Henkisen kasvun päivillä pari kolme luentoa kuulemassa, etupäässä kiinnostuneena buddhalaisuudesta.

Tässä päivän anti, jonka nielaisin:

" Muuntaa opetus (mikä tahansa) ajatuksella oman olemuksemme virtaan."  :smitten:

Ja ...

kysyinpäs teosofisten kirjojen myyntipöydän ääressä, jos mitään löytyisi Kalachakrasta. Mies raapien päätään, ehkä tietäen asiasta tai sitten ei, sanoi, että eipä juuri ole suomeksi käännettyä kuin yksi.

Sain käteeni kirjanTiibetiläinen astronomia ja astrologia.  ;)

Siis kuten ntiAika tuolla ilmaisee, tässä yhteys.

Ja annan hänelle anteeksi poltinmerkki-ilmaisun. Uskon, että jokainen olemme niitä täynnä, sanoisin niitä hieman lempeämmästi 'leimoiksi'. Ei se mitään. Jos näemme tai tiedostamme ne, voimme aika helposti ottaa ne pois. Jos emme, emme vain niitä näekään ja jos emme tiedosta niitä, niin haittaako ne.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.05.2008 22:17:54
OK, POLTINMERKKEJA???????
En oikein ymmarra mista puhut-varmaan Dorje Scgogenin Kalachakrasta-JOTA ME VASTUSTAMME-sehan on Natsismia-josta jo aikaisemmin puhuin.
Tietysti annamme anteeksi ja jokainen tekee niinkuin haluaa-emme varmasti tassa pakoiteta ketaan ja aukaisemme linkin kun saamme ja kerkiamme-ettei tule vaarinkasityksia
Kiva Esmiralda, etta sinullakin on ymmarrys seurata syyn ja seurauksen lakia-kirja tuli luoksesi


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 25.05.2008 16:54:29
On onneni, etta varoitin jo ajoissa tasta Dorjesta.
Tiibet yrittaa saada sen pois laillisesti-heilla on enemman kun tarpeeksi sen "mustan tantran" kanssa-munkkeja on "havinnyt"Tiibetista ja muita ihme juttuja.
Todella on monta erilaista Kalachakraa ja nainen on kaikkea muuta kuin koira-missa se lukee???
Kuten on monta erilaista muutakin uskontoa.. joten todella pelastyin, etta mita olet lukenut ja mista, kun tassa on jo ensimmaisella sivulla selvitys kaikkien uskontojen hyvaksymisesta ja lisaan naisten ja miesten tasa-arvosta-ja se tulee olla kirjoitettu meiden web'iin, tantroissahan on tarkoitus olla itsensa kehittamisesta-TAITEELLISESTI-MUTTA kun kaikessa taytyy olla se common sence, pysya silla kultaisella keskitiella ja AINOASTAAN silla-minua varoitettiin tarpeeksi ajoissa ja varoitan uudelleen-PYSYKAA POISSA MUSTASTA MAGIASTAja lisaan, etta kaikilla on oikeus individualiseen ajatteluun, jokaisella on oikeus siihen ja terveeseen itsetuntoon.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 25.05.2008 17:17:24
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 25.05.2008 18:18:36
Tuo mustan ja valkean ero kun on hieman häilyvä käsite niin kalastin netistä näkemystä niiden tantrisista versioista ja tämmöistä löytyi:

During the ordinary sexual contact the Intellectual Animal spills millions of Solar Atoms of very high voltage. These are immediately replaced by billions of Satanic Atoms from the Secret Enemy, and these are collected from within the Atomic Infernos of the human being by means of the process of contraction (orgasm) of the sexual organs after the coitus.

When the semen is not spilled, then the Solar Atoms return inward and upward through Ida and Pingala. Then the Solar Atoms extraordinarily multiply in quantity and quality.

However, the spilled semen (which the Black Tantrikas reabsorb through their urethra by extracting it from within the vagina) in fact, has already converted itself into a frightful accumulator of Satanic Atoms.

When these types of abnormal Satanic Atoms intend to rise up to the Golgotha of the Father (the Brain), they violently are cast down against the coccyx by the Three Akashic Breaths that work in Ida, Pingala and Shushumna.

These types of seminal malignant atoms are precipitated through Ida and Pingala. They violently struggle in order to reach the brain; however all of their efforts are useless because the Three Akashic Breaths cast them down against that region of the coccyx where a Malignant Atom has its habitat and also the power to place the abominable Kundabuffer Organ into activity.

http://www.gnosticteachings.org/the-forms-of-tantra (http://www.gnosticteachings.org/the-forms-of-tantra)

Tässä vähän hämää tuo orgasmin merkitys, että jos se tulee niin tuleeko miehistä silloin itse perkeleellisten voimien suoltaja!   :buck2:

Kun onhan sillä luontevampiakin merkityksiä kuin jonniinsortin saatanallisten atomien kanssa vehtuu...

Noh, tääkin on taas tätä egopuuroilun suota, joten antaa olla..


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 25.05.2008 19:19:28
Jahhaah-vai pitaisi meidan viela ajatella atomeja, kun...hahaha
Eikohan suurin osa rakastele kuten tavalliset ihmiset-ei mene pilkun viilomiseksi-pitaisikohan kysya haha


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 26.05.2008 11:52:56
Esmiralda ostitko muuten sen kirjan?

Mielestani Esmiraldalta irtosi juuri ne oikeat sanat
Muuttaa opetus(mika tahansa) ajatukselta oman olemuksemme virtaan.
Luin monta kertaa taman Ntiajan antaman linkin-sehan on taysin hullua ja siirtaa ajatukset ihan muualle
Kukaan normaali ihminen ei tuommoiseen suostuisi-common sence!!!Seksuaallisuuttahan meilla pidetaan kauniina ja hyvana asiana-jos molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita ja taas common sence


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 26.05.2008 16:29:39
Ja maa oli mustana tyhjyydestä ja täynnänsä lohikäärmeen hengitystä

kunnes valo heräsi valaisten naisen paljaitten kasvojen hunnutetun uniharson.....

 :vesta:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 26.05.2008 16:46:46
Minkäs sille voi kun asiat tulevat kuin kutsusta...  :idiot2:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 26.05.2008 17:08:06
Saatanakin toisaalta tarkoittaa sitten Jumaluuden kosmisaineellista heijastumaa, joka on syntynyt ympyränhalkaisijan ylösalaisin käännetystä yhtälöstä, jotta kannattaakohan sinne mehtään sitten huuella...

And the original Archangel or possessor of the command of the heavenly host, is call'd the Devil or Satan and his children are call'd Sin & Death.

http://www.levity.com/alchemy/blake_ma.html (http://www.levity.com/alchemy/blake_ma.html)









Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 26.05.2008 17:37:09
Lainaus
Muuttaa opetus(mika tahansa) ajatukselta oman olemuksemme virtaan.

siis ihan mikä tahansa opetus? haluatteko varmasti omaan olemukseenne minkä tahansa opetuksen...

 :buck2: :buck2: :buck2:

olen ainakin varoittanut. muuta en voi tehdä, kun jokainen tekee valinnat itse...
 
ps. kannattaa varmaan tutustua hinduismin historiaan, buddhalaisuus on peräisin hinduismista, mistä symbolit ovat peräisin, ja onko tarkoituksena "sytyttää nainen palamaan"....


jos suomennatte tuon tekstin, huomaatte nainen = mudra , mudra = sinetti , leima


eli....palava svastika :buck2: hyvän onnen leimasin.


haluatteko olla natseja?


tantrinen astro logia   (tantra - verkko, kudos)

verkon tähti tieto

verkon tuli-viisaus

eli kuinka sytyttää verkko palamaan....eli "maailma tulessa", maailmanloppu


tantra - karman kudos  .....ja tantra pyrkii vapautumaan karmasta polttamalla naisen


nainen = karma mudra ----- saatanan sinetti.



siinä teille tähtitietoa!



Älä vieäntele lauseita!  ;) Tai saahan sitäkin tehdä. Mikä tahansa opetus voi olla sitä mihin sinulla on yleensä kiinnostusta ja mitä alat mieltämään, eihän me kaikkeen tartuta. Ja jos ajatus ei sitä hyväksy, sitä ei pääse siihen virtaan, vaan se heitetään toki pois.

Tuo lause oli buddhalaisuudesta luennoitsevan esittelijän lause, ainoa jonka kirjoitin muistiin.

Joten luotan ihmisen omaan ajatteluun ja valintaan. Huonokin valinta voi opettaa enemmän kuin se 'hyvä'.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 26.05.2008 17:53:22
Lainaus
jotta kannattaakohan sinne mehtään sitten huuella...

voisitko tarkentaa mihin viittasit tällä?

No kuten sanottu on; ihminenkin katsoo ja kutsuu vain kuvajaistaan luonnon peilistä..

Valosta kun se varjo myöskin lankeaa  :-*

http://www.blavatsky.net/magazine/theosophy/ww/additional/christianity/Satan-Jehovah.html (http://www.blavatsky.net/magazine/theosophy/ww/additional/christianity/Satan-Jehovah.html)



Otsikko: kirkasta pölyä
Kirjoitti: Mio - 26.05.2008 18:21:20
Lainaus
No kuten sanottu on; ihminenkin katsoo ja kutsuu vain kuvajaistaan luonnon peilistä..


annan anteeksi sinulle leimaamisen vaikka et sitä pyytänytkään...

Vai niin.. ja saisinko vielä kysyä miksi? minutkin kun on pyynnöstä kutsuttu näihin kehiin... ja jos olen sattunut jälkiä sitten jättämään niin toivottavasti niistä on jotain hyvääkin vielä joskus löydettävissä.

Armon kun saisi vielä kunnolla laskeutettua niin vois vielä joskus levätäkkin.....



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 26.05.2008 18:57:18
Yksi avaruusraketti kiitos   :idiot2:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 27.05.2008 16:50:33
Hetkinen, mina asun Israelissa ja PALVOISINKO NATSISMIA?????
Kuten kirjoitin ensimmaisella sivulla-NE OVAT PERIAATTEEMME-eika mikaan muu-annoin vapaasti linkkeja
enka lukenut kaikkea-mita missakin on sanottu ja vaannetty ja ehka kaannetty!!!
Vielakin toistan, etta tama on vasta perustettu Helmikuussa 2008
Symbolikielta voi kayttaa ihan vapaasti-koko elamahan on mielestani symboleja, mutta pitaisi ottaa myos tama sisainen viisaus kayttoon, joka on perusasioita elamassamme.Kaikestahan opimme-ehka myos saatanasta-joka on toinen puoli itseamme.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 27.05.2008 16:58:26
Muuten Ntiaika-muistan kun ITSE alussa kysyin onko tama Naztsismia-alussa luin kaikki tekstit ja mieleni imi niin hyvat kun pahatkin asiat ja kysymyksia riitti, mutta minut ojennettiin heti.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 27.05.2008 23:44:50
Nyt itse vastasit edellisella sivulla , ketka Lannessa ovat ruoan palvojia ja seksin palvojia-Saksalaiset ensimmaisena sinne ryntasivat ja imivat svastikasta mika HEILLE sopi-Tama Dorje Scudgen on alun perin ollut juuri Saksalainen ja "kaantynyt"munkiksi-ajaakseen omia mielenkiintoja lapi-Talla ei ole mitaan tekemista oikean Kalachakran kanssa-H.H.Dalei Lamahan on poistanut hanet Tiibetista-ja munkkiryhmista.
Buddhalaisten mielesta Hindit ovat royhkeita ja raakoja uskonnossaan-joten nailla kahdellakaan ei ole mitaan tekemista keskenaan. Oletteko huomanneet kun Buddhalainen puhuu(ei valttamasti munkkikaavussa)-han varoo satuttamasta toista sanoillaan-ettei saisi huonoa karmaa-pieni esimerkki.
Kerroin hiukan tunteistanne ja myos ymmartavat, etta sehan on ihan selvaa, kun asuu lansimaissa ja vaikutteita on monenmoista.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 28.05.2008 00:54:32
Kaikkihan me olemme vapaita kuin taivaanlinnut-meista itsesta se riippuu.
Suosittelisin sinun lopettamista noista lukemisista vahaksi aikaa-ettet joudu vaarille raitelle.Nuku hyvin ja yrita syventya sielusi puhtaimpaan minaan-sielta varmasti saat oikeat vastaukset.
Myotatunto on todellista, jos vain haluamme nahda sen.
Kaikkea hyvaa sinulle.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 28.05.2008 22:49:25
Lansimaiset miehet apinoita, onhan Kalachakrassakin laisimaisia miehia, esim.Norjasta, USA:sta, Belgiasta
Sanoisin, etta pitakoon turpansa kiinni-nain rahvasta kielta kayttaen ja musliimeista-he saavat pitaa 4 naista
Mitenkohan se homma onnistuu, mutta jos kysyisin painvastoin-saako musliminainen pitaa 4 miesta-sehan on perheen hapaamista-ja sellainen tuhon oma nainen laitetaan sakkiin ja kivitetaan kuolliaaksi-kai olette nahneet naita leffoja-joten me olemme hyvin sistia porukkaa-ei varmaan erottaisi Suomalaisten joukoista


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 29.05.2008 17:41:11
Minä kun EN haluaisi samaistua mihinkään, en edes sanaan ihminen - noh, korkeintaan sanaan henki    :-*
Samaistumisessahan juuri menettää OMAN vapautensa  ;)
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 29.05.2008 18:33:37
Minä kun EN haluaisi samaistua mihinkään, en edes sanaan ihminen - noh, korkeintaan sanaan henki    :-*
Samaistumisessahan juuri menettää OMAN vapautensa  ;)
 :smitten:

No, tuohan taitaakin ihmisellä olla ehkäpä se suurin pelko eli menettää se oma vapaa tahtonsa, joka kuitenkin on pakollinen aina silloin, jos tahtoo totuudellisestikin kohdata sen oman Jumalansa kasvoista kasvoihin. Sillä se vapaa tahto nimittäin on ihmiskunnalle se suurin este päästä tietoisuudessaan korkeammalle, koska silloin, kun se on annettu jokaiselle yksilölle niin tarkoituksena olikin vain tehdä omia kokeita siitä, mitenkä kykenisimme valitsemaan elämässämme asioita siten, ettemme vahingoittaisi sillä omalla tahdollamme kokonaisuutta. Mutta hyvin harvoin ihmisten alemmat mielet ovat siihen kyenneet niiden omien halujensa tähden, jotka sijoittivat AINA ensimmäiselle sijalle, koska kuvittelivat SEN olevan se onnen lähde, kun saavat vain itselleen jotain.

Vaan kaikki kuitenkin tietävät senkin, mitä tarkoittaa pyyteetön rakkaus, mutta kuinka moni totuudellisesti olisi valmis tekemään sen mukaisia asioita. Koska se AINA tietäisi sitäkin, mitenkään ketään erikseen sormellani nyt osoittelematta, että luovuttaisimme kaiken elämämme suunnittelemisen ja kaikki toiveet sekä muutkin alemman mielemme tahtoa kuvioivat halut, sen korkeamman tietoisuutemme NYT-hetkeen. Sillä SE tietää kuitenkin aina paremmankin tulevaisuutemme kuin alempi mielemme koskaan edes osaisi unelmoidakaan, koska silloin aidostikin tapahtuisi sellaisia asioita kuin tässä Kalachkrassa tai Karunassakin sanotaan eikä silloin kukaan tai mikään mahti maailmoissamme enää koskaan toisi elämäämme kärsimysten pisaraakaan vaan saisimme ikuisen vapauden.

Mutta mitenkä sitten tehdään se vapaasta tahdostamme irtautuminen, kun se on kuitenkin ihmiselle niin vaikeuksia tuottava juttu? Ja vastauksenikin on ilmeinen, koska sekin jo ON teille lahjaksi annettu tämän Karunamme teoilla, jotenka enää jää ainoastaan se tien löytäminen. Jotenka sen tulee teille sanomaan sellainen henkilö, joka jokaiselle on tuttu eli itsenne.  ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 29.05.2008 18:37:43
Olet aivan oikeassa Ippulska, asiahan on niin, etta meidan pitaisi olla vapaita kaikesta riittihommasta, mutta tunne, etta on samanlaisesti ajattelevia ihmisia ihan joka puolella, hengellisesti toisiaan tukevia.
Samaistua mihinka???
Ulkopuolisesti emme nay-vain ajattelemme moraalisesti samanlaisesti saadaksemme paremman yhteiskunnan
Ei meista kukaan kayta Buddhapukuja, vai onko yhteenkuuluvuuden tunne samaistumista?


