Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Elena10 - 17.06.2013 15:06:57Otsikko: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Elena10 - 17.06.2013 15:06:57
Seppo Tanhua tuossa kertoili juhannusviikon astrouutisia ja samalla mainitsi erityisesti Jupiterin transiitit, jotka ovat kovin merkittäviä tämän kesän aikana. No, pitihän ne katsoa omalta astrokartalta ja siellä on kaksi: Jupiterin kolmio Auringolle heinäkuun puolivälistä elokuun loppuun sekä Jupiterin kvinkunssi Venukselle elokuun alkupuolelta syyskuun loppupuolelle. Mitäs viisaammat osaatte näistä sanoa?


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Lilli - 17.06.2013 16:16:44
Viihteellinen kesä tulossa.  :D


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Elena10 - 17.06.2013 18:31:12
Lilli - jos niin on, niin kyllä vain kelpaa!!!  :smitten: On ollut sen verran rankkaa viime kuukausina tai oikeastaan jo viime syksystä asti. Mitähän transiitteja mulla silloin oli vai oliko se etupäässä Saturnuksen toinen paluu, joka laittoi asioita uuteen järjestykseen - eikä kivutta. 


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 17.06.2013 23:50:16
Hii, mullakin on komeita; Juppari menee seiskassa.
 :jupiter: :aspect_tri:  :keskitaivas:
 :jupiter: :aspect_squ: :kuu:
 :jupiter: :aspect_squ: :venus:
 :jupiter: :aspect_squ: :mars:
 :jupiter: :aspect_tri: :aurinko:

Menee varmaan vähän yliampumiseksi ihmissuhderintamalla? ::)
Juppari on viä mun hallitseva planeetta.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Elena10 - 18.06.2013 10:32:03
Mulla Jupiter liikkuu nyt huoneessa kahdeksan. Eikös se ole vähän hankala huone vai olenko ymmärtänyt väärin? Niin tai näin, tervehdin ilolla muutoksia ja uutta sykettä elämään.  :D


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: JPpaukku - 18.06.2013 13:01:02
Mullakin on jupiter nyt kasissa. ENpä mä yleensä huomaa jupiterin transiitteja juur ollenkaan, tai tuovat jotain ohimenevää jutskaa. Mun mielestäni juppari on nopea planeetta ja sen transiitteja vois verrata vaikka marsin ja venuksen, etenkin jos ei pakita tai hidasta just jonkun henk.koht planeetan kohdalla. Toisaalta mielestäni  :aurinko: :kuu: :merkurius: :venus: -transiittit ovat oikeastaan naistenlehtien huuhaa-tasolla...Mutta transiiteista voidaan olla eri mieltä. Esim tällä sivustolla PUNAISIA vahvoja transiitteja ovat vain  :pluto: :uranus: :neptunus: - henk.kohtaisille täsmällisinä. Eräs astrologi sanoi kyllä että no saturnuksen olisi kyllä voinut ottaa mukaan punaisten planeettojen joukkoon. Mutta kukaan ei varmaan jupparia.

 :jupiter: :aspect_tri:  :aurinko: tietää varmasti hyvää aikaa, hyvää itsetuntoa, miellyttävää olemista - vaikka ihan yksinkin. sen ajanlaatu on hyvä parisen viikkoa. Sen sijaan mistään jupiterin kvinkunsseista en menisi sanomaan mitään. Ei välttämättä sextiileistäkään. Oikeastaan kaikki jupparin kulmat vesittyy jos meneillään on jokin muu isompi vahva transiitti. Samanaikainen jup transiitti voi toki vähän pehmentää jotain toista kovaa.  Joku taas sano, että jupiterin neliötkään eivät ole pahoja vaan voivat tuoda mukaan jotain positiivista laajennukseen liittyvää. Sen sijaan jupterin oppositiot ja yhtymät voivat olla hiukan hankalia, koska moni asia saattaa mennä ns. överiks...Jupiter on myös tunnettu lihottaja, etenkin neliöt  :aurinko: :kuu: :venus: nousumerkille. Jupiter nelosessa yleensä tietää isompaan asuntoon muuttoa.

