Astron lahjakortti

Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän astrologisen tutkimusmatkansa aloittaa.

Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Jo joululta alkanut kokonaan uudenlainen aikakausi siirtää meidät aivan toisenlaisten haasteiden äärelle tämän vuoden ajaksi. Tahtipuikkoa tulee heiluttamaan Neptunus ja luoteja väistelee parhaansa mukaan Saturnus.

Tämä planeettapari on joka kerta näin voimakkaassa kulmassa kohdatessaan heiluttanut maailmataloutta ja pakottanut ellei aina korjaamaan tilannetta, niin vähintään paikkaamaan sitä kasvaneella setelien painamisella. Virtuaalirahaa on syydetty seteleinä lainaksi kaikille maailman valtioille (siis pankeille) enemmän kuin kenelläkään on ikinä varaa maksaa takaisin. Veikkaanpa, että tänä vuonna virtuaalihuijausten kanssa painiskellaan vielä tavallista enemmän.

Useimmiten ihan tavallisten ihmisten voimakas liikehdintä ja jostain tuntemattomasta lähteestä nouseva yhteishenki on tällaisena aikana kaatanut pankkeja, valtioita ja yrityksiä. Näin todennäköisesti tulee tapahtumaan tälläkin kertaa, mutta se ei ole ratkaisevaa yksityisen ihmisen kannalta. Kaikkeen tähän me luonnollisesti voimme vain sopeutua parhaamme mukaan.

Tämä Neptunuksen kuvio liuottaa yhtä paljon tavallisen Matti Meikäläisen taloutta ja vielä enemmän kroppaa ja fysiikkaa. Omasta kunnosta ja jaksamisesta huolehtiminen on ihan varmasti tämän vuoden tärkein tehtävä jokaiselle meistä. Ensimmäinen askel on riittävän levon varmistaminen, toinen askel on puhtaampi ja energiaa sisältävä ravinto ja vasta kolmantena tulevat fyysiset harjoitukset, kävelylenkit, kuntosalit ja aamujumppa.

En ota tässä sen enempää kantaa mahdollisiin konkreettisiin tapahtumiin maailmalla, koska ne tulevat joka tapauksessa yllättämään meidät kaikki. Pidetään siis tänä vuonna ohjaustangosta kiinni molemmin käsin ja pujotellaan muutosten virrassa parhaan kykymme mukaan.

Kalat

Koko maapallon ja jopa koko aurinkokuntamme rakenteita mystisellä tavalla liuottava Neptunus majailee Kalojen merkissä ja asettaa sinut merkittävään asemaan tässä ihmiskunnan elämää ja historiaa muokkaavassa prosessissa. Neptunuksen ollessa aurinkomerkkisi hallitsija, pääset tämän vuoden aikana käyttämään alitajunnan ja intuition lahjaasi tehokkaammin kuin ehkä vielä koskaan tämänkertaisen elämäsi aikana.

Tällainen tehtävä vapauttaa sinut materiaalisista rajoituksista ja lähes pakottaa sinut elämään mahdollisimman puhtaasti vaistojen ja tunnelmien epämääräisessä maailmassa, jossa ei ole olemassa konkreettista kosketuspintaa juuri mihinkään. Tässä sumuisessa olotilassa sinun tulee lähinnä vain väistellä aavistustesi ilmoittamia karikoita ja välttää tekemästä ainuttakaan ratkaisua, joka tuntuu sinusta edes hiukan epäilyttävältä.

Menestys: Jupiter vaikuttaa oppositioasemasta merkkiisi koko alkuvuoden ja aina syyskuuhun saakka. Tästä asemasta käsin se vahvistaa Neptunuksen vaikutusvaltaa vaatimalla sinua luottamaan vain hyvään fiilikseen asioita tehdessäsi. Odotusten ja päämäärien kannalta tästä voi odottaa pettymysten vuotta, mutta kaikki iloinen ja mielekäs tekeminen tuo tullessaan täysin odottamattomia onnen ja menestyksen superpaketteja.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi 12.3 ja 5.4 välisen ajan ja tekee tällä aikavälillä yhtymää Neptunukselle ja neliötä Saturnukselle. Tämä kevään ja alkavan kesän aika on sinun suuren rakkauden aikaasi, jolloin olisi syytä keskittyä tekemään elämästäsi niin ihanaa ja nautinnollista kuin suinkin pystyt. Neptunus antaa sinulle option lähes euforisiin rakkaudentunteisiin, jotka yleensä löytyvät jonkun kohtaamasi pettymyksen jälkeen.*

Joulukauppa on avoinna!

Tervetuloa hankkimaan joulun parhaimmat lukulahjat

Ostoksille Joulukauppaan