Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Artsman - 28.06.2006 12:39:41Otsikko: Rapunaiset
Kirjoitti: Artsman - 28.06.2006 12:39:41
Rapunaiset. Kertokaapas miten tämmönen päksähtelevä leijonamies voisi oppia ymmärtämään Rapunaista!!?? Mitä huomioida jne jne? Ku ei ota selvää nii ei ota :D


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Hiisitär - 28.06.2006 13:48:55
Itse en ole Rapu, mutta kyseinen merkki on Kuu-merkkini. Se säätelee tunteitani ja käyttäytymisiäni ja yhdessä päämerkkini Oinaan kanssa tekevät minusta hyvin kahtiajakoisen persoonan. :D

Minulla on Rapu-ystävätär ja olemme yleensä samoilla linjoilla herrojen suhteen.

Rapu arvostaa hienotunteisuutta, läheisyyttä ja omistautuneisuutta. He viihtyvät kotioloissa eivätkä kaipaa villejä seikkailuita. Ystävättäreni jaksaa aina korostaa sitä, että viehättävintä miehessä ovat aristokraattiset, viktoriaaniset käytöstavat - kohteliasta, hieman liehakoivaa, naista kunnioittavaa. Ei missään nimessä nykyajan "päälle ja kimppuun!"-meininkiä. Rapu on itse herkkä ja arka merkki.

Ravut itkevät paljon ja ovat taipuvaisia masennukseen. "En osaa, ei minusta ole mihinkään, olen ruma" jne ovat aika yleisiä Ravun suusta. Heillä onkin suurempi tapa vähätellä itseään ja maalailla piruja seinille kuin taputtaa itseään selkään hyvästä suorituksesta.

Vaikka Ravut ovat arkoja, he ovat todellisia humoristeja, jotka valaisevat huoneen ja nauttivat silmäteränä olemisesta. Ainakin omalla ystävättärelläni on aivan käsittämätön huumorintaju, joka omassa omituisuudessaan tarttuu kaikkiin. Se on sellaista lämmintä ja lapsenomaista huumoria.

Kuu tekee Ravuista ailahtelevaisia. Jos törmäät henkilöön, joka melkein iskee pääsi irti lapiolla, kun toivotat hänelle hyvää huomenta, olet törmännyt vihastuneeseen Rapuun. Ravuilla on hyvä muisti ja he muistavat pienemmätkin loukkaukset ja he myös vetävät nuo loukkaukset mukaan riitoihin: "Muistatko, kun vuonna -75 sanoit minulle automatkalla lähimarketista kotiin....!  ;D Heille muistot ovat tärkeitä ja he haalivat ympärilleen paljon tavaraa, josta eivät raaski luopua, koska ne tuovat mieleen muistoja ja "sitä saattaa tarvita vielä joskus".

Ravut eivät lähde kovinkaan innokkaasti tekemään mitään. Yleensä he odottavat, että joku toinen tekisi asian heidän puolestaan. Jos Rapu näkee hukkuvan, hän varmasti odottaa pienen hetken, meneekö joku muu pelastamaan tätä ja hyppää vasta sitten itse veteen. 

Ehkä tuon pohjalta osaisit tulla vähän paremmin ymmärrykseen Raputtarien kanssa ;)


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 28.06.2006 13:59:23
Minäkään en ole rapu, vaan härkä, mutta esikoistyttäreni 5v. on.  :coolsmiley: Ja voin kyllä jo nyt noin pienestäkin rapuneidistä allekirjoittaa monen kohdan jonka AthaMaarit kirjoitti.

Kovin on iloinen, hauska ja eloisa tyttö on tutussa seurassa, mutta myös hyvin arka vieraammassa. Erittäin herkkä on myös, ja tunteet ailahtelevat aika helposti. Itsekriittisyyskin nostaa aika ajoin päätään, mutta toisaalta se kuuluu yleisestikin tuohon ikään...

Myös toinen mummoni oli rapu ja hänelle koti ja läheiset olivat erittäin tärkeitä. Hän rapumaisesti myös keräili kaikenlaista ja harrasti paljon. Kovin iloinen ja valoisa oli hänkin luonteeltaan.