 :jupiter: ei tuo mitään pitkäkestoisempaa sykettä ellei kaikki ole kohdillaan ja huoneet muut transiitit tue tätä. Kuuhildalla voisi sanoa olevan vahvat jupitertransiitit jos se on seiskassa ja oikeasti tekee kaikki nuo vinkkelit lyhyen ajajanjakson siällä. Muistakaa kuitenkin että pluto, uranus ja saturnus liikkuvat nyt heinäkuusta jupparin kanssa samoilla asteilla aikas samaantahtiin, eli tsekatkaa nämäkin transiitit.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 18.06.2013 16:24:09
On se tollee...ja soppaan voi lisätä vielä  :jupiter: :aspect_tri:  :saturnus: ja  :jupiter: :aspect_tri:  :pluto:...se on, kun on keskittymiä kartalla.
 :saturnus: retroilee tällähetkellä radix Saturnuksen päällä.
Vielä siis yhdeksi mausteeksi tulee  :neptunus: :aspect_tri:  radix  :saturnus:...mut menee ohi otsikon.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: JPpaukku - 19.06.2013 14:12:24
Mullakin on nyt myös jupiterin transiittia plutolle ja uranukselle,  nepparille meni just. Enpä oikein jaksa "uskoa" niihin vaikkaa Astro.comissa niille ilmaistulkintaa tuleekin. Ovat nimittäin ei-henk.kohtaisia eli sukupolvien planeettoja


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 19.06.2013 23:47:13
Hei minkälaisia tuulia teillä on ollu ku  :jupiter: on ollu noususolmulla?

Mä oon tavannu aviomieheni viimeksi...siinä on kyllä ollu  :juno: :venus: ja  :kuunsolmu: transiitteina sen Jupiterin kanssa myös.
Noususolmu mulla 7 huonessa :rapu:


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: t.touhula - 20.06.2013 14:41:11
Hei minkälaisia tuulia teillä on ollu ku  :jupiter: on ollu noususolmulla?

Mä oon tavannu aviomieheni viimeksi...siinä on kyllä ollu  :juno: :venus: ja  :kuunsolmu: transiitteina sen Jupiterin kanssa myös.
Noususolmu mulla 7 huonessa :rapu:

Viimeks kun  :jupiter: teki yhtymää  :kuunsolmu: olivat entiset ministerit kovasti yhteyksissä ja muutakin tuollaista yleishyödyllistä yhteydenpitoa oli. Toki semmosta 'kevyttä' tarjontaa miesten puolelta oli, mutta aika oli muutamalla kortilla, en ennättänyt huomioida. Hyvin mukavat tunnelmat kaikkineen, ois saattanu tulla loppuelämän kompastus (  :aspect_con: ) jonkun uroon kohdalla ilman yhteiskunnallista seurustelua  ;) .
Ohos, mull on just  :jupiter:  :aspect_con:  :aurinko: laskusolmulla, jotka  :aspect_con: :vesta:  :aspect_con: Logos seuranaan  :aspect_con: Lilith ja Nymphe luuraa IC.llä. Tarkottaaks tää nyt, että seuraava sormenpäistä seksiä tihkuva charmööri kävelee suoraan kotiovelle? Täytynee mennä poimimaan niittykukkaskimppu ja tehdä taikoja Jussina. Onneks ei tarvi enää alkaa perhettä perustamaan. Hiukan säästyy voimavaroja tosielämäänkin.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 20.06.2013 17:23:21
Jouskarissa siis sulla noususolmu? Niih, ei ehtiny ku oli niin kiire yhteiskunnallisesti...mikä huone? Joku 10, 11?Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Laksmi - 24.06.2013 13:32:43
Silloin kun minulla oli  :jupiter: :aspect_con: :kuunsolmu: niin kovasti ovikelloa rimputeltiin  ;D Olen ollut tosi paljon sinkkuna ja yleensähän tavataan sanoa, etteivät ne miehet tule kuule ovelles kolkuttamaan...

No silloin oli mieletön poikkeustilanne maailma sekaisin näköjään. Oli samoihin aikoihin  :mars:  :jupiter: yhtymä ensin mars ja siiten tuo solmuke.  Päälle vielä jokin pimennys. Kyllä tuntui ihanalta kun puhelin soi ja sai juosta avaamassa ovea MIEHELLE johon olin ihastunut. Menin varmaan vähän sekaisin tästä poikkeustilanteesta. Se varmasti oli häirikkö enkä ainakaan itse osannut sanoa, että jos haluut olla kanssani oikeesti niin nähäänkö joskus mun ehdoilla? Sitä kesti muutaman kuukauden. Muistaakseni nähtiinkin sitten joskus ihan niin, ettei se ollut öisin tai aikaisin aamulla kun ei ollut saanut nukutuksi, ovellani.

Se oli kivaa
 :'(

Kielipoliisi sanoo kuuhildalle, että harmi kun oot nähny miehes viimeks ku oli nuo transiitit päällä  ;)


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Artemis - 24.06.2013 14:19:38
Jupiteria pukkaa joo!

Ensin jupiter tulee neliöimään auringon, venuksen, marsin ja kuun ja sitten yhtyy askendanttiini.
Eikös nuo jupiterin neliöt ole yleensä kuitenkin suhteellisen positiivisia?

