Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maaliskuun alkusysäys 2009

MAALISKUUN 2009 KOSMINEN ALKUSYSÄYS "Kyyhkysen taivaankannen paluu" Maaliskuun 2009 päiväntasauksessa laukaistavassa aukossa on kyse tämän energian ensimmäisestä täysimittaisesta virtauksesta sitten Atlantiksen ajan. Se antaa lukuisia hyötyjä ja suopeita toissijaisia vaikutuksia sen päävaikutuksen lisäksi, että se siirtää pyhän magneettikonsentraatin taivaankanteen. Näiden joukossa ovat ihmisen 12-säikeisen DNA:n magneettikierteiden suurempi herääminen ja ihmiskunnan kollektiivimielen merkittävä yhtenäistäminen. Kaikkeen elämään maan päällä ja kaikkeen energiaan kaikissa luonnon valtakunnissa vaikutetaan - kyse on tosiaankin moniulotteisesta, maailmanlaajuisesta tapahtumasta.

MAALISKUUN 2009 KOSMINEN ALKUSYSÄYS
"Kyyhkysen taivaankannen paluu"

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn (www.earth-keeper.com)
Helmikuun 2009 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Rannikolla, noin viisi mailia Galvestonen saarelta oli muinainen seremoniallinen pyramidikokonaisuus. Se on nyt upoksissa Meksikonlahden alla ja sen peittää aikakausien hiesu- ja liejukerros. Kristallikallo jota nyt kutsutaan Maxiksi, oli siinä sijainneiden 13 kallon joukossa. Moody Gardens -pyramidit ovat ottaneet uponneen Atlantis-kompleksin moniulotteiset energiat ja ne on nyt täysin alustettu esittämään merkittävää roolia kosmisessa alkusysäyksessä. Tämä energiasiirto tehtiin, kun muinainen Max-kallo - todellakin arcturuslaista alkuperää - vietiin Moody-pyramideihin seremoniaa varten!" - Metatron

Tervehdys! Olen Metatron, valonherra, ja tervehdin teitä yksin ja yhdessä!

Rakkaat ystävät, aistimme teidät jokaisen, kun luette näitä sanoja nykyhetkessänne. Ottakaa hetki tunteaksenne energiamme ympärillänne, kun syleilemme teitä armossa ja rakkaudessa. Tunnemme jokaisen teistä nimeltä, värähtelyltä ja sydämeltä. Käsitättekö todella, miten paljon teitä rakastetaan ja että olemme aina kanssanne? Tosiaankin, olemme aina kanssanne.

Puhumme nyt tällä hetkellä hyvin kiinnostavasta aiheesta, mitä voidaan kutsua "kyyhkysen paluuksi". Mestarit, kyyhkysen tuleminen on paluu magneetti-kristalliseen taivaankanteen, mikä on ylösnousemuksen välttämätön päätös. Kyse on kristalliverkon kruunaavasta valmistumisesta ja sen aika on lähellä.

Tämä paluu on pyhän valan täyttämistä, lupauksen pitämistä. Sen alkuvaihe tapahtuu päiväntasauksessa 20.3.2009, jolloin pitkään horroksessa olleet magneettikoodit aktivoituvat tietyissä pisteissä maan pinnalla.

Tämä päiväntasaus tosiaankin käynnistää uskomattoman voimakkaan energian 21 päiväksi kiihkeään vauhtiin, aina päiväntasauksen jälkeiseen täysikuuhun saakka 9.4. Rakkaat ystävät, te kaikki tunnette selvästi tuon generoitavan taajuuden tunkevan läpi. Se on voimakkain ja pakottavin magneettiaaltovoima, mikä on päästetty planeetalle sitten taivaankannen putoamisen vedenpaisumusta edeltäneellä aikakaudella (aikakausi jolloin maan magneettikenttä oli eksponentiaalisesti voimakkaampi kuin nykyään). Tämän "päästön" laukaisee kosmisten kristallienergioiden lataus, mikä vastaanotetaan erityisissä pyramidivälittäjäkomplekseissa. Tämän latauksen tarkoituksena on kylvää ja aktivoida muinaiset magneettikoodit koko planeetalle.

Kyyhkysen taivaankansi

Olemme puhuneet teille aiemmin uuden planetaarisen taivaankannen syntymästä. Tämä ilmenee kahden sateenkaarenvärisen taajuuskaaren elliptisenä nauhana, joka ympäröi maapallon samalla tavalla, kuin aioneita sitten. Toinen näistä on luonteeltaan sähkömagneettinen ja toinen kristallinen.