Kaikenkaikkiaan mukavia, sydämellisiä ja ystävällisiä ovat kaikki tuntemani naisravut olleet.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Valo - 28.06.2006 14:14:05
Hii. Jos haluat oikein vaikean tuli-vesi yhdistelmän niin Rapuhan se onkin oiva Leijonalle. ::) Tässä vähän kaksoisvastausta..

Päksähtelevä on niin oiva sana kuvaamaan Jellonaa, joka kyllä tykkää huumorista ja ei ole pahantahtoinen, mutta minua Rapuskaa - Merkurius Leijonassa ymmärrän näitä sanankäänteitä - ei aina naurata. Herne meni silti nokkaan aiemmin Leijonien seurassa. Ihanan arvokkaita just semmoisia perinteisiä Leijonia olen tavannut ja ystävinä monta, mutta kun ne Leijonat sitten kiusaa niin kamalasti eikä se ole kivaa, kotelon alle on pakko livetä kuuntelemasta niitä juttuja ja lempeitä piikkauksia.  Jotta jos vaan olet oma itsesi mutta annat Ravulle aikaa ymmärtää että kerrot niitä juttujasi hyvässä hengessä ja oikeastaan juuri siksi että innostut hänen seurassaan niin hyvin menee. Muutoin tulee semmoinen olo että "oliko tuon ihan pakko taas sanoa noin, nyyh". En kylläkään ole enää marttyyri kenenkään kanssa koska todellisuuteni on vain omani ja muiden sanomiset kolahtavat vain egooni, mutta aiemmin koin siis Leijonat näin Rapuna. Ai niin, ja Ravut on ihan hakoja siinä "mitähän se TUOLLA tarkoitti.." -asenteessa.

Siispä herrasmies ole vain ja annat tämän raputapauksen tulla aina uudelleen takaisin ulos kuorestaan tutkimaan tuntosarvillaan, Rapua seuraamalla opit jotain myrskystä juomalasissa myös. Jääkalikkanakin saattaa silti olla kiinnostunut ja odottaa että sinä sinä etenet, hän sitten liikkuu asioissa sopivasti taakse ja siksakkia vastaasi. Tehkää safkaa yhdessä! Ruoka on HYVÄÄ. Ravun seurassa ei tarvitse rajoittaa hulluttaan koska on hullu itsekin. Eikö se siitä, luovuudella. Onnea ;) ;)

Tasku-Valo-Rapu  :angel:


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.06.2006 14:26:15
Muuta en osaa sanoa kuin.. tutki karttanne vähän laajemmin.. itse tykkään leijonista ihan ok, ovat niin korrekteja, en koe ollenkaan tulistuviksi, mitä taas haenkin oinaista.. rapu on kyllä herkkä ja loukkaantuu tulimerkille noin 10 kertaa minuutissa.. itse koetin tulimerkkinä sopia 2 ravun kanssa ja ei, ei tullut mitään.. tai kolmehan niitä oli. Se yksi oli kyllä aika bisnes.-.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Artemis - 28.06.2006 14:37:45
Rakas ystäväni on aurinko, nousu ja merkurius rapu. Hän on eläväinen, ehdottomasti reiluin ja luotettavin ihminen. Hän on puhelias, hauska ja todella herkkä ihminen vaikka sitä ei ulospäin huomaisi. Hänellä on aina "kaveria ei jätetä" meininki. Lapsirakas hän ei ole mutta eläimet ja läheiset ovat hänelle tärkeitä.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Artemis - 28.06.2006 14:47:44
Ja kuten Athamaarit sanoi, oinas-rapu yhdistelmä tekee minustakin aika ristiriitaisen tyypin. Välillä oinaana sarvet pystyssä, välillä taas kuoreen sulkeutuneena jne..  :)


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Risama - 28.06.2006 14:52:59
Itse olen neitsyt auringossa ja kuussa, mutta nousevalta merkiltä sitten rapu.
Ja AthaMaarit kertoi kaiken kattavasti ravuista. Niin se on ja olen huomannut että minua ainaki rapu määräilee.
:D


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Artsman - 28.06.2006 15:42:49
Heh...joka ikinen vastaus sai meikäläiselle hymyn kasvoille. Juuri noi, juuri noin se menee...  :tickedoff:  :D

Meikäläinen piikkaa omia juttuja jotka saattaa tuntua "piilokettuluilta" ja tämä rapuneiti sitten myöhemmin kysyy, tai kertoo tuntemuksistaa että olen mukamas loukannut :) Vaikka sitä todellakaan en tekisi, huumorini on vaan ironiaa täynnä ja saattaa loukata -  vahingossa. Ja siinä sitä sitten itsekkin kuin päällä puuhun lyöty...