Niin ja kesän aikana jupiter myös kolmioi MC:n. Onko menestyksen avaimet käsissäni :DOtsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 24.06.2013 19:01:06
Missä sulla Laksmi on toi noususolmu?  ::)

Hah, joo, itseasiassa, vois olla ihan hyvä jos olisin nähny sen sillon viimeksi :D


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Downtempo - 25.06.2013 22:21:07
jupiter yhtymä venus ja MC. Tähän asti ei mitään sen kummempaa. loppuukin jo ihan kohta.
Ei mitään sen suurempia ihmiskontakteja, juhlia, yms. Ei mitään työhön liittyviä muutoksia tai uusia "tarjouksia". Normi arkea vain.
Ainoa mitä olen pistänyt merkille on, että en ole ikinä ollut yhtä flirtti ja uskaltanut olla totaalisen ilmava ihmisiä kohtaan. Kaksoset ne sieltä puskee näköjään läpi. Enkä kyllä koskaan tuon flirttikauden aikana ole saanut yhtä paljon huomiota kaikkialla, työpaikallani en kyllä niinkään harrasta flirttailua, mutta olen saanut ehkä enemmän huomiota asiassa kuin asiassa. Läppä luistaa jne... ???


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Minerwa - 26.06.2013 13:54:32
En ole vähään aikaan transiitteja seuraillut, mutta nyt alkukesästä innostuin seurailemaan, kun  :jupiter: ylitti ensin nousevan planeettani  :mars::n ja sen jälkeen  :askendentti::n. Eipä oikein mitään?? Täytyy myöntää, että odotukset olivat korkealla ja nyt on vähän ehkä pettynytkin olo, koska ei ripaus onnea olisi ollut yhtään pahitteeksi  :)

Jään odottamaan ehkä vähän vähemmän innokkaasti (?!), mitä tr :pluto: :aspect_con: :venus: :aspect_con: :merkurius: MC:lläni saa kohta aikaan  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Lilli - 27.06.2013 15:03:49
Minullahan Jupiter seilaili Aurinkomerkissä ja pari mainittavampaa asiaa tulee mieleen: kävin autokoulun ja sain käyttööni hienon huvilan Espanjasta. Halutessani voisin viettää siellä 4-5 kk vuodesta ja vastaisuudessa varmasti vietänkin siellä paljon aikaa.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Lilli - 27.06.2013 15:12:48
Jupiter siirtyi muuten eilen, 26.6. Rapuun. Pian se tekee Saturnuksen ja Neptunuksen kanssa suurkolmiota. Nämä laskettakoon hyviksi uutisiksi.  :)


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Laksmi - 29.06.2013 00:15:15
Kumpikohan on kanki, kun muutaman viikon sisällä (elo-syyskuussa) pukkaa:  :jupiter: :aspect_tri: IC
 :jupiter: :aspect_sex: MC
 :jupiter: :aspect_tri: :askendentti:
 :jupiter:  :aspect_sex: desc
?Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: t.touhula - 01.07.2013 19:21:43
Jouskarissa siis sulla noususolmu? Niih, ei ehtiny ku oli niin kiire yhteiskunnallisesti...mikä huone? Joku 10, 11?


Kutakuinkin oot oikeessa. Hyvä havainnoija olet.   :kuunsolmu: siis 10.ssä  :aspect_con:  :pallas:  ja Pars Fortunae 9.ssä.
Poimin muuten juhannusjuhlista kotiutuessani 12 eri luonnonkukkaa, mutta olin niin väsýnyt etten ehtinyt nähdä minkäänlaista unta. Oli niin hauska juhannus kuin olla saattaa. Siellä olikin lukemattomia (kolmenkymmenen vuoden takaisiakin) tuttuja sekä muutaman vuoden aikasia lisänä. Kerrassaan ihana tuntea mukavia ihmisiä ja pitää heihin yhteyttä - tosin rajallisesti. Tullut otettua noita velvotteita sen verran kontolle. Ei ehdi kaikkea vaikka kuinka tahtois.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: t.touhula - 01.07.2013 19:25:08
Jupiter siirtyi muuten eilen, 26.6. Rapuun. Pian se tekee Saturnuksen ja Neptunuksen kanssa suurkolmiota. Nämä laskettakoon hyviksi uutisiksi.  :)

Alan ymmärtää, miksi vauhti ja mieliala ovat taas niputtaneet melkein kaiken vähintään  11 - 0. Itse katselen pääosin tuolta sideeriseltä kartalta asioita. Siellähän mennään toisissa merkeisä - noin 24 astetta viivettä. Sopii mun ajatusmaailmaan paremmin, kuin olla  :rapu: kynsissä. Sillä asetelmalla helähtää koko syntymäkartta taas. Koskahan noi stubbit ja jykät ym alkaa taas helisyttää (viroa)..?