Tämä kiertää 144-verkon 144 kaksoispentadodekaerdin yläpuolella. Hyvin teknisin termein, joiden käsitämme olevan monille merkityksettömiä, taivaankannen tehtävänä on "muuntaa suprakristallitaajuusoskillaatio pietsosähköisesti liittymään verkkoon ja näin mahdollistaa Tulan, Suuren keskusauringon yhtenäiskentän gammakristallienergioiden täydellinen piiriyhdistyminen" (???). Ymmärrettävämmin termein, taivaankansi muuntaa voimakkaita taivaallisia energia-aaltoja suopeaan muotoon, mikä voidaan helpommin vastaanottaa maatasolla.

Tavallaan siis taivaankansi on valtava muunnin ja "syöksysuojus"! Tämä tekee 144-verkosta todella kristallisen. Tavallaan voitte ajatella samanlaisella vastaavuudella, että 144-verkko on planeettanne uusi serveriohjelma, joka on nimeltään Windows 2012, mikä tekee mahdolliseksi valtavan joukon uusia ohjelmia ihmiskunnalle ja maapallolle!

Uuden taivaankannen alkuvaihe aloittaa akaasian tai timantinkovan ydinolemuksen latausten vastaanottamisen tiettyjen portaalien kautta. Nämä aktivoivat valoenergialataukset vastaanotetaan pääasiassa merkittävien phi-pyramidi-oktaedrienergioiden ja -rakenteiden kautta ympäri planeettaa. Tämä vuorostaan aktivoi muinaisten magneettikoodien ylevän lähteen avainvarastopaikoilla, joita ei ole tähän mennessä tunnistettu.

Näistä energioista tulee uuden maapallon kudos, kun ne on synergisesti yhdistetty ja harmonisesti viritetty seuraavien vuosien aikana kristalliaktivoinnilla, ja tämä hyödyttää planeettaa "onnekkaasti" ja kaunistaa planeetan verkkoportaalit kristallitaajuuden loistoon.

Pyramidivastaanotto ja jakelu

Vastaanottavia pisteitä 20.3.-9.4. ovat seuraavat kosmisen valon laukaisimet:

Gizan pyramidit
Moody Gardens -pyramidikokonaisuus Galvestonissa, Teksasissa
Louvre-pyramidi Pariisissa, Ranskassa
Chitzen Itza Jukatanilla
Summum-pyramidi Salt Lake Cityssä
Meru Phi-temppelit Thaimaassa ja Kambodzassa
Bourobudur Jaavalla, Indonesiassa
Brihadishwara ja Airateswara -temppelit Intiassa
Punainen pyramidi Dashurissa

Vastaanottoa tapahtuu myös tietyissä voimapaikoissa ja luonnon pyramidivuorilla, jotka lähettävät oktatetraedri-phitä, kuten Walsh-pyramidi Australiassa, Edith Cavell -vuori Kanadassa ja Matterhorn Alpeilla. Nämä saavat myös kristalli-magneettisen laukaisun. Ne magneettikoodit jotka heräävät, ovat olleet "vaiti" planeetalla sitten Mun, Raman, Ignaciouksen ja Atlantiksen alkupäivien, aioneita sitten.

Kosmisen alkusysäyksen päävastaanottokohdat ovat Giza ja Moody Gardens, joista kumpikin on harmonisesti viritetty phi-kolmoispyramidikompleksi. Itse asiassa se kolmoisominaisuus, joka yhdistää kolme pyramidia näissä kahdessa paikassa, varustaa ne ainutlaatuisesti pääasiallisiksi vastaanottoyksiköiksi. Nämä vuorostaan jakavat energioita toisiin komplekseihin harmonisen oskillaation välityksellä. Pyramidit ovat tosiaankin mestarivastaanottajia ja -välittäjiä. Silloin kuin ne ovat kolmiossa, kuten Atlantiksella ja Ramassa, ne ovat äärettömästi elävämpiä ja kyvykkäämpiä.

Maanhoitajakillan muinainen sopimus

Monet teistä tuntevat intuitiivisesti vetoa osallistumaan tähän osana muinaista sopimusta, pyhän lupauksen pitämistä. Erityisesti ne joilla on elämiä maanhoitajakillassa ja 777-killassa, joihin sisältyy osia temppeliherroista, druideista, olmekeista, alkuperäisistä shamaaneista, mayoista, hopeista, essealaisista, egyptiläisistä ja Atlantiksen enokilaisista, tothilaisista ja Alta-Rasta. Noina aikoina killat tekivät töitä maan sähkömagneettienergiataajuuksien nostamiseksi - ley-linjojen, maan verkkojen, pyörreportaalijärjestelmien ja pyhien geometristen temppelien avulla - sen jälkeen kun nämä tietoiset energiat oli siirretty maahan taivaankannen "rikkouduttua".