Ja aina kun tämän neitosen saan kurkkimaan kuoren alta niin meikä poika on taas päsmäämässä, ja kops..muuttuu aika mollivoittoiseksi, alta sadasosasekunnin :) ..kai se vaan on ymmärrettävä että mahtava luonteenpiirre sekin, niinkuin kaikki ja katsoa kuoren alle, loukkaantumatta itse. :)


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Pokaga - 28.06.2006 16:18:51
Noista "viktoriaanisista" käytöstavoista. Itselläni on rapunainen kaverina ja tapanani on availla ovia yms. kohteliasta. Kerrankin pidin hissin ovea auki, että hän menisi aikaisemmin sisään. Hän ei näitä käytöstapoja juurikaan tunnu arvostavan, juteltiin toisen jätkän kanssa siinä, että "naiset ensin vaikka heikoille jäille" tms., niin tämä tyttö totesi lievästi tuhahtaen "keskiaikaista ritarillisuutta". Tuli vaan mieleen että pitäiskö sitä sitten ryypätä raskaammin ja leipoa pataan muijaa että palattais nykyaikaan...?

Muuten kyseessä on kyllä hienotunteinen, ystävällinen ja mukava ihminen, harvat hänen kanssaan varmaan riitaa saavat aikaan. :) Silloin tällöin ajatukset synkkaa todella hyvin, huomaa, että toinen sanoo mitä itse on meinannut sanoa yms.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: mystery62 - 28.06.2006 16:35:18
Moi! minä oon rapunainen ja mielestäni Atha-Maarit kirjoitti aikas hauskasti tosta ailahtelevaisuudesta ja vuosiakin vanhojen asioiden jäämisestä hampaankoloon.. no siitä olen kyllä tosissani yrittänyt jo päästä irti.

Juu, odotan toisilta kyllä hienotunteisuutta ja asiallista kohtelua, mutta itse olen aika kova arvostelemaan.

Lapset on kyllä kaikki kaikessa ja heidän kipuillessaan kipuilen itsekin.
Toisaalta haluaa olla huomaamaton ja sivussa, mutta (ehkä Ac leijonana) on toisinaan rehvasteltava ja nauttii huomiosta.

Lisäksi, ettei olis liian helppoa sen rapunaisen kanssa, niin näe vain hänet ja ymmärrä myös ne lausumattomat vinkit.. Mahdottomasti onnea yritykselle  ;)


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: enkeli - 28.06.2006 23:21:22
Hei
Minä olen rapu,nousumerkiltäni kaksonen.
Me rapunaiset olemme kyllä tosiaankin ailahtelevaisia ja tosi helposti loukkaantuvi, mutta silti niin hyväsydämisiä. Kun muistat aina vain ottaa hänet huomioon, teetpä mitä tahansa. Ja osoittaa hänelle päivittäin kuinka tärkeä hän on sinulle, niin kyllä se siitä. Ravuista sanotaan, että ovat pitkävihaisia ja muistavat vanhat asiat, itse en kuulu heihin. Minulla on hyvä olla kun ympärillä on rauha ja ihmiset ovat sopuisasti.
Mikä ettei se toimi, isäni oli leijona ja äiti on rapu, ja kyllä heidän liittonsa hyvin toimi. Muistan kyllä, että isä kiusoitteli äitiä, ja tämä ei aina jaksanut olla mukana. Itsekin pidän huumorista, mutta se pitää olla jotenkin "hillittyä", ei mitään rahvaanomaista eikä missään nimessä karskia.