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: t.touhula - 01.07.2013 19:27:10
En ole vähään aikaan transiitteja seuraillut, mutta nyt alkukesästä innostuin seurailemaan, kun  :jupiter: ylitti ensin nousevan planeettani  :mars::n ja sen jälkeen  :askendentti::n. Eipä oikein mitään?? Täytyy myöntää, että odotukset olivat korkealla ja nyt on vähän ehkä pettynytkin olo, koska ei ripaus onnea olisi ollut yhtään pahitteeksi  :)

Jään odottamaan ehkä vähän vähemmän innokkaasti (?!), mitä tr :pluto: :aspect_con: :venus: :aspect_con: :merkurius: MC:lläni saa kohta aikaan  :coolsmiley:

Pssst! Onnellisuus on asenne. Onni sen lapsi!  ;)  :smitten:


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Toteo - 20.05.2014 00:05:16
Jupiterin avautuva neliö Aurinkooni tarkentuu 22.5. Transiittikirjani sanoo että saatan olla taipuvainen liioittelemaan tai tuhlaamaan ja siksi pitäisi olla huolellinen. Rahaa on kieltämättä kulunut aika paljon viimeisen kuukauden aikana, mutta enimmäkseen vain välttämättömiin hankintoihin. Ja olen tehnyt ihan hyviä löytöjä.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Yanni - 20.05.2014 15:24:20
Minä saan tietää ihan näinä päivinä pääsenkö opiskelemaan, ja transiitit näyttäs tältä;

 :jupiter:  :aspect_tri:  :merkurius: :askendentti: :pluto:
 :jupiter:  :aspect_sex:  :keskitaivas:

ja radixilla on myös kuviot  :askendentti: :pluto:  :aspect_sex:  :keskitaivas:

lisäksi juuri alkoi uudelleen tänä vuonna  :pluto: :aspect_sex: :aurinko:. Onhan tuolla muutama huonompikin transiitti menossa mutta jos mun on tarkoitus päästä kouluun niin uskon että tähtitaivaalla on nyt siihen osansa...


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: t.touhula - 22.05.2014 11:38:08
Tänä kesänä se sitten posahtaa, Jupiterin paluu. Bravo!
Siinä taas helähtää Daavidin tähti ja meikätyttöä viedään sinne tänne. Mitäs annoin itte  luvan täyttää allakkani, kun viimeksi ryhmässä politisoitiin. Ei sen pualeen, on täs nyhvätttyki tarpeheks kauvvan.

Eilen tuli laitettua taas yks kipales nuotteihin, notta lauluja piisaa kesäm mittahan. Kuv vaa pääsisinki rantakoivujen alle, astumaha veneesehe ja soutamaha ulapalle. Kutsu on käyny jo monena kesänä, minätyttö vaa lusmuillu kaupunki' heltehess, pirulauta.

On se nii kivaa, just äskö sain menemähä montasataaneliöö sopimuksehe. Helepottaa, ku vastuut omalta ryhmältä pienenöö ja voi jäärä orottelemaha syksyä, jos vaikka ois vilipoonen ilima. jaksaas touhutaki enämpi. Itte asiass vilipoosella juoksoo ajatuksekki nopiampaa, vähemmällä pörinällä saa kumoho usiamma' paapan. Ja tiätty omaha laarihi' viälä.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Sydänpuu - 09.06.2014 14:13:54
Pe alkoi  :jupiter: :aspect_sex: :askendentti:

Saas nähdä mitä tuo mutta sattumalta aloitin paaston eilen ekaa kertaa kahteen vuoteen  :smitten: Johtuiskohan:  :askendentti: =  :neitsyt:
Vaikka voihan olla, että jupiterin laajentava vaikutus poksauttaa paaston korkoineen  ;D


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: taiska - 14.06.2014 23:47:07
Minulla Jupiter tällä hetkellä huoneessa 11:sta. Syntymäkartallahan minulla samaisessa huoneessa on vain onnenpiste ja Lilith. Syntymäkartallanihan Jupiter on huoneessa 5.Transiitit  :jupiter: avautuva  :aspect_tri:  :keskitaivas: menossa ja huomenna alkaa  :jupiter:  :aspect_opp:  :kuu: ja 23 pv alkaa  :jupiter: avautuva  :aspect_tri:  :aurinko:Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Sydänpuu - 09.07.2014 12:14:44
Voivatko Jupiterin hyvät transiitit aiheuttaa myös epäonnea? Odotin, että nyt alkoikin helppo ja hyvä aika mutta toistaiseksi vaan epäonnea rikkoutumisten ja rahanMENOJEN muodossa  >:(