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 29.05.2008 18:44:21
Mutta mitenkä sitten tehdään se vapaasta tahdostamme irtautuminen, kun se on kuitenkin ihmiselle niin vaikeuksia tuottava juttu? Ja vastauksenikin on ilmeinen, koska sekin jo ON teille lahjaksi annettu tämän Karunamme teoilla, jotenka enää jää ainoastaan se tien löytäminen. Jotenka sen tulee teille sanomaan sellainen henkilö, joka jokaiselle on tuttu eli itsenne

 :smitten: tulihan sielta apua!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 29.05.2008 21:03:12
 :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 30.05.2008 17:39:08
Olet oikeassa, Kalachakra liikkeen tarkoitus on auttaa taman estamista!!!
Mutta itserakkaus..saa itsea rakastaa, mutta ei enempaa kuin muita!!!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 07.06.2008 00:39:58
Tärkein onKIN juuri se: Rakkauden kolmoiskäsky  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 08.06.2008 10:36:17
pattern of creation
The word "mandala" is from the classical Indian language of Sanskrit. Loosely translated to mean "circle," a mandala is far more than a simple shape. It represents wholeness, and can be seen as a model for the organizational structure of life itself--a cosmic diagram that reminds us of our relation to the infinite, the world that extends both beyond and within our bodies and minds.
Describing both material and non-material realities, the mandala appears in all aspects of life: the celestial circles we call earth, sun, and moon, as well as conceptual circles of friends, family, and community.

"The integrated view of the world represented by the mandala, while long embraced by some Eastern religions, has now begun to emerge in Western religious and secular cultures. Awareness of the mandala may have the potential of changing how we see ourselves, our planet, and perhaps even our own life purpose."

Olet oikeassa Ippulska-kolmiyhteys, joka Kristinuskossa kasitetaan isa-poika ja pyhahenki, mutta joissain toisissa uskonnoissa TOTTA puhutaan samasta asiasta vaan eri kielella-mina, mieli ja sielu-yhteytta syvimpaan itseeni-YMMARTAMISTA miksi kaikki tapahtuu niinkuin tapahtuu.

Rakastaa toisianne niinkuin rakastatte itseanne.
Kuka haluaa nahda hyvaa-nakee hyvaa!



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 08.06.2008 12:04:22
Lainaus
Mutta itserakkaus..saa itsea rakastaa, mutta ei enempaa kuin muita!!!

totta...nimenomaan ei enempää kuin muita. äärimmäinen itserakkaus sekä äärimmäinen itserakkaudettomuus on ihan yhtä vahingollista.

Lainaus
Tärkein onKIN juuri se: Rakkauden kolmoiskäsky


mikäs tämä on...onko kirjoitettu johonkin, siis luettavissa jostain (raamattu?)...ei sillä että pitäisi aina olla jossain kirjassa, kunhan kysyin uteliaisuudesta :)


Itse en ole lukenut sitä mistään, kunhan vain muistui mieleeni eräs saarna Nurmeksen kirkossa käydessäni   ;)
Ja todella, samoista asioista, vain eri sanoilla, puhutaan muissakin uskonnoissa   ::)
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 08.06.2008 16:33:49
Ok. Olen lukemassa Tiibetiläistä astrologiaa...mielenkiintoista!

Siinä on esillä Kalachakra-tantra, joka on tiibetiläisen astronomisen järjestelmän perusta. Sen perusteella Tiibetissä laaditaan kalanteri ja almanakka.

En tiedä kuinka pitkälle se on meille omaksuttua samoista juurista?

Kalachakra tantra, siis yksi buddhalaisen filosofian korkeimmasta ilmenemismuodoista käsittää kolme osaa:

1. Ulkoinen Kalachakra, joka keskittyy maailmankaikkeuden syntyyn, kosmologiaan, planeettojen ja tähtien liikkeeseen, VIITEEN (huom.) elementtiin ja ajanlaskemiseen
2. Sisäinen Kalachakra, jola keskittyy kehon chakroihin eli energiakeskuksiin, energiakanaviin ja niihin vaikutuksiin, joita ulkoisilla voimilla kuten planeetoilla ja tähdillä on kehon kehon elimiin.
3. Vaihtoehtoinen Kalachakra, joka on erittäin tärkeä nimenomaan meditaatiossa, joogaherjoituksissa, voimansiirto-opetuksissa, initiaation ottamisessa ja oman jumaluuden eli yidamin visualisoinnin kannalta.

Diamond! Onko tämä sitä? Kirjoitan lisää, jos tässä on yhteenkuuluvuutta.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 08.06.2008 18:33:56
En tieda mita kirjaa olet lukemassa, mutta hyvin tutulta kuulostaa, ainakin inner circle and outer circle ja juuri tata mandalaa-jossa meilla on kesken forumin aloittaminen ja yhdistyminen omaan Jumaluuteen.
Ranskassa saan tasta meditaatiosta oppitunteja-paasemiseen nopeaan valoittumiseen-aika taitaa loppua siella kesken-mita kaikkea pitaisi tehda ja oppia.
Aivan varmasti on yhteytta planeettoihin ja kehon elimistoon-olen sen itsekkin huomannut-olematta erikoistunut liiasti asiaan.
Ennenkaikkea on erittain tarkeaa ns. itsetuntemus-mihin pystyt ja mihin et ja miksi.
Jos luet Tiibettilaista astronomiaa-niin melko varmasti se on tata-mika on englannin kielinen nimi?
Toivottelen intoa opiskelullesi.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 08.06.2008 19:01:27
Kirja on Tibetan Astronomy and Astrology, 1. painos 1995, Professori Dagthonin laatima, hänen piti tehdä siitä jatko-osakin, mutta hän kuoli 1997.

Jatkan vähän tietoa lisää, jos on kiinnostusta.

Kalachakra-järjestelmä astrologisesti on pitkälle yhteneväinen modernin astronomiatieteen kanssa. Nämä molemmat selittävät esim. auringonpimennyksen tapahtuvat Kuun sattuessa radallaan Auringon ja Maan väliin, kun taas Vedakirjoissa selitys on toinen (varjoplaneetta syö kuun). Tästä heillä myös lunaarinen eli Kuun kiertoon perustuva kalenteri, mikä eroaa sekä länsimaisesta että intialaisesta kalentereista.

Se mikä tekee tästä astrologiasta mielenkiintoisen, on se että tiibetiläinen kulttuuri pitää astronomia, astrologiaa ja terveydenhoitoa kiinteästi toisiinsa nivoutuvaksi. Kirjassa nimetyt henkilöt ovat käyneet opintonsa Tibetan Medical and Astroligical Institutessa Dharamsalassa.

Tiibetin kielelle näitä tietoja on käännetty vasta 1027, mutta muuten tiedot ovat kulkeutuneet suullisesti sukupolvilta toisille. Sen sanotaan olevan 2500 vuotta vanhaa tietoa.



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 09.06.2008 16:18:23
Lainaus
Mutta itserakkaus..saa itsea rakastaa, mutta ei enempaa kuin muita!!!

totta...nimenomaan ei enempää kuin muita. äärimmäinen itserakkaus sekä äärimmäinen itserakkaudettomuus on ihan yhtä vahingollista.

Lainaus
Tärkein onKIN juuri se: Rakkauden kolmoiskäsky


mikäs tämä on...onko kirjoitettu johonkin, siis luettavissa jostain (raamattu?)...ei sillä että pitäisi aina olla jossain kirjassa, kunhan kysyin uteliaisuudesta :)


Itse en ole lukenut sitä mistään, kunhan vain muistui mieleeni eräs saarna Nurmeksen kirkossa käydessäni   ;)
Ja todella, samoista asioista, vain eri sanoilla, puhutaan muissakin uskonnoissa   ::)
 :smitten:

En minäkään muista ja tiedä, mutta tulipa ex-tempore mieleen lauseet: Tee muille niin, kuin toivoisit itsellesi tehtävän, sekä rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi.  :smitten: Mut mitään kolmatta en päähäni saanut...  ::) ;D


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 09.06.2008 17:25:19
 :)
Sellaisen saarnan muistin kuulleeni, että Rakasta Jumalaa kaikesta sydämestäsi, sielustasi ja mielestäsi ja lähimmäistäsi, niinkuin itseäsi  -  Rakkauden kolmoiskäsky  :angel:
:smitten:
 


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 09.06.2008 21:01:41
Esmiralda-voit lukea vapaasti kirjaa ja kertoa muillekin, Tiibettilainen astrologia ja astronomia perustuu juuri(kuten Israelissakin) kuunkiertoon-jolloin vuodet vierahtavat nopeammin ja joka 4:s vuosi lisataan yksi kuukausi-jotta luonnon kiertokulku pysyisi oikeana-Tassahan on myos hyvin tarkeana kysymys-Milloin Jeesus
on todella syntynyt-osa puhuu syyskuusta ja osa Huhtikuusta- kun meilla mennaan aurinko kullan mukaan-joten kaikki muuttuu yht'akkia erilaiseksi-minulle ei henkilokohtaisesti muutos vaikuttanut, kun olen tottunut katsomaan molempia kalentereita, joten jatketaan...
Ippulska
Kolmiyhteys on janna yhteys-kun se nakojaan on melkein kaikissa uskonnoissa-eli ilmeisesti olemme kaikki nakojaan samasta alusta ja pitaneet joitain asioita visusti mielessa-olkoon se sitten isa, poika ja pyha henki
tai mina, mieli ja sielu jne
Lootuksen kukassa on myos kolmiyhteys, joten  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 09.06.2008 22:31:25
 :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 12.06.2008 19:41:36
Kalachakra is like an earthquake of morality for the whole world and we will get to that now because we have got Warriors coming.

China does not need more bad news becuase they have suffered enough. Now is the time for the truth and leaving all these worldly things that are impure behind.

We will not rule the world from the worldly events of politics or outside things happening but by opening the minds of people to Shambhala and Kalachakra and tha will happen now fast. It's not too long to wait, I hope ! One needs patience a few weeks time for things to change. Bye.

Niin, etta emme sekaannu politiikkaan-ainoastaan avaamaan ihmisten mielia-ja uskomme, etta se tapahtuu
melko nopeasti, tarvitsemme vain muutaman viikon karsivallisyytta-ja eikohan ala tapahtumaan muutoksia.
Tassa vain kaytetaan melko voimakkaita sanoja, kuten Kalachakraa pidetaan moraalisena maanjaristyksena,
jotta ihmisen mieli avautuisi.Bye  ;)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 12.06.2008 19:55:04
Voi kun muistasin sen kirjan josta luin Shambhalasta. Se kirja kertoi säteistä. Se kertoi, että ensimmäinen säde, joka on sama kuin Shambala on yhdistymässä seitsemännen säteen kanssa. Ja että tätä kautta kohoaisimme neljännen säteen voimaan.....jotakin tällaista.

Jos en ihan puppua puhu ja muista!  :o

Tässä kirjassa puhuttiin paljon näistä säteistä! Kuka muistaa sellaisen kirjan?


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 12.06.2008 21:16:36
Voi, niita kirjoja on vaikka kuinka paljon, mutta puhutaan 7 sateesta, mutta mielestani se tarkoittaa 7 chakraa ja tasapainottamista kaikkien chakrojen valilla.
Oletko kerinnyt lukea Tiibettilaista astronomiaa ja astrologiaa?
Itse oikeastaan olen oppinut, mita minulle on opetettu  :buck2:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Neela - 12.06.2008 22:47:00
Tässä on mielenkiintoinen näyttely Tampereella. Käyn itse varmasti, jos sinnepäin satun.  :D

Tampereella avautuu laaja tiibetiläisen kulttuurin näyttely
Julkaistu: 18:55
jukka o.miettinen
REIJO HIETANEN

Tampereella avautuu laaja tiibetiläisen kulttuurin näyttely

Huomenna avautuu museokeskus Vapriikissa laaja tiibetiläistä kulttuuria esittelevä näyttely.

Esillä on paitsi tiibetiläisten uskonnollista taidetta myös heidän arkeaan.

Mukana on nomadien ja kaupunkilaisten esineistöä niin vuosisadan takaa kuin ihan tältä päivältäkin.

Hämmästyttävää on, että koko esineistö on peräisin suomalaisista kokoelmista.

"Meille näyttelyn tekijöillekin oli yllätys, kuinka paljon tiibetiläistä taidetta Suomesta löytyy", kertoo näyttelypäällikkö Marjo-Riitta Saloniemi.

Useimmat suomalaiset kokoelmat ovat keskittyneet alueen uskonnolliseen taiteeseen.

"Hankalampaa oli löytää arjesta kertovaa materiaalia. Onneksi Suomen Vapaakirkon kokoelmista löytyi mitä koskettavinta tavaraa, muun muassa hopeisia korvanrapsuttimia ja nahasta rakennetut silmälasinkehykset", Saloniemi sanoo.

Suomalaistutkijat ovat hankkineet näyttelyyn uuttakin materiaalia, esimerkiksi nomaditeltan tekstiileineen ja kirstuineen. Teltan arvopaikalla komeilee Dalai-laman valokuva tuikkivien sähkölamppujen kehystämänä.

Tiibetiläiset huonekalut ja matot ovat viime vuosikymmenen aikana kohonneet kansainvälisten antiikkimarkkinoiden halutuimpien esineiden joukkoon.

Näyttelyssä on mukana värikkäästi maalattuja huonekaluja ja monia mattoja.

Harvinaisin on keltaoranssipohjainen ns. tiikerimatto, joita maailmassa on jäljellä vain parisataa. Tiikerikuviointi viittaa korkeaan arvoon ja urheuteen.

Vaikuttavin huone on omistettu Tiibetin äärimmäisen monipuoliselle uskonnolliselle taiteelle.

Mukana on tantriseen buddhalaisuuteen elimellisesti liittyviä veistoksia ja kankaalle maalattuja ns. thangka-maalauksia.

Kaikilla on syvällinen rituaalinen merkityksensä, ja ne ovat toimineet mietiskelyn apuvälineinä ja korkeampien totuuksien heijastumina.

Tiibetin buddhalaisuudessa henkinen kehitys etenee erilaisten initiaatioiden, vihkimysten kautta.

Vapriikin Tiibet on mitä tarpeellisin ja ajankohtaisin näyttely. Todelliseksi kulttuuriteoksi sen korottaa lähes kolmesataasivuinen kirja Tiibet ennen ja nyt. Kahdeksan kirjoittajan joukossa ovat Suomen johtavat Tiibetin tuntijat.

Kirjan, kuten näyttelynkin, erityisvahvuus on se, että Tiibetin vanha kulttuuri ja sen ristiriitainen nykytila onnistutaan yhdistämään tasapainoisesti ja mystifioimatta.


Tiibet. Näyttely Tampereen Museokeskus Vapriikissa (Alaverstaanraitti 5) 11. 1. 2009 saakka. Kirja Muuttuva Tiibet. Tampereen museot. 295 s. 34 e.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 12.06.2008 23:07:57
Diamond, tiibetiläiseen astrologiaan olen nyt tutustunut tuon ohuen kirjan muodossa. Kertonen siitä enemmän tuolla aloittamallani topikilla 'Miten astrologiaa muualla'.

Mutta kuten Neela tuossa edellä on löytänyt tiibetiläistä kulttuuria, niin olen minäkin siihen kummasti törmäillyt, kun nyt mietin.

Noin kolme vuotta sitten olin mukana kursseilla, jossa oli myös nauravainen nunna Tiibetistä. Hän antoi minulle kahdenkeskisessä meditaatiotilaisuudessa oman rukouksen eli kaksi sanaa. Muistan kyllä sen vielä.

Ja....Tiibet on varmaan noussut esille tai nostanut 'häntäänsä' joka puolella maailmaa, tai on pakotettu purkamaan voimavarojaan...

Minullakin kahtena erilaisena kokemuksena nyt. Ystäväni oli löytänyt maaseutumökiltaan osaksi koiran pureman kirjan, josta olin hänelle joskus puhunut, koska se oli ensimmäinen 'huuhaa'- kirja, jonka olin lukenut. White Eagle, vuodelta 1985, Henkisen kehityksen tiellä. Muistan, että eräs sanomalehtinainen nimeltä Crace Cooke kirjoitti tämän kirjan erään intiaanin sanelemana. Nyt ymmärrän, että tämä intiaanikin sai sen kanavoituna. Myöhemmin samainen intiaani muutti Tiibetiin. Sittemmin on moni muukin kanavoinnut White Eagleä, mutta ne eivät ole yhtä tuoreita kuin tämä ensimmäinen kirja.

Toinen juttu oli moniste, minkä ystäväni laittoi kirjan väliin. Meidän seutuvilla vierailee Tiibetiläinen munkki nimeltä Geshe Pema Dorjeen 4-6.7. Aion mennä kuuntelemaan häntä.