Onnea vain sinulle. Sitä ylä ja alamäkeä varmaan tulee päivittäin.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.06.2006 23:23:33
Älä nyt ihmeessä jellonamies päsmäröi, saat naapurimerkkisi ihan lukkoon. Voi olla leijonalle oma koulunsa oppia hienotunteiseksi ravun kanssa. Itseäni ei haittaisi leijonan leveily, minulla on kova nahka ja tykkään erilaisista haasteista kuin rapu. Rapu etsii sinusta perheen päätä ja turvaisaa kotia. Riskipelureita ne ei ole ja vauhtihirmuja, yleensä.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Valo - 29.06.2006 00:19:56
Riskipelureita ne ei ole ja vauhtihirmuja, yleensä.
Minä ainakin teen suuria maailmanvalloituksia - sohvasta käsin viltin alta ;) ;) :2funny: Tsekkaahan Jellona-Artsman Nasu-possu, häntähän on myös tituleerattu Ravuksi.

 :smitten: Laitti


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Theus - 29.06.2006 08:42:56
Näin rapuna voisin todeta, että kyllä leijona on mitä mainioin kumppani. Leijonat ovat valoisia ja hyväntuulisia mikä sopii herkästi ailahtelevalle ravulle mainiosti. Leijonat ovat myös uskollisia ja romanttisia mikä on usein ravuille tärkeää. Ainakin meidän perheessä riittää draamaa ja suuria tunteita(positiivisessa mielessä), mutta minä olenkin hyvin nouseva jellona ja pidän huolen ettei ilma pääse kuivumaan ;D. Usein vierekkäiset merkit sopivat kartan muiden yhtäläisyyksien takia. Siinä missä kaksonen-härkä pariskunnassa kaksonen ideoi ja härkä saattaa hitaasti, mutta varmasti loppuun, leijona-rapu pariskunnassa leijona aktiivisesti aloittaa rapu sitkeästi raahaa asian finaaliin vaikka siemenperunat menisivät...  ei sentään, tottahan rapu oli jemmannut niitä  'pahan päivän varalle'.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Artsman - 29.06.2006 08:58:14
Näinpä. Mielenkiintoista sinänsä että löytyy paljon samaa, mitä te astrolaiset olette kirjoitelleet :smitten:

Eli paras siis vöyhöttää ite menemään sillon kun vöyhötyttää ja vetää rapunaista perässä :D Nojoo..itsekkin todella rauhallinen luonne loppujenlopuksi mutta räsikyvä asioissa mitä päätän tehdä  :crazy2:


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Valo - 29.06.2006 13:58:30
On kai pakko vielä yksi asia esittää, nimenomaan suhteessa Jellonaan. Vaikka Jellona tykkää kaikesta ylellisestä, ei Rapsulle välttämättä kannata hommailla lahjoiksi mitään älyttömän kalliita juttuja. Jos kirpparilta löytyy vanha hieno peltirasia johon hän voi laittaa makuteensä tai suklaakahvijauheensa (tai jos itse sinne sisälle ne hommaat)niin hän on myyty, samoin vaikka itse joksikin hahmoksi maalattu kivi tms. Mitä "ajatellumpi" se lahja on sitä suuremmat sydämenkuvat Ravun päässä kuplivat - ja nuukana saattaa muuten jopa harmistua kalliista lahjoista. Nousu-Leijonamieheni on jo oppinut tämän.

Kokemuksesta se pappikin saarnaa.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Solina2 - 29.06.2006 14:20:03
Näinpä. Mielenkiintoista sinänsä että löytyy paljon samaa, mitä te astrolaiset olette kirjoitelleet :smitten:

Eli paras siis vöyhöttää ite menemään sillon kun vöyhötyttää ja vetää rapunaista perässä :D Nojoo..itsekkin todella rauhallinen luonne loppujenlopuksi mutta räsikyvä asioissa mitä päätän tehdä  :crazy2:

Meikkis on au-rapu (nouseva jouskari, kuu kauriissa.) Esikoinen on au-oinas ja nouseva rapu ja seurustelee au-leijonan kanssa. Keväällä pitivät taukoa runsaan kuukauden kun esikoinen oli ilmeisen "jääprinsessa" ja oikullinen, vaan niin vaan aloittivat yhdessä uudestaan ja toisiaan paremmin ymmärtäen.