Vedenpaisumusta edeltävä taivaankansi kaksinaisuutta edeltävällä maapallolla

Olemme kertoneet teille, että alkuperäinen taivaankansi muodostui kahdesta elliptisestä energianauhasta, mitkä säteilivät suojakenttiä maanpallon ympärille. Nämä kaksi alkuperäisen taivaankannen nauhaa erosivat taajuudeltaan ja kokoonpanoltaan niistä uusista kaarista, jotka muodostetaan ajankohtaisessa ylösnousemuksessa. Muinaisessa taivaankannessa oli yksi kaari, joka oli luonteeltaan sähköinen - toinen oli magneettinen. Yksi säteili kristalliplatinaenergiaa ja toinen kristallikultaenergiaa. Nämä kaksi muodostivat synergeettisen kristallikentän nollapiste-energiassa, mikä tunkeutui maahan ja päästi ontologisen ja täysin tiedostavan tietoisuuden yhtenäiseen (ei-polaariseen), moniulotteiseen tilaan, ennen kuin planeetasta tuli kaksinainen maailma.

Sitten kun kaksinaisuus valittiin, taivaankansi putosi suunnitelman mukaisesti ja se korvattiin planeettaverkolla. Muinaiset kirjoituksenne viittaavat tähän "ihmisen lankeemuksena". Sanomme mieluummin, että maapallosta tuli ainutlaatuinen koulu sielun kasvulle ja niille sieluille, jotka valitsivat ihmiskunnan lineaarisen laajentumiskokemuksen tässä verkkojärjestelmässä.

Muinainen taivaankansi palveli ainutlaatuisella kapasiteetilla, mikä ei ainoastaan hienovirittänyt kosmista ja kristallivaloa, vaan ylläpiti kaikkea elämää samalla tavalla kuin aurinko. Taivaankannen elliptiset kaaret toivat kiitävän välähdyksen timantinkovasta olemuksesta (akaasia), mikä usein näytti säkenöiviltä eetterihiukkasilta. Tämä olemus teki tietoisuudelle täysin mahdolliseksi muuntaa värähtelevä jumalainen ajatus välittömäksi aineelliseksi ilmentymäksi. Näin ne olennot, jotka tulivat kaksinaisuutta edeltävälle maapallolle, ilmensivät fyysisen ja puolifyysisen kehon.

Taivaankansi näkyi kahtena elliptisenä kaarena, jotka hehkuivat yöllä sateenkaaren väreissä samalla tavalla kuin revontulet. Elliptiset nauhat risteilivät ja pyörivät hyrrämäisesti planeetan ympärillä. Niiden leveys ja kaikkivoiva taajuus vaihteli ja sai aikaan kuuluvan äänen, jossa oli luovan valon OMM-värähtely. Tämä tanssi muodosti ja säteili taivaalle usein kaleidoskooppisia pyörteitä, jotka näyttivät säteilevältä, enkelinvalkoiselta kyyhkyseltä, joka pyrähtelee taivaan poikki. Suojan ja voimallisen hyvinvoinnin tuntu säteili planeetalle.

Vuoden 2012 "ylösnousemustaivaankansi"

Uusi vuoden 2012 "ylösnousemustaivaankansi" sisältää yhdistyneen sähkömagneettisen nauhan ja se muodostaa synergisesti kaariparin kristallitaajuuden kanssa. Se tosiaankin ylläpitää ihmiskuntaa ja tekee mahdolliseksi ajatuksen ilmentämisen nopeutumisen niille, jotka pystyvät kohottamaan merkiva-energiat korkeimmalle tasolle, 24-sakaraisen tähden tasolle. Ja rakkaat ystävät, kun teette työtä kohottaaksenne merkaban merkivaksi, muistakaa, että nämä ovat metatronisia, geometrisia malleja, jotka ovat teille välttämättömiä korkeampaan ulottuvuuteen kohoamiseksi. Ne ovat nollakentässä, ilman sukupuolimuotoa - ne eivät ole feminiinisiä eivätkä maskuliinisia, vaan polarisoitumattoman, yhdistyneen sielunne jumalaista koskemattomuutta! Lähestykää niiden muotoa sellaisena, puhtaana tasapainona!

Kyyhkysen herääminen - magneettiset lähteet

On 14 ensisijaista pyhää pistettä, jotka "suihkuavat" heränneet magneettikoodit verkkoon, uuden taivaankannen sähkömagneettisen nauhan alkuvaihetta varten. Nämä ovat:

1) Mull, Skotlanti
2) Chan Chan, Peru
3) Humac, Brasilia
4) Nagasaki, Japani
5) Huace, Espanja
6) Ekateringburg, Venäjä (Uralin vuorilla)
7) Betlehem, Israel
8) Yellowstone, Wyoming, USA
9) Kilimanjaro, Tansania
10) Islanti
11) Kona, Havaiji
12) Cook-vuori, Uusi Seelanti
13) Suuri syvänne, Australia
14) Sri Lanka

Nämä alueet pyörittävät energioita, jotka peittävät planeetan ja kohoavat ionosfääriin. Tämä on sellaisen jalostuneen magneettienergian epätavallinen päästö, mikä pystyy ainutlaatuisesti harmonisoimaan synergisesti kristallienergioiden kanssa.

