Katso Planeetta uutiset marraskuulle youtubessa.

Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas Horoskooppi Härkä Horoskooppi kaksoset Horoskooppi Rapu Horoskooppi Leijona Horoskooppi Neitsyt
Oinas21.3.-20.4. Härkä21.4.-20.5. Kaksoset 21.5.-21.6. Rapu22.6.-22.7. Leijona23.7.-22.8. Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka Horoskooppi Skorpioni Horoskooppi Jousimies Horoskooppi Kauris Horoskooppi Vesimies Horoskooppi Kalat
Vaaka23.9.-22.10. Skorpioni23.10.-22.11. Jousimies23.11.-22.12. Kauris22.12.-19.1. Vesimies20.1.-19.2. Kalat20.2.-20.3.

Vuosihoroskooppi

Olemme entistä voimakkaampien planeettaenergioiden puristuksessa joka käynnistyy heti tammikuun alussa Marsin, Merkuriuksen ja Auringon aktivoidessa Pluton ja Uranuksen neliötä. Vuoden alkupäivät eivät varmasti ole niitä ihan rauhallisimpia, mutta uskoisin mellakoiden ja myrskyjen vielä hetkeksi hellittävän ennen huhtikuussa toteutuvaa erittäin tarkkaa Suurta Ristiä, joka saattaa ajaa koko talousjärjestelmämme sellaiseen kaaokseen, ettei sieltä enää koskaan palata samalle ladulle.

Voin vain varovasti arvailla, mitä kaikkea kevään kuluessa saattaa tapahtua. Joka tapauksessa se tarkoittaa nykyisen korruptoituneen järjestelmän kaatumista ja toivottavasti rauhanomaista korjautumista jollain paljon toimivammalla systeemillä. Marsin mukana olo ennakoi aggressiivisia kansannousuja muuallakin kuin Tampereella itsenäisyyspäivänä.

Kansalaistottelemattomuudesta saattaa hyvinkin kasvaa hitti-ilmiö, kun päättäjien kytkökset rahanpainajiin ja todellisiin taloudellisiin päättäjiin vääjäämättä paljastuvat. Eu:n pyllähtäminen Kreikan, Espanjan ja muiden kriisimaiden vetoavulla näyttää koko ajan todellisemmalta ja ainakin unionista eroamiset alkavat olla yhä useamman jäsenmaan huulilla.

Pahoinvointi työpaikoilla tulee kasvamaan vain siksi, että epävarmuus lisääntyy jokaisen keskuspankin painaman uuden setelin myötä. Toisen raha on toisen velka. Rahaa on liikkeellä vain velkakirjoja vastaan. Jokaisella meistä on pelkästään valtiomme asukkaina päivä päivältä suurempi velkataakka, puhumattakaan sen lisäksi otetuista henkilökohtaisista lainoista.

Nämä materiaaliset lainataakat ovat lopulta vain jäävuoren huippu ja yksityisen ihmisen selviäminen tästä henkisesti ja fyysisesti raskaasta muutosprosessista ei ole millään tavalla sidoksissa taloudelliseen tilanteeseen. Suurin osa sivistyneestä väestöstä on täysin ylipääsemättömässä tilanteessa nykyisen lainataakan alla ja siksi sitä asiaa on turha surra sen enempää. Lopulta velat jäävät kokonaan maksamatta, kuten on jo käynyt kymmenille tuhansille keskipalkkaisille espanjalaisille. Aika helppo laskea, mihin tämä johtaa.

Tärkeintä on edelleen saavuttaa ja säilyttää sisäinen rauha kaiken tämän taloudellisen älyttömyyden keskellä. Kurjia asioita tulee tapahtumaan kiihtyvällä vauhdilla meille kaikille ja selviäminen on kiinni elämänasenteesta. Mennyttä tai tulevaa murehtimalla menettää aivan varmasti loputkin voimanrippeensä. Ratkaisu on aina välittömästi tässä hetkessä. Vasta tänään voi ratkaista tämän päivän ongelmat ja siinä sitä on hommaa ihan tarpeeksi. Miksi suotta yrittää ratkaista asioita, joiden sisältöä tai toteutumistapaa ei voi etukäteen tietää.

Oman henkisen olemuksemme oivaltaminen vapauttaa meidät elämään hetkessä ja tätä vapautumista tapahtuu nyt kiihtyvällä vauhdilla. Mitä luulet tapahtuvan kun kasvava joukko ihmisiä oivaltaa taloudellisen hyvinvoinnin ja henkisen pahoinvoinnin välisen todellisen yhteyden. En minäkään tiedä, mutta ympärillämme olevan turhan materian määrä varmasti vähenee ja samalla valta siirtyy enemmän ja enemmän takaisin ihmiselle itselleen.
Kalat

Neptunus on kotiutunut merkkiisi ja vahvistaa sinulle luonnollisen intuition massiivisia käyttömahdollisuuksia yhdessä Chironin kanssa molempien rakentaessa vuoden aikana kultaista kolmiota Saturnukselle ja Jupiterille. Kaikki muutkin planeetat ovat tämän vuoden kuluessa aivan erinomaisessa asemassa merkkiisi nähden ja siksi pystyt näkemään suuressa kosmisessa muutosprosessissa ilmenevät mahdollisuudet paljon muita aikaisemmin.

Melkeinpä voisi sanoa, että Kalat on tämän vuoden otollisin merkki yhden tai useamman menestystarinan rakentamiselle omaan elämääsi. Kaikki tulee menemään aivan loistavasti putkeen, kunhan vain uskallat pitää kaikki ohjakset tiukasti omissa käsissäsi ja vältät viimeiseen asti taipumustasi pyrkiä pelastamaan koko luomakunta oman onnistumisesi siivellä. Sijoittamalla enemmän itseesi tulet auttaneeksi paljon enemmän ihan huomaamatta.

Menestys: Jupiter lupailee aivan holtitonta menestystä ja onnistumista etenkin vuoden ensimmäisellä puoliskolla, jolloin se on osa merkkiisi osuvaa kultaista kolmiota. Mikä tahansa oma tekeminen yrittäjyydestä harrastustoimintaan saa nyt valtavan myötätuulen vauhdittamaan jokaista innostuksen värittämää uutta aloitusta elämässäsi. Uskalla virittyä ottamaan vastaan kaikki sinulle tarjoutuvat mahdollisuudet ja heittämään sitten surkeammat niistä yli laidan heti kun siltä tuntuu.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi 5.4 ja 3.5 välisen ajan, jolloin se on erittäin hyvässä kulmassa lähes kaikkiin mahdollisiin tekijöihin astrologisella kartalla. Luvassa on siksi aivan hulvatonta menoa rakkauden ja romantiikan mielenkiintoisissa sokkeloissa. Vientiä tulee riittämään enemmän kuin vuosikausiin ja nyt sinulla on varaa olla kriittinen ja vaativa ainakin uusien ihastusten kanssa.Kurkkaa tulevaisuuteesi!

Tutki tulevaisuuttasi Astro-kalenterilla. Voit löytää vastauksia astrologian johdattamana ja tiedät milloin tarttua elämäsi tilaisuuksiin.


Kokeilu päättyy automaattisesti kahden viikon kuluttua.

Tee ilmainen Astrokalenteri