Itse katsoisin että ravuille on leimallista mielialojen nopea vaihtuminen, myös äärimmäisyydestä toiseen ja takaisin, taipumus itsensä aliarviointiin ja itsepäilyihin ja voimakas intuitio, ns. naisen vaisto (veden merkki). Jollain tavoin näkyy myös hoivavietti :angel:

Mutta: kannattaa kuitenkin muistaa että rapu on johtava merkki ja tunteiden osoittaminen tai itkeskely (vetisyys  ;) ) ei ole ravussa(kaan) heikkouden merkki. Ravut osaavat myös viedä (ja manipuloida....)

Luulenpa että ravut arvostavat tunne-tasolla kohtaamista, halua tulla kuulluksi ja ymmärretyksi (no, kukapa ei haluaisi). "Minä ymmärrän, että koet..." on varmaan hyvä repliikki opetella  ::) - eihän sitä tarvitse samaa mieltä olla mutta hyvä ottaa toisen (vaihtelevat) tunteet todesta. Ja yrittää pysyä mukana mistä nyt tuulee.

Ja tukea lähtemättä silti mukaan toisen itsesääliin. Ja antaa anteeksi toisen käsittämättömät pahantuulen puuskat - ne menevät ohi hetken kuluttua. Ja jollei mene, niin antaa toisen olla rauhassa itsekseen.

Luulenpa että jellona voisi arvostaa ravun ainutlaatuista (jellonallehan kaiken täytyy olla Upeata, vai mitä  :D) kova kuori-pehmeä sisus - ja sakset jotka tekevät pahaa jälkeä jos uhataan 8"tälläistä naista ei joka pojalla olekaan!"  ;D- ja rapu taas jellonan anteliaisuutta ja aurinkoa jossa lämmitellä...

Lycka till bara!

-Solina, au-rapu


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Rookette - 04.07.2006 21:46:04
Tärkeä Rapu-ystävättäreni suunnitteli joskus aikanaan hoitokotia, jonne voisivat tulla asumaan/poikkeamaan kaikki vaeltelevat Jousimiehet.
Aurinko-Rapuna (ja muut tärkeät merkit sorkat tiukasti maassa) hänellä todellakin on kotihommat hallussa - mutta nousu-Leijonana ei siitä diivailustakaan tullut loppua. Eli ainakin tämän Rapu-naisen jokainen mielenliikahdus tuli EKSPONENTIAALISENA kaikkien tietoon. Vallankin, jos asiat koskettivat saati UHKASIVAT hänen materiaalista hyvinvointiaan.

Eli riemukkaita kapistuksia, nuo Rapu-naiset.


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Artsman - 05.07.2006 20:08:00
Hmm..Millasia "riitelijöitä" ravut ovat?? Kertovatko helposti mitä miettii ja sanoo sen suoraan vai pakenevatko myrskyn silmästä ja antavat mieluummin pölyn ensin laskeutua?  ::)


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Valo - 05.07.2006 20:12:16
Semmoisia että jos koetat sanoa jotta hän on jotain tehnyt väärin niin saat vastaukseksi että "NYYYYYH, entäs minun tunteeni, minua vain syytät mutta MINÄ olen näin kovin loukattu" jne. jne. Ja sitten saattaa tulla hyökyaalto noin 765 vuotta vanhoja asioita niskaan niin että napsaa. Ja sitten riidan lopuksi tunnet itsesi hylkiöksi. Kannattaa siis ohjata "keskustelua" niin, että PYSYTÄÄN ASIASSA  ;D ;D


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Sonya - 05.07.2006 21:53:01
Hmm..Millasia "riitelijöitä" ravut ovat?? Kertovatko helposti mitä miettii ja sanoo sen suoraan vai pakenevatko myrskyn silmästä ja antavat mieluummin pölyn ensin laskeutua?  ::)

No itse olen rapu ja voisin sanoa, että yleensä olen aika rauhallinen ja asiallinen riitelijä. En mene henkilökohtaisuuksiin ja pyrin aina riitelemään reilusti toista loukkaamatta. Joskus (todella harvoin) on saattanut käydä niin, että kun on oikeasti ärsytetty tarpeeksi, niin olen antanut tulla ilman suurempia kaunisteluja. Kuitenkin aina olen pyytänyt anteeksi, koska olo sellaisen riidan jälkeen on todella huono. Mutta tilanteesta riippuu hyvin paljon, yleensähän me ravut olemme kuitenkin aika suopeita ja rauhallisia ihmisiä  :)