Mitähän tämä kaikki on, Diamond!?


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Neela - 12.06.2008 23:16:36
Minulle tuli Esmiralda tämmöinen intuitio; kun Tiibet äskettäin nousi taas kaikkien tietoisuuteen, se sai paljon rukouksia ja rakkautta meiltä. Nyt Tiibet maksaa rakkauttamme takaisin.  :smitten:

Diamondilla varmaan oma ajatus mitä tämä on.  :angel:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 12.06.2008 23:24:56
Minulle tuli Esmiralda tämmöinen intuitio; kun Tiibet äskettäin nousi taas kaikkien tietoisuuteen, se sai paljon rukouksia ja rakkautta meiltä. Nyt Tiibet maksaa rakkauttamme takaisin.  :smitten:

Diamondilla varmaan oma ajatus mitä tämä on.  :angel:

Osasitpa kauniisti ynnätä kaiken! Niin se varmaan onkin! Uskon, että Tiibetillä on paljon meille annettavaa.

Muistan jostakin sellaisenkin tarinan, että kaikki salaisimmat, kalleimmat tiedot ovat Tiibetissä kätketty johonkin luolaan, joka avataan vasta sitten kun ihmiskunta on sille tiedolle valmis. Tämähän voi olla vain symboli, joka nyt toteutuu!  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 12.06.2008 23:31:59
Geshe Pema Dorjeen(on muuten hyvin tavallinen Tiibettilainen nimi Dorjeen=John)
Mita tama kaikki on, haha,onkohan se, etta ihmiset etsivat uutta sisaltoa sielulleen ja siksi nama kirjatkin kavelevat vastaan
Kiva toi Neelan juttu Tiibettilaisesta kulttuurista-sekin tulee hanen luokseen, vahan kuin oman Kundaliiniharjoituksen etsiminen-sekin tuli luokseni.
Kun annamme rakkautta-saamme sita roppakaupalla--niin todella olen huomannut  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 12.06.2008 23:35:03
Esmiralda ja Neela-naetteko kuinka se toimii-vastasimme kaikki samaan aikaan.
Uudet energiat toivivat HETI!!!  ;D


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Neela - 12.06.2008 23:39:17
Esmiralda ja Neela-naetteko kuinka se toimii-vastasimme kaikki samaan aikaan.
Uudet energiat toivivat HETI!!!  ;D

Kyllä!  :)

Ja huomattavaa on tässä ajassa ja paikassa myös, ettei ketään tarvitse pelotelle, pakottaa tai painostaa. Kaikki lähtee rakkaudesta, myötätunnosta ja omasta halusta.  :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 12.06.2008 23:42:02
On viela jatkettava tuosta Esmiraldan luolajutusta
Lhasasta, Tiibetin paakaupungista loytyi noin vuosi sitten valtava kivi-johon on joskus muinoin kirjoitettu-"Kiinan sotilasvalta kaatuu"-katsotaampa?


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 16.06.2008 13:19:37


Our results argue against the single-origin model. Specifically, we find evidence that the initial group of settlers provided a substantial contribution (55%) to the present Finnish Y chromosome gene pool. These settlers were of Asian ancestry and were followed by a second, genetically distinct wave of settlers. This second group, possessing haplogroup B, may have arrived in Finland with the wave of agriculturists who shaped much of the genetic landscape of Europe (Sajantila and Paabo 1995). These estimates are consistent with archeological data that suggest that the first settlers were Uralic speakers who arrived 4,000 years ago (Fodor and Czeizel 1991) and that a later group settled along the southern shores 2,000 years ago (Luho 1976).

Full article at:

 http://www.journals.uchicago.edu/AJHG/journal/issues/v62n5/970788/970788.text

Jaaha, sain artikkelin Aasialaisesta alkuperastamme-seko yhdistaa meidat Kalachakraan-Luulin ainoastaan Lappalaisia-mutta ilmeisesti on  meissa muissakin sita ainakin vahaisen.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 16.06.2008 17:37:17
Täälläpä eräs orientaalinen B Rh+ vilkuttaa  :-*

Ymmärsinkö oikein, että on kyse veriryhmästä  :) ??? :-[ :smiley6600: :laugh:
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 16.06.2008 20:23:31
Sama taalla, B+Rh, meita pitaisi olla noin 10% Suomessa-eli paimentokansaa-jopas sattui-ja onko muita
meidan joukossa  ;D


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 20.06.2008 13:26:12
Tuosta kolmiyhteydestä, josta aiemmin oli puhe, löysin kauniin ajatuksen koiran puremasta jo vanhasta kirjasta, jota olen kaipaillut jo varmaan jo parikymmentä vuotta, koska se oli ensimmäisiä kanavoituja kirjoja mitä luin. NYT SE ON KÄSISSÄNI, LAINASSA, SILLÄ OMISTAJAKIN HOKSASI SEN ARVON!

Kirja on vuodelta 1985 White Eagle, Henkisen kehityksen tiellä, kirjoittamassa Crace Cooke. Minun mielestäni yksi selvimpiä ja kauniimmin kirjoitettuja alan kirjoja, jota tietoa muut kertailevat...(onko kukaan lukenut?) Tiedän että White Eagleä on kanavoinut moni muukin, mutta ei siten kuin tässä kirjassa Tiibetiin muuttanut intiaani, kuten olen ymmärtänyt.

Siinä puhutaan "Kolmiyhteisöstä, joka on ollut aikojen alusta lähtien, joka huolehti ainoastaan tästä aurinkokunnasta ja maaplaneetan kehityksesta ja joka on yksikertaisinta ymmärtää kolmena eri muotona, VIISAUTENA, RAKKAUTENA JA VOIMANA. Nämä ovat ne Kolme, joista kaikki elämä on lähtöisin - nämä ovat elämän kolme ensimmäistä eli tärkeintä Sädettä (Säteitä tässäkin 7). Yhteen näistä kolmesta säteestä liittyy enkeleiden palvelustoiminta, mihin alueeseen kuuluu jokaisen luomakunan osan kaikkeen muotoon liittyvä elämä.

Sitten vielä! Luin kauniista kukkalahjakirjastani keto-orvokista, Ruotsissa äitipuolenorvokiksi nimetty, Viola Tricolor! Kolmiyhteys....Isän kultaväriä, Pojan puhdasta valkeaa ja Pyhän Hengen violettia!

Laittakaapa ihmeessä yksi seitsemästä juhannuskukasta tyynynne alle tämä keto-orvokki mukaan!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 20.06.2008 16:52:49
Jep, asiasta tekoon, laitampa keto-orvokin tyynyn alle
Tama on mielenkiintoista-taas kolmiyhteys ja hyvin mielellani otan sen viisautena, rakkautena ja voimana, enkeleitten palveluskunta auttaa meita silloin kun olemme oikealla tiella-tasapainossa itseme ja universumin kanssa.
KYSYISIN, mitka ovat 7 Juhannuskukkaa-Juhannusruusu ja Keto-orvokki, mutta muut(kielo?)  :idiot2:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 20.06.2008 17:51:12
Katsonpa heti kauniista kirjastani kukkaset. Kirjaa voikin sanoa esoteeriseksi tarinakirjaksi ja ainoa kirja missä olen nähnyt luettelon kansanomaisista kukannimistä. Annan sinulle niista hauskimmat....juhannuskimpuksi...ja samalla muillekin 'kalachakran sotureille'!

Ennenkaikkea keltamatara (Neitsyt Marian sänkyruoho), sillä se on ylösnousemuksen kukka ja apu kaikille naistentaudeille.
Sitten kielo (madonnan kyyneleet) sen valkoinen väri muistuttaa puhtaasta rakkaudesta ja punaiset marjat verestä jonka vuodatamme usein rakkaudesta, sen tuoksu voi myös tuntua enkelien ollessa lähellä.
Ja kissankello (kirkon-tai hiirenkello), jos sen löytää kukassa, sillä se kilkattaa Kristusvoiman mahdista ja ajaa pahat pois.
Tottakai lemmikki (lemmenkukka), jotta voisimme piiloutua kainolta rakkaudelta silloin kun sen ei tarvitse näkyä.
Ja toki ihmeidentekijänkukka kullero (juhannuspumpula)!
Ja varmaankin taivaanavain eli juhannuskukka eli puna-ailakki avaimena salatuille oville tai sitten se orjanruusu eli villiruusu rakkaudensanomana!
Ja viimeisimmäksi ei saa unohtaa keto-orvokkia, kolminaisuuden kukkaa!

Hyvää juhannusta!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Neela - 20.06.2008 21:34:24
Uutisia Kiinasta/Tiibetistä

Kiina vapautti Tiibetin mielenosoittajia
Julkaistu: 21:28
helsingin sanomat

Peking. Kiinan viranomaiset kertovat vapauttaneensa yli tuhat ihmistä, jotka pidätettiin Tiibetin mielenosoituksissa maaliskuussa. Uutistoimisto Xinhuan mukaan oikeudenkäyntiä odottaa vielä 116 vankia.

Levottomuudet alkoivat, kun Tiibetin pääkaupungissa Lhasassa vietettiin vuoden 1959 kapinan vuosipäivää 10. maaliskuuta. Kymmeniä marssijoita on tuomittu useiksi vuosiksi vankeuteen virkavallan vastustamisesta, ryöstöstä tai tuhopoltosta.

Tiibetissä valmistaudutaan parhaillaan olympiasoihdun tuloon. Soihtua kuljetetaan Lhasassa lauantaina. STT–AFP–Reuters


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 20.06.2008 23:14:37
Nain valitettavasti on tilanne-mutta eikohan se tassa syksymmalla muutu.
H.H.Dalei Lama on sanonut julkisesti monta kertaa, etta han haluaisi olla kotonaan viimeiset elinvuodet, lumen peittamien vuorten ymparoimana in harmony and peace-toivotaan, etta kosmos auttaa pappaa.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 21.06.2008 09:03:49
Muuten, Kalachakran tarkoitus on kohdata omia pelkoja, sinulla ne tulivat erittain voimakkaasti esille.
Dalei Lama on antanut meille kaikille paljon, hanhan oli valinnut tiensa jo ennen syntymaansa tullakseen auttamaan ihmiskuntaa.
Ehka siksi hankin on joutunut jattamaan Tiibetin-vain auttaakseen koko ihmiskuntaa.
Neelan uutista olin tietoinen, mutta kuinka paljon on viela poliittisina vankeina.
Vuorissa on voimaa, kuinka monta kertaa yrittettiin vieda O lympiatulta Himajalle ja lumimyrrskyt eivat loppuneet-helikoptereita kaytettiin apuvalineina lopuksi.
Toivotaan, etta kaikkien uskontojen ristiridat katoavat ja saadaan jo rauha koko maapallole.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Neela - 21.06.2008 10:40:53
Olympiasoihtu kiersi Tiibetissä
Julkaistu: 8:52
stt–afp–reuters
TAKANORI SEKINE / AP

Lhasa. Olympiasoihtu on kiertänyt Tiibetissä. Soihtuviesti saapui Tiibetin pääkaupunkiin Lhasaan varhain aamulla. Kolme tuntia kestäväksi suunniteltu kierros päättyi vajaassa kahdessa tunnissa.

Olympiasoihdun matka alkoi Tiibetissä 75-vuotiaan vuorikiipeilijän Gonpon kuljettamana maanpaossa olevan hengellisen johtajan Dalai-laman entisen kesäasunnon edestä.

Soihdun lähtöä pääsivät todistamaan vain harvat ja valitut katsojat, sillä viranomaiset pelkäsivät levottomuuksia alueen kiinalaishallintoa vastaan. Vain kolme kuukautta sitten väkivaltaisuuksissa kuoli useita ihmisiä.

Puolisotilaallinen poliisi valvoi tarkkaan soihdun kulkureittiä, eikä alueelle päässyt kuin erityisluvalla.

Vuorikiipeilijä Gonpo luovutti olympiasoihdun sotilassairaalan edessä sairaalan johtajalle Li Suzhille. Viimeisenä soihdunkantovuorossa oli suosittu tiibetiläinen laulaja Caidan Zhuoma.

Voi, voi, näin siinä aina käy kun ideologiaa viedään pakottamalla eteenpäin. Sen jälkeen on pakko kontrolloida kaikkea.  :-\


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 21.06.2008 18:29:19
Tama Olymppiatulen kantaminen oli alusta asti pakkojauhantaa-olipas sattuma, etta reittiin laitettiin juuri Dalei Laman ent. kesa-asunto-todella siellahan menetettiin niin monta ihmishenkea-mutta eivathan pakkodogmit heijasta todellista ihmisen mielta-vaikka tama tuli oli vaikea pailla monelle Tiibettilaiselle, mutta eikohan oikeudenmukaisuuden taju kasva talla Olyppiakierroksella-ajatusenergia ja SEN AVULLA voimme muuttaa paljon
En itse ainakaan usko aseisiin-missaan maassa-paitsi itsepuolustukseen.
Mies-tai maskuliini energia tappelee viela egoilulla, mutta kukaan ei kiella feministen energioiden kayttamista
painvastoin se on toivottavaa.
Kaikki riippuu meista itsesta-olemmeko valmiita muuttamaan asioita.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 21.06.2008 23:36:40

kukapa näiden energioiden käyttöä sitten opettaisi, kun ei missään kirjassakaan lue.

ellei jumala sitten kerro.

vai olisko sittenkin parempi että koko maailma saataisin täyteen henkisiä ja energioista vapaita munkkeja ja nunnia.

niin, kuka viisas kertoo miten ja mihin suuntaan pitäisi muuttua...

Itse ainakin olen saavuttanut omien energioideni täydellisen tuntemuksen vain Reikin ja Karunan avulla, koska se Reiki toi esiin sekä feminiinisen että maskuliinisen energian ja Karunalla opin tietoisesti tekemään niille sellaisia temppuja, jotka auttoivat korkeamman tietoisen mieleni tänne alas. Eli sen, joka on totuudellisestikin jokaisen elämän takana eikä vain se "kahtiajakoinen" eli polarisoitunut mieleni.  ;)

Sillä se, että joku on elänyt miltei koko elämänsä joko munkkina tai nunnana, ei kyllä ole mikään tae siitä, että itseään yhtään sen paremmin ymmärtää kuin nekään, jotka näkevät omat sisäiset tekonsa toisten kautta juuri siten kuin ne itse itseään ilmentää. Sillä tämä oppi, mitä itse olen tuonut maan päälle, tähtää juuri tällaisenaan länsimaisen ihmisen elämään, koska siinä voi elää, kuten aikaisemminkin on elänyt ja SILTI yltää samoihin sfääreihin kuin ne entisaikojen joogitkin ikään.  ;) :) Mutta sillä erotuksella vain, ettei tässä jäädä niille laakereille lepäämään vaan mennään siitäkin vielä etiä päin, koska nyt jo on aika sillekin!  ;) :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 22.06.2008 09:36:53
Toivotaan, etta kaikkien uskontojen ristiridat katoavat ja saadaan jo rauha koko maapallole.

Amen  :angel:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Arkiviisu - 22.06.2008 10:01:32
Toivotaan, etta kaikkien uskontojen ristiridat katoavat ja saadaan jo rauha koko maapallole.

Amen  :angel:


:-* :angel: :-*


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 22.06.2008 10:07:28
Toivotaan, etta kaikkien uskontojen ristiridat katoavat ja saadaan jo rauha koko maapallole.

Amen  :angel:


:-* :angel: :-*
Amen
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 22.06.2008 11:32:47
Ehkä minun pitää tutustua tuohon karunaan ajallaan.

Niin, edessähän se jokaisella on kuitenkin, sillä se on korkeimman tietoisuutemme energia. Eli voisin sanoa sen vaikkapa niinkin, että jos ajattelemme olevamme itsekin se Pyhä kolminaisuus niin se on se Pyhin osa siitä, mitä olemme todellisuudessa. Ja keskelle jää Reiki eli se osa meistä, jolla valmistellaan ihmisen egoista sekä sieluista Kristuksensa aloitusta tähän uuteen elämäämme, koska se on polariteetin molemmat puolet, mutta nyt näkyville tuotuina kaikki. Ja ego sekä sielumme energiat ovat sen kolminaisuutemme ns. alempi osa eli alempi mieli, josta ainoastaan toinen osa on näkyville tuotu ja toinen on piilo- eli alitajuntamme. Joka on siten luotu, ettei se tulekaan ennen näkyviin ennen kuin sen jokainen motiivi on esiin tuotu.

olen usein väsynyt omiin energioihini ja niiden ylikuumentama. liikaa kundaliinia?