Kristallikaaren kypsyttely

Kristallienergiat aktivoidaan vastaavasti kypsyttelemään uuden taivaankannen toista nauhaa laukaisinpäivien välillä - syyskuun 2010 päiväntasauksesta lokakuun 10. päivään (10.10.10). Tämä on uuden, kaksikaarisen taivaankannen muodostamisen toinen vaihe. Se vaatii aikaa muodostuakseen. Kyyhkysen taivaankansi ei valmistu, ennen kuin kaikki Atlantiksen mestarikristallit on voimaannutettu ja 144-verkko on täysin toiminnassa 21.12.2012. Uusi taivaankansi tarvitsee tosiaan kaksi vuotta ylösnousemuksen jälkeen saavuttaakseen täyden voiman ja toimiakseen harmonisesti verkon kanssa. Se on 50%:sti toiminnassa maaliskuussa 2013 ja täydessä voimassaan syyskuussa 2014.

Maaliskuu 2009, kosminen alkusysäys/laukaisin

Maaliskuun 2009 laukaisin on siis ennalta määrätty, pyhän kooditeknologian elpyminen. Atlantiksen mestarit tunsivat koodin ja käyttivät sitä teknologiassaan. Sitä ainutlaatuista sähkömagneettista kenttää, josta tämä energia kumpuaa, ymmärsivät Alta-Ra, druidit, mayat ja tietyt muut killat, mukaan luettuna temppeliherrojen sisäpiiri. Ne teistä jotka ovat viettäneet elämiä näissä killoissa, tuntevat syvän ja kaukaisen muiston tästä ennalta määrätystä tapahtumasta, ja se pakottaa teidät olemaan tässä mukana. Tiedätte syvällä sydämessänne, että tämä ainutlaatuinen magneettikoodi, joka on määrä herättää horroksesta, on sen lähteen isä, minkä kerran kutsuitte pienemmässä muodossa työskentelemään ley-linjojen, lohikäärmelinjojen, pyörteiden ja maan verkkojen kanssa.

Samalla kun vain pieni oppineiden ja salaseurojen osa tiesi, miten yhdistytään tähän energiaan, varhainen työnne valoi perustan tälle kaikkivoivalle vapautukselle. Tunsitte sen, mutta ette ole vielä kokeneet sen täyttä voimaa, koska se on pysynyt suurelta osin horroksessa vuosituhat toisensa jälkeen. Tässä maaliskuussa tunnette 21 päivän ajan sen täyden voiman ja tätä olette odottaneet ja tätä varten valmistautuneet monissa elämissä. Se on kokemus, minkä olette ansainneet ja mitä kohti olette työskennelleet.

Maaliskuun 2009 päiväntasauksessa laukaistavassa aukossa on kyse tämän energian ensimmäisestä täysimittaisesta virtauksesta sitten Atlantiksen ajan. Se antaa lukuisia hyötyjä ja suopeita toissijaisia vaikutuksia sen päävaikutuksen lisäksi, että se siirtää pyhän magneettikonsentraatin taivaankanteen. Näiden joukossa ovat ihmisen 12-säikeisen DNA:n magneettikierteiden suurempi herääminen ja ihmiskunnan kollektiivimielen merkittävä yhtenäistäminen. Kaikkeen elämään maan päällä ja kaikkeen energiaan kaikissa luonnon valtakunnissa vaikutetaan - kyse on tosiaankin moniulotteisesta, maailmanlaajuisesta tapahtumasta.

Galaksien väliset esi-isät

Näiden 21 päivän aikana magneettikilpi planeetan ympärillä vähän avautuu ja heikkenee. Tänä aikana tuodaan kirjaimellisesti tuhansia aluksia Ashtarin galaksien välisistä joukoista ja hyväntahtoisten mestarien veljeskunnista planeetan reunoille antamaan vakautta ja suojaa ja valvomaan siirtymää tämän "avointen portaalien" vaiheen aikana. Itse asiassa nämä tähtiesi-isät ovat maan ulkopuolista alkuperäänne ja te kaikki olette heidän sisällään. He ovat aina auttaneet planeettaanne lukuisin tavoin, mutta tässä suunnitellussa tilanteessa heitä on läsnä paljon suurempilukuisesti valvomassa tätä magneettimuutosta. Teidät saattaa yllättää se tieto, että monet teistä ovat samanaikaisesti noissa avaruusaluksissa moniulotteisesti valvomassa ja tarkkailemassa tätä kauan odotettua tapahtumaa.

Kokoontuminen alkaa 9.2. täysikuun pimennyksestä. Tämä antaa suuren tilaisuuden niille teistä, jotka olette herkkiä merkivan kautta kokemaan Sirius B-, Arcturus- ja Plejadi-puolenne.