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: marija - 05.07.2006 21:58:35
Hmm..Millasia "riitelijöitä" ravut ovat?? Kertovatko helposti mitä miettii ja sanoo sen suoraan vai pakenevatko myrskyn silmästä ja antavat mieluummin pölyn ensin laskeutua?  ::)

Pakko myöntää, et ite ainaki oon ISO  :tickedoff: ääninen ja varmasti vähän julmaki toista kohtaan.. Ja sanonnan "joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään" mukaan mulla kaet ois sitte oikee mäntymehtä näissä spanielin silimissäin... Eli vanhoja muistelen  :idiot2: mielelläin (en pelkästään riidellessä!) ja sieltä voi tulla joku aikoja sitten sanottu loukkaus, jota toinen ei TODELLAKAAN muista... :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: mystery62 - 07.07.2006 20:49:19
Hmm..Millasia "riitelijöitä" ravut ovat?? Kertovatko helposti mitä miettii ja sanoo sen suoraan vai pakenevatko myrskyn silmästä ja antavat mieluummin pölyn ensin laskeutua?  ::)

Pakko myöntää, et ite ainaki oon ISO  :tickedoff: ääninen ja varmasti vähän julmaki toista kohtaan.. Ja sanonnan "joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään" mukaan mulla kaet ois sitte oikee mäntymehtä näissä spanielin silimissäin... Eli vanhoja muistelen  :idiot2: mielelläin (en pelkästään riidellessä!) ja sieltä voi tulla joku aikoja sitten sanottu loukkaus, jota toinen ei TODELLAKAAN muista... :uglystupid2:

 :2funny: :2funny: :2funny:
mäntymehtä vois olla ihan hyväkin, eikös se raha kasva puussa.. =>


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: marija - 07.07.2006 21:01:45
Semmoisia että jos koetat sanoa jotta hän on jotain tehnyt väärin niin saat vastaukseksi että "NYYYYYH, entäs minun tunteeni, minua vain syytät mutta MINÄ olen näin kovin loukattu" jne. jne. Ja sitten saattaa tulla hyökyaalto noin 765 vuotta vanhoja asioita niskaan niin että napsaa. Ja sitten riidan lopuksi tunnet itsesi hylkiöksi. Kannattaa siis ohjata "keskustelua" niin, että PYSYTÄÄN ASIASSA  ;D ;D

Sain tällä viikolla tietää, että määräaikainen työsopimukseni päättyy, eikä sitä jatketa. Ja ainakin minä otan sen todella henk.koht. loukkauksena, vaikkei sitä mitä ilmeisemmin olekaan.  Itestä vaan tuntuu siltä, eikä juuti järkiperusteet tunnu tehoovan.. :idiot2:

 :2funny: :2funny: :2funny:
mäntymehtä vois olla ihan hyväkin, eikös se raha kasva puussa.. =>
[/quote]
[/quote]

Joo, siellähän se kasvaa...  :2funny: :2funny:


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Heli - 13.07.2006 15:44:27
usko kaikki mtä on ravuista kirjoitettu horoskooppeihin.. mustasukkainen, ailahteleva...ym. lue kaikki mitä saat käsiisi ja etsi itsellesi selainen määrä ymmärrystä kuin on mahdollista.. :crazy2:
tietysti meillä on hyviäkin päiviä... :2funny:


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: MillaMiuMau - 14.07.2006 00:52:25

 Ai niin, ja Ravut on ihan hakoja siinä "mitähän se TUOLLA tarkoitti.." -asenteessa. :2funny:
Läheinen ystäväni on myös aurinkorapu kuten minäkin ja tuo on ehkä eniten käytetty lause keskusteluissamme!!   ;D


Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: maatsirp - 14.07.2006 11:10:58
Hmm..Millasia "riitelijöitä" ravut ovat?? Kertovatko helposti mitä miettii ja sanoo sen suoraan vai pakenevatko myrskyn silmästä ja antavat mieluummin pölyn ensin laskeutua?  ::)

Hei mies!