Ihan kuulostaisi siltä kuin tapahtuisi sitä energioiden vain muuntamista, jota tehdään ikään kuin hitusen aina "pakottamalla" alempaa mieltä, sopeutumaan korkeamman ohjauksiin. Eli siinä käytämme kaikkia kolmea puoltamme yhtä aikaa eikä se täällä maaenergioissa tunnukaan alussa helpolta, koska olemme täällä tottuneet kovinkin mataliin värähtelyihin. Mutta tuokin asia korjaantuu aina sitä mukaan, kun saa omia energioitaan tuotua "näkyviin".  ;) :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 22.06.2008 11:41:50

Toivotaan, etta kaikkien uskontojen ristiridat katoavat ja saadaan jo rauha koko maapallole.

Uusi "uskonto" on jo syntymässä, koska energioissamme tapahtuu koko ajan sellaista yhdentämistä, että jokaisen alempi mieli jää kokonaan tulevaisuudessa pois eli se osa, joka tukee erillisyyttä. Jotenka se tuleekin tavallaan poistamaan kaiken sellaisen, uskontoja tavallisestikin ohjanneen, auktoriteetin ihmisten sisimmästä, jolla syytettiin ihmisiä siitä, etteivät tahtoneet tehdä, kuten Jumaluutensa sanoi. Jotenka siinä vaiheessa, kun jokaiselle on annettu se Kristus Minänsä siemen sydämeensä niin kaikki tajuavat olleensa koko ajan yhtä aikaa sekä se paholainen että se hyvänlaisuutemme, koska ketään toista ei ole koskaan edes ollut olemassa.

Eli kysehän on tässäkin ainoastaan siitä polariteetin luomasta harhasta, joka poistuu siinä vaiheessa ihmisen sieluista ikään kuin itsestään. Koska silloin, kun tämä on jokaiselle mahdollista, ei polariteettia tässä muodoissaan enää ole ja vasta silloin on Rauhalla mahdollisuutta ilmentää itseään täällä maan päällä, koska jokaisen tunne-elämä on tasapainossa.  :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 22.06.2008 11:47:38
Sitä, vain sitä kannattaa odottaa  :angel:
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 22.06.2008 11:59:49
Erm,

Ensinnäkin, siunaus kannattaa hankkia perimyslinjan omaavalta lamalta. Yksikään
perimyslinja ei (tietääkseni) tunnusta Madame Blavatskya mitenkään oppineeksi, joten
on syytä epäillä hänen oppineisuutensa tasoa ko. aiheesta. Monet opetukset
ovat suullisia ja vaativat vähintäänkin gurujen siunauksen, mikäli haluaa oivaltaa ne ja
siirtää eteenpäin toisille oppilaille.
Toiseksi, ei ole olemassa vanhempaa buddhalaisuutta tai uudempaa. Ellei sitten aleta
puhumaan eri perinteiden historiasta. Ainoa asia mikä tekee henkilöstä buddhalaisen tai ei-buddhalaisen
on neljä dharman sinettiä.
Kolmanneksi, vaikka Kalachakra onkin avoin kaikille, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sen voisi sekoittaa
muiden uskontojen kanssa (puhumattakaan niiden näkemyksistä!). Buddha Shakyamuni
antoi sen yhtenä viimeisimpänä opetuksena ja siunauksena tämän ajan olennoille.
Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tunnistaessa puun, tietää myös hedelmien maun.
En vähättele tässä muiden uskontojen perustaa, polkua tai hedelmää. Mutta niiden
sekoittamista keskenään voisi verrata siihen, että yrittäisi matkustaa kaikilla busseilla samaan aikaan.
Tosi sekavaa!  :idiot2:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 22.06.2008 12:14:07
...

Eli kysehän on tässäkin ainoastaan siitä polariteetin luomasta harhasta, joka poistuu siinä vaiheessa ihmisen sieluista ikään kuin itsestään. Koska silloin, kun tämä on jokaiselle mahdollista, ei polariteettia tässä muodoissaan enää ole ja vasta silloin on Rauhalla mahdollisuutta ilmentää itseään täällä maan päällä, koska jokaisen tunne-elämä on tasapainossa.  :)
Tässä vaiheessa kaikki uskonnot dogmeina ovat tarpeettomia  :angel:
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 22.06.2008 12:25:42
Eikös sitä sanota, että jokainen uskonto versoaa samoista juurista jokainen ollen lehtinä ja oksanhaaroina siinä suuressa puussa, joka maailmoja kasvattaa...

Tai voisivat ne olla palapelimaisuuksiakin kosmisessa kuvajaisessa.. Laatikoita ja lokeroita kyllä löytyy...

Ja joskus ne voivat tukea jopa henkistä masturbaatiotakin ;D 


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.06.2008 13:40:23
Jopa valitettavasti ole ainoastaan henkista mastubraatiota-on tullut ilmi myos fyysista mastrubaatiota-kuten muissakin uskonnoissa on tullut ilmi,joten poistamista rittaa.

Vajra-sinulla on mielenkiintoinen nimimerkki ja vastauksesi ovat nasevia ja oikeita.
Nain on , kun tunnistamme puun-tiedamme hedelman maun.
Mutta Kalchakra hyvaksyy kaikki uskonnot ja tarkoituksemme on tehda kaikista uskonnoista yksi-4:lla Dharman periaatteella, aika nayttaa.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 22.06.2008 15:40:50
Mutta Kalchakra hyvaksyy kaikki uskonnot ja tarkoituksemme on tehda kaikista uskonnoista yksi-4:lla Dharman periaatteella, aika nayttaa.

Anteeksi Diamond, mutta olen ymmärtänyt asian hieman erillä tavalla: " Jokainen uskonto ja niiden harjoittajat hyväksytään sellaisenaan. "

Lainaus
Eikös sitä sanota, että jokainen uskonto versoaa samoista juurista jokainen ollen lehtinä ja oksanhaaroina siinä suuressa puussa, joka maailmoja kasvattaa...

Osa uskonnoista hyväksyy eläinten tappamisen osa taas ei. Silloin ei voi sanoa, että kyseessä
olisi sama puu, sillä seuraukset kyseistä toiminnasta (tai sen harjoittamisen lopettamisesta) eroavat toisistaan. Voihan se olla niin, että sinä olet oivaltanut kaiken. Siinä tapauksessa pyydän
anteeksi typeryyttäni.

Lainaus
Ja joskus ne voivat tukea jopa henkistä masturbaatiotakin

Haluaisitko kertoa mitkä ovat syyt henkiselle masturbaatiolle ja mitä seurauksia siitä syntyy?


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.06.2008 16:08:13
Kylla Varja, hyvaksymme KAIKKI USKONNOT, mutta se juuri on tama uusi uskonto-enhan minakaan ole Buddha.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 22.06.2008 16:24:20
Itse näen kuitenkin sen uuden uskomusjärjestelmän olevan ihan muuta kuin mikään entinen uskonto tai muukaan New age-järjestelmä. Sillä se tarkoittaa lähinnä sellaista ihmisen OMAN sisäisen tietoisuuden kasvua siiten, että ymmärtää itse olevansa se kaikki, mitä on eikä siten kukaan edes voi olla mistään erillisenä. Edes tällä maan päällä, koska jokaisen on luonut se samainen Luoja.

Jotenka mikään niistä entisistä uskonnoista ei ole kyennyt tällaista tekemään, vaikka sitä ymmärrystä olisi lisätty ihmiselle kuinka paljon vaan edelleenkin kukin niistä omista dogmeistaan kiinni pitää. Kunnes tapahtuu siihen se suurenmoinen muutos, jolloin korkeampi tietoisuutemme tulee kaikille alas ja SE meidät kaikkeuteen yhdentää!  ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.06.2008 16:53:40
Kaarina, en viela ehtinyt kirjoittaa neljasta Darma sinetista-juuri ymmartamisen kasvu-uudet energiat tulevat VOIMALLA-kait nain on tarkoitettu.
Haluan lisata tahan taman Laman elamankertomuksen-jos jaksatte lukea-ehka patkittain

REINCARNATIONS
Known under the name of Phende Rinpoche Jamyang Kunzang Chos Chi Gyamtso, my present reincarnation is considered to be the incarnation of the great sage Birwapa, the master of yoga whose renown, like the sun and the moon, shines everywhere.
The sage Birwapa is one of the 84 Siddhas or "greatly realized beings" of the supreme country of India, and his reputation is great in Buddhist countries. Nevertheless, no one knows entirely the story of his life, because no one has ever been able to fathom the exact meaning of his actions. In any event, it will be beneficial for current disciples to have some knowledge of him, and in the following we will present several outstanding events in his life which demonstrate the greatness of his qualities and learning.
Here is, first of all, a short dedication to Birwapa: 

Praise to him who divided the waters of the great river,
and who, after having drunk all the beer,
stopped the course of the sun.
Prostrations to he who is called Birwapa. 

Birwapa was born around 1200 years after the Nirvana of the master of us all, the Buddha. The master of yoga Birwapa, who is also named Palden Chos Chiong, the "fearless", was born the son of king Zahor, in India.  But rejecting the prospect of ruling the kingdom, he received the novices’ vows from Abbot Dulwailha and from master Gyal ba Drapa at the temple of Song ma puri, in eastern India and erected numerous monasteries and statues. Thereafter, at the temple of the great monastery of Nalanda, he received the monks’ vows, from Abbot Dharma Mitra. Under the direction of that abbot he carried out the triple activities of study, reflection and meditation,  From the same abbot, he obtained the initiations and teachings of Khorlo Dem Cho and other Yidams. He successfully mastered the ocean of the various teachings and became a great abbot, outstanding among all the learned  people of Nalanda. During the day, he demonstrated the triple monastic activities of teaching, argument and composition, while at night, he practiced the teachings of Dem Cho. Even though his practice of Khorlo Dem Cho was very inspired, one night he had a terrible vision in a dream, in which a river reversed its course, and the sun and the moon fell to earth, and mountains crumbled. He thought: "From now on, I will no longer practice the meditations of the Yidams, but will only carry on with the activities of monastic life".  Making this vow, he threw his rosary into a toilet. That same evening, the venerable Dorje Damema appeared to him under the form of an ordinary, blue-coloured woman. "Noble son, don't act in this wrong way. Take back your rosary, wash it in perfumed water, and resume your practice. I am the deity with which you have a karmic relation and I will protect you".
So the master did as he had been advised, and the night of the 23rd day of the month Sa-Ga, Damema and the 14 goddesses of her Mandala appeared before him. He received the four empowerments and attained the "first Land". Thus it was that the flow of empowerment remained unbroken. 
Having obtained the intuitive vision at the moment of the empowerment, the blessings’ lineage remained unbroken. 
Having understood that all the preceding dreams were signs of his drawing near to attaining the "lands and paths", he was capable of transforming faults into qualities and obstacles into powers. It is thus that the essential teaching was verified and its lineage continued. 
Then, having gained the certainty that his understanding had become undifferentiated with that of the perfectly realized Buddhas, his mind was overwhelmed with joy and faith. Thus, he obtained the blessings of the four oral lineages. 
Abiding in Samadhi, each day he obtained a "land" of a higher level. It's thus that on the night of the 29th, he became a great Bodhisattva that is established in the "sixth land". While he was abiding in this state of intuitive understanding, numerous surprising events happened, which aroused suspicion in many people. Seeing this, Birwapa himself declared:  "I am bad". And as his actions appeared strange, they asked him to leave the monastery. He began to sing: "Oh! Poor venerables!...".  Then he departed. When he reached the road to Varanasi, along the  banks of the Ganges, he said to the river: "Since I'm bad, I won't touch you. Leave me an open road". On uttering those words, the river separated in two, and Birwapa walked on the thus opened path.
The monks then understood that he had attained Realization, and asked for his forgiveness. In the woods of Varanasi, he stayed for a long time in a single Samadhi, without concerning himself about food or clothing. The king of Varanasi, Govinda Tsandra, learned of his presence, and asked his subjects to inquire so as to ascertain whether this yogi was good or bad. As no one could say, the king ordered that he be thrown in water, that he be brought to execution, that one bury him in a hole, and that one crush him under a  mass of iron. But, even though the orders were carried out, each time Birwapa reappeared free, in front of the king, before the executioners who had fulfilled the orders, were able themselves, to return. Then the king and his followers requested his forgiveness, and Birwapa converted them to Tantric Buddhism.
He then arrived on the banks of the Ganges, on the road which led to Bhimisara, in the south, but the ferry pilot refused to take him to the other side of the river if he didn't pay. "Very well. I can  give you water from the river". Saying that, Birwapa displayed the conjuring sign and once again separated the river in two. Then he snapped his fingers, and the river returned to normal. The ferry pilot had faith in him and beseeched him to accept him as his disciple. He was called Drombhipa.
The two of them went to buy some beer from a lady named Kamarupa Sadhidha, in the south, at Dakini Pala. She asked them "When are you going to pay?" Birwapa then drew a line between the shadow and the sun, and promised: "I'll pay when the rays have passed this line". It's thus that having stopped the sun, he drank all the beer in the tavern. The distance between the shadow and the light didn't move even the width of a finger, and time passed by. Beings were reeling from lack of sleep. 
Having understood that this event was due to the power of that master of yoga, the king of the country beseeched to him to let the sun resume its course, and paid the price of the beer. Immediately, the sun set. It had stopped for nine days and nights.  His reputation was spread in all directions.
At Bremehaser, in the south, he also carried out numerous miracles that filled people with faith. Among the disciples, there was Napopa, with his luxurious hair, who came from the east. Both master and disciple carried out deeds of great importance. Drombhipa equaled Birwapa in understanding. He was thus called Drombhi Heruka. The master sent him to the east in India to submit the king of Deha of the country of Rada. Then, Birwapa and Napopa went to Diwikoti before the statue of Chenrezi Khasarpana. The statue said to him: "You have carried out great acts, but seeing beings are all different, act thus in a compassionnate and skilful way."  Therefore, Birwapa founded temples, established monks in them, and also protected the lives of thousands of animals. Having imparted the essence of the teaching of Lamdre ("the path including its fruit") on Napopa, that disciple obtained the same level of understanding as Birwapa. 
Birwapa was then invited to the country of Ogyan by the king’s messengers. There, he composed fundamental treatises which were very concise. Then, obeying the Grand Compassionate One, for the good of all beings, he absorbed into a statue. And by this statue’s power to transform what was placed in its hands into gold objects, he made very many beings happy.
In conclusion, no one like Birwapa has worked for the Dharma with such extraordinary yogic powers. His reputation as a master of Dharma reached everywhere, like air. 



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.06.2008 17:03:13

MY FOLLOWING INCARNATIONS
Among the numerous incarnations of Birwapa, that of Khen Chen Palden Chos Chiong, of the monastery of Ngor E Wam Chos Den, in Tibet, was predicted by the founder of Ngor, Ngor Chen Dorje Chang Kunga Zanpo. That he is an incarnation of Birwapa is equally evidenced by  the story of his life. His name, Palden Chos Chiong, is one of the names of Birwapa. He was born in the year of the water Horse of the 12th cycle. At a very young age, he proved to be a great saint, rich in knowledge of the three teachings, and he then sat on the throne of Ngor E Wam Chos Den. Due to the force of his previous studies, his knowledge was such that no one dared to compare themselves to him. In meditation, he truly met the five most important Lamas of Sakya, and as in a real conversation, where speakers answer from one to another, by his questions, he could  clear up all his doubts. Each time he received the teaching of a deity and that he practiced it, he encountered it and was able to collect its words. All the Protectors of the Dharma, Mahakala, Genpo Tranze, Palden Lhamo... served him.* His teaching was of great benefit for the doctrine and all beings. He had innumerable disciples of all schools throughout Tibet. His arguments were as strong as a Dorje, and by his knowledge of the Buddha’s Words  and his own inner understanding, he was able to reduce to powder false doctrines which were hard as rocks, and to vanquish the ignorance of vain beings. For the good of beings who came seeking after him, he composed very clear treatises that accorded with the thoughts of the Buddhas. Thanks to the strength of his previous realization and the two qualities of merit and of intuitive wisdom, he attained the high realization level, and worked so as to benefit countless beings. He remained on the throne of Ngor E Wam Chos Den for about eight years (instead of  the habitual length of three years). He was the first lama of the house of "Phende".  Having been invited to China by the kings La-Ndu and Tsang-ndu, he became their lama. And likewise for the king of Derge, Tenpa Tsering. Additionally, he established innumerable beings on the path to liberation in the province of Kham. The coming of king Tenpa Tsering was predicted by the Buddha. It is this king that printed the Kangyur and the Tengyur, as well as most of the treatises of the great lamas of Tibet. He founded the great printing-factory of Derge. In Tibet, in Ladhak, in China, to the west and to the east of Tibet, up to the country of Tsini and of Ngothen, thousands of Sakya monasteries were also founded by him.  Palden Chos Chiong proclaimed religious rules that are still observed today. Concerning his wealth and power, they are comparable to that of the Master of Beings before him, Chos Gyal Phagpa of Sakya who was the lama of the king of China Sechen, and the temporal and religious leader of all provinces of Tibet. Those who desire to know more on this subject can consult the two large volumes on the story of his life in the edition of Derge. Having carried out many great things for the benefit of beings, Palden Chos Chiong passed into Nirvana when he was 58, at the monastery of Derge, on the 17th day of the first month of the earth Rabbit year of the 13th  cycle. His body was placed in a seated position in a large golden stupa, that was constructed at the instigation of the great king of Derge, Tenpa Tsering and other disciples.  Khen Chen Palden Chos Chiong, the incarnation of Birwapa, is the first Lama in the lineage of Phende Rinpoche. 

The second in this lineage is his incarnation Ngawang Tenpa Rinchen Chosnze, who was born in central Tibet, and who, after having accomplished great things for the good of beings, died quite young as well.
The third of the lineage was the Khen Chen Ngawang Lodreu Zangpo incarnation, who was born in central Tibet and who directed the monastic college of Ngor.   
The fourth in this lineage was born in Kham and also died after having directed the college of Ngor. 
The fifth in this lineage, Khen Chen Jamyang Kunzang Thubten Chos Chi Gyaltsen, was born in Kham and died after having directed the college of Ngor. I am, myself, considered as the reincarnation of the preceding Lama, under the name of Jamyang Kunsang Chos Chi Gyamtso, Phende Rinpoche, sixth in the lineage.   

COUNTRY AND FAMILY OF BIRTH   
My country of birth is Tibet, a country of snowy mountains in which the Buddha prophesized that the teachings would spread, a country of a pure faultess sky, clear and blue as lapis lazuli, a country of rivers and clear springs, a land protected by the Buddhas and their Sons, and which thus became a source of the precious Dharma. Tibet is made up of three parts, the upper of Ngari, that is like a pool, the central part of U and of Tsang, that has four mountains, laid out like a handle, and the lower part of Do Khams with six mountain chains, as immense as a field to cultivate. In this last part of Large Tibet, the region of Gava, of which the form is like a "Gava Chilpa" jewel, and from which it takes its name, shelters one of the four large rivers of Khams, that which is called "Ndru tchu" ("river of gold"), because in the sand that is carried by the water,  are to be found hidden large quantities of pure gold. This land, that is protected by the best of the guardians of the white directions, He who is called the Great Bodhisattva Sepongdorje, known and venerated throughout Tibet, is surrounded by mountains of eternal snow of which the peaks are lost in the sky, filled with multi-coloured flowers and innumerable mountain antelopes, wild goats, deer and other animals that come near the houses fearlessly, because no one hunts them. It's in this country of prairies and mountains, and that is rich in varieties of minerals and in hot springs with curative powers, that I was born. 
I was born in the family of Agni, a family with a great reputation as powerful Tantric yogis who succeeded one another, with amongst them, the  powerful Ga Agni Tampa Kunga Tra, the great realized sage, the disciple of the great Chos Jyal Phagpa. Throughout the region, one called on the Agni ("Tantric  yogis") when it came to protecting the harvests of the three monasteries and eight countries from hail, or when one needed  it to rain, in the event of prolonged drought. And, they possessed the specific powers and teachings, while also enjoying the protection of the principal Nyingmapa and Sakyapa Dharma Protectors. 



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.06.2008 17:09:10

THE SEARCH FOR THE NEW REINCARNATION   
It's to my father Tandrin Dorje and my mother Sonam Lhamo, in the Agni family of Gava that at daybreak, on the 27th day of the 12th month of the Water Bird year, of the 16th cycle, (beginning 1934) a son was born, whose birth was preceded and accompanied by numerous auspicious signs. The water that was kept in the kitchen became the color of milk. The sun shone forth, while lotus-shaped snowflakes with eight and four petals fell hard to the ground. Seeing this, the great scholar, sage and yogi, Jamguen Ngawang Lepa who, not far from there, lived in his monastery of Tharlam, and was a matchless holder of the Sakyapa doctrine, spoke to his servant: "Today, the boy that is born in the family of Agni is certainly a great reincarnation (Tulku). It is an exceptional time and in this family, for a long time, great holy beings have been born without interruption. In this noble family of Agni of the great Tampa, will be born great Tulkus for a long time". Thus he spoke to his servant Kunga Chosdar, and all the numerous  disciples present could hear and spread his words.
This family already had three sons and a daughter. The eldest of  the sons, whose true name was Jamyang Thubten Zangpo, had  already been recognized as a great reincarnation, that of the great  Lama of the monastery of Jyekundo and was thus known under his title of Enepo Chiap Gen Rinpoche, who was directing this monastery of Jyekundo, which was called Chie Gu Ten Droup Ling, that famous  monastery, the source of all the teachings of the Sutras and Tantras, the holder of the tradition of Sakya, Ngor and Tsar, which possessed a college of teaching and a college of practice that was renowned for the purity of the monastic rules, and permanent housed more than a thousand monks. 
A month after my birth, my parents brought me close to the great master Jamguen Ngawang Lepa who gave me the White Tara initiation, and the name Jamyang Kunga Tenpa Rap Djiai (which means:"Jampeyang, loved by all, who furthers the Doctrine") and gave these guidances  to my parents, telling them to watch particularly "that this child always be kept clean, because he will become, according to his hopes, a holder of the doctrine of the Sakyapas". It's thus that the Lama Ngawang Lepa became my first root Lama, almost from the time of my birth.

Later, when I was about one year old, I received refuge from that same Lama, who offered a lock of my hair to Buddha: on this occasion, Jamguen Ngawang Lepa made renewed prayers and good wishes for my future destiny. When I was two years old, I was recognized as the reincarnation of Ngor Phende Khen Chen Jamyang Kunzang Thubten Chos Chi Jyaltsen, thanks to the prophecies of two Lamas who were the heads of the two Palaces of Sakya, the holder of the throne during this period, Ngawang Thutop Wangchuk of the Palace of Phuntsok, and Chiap Gen Rinpoche Kunga Rinchen of the Palace of Dolma. Actually, after the death of Ngor Phende Khen Chen, the other Lama of the house of Phende who was called Ngawang Khedroup Jyamtso, and who was the cousin of the deceased lama, as well as his treasurer, the search to find the new incarnation had begun. While making offerings to all the monasteries of Tibet, he had asked that the Lamas and monks of the monasteries of the three Sakyapas’ branches engage in reciting prayers, rituals and carrying out all virtuous works such as remodelling temples, building statues, etc., in the hope that a reincarnation of the deceased Lama, as well as his recognition, would occur quickly. He also requested of the two lamas of Sakya, to carry out their examinations; so the latter went to the two most famous temples of Sakya that are dedicated to the Protectors: that of Gorum Ngen Khang, dedicated to Ngenpo Kur, and that of Menbar Ngen Khang of Kaoutrazong, dedicated to Ngenpo Shaljipa, where these two protectors that are possessed of powerful blessings, actually reside. The two Lamas there carried out the extensive rituals and obtained then certainty due to clairvoyance that the new reincarnation had already happened. They then gave a description in writing, of the place and of the family where the new reincarnation was born, which was so precise and detailed that all were filled with faith and certainty. Following the customary prayers of introduction and of conclusion, this writing said in substance: "In Greater Tibet (the name for Khams), near a white stupa of Gava, like a jewel of the same name, in the country of the river Ndrou chu which bears gold, above the monastery of Tharpa Ling, at the spot where the two rivers join, in the family of Agni, who holds the lineage of the Ancients (Nyingma) of the Great Secret,  of which the father is Dorje and the mother is Lhamo, in this house whose fence’s door faces east, and whose eastern door faces south, on the 27th day of the 12th month of the Water Bird year, was born a son who is the excellent reincarnation of the great Abbot of Ngor, Phende Jamyang Kunzang Thubten Chos Chi Jialtsen, the heir and continuator of the great Ngor Chen Dorje Chang Kunga Zangpo whose coming  for the benefit of all beings was announced by the Buddha. As the length and the continuation of the precious doctrine of the Buddhas, source of all kindness and happiness, depend on the birth of such great holy beings, who are the lineage holders, all beings of Tibet in general and particularly those of Sakya, Ngor and Tsar should rejoice in this birth." 
Having shared these revelations at the monastery of Ngor Ewam Chos Den, all knew that the reincarnation was born in Kham and the Lama of the house of Phende, Ngawang Khedroup Jyamtso with Tandrin Gen Po, cousin of the deceased Lama, as well as a group of 15 people, prepared to leave for Khams.  When reaching the monastery of Chie Gu Ten Drup Ling, they made the good news known to all.
Some time later, the same group went to the house of the Agni family, and revealed to the parents the high rank of their son, who was then about two years old, and they shared with them the letter of recognition drawn up by the two great Lamas of Sakya, and which gave to the young Tulku, the name of Jamyang Kunga Tenpa Tar Jiai;  this amazed everyone because, even as close as to one word, this name was identical to that which was given to him earlier by the great Ngawang Lepa. As the parents feared being separated from their very young son, it was decided that they would keep him near them until the age of seven and up until that time, he will go to study near his paternal uncle Ngawang Rinchen, who was the head-teacher of the monastery of  Tharlam, right near the house of Agni, and who also followed the teachings of Lama Ngawang Lepa. After that, I was offered scarves, protection strings and traditional yellow silk clothes and the Lama gave me the Dorje Namjom Mewatse purifications as well as the initiations of Long Life,  of White Tara and of Tsepame and Tandrin together.
MY ENTRY INTO THE DHARMA   
Sometime afterwards, at the age of four, on the occasion of the great festival of the birthday, enlightenment and Nirvana of the Buddha, I was carried to Lama Ngawang Lepa, who for the first time, made me repeat the 30 letters of the Tibetan alphabet thrice, and gave me precious Jampeyang and Yangchenma-pills, the wisdom-deities, as well as a red protection string. Then, the Lama asked me to open my mouth, and he blew in his breath, as a sign of blessing. 

MY LAMAS AND MY STUDIES
From this moment on, I went every day to my uncle, so as to first learn to read and write. From my preceptor, I received the oral transmission (lung) of the Precious Kanjur (collection of the Words of the Buddha) and began to learn, by heart, the very many practice-texts which are customary to the Sakyapa school: Saddhanas, prayers to the Lamas, mandala-rituals, Tantras, etc.. A little later, during three months, from Lama Ngawang Lepa, I received the Lamdre Loshe (the Path and its Fruits) teaching, of the fundamental Sakyapas’ teaching, at the Tharlam monastery, in the company of many monks. Even though, at about six years old, I was the youngest of all, I was placed at the head of the row, and it was upon me that the Lama bestowed all his attention and care, so as to teach me the right way to use the ritual-objects during the initiation, the mudras, etc..  This Lama, Jamguene Ngawang Lepa, possessed such powers and  blessings that all, once they had received his teaching, saw their understanding and wisdom increase. 
Lama Ngawang Lepa had spent 18 years in a vow of total silence, in a Gepadorje (skt. Hevajra) and the Lamdre-retreat, and he obtained to frequently meet, at will, the body of transcendental wisdom and his supreme deity, undifferentiated with the Lama, as well as It’s words and predictions, as can be seen by consulting his biography written by his disciple, Tulku Anjom.  From this excellent Lama I received a very great number of teachings, including the two Lamdres, the explanation of the Liberation of the  Four Attachments, the Kyedorje cause and path-initiations, the Birwapa-protections, the deep paths, the Naro Khatche initiations-blessings  with the extensive "Paldom Trupa" commentary, the great seven Mandalas-initiations of the Ngorpa tradition, the Tsar tradition’s initiation of Jig-je and his eight "Rolang"-ensemble, as well as the commentaries of Jig-je, the initiation of Kur Ngen alone and that of Kur Ngen with eight divinities, the corresponding commentaries, the Shaljipa-initiation, those of Tutreu Dakpo, of Mazorma,  Tandrin, Chanadorje, Chung Thra, Sengdongma, Junpo Ndulje, Green Dolma, White Dolma as well as the commentary, of Chenrezi of the king-tradition, of Tsepame and Tandrin together, of Loma Chenma, Kunrig Nampar Nanze of the Yogatantras, of Tsepame with nine deities, Min Thrupa, of the Medicine Buddha, of Jampeyang and Sakya Pandita together, of Orange Jampeyang, of Jampal Arapatsa,  Dorje Namjom, of Ngen Kar, etc.:
I received all of these teachings in the full manner, complete with the initiations, "Lung" and essential teachings, as well as many others that would take too long to describe here. From the time of the teaching of the Lamdre, after each period, along with my uncle and tutor, I would daily practice the exercises and yoga-practices, while continuing my studies of the texts at the same time.  It’s thus that, at the age of seven, I knew, by heart, the rituals of the Mandalas of Kye Dorje, Tsepame with nine divinities, of Kunrig Nampar Nanze, Jampal Tsen djiai, Dorje Min Thrupa, etc...
It was at that age that, as had been agreed to several years earlier, I was enthroned at Zuphu Ladrang which was a part of the house of Phende, not far from my family's house. On the thirteenth day of the first month of the rabbit-year, Phende Khen Rinpoche, Ngawang Khedrup Jiamtso, together with Tandrin Ngenpo and some 20 horse-riders, arrived at my family's house to invite me. The next day, as replacement for the body of the young Lama that they were going to take, they offered to the monastery of Tharlam, (that, according to custom, those that were born in the region depended upon) a golden statue of the Buddha, a little taller than himself, as a support of the speech, the precious Kanjur collection, and as a support of the mind, a Chorten (Stupa), as well as various other objects.  Finally, the enthronement was held on the 15th of the first Tibetan month, on the anniversary-day of the Miracles shown at Nyen Ye by our master the Buddha, so as to tame the six heretical masters. 
The day began by a travel of several hours, on horse-back, from the  monastery of Tharlam to Zuphu Ladrang. Escorted by a retinue of 300 monks and lay people of the monastery of Tharlam, I set out between the lines of monks and lay people holding various objects of offering and accompanied by the music of the trumpets, the wind-instruments and drums, in the incense-scent and the perfume-essences of pine, sandal wood, etc., that were being burnt all along the way.  As soon as I had left the monastery, a following of several thousand people, including the emissaries from each of the 21 Sakyapa monasteries from the region, and the lay people from the areas that had been passing through, and those from Zuphu, came to meet me, so as to accompany me to Zuphu Ladrang, each of them carrying various objects for offering, scarves, incense, and walking to the music of the trumpets, wind instruments and drums, etc..  Arriving at Zuphu Ladrang, starting from the next day, I was taken to the temple where I sat on the high throne that was attributed to me.  And a long ceremony began, during which diverse prayers and commentaries as well as the mandala of the universe were offered to me, and I in turn, had to recite, alone, a very long commentary on the dedication of virtue, for at least a full hour,. 
Then, the representatives of the 21 Sakyapa monasteries of Gava, as well as the leaders of the region, the disciples of the previous deceased Lama and numerous donors, who were all present,, as a sign of good omen, offered to me innumerable offerings such as of supports of the body, speech and  mind, or of gold, or silver or of pieces of silk and brocade, of horses, of mules and yaks, etc... After the rituals to the Protectors, each night, for three days, dances and chants by the people of Zuphu were held as offerings. My parents stayed by my side at Zuphu Ladrang for a month, and then they left for home, leaving me with my teacher and uncle. 
From this time on, I had to follow a program of intensive studies. Waking early in the morning with my tutor, I had to carry out a long period of recitations and meditation of the daily practises.   Then, my personal servant would bring us tea and the morning meal which was followed by a short period of recitation and meditation of other practices. Then, I would study the rituals of the mandalas and initiations and other Tantric rituals, as well as the explanations and commentaries of  the philosophical treatises. Then, we would both take the noon meal which was followed by a short time of recitation and of relaxation which I would spend with my  parents whenever one of them came to visit me for several days each month at Zuphu Ladrang. My parents never failed to encourage me in my studies, showing me that this was indeed the best way to thank them for their kindness as parents and that I should study very much so as to be able, as my role as Lama required, to give good teachings to all those, scholars or ordinary beings, who would come and request them. Returning to my tutor, I would then have to recite and explain in front of him that which I had learned in the morning. After this daily examination came lessons of writing in the three or four Tibetan scripts. Furthermore, I learned mandala-rituals and philosophical treatises by heart. Then, after a medium-length session of reciting and meditating of Saddhanas, I would carry out the Tormas offerings and the long Protectors-ritual. Then, we would have the evening meal, followed by a long period of meditation and dedication and concluding-prayers.  Finally came the time for going to sleep, as meanwhile, trumpets' and oboes' music was played by the monks outside, on the roof of the temple.
(to be continued shortly.)



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.06.2008 17:12:51
Eikohan tassa ole hiukan esimakua tasta Lamasta-hanen oppilaansa on minun opettaja.
He tietavat ja ymmartavat niin aarettomasti.
Toivottavasti jaksatte lukea siina Juhannuksen sivussa-haha


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 22.06.2008 17:42:17
Osa uskonnoista hyväksyy eläinten tappamisen osa taas ei. Silloin ei voi sanoa, että kyseessä
olisi sama puu, sillä seuraukset kyseistä toiminnasta (tai sen harjoittamisen lopettamisesta) eroavat toisistaan. Voihan se olla niin, että sinä olet oivaltanut kaiken. Siinä tapauksessa pyydän anteeksi typeryyttäni.

Sillä puulla tarkoitin elämän puuta, jossa jokainen asia ja olento mikä tahansa olemassaoleilee kiertokulussaan.. Niin uskonnot kuin kaikki vierivät kivetkin toimittavat sen syleilyssä tehtäviään.

Hieman uskomusta siitä:
http://www.odinsvolk.ca/O.V.A.%20-%20COSMOLOGY.htm (http://www.odinsvolk.ca/O.V.A.%20-%20COSMOLOGY.htm)

Ja ei tartte pyytää anteeksi, sillä olen hahmottanut vasta himpun verran kosmisesta palapelistä  :buck2:


Lainaus
Haluaisitko kertoa mitkä ovat syyt henkiselle masturbaatiolle ja mitä seurauksia siitä syntyy?


Hei, nyt mentiin jo yksityisyyksiin joten jätän pohdinnan omakohtaiseksi  ;D

Mutta jonkun puute ja siitä syntyvä tarve voisi olla kyseessä...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 22.06.2008 18:03:55
Lainaus
Sillä puulla tarkoitin elämän puuta, jossa jokainen asia ja olento mikä tahansa olemassaoleilee kiertokulussaan.. Niin uskonnot kuin kaikki vierivät kivetkin toimittavat sen syleilyssä tehtäviään.

Näyttää siltä, että kannatat eräänlaista New Age tyyppistä ajattelua, jossa kaikella on kosmisessa
suunnitelmassa oma "mystinen tehtävä". Muistan erään Hare Krsna kaverin, joka hieman närkästyneenä
kirjoitti Vishnun inkarnaatiosta. Hän pyrki parhaansa mukaan välttämään integroimasta muita ajatusmalleja
uskontonsa näkemykseen...



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 22.06.2008 20:37:39
Niin, jokaisella elamanpuun oksalla on oma tehtava-olkoon sitten karmaista perintoa tai ei.
Mutta meilla jokaisella on oikeus MUUTTAA ajatusmaailmaamme meille sopivammiksi ja nykymaailmaan sopivimmiksi.
Oksiahan leikataan puusta jotta hedelmat olisivat entista ehompia, maata muokataan ja kastellaan-olkoon se sita hengellista uudistumista.
Kaarina on ihan oikeassa, etta pelkojen poistaminen on melkein peruste ihmisen hengelliseen kehittymiseen,
parempaan minaan ja siina ei tarvita uskontoja vaan sisaista viisautta ja oikeudenmukaisuutta.
Kysyn vain, kuka auttaa kivia pyorimaan?
Kivet eivat ala itsekseen pyorimaan tarvitaan pyorittaja-haha


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 23.06.2008 11:08:01
Näyttää siltä, että kannatat eräänlaista New Age tyyppistä ajattelua, jossa kaikella on kosmisessa
suunnitelmassa oma "mystinen tehtävä". Muistan erään Hare Krsna kaverin, joka hieman närkästyneenä
kirjoitti Vishnun inkarnaatiosta. Hän pyrki parhaansa mukaan välttämään integroimasta muita ajatusmalleja
uskontonsa näkemykseen...



Kuhan vain kikkailen ei muuta  ;D

Jos haluaisi saada selville mistä Avatarismissa on kyse niin pitäisi ottaa yhteyttä itse Vishnuun.. Jokaisessa kun se myöskin asusteleepi...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 23.06.2008 11:12:45
niin, kuka tätäkin kivistä planeettaa ja muita avaruuden planeettoja pyörittää, kuka sytytti auringon ja muut tähdet....

tuskin ainakaan kukaan meistä pienistä ihmisolennoista...

Pienenpieni pillerinpyörittäjäkin se liikuttelee suurensuuria..  ;)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 23.06.2008 11:31:15
Niin, jokaisella elamanpuun oksalla on oma tehtava-olkoon sitten karmaista perintoa tai ei.
Mutta meilla jokaisella on oikeus MUUTTAA ajatusmaailmaamme meille sopivammiksi ja nykymaailmaan sopivimmiksi.
Oksiahan leikataan puusta jotta hedelmat olisivat entista ehompia, maata muokataan ja kastellaan-olkoon se sita hengellista uudistumista.

Itsekin ymmärrän sen, etteivät ikivanhat uskonnotkaan enää kykene tämän päivän ihmistä, jolla tietoisuus on jo toinen, oikealla tavoin tyydyttämään vaan ihmiset tahtovat itse ymmärtää itseään ja sitä mekanismia, mikä tämän ulkoisen maailmojemme kuvan synnyttää. Ja tähän on jo uusiakin tapoja tarjolla eli sellaisia, jossa itseohjautuen voi tutustua syntyynsä syvimpään ja itse sen kaiken muutella, mikä ei tyydytä sydäntään.  ;) :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 23.06.2008 11:55:41
Ajatusenergialla on mahdollisuus muuttaa vaikka mita, mutta perusteet loytyi kylla minulla Kalachakrasta
Juuri muokaten tata elamanpuuta nykyiseen maaperaan sopivaksi.

Kuka on luonnut auringon, kuun jne-ei harmaanta aavistusta-onko maapallolla joku joka todella tietaa-ja onko se todella tarkeaa?

Kunhan noudatamme naita Dharman peruslaksyja-tietaen tai tietamatta-moni meista varmaan tietamatta luonnollisesti, noudattaen noyrana elamaa ja toisia ilman poppakonsteja, kuten Dharmassa sanotaan, etta ainoastaan karsimysten kautta ihminen voi olla todella valoittunut ja ymmartaa muita.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 23.06.2008 12:05:29
Moni meista saa naita laksyja olematta mustaa valkosella Buddhia-eli todellisuudessa Kalachakra on luonnollista koko ihmiskunnalle-ei ainostaan harvojen ja valittujen Kingdom  ;D
Vaikka jotkut paamiehet joissain uskonnoissa viela olettaakin niin.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 23.06.2008 13:42:45
niin, kuka tätäkin kivistä planeettaa ja muita avaruuden planeettoja pyörittää, kuka sytytti auringon ja muut tähdet....

tuskin ainakaan kukaan meistä pienistä ihmisolennoista...

Pienenpieni pillerinpyörittäjäkin se liikuttelee suurensuuria..  ;)

 :angel: :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 23.06.2008 19:05:52
Niin, jokainen pieni hitunen on osa kokonaisuutta-eli jokainen pillerin pyorittaja on tarkea.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 23.06.2008 20:56:22
Jos haluaisi saada selville mistä Avatarismissa on kyse niin pitäisi ottaa yhteyttä itse Vishnuun.. Jokaisessa kun se myöskin asusteleepi...

Tätä hain takaa. Jokainen toimii oman ymmärryksensä tasolla. Siksi on järkevää
kunnioittaa toisten näkemyksiä  ;)

Lainaus
Kuka on luonnut auringon, kuun jne-ei harmaanta aavistusta-onko maapallolla joku joka todella tietaa-ja onko se todella tarkeaa?

Madhyamikat (Keskitien harjoittajat) väittelevät Sharavakoita (Kuuntelijoita, ns. "vähäisin" taso)
vastaan tällä tavalla:
Koska alkulähdettä ei löydy, se ei ole olemassa (syytä voi etsiä ikuisuuden).
Joten asiat eivät muodostu yhdestä, koska sitä voi jakaa loputtomiin.
Asiat eivät voi tulla moneksi, koska niiltä puuttuu perusta.

 ???

Advaitassa (ei-kaksinaisessa) koulukunnassa asiat ovat enemmän tai vähemmän sinun
omaa heijastusta, aivan kuten unet. Kaikki ulkoinen on seurausta, kun taas
tämän hetkiset toiminnat muodostavat syitä. Sen pohjalta pystyy heittämään vitsin: Valaistuminen
on mahdotonta sinulle tai minulle.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.06.2008 09:54:43
Ala heita vitseja, koska valaistuminen on MAHDOLLISTA, yhdelle se kestaa ikuisuuden ja toiselle hetken.
Valaistuminen on meidan kaikien paamaara elamassa-joko tietoisesti tai sitten ei.
Nain minua on opetettu.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 24.06.2008 16:41:43
Nauruterapia, naurujooga; niidenkin tarkoitus valaistuminen  :angel:

JA valaistumisen jälkeenkin nauretaan  :smitten:



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.06.2008 17:00:15
Nauruterapiassa olen ollut mukana-se parantaa
Mutta valaistuminen-sen kylla tietaa-kun sen oivaltaa-ehka tosiaan joku juuri nauraen. Itselle nauraminen on kylla lahella todellista valaistusta.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 24.06.2008 17:16:59
Kyllä. Kaikkien näiden henkispsyykkisiksi luokiteltavien oppien ja tulkintojen jälkeen on hyvä nauraa koko touhulle (siis itselle) kunnon virnuiset röhönaurut :P On sitä niin paljon soossia ja vitsanvääntöa näissä ihanan täyteläisen jumalallisissa valaisunäkemyksissä että sanonko......

Sellainen on melkoisen syväpuhdistavaa ja rajoja murtavaa eli samalla uutta avarrusta synnyttävää...

Siten nauru parantaa tukahduksen haavat   :laugh:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 24.06.2008 20:29:33
Ala heita vitseja, koska valaistuminen on MAHDOLLISTA, yhdelle se kestaa ikuisuuden ja toiselle hetken.

Älä heitä löylyä?

Pointti oli siinä, että jos on olemassa potentiaali (siemenestä kukkaseksi) valaistumiselle,
silloin se ei ole pysyvä. Ja jos se ei ole pysyvä, mitä järkeä on koko touhussa...


Lainaus
Mistä sitä tietää miten valaistuminen ilmenee ulkoapäin tarkasteltuna. Entä jos se lisääkin huumoria?

Kuulin sellaisenkin kuvauksen:  valaistuneen henkilön myötätunto on samanlaista kuin se,
että elokuvissa monsuunikohtauksen aikana osa yleisöstä avaa sateenvarjot ja toiset repeävät
nauramaan heille.



Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.06.2008 21:36:49
Ala heita loylya?

Heitan, valaistuksia voi olla useampiakin elamassa-olet saanut yhden tehtavan paatokseen-ja siirryt seuraavaan, sopien paremmin nykyiseen minaasi ja ymparistoosi ja vaatimuksiisi.
En nyt tarkoita ihan sateenvarjojen avaamisia-haha


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 24.06.2008 21:58:27
olet saanut yhden tehtavan paatokseen-ja siirryt seuraavaan, sopien paremmin nykyiseen minaasi ja ymparistoosi ja vaatimuksiisi.

Ota selvää Vajrayanan perusasioista (näkemys, maailmankatsomus, "minän" määritelmä")
ja tule sen jälkeen uudestaan esittämään väitteitäsi buddhalaisuutena. Ehkä väitteesi voivat siinä vaiheessa jopa vastata Gelukpojen Dharmaa.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.06.2008 23:47:18
Hei minun opettajani on meditoinut ihan varmasti tarpeeksi Vajrayanan edessa ja han on opettanut minulle Kalachakraa ja minulla on tarpeeksi tietoa tasta Vajrayanasta-enhan mina edes ole Buddha-enka ole yhtaan kiinnostunut kiistelemaan opiskeluista, mina vain kerron, mita minua on opetettu.
Olen taysin varma 100%-valotuksia ihminen pystyy saamaan moniakin yhden elaman aikana ja voi olla myos painvastoin-etta ei saa ikina-sovitetaan kokemus ymparistoon ja muutoksiin elamasta
Vaikka suunta olisi vesiselvaa, voi olla tilanteita, etta valotus jakaantuu osatilanteisiin-jatkuu, kuten energiakin
Olethan lukenut Baghdadin massamurhat-ihmiskunnan suurimman tuhon,yksi tarkeimmista Kalachakran kasiteltavista asioista-silloin ymmartaa hyvin miksi tapahtuu niinkuin tapahtuu
Kalachakrassa saa uskoa vaikka luonnonkiviin
En ymmarra kriittisyytasi, etsit vastalauseita-mutta mina menen suoraa tieta ja kerron asiat-kuten minulle kerrotaan, tamahan on kalachara-osasto.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 24.06.2008 23:53:47
Asiat eivat ole musta-valkoisia-vaan varillisia-jopa sateenkaaren varisia.
Vajaan viikon paasta menen tapaamaan opettajaani ja myos tata Lamaa-joka varmasti on elamisen ja ehka uuden valoituksen arvoista.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 25.06.2008 15:34:43
Kundaliinienergia saatanallista
Voi hyvanen aika, mina olen harjoittanut sita tanssin muodossa ja sain jopa musiikin tyopaikalle sattumalta tulleeseen asiakkaalta-sitahan harrastetaan vapaasti ainakin Israelissa-ollaanko me niin saatanallisia
Sehan vain rentouttaa ja auttaa keskittymaan-kultainen kaarme-tanssi todella muistuttaa kaarmetta-mutta ei sen enempaa ja musiikki on Englantilaista-siellakin ollaan niin pahoja-voi teidan luuloja


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 25.06.2008 17:01:07
Lainaus
Asiat eivat ole musta-valkoisia-vaan varillisia-jopa sateenkaaren varisia.

Älykäs havainto. Se ei vain muuta sitä tosiasiaa miksikään,
ettet voi kävellä ja juosta samaan aikaan. Jos pystyt siihen,
haluaisin nähdä kyseisen operaation.

Lainaus
-enhan mina edes ole Buddha-

Se tuli jo selväksi.

Lainaus
En ymmarra kriittisyytasi

Buddha, Shakyoiden leijona, pyysi kaikkia oppilaitaan käsittelemään opetuksia kullan tavoin.
Niitä tulisi polttaa ja puhdistaa. Sanotaanhan Tiibetissäkin, että kulta vain paranee polttaessa.
Kalachakrasta ja varsinkin shambalasta on tullut huijareiden uusi aluevaltaus. On
hyvin surullista seurata, miten eri (kuuluisuuden) henkilöt tulkitsevat virheellisesti puranoita, shastroja, sadhanoita, vain saadakseen itselleen lisää arvovaltaa.


Lainaus
Hei minun opettajani on meditoinut ihan varmasti tarpeeksi Vajrayanan edessa ja han on opettanut minulle Kalachakraa ja minulla on tarpeeksi tietoa tasta Vajrayanasta

Öh, Vajrayana on tie. Joten miten joku voi meditoida "idean" edessä... 
Mutta on todennäköistä, että sinulla on tietoa tästä minua enemmän.
Valaistut varmasti nopeammin mitä minä.

Vajrayanassa ei uskota mihinkään suurempaan tarkoitukseen, elämän tehtävään, eri ymmärryksien
tasoilta takaisin kotiin. Kaikki on vain sattumaa ja mikään ei ole pysyvää. Olemme täydessä sekavuuden tilassa vaeltaneet aluttoman ajan alusta asti tähän pisteeseen. Ja lopulta meillä on käytössä kallisarvoinen ihmiselämä, mahdollisuus joka ei todennäköisesti tule toistumaan.
Kaikki "tarkoitukset" ovat vain neuroottisia rakennelmia, jotka estävät kokemasta todellisuutta.

Lainaus
Olethan lukenut Baghdadin massamurhat-ihmiskunnan suurimman tuhon,yksi tarkeimmista Kalachakran kasiteltavista asioista-silloin ymmartaa hyvin miksi tapahtuu niinkuin tapahtuu

Toihan on vielä pientä Rwandan rinnalla. Mutta joo, eipä Public Domainin ennustuksissa
tuotakaan mainita.
http://www.berzinarchives.com/web/en/archives/advanced/kalachakra/kalachakra_world_peace/kc_not_advocate_predict_armageddon.html

ps: se on Dalai Lama, ole kiltti ja käytä nimeä Dalai Lama! Ja Hänen Pyhyytensä arvonimen käyttäminen on suotavaa, mikäli tunnet kunnioitusta häntä kohtaan

Lainaus
Kysyisin liittyykö kundaliini muuten jotenkin kalachakra opetukseen?

Kysy Rinpochelta.
Sinuna pitäisi Kundaliiniharjoittajia koekaniinien asemassa. Mikäli tulokset ovat positiivisia -> Go For it.
Myötätunto, terve järki, avoimuus kasvavat. Päinvastaisessa tapauksessa pyydän sinua välttämään
kyseisiä harjoituksia.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 25.06.2008 21:18:11
Vain harjoituksen kautta tulee mestari.

Vajra

Varmasti kunnioitan H.H.Dalai Lamaa-ja sen kaikki taalla tietavat jo monta vuotta.
Onneksi olen varoittanut jo ensimmaisilla sivuilla naista saatanan palvojista-siitahan on mustaa valkoisella
esim. Dorje Schudgen.
Ehdoittaisin sinuakin kunnioittamaan toisten mielipiteita-nainhan on opetettu jo ensimmaisina vuosina Buddhalaisuudessa.
Rivien valista voin lukea, etta itse kuulut johonkin ryhmaan-pida vain rauhassa mielipiteesi ja anna myos minulle mahdollisuus siihen.
Kunnioittakaamme kaikkea elamaa, sota tuo lisaa sotia-myos sanallinen sota-en alennu siihen!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 25.06.2008 23:41:36
Sama juttu, heittaisin nama palvojat roskikseen.
Dorje Schugden on vaarallinen kaveri-ja Tiibettilaisilla on paljon tyota saadaksen taman ihmispedon pois
Olen kuullut,etta han olisi Saksalaista alkuperaa-se varmaan selittaa jotain

Kaikilla uskonnoillahan omat leikkipaikat
Todella miksi pakanat eivat ole pystyttaneet omaa tupaa
Niimpa, kun uskaltaa edustaa muuta "puoluetta"-ollaan heti saatanan palvojia-maailman nakosuvaitsevuus on kamalan kapea  ;D


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Mio - 26.06.2008 00:44:47

Kaikki "tarkoitukset" ovat vain neuroottisia rakennelmia, jotka estävät kokemasta todellisuutta.


Kaaottisesta ainemateriasta ammennetaan (kukakeitämikäsittenieneekään.. ja mistä sitten..) ideamuodollisia älynväläyksiä 'järjestelmän' tajuntaan, jotka voivat rueta aktiivisiksi manifestaatioiksi jos niitä ruokitaan mielen kasvualustalla.. Jos joku ideallinen tarkoitus viriää olennoissa niin he hyppäävät sitten tajuntansa puitteissa sen piirin ja elävät näiden tarkoitusten mukaan, jotka muistuttavat eräänlaista peliä tai käsikirjoitusta, jonka mukaan yritetään toimia ohjelmasuunnittelmallisesti.. Aurinkosädemäiset luomisrakennelmaideat ovat kuin tajuntaverkossa vilistäviä energiavirrallisia ajatelmakuplia...

Todellisuus voi siten muotoutua näiden ideapuitteiden noudattamiseksi, ja se saa aikaan mitä kummallisimpia esityksiä... Pim olen pikselivahamassaa.

Hullua!

Ilmennyksen ja unenomaisen muuntumismuotoilun välillä ei taida paljon eroa ollakkaan :idiot2:

Miten sitten herätä kuvaverkostokytkelmistä siihen mikä on onkin jo juttu.. jos on

Arg! Ulos! Ja takaisin jonkin sisään!  ;D





Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 26.06.2008 01:29:43
Mina en Buddha teen sen maallisesti-Kaikki tuntevat Albert EinstenIn ja tasapainolain, han oli Luonnossa lepaamassa ja katseli pilvia ja maata ja tietysti taivasta-han sai siten alyvalayksen ja kirJoitti taman lain-myohemmin han sai montakin alyvalaysta-jatkoa talle ensimmaiselle valotukselle-joten
Joo, noi yllaolevat jutut menevat jo atomivoimalaksi-pysytaan me taalla maankamaralla kiltisti.
Mutta Vajran selvitelman mukaan minulle todella kavi sattuma  ;D


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 26.06.2008 08:40:53
Ala yrita kavella ja juosta samaan aikaan-haha
Kuka tassa on yrittanyt?
Opetukset ovat kultaakin kalliimpia-niin varmasti ovat, mutta ei olla tiukkapipiosia-kunnioitetaan toistemme mielipiteita-pida ihan vapaasti omat mielipiteesi ja mina pidan omani.
Toisten mielipiteitten kunnioittaminen on yksi rikkaus tulevile sukupolville-silloin on toivoa tulevasta rauhasta.
Alex Berzin on kirjoittanut paljon Kalachakrasta ja suurin osa on kasittamaani totuutta-han on muuten juutalainen-joka on opiskellut paljon Buddhalaisuutta.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 26.06.2008 16:30:18

Joogamuoto, jossa yksinkertaisten fyysisten harjoitusten, meditaation, mantran ja visualisaation avulla pyritään nostattamaan kundaliinienergia ylempiin energiakeskuksiin, eli chakroihin. Kundaliinienergia on meissä jokaisessa jo olemassaoleva luova voima. Harjoittelun avulla tama voima pystytään valjastamaan tietoiseen käyttöön.

Tassa hiukan tietoa kundaliinienergiasta-jota harjoitellaan jokapuolella maailmaa-ei mitaan pelattavaa magiaa-vaikka siita yritettiinkin sita tehda.
Ihan Suomalaista tekstia-kas kummaa  ;)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 27.06.2008 13:14:13
Kaaottisesta ainemateriasta ammennetaan (kukakeitämikäsittenieneekään.. ja mistä sitten..) ideamuodollisia älynväläyksiä 'järjestelmän' tajuntaan, jotka voivat rueta aktiivisiksi manifestaatioiksi jos niitä ruokitaan mielen kasvualustalla.. Jos joku ideallinen tarkoitus viriää olennoissa niin he hyppäävät sitten tajuntansa puitteissa sen piirin ja elävät näiden tarkoitusten mukaan, jotka muistuttavat eräänlaista peliä tai käsikirjoitusta, jonka mukaan yritetään toimia ohjelmasuunnittelmallisesti.. Aurinkosädemäiset luomisrakennelmaideat ovat kuin tajuntaverkossa vilistäviä energiavirrallisia ajatelmakuplia...

The talken word never disappears
And the word is flying for eternity


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 27.06.2008 14:51:28
Siinapa meille tamanpaivan laksyja.
ps:Olethan nahnyt elokuvan 7 vuotta Tiibetissa


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 28.06.2008 10:01:35

Shugden harjoituksen historia juontaa juurensa Hänen Pyhyytensä Dalai Laman
oraakkeliin. Tiibetin Buddhalaisuudessa on tapana tehdä Maallisille jumaluuksille
ja/tai hengille osoitettuja seremonioita lyhyen tähtäimen (puoliso, aineellisuutta) tavoitteiden saavuttamiseksi.
Näitä tavoitteita käytetään hyödyksi suuremman päämäärän (valaistumisen) tavoittelemisessa.
Niihin takertuminen olisi sama asia kuin se että pääsisi veneen kanssa lopulta laiturille, mutta päättäisikin
jäädä ajelehtimaan.
En ole varma Shugdenin kohdalla, että onko kyseessä Gyal-pon henki vai mikä.
Joka tapauksessa, yhdet väittävä sen olevan vähäinen, maallinen jumaluus ja toiset, New Kadampan harjoittajat ovat nostaneet hänet Buddhan asemaan. Siinä on tapahtunut paljon muutakin, johon en mene
tämän enempää.

Eräs kuuluisa tarina naisesta ja koiran hampaasta selittää asian näin:

Poika matkusteli usein Intiassa. Teki siellä kauppaa ja toi arvotavaroita Tiibetiin.
Eräänä päivänä, kun poika oli kotona, äiti pyysi häntä tuomaan Pyhän Reliikin.
Poika meni Intiaan, tuli takaisin vain huomatakseen, että oli unohtanut kokonaan äidilleen
antaman lupauksensa. Sama kaava toistui toisen kerran. Tällä kertaa hänen äitinsä sanoi
"tapan itseni ellet tuo mitään!"
Poika kävi Intiassa, tuli takaisin vain huomatakseen, että oli unohtanut kokonaan äidilleen
antaman lupauksensa. Nyt hän ajatteli "jotain täytyy keksiä..." Sitten hän huomasi
tien vieressä makaavan koiran luurangon ja otti siitä hampaan.
Äiti pisti onnessaan hampaan silkkiliinan päälle alttariin ja alkoi tekemään täyskumarruksia.
Ennen pitkää hammas alkoi säteilemään valoa ja siinä näkyi monia muitakin pyhän esineen
tunnusmerkkejä.

Buddhalaisuudessa ulkoiset kohteet eivät ole niin tärkeitä kuin sisäiset tapahtuman.
Vaikka muuttaisit paikasta toiseen, ellet muuta mieltäsi, pysyt surullisena kaiken aikaa.
Tässä tapauksessa naisen puhdas näkemys muutti kokemusta.

Lainaus
Ehdoittaisin sinuakin kunnioittamaan toisten mielipiteita-nainhan on opetettu jo ensimmaisina vuosina Buddhalaisuudessa.
Rivien valista voin lukea, etta itse kuulut johonkin ryhmaan-pida vain rauhassa mielipiteesi ja anna myos minulle mahdollisuus siihen.
Kunnioittakaamme kaikkea elamaa, sota tuo lisaa sotia-myos sanallinen sota-en alennu siihen!

Kiitos ystävällisestä neuvosta. En tosin tiedä mitä "ensimmäisiä vuosia" sinä tarkoitat...
Se on hienoa, ettet alennu sanallisen sotaan. Toivottavasti minäkin oppisin tuon
viisauden.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 28.06.2008 17:26:52
No nyt me olemme samalla aaltopituudella-todella Dorje Shudgen oli samoilla piireilla H.H.Dalai Laman kanssa,
mutta myohemmin syntyi kaikenlaisia kriittisia kiistoja ja heidan tiet ovat eronneet.Sen enempaa asiaan puuttumatta.
Dorje Shudgen on pystyttanyt jopa itselleen patsaan-joten ego on meinigissa ilmeisesti paljonkin mukana,voin vain sanoa, etta suurin osa Tiibettilaisista pitaa hanta taysin hulluna.(minut mukaan lukien)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 28.06.2008 23:40:04
Dorje Shudgen on pystyttanyt jopa itselleen patsaan-

Se kuulemma romutettiin ja Dalai Lama sai syyt niskoillensa. Tai siis,
näin ainakin kiinalaisten viranomaisten mukaan...

Kuulin niinkin villin huhun, että Shugdenin harjoittaja syntyy ensi elämässään
samaan henkien luokkaan. Eli elää toisin sanoen 2000 - 5000 v. Limbon ja Terran välissä,
kärsien kaikennäköistä muuta mukavaa. On vaikea kuvitella, millaiset seuraukset tulevatkaan
muista harjoituksista jotka ovat nykyään muotia.

Edit: Muistaakseni Milarepa antoi Demonien pomppia rauhassa
"Pahin demoni on takertuminen itseen, miten te voisitte olla häntä pahempia?
Tehkää mitä haluatte" Tämän avulla hän oivalsi kaiken unen kaltaisuuden,
demonit katosivat, ja Milarepa jatkoi meditointia.
Ei ehkä mennyt ihan noin, mutta suurin piirtein.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 29.06.2008 00:08:50
No nyt me olemme samalla aaltopituudella-todella Dorje Shudgen oli samoilla piireilla H.H.Dalai Laman kanssa,
mutta myohemmin syntyi kaikenlaisia kriittisia kiistoja ja heidan tiet ovat eronneet.Sen enempaa asiaan puuttumatta.
Dorje Shudgen on pystyttanyt jopa itselleen patsaan-joten ego on meinigissa ilmeisesti paljonkin mukana,voin vain sanoa, etta suurin osa Tiibettilaisista pitaa hanta taysin hulluna.(minut mukaan lukien)

Aikoinaan itsekin ehkä tein tuollaisia johtopäätöksiä ihmisestä, jonka teoista en tiennyt muuta kuin sen, minkä toisilta kuulin tai osan siitä teoistaankin vain näin. Mutta kokonaisuutenakin katsoen nyt jo näyttäisi siltä, ettei tuokaan "Dorje" muuten mitenkään hulluja tee kuin pitää vain täydellisesti hallinnassa sitä tasapainoon johtavaa tietä siihen saakka, kunnes jokaiselle tiibetiläiselle on tehty teot. Eli tehty se, mikä täälläkin maassa eli nostettu niiden egoa esiin sen verran, että nähtiin senkin maan todelliset kasvot.  ::) :)

Sillä mitenkään muuten ei täällä polariteettien valtakunnassa mikään tulekaan muuttumaan, ellemme ensin näe niiden kumpienkin teot ja sen jälkeen tuotamme niihin sen tasapainon. Ja sen tekemiseen tarvitsee ainoastaan sen hyväksynnän, jolla ymmärtää jokaisen ihmisenkin tarkoituksen tässä kokonaisuudessa nyt, kun tuotamme kohta sen koko planeettammekin uudelleen synnyn.  ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 00:12:46

Sillä mitenkään muuten ei täällä polariteettien valtakunnassa mikään tulekaan muuttumaan, ellemme ensin näe niiden kumpienkin teot ja sen jälkeen tuotamme niihin sen tasapainon.


Ellen nyt ymmärtänyt väärin, puhut polariteettien olemassaolon puuttesta. Eli
dualismin ylittämisestä. Mutta jos ne eivät ole olemassa, mitä järkeä
on niiden tasapainottamisessa?


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 29.06.2008 00:18:05
Mita tarkiotat nailla muilla muotijutuilla?
TIEDAN, etta Shdgen'in patsas on romutettu


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 29.06.2008 00:21:54

Ellen nyt ymmärtänyt väärin, puhut polariteettien olemassaolon puuttesta. Eli
dualismin ylittämisestä. Mutta jos ne eivät ole olemassa, mitä järkeä
on niiden tasapainottamisessa?

Ihan sama järki kuin siinä, että edes kyselet siitä mitään. Koska ihmisen mieli tarvitsee tiedon, kyetäkseen jotain täällä maan päällisessä tietoisuudessaan ymmärtämään mitään.  ;) :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 00:26:42
Mita tarkiotat nailla muilla muotijutuilla?

McGyverin takahiuksia, pörröisiä permanentteja ja torvifarkkuja tietenkin,
etkö ole perillä nykyajasta?


Lainaus
Ihan sama järki kuin siinä, että edes kyselet siitä mitään.

Kommenti plus vastaus

Lainaus
Koska ihmisen mieli tarvitsee tiedon, kyetäkseen jotain täällä maan päällisessä tietoisuudessaan ymmärtämään mitään

= Kysymykseni (Järki) oli siis se tieto jota tarvitaan täällä maan päällisessä tietoisuudessa ymmärtämään mitään.






Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 29.06.2008 08:55:40
Mc Gyuverin takahiuksia-ok, mutta ajattelin ihan erilaisia muotijuttuja-henkisia-joista EHKA en ole tietoinen
Meille on luotu suu-kysyaksemme-jotta ymmartamys kasvaisi, eihan se takaa, etta ymmarrys kasvaa, mutta ainakin saamme tietoa.
Jos tieto on viisasta ja saamme sielumme supukoista hyvaksynnan, tasomme ihmisena kasvaa ja tietenkin ymmarrys.
OM MAMI BADE HUM


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 29.06.2008 10:57:26
Myötätunnon mantra, OM MANI PADME HUM, lausutaan tiibetiksi: om mani peme hung.
Siinä on kaikkien buddhien ja bodhisattvojen myötätunto ja siunaus, ja se kutsuu luoksesi erityisesti Avalokiteshavaran, myötätunnon buddhan, siunauksen. Avalokiteshavara on sambhogakayassa olevan Buddhan ilmentymä, ja hänen mantraansa pidetään Buddhan kaikkiin olentoihin kohdistuvana myötätunnon puhtaana olemuksena. Ja sitä paitsi tämä Avalokoteshavara on myöskin Karunan auttajaenergia, koska on puhtaan myötätunnon sekä universaalin Rakkautemme yhdentäjä tässä ajassa ja paikassa.

Aivan niin kuin Padmasambhava on tiibetiläisten kaikkein tärkein opettaja, on Avalokiteshavara heille kaikkein tärkein buddha ja Tiibetin karminen jumaluus. Jotenka sekin yhdentää tuon Kalachakran sekä Karunan, koska on saman alkulähteen perua molemmat eli se Avalokiteshavara on molempien auttaja aina olut. Mutta tämä Karuna on nykyaikaan soviteltu jokaiselle jo, kun taas Kalachakraa vasta aloitettiin soveltamaan länsimaiseen opetusmuotoon.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 29.06.2008 10:59:37

Lainaus
Koska ihmisen mieli tarvitsee tiedon, kyetäkseen jotain täällä maan päällisessä tietoisuudessaan ymmärtämään mitään

= Kysymykseni (Järki) oli siis se tieto jota tarvitaan täällä maan päällisessä tietoisuudessa ymmärtämään mitään.

Saahan toki elää "sokeanakin" tälle kaikelle, mitenkä tämä maa täällä elää ja on. Mutta ne, jotka tulivat tekemään tänne tätä omaa työtään sellaisen harhamme luomiseen, jossa polariteettia ei enää ole niin tietävät kyllä, mitenkä ja mitä tekevät. Ja sellaisille, jotka eivät niin ne selityksetkin on.  ;) :)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 12:10:51

Lainaus
Aivan niin kuin Padmasambhava on tiibetiläisten kaikkein tärkein opettaja,


Tämä on sama asia kuin sanoisi Paavin olevan kristittyjen kaikkein tärkein opettaja.

 
Lainaus
Jotenka sekin yhdentää tuon Kalachakran sekä Karunan, koska on saman alkulähteen perua molemmat eli se Avalokiteshavara on molempien auttaja aina olut.


On totta, että Avalokiteshvara ja Kalachakran jumaluus ovat kummatkin valaistuneita ja
heidän oivalluksensa taso ei eroa dharmakayan tasolla. MUTTA, tietääkseni he kuuluvat
eri buddhaperheiseen ja täten heidän sekoittamisensa keskenään on sama kuin antaisi ranskalaiselle hampurilaisia homejuustona ja amerikkalaiselle vice versa

Lainaus
Mutta tämä Karuna on nykyaikaan soviteltu jokaiselle jo, kun taas Kalachakraa vasta aloitettiin soveltamaan länsimaiseen opetusmuotoon.


And now, a message from our sponsor.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ~Karuna~ - 29.06.2008 15:34:31

Tämä on sama asia kuin sanoisi Paavin olevan kristittyjen kaikkein tärkein opettaja.

On totta, että Avalokiteshvara ja Kalachakran jumaluus ovat kummatkin valaistuneita ja
heidän oivalluksensa taso ei eroa dharmakayan tasolla. MUTTA, tietääkseni he kuuluvat
eri buddhaperheiseen ja täten heidän sekoittamisensa keskenään on sama kuin antaisi ranskalaiselle hampurilaisia homejuustona ja amerikkalaiselle vice versa


Kaikkeus ei erittele ketään, jotenka itselleni se on vain ajankulua, jos luen jostain jotain ja sen jälkeen sen omassa mielessäni yhdennän. Jotenka sekin on tätä työtäni vain.  ::)


Lainaus
Mutta tämä Karuna on nykyaikaan soviteltu jokaiselle jo, kun taas Kalachakraa vasta aloitettiin soveltamaan länsimaiseen opetusmuotoon.


And now, a message from our sponsor.

Jotkut asiat vain ovat tosia!  :)




Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 29.06.2008 16:30:31
Kaikki sateet tulevat auringostamme, mutta tahtia on paljon yotaivaalla.
Kaikki heijastavat valoa.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 17:24:02
Kaikki sateet tulevat auringostamme, mutta tahtia on paljon yotaivaalla.
Kaikki heijastavat valoa.

Aivan kuten Shugdenkin heijastaa!

:angel: :angel: ;) :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 17:35:53

Mutta joku joka haluaa itsestään patsaan saattaa palvoa itseään ???

Itselleen patsaan pystyttäminen kuulostaa jo tältä hussein/hitler/stalin/idi amin ja muulta "isä aurinkois" osastolta :'(


Koko homman vitsi on siinä, että Shugden ei ole ihminen tai saatika sellainen
olento joka pystyisi tekemään mitään kollektiivisesti koettavaa ihmisten todellisuudessa.
Toisin sanoen, yksilö jota kohtaan voi suunnata rukouksia jne ja saada sitä kautta
epäsuoria tuloksia.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 17:50:44
Eräs IRI (In Real Internet) tuttuni tokaisi kerran:

Welcome To Stockholm!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 29.06.2008 19:45:10
OK, tajusin Vajra, mutta kuten kaikilla meilla on kaksi puolta ja niiden pitaisi olla tasapainossa-myos negatiivisella puolella-joka mielestani on Dorje(han on tehnyt paljon pahaa)-mutta juuri han, kuten myos Hitler, Stalin yms-saavat HERAAMAN meidan positiivisen puolen, vastustamaan pahaa.
Kun oikeudenmukaisuuden taju kasvaa-olemme Shambhalan Kingdom'ssa.
Kuten H.H.Dalai Lama sanoo:
"The simple truth is the best truth"-Suomeksi vapaasti kaannettyna:yksinkertainen on kaunista.
dawnchild-dorje on ihmishirvio-ehka hanet on luotu sellaiseksi   :-[
tai han luonut ajatuksensa sellaiseksi.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 29.06.2008 21:23:57
Niin varmaan olisi, mutta on myos mielipiteita, jotka vaittavat etta esim. Hitler olisi valinnut tulla tanne
ja tahda-mita on tehnyt, esim.KYSYMYKSIA JUMALALLE vai oliko se keskusteluja Jumalan kanssa-moniosainen sarja-aika vaikea niella.
Olen samaa mielta ,etta murhaajien paikka on vankila, mutta maailmassa on paljon murhaajia vapaina-valitettavasti!!!


Otsikko: Vs:
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 22:05:09
Lainaus
mutta juuri han, kuten myos Hitler, Stalin yms-saavat HERAAMAN meidan positiivisen puolen, vastustamaan pahaa.

Argh  :buck2:

dawnchild-dorje on ihmishirvio-ehka hanet on luotu sellaiseksi   :-[
tai han luonut ajatuksensa sellaiseksi.

Milarepasta lähtöisin oleva koulukunta ajattelee ettei mitään hirviöitä ole
oman mielen ulkopuolelle. Kaikki ilmentyy spontaanisti, helvetit ja taivaat.
Joten ainoa ´pahuus´mitä voi vastustaa on sisällä. Muiden kokemusten muuttaminen
on sama kuin pyrkisi päällystämään kaikki kadut nahalla. Kun muuttaa mieltään, se on sama kuin
pistäisi sandaalit jalkaan.

Esim. Chöd harjoituksessa visualisoidaan tavallisesti oma keho Avalokiteshvarana. Sen jälkeen
kuvitellaan miten eri henget, demonit ja haamut tulevat syömään sen luita myöten. Siten
kehitetään Anteliaisuuden tuolle puolen menevää täydellisyyttä (paramita).
Haamut kuvastavat tässä tapauksessa myös sisäisiä vääriä näkemyksiä, joiden kiinteys
´hajoitetaan´ perimmäisellä hyvyydellä.

Rishillä ei ole ongelmia, hän voi tehdä mitä haluaa, sillä hän ymmärtää kaiken olevan unenkaltaista.
Tavallisilla pulliaisilla on isoja ongelmia, jos ei syö ruokaa - kuolee hyvin nopeasti.

ps: pieni varoitus. Ongelmia on helppo kerjätä itselleen mikäli ei ole initaatiota Chöd ja/tai Kusãli harjoitukseen.


Otsikko: Vs:
Kirjoitti: ~Karuna~ - 29.06.2008 22:09:28

Milarepasta lähtöisin oleva koulukunta ajattelee ettei mitään hirviöitä ole
oman mielen ulkopuolelle. Kaikki ilmentyy spontaanisti, helvetit ja taivaat.
Joten ainoa ´pahuus´mitä voi vastustaa on sisällä. Muiden kokemusten muuttaminen
on sama kuin pyrkisi päällystämään kaikki kadut nahalla. Kun muuttaa mieltään, se on sama kuin
pistäisi sandaalit jalkaan.

Tuo on tottakin myös, ettei ole ketään muuta kuin se Yksi, joka heijastelee itseään aina vain ulospäin. Jotenka kaikki, mitä näemme itsemme ulkopuolella, on sen oman sisäisyytemme heijastusta ja jos se jotenkin tuntuu olevan vääränlainen kuva meistä niin silloin sille jokaisen ITSENSÄ pitäisi tehdä jotain. Ja sen jälkeen ei enää tule sellaista heijastusta. Eli silloin jo ON muutettu sitä "toista", mutta sekin on tehty oman sisäisyytemme teoin ja sen takia se on pysyvä.  :)


Otsikko: Vs:
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 23:22:42

Milarepasta lähtöisin oleva koulukunta ajattelee ettei mitään hirviöitä ole
oman mielen ulkopuolelle. Kaikki ilmentyy spontaanisti, helvetit ja taivaat.
Joten ainoa ´pahuus´mitä voi vastustaa on sisällä. Muiden kokemusten muuttaminen
on sama kuin pyrkisi päällystämään kaikki kadut nahalla. Kun muuttaa mieltään, se on sama kuin
pistäisi sandaalit jalkaan.

Tuo on tottakin myös, ettei ole ketään muuta kuin se Yksi, joka heijastelee itseään aina vain ulospäin. Jotenka kaikki, mitä näemme itsemme ulkopuolella, on sen oman sisäisyytemme heijastusta ja jos se jotenkin tuntuu olevan vääränlainen kuva meistä niin silloin sille jokaisen ITSENSÄ pitäisi tehdä jotain. Ja sen jälkeen ei enää tule sellaista heijastusta. Eli silloin jo ON muutettu sitä "toista", mutta sekin on tehty oman sisäisyytemme teoin ja sen takia se on pysyvä.  :)

Buddhalaisuudessa on määritelty neljä äärimmäistä näkemystä. Monismi on yksi niistä.

Chittamatrin koulukunta on asia erikseen, mutta sekin noudattaa perusperiaatteita.
Yleensä mielellä tarkoitetaan kokemuksia. Jos sanon kaiken olevan "minun mieltä",  sinä
sinulle se ilmenee "kaikki on sinun mieltä" ja vice versa. Joten se ei tarkoita sitä,
että tämä mieli olisi "sinä" "minä" sekasotku, vaan äärimmäisyyksistä vapaana se ilmentyy
samanaikasuudessa (ei paradoksaalisesti, vaikkakin dualismin ylittäminen vaatii sitä).

Minusta ei ole paljon hyötyä. Uskon kuitenkin, että tekstit joita lainaan epäsuorasti hyödyttävät teitä.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 29.06.2008 23:39:08
Oikein kiva,etta kirjoitat-kun minalahden matkaan huomeniltana,siina varmasti oppii myos-ja jos kerkian lahetan postia paikan paalta


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 29.06.2008 23:49:53
Oikein kiva,etta kirjoitat-kun minalahden matkaan huomeniltana,siina varmasti oppii myos-ja jos kerkian lahetan postia paikan paalta

Kiitti. Odotan innolla postiasi (mikäli siis lähetät), se on todennäköisesti
kirjoitettu huomattavasti paremmalla jalat-maassa-tyylillä kuin yksikään minun viesteistä   :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 02.07.2008 20:26:31
Hei kaikille Normandiasta, aika menee lentaen ja on ihanaa
Huomasin, etta Virupa on Vajran alla olevassa motossa ja lamamme reincarniaatio menee Intian Maha Siddha
Virupa joten ajatuksemme johtavat samaan asiaan
Voikaa hyvin, lahetan myohemmin postia


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Esmiralda - 03.07.2008 14:54:43
Aika jännää!

Sinä ajelet Ranskassa tavoitteena tavata Lama. Minä suihkasen ihan tuohon naapurikuntaan tapaamaan sunnuntaina tiibetiläistä munkkia. Saas nähdä?!


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 08.07.2008 08:25:41
Heippa, terkkuja Normandiasta-olipa erikoista aikaa!!!
Sain siunauksen Phende Rinboche'lta-han antoi sen erikoisella tavalla: Pisti kultaisen mikasenytonkaan kruunuchakraani-joka poltti tiettyja pisteita paassani ja aaltoja kesti kauan tapaamisen jalkeen-vaikka jo olin kaukana temppelista-matka oli ihana ja nain enemman kuin millaan entisella matkalla-Claude Monet ja Richard the Lionheart veivat sydammeni ja monta muuta asiaa-lahetan kuvia ja :buck2: kerron lisaa kun toivun-en ole nukkunut kahteen vuorokauteen  :buck2:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 09.08.2008 23:07:24
No, tassa nyt on lopulta naita Normandian kuvia


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 09.08.2008 23:09:07
No, tassa nyt on lopulta naita Normandian kuvia


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 09.08.2008 23:27:26
Kuvien jarjestys ylhaalta alas
1.Richarf the Lionheart-mitka energiat tunsin siella kiipeilemessa kukkuloilla-ompa osannut valita paikan
2.Prinssi Charles'in kesapiilopaikka(saaressa puiden piilossa)
3.Claude Monet
4. Jean De Arat-hanen polttotappopaikka-jannaa juuri ennen matkaa nain taman elokuvan-tositarinan ja liikutuin kovasti-ja jouduin paikalle vahingossa
Toinen kuva
Buddha Temppeli-jossa Penden Rinpoche siunasi minut
2.Ranskan ja Englannin rajalla kanaalilla mina, pari Israelilaista ja opettajani
3.Ihana Claude Monet-ei ole ihme, etta noissa maisemissa taiteilu onnistuu


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Ippuska - 10.08.2008 00:50:25
Diamond  :D Upeita kuvia - Kiitos jakamisesta  :smitten:

Olisin halunut ottaa kuvia Tiibet-näyttelystä Vapriikissa Tampereella 7.8. siellä käydessäni ja siellä olisi saanutkin ottaa ilman salamaa, mutta akku loppui juuri "sopivasti"  :o Nimittäin jotenkin oli sellainen tunne, että ei olisi sopivaa kuvata  ::)

Näyttely oli todella upea mielestäni, kerrassaan hienosti järjestetty audiovisuaalinen paketti!
Tietoa sai valtavasti sekä kultuurista että jokaisesta esineestä erikseen.
Taustalla munkkien mantrojen hyminä toi aivan oman tunnelmansa  :angel: melkeinpä hypnoottisen  :)
 
Myös Kalachakra aukeni siellä ihan uudella tavalla/tasolla  :D  :smitten:

Eräässä patsaassa nainen kuvasti viisautta ja mies myötätuntoa ja salamamiekka yht'äkkistä valaistumista  :smiley6600:
 :smitten:


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 10.08.2008 20:11:36
olen ihan pihalla tästä ketjusta, mutta Ranska on kiva.

tjaa, pitäiskö sittenkin haluta jotain uutta kulttuuris-henkiseltä puolelta tulevan vuoden aikana. en ole oikein keksinyt mitä uutta voisi olla. Normandiassa olen käynyt, piti mennä toiselle puolelle Ranskaa ens vuonna mutta jos tulee se tilaisuus K-Euroopassa toisessa kohdassa? Niin menee ehkä 2010 vuoteen.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 12.08.2008 08:32:33
Mantrojen hymina on myos mielestani hypnoottista-varmaan siina on tarkoituksena nostaa meidan keskittymista-harmi, etta et kuvannut siella-vaikka itsellanikin oli tunne Temppelissa, etta uskallanko kuvata.
WD
Mene ihmeessa ja nae maailmaa-Ranska on kiva-mutta on myos kauniimpia paikkoja...


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.08.2008 08:56:49
jep paljon on matkusteltu, sopivasti. matkustan pian taas sielussa omalla tavallani.. hyvää matkaa kaikille.


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Vajra - 25.08.2008 22:21:13
*bump*


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: sideman - 27.08.2008 09:31:07
*bump*

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded
- Virupa


Excluding Viruupa him/herself?

Eipä taida/tainnut kauaa tässä "narikassa" virua...

 ;)


Otsikko: Vs: Kalachakra
Kirjoitti: Riitta - 28.08.2008 00:32:59
Shambhalan Kingdom on auki kaikille meille, jotka haluavat muuttaa elamansa, kun mielikuvissa luomme sen mukaiseksemme-niin yksinkertaista-sehan tuo sen harmonian ja rauhan-eika uskontojen  tarvitse toisiaan syoda,vaan elamme sulassa sovussa ymmartaen muita, mutta eniten itseamme,
Me syomme ihan tavallista ruokaa-valtamme liharuokia eika kukaan meidan ryhmista ole joutunut juomaan piss and blood,semen and meat