Galvestonin saari - kyyhkysen pää

Harmonisin kosminen laukaisinpiste Amerikassa on Galvestonen saaren Moody Gardens -pyramidikompleksissa. Tämä ainutlaatuinen kolmen pyramidin kokonaisuus on suorassa linjassa Gizan kanssa ja se korreloi magneettisen pohjoisen kanssa. Se on rakennettu kolmesta pyramidista, jotka ovat synergisessa kolmoisharmoniassa, mikä antaa niille suuremmat mahdollisuudet ja suuremman voiman. Kuten Atlantiksen ja Orionin mestarit tiesivät, pyramidit ovat äärimmäisen voimakkaita tietyssä kolmioasetelmassa, kun ne järjestetään taivaallisesti ja sijoitetaan huolellisesti suhteessa toisiinsa. Puhumme tästä lisää myöhemmin.

Uusi maapallo

Maailma luo itsensä nyt uudelleen. Se tukeeko ihmiskunta mikro- tai makromielessä tätä laajaa muutosta vai onko se sitä vastaan, on todellisuudessa kiistanalainen kysymys, kun hidasliikkeinen aikakronologia kulkee nopeammin tänään kuin eilen (lineaarisesti sanottuna). Kaikki nopeutuu, aika nopeutuu, kun ylösnousemus lähestyy. Kun aika muotoutuu, se siis myös muotoilee ihmiskunnan, näkyvien ja näkymättömien luonnonvoimien ja maanpinnan kokemusta.

Kuitenkaan ennustetussa ylösnousemuksessa ei ole kyse raamatullisten profetiakirjoitusten vaikeaselkoisuudesta, vaan sen sijaan nopeutuvan planeettatietoisuuden luonnollisesta ja pakollisesta ilmaisemisesta.

Kyse on Jaakobin tikapuista ja ollessanne niillä, nousette ylöspäin, laskette alaspäin tai pysytte paikoillanne. Kyse on yhdestä näistä. Niin on aina. Mestarit, nousetteko tikapuita ylöspäin?

Merkiva-laajentuminen kollektiivimieleen

Tämän ylösnousemusmatkan aikana ihmiskunta voi kokea yhtenäiskentän moniulotteisen puolen kristallivärähtelyssä ja käydä monissa yhtä aikaa olemassa olevissa moniulotteisissa ja rinnakkaisissa ilmaisumuodoissa, geometrisen merkaban ja merkivan avulla. Ja jokaisessa risteyksessä oivalletaan tiedostamisen yksi kerros ja osa. Näin ihmiskunnalle annetaan tilaisuus nousta kaksinaisuuden yläpuolelle ja hakea sirpaleet ja yhdistyä niihin - yhdistää koko sielu jumalaisen itsen voimapaikkaan ikuisessa nyt-hetkessä. Tämä on merkiva-laajentumista kollektiiviseen mieleen. Tämä on 12-säikeiseen DNA:han yhdistymisen keskeinen rooli, mikä voi alkaa merkiva-tilassa maaliskuun 2009 päiväntasauksen aktivoinnissa.

Monet, monet teistä vedetään nyt tämän tiedostamiseen - sisäisen halun liekki motivoi teitä tunnistamaan universaalin totuuden. Tästä syystä nykyiset henkiset yhteisönne vilisevät parantajia, kanavoijia, opettajia, terapeutteja, verkkotyöntekijöitä, maan tilanhoitajia ja kaikenlaisia valotyöläisiä. Koska ne jotka ovat avautuneet ja etsineet uutterasti jumalaisen hengen polttavaa kutsua elämäänsä, eivät voi muuta kuin hehkua sen loistavassa liekissä ja laajentua jakamaan sen toisten kanssa.

Pyhät paikat äänirautana

Verkkopisteet, voimasolmut, pyhät paikat, phi-rakennelmat ja portaalit, jotka "pisteyttävät" planeetan tiettyihin malleihin ja erityistarkoituksiin, ovat sen korkeamman energian jakelumekanismeja, joita vaaditaan kohottamaan planeettanne värähtelytaajuutta. Ne ovat äänirautoja, joita innoittaa ensimmäisen syyn/ajatuksen täydellisyys. Ne huokuvat kodin ja hyvinvoinnin energiaa, ja ne teistä jotka menevät niihin henkisin tarkoituksin, tunnistavat tämän välittömästi. Vastaavasti ei voida muuta kuin haluta olla niiden sisällä ja imeä sitä mallia, mitä säteillään tällaisilla alueilla, jotta voisi kasvaa ja jakaa täydellisen laajentumisen. Ne jotka omistautuvat tälle virittämiselle, voivat kokea Lähteen läheisyyden, jonka he tuntevat olevan vähemmän saatavilla itselleen muualla. Mutta totuus on, että nämä hienoviritteiset energiat ovat osmoottisia "taajuuskouluja/kursseja" ja kun ne on omaksuttu, energia pysyy yksilöiden merkivassa.

Planeetan monet alueet ovat jo ylösnousseet niiden portaalihilojen kautta, joita voidaan kutsua portaiksi taivaaseen, mutta toiset alueet vaativat vielä vähän työtä.

Erityisalueet jotka ovat vähän tiheämpiä, vaativat nyt lisää työtä puhdistuakseen, ja maaliskuun kosmisen alkusysäyksen ja harmonisen magneettikoodiheräämisen kolmoisvaikutuksena ne portaalit, joihin viitataan metamorfisen kyyhkysen kotiinpaluuna, tuovat kevyempää energiaa tuota erityistarkoitusta varten. Maailmanlaajuinen taajuustasapaino on nimittäin saavutettava. Jokainen teistä maan tilanhoitajista esittää roolia tässä. Teistä tulee tosiaankin "kannettavia resonaattoreita".

Tiheän energian keventäminen

Galvestonin Moody Gardens -pyramidialue on yksi tällainen alue. Tämän voimallisen kompleksin myriadien käyttötarkoitusten joukossa on keventämisrooli energeettisesti tiheällä Houstonin alueella Teksasissa. Houston on monessa mielessä maailman energiapääkaupunki, jos ajatellaan, että planeettaanne "kuljettaa" öljyn ja bensiinin hiilivety. Useimmat maailmanlaajuisista öljy-yhtiöistänne sijaitsevat tai ovat edustettuna tällä alueella. Mutta ollaksemme selkeitä, se että käytätte hiilivetyjä voimalähteenä, ei sinänsä ole se pääsaastuttaja, mistä puhumme, vaan sen jakelun ahneus ja manipulointi.

On tosiaankin paljon parempia energialähteitä, mutta rakkaat ystävät, maapallo, planeetan tietoisuus, ei päästä irti mistään resursseista haluttomasti. Kerromme teille, että sama tiheä piirre, joka vaatii puhdistamista, on Wall Streetillä (New York) ja monessa yritysmaailman keskuksessa ympäri maailmaa, monissa kaupungeissanne. Kyse ei ole itse liiketoiminnasta tai teollisuudesta, ei työntekijöistä, vaan voittosuunnitelmien ahneustaktiikasta.

Tarkoitus ei ole vihjata siihen, ettei kohtuullinen investointituotto olisi aivan oikeudenmukaista - yltäkylläisyyden vaihto on tosiaankin tarkoituksenmukaista uudessa toimintamallissa - mutta jakelun ja vaihdon on oltava sopivassa tasapainossa uudessa energiassa, jotta saadaan haluttu täydellisyys. Tästä syystä talouttanne "buutataan". Näin erityisiä "uusitehtäväisiä" portaaleja muodostuu ympäri planeettaa keventämään näitä energioita yhdessä "buuttauksen" kanssa. Monet olemassa olevat portaalit ottavat uuden roolin ja monet uudet portaalit - kuten Moody Gardens -pyramidit - ovat ottaneet tämän puhdistustehtävän muutamien vuosien ajaksi. Samanlaisia puhdistusportaaleja ilmestyy merkittäviin teollisuus- ja yrityselämän kaupunkeihin ympäri planeettaa nopeuttamaan planeetan pääsemistä tasapainoon.

Kyyhkysen ankkuroiminen

Vuonna 2005 kanava, rakas Ronna Herman välitti seremonian Moody Gardens -pyramideilla muodostamaan kultaisen spiraalin. Tämä oli erityisen tärkeää ja kaikilla osallistuneilla oli erityisrooli tässä toiminnassa - muinainen sopimus saatiin täytettyä. Mutta kerromme teille, että muita seremonioita on tapahtunut aiemmin ja vuoden 2005 tapahtuma potkaisi monet muut tunnistamaan näiden geometristen kristallivalotemppelien merkityksen.

Filantroopit jotka rahoittivat, aloittivat ja saattoivat loppuun tämän projektin, olivat äärimmäisen kehittyneitä sieluja. Intuitiivisella tasolla he ymmärsivät tämän kompleksin suuremman tarkoituksen. Vähän sen valmistumisen jälkeen Joanne Parks vei kompleksiin muinaisen Max-kristallikallon, mikä on tosiaankin arcturuslaista työtä, tarkoituksen seremoniallista virittämistä ja ankkuroimista varten. Hän on tämän voimakkaan kristallin hoitaja kehittyneimpien perustajien pyynnöstä. Tässä tapahtumassa oli tosiaankin suuri tarkoitus. Se oli käytännössä kotiinpaluu. Kerromme teille, että arcturuslaisten seurue liittyi heidän seuraansa ja he ovat mukana energioiden jalostamisessa yhdessä Sirius A- ja B-läisten kanssa. Siksi mestaridelfiinit ovat sinisessä pyramidissa, akvaarioyksikössä. Siksi sen sijaintipaikka, mikä on Meksikonlahden rannikkoalue, säilyi vahingoittumattomana äskettäisissä (ja tulevissa) hurrikaaneissa.

Pyramidit ovat luonteeltaan äärimmäisen voimakkaita pyhän geometrian moottoreita ja rakenne levittää, vastaanottaa ja kulminoi korkeamman ulottuvuuden voimia. Ne ovat sen ylimmän hahmon taivaallisia välittäjiä, jota ajattelette Jumalana.

Jotkut teistä eivät ehkä ymmärrä tätä kuvausta jumaluudesta, mutta silti teidän ei pitäisi yrittää "esineellistää" Kaikkeuden energiaa. Jumala on kaikkivoipa energia, koko tietoisuuden summa, ja sen kokonaisuus on paljon, paljon enemmän kuin osiensa summa. Muinaiset ihmisenne ovat aina tienneet, että Kaikkeuteen voi päästä "käsiksi" - sen maan päälle astuneessa muodossa - tiettyjen geometristen matriisien kautta. 144-kristalliverkkonne on yksi näistä ja merkivanne toinen. Nämä kaksi ovat monisyisesti yhteydessä keskenään. Verkko on kollektiivisen maapallon tietoinen merkiva, minkä intiimi osa ihmiskunta on.

Kolmen pyramidin asetelma

Kolmen pyramidin kokonaisuus Galvestonin saarella on tosiaankin rakennettu strategiseen asetelmaan ja filantrooppista ja taajuustarkoitusta varten. Yksi yksikkö on akvaario, joka majoittaa mestaridelfiinit, toinen on bio-sademetsä, missä on massiivisia kvartsikristallirykelmiä sisältävä geologinen luola, ja kolmas on akateeminen museopyramidi, mikä on kuparin sävyistä lasia.

Tarkoituksenmukaisesti rakennetuista ja henkiseksi aiotuista pyramideista tulee maatasolla eläviä tietoisia energioita, joilla on monia ominaisuuksia, joita valtavirta-akateemikkonne eivät ole tunnistaneet tai jotka he kiistävät. Ja samalla kun se tarkoitus, mihin niitä käytetään, vaikuttaa näiden tietoisten, elävien geometristen paristojen liittymään, niiden muoto ei salli tiheämpien energioiden kulminoitua tai laajentua sisällään. Kuitenkin lähestyttäessä niitä tarkoituksenmukaisen aikomuksen kera, pyramidien energia tallentaa ja välittää dataa samalla tavalla kuin kvartsi. Sen mukaan miten ne asetettu sekä "maallisesti" että taivaallisesti, ne voivat saada aikaan sähkömagneettisia poikkeavuuksia - piirre mikä muuttaa painovoimaa ja ulottuvuuden aikaa. Sekä painottomuutta että aikavääristymiä tapahtuu tietyissä taajuuksissa niiden sisällä ja valon hidastumista ja nopeutumista sekä ionisuhteen vaihtelua niiden sisällä ja ympärillä.

Muinainen Atlantiksen pyramidi

Rannikolla, noin viisi mailia Galvestonen saarelta oli muinainen seremoniallinen pyramidikokonaisuus. Se on nyt upoksissa Meksikonlahden alla ja sen peittää aikakausien hiesu- ja liejukerros. Kristallikallo jota nyt kutsutaan Maxiksi, oli siinä sijainneiden 13 kallon joukossa. Moody Gardens -pyramidit ovat ottaneet uponneen Atlantis-kompleksin moniulotteiset energiat ja ne on nyt täysin alustettu esittämään merkittävää roolia kosmisessa alkusysäyksessä.

Moody Gardens -pyramidit on akselitonaalisesti viritetty Gizan rakennelman energioihin ja voimakkaasti Jukatanin pyramideihin. Kerromme teille, että pyramiditemppelit ovat ajattomuudessa ja rinnakkaisen ulottuvuuden aikatyhjiössä. Tästä syystä Gizan pyramidien ikää ei voida koskaan tarkasti määritellä, koska rakennettaessa ne ylittivät lineaarisen ajan ja niiden energiageometrinen luonne käyttää rinnakkaisuutta ja säteilee eteeristä kaksoiskappaletta moniulotteisessa ajattomuudessa. Paradoksi on siinä, että kun ne on kerran rakennettu, ne ovat olleet olemassa aina. Tämä piirre ja paikka itse asiassa innostivat filantrooppeja rakentamaan pyramidit juuri tähän paikkaan, pyhän kyyhkysen paluuta varten.

Kyyhkysen paluu tarjoaa teille energiaportaalin ja ulottuvuuslaajentuman, mikä voi edistää rikkaampaa ja palkitsevampaa oleskelua, äärettömien Jaakobin tikapuiden ylösnousemistapojen kera. Ylösnousemusta edeltävä aika tuo nopeutumisen ja tulikokeen, joka aktivoi TOTUUDEN laajentumisen ja AGNI-tulen sisä- ja ulkopuolella, ja näin tehdessään se sallii teidän valita todellisuuden sen sijasta, että todellisuus valitaan puolestanne.

Osallistumien maaliskuun kosmiseen alkusysäykseen

Tämä kosminen alkusysäys maalis- ja huhtikuussa on todellakin monumentaalinen tapahtuma ihmisperheelle, ja puhumme siitä perheestä, minkä osa te kaikki olette. Voitte osallistua tähän tapahtumaan, jos tunnette siihen pakkoa (ja monet teistä tuntevat), visualisoimalla meditatiiviseesti koko ihmiskunnan yhdistyneenä rakkaudessa.

Annamme tämän harjoituksen alkusysäykseen osallistumista varten.

Prosessi

Muodosta merkaba-tähtitetraedri, 8-sakarainen tähti, ympärillesi ja ala soinnuttaa OMM. Käytä äärettömyyshengitystä ja muunna 8-sakarainen tähti 12-sakaraikseksi merkiva-tähdeksi.

Jos olet läntisellä pallonpuoliskolla, keskity visualisoimaan Moody Gardens -pyramidikokonaisuutta Teksasissa. Jos olet itäisellä pallonpuoliskolla, ohjaa energiaprosessisi Gizan kolmeen pyramidiin. Kuvittele Sinisen pyramidin Galvestonissa ja Kuningasten pyramidin Gizassa samanaikaisesti vastaanottavan alkuspiraalienergiaa. Sitten visualisoi kaikkien kolmen pyramidin kummassakin kokonaisuudessa kierrättävän energioita ja näe Gizan kokonaisuus harmonisesti yhdistyneenä kultaisella akselitonaalisella linjalla Moody Garden -pyramidikokonaisuuteen ja toisinpäin.

Kun ne on yhdistetty, visualisoi näiden kahden yhdistyvän jokaiseen aiemmin mainittuun pyramidikokonaisuuteen ympäri maapalloa. Näe kaikkien vastaanottavan kultainen spiraalienergialataus ja hehkuvan hyvin intensiivisessä valossa, mikä peittää planeetan.

Aseta sitten maapallo (ja verkko) valtavaan oktaedriin, kun näet sielusi silmin taivaallisen kristallivalon kosmisen alkusysäyksen virtaavan phi-pyramidikokonaisuuksien ja oktaedrivoimakohtien läpi.

Tunne maapallon sähkömagnetismin heräämiskoodivirtauksen kohoavan oman fyysisen muotosi ja chakrajärjestelmäsi läpi. Ime energiat ja säteile niitä kaikkialle ympärillesi.

Keskitä seuraavaksi 14 pyhän magneettikoodilähteen energia taivaaseen. Visualisoi näiden energioiden, jotka virtaavat 144-verkkoon, sulkevan sisäänsä maapallon. Aseta kultainen kaari, hehkuva elliptinen nauhamuodostelma planeetan ja verkon ympärille. Näe se kultaisen värisenä ja sitten soinnuta OMM ilon ja rakkauden tunteessa.

Soinnuttaessasi visualisoi kristallikentän platinasäteen virrattavan jumalaisen feminiinisyyden pehmeää, hoivaavaa energiaa kultaisen kaaren kautta ja pyörivän sen ympärillä muodostaen kristallinauhan.

Tee tätä mahdollisimman usein kyyhkysen 21 päivän aikana.

Ja kerromme teille huumorilla ja kevyesti, että vaikka nämä kultaiset kaaret eivät ole pikaruokaa, niin miljoonia palvellaan!

Lopuksi

Todellisuudessa kosmoksenne, makro- ja mikrotodellisuutenne on metatronisesti muodostettu yhtenäiskentässä. Ja rakkaat ystävät, tietäkää, että tätä energiaa on kaiken sisä- ja ulkopuolella, mukaan luettuna ja etenkin TE!!!

Se on energiaa, mitä kutsutte Jumalaksi - se on kaikki mitä on, mitä on ollut ja mitä tulee olemaan. Se on välittömästi tietoinen jokaisesta linnusta, joka putoaa, ja jokaisesta kukasta, joka kukkii, vehmailla pelloilla ja karuissa erämaissa. Älkää siis koskaan epäilkö tätä totuutta: Luojajumala tuntee teidät jokaisen nimeltä.

Olette kaikki voimakkaita jumalaisia henkiolentoja, Kaikkeuden monisyisiä ja oleellisia kipinöitä. On aika muistaa. On kyyhkysen paluu. Ylösnousemus tapahtuu yksi sydän, yksi mieli kerrallaan. Ja rakkaat ystävät, ylösnousemus on raiteillaan. Älkää epäilkö sitä.

Lopuksi pyydämme teitä keskittymään iloon ja olemaan se muutos, mitä haluatte.

Teitä rakastetaan! Olen Metatron ja kerron teille nämä pyhät totuudet.

Ja niin se on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.