Valitse horoskooppimerkkisi

Horoskooppi Oinas
Oinas
21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä
21.4.-20.5.
Horoskooppi kaksoset
Kaksoset
21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu
22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona
23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt
23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka
23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni
23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies
23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris
22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies
20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat
20.2.-20.3.

Vuosihoroskooppi

Astrologin näkökulmasta katsellen pääsemme nyt hetkeksi hyppäämään myrskyn silmään Pluton ja Uranuksen tehdessä viimeistä tarkkaa neliötä maaliskuussa ja neljän verisen kuunpimennyksen sarjan päättyessä elokuussa 2015. Veikkaan että maailmalla ja elämässä yleensä tulee tapahtumaan suuria mullistuksia, jotka pakottavat meidät katselemaan tätä maailmaa ihan uudesta vinkkelistä.

Nuo neljä veristä, täydellistä kuunpimennystä juutalaisten pyhinä päivinä ovat aikaisemmassa historiassa merkinneet kaikkein suurimpia muutoksia Israelin kansalle ja sitä kautta koko nykyiselle Lähi-idälle. Mitä siellä nyt tulee tapahtumaan, jää astrologille yhtä suureksi kysymysmerkiksi kuin kaikille muillekin. Valta vaihtuu tavalla tai toisella ja ihmishenki on halpaa valuuttaa, kun uskonnon varjolla lähdetään valloittamaan maailmaa.

Maailman kolme suurinta mahtia, USA, Venäjä ja Kiina tulevat kaikki kokemaan suuria taloudellisia ja ehkä myös luonnon järjestämiä katastrofeja, kun kosminen järjestys aurinkokunnassamme rakentuu uudelleen. En pitäisi ihmeenä, vaikka valuutat menettäisivät suurimman osan arvostaan Venäjän jälkeen Euroopassa ja Amerikassa. Kehitys vie vääjäämättä siihen suuntaan maailmanvelan kasvaessa liian suureksi.

Meille yksityisille ihmisille nämä maailmantapahtumat näyttäytyvät osittain kaukaisina, mutta aina koskettavina tragedioina. Silti sama radikaali uudistuminen tulee olemaan totta jokaisen ihmisen elämässä. Yksikään meistä ei selviä helpolla tästä kosmisesta myllerryksestä, jonka ajankohta on jopa USA:n dollariin piirretty siitä lähtien kun se on 1930 luvulta lukien ollut käytössä.

Olemme koko ajan siirtymässä uuteen Kultaiseen aikakauteen ja se tarkoittaa kasvavaa tasapainoa ja harmoniaa sielussa, mielessä ja kehossa. Uskon että astrologialla tulee olemaan tärkeä merkitys tämän siirtymävaiheen toteutumisessa kaikille niille, jotka sen ottavat oppaakseen päivittäisten ratkaisujen edessä. Monia muitakin keinoja ja apuvälineitä oman tasapainon ja sisäisen voiman löytymiseen on tietysti olemassa.

Parempi aika on joka tapauksessa käynnistynyt jo ja jokaisella meistä on sama mahdollisuus löytää jumalainen viisaus ja taianomainen sisäinen voima oman elämämme vaatimiin muutostöihin. Löytäessämme oman kosmisen rytmimme, tulee elämästä välittömästi helpompaa, rikkaampaa ja nautinnollisempaa. Ei ole mitään tarvetta väitellä tai riidellä yhtään mistään, jos teet kaikki ratkaisusi täydellä itseluottamuksella ja vailla hetkenkään katumusta ainoastakaan päätöksestä.  Tämän energian löytämisprosessiin keskityn tämän vuoden merkkikohtaisissa horoskoopeissa.
Kalat

Kalojen merkki jää näppärästi painavimpien muutosaspektien ulkopuolelle ja saattaa siksi houkutella sinua liittymään pyyteettömien vapaaehtoisauttajien joukkoon läpi koko vuoden. Vaikka auttaminen ja myötätunto ovat sinun vahvimmat piirteesi, tulee niistä nyt olemaan enemmän haittaa kuin hyötyä ja siksi olisi viisainta pitää rauhallisin mielin huolta vain omista asioistasi. Alitajuntasi ohjaus on edelleen voimakasta ja pääset elämässäsi pisimmälle vain ajelehtimalla virran mukana.

Se ei tarkoita passiivisuutta elämän tarjoamien mahdollisuuksien edessä, vaan tietoista rohkeutta pitää näppisi erossa muiden vaikeuksista. Tämä on yksi tärkeimmistä vuosista itsemme kehittämisen kannalta ja siksi paras lahja vaikeuksien keskellä painiskelevalle on antaa hänen selvitä tilanteesta omilla kyvyillään ja omalla aikataulullaan. Apuasi pyydetään ja jopa anotaan, mutta ole tarkkana missä muodossa sitä annat.

Menestys: Jupiter on sekin paitsiossa merkkiisi nähden ja loppuvuodesta sitten oppositiossa, jolloin sen tarkoituksena on pudottaa sinut maanpinnalle ylioptimististen odotusten pilven reunalta. Voit siis varautua positiivisiin pettymyksiin, jotka auttavat sinua suuntautumaan uudelleen paremmin sinulle sopiviin haasteisiin. Vain tekemisen mielekkyys ratkaisee onnistumisen asteen etenkin loppuvuoden aikana. Älä odota mitään, niin saat paljon.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi 27.1 - 20.2 välisen ajan ja tekee tuona aikana yhtymää Chironille ja Neptunukselle. Luvassa on siis taivaallisen herkkää tunteiden paloa ja henkisesti korkealla tasolla olevia rakkauden opettajia. Helmikuun ajaksi kannattaakin heittää aivot ja järki narikkaan aina kun sydän alkaa jyskyttää tavallista voimakkaammin. Fiiliksellä ja intuitiolla löydät juuri oikeaan paikkaan, juuri oikealla hetkellä ja juuri oikean ihmisen kanssa.Aloita astrologiaan tutustuminen
Kokeile Astrokalenteria ilmaiseksi!

Minulla on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua astrologian mielenkiintoiseen maailmaan oman Astrokalenterisi kautta.

Astrokalenteriin tutustumisesi aikana lähetän sinulle ohjeita ja neuvoja ajan henkeen ja juuri sinun omaan astrologiseen kalenteriisi perustuen. Kalenterikokeilu on maksuton ja päättyy kahden viikon kuluttua, ellet halua jatkaa kalenterin tilaamista.

Aloita Astrokalenterisi tästä