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Ritsa - 09.07.2014 12:35:19
Onhan siellä muitakin transiitteja varmasti päällä samaan aikaan, kun noita taivaankappaleita ja pisteitä on vaikka millä mitalla? Ei se Jupiter transiitissaan ikinä yksin siellä kartalla ole, eli kaikki muutkin planeetat kyllä vaikuttavat kokoajan. Kaipa Jupiterin transiitissa saatetaan koetella uskon vahvuutta. Että vaikka tulee noita vastoinkäymisiä niin ne voidaan nähdä positiivisessa valossa. Uskon vahvistusta tulevaan eli Jupiterin positiivisuuden laajentumista. Ehkä sillä tavalla, että pystyykö näkemään Jupiterin lailla laajemman perspektiivin. Toisaalta jos odotusarvo on jostain ihanasta ja helposta ajasta, niin se transiitin haaste voi toimia varmaan alkuun noinkin. Mutta transiitit kestää jonkun aikaa, joten uuteen nousuun vaan! Ehkä se transiitti juuri koettelee sitä, miten koet rahanmenetykset/vastoinkäymiset, jotta rahanarvostus sinänsä heikkenee. Jotta se ei määräisi elämää vaan olisi sen mahdollistaja. Ei este/puute vaan mahdollisuus, jonka kaikki ansaitsisivat. Vielä mietin sitä, että mikä transiitti on kyseessä, kolmio vai neliö jne?


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Toteo - 09.07.2014 20:13:50
Voivatko Jupiterin hyvät transiitit aiheuttaa myös epäonnea? Odotin, että nyt alkoikin helppo ja hyvä aika mutta toistaiseksi vaan epäonnea rikkoutumisten ja rahanMENOJEN muodossa  >:(
Jupiterin hyvät transiitit (kolmio/sekstiili) tuskin voivat aiheuttaa suoranaisesti epäonnea. Ainakin minulla laitteiden rikkoutumiset ovat liittyneet joskus Uranuksen ja Marsin koviin aspekteihin. Kannattaa tarkastella mitä muuta siellä kartalla on meneillään.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Sydänpuu - 09.07.2014 21:43:25
Ääh..olihan siellä pari neliöitäkin kummittelemassa :&

juoiter kolmio Asc
jupiter sextiili merkurius
jupiter neliö saturnus
jupiter neliö pluto
jupiter kolmio jupiter
jupiter kolmio uranus

Tänään kyl edelleen jatkunut epäonni sekä omissa että yhteisissä jutuissa  :o :(  :P


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: billieramone - 30.12.2014 13:49:15
Mites kun on  :jupiter: :aspect_squ:  :keskitaivas: ja  :pluto: ?


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: taitava - 12.01.2015 03:37:57
Hmm... mulla on aspektoimaton jupiter. Sen varaan ei siis mitään voi laskea.

Onnesta on itse pidettävä huoli. Rahaa se ei ole minulle tuputtanut.
Silloin kun transiitit jupiteriani sipaisevat, on elämässäni ollut aivan äärimmäisiä lyhyitä onnen tai ilon hetkiä ihmissuhteissa.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Lilli - 14.01.2015 10:14:13
Tiedustelin toisella palstalla, millaiset kuviot on itse kullakin ollut päällä, kun vastaan on kävellyt tuleva avo- tai aviopuoliso. Aika monella oli Jupiter avainasemassa, esimerkiksi aspektissa Aurinkoon, Kuuhun, Venukseen tai Marsiin tai kulmahuoneessa. Joillakin ei oikeastaan ollut juuri muita transiitteja päällä kuin tuo Jupiter kulmassa johonkin.  ???


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: t.touhula - 05.02.2015 20:30:12
Saamari! Mun kartalla   transitoiva :jupiter: opponeeraa  :askendentti: lle. Pitääkö mun vielä tällä iällä törmätä johonkin ukonkörilääseen. Toivottavasti se on musisoiva, autoileva tai politikoiva. (Olis jotain yhdistävää harrastelua.) Muut saa huoletta kulkea ohi...
... jaa, no: kokkaava mieskin saattasi kelvata tai sitten remonttireiska. Ei tarttis aina itse korjata kaikkee, vaikka sellainen puuhastelu onkin okein mukavaa.
Kaikki työvälineet on, ellei sitten viime varastosiirrossa mennyt vatupassi pilalle. Täytyypä tarkistaa.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 30.10.2017 13:26:27
Minulla meneillään  :jupiter: :aspect_con: :aurinko:.
Pitäisi olla varmaan mahdottoman kivaa mutta lähinnä olen vain tavallista innostuneempi opiskelusta, Jupiterin oppositio se vasta oli hullunhauskaa aikaa mutta sitä kestikin vuoden päivät. :P


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: freiya - 31.10.2017 21:17:08
Täällä ois menossa jupiterin paluu, vai liekö jo mennyt ohi... omani on n. 4 astetta skorpionissa, kymppihuoneessa. Pätkätöitä on ilmestynyt ja kiirettä pitää edelleen, kuluvan kuukauden aikana on tarkoitus etsiä joko uutta opiskelupaikkaa, tai oman alan työharjoittelupaikkoja. Tulevaisuuteen on helpompi olla optimistinen, kun 10-huone on itselläni suuri ja jupiter ehtii toivottavasti läsnäolollaan piristää elämää siellä :)

Saturnus iski tätä jousimies-skorpioni-hybridiä viime vuosina sen verran kampoihin että kaikenlainen laajentuminen ja onni otetaan vastaan mukisematta  :smitten:


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: meryem - 29.12.2017 17:52:17
Minulla on Jupiterin paluu tulevana vuonna ja olen siitä tosi innoissani. Tajusin myös, että tälle Jouskarille seuraavat pari vuotta on Jupiteria kun ensin Jupiterin paluu ja sitten  :jupiter: siirtyy  :jousimies: ja käy läpi  :jousimies: stelliumini. Ainoa pieni särö tähän on maaliskuussa 2019 tr.  :saturnus: :aspect_con: rx  :mars: mutta muuten pelkkää  :jupiter: ou jee  :D :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: nikki - 06.01.2018 22:15:33
tr  :jupiter: :mars: :skorpioni: :aspect_con: mun  :venus: rx
hirveesti paljon naurua ystävättären luona,
joka käänsi jupiterimaisesti kaikki tarotit oikein päin, ettei mitään "pahaa" ennusteta  :D

Tarjosin ystävälle konvehtikarkkeja:
"Ota ryyppy." -En voi, voi jäädä putki päälle."
Kuulin yheltä pojalta, että olen naurettava, ;D
mikä hänen mielestään tarkoitti samaa kuin hauska.
Päätelmä: adjektiivit hukassa nykykakaroilta.
Ja oikeesti, minusta on hauska naurattaa kakaroita.

 :aspect_squ:  :ceres: rx  :leijona: taivahalla
Tytär, se mun  :venus: (  :jupiter: :mars: :aspect_con: :aurinko: :merkurius: :skorpioni: hällä)
kävi hakemassa kissansa, leikattu kolli, joka oli mulla kuukauden hoidossa
ja katilla sitten pitkä ja  rasittava automatka edessä, kotiin.

Lisäksi törsäsin eilen laatuun
ja mukavuuteen.
Ja taroteista tuli avokätisyyttä, lantteja lantteja,
toin ystävälle tuliaisia.

Piruilin blogissa sohvaperunoille. :-*
 :jupiter: :mars: surviver

Että tämmöstä ihan käytännössä.
Ei suurempia intohimoja eikä karhun herättämisiä.

..ja putki jäi päälle...


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: nikki - 07.01.2018 13:17:30
Siksi ite kirjasin tänne noita  tapahtumia,
että mitä oikeesti,
kun nuo yleistysket ei useinkaan natsaa.

Hyvinkin vois liittyä tuntemuksiisi.
 :kuu: unen kautta purkua,
 :ceres: ahdistuu, jopa masentuu, voipi mennä vaikka toimintakyvyttömäksi.
Ja tuosta  :jupiter:  :mars: :skorpioni: yhistelmässtä aattelin,
että ei herran tähen, joku käskee herättämään nukkuvan karhun,
kuolemaksihan semmonen on, vaikka kuinka ois kuvannollista.
Ite aattelin, että tuolla energialla vois joku vaikka päätyä itsemurhaan,
valtava paine, ja sitten vielä  :aurinko: :venus: yhtymä, en omista kuin henkeni
että joo,
harva ymmärtää  :skorpioni: -energiaa.
Eikä tää oo kauhuskenaariota,
vaan  :skorpioni: realismia elämästä ja kuolemasta,
kun niinkin voi käydä.

Tuosta vesikolmiosta,
itelle tuli viimesessä  :kuu::n paluussa
24 asteista vettä hirveesti paljon, kolmioksi,
ja  huomasin töissä oman tilitykseni jälkeen
herkistyväni melkein kyyneliin.
 :askendentti: :rapu::a "syytän"
se mokoma on ap-kartallakin.

ja niin,
kollin kotimatka oli mennyt ilman kakkakökköjä,
eli hienosti.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: nikki - 07.01.2018 13:36:58
Eikä kaikki voi olla kaikkien kavereita,
senhän aistii täälläkin,
mut ei kaikkien tarttekaan,
pitää oppia sivuuttamaan,
päästämään irti.
Missähän Astraea , irtipäästämisen vaikeus?
Ja on sitä paljon tuossa  :jupiter: :mars:  :skorpioni:
sillain ristiriitaisesti,
 :jupiter: optimistisesti ulospäin,  :mars: verenmakuinen elämänenergia,
jäätymätön järvi,
jotenkin luonnotonta tähän aikaan vuodesta.
Ja vois siinä olla tulevaisuuden skenaarioita,
kuka selviytyy muuttuvissa olosuhteissa.
On löydettävä sisäinen voima,
ja suunnattava se yhteiseksi hyväksi.
Ei auta pitää kiinni yksittäisistä puista, minun, minun,
jos koko kylä on ilman sähköä.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: nikki - 14.01.2018 11:50:49
Leikkipuistossa,
lasten kanssa hippaa,
 :kuu: :n kulkiessa yhdessä, ajoittamassa,  :jupiter: :mars: :skorpioni: kanssa,
käännyin äkkiä muistamatta pitkää varttani
ja iskin pääni / nenäni  :mars: :n rautaan eli rekkitankoon täysillä,
ja olin ihan varma että nenä vähintään murtui, mutta ei,
ei tullut edes verta,
eikä mustelmiakaan, koska heti lykkäsin jäisen kokkareen nenänpieleen,
mutta kipiä on vieläkin.
Tyrmäys.
Tyrmäävä ulkomuotoni ei onneksi kärsinyt.. :D


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: meryem - 02.10.2018 20:37:48
Tuosta ennustamisesta muistui mieleeni. Minäkin soitin ennustajalle kun oli edellinen Jupiter paluu. Ennustaja sanoi, että onpa omituiset kortit ja jakoi uudestaan... Tiedän jo mitä sieltä olisi tullut. Jupiter on myös irtipäästämistä. Selasin kioskilla uutta Voi hyvin lehteä ja siinä oli Markku Mannisen horoskooppi. Marraskuisilla alkaa muutosten vuosi, mutta ensin pitää siivota vanhaa turhia pois, jotta uudelle on tilaa. Minua ei karttani  :jupiter: :skorpioni: pelota. Se on mikä on ja odotan todella mielenkiinnolla uuden 12 vuoden jakson alkua.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: nikki - 10.11.2018 00:14:30
 :jupiter: kulki eestaas yhyttäen  :neptunus: :venus: rx  :merkurius:  :aurinko: :skorpioni: stelliumin
ja mitähän sitä sanois sitten saldona, muutakin kuin perintöä pankkitilillä.
Konkreettinen muisto tuosta on arpi Jupiterin etusormessa (kuulemma  :jupiter: :n sormi)
nivelen kohdalla, aiheuttaen sen, ettei se taivu täysin.
Kiinteä  :skorpioni: osoittaa kiinteästi etusormellaan tästä eteenpäin.. :angel:
Se lähti nimenomaan kiinteästä "en anna periksi, ja tämäkin vielä tehtävä, toisten jälkiä korjattava"
-mentaliteetista kirves kädessä.. :P
Matkan Irlantiin, kaukomaille se tilasi, toiveen toteuttaminen,
ja tuo matka osuu syntymäpäivän tienoille, joten ap-kartan   :askendentti: :neitsyt:
muuttuu sattumoisin  :askendentti: :leijona: :ksi. Tuolloin jo tr  :jupiter: :aspect_con: :askendentti: :jousimies: about.
Aikas mukavaa.

Sitten samoin tuohon kirjastoon. :jupiter: :aspect_con: :merkurius:
Oon lukenut hirveesti paljon tai en hirveesti, mutta joka illalle on oltava luettavaa ja oikein ootan
nukkumaanmenoa kirjan kera. Sellasta mielikuvituksen ruokkimista, toiseen maailmaan menemistä.
Mutta tuokin  :jupiter: :aspect_con: :aurinko:,
emmätiijä, ei ihmeempiä, mietin oikein että mitä suurta ja ihmeellistä? ja toisaalta,
lapset ovat osoittaneet  kiintymyksensä monin tavoin, huomioivat.
Kasvatamme toisiamme puolin ja toisin,  :jupiter:.

Ystävällä on ap-kartalla  :jupiter: :aspect_con: :askendentti: :skorpioni:
ja transiittina tuo 3 huoneessa
ja hän aloitti aikuislukion.
Progekuun  :kuu: :kaksoset: paluu ollut samalla.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: paavo väyrynen - 21.11.2018 17:23:00
mulla on nyt ihan pian näinä päivinä  :jupiter: :aspect_opp: :jupiter:
puolitus

sitä seuraa tr :jupiter: :aspect_con: nataali :merkurius: kahden asteen kuluttua.
oon lupautunut silloin elävään kirjastoon lainattavaksi yhden järjestön tapahtumaan. siellä on ihmisiä tarinoidensa kanssa ja yleisö saa lainata ne jotka haluaa kuulla. tosin aikarajoituksesta johtuen miellän sen ennemminkin kirjaesittelyksi  :angel:
aika paljon pitää karsia siitä mitä kaikkea haluaisi sanoa, rönsyily edelleen iso haaste :buck2:

tosiaan on hauskan sattuva ilmaisu tälle transiitille kun syntymäkartalla on asetelma
:merkurius: :jousimies: 2. huoneen kärjellä :aspect_opp: :jupiter: :kaksoset: 7. huoneessa

sekin on niin vallan jousimiestä että tällainen konsepti on luotu edistämään erilaisten ihmisten välisiä kohtaamisia ja poistamaan ennakkoluuloja

siitä :jupiter: alkaa sitten lipua mun 2. huoneessa. niin se on että mun 2. huoneen pääoma on sitä aineetonta pääomaa, elettyä elämää. siellä on mun :merkurius: :aurinko: :uranus: :jousimies: ja :saturnus: :kauris:
haaveilin joskus olevani isona kirjailija mutta ihan pian on 30 lasissa ja höpöttelijäksi olen päätynyt :uglystupid2:

muuten sitten elämä on tätä opiskelua. muistan kun alkupäässä mun astrologian tutkimusmatkaa luin jostain mun karttasijoituksen tulkinnasta, että opinnot myöhästyy ja ihminen innostuu opiskelemaan vasta myöhemmin aikuisena. se on mun kohdalla pitänyt hyvin paikkansa. olisiko sitten ollut :kuu: 9. huoneessa vai mikä tuon tulkinnan takana
Toiko jupiter onnea puheen pitämiseen ;)


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: paavo väyrynen - 21.11.2018 17:28:56
Joulukuussa  :jupiter: :aspect_sex: :jupiter:
Tammikuussa alkaa
 :jupiter: :aspect_con: :uranus:
 :jupiter:  :aspect_con: :keskitaivas:
 :jupiter: :aspect_sex: :mars:

Näyttää aika helpoilta transiiteilta. En kyllä jotenkin huomaa noita jupiterin tekosia kovin hyvin :-\
Viimeks kun mulla meni toi  :jupiter: :aspect_sex: :mars: niin tulin raskaaksi. Täytyykin laittaa siveysvyö paikalleen ihan varmuuden vuoksi :2funny:


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 21.11.2018 20:46:11
Jaa,  :jupiter: paluu? Mitäs semmonen...täytyykin perehtyä. Kun se on samaan aikaan  :aspect_con:  :uranus: ja  :askendentti: nii kyllä varmaa jossain tuntuu. Pitääpä tsekata koska tuo tulee. 9  :jousimies: about.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: paavo väyrynen - 22.11.2018 11:31:21
kuuhilda: jälleen multa tyhmä kysymys, mutta miltä jupiterin paluu näyttää symbolein?


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: paavo väyrynen - 22.11.2018 20:03:10
Kiva kuulla ;) onnistumisista on aina kiva kuulla. Olitko sä  :aurinko: :jupiter: jos oikein muistan? sä varmaan handlaat hyvin ton jupiterin energian ja jupiterikin siirtyi sopivasti jouskariin  :)


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: paavo väyrynen - 22.11.2018 21:37:33
Niin siis  :aurinko: :jousimies: :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 26.11.2018 11:16:43
Onpa hankala tulkita tuota paluukarttaa. Jupiter on niin laajoja asiakokonaisuuksia, että miettiessä aivot leviää.

Muoks* kirjotin kyl paljon pidemmän pätkän, mut joku vei ne!


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 19.12.2018 12:44:25
Jaa, hirmunen eksistentiaalinen kriisi ainakin nyt, kun  :jupiter: lähestyy syntymäkartan  :jupiter:  :aspect_con:  :uranus:  :aspect_con:  :askendentti:
12 huoneen puolella viä, ja noi syntymäkartan   :jupiter: ja   :uranus: on neki nippanappa 12 huoneessa...aikamoisia vesiä vyöryy yli.


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: nikki - 03.07.2019 12:12:14
Ihmisten oikeita kokemuksia, käytännön astrologiaa,
sitä mitä oikeesti tapahtuu joulupukin imagolla varustetulla  :jupiter: :n transiitilla.
Syntymä ja kuolema, ihmisjoukon viimeinen matka esim. Estonian upotessa  :jupiter: :venus: yhtymällä jne..
Ja siis, ettei se kuolema mikään paha asia ole.
Viimeinen matka, jolta ei ole paluuta.

https://www.oxfordastrologer.com/2019/06/why-jupiters-not-always-fabulous.html (https://www.oxfordastrologer.com/2019/06/why-jupiters-not-always-fabulous.html)


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: nikki - 20.08.2019 22:36:11
  Täysin puskista tuli veljen viimeinen matka, jolta ei paluuta  :'(
tr  :jupiter: :jousimies: :aspect_tri: :jupiter: :oinas: jolle taivahan kuun yhtymä
ja  :aspect_tri: :kuu: :leijona:, joka on syntymäkartalla yodin kärkenä.
tr  :saturnus: rx  :aspect_con: :merkurius: :vesta: :kauris:   :aspect_squ:  :jupiter: :oinas:   
                                                                       


Otsikko: Vs: Jupiterin transiitit
Kirjoitti: paavo väyrynen - 20.08.2019 23:59:41
nikki: syvimmät osanottoni :-[