Kaksosetnaisena olen tavannut Rapumiehiä, jotka eivät "riitele" kanssani. toivoisin, että puhuttais jopa ns. suu puhtaaksi, mutta ei. He oletettavasti eivät halua loukata ja ovat sen vuoksi hiljaa... Sen voi sanoa näinkin, että Rapu välttelee vastuuta tässä tapauksessa ja odottaa, että kumppani ymmärtää sanomattakin tietyistä merkeistä (välttely, hiljaisuus)

nyt pitää lopettaa, tuli kiire. Si si
Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: maatsirp - 14.07.2006 15:23:55
 ..siis, tuli kiire lopettamaan ja nyt ehdin jatkamaan.

Rapumies kävi lauantaina ja kävi myös suihkussa, jonka jälkeen puki yökkäri T-paitani vahingossa päälleen, koska se oli hänen paitansa vieressä...Nyt hän siis kävi paidan vaihtamassa. Lämmin halaus, kavereita ollaan, mut ei muuta. Näin on sovittu ja se on ihan OK. :'(  ???

Eräs naispuolinen henkilö on rapu ja hän osaa laittaa hyvää ruokaa, on pidetty ystävänä, mutta hänellä on ongelmia alkon kanssa. Ei varmaan johdu horoskooppimerkistä?? Hänellä oli muuten aikanaan toukokuun Kaksoset-mies. Liitto päättyi ja jos siitä mitään tiedän, naisen villiin menemiseen ja miehen nuukuuteen/ jämakkyyteen. Kestihän se liitto kuitenkin pitkään ja vain viime ajat olivat tuollaisia. Tämä Rapunainen ei ole mielestäni paha suuttumaan. Päinvastoin taitaa olla jopa liiankin myöntyväinen eli ei ole osannut asettaa rajoja lapsilleen / miehilleen. Myöhemmät miesvalinnat hänen kohdallaan ovat olleet aika haastavia (toivottomia!)Näitten miesten määrää ja horoskooppimerkkejä en tietenkään tiedä.

En ole pitänyt vuosikausiin yhteyttä enää tähän naisen kanssa. Asumme eri paikkakunnilla. Tilanne meni sellaiseksi, että hän otti yhteyttä esim. silloin, kun tarvitsi rahaa lainaksi, yleensä humalassa. Kävin kamppailua siitä, olenko huono ystävä, kun en alkanut millekään. Toisaalta en mahdollistanut siten hänen ryyppäämistään, mutta en kyllä jaksanut muutakaan..

Upeaa ja romanttista viikonvaihdetta kaikille!

Si si

 Otsikko: Vs: Rapunaiset
Kirjoitti: Aavistuksia - 27.07.2006 22:04:14
Täällä yksi rapu lisää.... ::)

Mieheni on kysellyt ja ihmetellyt samoja asioita jo vuosia ja hän on oppinut yhdentavan. Kun minä suutun niin hän menee autotalliin eikä riitele kanssani (on vaaka) ja sekös minua sylettää entistä enemmän, kaivan kaikki hampaankoloon jääneet taivaan vanhat "unohdetut" asiat ja nakkaan ne kerta heitolla napakasti kehiin ja vaadin selityksiä...juu, menee todellakin välillä naurettavuuksiin mutta en mahda sille itse mitään... :-\

saatan mennä laidasta laitaan muutamaan sekunttiin vaikka toinen ei edes tiedä luokanneensa, siihen riittää äänenpaino, katse. ei siihen sanoja tarvita.  :(

parhaimmillani olen huolehtiva ja rakasrava kaiken perheelleni antava nainen.

Mieheni jaksaa arvostaa minua mutta siltikin toivoo että ne älyttömät läikytykset reunan yli olisi ihan kivaja jos en henkisesti osaisi vetää mattoa alta.  :knuppel2:

No, muutenkin vaaka ja rapu, ovat sellaisia että olemme ihmetelleet monesti kuinka olemme onnistuneet näinkin monta vuotta  :smitten:

Onnea ravun kanssa! sitä kyllä tarvitaan. Paljon rakkautta vain ja ....ymmärrystä? :coolsmiley: