Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Asterix - 16.05.2006 19:46:38



Otsikko: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 16.05.2006 19:46:38
Niin... mitä erikoiskuviota syntymäkartaltallasi on ja miten ne vaikuttavat elämässäsi?  :)


Minulta löytyivät nämä;

Leija
Leija muodostuu kultaisesta kolmiosta ja pikkukolmiosta, joiden kärkiplaneettoja yhdistää oppositio. Tämä on jo erittäin harvinainen löytö astrologisella kartalla, joten lienee syytä suhtautua tähän asiaan suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella. Symbolisesti kartaltasi löytyy ”siivet”, joilla voit leijailla aivan omiin korkeuksiisi niin elämisen laadussa kuin haasteellisuudessakin. Näin suuret valmiudet aiheuttavat valtavaa painetta sisälläsi ellet uskalla elää täysillä. Kaikki sellaiset asiat, joista nautit ja olet aidosti kiinnostunut tulevat aina onnistumaan yli odotustesi, kunhan uskallat toteuttaa ne täysin omalla tavallasi ja omalla aikataulullasi. Jos annat kenenkään muun tarttua leijasi naruihin niin tuho on varma ja totaalinen sillä kertaa. Sinulla on kuitenkin aina uusi leija odottamassa sopivaa tuulenvirettä niin kauan kun elämässäsi riittää vuosia. Moni leijan omistaja myy valmiutensa muiden käyttöön ja kokee siksi elämänsä vähintään tylsäksi ja ikäväksi ellei suorastaan ahdistavaksi. Leijaa koossapitävään oppositioon kannattaa kiinnittää huomiota, koska se on tämän kuvion ainoa haasteellinen aspekti. Kun pystyt tämän opposition hoitelemaan kotiin niin leija onkin jo paljon valmiimpi lentämään. Seuraavat tulkinnat ovat leijasi eri osatekijöistä syntyviä. Luo niistä oma kokonaisvaltainen kuva ja pistä sen mukaisesti uusi vaihde päälle elämässäsi ellei se vielä tähän mennessä ole ollut ”pykälässä”.

Kultainen kolmio
Kartallesi rakentuva tasasivuinen kolmio on yksi toivotuimmista kuvioista astrologisella kartalla, sillä se kertoo kolmesta tai useammasta keskenään suuressa harmoniassa olevasta planeetasta, joiden valmiudet yhdistämällä muutat kullaksi kaiken mihin satut koskemaan. Omistushalu on yksi pahimmista vihollisistasi etenkin ihmissuhteiden alueella, sillä tämä kuvio takaa täyden oikeuden säilyttää riippumattomuutesi kaikissa olosuhteissa. Koska et tarvitse muiden apua onnistuaksesi kaikessa mihin ryhdyt, tuntee sinuun ihastunut ihminen itsensä erittäin turvattomaksi ja pyrkii siksi sitomaan sinun voimasi omalla avuttomuudellaan. Sinulle on naurettavan helppoa pitää toista ihmistä pystyssä ja sen lisäksi elää itsekin jopa siedettävää elämää. Sisällesi useiden elämien aikana kehittyneet valmiudet ja mahdollisuudet etsivät kuitenkin jatkuvasti kasvavalla paineella uusia ilmentymismuotoja eikä mikään saa sinua lopulta pidettyä aisoissa. Ennemmin tai myöhemmin saat sellaisen heureka elämyksen jostain asiasta ettei siinä yksi avo- tai avioliittokaan paljoa paina. Jos elämäsi siis maistuu puulta niin kysymyksessä ei ole mikään muu kuin tukahdutettu valmius jatkuvaan etenemiseen ja menestymiseen elämässäsi. Seuraavat aspektitulkinnat valottavat tämän kultaisen kolmion eri olemuspuolia, joten ota niistä ajoissa onkeesi.

Pikkukolmio
Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat kolmio-aspektin. Tällainen kuvio on annettu merkiksi siitä, että olet edellisten elämiesi aikana selvinnyt useammastakin haasteellisesta tehtävästä kunnialla ja nyt on sitten palkkionmaksun aika. Tässä kuvissa olevat planeetat toimivat kaikki harmoniassa keskenään ja antavat siten sinulle loistavat mahdollisuudet menestyä ja päästä hyvinkin pitkälle elämässäsi. Jotta kaikki ei tuntuisi liian helpolta niin sisällytän tähän pari varoituksen sanaa, ettet vain kävelisi onnesi ohitse. Usein tämän kuvion kanssa käy niin hassusti, että sitä käyttää pääosiltaan vain sovittelemiseen, jolloin oma palkkio-osuus jää kokonaan nauttimatta. Silloin ei olo maistu makealta vaikka kaikki näennäisesti meneekin ihan hyvin. Muista siis: Mitä puhtaammin uskallat käyttää tätä hallussasi olevaa harmoniaa omien unelmiesi toteuttamiseen, sitä paremmalta, rikkaammalta ja onnellisemmalta tämä elämä tulee maistumaan niin sinulle kuin kaikille läheisillesikin. Seuraavissa tulkinnoissa saat yksityiskohtaisempaa tietoa tämän kuvion osatekijöistä.

Mystinen suorakaide
Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli ”riidoissa”. Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta. Mistään itsestään selvästä menestymisestä ei tietenkään voi olla kysymys, mutta kaikki edellytykset tehdä tavalla tai toisella historiaa ovat ehdottomasti olemassa. Olisi tietysti hauskaa jos pystyisin tässä suoralta kädeltä paljastamaan tämän mysteerion, mutta minulle se tulee säilymään ikuisena mysteerinä. Sinä sen sijaan voit paljastaa tähän kuvioon liittyvän alkemiallisen salaisuuden, jolloin sinä ja sinun menestymisesi elämässä tulevat olemaan monille muille suunnatonta kateutta herättävä mysteeri. Mysteerin avaimet löytynevät kahdesta oppositiosta, joiden tulkinnat löydät heti tämän tekstin perästä. Kun olet saanut oppositiot hallintaan niin kolmiot ja sekstiilit kyllä pysyvät liikkeellä ihan itsestään.

T-risti
Tämä kuvio saa nimensä siitä, että se muodostaa kartalle T-kuvion. Vähintään kolme planeettaa ovat keskenään neliössä ja kaksi näistä lisäksi keskenään oppositiossa. Tällainen kuvio on vahva viesti edellisten elämiesi aikana tapahtuneesta itsesi unohtamisesta. Tällä kertaa olet sitten vakaasti päättänyt keskittyä oman elämäsi henkiseen kehittämiseen, jotta pysyisit maailmanmenossa mukana. Jos edelleenkin otat velvollisuudeksesi huolehtia ensisijaisesti muista niin eipä käy sinua kateeksi, sillä todella kurjaksi tulee elämäsi sitä kautta muodostumaan. Voimasi riittävät juuri ja juuri omista asioistasi huolehtimiseen ja kaikki muu on ikävyyksien kerjäämistä. Tämän ristin alta ei pysty muita auttamaan tai parantamaan vaan pikemminkin päinvastoin. Muiden asioita hoitaessasi ajat vain nuokin ihmiset samaan ahdinkoon kanssasi, joten kaikkien kannalta olisi korkea aika hyväksyä tämä karmallinen läksy ja pitää nyt huolta itsestäsi seuraavien tulkintojen sisältämien ohjeiden mukaisesti.

Mahdollisuuksien kolmio
Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin. Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi.

Tuli jotenkin itseluottamusta roppakaupalla, kun luin nuo aspectien selitykset syntymäkartastani. Sitäpä tässä onkin kaipailtu ja etsitty ympäriinsä viime aikoina. :P

Tuossa tuo karttani, ketä kiinnostaa nähdä nuo kuviot;

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/asterix-.png)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozzette - 16.05.2006 19:54:55
Minulta löytyy:
Leija
Leija:Kultainen kolmio
Leija:Pikkukolmio
Jumalan sormi
Mahdollisuuksien kolmio
Haasteellinen kolmio
Että tällaista...  :smitten:
Näin leijoihin kultaisiin kirjoitan... (laulaa)  :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: *Nikita* - 16.05.2006 19:57:45
Heip, tällaisia löytyi minulta. Kiitos muuten, että nämä erikoiskuviot näkyvät nykyään tuolla tulkinnoissa. Muuten niitä en oikein vieläkään hahmota...

>> Stellium

Useita planeettoja kasaantuneena samalle alueelle karttaympyrällä merkitsee eräänlaista voimapistettä elämässäsi. Nämä yhtymät vaativat erityistä huomiotasi ja johdattavat oikein käytettyinä uraa uurtaviin saavutuksiin elämässäsi. Voit olla varma että moni lähelläsi oleva ihminen kokee nämä sinussa olevat uudistumisvalmiudet valtavaksi uhaksi omalle elämälleen. Niinpä saatkin varautua jatkuviin yrityksiin voimasi valjastamiseksi jonkun toisen tavoitteiden taakse. Et varmaan voi välttyä silloin tällöin haksahtamasta imartelun ja kehumisen salakavalaan ansaan, mutta tulokset eivät tuossa tilanteessa koskaan vastaa sen paremmin omia kuin toistenkaan odotuksia. Tämä voimapahkura on valjastettavissa vain sydämen voimalla palvelemaan sinulle henkisesti tärkeitä tavoitteita eikä siinä juurikaan kaivata muiden apua tai neuvoja. Seuraavien yhtymäaspektien kuvaukset palvelevat kaikki omalla tavallaan samaa tarkoitusta, joten lue ne tarkoin ja luo niistä itsellesi hyvältä tuntuva kokonaisuus.


>> Kehto

Tämä kuvio koostuu kahdesta pikkukolmiosta, joita yhdistää oppositio. Opposition sisältämän haasteen oivaltaminen avaa aivan satumaiset näkymät suureen menestykseen ja onnelliseen elämään. Valmiutesi kyllä riittävät kaikkeen mitä elämässäsi haluat kokeilla. Näin toiminnallinen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja haasteita etsivä luonne herättää helposti voimakasta mustasukkaisuutta ja omistushalua sekä kumppanissasi että ystävissäsi. Tunnet olosi ja elämäsi tyhjäksi, ellet pääse toteuttamaan aiempien elämiesi aikana työllä ja tuskalla hankkimiasi valmiuksia. Uskon että kaikki mahdolliset ongelmasi pohjautuvat vain ja ainoastaan tähän toimettomuuteen. Rutiinit ja toistuva päiväjärjestys ovat sinulle tylsistyttävän helppo nakki. Elämän haltuun ottamiseksi sinulta vaaditaan tietoista itsenäisyyttä ja aivan poikkeuksellista itsekkyyttä, sillä sinun elämääsi kuuluvat päätökset ovat aivan liian vaativia muiden ratkaistaviksi. Ellet opi määrätietoisesti päättämään omista asioistasi täysin itsenäisesti muiden lupaa ja suostumusta kyselemättä, tulee elämäsi tuntumaan aina vaan tyhjemmältä, vaikka sinulla ulkoisesti olisi kaikki mitä ihminen voi toivoa. Lue tarkoin seuraavana tulevan opposition haaste, sillä se on avain pikkukolmioiden edustamiin suuriin valmiuksiin tässä elämässä.

Tässäpä miettimistä


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 16.05.2006 20:03:00
Gigianne, voisitko kopsata sen Jumalansormi selityksen tähän topiciin, kun tuo kiinnostaisi kovasti.  :)

Kiitos etukäteen ja valoa ja rakkautta  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozzette - 16.05.2006 20:06:21
JUMALAN SORMI
Tervetuloa todella harvojen ja valittujen joukkoon omistamaan tällainen aspekti kartallasi. Kuten kuvion nimikin jo kertoo kysymys ei ole ihan pikku jutusta. Jumalan sormi eli "JOD" syntyy kun yksi planeetta muodostaa kahden muun kanssa 150 asteen kvinkunssi-aspektin ja nämä kaksi keskenään sekstiili-aspektin. Kvinkunssit ovat voimakkaita alitajunnan kautta vaikuttavia kulmia, joiden tiedostaminen ei ole lainkaan helppoa. Siksi tämän kuvion tulkinta on myös minulle melkoinen haaste. Ideana on kuitenkin se, että sinulla on voimakas alitajuinen tarve ellei suorastaan sisäinen vaatimus tehdä tässä elämässä muutamia hyvin merkittäviä ratkaisuja ilman että pystyt antamaan päätöksillesi mitään järjellistä selitystä. Elämäsi kulkee vääjäämättä johonkin tiettyyn suuntaan, josta voit tulla hiukan enemmän tietoiseksi lukemalla seuraavat tulkinnat Jodin muodostavista yksittäisistä aspekteista. Itse pidän tätä kuviota arvokkaana kunniatehtävänä, jonka toteuttamisesta jokainen tulee saamaan runsaan korvauksen. Rohkeutta tässä kyllä kysytään runsain mitoin samoin kuin henkistä kypsyyttäkin. Lue seuraavat tulkinnat mahdollisimman keskittyneesti ja koeta saada vaikka meditoimalla itsellesi visio siitä mistä tässä sinun kohdallasi on kysymys, sillä tämä tehtävä ei avaudu muuta kuin oman oivalluksen kautta. Kukaan muu ei sitä voi tulla sinulle esittämään, koska ohjaavana voimana on korkein voima, Jumala, Jod.



Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 16.05.2006 20:13:49
Wow...!  :o :D
Minusta tuntuu Gigianne, että sinä olet saanut jo tuon vision tai olet ainakin hurjan lähellä sitä! :) ;) :smitten:

Kiitti... :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozzette - 16.05.2006 20:18:11
Ollos hyvä vaan, Asterix !
Niinpäs tuntuu minustakin...  ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: valonkantaja - 16.05.2006 20:38:06
Minulta löytyvät "vain" nuo mystinen suorakaide ja mahdollisuuksien kolmio... Enpä sitten osaakaan sanoa sen enempää mielipidettä niistä, tiedä häntä miten vaikuttavat. Pitää vissiin alkaa leikkimään salapoliisia ja ottaa selvää...  8)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Missa - 16.05.2006 20:50:54
Kolme t-ristiä, haluaako joku yhden? :angel: Sitten on toki yksi pikkukolmio, ja kolme mahdollisuuksien kolmiota. Tuossa ne jotka tuolla erikoiskuviotulkinnoissa näkyivät, itse olen löytänyt enemmänkin.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Jinx - 16.05.2006 21:40:26
Kannan tässäkin asiassa korteni kekoon  ;D
Tässä ois miun kartan erikoisuudet  :D

T-RISTI

Tämä kuvio saa nimensä siitä, että se muodostaa kartalle T-kuvion. Vähintään kolme planeettaa ovat keskenään neliössä ja kaksi näistä lisäksi keskenään oppositiossa. Tällainen kuvio on vahva viesti edellisten elämiesi aikana tapahtuneesta itsesi unohtamisesta. Tällä kertaa olet sitten vakaasti päättänyt keskittyä oman elämäsi henkiseen kehittämiseen, jotta pysyisit maailmanmenossa mukana. Jos edelleenkin otat velvollisuudeksesi huolehtia ensisijaisesti muista niin eipä käy sinua kateeksi, sillä todella kurjaksi tulee elämäsi sitä kautta muodostumaan. Voimasi riittävät juuri ja juuri omista asioistasi huolehtimiseen ja kaikki muu on ikävyyksien kerjäämistä. Tämän ristin alta ei pysty muita auttamaan tai parantamaan vaan pikemminkin päinvastoin. Muiden asioita hoitaessasi ajat vain nuokin ihmiset samaan ahdinkoon kanssasi, joten kaikkien kannalta olisi korkea aika hyväksyä tämä karmallinen läksy ja pitää nyt huolta itsestäsi seuraavien tulkintojen sisältämien ohjeiden mukaisesti.


MAHDOLLISUUKSIEN KOLMIO

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin. Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi.


HAASTEELLINEN KOLMIO

Tämä kuvio saa nimensä siitä, että se muodostaa kartalle pienen kolmion, jonka sivut muodostuvat kvinkunssi, neliö ja kolmioaspekteista. Tämä kuvio sisältää vähintään kaksi kulmaa, jotka molemmat haastavat sinut tutkimaan jokapäiväisessä elämässäsi ilmeneviä vaikeuksia aivan uudesta näkökulmasta käsin. Sinulla on taipumus vaatia itseltäsi liikaa neliöaspektin osoittamalla elämänalueella, joka puolestaan helposti vaikeuttaa tärkeiden päätösten tekemistä kvinkunssi aspektin kuvaamalla alueella elämässäsi. kolmion kuvaama helppous ja toimivuus on tällä kertaa näiden haasteellisten kulmien takana. Kulminaatioiden laadusta johtuen tätä kokonaisuutta saattaa olla vaikea hahmottaa ensilukemisella, mutta muutaman tavauskerran jälkeen asiat varmasti valkenevat melkein kuin vahingossa. Jos saat tämän kuvion haasteet edes osittaiseen hallintaasi niin elämä on auki edessäsi koko ajan haastavana ja jännittävänä, mutta samalla aurinkoisena ja ehdottoman mielenkiintoisena. Myös etenemismahdollisuutesi tässä elämässä ovat todella upeat näistä muutamasta haasteesta selvitessäsi. Motiivia ainakin pitäisi olla; Elämäsi helpottuu huomattavasti ja saavutuksetkin alkavat pikkuhiljaa näkyä.




Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Elämänilo - 16.05.2006 23:35:58
Hei Ystäväin

Tällaisia juttuja löytyy kartaltani.

Entistä elämääni koskeva osa kiinnostaa ...
- miten siitä saa selvää ...

Molemmat kartat liitetiedostossa


Kehto

Tämä kuvio koostuu kahdesta pikkukolmiosta, joita yhdistää oppositio. Opposition sisältämän haasteen oivaltaminen avaa aivan satumaiset näkymät suureen menestykseen ja onnelliseen elämään. Valmiutesi kyllä riittävät kaikkeen mitä elämässäsi haluat kokeilla. Näin toiminnallinen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja haasteita etsivä luonne herättää helposti voimakasta mustasukkaisuutta ja omistushalua sekä kumppanissasi että ystävissäsi. Tunnet olosi ja elämäsi tyhjäksi, ellet pääse toteuttamaan aiempien elämiesi aikana työllä ja tuskalla hankkimiasi valmiuksia. Uskon että kaikki mahdolliset ongelmasi pohjautuvat vain ja ainoastaan tähän toimettomuuteen. Rutiinit ja toistuva päiväjärjestys ovat sinulle tylsistyttävän helppo nakki. Elämän haltuun ottamiseksi sinulta vaaditaan tietoista itsenäisyyttä ja aivan poikkeuksellista itsekkyyttä, sillä sinun elämääsi kuuluvat päätökset ovat aivan liian vaativia muiden ratkaistaviksi. Ellet opi määrätietoisesti päättämään omista asioistasi täysin itsenäisesti muiden lupaa ja suostumusta kyselemättä, tulee elämäsi tuntumaan aina vaan tyhjemmältä, vaikka sinulla ulkoisesti olisi kaikki mitä ihminen voi toivoa. Lue tarkoin seuraavana tulevan opposition haaste, sillä se on avain pikkukolmioiden edustamiin suuriin valmiuksiin tässä elämässä.

Mistä löydän tulevan opposition kartaltani


T-risti

Tämä kuvio saa nimensä siitä, että se muodostaa kartalle T-kuvion. Vähintään kolme planeettaa ovat keskenään neliössä ja kaksi näistä lisäksi keskenään oppositiossa. Tällainen kuvio on vahva viesti edellisten elämiesi aikana tapahtuneesta itsesi unohtamisesta. Tällä kertaa olet sitten vakaasti päättänyt keskittyä oman elämäsi henkiseen kehittämiseen, jotta pysyisit maailmanmenossa mukana. Jos edelleenkin otat velvollisuudeksesi huolehtia ensisijaisesti muista niin eipä käy sinua kateeksi, sillä todella kurjaksi tulee elämäsi sitä kautta muodostumaan. Voimasi riittävät juuri ja juuri omista asioistasi huolehtimiseen ja kaikki muu on ikävyyksien kerjäämistä. Tämän ristin alta ei pysty muita auttamaan tai parantamaan vaan pikemminkin päinvastoin. Muiden asioita hoitaessasi ajat vain nuokin ihmiset samaan ahdinkoon kanssasi, joten kaikkien kannalta olisi korkea aika hyväksyä tämä karmallinen läksy ja pitää nyt huolta itsestäsi seuraavien tulkintojen sisältämien ohjeiden mukaisesti.

Mitä tulkintoja tämä tarkoittaa.
   
      
 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 17.05.2006 08:26:03
Itselläni on vain stellium ja pari mahdollisuuksien kolmiota.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Yussra - 17.05.2006 08:38:04
HUOMENTA KAIKILLE!  :laugh:

Tämä nyt on mielenkiintoinen aihe, kun tuli tämä uusi ominaisuus katsella erikoiskuvioita. Innostuin omasta kartastakin uudestaan.

Multa löytyy Stellium, T-risti, Jod, Mahdollisuuksien kolmio ja Haasteellinen kolmio.

Kun katson mahdollisuuksien kolmion kuvaa, siinä on ikään kuin kolme kolmiota päällekkäin. Tarkoittaneeko tuo, että kolmioita on kolme?



Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: taiska - 17.05.2006 08:52:21
Vau, nuita teidän listoja  :D ! Minulla oli vain mahdollisuuksien kolmio  ;)!


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 17.05.2006 08:54:55
Eräällä ystävälläni on Jod, Haasteellinen kolmio, Mahdollisuuksien kolmio, stellium  y.m y.m
Oliko jopa ristiäkin. Hänellä onkin ollut jos minkäkinlaista haastetta elämässä. Miten te muut koette nuo haasteellisemmat kuviot?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Yussra - 17.05.2006 09:14:35
Itse en ole ehtinyt vielä perehtyä noitten kuvioiden ominaisuuksiin ja piirteihin sen paremmin (töissä tässä naputtelen... 8))

Mutta haastetta on kyllä elämässä löytynyt... tosin olen vasta 25, joten kerkeehään niitä haasteita ja toivottavasti myös mahdollisuuksia olemaan edessäkin päin. Stelliumini tunnen sen verran, että se kyllä pitää sisällään potentiaalia enemmän kuin haasteita! Luojan kiitos jotain helpotusta  :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozzette - 17.05.2006 11:32:04
Heipsis Artemis !
Minulla kun kaikki nuo kartallani, jotka alempana mainitsin, niin KYLLÄ, haasteissa on riittänyt !
Liekö sitten noiden vaikutusta vai ei, mutta joka tapauksessa elämäni ei ole ollut tosiaankaan helppoa. Haasteita, koettelemuksia yms. on kyllä ollut riittämiin, välillä jopa liiaksikin. Elämä on ollut melkoista vääntöä.
Mutta jos jotain pahaa, niin kyllä sitten paaaljoooon hyvääkin !! Elämä on...  :smitten:  :angel:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: aurinkoinen77 - 17.05.2006 12:05:03
Minulla on t-risti, mahdollisuuksien kolmio, haasteellinen kolmio, kehto ja kultainen kolmio, että kyllä  tässä siis haasteita riittää (karmallisia ja karmattomia), mutta toisaalta myös mahdollisuuksia itsensä voittamisen ja itsensä toteuttamisen myötä.. Että sellasta.. :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Perhonen - 17.05.2006 12:33:58
Hello!

Mielenkiintoista  :) Mulla on "vain" T-risti ja kaksi Mahdollisuuksien kolmiota..

Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi.

 :idiot2:  kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin  :idiot2:
Joo-op.. jos osais..  :-[  Kait mä joskus..


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 17.05.2006 12:56:55
Eräällä ystävälläni on Jod, Haasteellinen kolmio, Mahdollisuuksien kolmio, stellium  y.m y.m
Oliko jopa ristiäkin. Hänellä onkin ollut jos minkäkinlaista haastetta elämässä. Miten te muut koette nuo haasteellisemmat kuviot?

Pakko myöntää, että itse olen käynyt läpi jo niin monta kriisiä ja koettelemusta jo sikiövaiheesta lähtien, että on helpompi luetella ne, mitä ei ole (vielä) tapahtunut.  :buck2:

En ole koskaan vielä sekaantunut huumeisiin tai ollut mistään aineista riippuvainen, minua ei ole vielä koskaan laitettu putkaan tai ollut vankilassa tai tuomittu rikoksesta.

Kaikki muu mahdollinen onkin sitten tapahtunut ja siinä on ihmissuhteille tullut kyllä ihan eri näkökulmat ja lentoradat. :buck2:
Pettymykset ja ongelmat rakkausasioissa ovat suhteessa rätillä pyyhittäviä kärpäsen läjiä näihin koettelemuksiini verrattuna ja siksi minulla varmaankin tahtoo välillä iskeä tuo vieno vino hymy kasvoille, kun joku itkee mies-ongelmiaan, vaikka toisaalta olen hyvin onnellinen hänen puolestaan, että voi valittaa niin pienistä ongelmista, eikä isommista. :)

Yhdessä välissä totesin, että elämäni oli menemistä vain kriisistä ja koettelemuksesta toiseen.  :buck2:
Ihmettelen, miten olen edes selvinnyt hengissä, mutta ehkä nuo Leija, Kultainen ja Mahdollisuuksien Kolmiot ja Mystinen Suorakaide ovat vaikuttaneet niin, että aina saanut vedettyä hihasta jonkun ässän pöytään ja onnistunut tippumaan jaloilleni ja selvinnyt täpäristä tilanteista kuin ihmeen kaupalla.

Lähellä kuolemaa olen käynyt useasti ja puolet perheestäni kuollut nuorella iällä. Onnistun välillä liippaamaan liian läheltä maailmaa puhuttelevia tapahtumia ja katastrofeja, kuten Thaimaan Tsunami ja Lontoon pommi-iskut ja järkyttämään ja pelästyttämään omaiseni ja ystäväni pahan päiväisesti.
Olen varsin onnettomuus -ja katastrofi altis ja ambulanssilla minua kuskattu tämän tästä, mutta jostain kumman syystä minulla näyttäisi olevan ennätysmäärä ylimääräisiä henkiä. :idiot2:

Minua on jopa yritetty ampua 2 kertaa. Ensimmäisellä kerralla olin 14 vuotias ja pyöräillessäni kesä-illalla kotiin, niin ko. maalaiskylän tienraitilla oli 4 nuorta miestä humalassa aseiden kanssa (ilmeisesti ampumassa lintuja alunperin) ja jostain syystä yksi heistä kohotti aseensa ja tähtäsi minua, kun fillaroin ohi ja laukaisi aseen.
Ei osunut, mutta muistan aina, miten tuo koko tilanne tapahtuin kuin hidastettuna ja luoti suhahti jostain läheltä takaraivoa ja vasenta korvaani.
Sinänsä jännä homma, mutta tuo ampuja kuoli 2-3 viikkoa tuon tapahtuman jälkeen ja poliisitutkinta tuosta ampumisyrityksestä keskeytettiin. :idiot2:

Toinen tapahtui pari vuotta sitten Venäjällä Pietarin esikaupunki alueella, jolloin autoamme kohti ammuttiin kaksi kertaa niin, että toinen takasivulasi rikkoontui ja sen alle kylkeen tuli luodinreikä. Emme uskaltaneet pysähtyä, koska kyseessä saattoi olla ryöstöyritys ja allamme oli suhteellisen arvokas auto.
Saatoihan olla niinkin, että meitä ehkä luultiin joksikin toisiksi tai ajoimme vain keskelle mafian/rikollisten välienselvittelyä.
Ko. alue ei ollut mikään sellainen, jossa edes uskaltaa pysähtyä huoltoasemalle. :o

Olen käynyt läpi aivan uskomattoman rankan konkurssin, -2 kertaa.
Molemmilla kerroilla menetin aivan kaiken, jäin hirveästi velkaa ja omistin vain vaatteet päälläni, eikä minulla ollut varaa edes ruokaan.
Molemmat konkurssit tulivat toisen ihmisen myötävaikutuksesta ja nyt kun tuota T-ristiäni tutkin, niin enpä enään ihmettele. :o
Eräitä elämäni kurjimpia aikoja, mutta vaikka ilmalento oli hurja ja rähmälleni tömähdin sellaiseen suohon, ettei sitten tosikaan, selvisin jaloilleni ja kantavammalle maalle. :)


Sinänsä ironista, että olen lähes aina työskennellyt sellaisissa piireissä, joita muut ihmiset pitävät erikoisena ja luxuksena ja elämän tyylini on ollut sen mukainen, varsinkin aikaisemmin. ???

Tämä koko elämäni on ollut kuin tilinpäätöstä kaikista elämistäni. ???

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/falling20cat.gif)

Jos minulla on riittänyt noita todella kauheita kriisejä ja syviä vastoinkäymisiä, joita ei useinkaan tai koskaan tapahdu suurimmalle osalle ihmisiä, niin vastaavasti olen saanut myös kokea sellaista hyvää ja huippua, jota ei tapahdu useinkaan tai koskaan suurimmalle osalle ihmisiä. ;)

Kun tilasin syntymäkarttani tulkinnan joitain vuosia sitten, niin siinä luki, että olen valinnut syntyä aikaan, mikä ei ole ihan keskiverto aika syntyä maailmankaikkeuden kannalta, enkä myöskään persoonana voi siten olla mikään keskiverto, eikä elämäni koskaan tule olemaan keskivertoa ja sen olen näiden 30 elinvuoteni aikana saanut tuta oikein kunnolla niin hyvässä kuin huonossakin.   :D :buck2:


Elämällä on jännä tapa pyrkiä balanssiin kaikilla tapahtumilla ja voikin laskea, että jos kohtaa jonkun todella pahan vastoinkäymisen, niin sen vastapuolella on jokin todella huippu hyvä myötäkäyminen.  ;)

Kun eräässä vaiheessa, joitain vuosia sitten, oli hurjan vaikeaa kaikkien asioiden kanssa, niin vaikka en ole kristitty, enkä allekirjoita moniakaan heidän ajatuksiaan ja näkemyksiään, niin välillä jopa sieltä tulee uskomattomia viisauden ja lohdutuksen sanoja.  :)
Eräs tälläinen kristitty rukoilija sanoi nähneensä näyn, jossa olin korkea sotapäällikkö seisomassa tukevasti ja ylväästi kalliolla miekka ja kilpi kädessä, keskellä myrskyävää luontoa ja pauhaavaa taistelua, jossa kaikki viholliseni olivat lyötynä verissä päin maahan.

Samoihin aikoihin eräs toinen kiertävä julkkissaarnaaja tuli luokseni ja sanoi, että Jumala oli käskenyt hänen tulla rukoilemaan puolestani ja antamaan raamatusta kohdan, joka minun tulisi lukea, koska se on henkilökohtainen viesti Jumalalta minulle.

Tuo paikka oli Psalmi 91 ja varmasti lohduttaa myös muita, joilla on tällä hetkellä vaikeaa.  :smitten:

1 Se, joka asuu Korkeimman suojassa
ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa,
2 sanoo näin: "Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan."

3 Herra pelastaa sinut linnustajan ansasta
ja pahan sanan vallasta.
4 Hän levittää siipensä yllesi,
ja sinä olet turvassa niiden alla.
Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi.
5 Et pelkää yön kauhuja
etkä päivällä lentävää nuolta,
6 et ruttoa, joka liikkuu pimeässä,
et tautia, joka riehuu keskellä päivää.
7 Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä
ja ympäriltäsi kymmenentuhatta,
sinä säästyt.
8 Saat omin silmin nähdä,
miten kosto kohtaa jumalattomia.
9 Sinun turvanasi on Herra,
sinun kotisi on Korkeimman suojassa.
10 Onnettomuus ei sinuun iske,
mikään vitsaus ei uhkaa sinun majaasi.
11 Hän antaa enkeleilleen käskyn
varjella sinua, missä ikinä kuljet,
12 ja he kantavat sinua käsillään,
ettet loukkaa jalkaasi kiveen.
13 Sinä poljet jalkoihisi leijonan ja kyyn, tallaat maahan jalopeuran ja lohikäärmeen.

14 Herra sanoo:
"Minä pelastan hänet, koska hän turvaa minuun.
Hän tunnustaa minun nimeäni, siksi suojelen häntä.
15 Kun hän huutaa minua, minä vastaan.
Minä olen hänen tukenaan ahdingossa,
pelastan hänet ja nostan taas kunniaan.
16 Minä annan hänelle kyllälti elinpäiviä, hän saa nähdä, että minä autan häntä."


Tälläisiä ajatuksia noista erikoiskuvioista ja niiden vaikutuksista omassa elämässäni..
Tulipa kirjoitettua pitkästi. Ei tarvitse lukea kaikkea.  :2funny:
Pää-asia, että laitoin itsestäni ulos tuon.  ;)
Toivottavasti se antaa vahvistusta ja lohtua jollekin toiselle, jolla on nyt samoja kamppailuja. :smitten: 

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/blurb200.jpg)




Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 17.05.2006 12:57:18
En nyt ole ihan varma mitkä kaikki kuuluvat noihin erikoiskuvioihin  ::), mutta nämä löytyvät minun kartaltani. Laitoin vielä hieman sisäisen soturini tulkintaa niistä.(Mahdollisuuksien kolmiosta en laittanut yleiskuvausta, koska se jo täällä näemmä oli):

Kokonaisvaikutelmana maljan muotoinen kuvio

Symbolisoi hyvin tunnepitoista luonnetta. Saatat olla yhtä hyvin sisäänpäin kääntynyt omissa oloissasi viihtyvä erakko kuin ilosi ja riemusi jakava maailman kansalainen. Parhaimmillaan nämä kaksi piirrettä vaihtelevat sinulle sopivassa rytmissä, jolloin kanssaihmisesi eivät koskaan voi ennakolta tietää mikä vaihe sinulla on menossa.

Kun sinulla menee hyvin niin sen kyllä huomaa ja vastaavasti ahdistavakaan olotilasi ei voi jäädä lähelläsi olevalta ihmiseltä huomaamatta. Vastapainoksi ilojesi jakamiselle tarvitset aivan välttämättä myös omaa aikaa mieltäsi painavien asioiden selvittämiseen.

Välttääksesi turhat välienselvittelyt tulee sinun pystyä tavalla tai toisella eristäytymään rakkaimpienkin ihmisten seurasta silloin kun tarvitset aikaa itsellesi. He eivät ehkä pysty ymmärtämään sinua, mutta älä anna sen estää itseäsi sillä akvaariossa elävänä sinulla ei ole varaa mielistelyyn.

Planeettaryhmittymä eli stellium

Useita planeettoja kasaantuneena samalle alueelle karttaympyrällä merkitsee eräänlaista voimapistettä elämässäsi. Nämä yhtymät vaativat erityistä huomiotasi ja johdattavat oikein käytettyinä uraa uurtaviin saavutuksiin elämässäsi. Voit olla varma että moni lähelläsi oleva ihminen kokee nämä sinussa olevat uudistumisvalmiudet valtavaksi uhkaksi omalle elämälleen.
Niinpä saatkin varautua jatkuviin yrityksiin voimasi valjastamiseksi jonkun toisen tavoitteiden taakse. Et varmaan voi välttyä silloin tällöin haksahtamasta imartelun ja kehumisen salakavalaan ansaan, mutta tulokset eivät tuossa tilanteessa koskaan vastaa sen paremmin omia kuin toistenkaan odotuksia. Tämä voimapahkura on valjastettavissa vain sydämen voimalla palvelemaan sinulle henkisesti tärkeitä tavoitteita eikä siinä juurikaan kaivata muiden apua tai neuvoja.

Mahdollisuuksien kolmio 1

Neptunus oppositio kuu

Uhrautumisesi on aiempien elämiesi aikana mennyt jo sietokykysi äärirajoille ja siksi sinulle ei tässä elämässä anneta siihen mitään mahdollisuutta.

Pluto avautuva kolmio kuu

Dramaattinen ja usein tuskallinen poku omien tunteittesi arvostamiseen muiden reaktioista välittämättä on edellisten elämien aikana tullut tallatuksi onnelliseen päätökseen. Niinpä sinulla onkin tässä elämässä tietoisella tasolla käytettävissäsi voimakkaiden tunteiden ja voimakkaiden reaktioiden ymmärtämisen lahja, joka auttaa sinua selviämään kriittisistä ja tulehtuneista tilanteista aina voittajana. Tiedät vaistomaisesti miten tuskallisissa elämän vaiheissa tulee toimia etkä anna muiden tunteiden vaikuttaa päätöksiisi. Hyvin usein tähän palkkiojaksoon sisältyy jonkinlainen parantamisen lahja tai muita paranormaaleja kykyjä. Psykologinen silmäsi saa monet ihmiset kääntymään puoleesi henkilökohtaisissa ongelmissaan. Uskalla toimia rohkeasti näillä sektoreilla, sillä ne ovat elämääsi voimakkaimmin eteenpäin vieviä asioita.

Pluto valmiusaspekti Neptunukselle

Kosmista latausta ja mediaalisia kykyjä liittyy aina tämän kuvion alla syntyneisiin ihmisiin tavallista enemmän.

Mahdollisuuksien kolmio 2

Uranus oppositio aurinko

Ihmiskunnan on joskus äärimmäisen vaikea seurata kosmista uudistumista siksi että se edellyttää täydellistä maailmankuvan muuttamista joidenkin asioiden osalta. Jostain kumman syystä olet katsonut itsesi riittävän voimakkaksi ja itsenäiseksi toimimaan tällaisten muutosten toteuttajana tämän elämäsi aikana.

Henkinen päämääräsi tämän elämän osalta on niin tärkeä koko ihmiskunnalle ettei sinulla ole pienintäkään mahdollisuutta poiketa omalta polultasi kenenkään toisen ihmisen vuoksi. Sinulla ei ole mahdollisuutta elää edes itsesi luomissa sitovissa olosuhteissa ilman repiviä muutoksia elämässäsi.  :o

Kaikkien tapahtumien tarkoituksena on kasvattaa itsetuntosi ja tietoisuutesi riittävän vahvaksi, jotta uskaltaisit seisoa eturivissä vastaanottamassa uudistuksia kaikkialla elämässäsi ilman pienintäkään epäilyä toimintasi oikeellisuudesta.

Uranus avautuva kolmio mars

Kekseliäisyys ja jatkuva liikekannalla oleminen ovat sinulle luonnollinen ja toimiva elämäntapa siksi, että edellisten elämiesi aikana olet tullut kovan koulun kautta sinuiksi kosmisen uudistusenergiasi kanssa.

Suurin haasteesi onkin pystyä säilyttämään luonnollinen raikkautesi ja vauhdikkuutesi myös parisuhteen solmimisen jälkeen, sillä mustasukkaisuudelta ei kukaan voi välttyä sinun seurassasi. Pidä tiukkakin tiukemmin kiinni vapaudestasi tehdä aina omat ratkaisusi, sillä niin toimimalla tulet etenemään elämässäsi todella pitkälle. Älä edes yritä pysähtyä paikallesi, sillä sinut on luotu kulkemaan.

Uranuksen valmiusaspekti Saturnukselle

On aikoja, jolloin hyvinkin radikaaleilla ja vanhoja rajoja rikkovilla ideoilla on aivan käsittämätön menestys matkassaan. Sinä olet tällaisia uudistuksia toteuttavan ikäryhmän edustaja ja siksi sinulla on muita paremmat mahdollisuudet kääntää yleinen hämminki voitoksesi. Yksitoikkoisuudesta ei pitäisi olla vaivaa tämän elämän aikana, sillä olethan luomassa kokonaan uusia rakenteita sosiaaliselle ympäristöllesi. Mallia ei voi ottaa mistään ja kaikki ratkaisut on uskallettava tehdä yksin, vaikka ne koskettavat niin monia ihmisiä lähelläsi. Teitä ei ole kovin isoa porukkaa tässä projektissa, mutta elämän allokossa tulette väkisinkin törmäämään toisiinne. ;)

Saturnus avautuva sekstiili aurinko

Tartuitpa sitten asiaan kuin asiaan omassa elämässäsi niin saat sen aivan varmasti toimimaan. Jos jostain syystä seisot tumput suorina ongelmiesi keskellä, löytyy siihen syy jostain muualta.

Mars avautuva sekstiili aurinko

Alitajuinen kykysi keskittää luova energiasi tarkasti oikeaan kohteeseen tekee sinulle helpoksi saada tuloksia aikaiseksi kaikessa mihin vain päätät ryhtyä. Seuraat herkästi innostustasi ja uskallat vaihtaa maisemaa fiilisten vaihtuessa.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 17.05.2006 13:03:52
Sinulla onkin paljon erikoiskuvioita Gigianne!

Haasteet opettavat  ;) ja ilman niitä elämä olisi tylsää. Vaikka sitä joskus toivoisikin tasaisempaa kyytiä  :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 17.05.2006 13:12:52
Asterix! Kyllä minä ainakin  jaksoin lukea mielenkiintoisen tarinasi loppuun.  :smitten: Melkoiset vaikutukset näyttävät kyllä olevan noilla erikoiskuvioillakin. ::)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 17.05.2006 13:23:02
Ohoh, Asterixilla onkin ollut värikäs elämä. Onneksi olet pudonnut jaloillesi silti  :)
Itsellänikin on kaikennäköistä ikävämpää ollut elämässä mutta siltikään ei ole erikoiskuvioita kartalla  ???


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 17.05.2006 13:30:44
Asterix! Kyllä minä ainakin  jaksoin lukea mielenkiintoisen tarinasi loppuun.  :smitten: Melkoiset vaikutukset näyttävät kyllä olevan noilla erikoiskuvioillakin. ::)

Kiitos Rakkaudenenkeli... :smitten: Sinä jaksat aina kuunnella(lukea) ja ymmärtää.. :smitten:

No en tiedä, johtuuko kaikki tämä vain pelkästään erikoiskuvioista syntymäkartallani vai kaikista kuvioista vai vain harvinaisen p*skasta tuurista ja omasta tyhmyydestä vai näistä kaikista yhteensä.. :idiot2:  :uglystupid2:

Tosin ennustava karttani lupailisi helpompia ja menestyksekkäämpiä aikoja tuon 30 ikävuoden jälkeen ja tässähän tuota nyt mennään.  :)

Muutamat ovat kyllä tulkinneet kartastani elementtejä, jotka tekevät minusta kävelevän pommin, jonka ympärillä aina sattuu ja tapahtuu. En vain nyt muista, mitä nuo olivat.  :uglystupid2:
Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/Calvinttt.jpg)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: nikki - 17.05.2006 13:51:24
asterix
..ja muistisi on lyhyt kuin kananlento...
no onhan se pari kuukautta piiiiiitkä aika muistaa jonnenjoutavia.......

hukkaan on hyvät? tulipallotulkinnat menneet...
turhaan oi turhaan mä jorisen täällä...
ykshailee näköjään
mutta
oikeesti
nytkö te vasta löydätte noita kuvioita kartaltanne?
onhan stellium ainakin hyvin selvänä nähtävissä samaten kolmiot,
ainakin kultainen eli tasasivuinen kolmio,
geometriaa,
oikeesti
niihin kuvioihinhan sitä enemmän pitäisikin kohdistaa huomiota,
aspektien yhteisvaikutelmiin eikä yhteen planeettaan yhessä kummallisessa
huonekotterossa...

ja minulla on vaan sellanen kummallinen kuvio,jota tanhuakaan ei ollut ennen nähnyt,joka ei sinänsä ole mikään noista,
yks kolmio siellä on, :uranus: :jupiter: :askendentti:
tulkinta:kuulun "omituisten otusten kerhoon"


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 17.05.2006 14:14:26
asterix
..ja muistisi on lyhyt kuin kananlento...
no onhan se pari kuukautta piiiiiitkä aika muistaa jonnenjoutavia.......

Ah...! (http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/doh3.gif)   
(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/granate.gif)
Heheh!  :2funny: :D Aivan! Niinpä tietysti se olikin juuri tuo juttu! :D
Täytyy kaivella tuo juttu esiin ja lukea uudestaan.  :D

Mutta lyhyessä muistissa jotain hyvääkin,
- ei jää traumoja, kun ei mieleen jää kaikki jutut kovin pitkäksi aikaa,
kun jo taas mennään kohti uusi seikkailuja! :D ;) :2funny:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: nikki - 17.05.2006 14:24:52
..jaa että t r a u m o j a...


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 17.05.2006 14:33:11
Stelliumin tiesin toki. Ja kolmiotkin olen kartallani nähnyt, en vain ole ikinä kuullut niitä kutsuttavan mahdollisuuksien kolmioksi  :)
Jumalan sormi on ollut minulle ihan ufo juttu sillä siihen en ole aiemmin törmännyt, paitsi nyt sitten kun tutustuin erään ystäväni karttaan. Mystinen suorakaide (oliko se oikea nimi..) on myös ihan outo juttu minulle.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 17.05.2006 14:36:50
..jaa että t r a u m o j a...

Niin ei se sinun tulkintasi aiheuttanut suurimpia traumoja...  :2funny: :D :2funny: :D
...heheheh..! Selvisin siitäkin kuin ihmeen kaupalla hengissä...  :2funny: :D :2funny: :D
(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/rolllol.gif)

Ihanaa, että olet olemassa.  :smitten:

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/Rire_calvin_hobbes.png)



Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ellunen - 17.05.2006 14:42:25
pitipä vastata minunkin, kun kartalta löytyy useampi erikoiskuvio..
 Mystinen suorakaide, Kirjekuori, Kultainen kolmio, Haasteellinen kolmio, mutta miten ne ovat vaikuttaneet elämääni en tiedä...mutta kaippa se joskus selviää minullekin...ehkä se voi olla tulkintana, että elämästä on selvinnyt hengissä kaikenlaisten onnettomuuksien myötä... :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: VE! - 17.05.2006 15:07:34
Mulla on Stellium, mahdollisuuksien kolmio...

...niin ja sitten tämä:

Suuri risti

Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään neljä planeettaa ovat kaikki keskenään neliö-aspektissa ja vielä pareittain oppositiossa niin silloin olet suorittamassa todella suurta tehtävää tämän elämäsi aikana. Joskus tällaisessa tilanteessa tulee miettineeksi, että mikä ihme saa haukkaamaan näin ison palasen yhdellä kertaa, mutta mitä ilmeisimmin sinulla on tässä elämässä valmiudet tämän urakan hoitamiseen. Ehdoton päätehtäväsi on keskittyä vain ja ainoastaan oman elämäsi hoitamiseen ja järjestämiseen. Edellisten elämiesi aikana olet reilusti liian kanssa uppoutunut muiden asioiden hoitamiseen, jolloin oma henkinen ja sielullinen kasvusi on päässyt hetkeksi pysähtymään ihan totaalisesti. Moisesta kimpaantuneena olet sitten ennen tätä syntymääsi päättänyt käyttää niin monta elämää kuin tarve vaatii päästäksesi jälleen itsesi herraksi. Jos tämä viesti menee jakeluun niin sinulla on hyvät mahdollisuudet hoitaa ongelma pois päiväjärjestyksestä suhteellisen nopeassa tahdissa. Edellytyksenä on ehdottoman itsenäisyyden ja horjumattoman itsekkään asenteen omaksuminen kaikkien kohtaamiesi asioiden ja ihmisten kanssa. Vasta silloin, kun ajattelet aina ensiksi itseäsi ja ainoastaan seuraat mitä muille tapahtuu ja miltä heistä tuntuu, tulet kohoamaan elämääsi rasittavien vastoinkäymisten ja ongelmien yläpuolelle. Mitä enemmän huolehdit muiden asioista ja tunteista, sitä hankalammaksi elämäsi tulee muodostumaan kunnes et enää kerta kaikkiaan jaksa vaan sinun on pakko antaa periksi. Mahdollisesti kohtaamasi onnettomuudet, tragediat ja sairaudet ovat luonnon antamia viestejä siitä että et riittävästi ota itseäsi huomioon. Seuraavat yksittäiset aspektit ovat suuren ristisi osatekijöitä. Nämä tulkinnat on syytä lukea tarkkaan, koska niiden sisältämien ohjeiden avulla voit rakentaa elämällesi niin vankan pohjan ettei sitä pysty mikään mahti maailmassa horjuttamaan. Tämä on ollut suurten ja vaikutusvaltaisten ihmisten aspekti kautta aikojen. Käytä sinä tätä voimaa viisaasti ja ota paikkasi maailmassa.


Itsenäinen olen kyllä, ja itsekäskin  :P, vaikka en nyt mitenkään kauhean inhottavalla tavalla. Mitään kauheita tragedioita en kyllä vielä ole kohdannut, elämä on oikeastaan kohdellut minua aika hyvin. Mulla on mahtava synnyinperhe, loistosiippa & aivan hykerryttävän ihana vauva. Toisaalta täytän vasta huomenna 30, niin että kyllähän tässä vielä ehtii  ::) Minä en oikein tiedä että miten nuo ristin planeetat siihen vaikuttavat, niin että en oikein osaa sanoa miten tämän pitäisi elämässäni näkyä.

Tuo Stellium on yhdeksännessä huoneessa, ja olenkin aina ollut varsinainen reissu-lassi, tälläkin hetkellä asun ulkomailla ja siippa on hollantilainen. Mutta tuo Suuri risti jäi kyllä kiinnostamaan, mitä lienee meikäläiselle tarkoittaa!  :angel:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Yussra - 17.05.2006 15:16:13
Onko suuri risti sama kuin T-risti?
Ainakin tulkinta alkaa aika samoin sanoin...?

Kuules VE! muuten, mitä planeettoja sulla on ysin stelliumissa? Mulla ysissä stelliumissa neitsyessä aurinko-jupiter-saturnus-merkurius. Ja olen myös tuntenut vetoa muille maille kaukaisille - ja vähän lähemmillekin. Mutta en ole sitä kyllä tähän stelluun liittänyt?!


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: VE! - 17.05.2006 16:17:34
No siellä on merkurius (kaksosissa), aurinko, vesta, venus, pallas ja jupiter (härässä).

Itse en niin kauheasti näistä ymmärrä, mutta astrologi kertoi muutama vuosi sitten että tuo rykelmä ysissä tarkoitti että ulkomaat liittyvät vahvasti minun vaiheisiini, ja että mieskin löytyy lähes 100% varmuudella jostain muualta. Niinhän siinä sitten kävi, vaikken hakemalla hakenutkaan  ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: valonkantaja - 17.05.2006 18:53:17
Pluto  :aspect_opp: Venus
Tarpeeni jatkuvaan muutokseen ja syvään sisäiseen uudistumiseen ovat ristiriidassa ja aiheuttavat ongelmia arvomaailmani, rakkauskäsitykseni ja ihastumistaipumukseni kanssa.

Neptunus  :aspect_opp: Mars
Henkinen herkkyyteni ja alitajuinen intuitioni ovat ristiriidassa ja aiheuttavat ongelmia toimintakykyni, tilaisuuksien hyödyntämisen ja itseni puolustamisen kanssa.

Nuo olivat mystisen suorakaiteeni oppositiot, jotka sitten ovat siis aika merkityksellisiä haasteita elämässä. Olen kyllä tunnistanut nuo haasteet hyvin... Parisuhteet kaatuvat siihen, että tarvitsen tilaa kasvaa johonkin uuteen suuntaan. Olen hirveän huono puolustamaan itseäni ja käyttämään tilaisuuksia hyväkseni...  ???

Muutenhan tässä kuviossa olikin plutoa, venusta, neptunusta ja marsia päikseen ties missä vinkkelissä keskenään, pari kolmiota ja pari sekstiiliä, jotka olikin sitten tosi positiivisia kaikki, että aina jotain hyvääkin löytyy...  ;)

Ja jos oikein osasin tota karttaa katsoo niin mulla on peräti 5 niitä mahdollisuuksien kolmioita... Mahdollista..?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Linn - 18.05.2006 11:44:17
Mathilda,

T-risti ei ole sama kuin suurristi, vaan se koostuu kolmesta taivaankappaleesta. On siis ikään kuin suurristi ilman yhtä sakaraa. Oikeasti t-risti on kolmion muotoinen, joten tuo nimitys hämää monia.

Valonkantaja,

Minullakin on tuo Pluto-Venus -oppositio, ja pidän sitä ehkä koko karttani vaikeimpana aspektina...  :-\

Linn


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: taria - 18.05.2006 12:01:41
Mielenkiintoisia nuo erikoiskuviot.. Itselläni on T-risti ja Mahdollisuuksienkolmio..
T-risti selvensi kummasti miksi henkinen puoli on mulla mennyt aina muun ohi.. jos on ollut henkisesti paha olla, oon tehnyt ratkaisut itsekkäästi..
Mahdollisuuksien kolmio taas on kieltämättä tuonut aina uusia mahdollisuuksia eteeni.. eräs ennustajakin sanoi mulle kerran, että harva saa näin paljon rakkautta osakseen yhden elämän aikana..
Lapsillani on kans mielenkiintoiset erikoiskuviot. Tai vanhemmalla ei ole mitään erikoiskuviota kartallaan ja nuoremmalla taas samat kuin mulla ja sen lisäksi vielä Mystinen suorakaide (löydettävissä ani harvoilta kartoilta).. Todella mielenkiintoista.. ::)

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: VE! - 18.05.2006 12:57:31
Oho, katsoin juuri vauvani erikoiskuviot, ne ova: Leija, Kultainen kolmio, pikkukolmio, mystinen suorakaide, mahdollisuuksien kolmio ja haasteellinen kolmio... Että Asterix, sulle taitaa olla täällä seuraaja tulossa  :D (no toivottavasti pahimmilta karikoilta pystytään välttymään)
Miehelläni on mm. Jumalan sormi. Joko näitä kuvioita on kaikilla, tai me ollaan aivan outo perhe!


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 18.05.2006 13:22:01
Oho, katsoin juuri vauvani erikoiskuviot, ne ova: Leija, Kultainen kolmio, pikkukolmio, mystinen suorakaide, mahdollisuuksien kolmio ja haasteellinen kolmio... Että Asterix, sulle taitaa olla täällä seuraaja tulossa  :D (no toivottavasti pahimmilta karikoilta pystytään välttymään)
Miehelläni on mm. Jumalan sormi. Joko näitä kuvioita on kaikilla, tai me ollaan aivan outo perhe!

Hehehe... :D No onpa hän mukavat kuviot valinnut itselleen. :D Ainakin lapsellasi ei tule olemaan tylsää ja hauskuutta riittää noilla kuvioilla! :D :2funny:

Voit olla varma, että vauvasi oppii kaiken nopeasti, niin hyvässä kuin pahassa ja tulee hämmästyttämään sinua hyvin monin tavoin.  ;)

Astrologiaa tuntevana sinä voit antaa opasteita elämiseen tuon Haasteellisen Kolmion kanssa lapsellesi, niin elämän polku tasoittuu jo kummasti. Itse olisin toivonut, että tuon oman p*skakuvion, T-ristin kanssa olisi voinut mennä muutenkin kuin kantapää-koulun kautta, mutta mitäpä tässä turhaan jälkikäteen jossittelemaan. Onhan tuo elämä edessä päin. ;)

Iloa, valoa ja rakkautta sinulle ja vauvallesi  :smitten:

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/lilbaby.gif)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 18.05.2006 13:51:02
Voi että... Odotan innolla, että tulisi se karttapankki taas tuonne, sillä en tiedä onko meidän tyttösillä kenties joitain erkoiskuvioita kartallaan... Enkä mieheltänikään ole katsonut... Tai no, jos nyt osaan edes itse katsoa.  :idiot2: Kyselen niistä täällä astrossa kenties sitten karttojen kera ;)...


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: taria - 18.05.2006 16:39:15
Onneks olkoon VE! Sulla voi olla sellainen Uuden AIkakauden vauva, indigovauva tai joku muu.. mitä niitä nyt syntyykään.. Tuo mystinen Suorakaide mua kiinnostaa kovasti..

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: taria - 18.05.2006 16:42:58
Ai niin Rakkauden enkeli.. voihan ne katsoa nyt jo, niitä vaan ei saa tallennettua.. mutta sieltä katsoin itsekin..

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: VE! - 18.05.2006 17:13:33
Joo kyllä mulla on (kaikkien muiden äitien tapaan ;D) alusta lähtien ollut sellainen tunne että tämä on melkoinen persoona. Hyvin vahvasti läsnä, ja viisaan oloinen. Liekkö nämä kuviot selittävät. Tai sitten äidin ylpeys...  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: MillaMiuMau - 18.05.2006 17:52:37
Multa löytyy
Kehto
T-risti
Mahdollisuuksien kolmio


Tuo T-ristin ja mahdollisuuksien kolmion merkitykset on miulla vähän vielä hakusessa... ::)

T-risti:  :venus:  :kaksoset: 2.huone  :aspect_opp:  :neptunus:  :jousimies: 8.huone ja  :saturnus:  :neitsyt: 6.huone

Mahdollisuuksien kolmio:  sama kuin T-risti mutta saturnuksen tilalla   :pluto:  :vaaka: 6.huone  :aspect_tri:  :venus: ja  :aspect_sex:  :neptunus:

Siinäpä sitä ois pohtimista  ???

Osaisikohan kukaan auttaa?  :angel:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: kaapokisu - 18.05.2006 19:29:26
Entä jos ei ole mitään erikoiskuvioita kartalla  :'( En taida olla kovin erikoinen ihminen  ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: taria - 18.05.2006 19:36:10
Älä huoli Kaapokisu, kyllä nuo planetat, transiitit aiheuttaa hankaluuksia ilman erikoiskuvioitakin..  :2funny:
joku voisi sanoa, että onneks ei ole tekemässä lisää jäynää  :coolsmiley:

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Perhonen - 19.05.2006 09:55:41
Minullakin on tuo Pluto-Venus -oppositio, ja pidän sitä ehkä koko karttani vaikeimpana aspektina...  :-\

Minulla myös  :-\
Tuolla helmen sivuilla tekemäni kartan mukaan siihen on tällainen teksti:

Sinulla on kiihkeitä rakkaussuhteita, hävitystä , päättymisiä ja kaikkia sellaisia paineita, jotka tekevät elämän vaikeaksi kestää. Näiden ihmissuhdeongelmien vaikutus ulottuu ammatilliseen elämään ja siihen, miten jaksat kantaa vastuutasi kaiken kaaoksen keskellä. Elämääsi kuuluu pettymyksiä ihmissuhteissa.

 :-[   :'( 


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 19.05.2006 09:57:59
Minulla myös  :pluto:  :aspect_opp:  :venus:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: helluri68 - 19.05.2006 10:10:53
hei,

kaipaisin pientä selvitystä mitä erikoiskuvioni Stellium ja Jumalan Sormi (JOD) tarkoittanevat. Hmm mielenkiintoista.... :-\ Tässä onkin todella jonkin aikaa elämässä ollutkin pienoista pohtimista mitä, miksi olen täällä maan päällä ja mitä minun pitäisi tuleman tehdä... koko ajan on ollut kutina päällä etsiessäni vastauksia suuriin kysymyksiin pienessä päässäni :o

>> Stellium
>> Jumalan sormi


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Linn - 19.05.2006 11:59:40
Minulla on tavallaan ollut paljon hyvääkin onnea ihmissuhteissa (kiitos ilmeisesti seiskahuoneen Jupiterin), mutta tuo Pluton ja Venuksen oppositio näyttäytyy varsinkin nykyisessä parisuhteessa typerinä valtataisteluina. Ne ovat todella kuluttavia, ja haluaisin oppia niistä pois.  :-[

Linn


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: nikki - 19.05.2006 12:32:34
asterix
jäin miettimään noita sun "läheltä piti" tilanteita..
tuo nuorena koettu ampumakohtaus,
sinun mystinen suorakaiteesihan oli tuota ilmaa ja tulta,
 :aurinko: :kaksoset:  :aspect_opp:  :neptunus: :jousimies:,
tulta kohti aurinkoasi,irrationaalista neptunuksen  ja jousimiehen levotonta toimintaa,kaksonen on 3 huoneen asukki ja 3 huoneen teemoihin kuuluu myös liikenne ja olit vielä "peruskouluikäinenkin"..
ilmeisesti kultainen kolmio "pelasti" sinut,koska  :aurinko: on myös sen osana,
vaikkakin myös pluto vaikuttaa elämän ja kuoleman rajoilla molemmissa,
mutta ilmeisesti 4 huoneen  :jupiter: kasvattaa sisäisen turvallisuuden tunnettasi,tapahtui mitä hyvänsä, :jupiter: et tarvitse muuta suojelusta kuin jumalilta tulevan..ja kun se on oinaassa eikö tuo liene meijän ikioma ukkosen
jumala,tulta ja salamoita syöksevä ukko-ylijumala..
tuo mystinen suorakaide kertoo kyllä sun halus pistää ittes likoon mitä hulluimpiin hommiin
sisäinen turvallisuus=oinaan mars  :aspect_opp: :pluto:,oikeen PAKKOMIELLE
kokeilla selviäisikö tästä hengissä..
ja ethän sinä letkuihin virumaan halunnutkaan mummelinakaan...

tuo konkurssi littyy tuohon t-ristiin, :venus: kuvastaa myös varoja,ja 8 huoneessa toiesten,pankin varoja, :uranus: yllätti ja chiron haavotti ja muistuttaa uudelleen tästä ,jos et jotain oppinut..
 :vertex: akseli osuu 2-8 huoneisiin,anti-pää kohtalona 2 huoneen omiin rahoihin,jotka ovat kauriin ja saturnuksen tarkassa syynissä..ja  :saturnus:
oikeesti vahtii niitä pankin saatavia

ja viilee,itsenäinen kuu siellä ei oo moksiskaan..

kerropa millainen on  :vesimies: :kuu:?

sinun kuunsolmusi kertoo että sun pitää hyväksyä nää omakohtaiset irrationaaliset tapahtumat osana levotonta elämänenergiaasi,
ne on sun "auringonpilkkujasi"..


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 19.05.2006 12:32:48
Jostain luin että pluto venus oppositio saattaa tehdä ihmisestä hyvin dominoivan ja tuoda pimeitä puolia esiin rakkaudessa.
Itsessäni huomasin pelottavia piirteitä ja ajatuksia kun sain tietää eräässä suhteessani tulleeni petetyksi.
Lapsellisesti kostin pettämisen antamalla samalla tavalla takaisin... Typerää. Opin siitäkin kokemuksesta aikoinaan paljon.
Opin myös että mustasukkaisuus ei kannata. Tietenkin terve mustasukkaisuus on ok mutta sellainen jatkuva epäily ja pelko vain syö ihmistä. Jos toinen on mennäkseen niin sille ei voi mitään.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 19.05.2006 14:59:13
Tälläistä löysin venus-pluto oppositiosta

Your close emotional relationships with others may be difficult at times unless you make an effort to do the following. First of all, make sure that you don't try to hold on to your friends too tightly. Let them do what they want when you are together and allow them to have other friends as well.

You should be careful about the kind of people whom you are attracted to, because sometimes this aspect means that you are attracted to difficult and demanding people. If you have a friend who is very difficult to contend with, do not be afraid to end the friendship and look for another. Be particularly careful to avoid controlling your friends or being controlled by them.

On the plus side, if you learn to avoid these problems and have mostly healthy relationships, you will eventually find that you can attract the kind of people you want to meet like a magnet.



Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Perhonen - 19.05.2006 15:22:50
Suomennatko tällaiselle huonon englannin osaajalle  :-\

Kiitos  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 19.05.2006 15:51:08
Jostain luin että pluto venus oppositio saattaa tehdä ihmisestä hyvin dominoivan ja tuoda pimeitä puolia esiin rakkaudessa.
Itsessäni huomasin pelottavia piirteitä ja ajatuksia kun sain tietää eräässä suhteessani tulleeni petetyksi.
Lapsellisesti kostin pettämisen antamalla samalla tavalla takaisin... -te----
Opin myös että mustasukkaisuus ei kannata. Tietenkin terve mustasukkaisuus on ok mutta sellainen jatkuva epäily ja pelko vain syö ihmistä. Jos toinen on mennäkseen niin sille ei voi mitään.


Miesystävälläni pluto venus oppositio ja hän on kyllä hyvin mustasukkainen,
-tosin ei myönnä sitä pirullakaan ja kokeilee minun rajojani ja suhtautumistani mitä erinlaisimmilla tempuilla. :D  :2funny: No vielä ne huvittavat, katsotaan sitten myöhemmin, jaksavatko ne vielä naurattaa..  ;)

Hänellä on selkeästi suuri pelko menettämisestäni, vaikka suu-sanallisesti hän esittää, että jos jätän hänet, niin kyllä siitä selviää ja kyllähän noita naisia tässä riittää ja pla-pla-plaa, mutta ei tarvitse kuin tuiki tavallinen tilanne, jossa katseeni harhailee ohi kävelevän adoniksen seksikkääseen peppuun tai syvääkin syvempiin makuukamari silmiin toiseen illalispöytään täysin tahattomasti, niin hän joko alkaa flirttailla jonkun tarjoilijan kanssa tai alkaa esittää taas samaa lorua, että hän kyllä pystyy kyllä elämään ilman minuakin tai esittää kysymyksiä tekemisistäni aivan kuin joku helevatan poliisi. :crazy2:

Hyvä esimerkki tuollaisesta käsittämättömästä epäluulosta;

Viimeksi kun olimme oikein romanttisella illallisilla ja suunnittelin mielessäni kaikenlaisia tuhmia juttuja, en laittanut illallishameeni alle pikkuhousuja ollenkaan, josta hän sitten ikään kuin vahingossa oli tietoinen ja kun siinä sitten söimme ja katselimme toisiamme silmiin ja hivelimme toistemme käsiä ja sormia ja niin..  ::) :P

Illallispöytämme oli ikään kuin korokkeella ko. ravintolassa ja siellä korokkeen alapuolella oli pöytiä lisää ja jossa istui eräs aivan käsittämättömän seksikäs ja hyvänäköinen gentleman ja minä jäin pari kertaa kiinni siitä, että katsoin 2 secunttia liian pitkään tuota miestä.  ::)

Noh... sitten se mies nousi ja käveli pöytämme ohi ja viivytteli kohdallamme ja katsoi aika tiivisti niinkusta silleen, iski silmää ja sanoi jotain kohteliasta. Hetken päästä pöytäämme lähettettiin shampanjaa ja punainen ruusu ja tarjoilija kertoi, että tuo gentleman halusi tarjota ne meille.  ::)

Koko loppuillan miesystäväni kyseli, että olinko avannut jalkani pöydässä ja antanut tuon miehen katsella pikkuhousutonta näkymää, koska meidän pöytämme oli kuulema "juuri sopivalla korkeudella ja kulmassa" hänen pöytäänsä nähden ja pla-pla-plaa..  :2funny: :2funny:

Kerroin, että tuo mies hurmaantui vain ja ainoastaan silmistäni, eikä mistään muusta.. niin kuin se olikin.  ::) 8)

En tiedä, uskoiko..  ::)

Hän on muutoin varsin lempeä ja hyvin herkkä tyyppi, mutta hänen seksuaalisuutensa ilmenee varsin dominoivana.
Kaksosena ja nousu Scorpionina nämä vaarallisilta tuoksahtavat ja rajoja rikkovat kokeilut ja seikkailut rakkauden kirjavassa puutarhassa vain ainoastaan kiihottavat minua.. ::)

Hoh-hoijaa, kun ollaan perstai tunnelmissa jälleen..  :2funny: :D
ja huomen aamulla takaisin Belgiaan.  :)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 19.05.2006 19:54:28
Voi.. puhuit kuin minun suusta Asterix...  :-[

Mieheni on ihan samalla lailla mustasukkainen.. eikä minusta se ole enää kivaa :crazy2: 
-------------
Toi kyl hassuu ettei hänellä ole sitä venus-oppositiota vaan minulla  ;D   eli minun pitäisi olla mustasukkainenko??   no empä ole sitten yhtää  ;D   vaik ihan  hyvännäköinen mies on  ;) juu..

Heh! :D
En tiedä, kuinka tämä mustasukkaisuus tulee vaikuttamaan suhteessamme, mutta kertakaikkiaan en voi noille flirttailulleni oikein mitään ja mitä vaarallisemmalle juttu tuntuu ja kuullostaa, sen kiihkeimmin minä heittäydyn mukaan...  ::) En vain voi sille mitään, enkä toisaalta haluakaan.. ;) :D ;D

Kaksonen ja nouseva Scorpioni..  ::) Ei voisi varmaan olla enempää kaiken sovinnaisuuden rikkovaa kiihkeämpää seksuaalisuutta, mutta ei myöskään ihan herkkua, jos haluaa täydellisen uskollisen partnerin.. ::)

Tosin.. minä voin olla hurjan mustasukkainen, jos sille päälle tulen.. ::)
Kilpailuviettini miesten ja naisten suhteen on niin kova, että haluan olla se, jota palvotaan, rakastetaan, ruinataan ja rukoillaan.. ::)

...ja sitten valitan, kun liian innokkaat ihailijat ja kateelliset kiusaa minua.  :2funny: ::)

Jos näitä "huonoja" puoliani katsoo, niin vahva sekuaalisuus, joka rikkoo kaikki totutut sovinnais-säädökset ja sukupuolirajat, saa suurimman osan ihmisistä miettimään, onko tämä ihan ok, mutta silti oman kokemukseni mukaan, saan suurimman osan ihmisistä ajattelemaan, että kerrankos tätä kokeilee.. - ehkä vielä uudelleenkin. ;)

Minulla löytyy kartalta tuo taito saada ihmiset suostumaan lähes mihin vain.. ::)
- joka tietenkin tuo myös ongelmia silloin tällöin mukanaan.. ::)

Esim. Leija, Kultainen Kolmio ja Mahdollisuksien Kolmio erikoiskuvioista. Voit tarkistaa niiden tarkemmat aspectit kartaltani ensimmäisestä viestistä.

En tiedä, mitkä yksityiskohdat kartallani oikeastaan tekee minusta tuollaisen pioneerin sovinnaisten rajojen rikkojana, koska esim. minulla on tapana sanoa asiat häpeilemättä niiden oikeilla merkityksillä ilman katumuksen häivääkään, vaikka yleisöni saakin punaiset posket syystä tai toiseta.. ja tietenkin saan ongelmia (muilta) tuosta syystä...  :D ::)

Sanon nyt kaikille niille, joilla on ajatuksia ja epäilyjä puoleen jos toiseen minusta, että ystävät ovat ystäviä, seksisuhteet ovat seksisuhteita ja rakkaussuhteet ovat rakkaussuhteita, enkä yritä, enkä yllytä seksiin kanssani ketään, joka ei itse halua sitä, enkä suurimmaksi osaksi edes silloin.  ;) Hommassa pitää olla yhteinen juju nääs.. ;)

Minulla on enemmän platonisia suhteita ystävieni kanssa kuin seksuaalisia suhteita. ;)

Miesystäväni on sekä innoissaan että harmissaan minun eri puolistani ja nyt kun kirjoitan tätä viestiä punaviini höyryissä ja samalla pakaten matkalaukkujani ja lukien miesystäväni tekstiviestejä, mitä kaikkea hän haluaa kanssani tehdä heti kotiin päästyäni, en ole suinkaan varma, kirjoitinko ihan kaiken tämän niin kuin tarkoitin ja ihan oikein...  :D ::) :2funny:

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: valonkantaja - 19.05.2006 19:58:00
Pluto  :aspect_opp: venus-naisilla on varmaan hyvin kehittynyt taito kietoa mies kuin mies pikkusormen ympärille... Minulla on aina ollut joku pakkomielle dominoida miehiä, tai ainakin vähän leikkiä... Yrittää saada joku ihastumaan itseensä ovelalla hymyllä ja flirttikatseella muka tahattomasti ja sit kun tyyppi innostuu, niin jättää juttu sikseen... Miksi jatkaa kun ei ole enää haastetta..? Flirttailen koulussa, kaupan kassalle ja vaikka appiukolle, jos sellainen olisi... Yksikin mies huoneessa lisää hehkuani. Vaistoaakohan muut naiset tällaisen herkästi ja pitävät uhkana? On kuitenkin sen verran järkeä päässä, että en tosissani ala leikkimään kenenkään tunteilla tai iske varattuja (useimmiten juuri varatut yrittävät iskeä minua)... Sitä paitsi mä flirttaan yhtälailla naisille ku miehille, et varokaa vaan tytöt, grrr...  :2funny:

Joskus muutama vuosi sitten, kun olin vielä ihan penska (ikäänkuin olisin yhtään kasvanut.. ::)) mutta anyway, olin aika rasittava seurustelukumppani, kun sain näitä mielettömiä "et sä voi pitää mua kauniina/seksikkäänä/siedettävänä, sä varmaan vaan käytät mua vaan hyväkses kun et ketään muuta löytänyt ja sit ajattelet et oon ihan oksettava mut oot mun kanssa kun haluut vaan p***a jotain elävää!"-raivo-itku-alemmuuskompleksi-epätoivokohtauksia... Ihan sama miten jätkä vakuutteli, mä tahallani käänsin sen sanomiset sitä itteensä vastaan, niin että taas mun kuvitelma vahvistu... (kaksosethan osaa ylipuhuu vaik imuritehtaan pomon ostamaan pölyhuiskan.. ;)) Saatoin jatkaa sitä ikuisuuden ja olin ihan hysteerinen ja varmasti hemmetin pelottava.

Tota tollasta käytöstä jatku ehkä jotain 4 vuotta (aina vaan tietty harvemmin), mut nyt pari vuotta oon jo ollut ilmeisesti niin sinut itseni kanssa, ettei oo tarvinnut pimahtaa... Mutta eikö vain toikin vois jotenki kuulua tähän pluto :aspect_opp: venukseen? :idiot2:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Perhonen - 19.05.2006 20:18:38
Pluto  :aspect_opp: venus-naisilla on varmaan hyvin kehittynyt taito kietoa mies kuin mies pikkusormen ympärille...

Hmmmm... tästäköhän se sit johtuu.. jaaha. Tässäpä minulle pähkäilemistä.
Miehet nääs pyörii jaloissani väliin vaik itse en ole tietoisesti mitää tehny flirttaillu tms. Ja minä kyllä tykkään heittää väliin härskiä huumoriakin mutta en tietoisesti flirttaile. Mutta ilmeisesti miehet käsittää sitten helposti minut väärin ja ovat jo lähentelemässä tai yrittämässä jotain.. ja itse olen sitten ihan öö et mitä mä nyt oon tehny että tuo toinen jotain kuvittelee  :P

Eräät kerrat olen saanut sanoa suorat sanat että en mä mitään tarkoita sen kummempaa, tykkään väliin heitellä huumoria mutta ei se tarkoita sen enempää, miks minut aina ymmärretään väärin  :'(  :knuppel2:

Täytyypä tarkistaa ystävättäreni kartasta löytyykö häneltä tätä samaa oppositiota koska meillä on vähän sama ongelma miesten suhteen ja olemme kuvitelleet sen johtuvan meidän Kala-viehättävyydestä  ;D   :-*   :D

Ja Asterix: minä en flirttaile miesten kanssa niin että mieheni mustasukkaisuus siitä johtuis.. hän on vain jotenkin omistushaluinen ihminen.
Kyllä sun tekstistä ymmärrettävää tuli vaikka vähä punaviinihöyryssä siel kirjoitteletkin  ;D 

Niin..ja Mukavaa matkaa ja suojelusenkeleitä mukaan  :angel:    :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 19.05.2006 20:48:56
Pluto  :aspect_opp: venus-naisilla on varmaan hyvin kehittynyt taito kietoa mies kuin mies pikkusormen ympärille... Minulla on aina ollut joku pakkomielle dominoida miehiä, tai ainakin vähän leikkiä... Yrittää saada joku ihastumaan itseensä ovelalla hymyllä ja flirttikatseella muka tahattomasti ja sit kun tyyppi innostuu, niin jättää juttu sikseen... Miksi jatkaa kun ei ole enää haastetta..? Flirttailen koulussa, kaupan kassalle ja vaikka appiukolle, jos sellainen olisi... Yksikin mies huoneessa lisää hehkuani. Vaistoaakohan muut naiset tällaisen herkästi ja pitävät uhkana? On kuitenkin sen verran järkeä päässä, että en tosissani ala leikkimään kenenkään tunteilla tai iske varattuja (useimmiten juuri varatut yrittävät iskeä minua)... Sitä paitsi mä flirttaan yhtälailla naisille ku miehille, et varokaa vaan tytöt, grrr...  :2funny:

Hmmmm... tästäköhän se sit johtuu.. jaaha. Tässäpä minulle pähkäilemistä.
Miehet nääs pyörii jaloissani väliin vaik itse en ole tietoisesti mitää tehny flirttaillu tms. Ja minä kyllä tykkään heittää väliin härskiä huumoriakin mutta en tietoisesti flirttaile. Mutta ilmeisesti miehet käsittää sitten helposti minut väärin ja ovat jo lähentelemässä tai yrittämässä jotain.. ja itse olen sitten ihan öö et mitä mä nyt oon tehny että tuo toinen jotain kuvittelee 

Eräät kerrat olen saanut sanoa suorat sanat että en mä mitään tarkoita sen kummempaa, tykkään väliin heitellä huumoria mutta ei se tarkoita sen enempää, miks minut aina ymmärretään väärin   

Täytyypä tarkistaa ystävättäreni kartasta löytyykö häneltä tätä samaa oppositiota koska meillä on vähän sama ongelma miesten suhteen ja olemme kuvitelleet sen johtuvan meidän Kala-viehättävyydestä       

Ja Asterix: minä en flirttaile miesten kanssa niin että mieheni mustasukkaisuus siitä johtuis.. hän on vain jotenkin omistushaluinen ihminen.
Kyllä sun tekstistä ymmärrettävää tuli vaikka vähä punaviinihöyryssä siel kirjoitteletkin   

Niin..ja Mukavaa matkaa ja suojelusenkeleitä mukaan   
   


Samma här.. Ei väliä, kuka on flirttailun kohde.. :2funny: :D  Ja kaiken lisäksi imartelen vielä sellaisella p*skalla toista ainoastaan siksi, että tämä tuntee itsenä jotenkin erikoiseksi ja halutuksi..  :D :2funny: ..ja saan mitä haluan tuosta persoonasta, miehestä tai naisesta, ei väliä..  ::) :2funny: ... mutta kaikkihan saa tuolloin mitä haluavat ja kaikki ovat tyyytyväisiä ja onnellisia.. ;) :D  ::)

En minäkään flirttaile loukatakseni miestäni tai ketään muutakaan..
- Jotkut vain kokee olemukseni flirttalevana, vaikka en tarkoituksella tee sitä.. ::) :) Uskon, että olemuksessasi on jotain samaa..  ;)


Kumma kyllä, minä voin dominoida miehiä että naisia, mutta toisaalta minulle ei ole ongelma olla dominoitava..
- Pääasia, että saan keinolla kautta hyvänsä, mitä haluan... :P ::) :D

Minulla oli nuorempana ihan samoja kummallisia oireita, että "et sinä voi pitää minua kauniina ja haluttavana jne." (olen aina näyttänyt eksootisemmalle kuin normaali vaalea suomalainen) mutta nykyisin ajattelen (vaikka joku näkee nyt ehkä punaista) että, se oli vain miinus puoli tuolloin aikoinaan samasta aiheesta, mutta nyt olen vain siirytynyt plus puolelle.. ;)

Ei silti, että ulkoinen viehättäisi minua enemmän.. Yleensä rakastun sisäisiin ominaisuksiin enemmän.  :smitten:

Käykö tämä järkeen ollenkaan...?  :idiot2:

Pakko sanoa, että tuo on oikea kuvasi profiilissasi, niin olet kyllä hurjan kaunis nainen ja tämä tuli puhtaasta sydämestä ilman taka-ajatuksia. :smitten:
Olen myös estetiikko ja rakastan kaikkea kaunista, mitä näen.  :smitten:

Lämpimät kiitokset lähettämistäsi Enkeleistä.. tunnen Heidät pahimmistakin punaviini-höyryistä huolimatta... Aikomuksen laki on on hyvissä tapauksissa hyvä.. - varsin ihana..  :smitten:

Iloa, valoa, rakkautta ja kauneutta Sinulle  :smitten:








Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: taria - 19.05.2006 20:57:02
Asterix.. kuulostaa niin tutulta.. niin kaksoselta..  :2funny: :2funny:
.. onneks mun kohdalle ei ole osunut kovin mustasukkaisia miehiä..

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 19.05.2006 21:06:27
Asterix.. kuulostaa niin tutulta.. niin kaksoselta..  :2funny: :2funny:
.. onneks mun kohdalle ei ole osunut kovin mustasukkaisia miehiä..

 :smitten:  :smitten:  :smitten:

Hehehe...!  ;D  :2funny: :D :2funny: Lucky you...  :D  Kiitän Enkeleitä onnestasi..!:smitten:
Mstasukkaisuus on kamalaa!  ??? :o


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: valonkantaja - 19.05.2006 21:46:41
Hihi... Kiitos Asterix! Kylläpä oli imartelevaa... Melkeen punastun... :) Pitää heittää takasin; jos tuo on sinun oikea kuvasi tuossa profiilissasi, näytät hämmästyttävän paljon Marilyn Monroelta...  :2funny:

Juu, väsynyttä, väsynyttä.

Oli kyllä hyvä pointti tuo dominoitavana oleminen, ei minuakaan se haittaa. Yleensä se ei ole niin vakavaa ja kyse on kuitenkin aina jonkinlaisesta vaihtokaupasta. Jos vaikka tarvitsen apua jossakin missä tarvitaan miestä, vaikka joku tietokonehomma tms. mistä en tajua, pyydän tänne sellaista miestä, jonka tiedän olevan yksinäinen ja pitävän seurastani. Minä saan koneen wörkkimään, hän saa minut keittämään hänelle kahvit ja rupattelemaan mukavia. Kaikki onnellisia.

Oli sitten asettelu kummin päin tahansa, en koe että tuollaisissa tilanteissa olisi hyväksikäyttäjää/hyväksikäytettyä. Liiallisuuksiinkin voi tietenkin mennä, itse opin kantapään kautta sen viime syksynä, kun soitin lähes joka aamu minuun ihastuneelle pojalle, että hakisiko hän minut autolla (sama koulu, mutta hänelle tuli parin kilsan ylimääräinen lenkki kun haki mut)... Kyllä se sitten jossakin vaiheessa alkoi nolottaa kamalasti, kun tyyppi tajusi, että mulla ei ole mitään suunnitelmia hänen suhteensa... Onneksi hän antoi sitten anteeksi oltuaan aika kauan loukkaantunut minulle ja nyt ollaan ihan hyviä ystäviä..  Minähän saan kuitenkin aina kaiken anteeksi... ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Perhonen - 19.05.2006 22:07:17

 :2funny:    :2funny:    :2funny: 

Nyt on Asterixilla mennyt viini sen verran päähän että sekoilee.. ;D
Nimittäin olit lainannut edelliseen viestiin sekä valonkantajaa että minua (Perhosta) mutta kirjoitit ilmeisesti valonkantajalle ymmärtääkseni  ;D

Mutta yhdyn Asterixin sanoihin:

Pakko sanoa, että tuo on oikea kuvasi profiilissasi, niin olet kyllä hurjan kaunis nainen ja tämä tuli puhtaasta sydämestä ilman taka-ajatuksia. :smitten:

Että kuinkan noin kaunis nainen on edes joskus epäillyt omaa viehttävyyttä, seksikkyyttä, kauneutta ym  :-*

Lainaus valonkantajalta:
Samma här: Minähän saan kuitenkin aina kaiken anteeksi...   ;)  ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozzette - 19.05.2006 22:20:44
Minulla tämä "maaginen" Jumalan sormi.
Vai pitäisikö minun kohdallani sanoa: Humalan sormi...  ;) Oh fuck sentään !
Siitä erikoiskuviostani en ole oikein selvillä. ? Onko se olevinaan jotakin "MAHTAVAA" vai...? Tällä hetkellä tuntuu vaan niin pöllöltä kaikki.
Noh, kunnon yöunten kautta uuteen päivään... Nyt ei millään enää VOI aivot jyllätä täysillä... !  :buck2:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Yussra - 19.05.2006 22:35:42
Mäkin olin aluksi, että upeeta-mahtavaa (ettei jopa IHQA! :D) Jumalan sormi kartallani!

Innostuneena sitten Raimo A. Nikulan kirjasta vähän valaistusta hain 
- ja kas' mitä löytyi: "...yod voi osoittaa kuviona, että ihmisellä on pitkäaikainen kehityksen vuotokohta, joka pitää alemmuutta, huonovointisuutta tai viihtymättömyyttä vireillä...".  :(

IRRALLINEN LAINAUS EI TIETYSTI PALJON KERRO, mutta Nikulan näkökulma tähän yodiin vaikuttaa kovin erinlaiselta kun Tanhuan.  ???

Mielenkiintoista tulkinnan moninaisuutta näissä! :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 19.05.2006 23:05:26

 :2funny:    :2funny:    :2funny: 

Nyt on Asterixilla mennyt viini sen verran päähän että sekoilee.. ;D
Nimittäin olit lainannut edelliseen viestiin sekä valonkantajaa että minua (Perhosta) mutta kirjoitit ilmeisesti valonkantajalle ymmärtääkseni  ;D

Mutta yhdyn Asterixin sanoihin:

Pakko sanoa, että tuo on oikea kuvasi profiilissasi, niin olet kyllä hurjan kaunis nainen ja tämä tuli puhtaasta sydämestä ilman taka-ajatuksia. :smitten:

Että kuinkan noin kaunis nainen on edes joskus epäillyt omaa viehttävyyttä, seksikkyyttä, kauneutta ym  :-*

Lainaus valonkantajalta:
Samma här: Minähän saan kuitenkin aina kaiken anteeksi...   ;)  ;)


No helevato kuustoista...!
Niin sen viinin pitääkin sen verran olla päässä tällä hetkellä, että tuosta pakkaamisesta tulee edes lapsi ja p*ska..  :2funny: :D :2funny: :D

Sorry, mutta viini on oikein maukasta ja tuo pakkaaminen painaa päälle..
Mutta tarkoitin, mitä sanoin ja please-please-please ja nuolen varpaitanne...
Minä todella ihailen teitä niin, että näen teidät yhtenä..... :D :2funny: ::)

Olette niin kauniita...................! :smitten:

Iloa, viiniä, valoa ja rakkautta.. :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Asterix - 19.05.2006 23:09:10
Minulla tämä "maaginen" Jumalan sormi.
Vai pitäisikö minun kohdallani sanoa: Humalan sormi...  ;) Oh fuck sentään !
Siitä erikoiskuviostani en ole oikein selvillä. ? Onko se olevinaan jotakin "MAHTAVAA" vai...? Tällä hetkellä tuntuu vaan niin pöllöltä kaikki.
Noh, kunnon yöunten kautta uuteen päivään... Nyt ei millään enää VOI aivot jyllätä täysillä... !  :buck2:


Hehehe.... :2funny: :D

Welcome to club..! :D :2funny: Jos vielä pääsisit pakkaamaan nuo kamat kanssani tuonne reissuun... :D

Iloa, hummailua, valoa ja rakkautta  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: valonkantaja - 19.05.2006 23:09:41
Luettuani ton yhden Nikulan kirjan voin vaan todeta, et hänellä on yleensäkin kaikkeen jotenkin negatiivisemmalta ja ahdistavammalta kuulostavat tulkinnat... Painopiste ongelmissa ja haasteissa. No, jotkut tykkää kauhutarinoista... ;)

Ja kiitos kaunis sinullekin perhonen.. :)

Ja hyviä viininhuuruisia pakkaussessioita Asterixille... ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: *Nikita* - 19.05.2006 23:57:27
Humalan sormi... Gigianne ja Asterix olette kyllä loistavia.  ;D  :2funny:

Minulla olisi kysymys tuosta omasta Kehto kuviostani...

Kun siinä mainittiin siitä oppositiosta, joka on siihen kuvioon ikään kuin avain niin onko se kyseinen opp. minulla tuossa kuviossa Chiron Härässä 25 astetta 12.huone ja Jupiter Skorpionissa 23 astetta 6. huone? Kun ne muut siinä näyttivät kolmioilta...  :idiot2:

Niin ja miten tuota "avainta" nyt sitten pitäisi tulkita? ???


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: nikki - 20.05.2006 00:22:21
..mikä/kuka kehtoa keinuttaa?
 :jupiter: vaiko  :chiron: ?
12 huoneessa kehto keikkuu vähemmän turvallisesti vaikka kuinka ois härässä,
henkinen sitkeys ilmenee myös fyysisesti 6 huoneessa

illuusio maallisesta mammonasta vastaan henkinen uudistumiskyky,
parannatko rahasta vai parantamisenlahjasta?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: *Nikita* - 20.05.2006 00:37:44
No mutta onko se aina jokotai? Pitäiskö mun nyt päättää kumpaa haluan elämältäni? Henkistä uudistumista vai maallista mammonaa?

Jospa se nyt menikin niin että toi opp. on se ongelma ja ne kolmiot siinä ympärillä auttaa ratkaseen sitä...?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: nikki - 20.05.2006 13:00:50
ei se ole joko tai mutta keinuminen vie sitä aina välillä jompaan kumpaan painotukseen,voihan se keinunta olla tuudittavaa ja tyydyttävää sekä että,
tuskinpa vauvelikaan nukahtaa merenkäynnissä vaan sopivassa pienessä liikkeessä,liikettä siinä varmaan pitää edes vähän olla,
kultainen keskitie niinkuin elämässä yleensäkin se paras


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Artemis - 20.05.2006 16:02:19
Asterix puhui mustasukkaisuudesta pluto venus oppositiossa. Olin itse ennen tuota kertomaani hyvin mustasukkainen, tapahtuma kuitenkin opetti ja tajusin että mustasukkaisuuteni on turhaa. Voi epäillä ja pelätä mutta ei se mitään auta. Jos jotain on tapahtuakseen niin se tapahtuu mustasukkaisuudesta huolimatta. Turha pelätä etukäteen ja pilata kaikki sillä  :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Elämänilo - 20.05.2006 20:19:09
Minulla olisi kysymys tuosta omasta Kehto kuviostani...
Kun siinä mainittiin siitä oppositiosta, joka on siihen kuvioon ikään kuin avain

Niin ja miten tuota "avainta" nyt sitten pitäisi tulkita? ???
Hei *Nikita*

Samaa kehto kuvion merkitystä olen itsekin pohtinut.
Olen niin raakile näissä tulkinnoissa, että pitää kysyä viisammilta


https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=6707.msg54279#msg54279
KEHTO JA T-RISTI kartallani


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: taria - 20.05.2006 20:47:05
Elämänilo.. en minäkään mitään niistä tiedä, yhdistin vaan miten elämäni on mennyt tähän asti noihin erikoiskuvioitten tulkintoihin.. ja planeettojen transiitteihin.. ja löysin taas paljon vastauksia, miks asiat on mennyt niinkuin on mennyt..

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ajatus - 22.05.2006 13:50:00
Sign?, tuo oli hyvä lainaus ja muistutti hyvin siitä, että aspekteja on valaisevaa aina välillä miettiäkin sen planeettojen syklisen kierron mukaan, eli mikä vaihe todella oli meneillään kun itse syntyi. Se auttaa paremmin ymmärtämään aspektien luonnetta ja "avaa" syntymäkarttaa itsellekin enemmän.

Pluton oppositiosta Venukseen täytyy heittää muutama sana, kun itseltänikin tuo aspekti löytyy. :uglystupid2: Se muodostaa osan T-ristiäni, jonka kärkenä on Saturnus Ravussa 6. huoneessa.

En tunnista ihan kaikkein hurjimpia tulkintoja tuosta oppositiosta, ehkä siksi, että se on minulla varsin väljä (orbi n. 10 astetta). Kuitenkin tuo mustasukkaisuuden teema on tuttu, ensimmäinen poikaystäväni oli myös varsin mustasukkaista sorttia ja se suhde opetti paljon myös omasta mustasukkaisuudestani ja siitä miten toinen ihminen olemalla mustasukkainen voi samalla nostaa samanlaiset tunteet itsessänikin vahvasti esille. Venukseni sijainti Oinaassa 1. huoneessa ja Pluton Vaa'assa 7. huoneessa korostavat entisestään parisuhdeteemaa ja sitä, että kohdallani nimenomaan muut ihmiset ovat niitä skorpparityyppisiä, jotka haastavat itsenäisyyteni naisena ja omat arvoni (Venus) - ja tietysti kuten sanottu myös vastavuoroisesti niin, että heidän kauttaan pääsen/joudun tutustumaan myös omaan "skorpparipuoleeni". ;) Tällä hetkellä onkin toinen pitkä suhde meneillään aurinko-Skorpparin kanssa, tosin tässä suhteessa ollaan mustasukkaisuusdraamoilta vältytty, oppositio on siis jo aika lailla balanssissa. Venus hallitsee minulla lisäksi 2. huonetta (Härässä) ja Pluto 8. huonetta (Skorpparissa), joten tuo hallinta/valtakuvio on liittynyt myös taloudellisiin asioihin. Olen aiemmissa suhteissa ollut se, joka on jossain vaiheessa opiskelujen vuoksi joutunut elämään toisen "siivellä" ja se on asia, joka on ollut yllättävän kova pala hyväksyä. Nykyään olen enemmän kuin tyytyväinen tilanteeseen, jossa molemmat ansaitsevat yhtä paljon ja molemmilla on yhtäläinen omistus- ja päätäntävalta. Olen sitä mieltä, että sekä naisella että miehellä on ehdottomasti oltava omat rahat ja oikeus päättää niistä. Tämä tietysti heijastuu siihen, että T-ristin mukaisesti esimerkiksi perheen perustaminen ja toisista vastuun kantaminen (Saturnus 6. huone ja Rapu) olisi aikamoinen henkinen haaste ja ehkä pelkokin. Jos kuuni ei olisi vapaudenkaipuisessa Vesimiehessä ja kaipaisin kovasti omaa biologista perhettä, voisin varmaan ottaa enemmänkin stressiä tästä. Ainakin toistaiseksi riittää, että tiedostan asian ja astrologia on auttanut siinä paljon. Saturnushan kuvaa myös "puutetta" tai vähäisyyttä ja hyväksyn kyllä senkin, että biologinen perhe voi tulla omalla kohdallani olemaan se "puute" elämässä, jos näin haluaa ajatella.

Venus-Pluto-naisena täytyy myöntää, että olen kyllä minäkin useamman kuin kerran joutunut tilanteisiin, jossa on täytynyt sanoa hyvinkin suoraan (Oinas-Venus) intensiiviselle ihailijalle (Pluto), että nyt ei kertakaikkiaan kiinnosta jutella tai tutustua saati mitään muutakaan. Äärimmäisen kiusallista, kun on aurinkomerkiltään kuitenkin kiltti Kalat ja kuu-Merkuriuskin on Vesimiehessä, joka mielellään rupattelisi miestenkin kanssa ihan kaveripohjalta vaan. Plussat meneekin niille miehille, jotka eivät "käy päälle" eivätkä machoile, vaan lähestyvät tasavertaisena pitäen ja kaveripohjalta. ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Linn - 22.05.2006 14:55:38
Minäkään en enää tässä parisuhteessa joudu onneksi kärsimään liiallisesta mustasukkaisuudesta - omalta tai kumppanin taholta. Mutta tuo Pluto-Venus -oppositio on kyllä varmasti osaltaan aiheuttamassa jatkuvaa valtataistelua tässä suhteessa. Minulla taas Venus hallitsee seitsemättä ja Pluto ensimmäistä huonetta, joten tämä kuvio näkyy tosiaan erityisesti parisuhteessa. Minun pitää vain yrittää keskittyä noihin helpottaviin aspekteihin, mutta onneksi tuo oppositio tosiaan taitaa olla suht hyvin hanskassa täälläkin (pahimpia kuvailuja luettuani).

Ihailijoita on minullakin aina riittänyt, mutta se taitaa olla tilanne vähän kaikilla naisilla lukemastani päätellen. ;) Silti tuo Ajatuksen tekstin loppuosa oli kuin omasta elämästäni, liekö siihen syynä Venuksen sama sijainti (Oinaassa), mikä tekee naisesta mitä ilmeisimmin sen "hyvän jätkän", vaikka ko. käsitettä periaatteessa inhoankin.  ::)

Linn


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.05.2006 14:17:16
Liittyisköhän nämä onnettomuudet ja niistä kiinnostuminen MITENKÄÄN noususkorppariin, jonka täytyy sitten myös pisteliäänä puolustautua? Minua onnettomuudet tuskin koskettavat vaikka ottaisin riskejä, hyvin turvaisaa menoa. Exääni vetää tuollainen meno ja luulen että hänen elämänsä olisi tylsää ilman pikku kriisiä siellä ja täällä, mitä taas nousuvaaka ei ollenkaan hae. Jotain minä ymmärsin lisää joukkarin ja skorpparin erosta taas. Vaikka miten monta kertaa sanoisi että älä hae ongelmaa, elä kauneudessa, niin ei. Ei ollut erityisen esteetikko tuo exä, tällaiset asiat kuin luovuus ei liity häneen. Vaan ambulanssit heh. No jouduin itsekin tilaamaan eräälle henkilölle ambulanssin viikonloppuna.

Eräillä on taipumus kerätä draamaa elämäänsä että vaikuttaisivat elävän enemmän, ja sitten voi saada myötätuntoa+huomiota kuten eka exäni, jonka elämä piti pelastaa. Itsetuhoinen oli, ja korosti kaikkialla sitä, ehkä vasta 40 vuotiaana pääsi tästä käytösmallista. Ja koska elämämme kietoutuivat yhteen aikansa, minäkin voisin kirjoittaa tänne sen päiväistä draamasarjaa, jota ei vielä olekaan tänne julkaistu (juu ja kansainvälistä kans).. mutta miksi..ihan kaikkea+pikkuhousun väriä ei nyt ehkä ole syytä kertoa..

Mutta siis elokuvan kannalta. On kai parempi että jotain tapahtuu kuin ei mitään, siis ei liian turvallista.. silti uskon että toisen draama ei koskaan vaikuta niin todelliselta kuin oma ja omansa ottavat kaikki kovin todesta, ainakin ennen kuin on pystynyt tunnetasolla etääntymään, myös itsestään ja pikku peleistään. Ei mutta mua rupesi nyt todella naurattamaan tämä näky, kuvitella jos vaikka enkeliterapeuttini harrastaisi samaa lähiöpubissa, istuisi pylly paljaana leikkimässä että miten monta miestä nyt meneekään takiani sekaisin.. huh huh. Niin tai voishan siinä joku tanga olla päällä.


Hohhoijaa. On teillä juorut. No niin mitenkäs tämä kuvio saadaan auki?

>> Kehto

 Näytä kartalla

Tämä kuvio koostuu kahdesta pikkukolmiosta, joita yhdistää oppositio. Opposition sisältämän haasteen oivaltaminen avaa aivan satumaiset näkymät suureen menestykseen ja onnelliseen elämään. Valmiutesi kyllä riittävät kaikkeen mitä elämässäsi haluat kokeilla. Näin toiminnallinen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja haasteita etsivä luonne herättää helposti voimakasta mustasukkaisuutta ja omistushalua sekä kumppanissasi että ystävissäsi.

*Miten näen tämän opposition ja sen haasteen? Kappas Nikita sinulla on tämäkin sama lisäksi että Saturnus vitosessa ja au joukkari! Joko selkis?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: eppana - 30.05.2006 22:00:25
Mulla olis tällänen.. Kokonaisvaikutelmana maljan muotoinen kuvio, mut muut on mystinen suorakaide, kirjekuori, kultainen kolmio, T-risti ja steliumeja.
Siis sekava suorastaan  :idiot2:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 30.05.2006 22:30:04
Hmm... Vanhimmalla tyttärellämme on näemmä kultainen kolmio jonka kärjet huoneissa 8,5 ja 1 , pikkukolmio, kärjet huoneissa 8, 11 ja 1, sekä mahdollisuuksien kolmio, en saanut selvää missä huoneissa. Niitä on ilmeisesti useampi, ainakin minun silmiini näytti niin.  ::)

Nuorimmalla tyttärellämme on T-risti, asettuu huoneisiin 8, 4, ja 2, pikkukolmio jonka kärjet huoneissa 8, 9 ja 1, sekä mahdollisuuksien kolmio, (niitä näemmä 2) kärjet huoneissa 8, 9 ja 2.

Voisiko joku ystävällisesti hieman tulkita näiden merkityksiä kyseisissä huoneissa tmv., koska itse en ymmärrä hölkäsen pöläystä.  :idiot2:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: taria - 30.05.2006 23:13:51
Rakkauden enkeli.. Paina niitä merkkejä kartalla.. niistä saa pikatulkinnan..  :)

 :smitten:  :smitten:  :smitten:



Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Adele - 29.06.2006 18:38:46
Heips

Minulta löytyy näköjään:

Leija
Kultainen kolmio
Pikkukolmio
Mystinen suorakaide
Mahdollisuuksien kolmio
Haasteellinen kolmio

Osaisiko joku tulkita hieman tuota Mystistä suorakaidetta??
Siellä on minulla  :pluto:  :neitsyt: huone 4  :aspect_opp:  :venus:  :kalat: huone 10
sekä
 :saturnus:  :harka: huone 11  :aspect_opp:  :neptunus:  :jousimies: huone 5

Kiitos, jos jotakin irtoaa  :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Nomadi - 24.07.2006 14:10:05
Minulla on eräs ystävä jolla on myös tämä kiinnostava venus pluto oppositio, eikä ne rakkausasiat koskan ole mutkattomia hänellekään olleet.

Tässä tapauksessa vielä venus ja pluto muodostavat leijan kärjet (venuksen olessa myös yhtymässä merkuriukseen). Osaatteko visoida mikä tämän kuvion merkitys on leijan  kärkinä?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Linn - 24.07.2006 14:22:20
Nomadi,

Minullakin tuo oppositio on toisen leijani "runko" - ja osa myös muita kuvioita (kuten kirjekuorta ja kehtoa). Valitettavasti en osaa sanoa, mikä sen merkitys osana leijaa nimenomaisesti on, mutta minä olen ainakin nähnyt sen omalla kohdallani niin, että nuo kyseisen leijan muut, helpommat aspektit helpottavat tuota oppositiota. Joten se on todellinen siunaus. :) Oppositio olisi varmasti paljon vaikeampi ilman siihen liittyviä kolmioita ja sekstiilejä. Jotka auttavat myös käsittelemään opposition haasteita.

Linn


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Camisha - 28.07.2006 13:11:31
Minulla löytyy kartalta; leija, kultainen kolmio ja pikkukolmio. :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: sannatsu - 28.07.2006 14:42:51
Mystinen suorakaide

Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli ”riidoissa”. Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta. Mistään itsestään selvästä menestymisestä ei tietenkään voi olla kysymys, mutta kaikki edellytykset tehdä tavalla tai toisella historiaa ovat ehdottomasti olemassa. Olisi tietysti hauskaa jos pystyisin tässä suoralta kädeltä paljastamaan tämän mysteerion, mutta minulle se tulee säilymään ikuisena mysteerinä. Sinä sen sijaan voit paljastaa tähän kuvioon liittyvän alkemiallisen salaisuuden, jolloin sinä ja sinun menestymisesi elämässä tulevat olemaan monille muille suunnatonta kateutta herättävä mysteeri. Mysteerin avaimet löytynevät kahdesta oppositiosta, joiden tulkinnat löydät heti tämän tekstin perästä. Kun olet saanut oppositiot hallintaan niin kolmiot ja sekstiilit kyllä pysyvät liikkeellä ihan itsestään.

Mahdollisuuksien kolmio

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin. Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi.

http://i83.photobucket.com/albums/j282/lowesick/sannakartta.jpg


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: pirjeta - 28.07.2006 14:54:46
Täältä löytyvät seuraavat:

>> Stellium

Useita planeettoja kasaantuneena samalle alueelle karttaympyrällä merkitsee eräänlaista voimapistettä elämässäsi. Nämä yhtymät vaativat erityistä huomiotasi ja johdattavat oikein käytettyinä uraa uurtaviin saavutuksiin elämässäsi. Voit olla varma että moni lähelläsi oleva ihminen kokee nämä sinussa olevat uudistumisvalmiudet valtavaksi uhaksi omalle elämälleen. Niinpä saatkin varautua jatkuviin yrityksiin voimasi valjastamiseksi jonkun toisen tavoitteiden taakse. Et varmaan voi välttyä silloin tällöin haksahtamasta imartelun ja kehumisen salakavalaan ansaan, mutta tulokset eivät tuossa tilanteessa koskaan vastaa sen paremmin omia kuin toistenkaan odotuksia. Tämä voimapahkura on valjastettavissa vain sydämen voimalla palvelemaan sinulle henkisesti tärkeitä tavoitteita eikä siinä juurikaan kaivata muiden apua tai neuvoja. Seuraavien yhtymäaspektien kuvaukset palvelevat kaikki omalla tavallaan samaa tarkoitusta, joten lue ne tarkoin ja luo niistä itsellesi hyvältä tuntuva kokonaisuus.

>> Leija

Leija muodostuu kultaisesta kolmiosta ja pikkukolmiosta, joiden kärkiplaneettoja yhdistää oppositio. Tämä on jo erittäin harvinainen löytö astrologisella kartalla, joten lienee syytä suhtautua tähän asiaan suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella. Symbolisesti kartaltasi löytyy ”siivet”, joilla voit leijailla aivan omiin korkeuksiisi niin elämisen laadussa kuin haasteellisuudessakin. Näin suuret valmiudet aiheuttavat valtavaa painetta sisälläsi ellet uskalla elää täysillä. Kaikki sellaiset asiat, joista nautit ja olet aidosti kiinnostunut tulevat aina onnistumaan yli odotustesi, kunhan uskallat toteuttaa ne täysin omalla tavallasi ja omalla aikataulullasi. Jos annat kenenkään muun tarttua leijasi naruihin niin tuho on varma ja totaalinen sillä kertaa. Sinulla on kuitenkin aina uusi leija odottamassa sopivaa tuulenvirettä niin kauan kun elämässäsi riittää vuosia. Moni leijan omistaja myy valmiutensa muiden käyttöön ja kokee siksi elämänsä vähintään tylsäksi ja ikäväksi ellei suorastaan ahdistavaksi. Leijaa koossapitävään oppositioon kannattaa kiinnittää huomiota, koska se on tämän kuvion ainoa haasteellinen aspekti. Kun pystyt tämän opposition hoitelemaan kotiin niin leija onkin jo paljon valmiimpi lentämään. Seuraavat tulkinnat ovat leijasi eri osatekijöistä syntyviä. Luo niistä oma kokonaisvaltainen kuva ja pistä sen mukaisesti uusi vaihde päälle elämässäsi ellei se vielä tähän mennessä ole ollut ”pykälässä”.

>> Kultainen kolmio

Kartallesi rakentuva tasasivuinen kolmio on yksi toivotuimmista kuvioista astrologisella kartalla, sillä se kertoo kolmesta tai useammasta keskenään suuressa harmoniassa olevasta planeetasta, joiden valmiudet yhdistämällä muutat kullaksi kaiken mihin satut koskemaan. Omistushalu on yksi pahimmista vihollisistasi etenkin ihmissuhteiden alueella, sillä tämä kuvio takaa täyden oikeuden säilyttää riippumattomuutesi kaikissa olosuhteissa. Koska et tarvitse muiden apua onnistuaksesi kaikessa mihin ryhdyt, tuntee sinuun ihastunut ihminen itsensä erittäin turvattomaksi ja pyrkii siksi sitomaan sinun voimasi omalla avuttomuudellaan. Sinulle on naurettavan helppoa pitää toista ihmistä pystyssä ja sen lisäksi elää itsekin jopa siedettävää elämää. Sisällesi useiden elämien aikana kehittyneet valmiudet ja mahdollisuudet etsivät kuitenkin jatkuvasti kasvavalla paineella uusia ilmentymismuotoja eikä mikään saa sinua lopulta pidettyä aisoissa. Ennemmin tai myöhemmin saat sellaisen heureka elämyksen jostain asiasta ettei siinä yksi avo- tai avioliittokaan paljoa paina. Jos elämäsi siis maistuu puulta niin kysymyksessä ei ole mikään muu kuin tukahdutettu valmius jatkuvaan etenemiseen ja menestymiseen elämässäsi. Seuraavat aspektitulkinnat valottavat tämän kultaisen kolmion eri olemuspuolia, joten ota niistä ajoissa onkeesi.

>> Pikkukolmio

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat kolmio-aspektin. Tällainen kuvio on annettu merkiksi siitä, että olet edellisten elämiesi aikana selvinnyt useammastakin haasteellisesta tehtävästä kunnialla ja nyt on sitten palkkionmaksun aika. Tässä kuvissa olevat planeetat toimivat kaikki harmoniassa keskenään ja antavat siten sinulle loistavat mahdollisuudet menestyä ja päästä hyvinkin pitkälle elämässäsi. Jotta kaikki ei tuntuisi liian helpolta niin sisällytän tähän pari varoituksen sanaa, ettet vain kävelisi onnesi ohitse. Usein tämän kuvion kanssa käy niin hassusti, että sitä käyttää pääosiltaan vain sovittelemiseen, jolloin oma palkkio-osuus jää kokonaan nauttimatta. Silloin ei olo maistu makealta vaikka kaikki näennäisesti meneekin ihan hyvin. Muista siis: Mitä puhtaammin uskallat käyttää tätä hallussasi olevaa harmoniaa omien unelmiesi toteuttamiseen, sitä paremmalta, rikkaammalta ja onnellisemmalta tämä elämä tulee maistumaan niin sinulle kuin kaikille läheisillesikin. Seuraavissa tulkinnoissa saat yksityiskohtaisempaa tietoa tämän kuvion osatekijöistä.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Lumitassu - 28.07.2006 20:15:06
Mun kartalta löytyy seuraavat: stellium, leija, kultainen kolmio, pikkukolmio, T-risti, mahdollisuuksien kolmio ja haasteellinen kolmio  :D Eli "kaikki" mahdolliset, huh! Mietiskelin tässä, että osaisiko kukaan vastata, miten tällaisellä yhdistelmällä oikein pärjää...?! :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: astrofriikki - 28.07.2006 22:05:57
Minulle kun tämä astrologia on vasta hakusessa, niin kuka osaisi tulkita erikoiskuvioiden selityksessä olevaa kohtaa 'Leijaa koossapitävään oppositioon kannattaa kiinnittää huomiota, koska se on tämän kuvion ainoa haasteellinen aspekti' ? Mitä tämä tarkoittaa ?

kyselee astrofriikki(vaikka osaa sitä vasta vähän)  ;) 

Kiitos !  :) :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Nomadi - 01.08.2006 14:15:27
Pitääkö muuten erikoiskuvioiden koostua pelkästään planeetoista, vai sopiiko askedantit yms. joukkoon?

Yhdellä ystävällä olisi leija jos kärkenä voi olla MC...


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Linn - 03.08.2006 19:31:22
Nomadi,

Tuo riippuu vähän tulkinnasta. Yleensä katsotaan vain tärkeimpiä taivaankappaleita (eli planeettoja sekä Aurinko ja Kuuta), mutta jotkut saattavat laskea mukaan akselit, asteroidit sekä jotkut laskennalliset pisteet.

Linn


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Nomadi - 03.08.2006 21:51:44
Kiitos Linn,

tässä esimerkkitapauksessani kyllä tuntuu että leija voisi olla oleellinen koska sen pluto-MC oppositio viitannee myös jo pitkään jatkuneeseen työttömyyteen ja muutenkin ammatillisiin ongelmiin tällä oikein lahjakkaalla ja karismaattisella henkilöllä.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Sirpapa - 07.08.2006 22:49:03
Minulta löytyy kultainen ja mahdollisuuksien kolmio.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: enska - 07.08.2006 23:08:05
Mä taidan olla ainoa jolla ei ole YHTÄÄN erikoiskuviota, ei ainoatakaan.. :buck2:
Mitähän SE sitten mahtaa tarkoittaa, erikois-tavis-keskiverto-tasapäätä?  :buck2:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: sunflower - 08.08.2006 06:22:35
minulla on mystinen suorakaide, kultainen kolmio, t-risti ja mahdollisuuksien kolmio.

näin niiden tulkinnat tässä juuri kun opin käyttämään näitä sivuja  ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Linn - 08.08.2006 15:14:15
Lemniskata,

Jos yhtään helpottaa, niin minun lähipiirissäni melkein kenelläkään ei ole mitään erikoiskuvioita kartallaan. :)

Linn


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: sireeni - 16.08.2006 17:09:22
Hei, ihanaa, milloin nämä erikoismerkkien selitykset ovat tänne astroon ilmestyneet? :smitten:

Omia silmiä on ollut vaikea uskoa, kun muilla on tuntunut olevan jotenkin selkeämmät kartat, mutta karttaohjelma toi näkyviin:

Leijan, kultaisen kolmion, 2 pikkukolmiota, jumalan sormen, T-ristin ja haasteellisen kolmion.

Juu, kyllä on haasteita riittänyt ja aika omaperäisiä ratkaisujakin mutu-periaatteella ja taas niitä taitaa olla edessä. Ei tässä helpolla pääse, mutta kun leija lentää, on helpompi hengittää.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: linnea - 09.09.2006 05:13:28

Minulla on Stellium. Minkä muotoinen se on kartalla? Onko se nuo kaksi kaariviivaa, joista toinen yhdistää neljää planeettaa?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Linn - 09.09.2006 13:42:11
Linnea,

Stellium tarkoittaa juuri vähintään kolmea planeettaa, jotka ovat yhtymässä toisiinsa - siis ikään kuin yhdessä kimpussa.

Linn


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: MetalLady - 09.09.2006 14:24:07
No niin minulle se iski eteen nämä.

-Stellium
-Mystinen suorakaide ( tämä oli kyllä ihan ihmeellinen, piti oikeen miettiä)
-T risti
-Mahdollisuuksienkolmio

Mitenkä näistä pystyy tekemään yhteenvedon, kun tuossa välissä on tuo mystinen.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: valonkantaja - 10.09.2006 08:37:58
Jesjes... Kivaa, vasta nyt havaitsin että mun kolmella parhaalla ystävällä, äidillä, exällä, toisella exällä ja sit sillä miehellä kenestä mä mussutan täällä koko ajan niin KAIKILLA niillä on JOD... Eli siis melkein kaikilla kenen kartan oon tehnyt.

Höh.. Tahtoo kanssa..! ;)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Chervil - 21.09.2006 15:04:25
Omalta kartalta löytyy kehto, t-risti ja mahdollisuuksien kolmio. Mielenkiinnosta katsoin myös kummilasteni kartat, toisella seitsemän ja toisella yhdeksän erikoiskuviota :o. Eli haastetta riittänee kummillekin heitä luotsatessa turvallisesti elämässä eteenpäin..


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: MetalLady - 21.09.2006 16:45:27
Seppo tulkitsi, että mulla on jotain mystistä kartassa, jota hän ei pysty tulkitsemaan.
Kumma juttu kun hän sanoi, että mulla on 8 kpl sekstiiliä kartassa vaikka siellä taulukossa on 9kpl. :-\


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: the_planet - 21.09.2006 18:32:37
Näyttääpä siltä, että Jumalan sormi, haasteellinen kolmio, pikkukolmio ja mahdollisuuksien kolmio.
Ja voi, että kun löysin yhden niin vallattoman jutun, nimittäin Jupiter sulkeutuva neliö Merkuriuksen tuoma haaste on kyllä voiton puolella  ;D 


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Hurme - 21.09.2006 18:40:47
Seppo tulkitsi, että mulla on jotain mystistä kartassa, jota hän ei pysty tulkitsemaan.
Kumma juttu kun hän sanoi, että mulla on 8 kpl sekstiiliä kartassa vaikka siellä taulukossa on 9kpl. :-\

Varmaan se mystinen suorakaide?
Nikulan mukaan siinä ei ole mitään mystistä ja se on aika tavallinen kuvio.
Yleisesti ottaen se voi merkitä luovuutta ja lahjakuutta monessa asiassa.

Yodit on mielenkiintoisia, ja vaikeita tulkittavia. Niitä tuntuu löytyvän aika monelta, vaikka sen pitäisi olla harvinainen kuvio.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: the_planet - 21.09.2006 18:51:33
Näin ymmärsin minäkin, että JOD olisi jotenkin harvinainen, Tietty voihan se olla mahdollista, että kaikki ne harvinaisuudet ovat kerääntyneet tänne  :2funny:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Linn - 21.09.2006 19:12:51
Mielenkiinnosta katsoin myös kummilasteni kartat, toisella seitsemän ja toisella yhdeksän erikoiskuviota :o. Eli haastetta riittänee kummillekin heitä luotsatessa turvallisesti elämässä eteenpäin..

Chervil,

Monet erikoiskuviot ovat myös ns. helppoja. Onneksi. :)

Linn


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: MetalLady - 21.09.2006 19:14:11
Aivan, Hurma mystinen suorakaide on kysessä.

Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli "riidoissa".
Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta. Mistään itsestään selvästä menestymisestä ei tietenkään voi olla kysymys, mutta kaikki edellytykset tehdä tavalla tai toisella historiaa ovat ehdottomasti olemassa. Olisi tietysti hauskaa jos pystyisin tässä suoralta kädeltä paljastamaan tämän mysteerion, mutta minulle se tulee säilymään ikuisena mysteerinä.  ::)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: härkä-69 - 25.09.2006 18:45:30
Jumalan sormi, T-risti, Mahdollisuuksien kolmio ja Haasteellinen kolmio


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: monni - 24.11.2006 19:59:09
Pluto-venus tyyppinä ajattelin kantaa korteni kekoon ja kertoa miten minä koen ko. opposition. Ensinnäkkin täytyy mainita, että se on karttani voimakkain aspekti ja muodostaa yhdessä neptunuksen kanssa kultaisen kolmion. En tiedä johtuuko se tästä oppositiosta vai jostain muusta, mutta koko tähänastinen rakkauselämäni on mennyt täysin kiville. Ensinnäkin ihastun aina aivan hirveisiin ihmisiin, jotka ovat nollia kaikilla mahdollisilla mittareilla. Toiseksi olen erittäin vallanhaluinen, myös muussa kuin rakkauselämässä. Mustasukkaisuutta en tunnista omaksi piirteekseni. Toisaalta jos koen etten saa tarpeeksi emotionaalista tai fyysistä läheisyyttä lopetan suhteen surutta,(näin käy kyllä aika usein... ::)) mikä on osoittautunut monesti erittäin viisaaksi ratkaisuksi. Onko muilla ko. kuvion omaavilla jotain selviytymisvinkkejä tai hyväksi havaittuja toimintamalleja joilla kuvion kanssa pärjää. Mitäköhän extraa kultaisen kolmioni neptunus tuo tähän oppositioon. Menestys on ainakin jäänyt aika vähiin. :crazy2: :laugh:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ebenia - 24.11.2006 21:25:56
monni, minulla on pluto ja venus neliössä ja en tiedä pahemmin miten se tarkalleen minuun vaikuttaa, mutta jollain tasolla kuulostaa kyllä todella tutulta tuo kertomasi.  :( Ensinnäkin ikääni nähden minulla on ollut paljon suhteita, joista kaikki ovat olleet täysin epätyydyttäviä jollain tasolla. Usein suhteiden jälkeen saatan miettiä, mitä ihmettä näin kyseisessä tyypissä ja miksi edes lähdin leikkiin mukaan. Vaadin kumppaneiltani todella paljon ja se vaatii todella paljon, että voin olla tyytyväinen suhteessa - silti välillä olen todella omituisesti livennyt tästä ja ryhtynytkin seurustelemaan ihmisen kanssa, joka ei millään tasolla vastaa kuvaani ihannemiehestäni.  :idiot2: Sitten myöhemmin ihmettelen tosiaan jätettyäni tyypin, että miksi piti edes kokeilla turhaan.  :o Minulla on myös jotenkin tuota samaa vallanhaluisuutta tietyllä tapaa, sekä olen myös tunnustautunut "jättänänä"  :-[. Täytyy sanoa, että sekin on tosiaan kuten kerroit, myös minun kohdallani osoittautunut usein ainoaksi oikeaksi vaihtoehdoksi. Toiseksi, aina jos rakastun kunnolla, suhde on jotenkin mahdoton tai siinä on muuten vain liikaa ongelmia, eikä kunnon rakastumisiin perustuneet pari juttuani ole ikinä toimineet.  :( Pelkään suuresti, että koko elämäni saan etsiä sitä suurta rakkautta, sitä ikinä löytämättä. :(

Muoks.

Luin lisää noita muiden kokemuksia pluto  :aspect_opp: venus aspektista ja ei voi kuin nyökkäillä häpeillen muiden kokemuksille. Todellakin kiedon miehet sormeni ympärille, leikin tietyllä tapaa miehillä, olen ihan kauhea flirttailemaan (mitä pahentaa vielä  :venus: :vesimies:), mutta kuitenkaan juuri kukaan ei kelpaa minulle.  :( Sen sijaan minä en ole yhtään mustasukkainen - johtuneekohan juuri tuosta vesimiehestä myös? Olen aika vapaa ajattelultani rakkauden suhteen kuitenkin ja luotan itseeni. Saatan olla kyllä aika dominoiva ihmissuhteissa ja vaadin niiltä paljon, mutta myös annan paljon - ja harvoin saan sitä mitä annan itse takaisin. Minulle on ollut suurta opettelua se, että annan muiden ihmisten elää omaa elämäänsä, koska minun on todella helppo puuttua muiden elämään ja yrittää neuvoa ja "auttaa heitä", antamatta heidän kokea pettymyksiä ja asioita itse...

Vedän myös magneetin tavoin puoleeni aivan uskomattomia sosiaalisesti kehittymättömiä massamurhaaja-tapauksia! Siis en tiedä liittyykö tämä tähän aspektiin erityisesti, mutta niin usein olen joutunut siihen tilanteeseen, että joku täysin minulle sopimaton ja täysin sekopää ihminen on syvästi rakastunut minuun ja minun on kilttinä  :kuu: :rapu: yritettävä olla kova ja murskata hänen sydämensä...ja ei ole tosiaankaan yhdellä kädellä laskettava määrä näitä tällaisia tapauksia... :'( Todella kamalaa...Tähän saattaa myös liittyä  :venus: :aspect_sex: :jupiter:, joka helpottaa minuun "ihastumista".

En tiedä vaikuttaako tuo neliö sitten kovinkin eri lailla kuin oppositio?

Voisin puhua tästä aiheesta koko päivän. :D Tämä aihe yksinkertaisesti kuvaa täysin koko rakkauselämäni kaiken maailman ongelmia mitä siinä ikinä on ollutkaan. Parisuhdeteemaan vaikuttaa ilmeisesti sekin, että minulla on  :pluto:  :skorpioni: 7.huoneessa ja  :venus: :vesimies: 12.huoneessa. Vaadin myös tooodella paljon vapautta, suhteeni ovat usein juuri kaatuneet siihen, että minun on kehityttävä ihmisenä suuntaan x ja parisuhde ei sovi jotenkin siihen kuvioon. Minua ei saa myöskään parisuhteissa mitenkään kahlita millään tasolla, ahdistun siitä ihan samantien ja lähden lätkimään todella nopeasti.  :-X Voivoi, onpas rakkauselämäni tuhoontuomittua.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: monni - 25.11.2006 20:30:23
Oli tosi kiinnostavaa ja valaisevaa lukea sun kokemuksista ebenia. Iso kiitos siitä!  :smitten: En oikeen positiivisena ihmisenä jaksa uskoa että sun rakkauselämä on mitenkään tuhoon tuomittu tai ettet löydä itsellesi sitä oikeaa. Varmasti näistä kuvioista voi myös oppia tosi paljon ja siten löytää elämäänsä onnea.  8)
Meidän tilanteessa on selvästi erilaista se, että kammotukset ihastuu suhun. Mulla taas menee niin että mä ihastun kammotuksiin, jos muhun ihastuu joku  (harvemmin), niin se on tosi upea ihminen. Siinä vaiheessa kun tajuan että tämä ihanuus todellakin on kiinnostunut minusta on yleensä jo liian myöhäistä toimia. Johtuu varmaan sittä, että mulla  :venus: :harka: Tuli mieleen, että voiko yhteys pluton ja venuksen välillä muuttaa pluton transiitteja (vai oliko ne ny aspekteja :-[) positiivisemmiksi. Mulla yleensä pluton tekemät kuviot sujuu mukavissa merkeissä.  :pluto: :aspect_con: :pluto: tosin oli aika rankka kokemus. Se vaikuttaa vieläkin mun elämään ja rakkauselämään erityisesti.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Kittuli - 26.11.2006 19:01:04
Minulta löytyypi sellaaset kivat kuin

Stellium

Jumalan sormi

Mahdollisuuksien kolmio


 :angel: :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Almah - 24.06.2012 19:48:19
Tämä keskustelu näyttää jääneen jo hieman taka-alalle täällä, mutta pakko kysäistä teiltä tietävämmiltä... Katsoin erästä parisuhdekarttaa missä tärkeimpinä kuvioina silmiini iski kultainen kolmio, jonka kadella kärjellä olivat T-ristit.. Oliko tämä kuvio se jokin enkelikuvio tai jotain? Osaisisko joku kertoa, onko tuo kuviokokonaisuus mitään, vai olenko ymmärtänyt sen jotenkin väärin?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Kuuhilda - 01.08.2012 22:48:39
Miten näitä vois koettaa sitten tulkita?  :idiot2:
Mulla on stellium ja pikkukolmio.
Stelliumia oon pähkäilly aina, mutta oikeastaan vasta nyt muistin tuon pikkukolmion, johon kuuluu Pluto ja Saturnus, Neptunus, Aurinko. Galaktinen keksipistekin siinä on  Neptunuksen vieressä, mutten tiedä lasketaanko sellaista mukaan.

Stelliumissa nuo planeetat toimii jotenkin yhdessä, joko hyvässä tai pahassa, niin oon käsittäny, mutta mites tässä pikkukolmiossa? ja mitäs kun joku tr planeetta tulee johonkin kohtaan ko.kuviota? Onko se silloin jotenkin "päällä", vai onko se sitä aina? Tai siis häh?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: minsa - 02.08.2012 22:33:53
Moikku,

Stellium on vähintään kolmen toisiinsa yhtymässä olevan planeetan rypäs, jossa kaikki voivat olla toisiinsa yhtymässä tai yhtymässä peräjälkeen toisiinsa. Korostaa sen merkin ominaisuuksia, jossa se sijaitsee ja samalla se antaa ihmiseen Oinasmaista latausta, aloitteellisuutta, itsekeskeisyyttä ja uppoutumista omiin asioihin. Stelliumin omaavan kehitys on usein monipuolista ja voi viitata jonkinlaiseen lahjakkuuteen, josta voi jossakin elämänvaiheessa tulla myös kutsumus johonkin ammattiin. On myös tärkeää se, missä merkeissä tai huoneissa stellium sijaitsee. Jos se on yhdessä merkissä ja yhdessä huoneessa, energiat levittyvät kapealle alueelle ja vaikutusmahdollisuudet voivat tämän vuoksi kutistua. Toisinaan stellium voi olla kahden tai kolmenkin huoneen alalla, jos huoneet ovat pieniä tai planeetat on kahden huoneen lopussa ja alussa.

Mahdollisuuksien kolmio on se missä on kolmiot ja sekstiilit yhdistyneenä oppositioon kun taas suurkolmio on se missä kolme planeettaa on keskenään kolmiossa . Mahdollisuuksien kolmion haaste on juuri se oppositio eli sen hanskaaminen auttaa löytämään sen voiman, huomioitava myös merkit eli ne yhdessä avaavat sen, sekstiilihän mielletään siksi mitä me jo osataan. Tuo suurkolmio on aina se laiskan miehen merkki kun kolmio aspektina on sellainen mille pitäisi tehdä jotain mutta kun ei sitten oikein tule tehtyä asioille mitään. Käytännössä siis hankalampi kolmio jos vaikka pelkkää vettä, helpottaa asioiden hanskaamista jos maatakin mukana et tulee toimittua asioiden eteen eli planeettojen myötä myös merkit auttavaan löytämään ongelmakohdat kolmioissa.

Molemmissa kuvioissa on erittäin suuret mahdollisuudet siis.

Transiittien koskettaessa natalin planeettoja ja myös tietysti huoneissa ne vaikuttavat useimmiten ihmistä jollain tavoin muokaten; jotain sellaista mitä ei vielä ihan hallita, tuodaan asioita eteen jne. eli aktivoivat ne kyseiset planeetat joita mikäkin planeetta koskettaa.. stelliumissa riippuu pitkälti siitä miten etäällä ovat toisistaan ja sen myötä siis mikä transiitti transitoi kun orbivälit on erit henkilökohtaisissa, sosiaalisissa ja kollektiivisissa planeetoissa niin eivät välttämättä kosketa koko stelliumia..

Minna


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.08.2012 22:53:32

Kiitos Minna :)

Toi tuota stelliumin pähkäilyä vielä hankaloittaakin, kun se on kahdessa huoneessa ja kahdessa merkissä  :idiot2:
 :mars: kun nyt teki oppositiota tuon hässäkän kanssa, huomasin kyllä joitain vaikutuksia, mutta mielestäni planeettakohtaisia kuitenkin.

Pikkukolmio
"Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä samalla
kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat kolmio-aspektin."


Eiks tää ole ihan oma juttunsa kuitenkin  ???


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: minsa - 03.08.2012 00:11:08
Sulla on 2 Stelliumia, toinen (tavoitteet/päämäärä) ja toinen (sisäinen pääoma) / (kommunikointi)  joista merkittävä planeetta kriittisessä asteessa, huomioi tämä planeetta ja stellium yhdessä, oinaan vahvan merkityksen..  ::)

Mieti noin tuota stelliumia, eikös nyt aukea eli sun sisäinen pääoma=sisäinen sielun/ajattelun voima ja kommunikointi eli pitkälti sama asiahan niissä on, sisäinen ja ulkoinen kommunikointi.

Avasin vissiin vähän vaikeaselkoisesti kolmioiden tulkintaa, kolmioissa aina siis sama ajatus riippumatta mitä aspektia on, haasteellisuus vaan tulee siinä mikä on.. eli siis se pitkä sivu määrää 'ongelmakohdan', sulla siis sekstiilit ja kolmio mikä on helppo mutta se kolmiosivu siis on kolmion hankalampi osuus eli mieti niitä planeettoja ja merkkejä ja miten ne sulla toimii.. kolmio se laiskan miehen merkki eli ei välttämättä toimi niissä planeetan asioissa ihan niinkuin pitäisi kun voi myötäillä jotta ei tarvitsisi sotkeentua asioihin.. Ja sen huomaa sit tietty siitä ettei olo tunnu kovin hyvältä.. kolmio siis se et pitäs tehdä asialle jotain mutta ei oikeen viitti tarttua toimeen.. aika merkittävä juttu tuossa on myös kun katsot sekstiilien leikkauspisteen oppositiossa, mikähän se siellä on ?
Päästäiskö taas samaan aiheeseen kun sehän on aika tarkasti leikkauspisteessä.. Leikkauspiste on merkittävä Yodissa kun siihen iskeytyy jokin planeetta niin se käynnistyy eli voisit saada ymmärryksen aina silloin tuohon kun siihen jokin transiitti osuu ja silloin kannattaa varmaan toimia eikä jäädä odottelemaan.. eikös se niin vähän ole jos 2 sekstiiliä ja kolmio, no nytkös olisin avannut riittävän selkeästi..

Öitä murusein, mä meen nyt nukkuun..  :-*

PS jatkan huomenna tai maanantaina vastailuja niihin viime viikon kirjoitteluihisi..

Minna


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozimandias - 05.08.2012 16:24:10
Vaadin kumppaneiltani todella paljon ja se vaatii todella paljon, että voin olla tyytyväinen suhteessa... mutta kuitenkaan juuri kukaan ei kelpaa minulle.

Aika paradoksiaalista etten sanoisi, osaatko itse listata mitä kaikkea vaadit? Seuraava kohta onkin tästä syystä mielenkiintoinen.

Välillä olen todella omituisesti livennyt tästä ja ryhtynytkin seurustelemaan ihmisen kanssa, joka ei millään tasolla vastaa kuvaani ihannemiehestäni.  :idiot2:

Ehkä sulla on joku sellainen mies ihanne, josta et ole itsekään tietoinen ja se ajaa sut ihastumaan näihin "vääriin" miehiin. Tai jos asiaa ajattelee karman kannalta, niin näillä ihmisillä selkeesti on jotain tosi tärkeää opetettavaa sulle. Tai sitten vaan kyllästyt niin paljon vaatimuksiisi, että lopetat kaiken nirsoilun hetkeksi, asioilla on taipumus muuttua vastakohdakseen kun ollaan ääripäissä, koska tasapaino.

Pelkään suuresti, että koko elämäni saan etsiä sitä suurta rakkautta, sitä ikinä löytämättä. :(

Kannattaa hylätä moiset fantasiat sovinnolla ja pitää jalat maassa, epärealistiset odotukset on suurin este onnen tiellä, varsinkaan kun harva osaa oikeesti edes määritellä mitä on "suuri rakkaus". Mää olen harvinaisen tyytyväinen, koska tiedän mitä asioita toisessa osa puolessa arvostan eniten, enkä edes kuvittele löytäväni mitään sielunkumppania, joka olisi kaikkea sitä mistä mää olen aina haaveillut.

Saatan olla kyllä aika dominoiva ihmissuhteissa ja vaadin niiltä paljon, mutta myös annan paljon - ja harvoin saan sitä mitä annan itse takaisin.

Jokainen ihminen varmasti ajattelee antavansa todella paljon ja näkee oman panoksensa mihin tahansa asiaan jotenkin poikkeuksellisen tärkeänä, mutta harvoin pysähtyy miettimään mitä oikeesti antaa ja vaatii. Jos ihan realisteja ollaan, niin en usko, että kukaan ihminen antaa oikeesti enemmän kuin vaatii.

Vedän myös magneetin tavoin puoleeni aivan uskomattomia sosiaalisesti kehittymättömiä massamurhaaja-tapauksia!  Minulla on  :pluto:  :skorpioni: 7.huoneessa ja  :venus: :vesimies: 12.huoneessa.

7 huone näyttää sen minkälaisen kumppanin tarvitset, ei sitä minkälaisen kumppanin haluat, ihmiset vetäjät 7 huoneensa kärjen merkin kaltaisia ihmisiä puoleensa juuri tästä syystä. Nimimerkillä DC  :kauris: ja kaikilla entisillä ja nykyisellä on kartalla vahva :saturnus: tai 10 huone ja muuta sellasta. Yleensä :pluto: ihmiset antaa itsestään pahemman kuvan kuin oikeesti ovat.

Minulle on ollut suurta opettelua se, että annan muiden ihmisten elää omaa elämäänsä, koska minun on todella helppo puuttua muiden elämään ja yrittää neuvoa ja "auttaa heitä", antamatta heidän kokea pettymyksiä ja asioita itse... Vaadin myös tooodella paljon vapautta, minua ei saa myöskään parisuhteissa mitenkään kahlita millään tasolla, ahdistun siitä ihan samantien ja lähden lätkimään todella nopeasti.  

Haluut siis itse puuttua muiden tekemiseen, mutta et salli muiden tekevän sitä itsellesi. Ei ihmisiä auteta, jos ne ei apua pyydä, väkinäinen "auttaminen" on kuvottavaa ja ei paranna kenenkään tilannetta. Ihminen joka ei apua halua, ei yleensä edes tajua sitä tarvitsevansa, jolloin hän on lähtökohtaisesti avun antoa vastaan, apua tarvitsevienkin auttaminen on tarpeeks haastavaa.

Voivoi, onpas rakkauselämäni tuhoontuomittua.

Irrationaaliset uskomukset muuttuvat ajan kanssa itseään toteuttaviksi ennustuksiksi, vain jotta ihminen pääsisi varmuuteen omien odotuksiensa ja ajatuksiensa paikkansa pitävyydestä, tai jotenkin noin Lazarus (psykologi) asian ilmaisi. 


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: minsa - 05.08.2012 20:30:42
Hei Ozi,

mitenkähän viestisi liittyy kartan kuvioihin, tämä ketjuhan koskee radixilla tai synastrioissa olevia kuvioita..  ;D
Kommenttiasi ei näy, ainoastaan kopio vanhasta ketjusta mutta en ymmärrä asiayhteyttä kuvioasiaan ??

Minna


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozimandias - 06.08.2012 13:58:15
Hei Ozi,

mitenkähän viestisi liittyy kartan kuvioihin, tämä ketjuhan koskee radixilla tai synastrioissa olevia kuvioita..  ;D
Kommenttiasi ei näy, ainoastaan kopio vanhasta ketjusta mutta en ymmärrä asiayhteyttä kuvioasiaan ??

Minna

Heido.

Kyä mää omat kommenttini näen, kumma jos sinä et, mitä ihmettä?  :idiot2:
Kommenttini ei koske kartan kuvioita, paitsi vähän, mutta ei koskenut viesti mihin kommentoin myöskään.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozimandias - 06.08.2012 15:53:11
siis nostit esiin Ebenian ja jonkun toisen keskustelun vuodelta 2006 mutta en näe siinä minkä vuoksi nostit sen esiin eli sitä mitä sä olet kirjoittanut tuon nostaessasi vanhan ketjun kun keskusteltiin Kuuhildan kanssa siis noista kuvioista hänen kartallaan niin jäin miettimään mistä nyt keskustellaan kun ei tuossa kuvioista näytä olevan mitään vaikka ketju koskee kuvioita ??

Minna

En näemmä huomannut, että toi viesti oli 2006 kirjoitettu, pahus sentään. Ei pitäs olettaa kaikkea etusivulla olevien ketjujen sisältöä automaattisesti uudeksi. Tosin kirjoitan näihin ketjuihin muutenkin vähän sitä, mitä sattuu mieli tekemään ihan sillä perusteella mihin haluun kommentoida. No offence.  ::)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Kuuhilda - 08.08.2012 00:15:43
Sulla on 2 Stelliumia, toinen (tavoitteet/päämäärä) ja toinen (sisäinen pääoma) / (kommunikointi)  joista merkittävä planeetta kriittisessä asteessa, huomioi tämä planeetta ja stellium yhdessä, oinaan vahvan merkityksen..  ::)

Mieti noin tuota stelliumia, eikös nyt aukea eli sun sisäinen pääoma=sisäinen sielun/ajattelun voima ja kommunikointi eli pitkälti sama asiahan niissä on, sisäinen ja ulkoinen kommunikointi.

Avasin vissiin vähän vaikeaselkoisesti kolmioiden tulkintaa, kolmioissa aina siis sama ajatus riippumatta mitä aspektia on, haasteellisuus vaan tulee siinä mikä on.. eli siis se pitkä sivu määrää 'ongelmakohdan', sulla siis sekstiilit ja kolmio mikä on helppo mutta se kolmiosivu siis on kolmion hankalampi osuus eli mieti niitä planeettoja ja merkkejä ja miten ne sulla toimii.. kolmio se laiskan miehen merkki eli ei välttämättä toimi niissä planeetan asioissa ihan niinkuin pitäisi kun voi myötäillä jotta ei tarvitsisi sotkeentua asioihin.. Ja sen huomaa sit tietty siitä ettei olo tunnu kovin hyvältä.. kolmio siis se et pitäs tehdä asialle jotain mutta ei oikeen viitti tarttua toimeen.. aika merkittävä juttu tuossa on myös kun katsot sekstiilien leikkauspisteen oppositiossa, mikähän se siellä on ?
Päästäiskö taas samaan aiheeseen kun sehän on aika tarkasti leikkauspisteessä.. Leikkauspiste on merkittävä Yodissa kun siihen iskeytyy jokin planeetta niin se käynnistyy eli voisit saada ymmärryksen aina silloin tuohon kun siihen jokin transiitti osuu ja silloin kannattaa varmaan toimia eikä jäädä odottelemaan.. eikös se niin vähän ole jos 2 sekstiiliä ja kolmio, no nytkös olisin avannut riittävän selkeästi..


Öitä murusein, mä meen nyt nukkuun..  :-*

PS jatkan huomenna tai maanantaina vastailuja niihin viime viikon kirjoitteluihisi..

Minna


Jos mä nyt vaan jatkan suoraan tästä, ja jätän ton Ozin matkan sinne ja takaisin omaan arvoonsa  :)

Siispä kaksi siis. Ok, nyt tuntuu kyllä olevan ainakin tuosta ajattelun voimasta puute, kun meinaa tahmeasti aueta, vaikka rautalangasta väännätkin :D
Mutta kyllä se tällä selkenee. Laskit tuon onnenpisteen mukaan?

Ja kyllä vain, nyt aukes kolmio hommeli erinomaisesti :D
Mulla on tapana usein ajatella hiukan liian monimutkaisesti, niin taas tässäkin ::)

Mutta siis joo, nyt onkin sitten lisää pähkäiltävää kun tuohon kohtaan osuu joku transiitti.

Ja justiinsa kattelin, että  :venus: se on sieltä tulossa tekemään oppositiota tuolle kohdalle. Nyt parin asteen päässä tuosta noususolmusta.

Kiiitos :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: minsa - 10.08.2012 00:54:18
No juu  ;) Ebenia tietää mitä r.  :pluto:  :skorpioni:  neliöineen 7ssa tarkoittaa..

Ethän, se oli huonosti selitetty jos ei het auennu ;) Ihan oikein vaihtoehdoista valitsit, PoF kyseessä. Myös pääasteroidit mukaan eli tuo on tärkeä siinä yhtälössä vaikkakin keskipiste niin se on yhtä merkittävä kuin  :juno:  :ceres:  :vesta:

Wow, osasin sit vääntää rautalankaa kun mietin mitä et ymmärtänyt kun pitäis ottaa livena chat jotta käytäs kartta läpi, itseasiassa mietin eilen et teen tulkinnan niin se vois avata kuvioita, ajattelin samalla avata Kuun ja Venuksen eli teen sen sulle ensi viikolla, veikkaan et auttaa tän hetkiseen pohdiskeluusi.

Mutta hei, me ollaan loistava mimmitiimi kun ajatellaan yhtä syvältä vaikka eri ulottuvuudesta, sehän täs on se kerma ;)
Sä yllätyt vielä kun avataan Venus sillä sen merkitys on varmasti ollut merkittävä kun veikkaan et tulee esiin elämän käännekohtia, tulet vielä huomaamaan  ;)

-M-


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Kuuhilda - 12.08.2012 09:00:35
Nii juu, jos tuo otetaan mukaan niin onhan siinä sitten Stelliumi...aika kamala sellainen  ;D Onnnenpisteensä soisi löytyvän jostain muualta kuin Saturnuksen ja Pluton kanssa stelliumista  :buck2:
No ei vaan, jos tuon osaa kääntää positiiviseksi, niin onhan siinä ainesta vaikka mihin.

Entäs Lilith? Lasketaanko se stelliumiin? Kun sittenhän tuolla on Merkurius, Ceres, Lilith kimppa kakkosessa  :kauris: /  :vesimies:

Juu, hienosti väänsit rautalankaa :D  Jos ei tajua että mitä toinen ei tajua, niin kaikki selväksi vaan sitten luita myöten :p
Ja tulkinta  :smitten:

Juu-u, kyllähän siinä on paljon kaikkea, ja on mielenkiintoista, kun toinen sukeltelee syvistä vesistä samaan paikkaan mihinkä toinen liihottelee korkeelta yläilmoista  ::) ;)

 :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: minsa - 12.08.2012 23:49:11
Hei elämäni valo siellä huipulla, maa kutsuu  :2funny:

Parempi sekin kuin kimpassa Junon ja Saturnuksen, vieläkö ihmettelet miksi ikisinkku, se on se ihana karman kohtalo mikä haluaa antaa odotuttaa.. hih Ja muuten kaiken huippuna oli Onnenpiste karman nipussa mukana et näinköhän sen kesäkuussa suoritin kun Kuun päällä.. mut juu tiiän mitä tarkoitat, ihan helvettiä välillä!!!  :tickedoff:   ;D    :-X

Ei ne niin pahoja aina kuitenkaan, siinä kun Merkurius tuo 3-4 kertaa meille onnea niin tuohan se Saturnus rajoitteita mutta myös kunnianhimoa ja Pluto taas vie miettimään syvällistäkin syvempia mutta tuo muutoksen ja voiman niihin käsiteltyihin asioihin et ilman niitä ei olis muutoksia parempaan.. ja sähän olet juuri sitä mimmi, halua löytää itsensä ja voimaa tehdä se kaikki mitä haluaa! Sehän on sussa itsessäsi  ::)  Susta sitä löytyy ja kyl sää sen tiedät mutta on se ihana sanoa rakkaalle ystävälle!!!

Kyl mä enemmän käytän niin et planeettoja enemmistö mutta voihan tuonkin katsoa mitä se avaa sieltä, ei siitä haittaakaan ikinä ole.. öö Lilith 2ssa on sitä et raha on tärkeämpi kuin mies mutta onnex muukin kartalla merkkaa kun mulla se ei kyl niin ole vaikka onhan se kiva et miehelläkin on sitä rahaa kun kyl mä myönnän et 2ssa mulla on siinä tietty vivahde tuohon suuntaan mitä se kuvaa vaikka sen omaisuus ei kyl mene valinnan edelle, kyl se on mies joka punnitaan haluanko sen vai en..

Mä olen löytäny elämäntehtäväni, suurkolmioni, väännän rautalankaa ja meillä niitä luita riittää..  :uglystupid2:
Onnex mulla on se suojaava suurristi etten joudu ristille..  :-*

Sä puit tuon upeasti sanoiksi, en oo aatellukkaan, oltas leikkauspisteessä, taidan aamulla kattoa olekko kolmioideni leikkauspisteissä.. vähäx ois hienoa, kaikkivaltias nepparijumalatar kolmiossani. Se mun kartalta enää puuttuukaan.. :knuppel2:

 :angel:

Minna



Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ebenia - 24.08.2012 12:21:37
Kiitos vain hyvista kommenteista, aika jannaa katsoa noita omia mielipiteita 6 vuoden takaa, jolloin olin siis 18vuotias. Nyt 24 vuotiaana ja yli 6 vuotta oltua henkisella polulla niin on ajatukset HIEMAN muuttuneet. Heheh. Hauskaa katsoa taaksepain ja todeta, ettei edes tunnista omaa "itseaan" noista, vaikka pakkohan se on olla mina joka nuo silloin kirjoitti.  ;D Ihanaa huomata, etta elama kantaa ja ihania asioita tapahtuu ja kaikki pelotkin halvenevat ihanasti elaman mennessa eteenpain.  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Syringe - 24.08.2012 17:19:27
Tiedän erikoiskuvioni kartalla, mutten tiedä, mitkä planeetat niissä yhdistyvät tai mitä se tarkoittaa.. Haluisiko joku ystävällinen ja upea ihminen auttaa niiden kanssa?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Kuuhilda - 31.08.2012 20:43:22
Yngh.
Rosetat ja timantit ja heleet ja kaikenlaisia sitä onkin!

Mä en ollukaan tätä huomannu olleskaan...

Joo-o, halua ja voimaa, mutta tuntuu niinkun se kaikki menis vaan paikallaan pyörimiseen välillä...että jos tuota onkin niin sit kun se kaikki kerääntyy turhautumiseksi, nin KABOOOM :D Äh. Kaikkimullehetinyttaikkamäsuutun!!!!!
Raha tärkeämpi kun mies? No ei kai...ei sovi..paitti tällä hetkellä kyllä! Ehdotomasti ottasin ennemmin jukelittoman tukun rahaa kun mitään miehiä vaivoiksi!

Ah ma kaikenvoipa valtiatar,
vain tahdosta Neptunan!

Hei elämäni valo siellä huipulla, maa kutsuu  :2funny:

Parempi sekin kuin kimpassa Junon ja Saturnuksen, vieläkö ihmettelet miksi ikisinkku, se on se ihana karman kohtalo mikä haluaa antaa odotuttaa.. hih Ja muuten kaiken huippuna oli Onnenpiste karman nipussa mukana et näinköhän sen kesäkuussa suoritin kun Kuun päällä.. mut juu tiiän mitä tarkoitat, ihan helvettiä välillä!!!  :tickedoff:   ;D    :-X

Ei ne niin pahoja aina kuitenkaan, siinä kun Merkurius tuo 3-4 kertaa meille onnea niin tuohan se Saturnus rajoitteita mutta myös kunnianhimoa ja Pluto taas vie miettimään syvällistäkin syvempia mutta tuo muutoksen ja voiman niihin käsiteltyihin asioihin et ilman niitä ei olis muutoksia parempaan.. ja sähän olet juuri sitä mimmi, halua löytää itsensä ja voimaa tehdä se kaikki mitä haluaa! Sehän on sussa itsessäsi  ::)  Susta sitä löytyy ja kyl sää sen tiedät mutta on se ihana sanoa rakkaalle ystävälle!!!

Kyl mä enemmän käytän niin et planeettoja enemmistö mutta voihan tuonkin katsoa mitä se avaa sieltä, ei siitä haittaakaan ikinä ole.. öö Lilith 2ssa on sitä et raha on tärkeämpi kuin mies mutta onnex muukin kartalla merkkaa kun mulla se ei kyl niin ole vaikka onhan se kiva et miehelläkin on sitä rahaa kun kyl mä myönnän et 2ssa mulla on siinä tietty vivahde tuohon suuntaan mitä se kuvaa vaikka sen omaisuus ei kyl mene valinnan edelle, kyl se on mies joka punnitaan haluanko sen vai en..

Mä olen löytäny elämäntehtäväni, suurkolmioni, väännän rautalankaa ja meillä niitä luita riittää..  :uglystupid2:
Onnex mulla on se suojaava suurristi etten joudu ristille..  :-*

Sä puit tuon upeasti sanoiksi, en oo aatellukkaan, oltas leikkauspisteessä, taidan aamulla kattoa olekko kolmioideni leikkauspisteissä.. vähäx ois hienoa, kaikkivaltias nepparijumalatar kolmiossani. Se mun kartalta enää puuttuukaan.. :knuppel2:

 :angel:

Minna




Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: leijonaharjainen - 31.08.2012 21:47:41
Hei kaikki!

En oikein tiedä, että missä osiossa tätä kysyisin, joten nakkaan kysymyksen tänne. Olen siis koittanut tutkia ystävieni yms karttoja. Tässä erään vesimiehen karttaa tutkin ja huomasin, että huoneessa nro 7 kumisee pelkkää tyhjyyttä! Mitä olette mieltä, että mitä tarkoittanee tämä?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Kuuhilda - 31.08.2012 22:39:24
Ei mitään.
Pelkästään sitä että seiskahuoneeseen liittyvät asiat eivät hällä oo tapetilla tällä kierrolla :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ikiviuh - 01.09.2012 08:10:03
nii ohan noita vaikka mitä, eri asia sitte käyttääkö astrologit niitä tulkinnoissaan  :)

piti vielä tuota rosetan muodosta kertoa, että kuten timantti, se on suljettu kuvio ja siinäkin kulkee sisällä 2 kvinkunssia

 :aurinko: :mars: :chiron: :juno:
 
 :aurinko: :aspect_tri: :mars: toimii kuvion alaosana itsellä, tulikolmio siis pohjana
 :mars: :aspect_squ: :chiron: tekee toisen reunan
 :chiron: :aspect_sex: :juno: yläosan
 :juno: :aspect_squ: :aurinko: toisena reunana

sisällä menee kvinkunssit ristiin tämän suunnikkaan kulmasta kulmaan, leikkaavat toisensa keskikohdan yläpuolella
 :aurinko: :aspect_kvi: :chiron:
 :mars: :aspect_kvi: :juno:

veikeen näkönen mutta kuulemma yks iso ongelma  :D näitä tulee vastaan kyllä itsellä enemmänkin, mutta varmaan sitä vaan osuu tuttu kuvio silmiin helpommin. käytetään myös nimeä trapezoid, suunnikas. ehkä myös trapetsi-nimitys oiottu tuosta

Rosettan kiveä voidaan käyttää myös metaforana kuvaamaan avaintekijää, jonka avulla saadaan ratkaistua vaativa ongelma.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Rosettan_kivi (http://fi.wikipedia.org/wiki/Rosettan_kivi)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ikiviuh - 13.09.2012 08:44:54
tässä kuvan sisältäviä linkkejä joistakin erikoisemmista kuvioista

* rosetta, double yod key, hele, square key

http://sf-astroformations.org.uk/Astrological%20Quarterly%201.pdf (http://sf-astroformations.org.uk/Astrological%20Quarterly%201.pdf)

* focused yod, diamond

http://grandtrines.wordpress.com/2012-patterns-focused-yod-and-diamond/ (http://grandtrines.wordpress.com/2012-patterns-focused-yod-and-diamond/)

* grand sextile ja cradle

http://www.lunarliving.org/astrology/grandsextile-cradle-aspects.html (http://www.lunarliving.org/astrology/grandsextile-cradle-aspects.html)

* thor's hammer/god's fist, quintile kite

http://grandtrines.wordpress.com/tag/thors-hammer/ (http://grandtrines.wordpress.com/tag/thors-hammer/)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: minsa - 21.09.2012 15:35:32
Kuuhilda, raha tärkeämpi kuin mies, niin siis senhän vois käytännössä mieltää paremminkin ehkä niin et on jonkinnäköinen tietty status autossa tai kodissa vaikka eli on jokin sisäinen odotus mitä voi pistää ennen miestä vaikka eihän se tietty siihen miehen valintaan vaikuta. Josko nyt sait paremman ajatuksen tuohon..
Samaa mieltä ettei se mulle kauheesti merkkaa mutta kyl mä luulen et miehen koti merkkaa aika paljon jossain määrin eli en mä ihan mihin tahansa muuttaisi kun on modern niin vois kyl olla et jos se toisen koti olis 1970 lukua niin tulis omakotitalon hankinta pian.. hih

Leijonaharjainen, niin ja 7. huoneen kärjen merkki kertoo niistä ihmisistä jotka usein tulee meidän luo, monet miehet siis voi olla tätä merkkiä ja tällainen se tuleva aviomies yleensä pitkälti on vaikka tätä merkkiä harvoin kuitenkin on eli siis vaikutelma miehessä on tämän merkin kaltainen.

Minna


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ozimandias - 21.09.2012 16:10:08
Kiitos vain hyvista kommenteista, aika jannaa katsoa noita omia mielipiteita 6 vuoden takaa, jolloin olin siis 18vuotias. Nyt 24 vuotiaana ja yli 6 vuotta oltua henkisella polulla niin on ajatukset HIEMAN muuttuneet. Heheh. Hauskaa katsoa taaksepain ja todeta, ettei edes tunnista omaa "itseaan" noista, vaikka pakkohan se on olla mina joka nuo silloin kirjoitti.  ;D Ihanaa huomata, etta elama kantaa ja ihania asioita tapahtuu ja kaikki pelotkin halvenevat ihanasti elaman mennessa eteenpain.  :smitten:

Toistan vielä, että en tosiaan huomannut viestin lähetys aikaa, vaan oletin sen olevan uusi, kun ketju oli etusivulla, välillä ei aistielimet kaikkea tietoa aivoihin yhdistä. Kommentoin tuohon lähinnä siksi, koska olen itse paininut samojen ajatusten kanssa ja se mitä kirjoitin on itselläni helpottanut asioita paljon, eli juurikin niiden tarkasteleminen objektiivisesti. Vaikeita asioita puhua, kun raja siinä mikä on liian suoraa ja mikä taas on liian hienovaraista, niin että pointti ei edes tule selville.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: tipahdus - 05.10.2012 16:20:11
Minun kartaltani löytyy Stellium, Suuri risti, T-risti ja pikkukolmio.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: huhtikuinen - 14.11.2012 14:36:41
Minun tulkinnassani on suuri risti jonka osatekijöinä on
- jumalan sormi
-  mahdollisuuksien kolmio
- haasteellinen kolmio

Olen lukenut näitä jo monta kertaa ja alan "ehkä" niitä jotenkin ymmärtää :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: mii-i - 14.11.2012 16:20:30
Aijuu, nyt vasta huomasin, että mullahan stelliumit oppositiossa mahdollisuuksien kolmiossa;

 :chiron: :ceres: :jupiter: 9-komerossa  :rapu: ( :kuu: :oinas: avaa)
 :neptunus: :saturnus: :uranus: 3-komerossa  :kauris:  (avain sisällä)

Kulmissa  :aurinko: :harka: ja   :pluto: :skorpioni:, täähän menee jännäks :o

Tos ois siis Pluto omassa merkissään muuttamassa maailmaa Härän jääräpäällä, mennään seinistäkin läpi ja maa järisee, kun

... haavottunu Khiron kokee elämän tarkoituksekseen maailman särkyneiden lasten hoivaamisen (ceres), ja rapu-Jupiter laittaa tekemään kaikkensa näiden eteen, äärilaitoja myöten. Ysihuone viittaa isoihin tutkimusmatkoihin, laajoihin perspektiiveihin.
Kolmoshuoneessa omaperäiset ideat (Uranus) harkitaan huolella ja rakennetaan kunnolla (Saturnus), haetaan inspista henkisistä piireistä (Neptunus), häilytään vähän siellä täällä-välillä, mutta edetään nopeaa, pikkutarkasti, varmasti (Saturnus vähän hillitsee Uranusta ja Neptunus tönäisee vika kerran, että mielenpäälliset saadaan maailman käyttöön)...  ::)

Ei hitto mä taas niin-hajoon tähän synkronisiteettiin, kun tähdet selittää koko aika samaa kun mun intuitio jo ajat sitten  :uglystupid2:
 


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Lilim* - 23.11.2012 20:19:44
En nyt ihan joka viestiä alusta alkaen jaksanut lukea joten en tiedä, onko tuohon Jumala sormeen eli JODiin tullut jokin selkeä selvitys, että mitä voisi ihan konkreettisesti meinata? Ihmettelen myös miten tämä minultakin löytyvä JOD on muka vain harvoilla ja valituilla kun täälläkin joka toisella se tuntuu olevan. Kovin kohtalokkaan kuuloinen nimi mutta meinaa varmaankin jotain hyvinkin maanläheistä..?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 18.07.2014 14:22:48
Kirjoitetaanpa vahan naista, kun ghede tuonne toiseen topiciin pisti pari linkkia selityksiin. Kasitinko siis oikein oikein, etta Grand Square (Suuri Nelio) sisaltaa kaksi oppositiota? Grand Cross (Suuri Risti) sisaltaa sitten saman, mutta siina on mukana yksi Yhtyma?

Naita erikoiskuvioita kun miettii, niin niista saattaa helposti innostua vahan liikaakin, unohtaen kartan yksityiskohdat ja kokonaisuuden. Seka ehka Nyt-hetken ja persoonan todellisuuden. Noiden selitykset kun ovat kovin korkealentoisia. Mutta kylla nama kertovat isoimmat haasteet/mahdollisuudet aika nopeasti, varsinkin jos mukana on persoonallisia planeettoja ja tarkkoja kulmia.

Minun kartallani ei hirveasti muuta ole kuin erikoiskuvioita. Tuo Suuri Risti loytyy oikein tuplana, kun on Aurinko/Merkurius yhtyma ja jos laskee mukaan Chironin, Lilithin ja Lilith Corridorin yhtyman. Tuo on kylla tarkeassa roolissa joka tapauksessa, kun miettii T-Ristinkin “haamujalkaa”. Samaan kuvioon liittyy myos Kehto-kuvio, joka helpottaa noiden jannitteita. Mystinen Suorakaide on myos tassa lisana, jossa on Kuunsolmut ja muutamat asteroidit. Nama ovat sitten taas osana T-Ristia, jonka karkena on Mars. Taman Suuren Ristin karki on viela yhtymassa Keskitaivaaseen. Voi sanoa, etta kohtalonomaisia haasteita on riittanyt. On myos ollut tarvetta kehittaa itseaan nopeaakin tahtia, jotta ei hiertaisi niin pirusti kokoajan. :D

Viimeisin kuvio, minka bongasin kartaltani on Kehto-kuvio, jos lasketaan AC-DC polariteetti sen pohjaksi. Siihen kuuluu sitten nuo loput planeetat. Ja tamakin kuvio sisaltaa T-Ristin, jonka karki on Saturnus. En tieda, miksi tuota semi-sekstiili eli kolmen viereisen merkin kolmiota kutsutaan?

Jokainen naista on max. kolmen asteen orbilla, eli poweria loytyy. Ja ihmettelemista, etta kai se sielukin on hitusen astrologiaan perehtynyt. Kylla nama vahvan pohjan rakentavat vaikka vakisin. Mutta tuntuu, etta alkaa vasta tassa kolmen kympin kynnyksella kukoistamaan. On hurjan tuntuista, kun lahes yksikaan planeettoista, pisteista tai tarkeista asteroideista ei ole erillaan erikoiskuvioista. Ja tata sekametelisoppaa sekoittaa ikuinen mysteeri - 8. huoneen Kuu-Pluto-Venus Stellium Skorpionissa...


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Lilli - 18.07.2014 15:21:09
Ei siinä suuressa ristissä tarvitse yhtymiä olla. Siinä on (vähintään) neljä planeettaa, joista peräkkäiset ovat aina neliökulmassa toisiinsa nähden. Siihen tulee sitten kaksi oppositiota ristin muotoon. En noita linkkejä lukenut, mutta suurneliö ja suurristi ovat kyllä synonyymejä.

Suurristi (http://www.aquamoonlight.co.uk/grandcross.gif)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: meimi - 18.07.2014 15:30:10
Lillin linkki menee johonkin, mihin ainakaan mulla ei oo pääsyä.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Lilli - 18.07.2014 15:33:12
Ai? Kyllä se minulla taas aukeaa ihan normaalisti. Siinä on vain kuva suurrististä.

Tämä varmaan aukeaa, siinä selitetään pari muutakin erikoiskuviota.

http://www.aquamoonlight.co.uk/aspect-patterns.html


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 18.07.2014 17:41:42
Löysin vielä tällaisen sivun, jonka alaosasta löytyy kaksi kuvaa, joissa on mielestäni hyvin havainnollistettu joitakin harvinaisempia aspektikuvioita. Toisaalta noissakin aspektikuvioissa käytetään aspekteina ainoastaan kolmioita, sekstiilejä, neliöitä, puolineliöitä ja oppositioita, kuten sivulla todetaan. Esim. semisekstiiliä, kvinkunssia, kvintiilejä, septiilejä ja noviileja ei olla huomioitu ollenkaan. Itse en ole tainnut koskaan nähdä esim. kvintiileistä muodostuvaa viisisakaraista tähteä missään kartalla, jos nyt huomioidaan vain perinteisesti käytetyt planeetat astrologiassa eikä esim. asteroideja. Niin harvinainen tai vaikeasti hahmotettava aspektikuvio sekin taitaa olla. Toisaalta harmonisten karttojen (joita voi piirtää myös astro.comissa) avulla harvemmin käytettyjen kuvioidenkaan löytäminen ei kai enää ole niin mahdoton tehtävä.

Linkki:

http://www.angelfire.com/journal/GregoryJdeMontfort/AspectPatternsConfigurations.htm



Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 18.07.2014 17:45:31
http://www.cafeastrology.com/articles/aspectpatterns.html

Tuolta lainaus, kuitenkin aika tunnettu astrologinen lahde tuo sivusto? Vaikka itsekin luulin niiden olevan sama asia:

“Grand Square

A configuration of intense aspects, formed by four squares. A special case of the Grand Square is the Grand Cross.“

Ja tuosta esimerkkikartasta Steve Jobsin Grand Crossia katsellessa tuo Yhtyma on se taman erilaiseksi tekeva tekija.

Paha tassa vaiheessa miettia naiden kahden toiminnan eroja tarkemmin. Mutta ainakin tuo Aurinko/Merkurius yhtyma Suuressa Ristissani saattaa auttaa naiden kuvioiden yhteyden ansiosta koko energiamaaran purkautumista. Muutenkin sympatisoin heita, joilla on Suuri Nelio tms. kartalla ilman naita muita helpottavia kuvioita tai kulmia. Ei varmasti helppoa...


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 18.07.2014 18:03:41
Minäkin olen kyllä pitänyt suurristiä ja suurneliötä synonyymeina, kuten Lillikin jo totesi viestissään. Ehkä tuo yhtymä sitten vain lisää vielä enemmän tuon suuren ristin/neliön intensiteettiä, vaikka voihan niitä yhtymiä olla kyseisessä kuviossa useampiakin.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 18.07.2014 23:16:07
http://www.cafeastrology.com/articles/aspectpatterns.html

Tuolta lainaus, kuitenkin aika tunnettu astrologinen lahde tuo sivusto? Vaikka itsekin luulin niiden olevan sama asia:

“Grand Square

A configuration of intense aspects, formed by four squares. A special case of the Grand Square is the Grand Cross.“

Ja tuosta esimerkkikartasta Steve Jobsin Grand Crossia katsellessa tuo Yhtyma on se taman erilaiseksi tekeva tekija.

Paha tassa vaiheessa miettia naiden kahden toiminnan eroja tarkemmin. Mutta ainakin tuo Aurinko/Merkurius yhtyma Suuressa Ristissani saattaa auttaa naiden kuvioiden yhteyden ansiosta koko energiamaaran purkautumista. Muutenkin sympatisoin heita, joilla on Suuri Nelio tms. kartalla ilman naita muita helpottavia kuvioita tai kulmia. Ei varmasti helppoa...

Menee nyt taas vähän ohi varsinaisen aiheen. En tiedä niin paljoa Steve Jobsista, mutta eikös hän ollut suhteellisen vaikealuonteinen kaveri  ja työnarkomaani? Tuntuu näin mututuntumalta hivenen oudolta tuo, jos ajattelee, että kyseessä kuitenkin herttainen Aurinko kalat, mutta toisaalta Kuu ja Mars oinaassa voi tuoda räjähtävyyttä luonteeseen. Varmaan hänen kartaltaan löytyvällä Kuun ja Eriksen välisellä yhtymälläkin oli jotain tekemistä tuon kompleksisuuden kanssa - sama aspekti löytyy mm. Isaac Newtonilta ja molemmilla kavereilla näytti olevan jonkinlainen omenafetissi. Toisaalta luin jostain myös, että Jobs olisi ollut myös spirituaalisesti orientoitunut ainakin joskus nuorempana. Sedna, Makemake ja Ixion ovat myös osana tuota hänen johtavista merkeistä löytyvää suurta ristiään. Muutenhan Jobsin suuressa ristissä on sallittu aika väljät orbit. Mm. Aurinko, Merkurius ja Venus kaikki hänellä eri merkeissä sekä aika tasaisesti jakautuneet kaikki planeetat muuten kartalla. Kuu on hänellä "Thorin vasara" -nimisen karttakuvion kärkiplaneettana ja samainen kuvio toimii myös keskipistekuviona. Tulkintaa tuolle Kuu=Saturnus/Pluto -keskipistekuviolle:

"Moon: The relentless drive to get to the bottom of one’s subconscious and to bring up all that is there. A tremendous emotional craving to overcome one’s fears and to be transformed by spirituality." (Lähde: http://johnsandbach.com/?p=407)



Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 18.07.2014 23:45:56
No, on kai taalla sivuja mille mahtuu ajatuksia. :) On tuosta Jobsista tullut aina aika hyva vaikutelma, vaikka Applesta ei sinansa ikina. Olen varmaan tuon tyonarkomaanin vastakohta talla hetkella, mutta se on aina valilla sielun ikuisuudessa valttamatonta. Teen kylla aina tyoni ja tilanteen vaatiman silti. Pyrkimys on tuota Pohjoissolmun Oinasta kohti, etta olisi aloitteellisempi elamassa. Mutta minulla on tosiaan sellainen erikoiskuvioiden sekamelska yhdessa, etta “heikompia“ hirvittaa varmaankin. Vaikka huumorin ja rakkauden kautta tassa pyritaan elamaan. 8)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Lilli - 19.07.2014 10:19:54
Jos palataan vielä tuohon suurristiin, niin monet pitävät sitä suurin piirtein vaikeimpana erikoiskuviona, mitä kartalta voi löytää..siinä varsinainen risti kannettavaksi. Ja on varmasti totta, että elämä ei mene ihan suoraviivaisesti, siinä on haasteita, kriisejä, ehkä menetyksiäkin ja oma persoonakin voi olla melko särmikäs ja kompleksinen, mutta toisaalta kuvion näkee usein ihmisillä, jotka ovat perinteisessä mielessä menestyneet hyvin. On hieno ura (huom! omilla kyvyillä rakennettu!) ja taloudellistakin menestystä. Suurristi-ihmiset luultavasti pitkästyvät alta aikayksikön, mikäli he pääsevät elämässään liian helpolla. Siispä jos eteen tulee sopiva haaste, siihen tartutaan määrätietoisesti ja katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi. Jotkut saavat aikaiseksi hyvin paljon.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 19.07.2014 11:12:18
Huvitti kylla tuo omenafetissi kommentti. ;D Minun Mars T-Ristini aSteroideilla ja Kuunsolmuilla sisaltaa samassa asteessa Eris-nelion. Omenoista en ole oikein ikina tykannyt, mutta ehka niihinkin voisi totutella. Ainakin uuniomenat kanelilla ja jaatelo on aina maistunut! Se omenan kuori ja sisalto raakana on vaan jotenkin nirskuva! Tuo Eris vaikuttaa aika haasteelliselta kaverilta, mutta siina taitaa piilla melkoinen positiivisella tavalla monesti kayttamaton potentiaali. Pyha feminiinisyys kun tuntuu olevan hieman laiminlyoty viime aikoina. Erishan veti Plutonkin pois planeettastatuksesta, ettei se ihan turha mimmi ole!

Huomasin, etta minulla on myos Pholus ja Ixion oppositio melkein samoissa asteissa kuin Suuri Ristini ja myos Urania. Siis eri merkeissa kuitenkin. Etta onhan noita vaikutteita naissa kuviossa joka lahtoon. Oikeastaan Uraniakin tekee tuosta asteroidi T-Ristista Suuren Ristin, mutta alkaa menna jo ehka turhan napertelyksi tama... :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 19.07.2014 19:23:30
Minä taas tykkään omenoista, mutta toisaalta en mitenkään erityisen himona ole niihin. Lähinnä jonkin tuntemattoman pakon vuoksi niitä syön. ;D Testaapa laittaa niihin uuniomenoihin joskus fariinisokeria. Se sopii niihin minun mielestäni todella hyvin+jäätelö. Itselläni on Kuunsolmu kaloissa ja 8.huoneessa väljässä yhtymässä Cerekseen. Kuunsolmu on vielä oppositiossa Asbolukseen ja neliössä Pholukseen, jotka molemmat ovat kentaureita. Totta tuokin, että Eris on syrjäyttänyt Pluton pois planeettastatuksestaan, mutta olikohan se wikipediassa vai missä, jossa mainittiin, että Eriksenkin kokoa on taidettu joskus aiemmin arvailla hivenen yläkanttiin.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Downtempo - 19.07.2014 19:33:20
Tuli mieleen tuosta suurrististä, että siinä on kaksin verroin ja varmasti enemmän opettelua elämään ristiriitaisuuksien kanssa, kuin esim. t-ristissä. vaikkei ihan samasta puhutakkaan, mutta molempiin luulisi sisältyvän se ainainen ristiriita asioiden kanssa.
t-risti kanssa on opettelua ettei unohda itseään. Senkin voi ymmärtää monella tavalla, mutta luulen että kaikki "ristien kantajat" sen oivaltaa aina erinäisissä elämänvaiheissa, kun asiat tuppaa menemään sellaiseen pisteeseen. Omien planeettojen ja merkkien mukaisesti :)
Ja joka käännöskohdassa, kun tapahtuu tämä "herääminen", että unohtaa sen itsensä, yrittää kehittää itseään siitä, ettei sama toistu?

Täytyy myöntää, että nämä "heräämiset" unohtuu ainakin multa. Nuorempana varsinkin, oli vaikea oppia pois tuosta. Oli vaikeaa muistaa, että enpäs enää toimikaan näin, koska tapahtuu näin.
Multa unohtuu se aina. Mutta ne muistuu mieleen sitten, kun joku transiitti paukahtaa T-ristiin.
Oikeastaan, muuten elämä rullaa, mutta transiitit aktivoi tuota ristiä. Uudet transiitit paljastaa aina taas, jonkun "heikon" kohdan tuosta rististä, ja taas opitaan lisää :) Toisaalta onkin jännittävää aina kokea uutta, että miten siitä selviytyy.

Onkohan näillä "ristien kantajilla" eniten vaikeuksia sanoa ei, ja kieltäytyä asioista? Riippuen tietenkin tilanteista...
neliöt aiheuttaa sen "helppouden" ajautua tilanteisiin, ja jälkikäteen sitten manata että taas tässä samassa pisteessä ollaan.
Oppositiot aiheuttaa päättämättömyyden tunnetta, ja kiikkulauta-ajattelua.

Kerran elämässäni olen ollut siinä pisteessä että tunsin kertakaikkiaan olevani ristiriidassa koko maailman kanssa.
Melkein jopa "hulluuden partaalla". En tiedä osaako kukaan ymmärtää kuvaustani, mutta olo oli kuin umpikujassa ja suuressa puserruksessa joka suunnalta. Että jäljelle näistä kaikista haasteista jäi ainoa mahdollinen tapa edetä: hetkessä eläminen.
vähän jousimies-mäistä ajattelua.
Olen huomannut myöhemminkin päätyväni tuohon samaan, kun asiat tuppautuu menemään sumppuun. Jäljelle jää, kaikista keinoista se hetkessä eläminen, että kertakaikkiaan ei voimat riitä mihinkään muuhun ajattelutapaan. Tai oikeastaan, mikään muu ei "toimi".

Mutta tosiaan, jokaisella on oma ristinsä ja siihen kuuluvat planeetat ja elementit, eli ei voi tuollain ehkä vertailla.
Olenkin koko ikäni harrastanut käyttäytymiseni ja itseni muokkausta/kehittämistä.

Ristien kantajilla on varmasti paljon energiaa toteuttaa asioita, niin kuin Lilli mainitsi. Elämän aikana opitut asiat tuovat pelotonta toimintaa. Energian ohjaaminen oikeisiin osotteisiin antaa vahvan pohjan toteuttamiselle. Ja se liika "helppous" elämässä, että sellainenkaan ei kelpaa. Kait ristien kantajilla on ainainen tarve kehittää itseään, eli liian helpot asiat eivät ole kehittäviä?
Jotenkin voisin yhdistää tuohon Pluton aspektit. Jos ristiin liittyy pluto tai skorpioni-teemat, niin luulisin että tuo on korostuvampaa?

MUOKS LISÄÄ: Läksynä lisää ristien kantajille: Toisten syyttely ja asoiden riippumattomuus itsestään. (Mulla on vielä oppikirja kesken tuosta  :-[)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 19.07.2014 20:20:17

MUOKS LISÄÄ: Läksynä lisää ristien kantajille: Toisten syyttely ja asoiden riippumattomuus itsestään. (Mulla on vielä oppikirja kesken tuosta  :-[)


Uskoisin, että ristien kantajat kyllä tiedostavat tuon "läksynsä" ainakin jossain elämänsä vaiheessa, jos nyt ollaan häivähdyksen verran positiivisia. Toisaalta tiedostaminen on vain yksi osa palapelistä. (jälleen kerran kartallani vaikuttavat oppositiot näkyvät tässä "päättämättömyydessäni", heh!) Kriittisyydellä ja toisten syyttelyllä ei pitäisi olla mitään tekemistä toistensa kanssa, mutta joskus nekin vain näyttävät menevän sekaisin itse kullakin.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Downtempo - 19.07.2014 20:38:38
Lainaus
Uskoisin, että ristien kantajat kyllä tiedostavat tuon "läksynsä" ainakin jossain elämänsä vaiheessa, jos nyt ollaan häivähdyksen verran positiivisia. Toisaalta tiedostaminen on vain yksi osa palapelistä. (jälleen kerran kartallani vaikuttavat oppositiot näkyvät tässä "päättämättömyydessäni", heh!) Kriittisyydellä ja toisten syyttelyllä ei pitäisi olla mitään tekemistä toistensa kanssa, mutta joskus nekin vain näyttävät menevän sekaisin itse kullakin.

Heh, osasitpa hyvin kuvailla! osa palapeliä on hyvä ilmaisu. Palapeli, mikä tulee joskus valmiiks, tai sitten ei...
enää ei oo mulle väliä kumpi.

No joo, joskus se on oikeutettua, joskus ei. Toisinaan menee sekaisin, että mitä missäkin määrin, ja milloin ei ollenkaan, ja milloin jotain.
mutta kyllä se oma keskitie löytyy.
mulla on syyllinen  :merkurius:  :-[ joka on ristin kärkenä ja koko kartan hallitsijaplaneettana. ikävästi aspektoituna.
tyhmä nousu neitsyt, kritiikin ammattilainen.

mutta niin, jokaisella tosiaan oman ristinsä mukaan, ehkä ilmaisin läksyn liikaa omaa karttaa käyttäen?
vaikka läksyn voi ymmärtää monella tapaa. Haasteet ei aina ole omissa käsissä, vaikka onkin?
Itsetutkailua ainakin ristinkantajat tarvii paljon?  ???


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 19.07.2014 21:12:14
Hyvää tekstiä Downtempo. Pystyn samaistumaan moneen asiaan. Tuo RISTIriita minuudessa on aika osuva. Omassa tapauksessani en osaa täysin vielä eritellä kaikkia eri puolia. Varmaan kun transiitit tuntuvat aktivoivan koko kartan kerralla. Juuri noiden erikoiskuvioiden yhteenlinkittymisen vuoksi. :laugh: Siis oikeesti, melkein mikä tahansa transiitti siis saattaa aktivoida koko mun kartan..?

Tuo hetkessä eläminen on ollut minunkin pelastus. Ja vahva Jupiter Suurristissä. Ilman uskoa olisin jossain aivan muualla, enkä kovin positiivisella tavalla varmaankaan. Kaikkien vastoinkäymisten läpi on selvitty laajemmalla näkemyksellä kuin mitä perusaistit kertovat. Vaikka uskokin on muuttunut ajan kanssa. Kalojen toinen hallitsija siis Kaloissa ja Neliössä Uranukseen Jupiterin huoneessa ja Jouskarissa pistää sen aika vahvoille tuossa kuviossa onneksi!

Toisia Ristin merkkejä hallitsee tietysti Merkurius vastapuolella. Eli siis kaipa se suurin ristiriita itselläni on Jupiter vs. Merkurius. Sitten kun on vielä lapsesta asti jollain tavalla luullut olevansa tyhmä ja uskokin oli aika laimea niin voi kuvitella miten mainiosti tämä kuvio on ennen toiminut.  :-[ ;) Vielä kun seuraa profeettojen elämänohjeita, eikä luota itseensä niin tällä kuviolla on hukassa aika nopeasti. Pluto on minunkin elämässä läsnä jatkuvasti eli ennen mentiin vielä vahvasti kärsimyksen ja sitten transformaation kautta. Mutta mitään en muuttaisi, oikotie elämä on tähän asti ollut. Ulkopuolinen voisi sanoa, ettei sulla ole ollut edes rankkaa. Mutta sanon, että kokeileppa samaa ja hymyilen.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Downtempo - 19.07.2014 21:43:37
No, ehkäpä se, että se aktivoi koko sen kuvion (ei vältsiin koko karttaa), en tosin tiedä muita sun kartan kuvioita.
Mulla ainakin aktivoi. Olisi se helppoa ajatella transiittia sellaisenaan (mutta se tuo mukanaan koko kartan haasteen), kyllä sen osaa eritellä, mutta se vaikuttaa niin laajasti, niin on vaikeuksia eritellä asioita...?

Parhaimmillaan ristit onnistuu luomaan asioita kokonaisuuksien kanssa, mitkä synkkaa yksityiskohtien kanssa.
Huonoimmillaan, että ei osaa muodostaa minkäänlaista kokonaisuutta, koska yksityiskohdat ei täsmää millään tapaa. (on hukassa)
ristiriitojen kanssa on opittava elämään.

Onneksi osaat löytää ne valoisammat puolet kartasta.
Eli olet myös, pluton ja jupiterin ansoissa ;)

Mutta, se mitä koin silloin, on ainoa tie ahdingosta pois: HETKESSÄ ELÄMINEN.
Ei voi aatella taaksepäin, ei aikaisempia metodeja, ei tulevaisuuden metodeja, ei edes sen hetken metodeja, vaan hetkessä eläminen.
en tiedä, jotain "mielen tyhjentämistä", kaikki pois, ja olla vaan. siinä hetkessä. Silloin on mielenrauha, ainakin mulla.
ja (mullakun merkurius on huonosti aspektoitunut), niin mulla ei ole varaa, siinä hetkessä selittää yhtään, että miksi mä näin teen tai toimin, tai kahta kauheemmin riuhdotaan kaikkialle.






Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 20.07.2014 00:01:04
Mulla on tosiaan tuo tupla Suuri Risti. Sen pohjan :aurinko: :aspect_con: :merkurius: :aspect_opp: :jupiter: on myös Kehto-kuvion pohja. Tuon Ristin toinen oppositio on myös osa Mystistä Suorakaidetta tuohon Marsin T-Ristiin. Ja nämä linkittyvät vielä Kehto-Kuun stelliumin kulmien kautta viimeiseen T-Risti Kehtoon jos Askendantti-linja lasketaan. Ja vielä ekan Kehdon Mars on T-Ristissä Kuunsolmuihin ja tärkeisiin asteroideihin. Ja kaikki melko tarkoissa orbeissa. Että voi Mooses sanon minä! :uglystupid2: Eli siis kaikki tärkeimmät planeetat ja pisteet ainakin teoriassa aktivoituvat yhdestäkin transiitista?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 20.07.2014 00:41:19
Eli siis kaikki tärkeimmät planeetat ja pisteet ainakin teoriassa aktivoituvat yhdestäkin transiitista?

Pitää paikkansa, koska kaikki taivaankappaleet ovat aina jossakin kulmassa (aspektissa) toisiinsa nähden. Mikäli aspektit ovat harmonisella tasolla yhteneväiset niin vaikutus voi olla helpommin huomattavissa. Esim. sekstiili ja neliö -aspektit ovat siinä mielessä sukua toisilleen, että molempien aspektien edustamat harmoniset kartat ovat jaollisia kahdella. Sekstiili löytyy 6.harmoniselta kartalta ja neliö 4.harmoniselta kartalta. Sitten on taas alkuluvulliset harmoniset kartat, jotka ovat jaollisia vain yhdellä ja itsellään, kuten esim. 5.harmoninen kartta ja 7.harmoninen kartta. 5.harmoniselta kartalta löytyvät kvintiilit ja 7.harmoniselta kartalta septiilit. Periaattessa tätä aspektien lukumäärääkin voitaisiin jatkaa kai äärettömyyksiin asti tuon harmonisen teorian mukaan, mutta se ei enää taitaisi olla kovinkaan käytännöllistä. ???


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Downtempo - 20.07.2014 01:03:50
Eli siis kaikki tärkeimmät planeetat ja pisteet ainakin teoriassa aktivoituvat yhdestäkin transiitista?

Pitää paikkansa, koska kaikki taivaankappaleet ovat aina jossakin kulmassa (aspektissa) toisiinsa nähden. Mikäli aspektit ovat harmonisella tasolla yhteneväiset niin vaikutus voi olla helpommin huomattavissa. Esim. sekstiili ja neliö -aspektit ovat siinä mielessä sukua toisilleen, että molempien aspektien edustamat harmoniset kartat ovat jaollisia kahdella. Sekstiili löytyy 6.harmoniselta kartalta ja neliö 4.harmoniselta kartalta. Sitten on taas alkuluvulliset harmoniset kartat, jotka ovat jaollisia vain yhdellä ja itsellään, kuten esim. 5.harmoninen kartta ja 7.harmoninen kartta. 5.harmoniselta kartalta löytyvät kvintiilit ja 7.harmoniselta kartalta septiilit. Periaattessa tätä aspektien lukumäärääkin voitaisiin jatkaa kai äärettömyyksiin asti tuon harmonisen teorian mukaan, mutta se ei enää taitaisi olla kovinkaan käytännöllistä. ???

No, ehkä se menisi "liiallisuuksiin", vaikkei sitä estä että haluaa selvittää nämäkin...

Ritsalle: Sulla on jupiterin energiaa ja positiivisuutta :)
Mulla on pluton aspektit, saturnuksen aspektit ja jupiterin aspektit.

(t-risti ja haasteellinen kolmio)

"olla positiivinen, rajoitettuna saturnukseen (täytyy työstää ja ajoittaa), ei saa olla yli optimistinen, ja luottaa onneen.
kyky keskittyä.
plutoon, täytyy osata keskittyä keskitiehen. (oppositiot), ja se päättämättömyys."

Mun tehtävä on se, että on oltava kultainen keskitie. puoliväli kaikkeen. vaikka valmiuksia olisikin, niin ne täytyy valjentaa hyvään.
jupiterin energia, että osaa nappasta se tähden lento taivaalta, oikeaan ajan kohtaan. eikä vaan antaa olla ja ajatella liian positiivisia.
Oikeastaan ajatus katkesi...


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 20.07.2014 10:02:57
ghede, enpä ole noihin harmonisuuksiin vielä tutustunut. Kuulostaa monimutkaiselta.

Downtempo, Jupiter taitaa olla tosiaan voimakkain kartallani. Vaikka on mulla kuitenkin 4 planeettaa omassa merkissään tai ylennyksessä + Lilith + 27 deklinaation OOB Mars. Suurimpia vaikeuksia on varmaan ollut tuo uskon ja älyn kamppailu (:jupiter:  :aspect_opp: :merkurius:) Se kun on koko olemukseni pohjana, eikä niiden välille saa kovin helposti tasapainoa. Jupiter vetää kaiken potenssiin X ja Merkurius keskittyy pikkuasioihin, jotka kertovat toista tarinaa. Uranus vielä outoilee siinä sivussa ja Chiron ei osaa parantaa itseään. Tuo Uranus taisi pamauttaa viime syksynä sen salamankin, että sai taas välillä äänensä kuuluviin. Noh, "loppu" hyvin kaikki hyvin. :angel:

Kuulostaa hurjalta T-Risti noilla planeetoilla. No hyvän kautta tosiaan niin varmasti suodaan erittäin vahva perusta mikä ei horju niin millään. Ja tosiaan muut pitävät varmasti huolen, ettei Jupiterin vaikutus ole pelkkää ajelehtimista ja mahtailua ilman pohjaa. Ja keskitiestä se tunnetuinkin Ristin kantaja taisi puhua. :)


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 20.07.2014 11:50:22
Eli siis kaikki tärkeimmät planeetat ja pisteet ainakin teoriassa aktivoituvat yhdestäkin transiitista?

Pitää paikkansa, koska kaikki taivaankappaleet ovat aina jossakin kulmassa (aspektissa) toisiinsa nähden. Mikäli aspektit ovat harmonisella tasolla yhteneväiset niin vaikutus voi olla helpommin huomattavissa. Esim. sekstiili ja neliö -aspektit ovat siinä mielessä sukua toisilleen, että molempien aspektien edustamat harmoniset kartat ovat jaollisia kahdella. Sekstiili löytyy 6.harmoniselta kartalta ja neliö 4.harmoniselta kartalta. Sitten on taas alkuluvulliset harmoniset kartat, jotka ovat jaollisia vain yhdellä ja itsellään, kuten esim. 5.harmoninen kartta ja 7.harmoninen kartta. 5.harmoniselta kartalta löytyvät kvintiilit ja 7.harmoniselta kartalta septiilit. Periaattessa tätä aspektien lukumäärääkin voitaisiin jatkaa kai äärettömyyksiin asti tuon harmonisen teorian mukaan, mutta se ei enää taitaisi olla kovinkaan käytännöllistä. ???

No, ehkä se menisi "liiallisuuksiin", vaikkei sitä estä että haluaa selvittää nämäkin...


Downtempo: Totta varmaankin, siis tuo "liiallisuuksiin" meneminen, mutta toisaalta nämä ovat edelleen tulkinnallisia kysymyksiä astrologiassa. Esimerkiksi aspekteille annettavat orbit. Käsittääkseni astrologiassa ei vieläkään vallitse täydellistä yhteisymmärrystä siitä, mikä olisi oikea orbi kullekin aspektille. Riippuu paljolti siitä mihin se raja halutaan vetää. Harmonisen teorian kannattajat voisivat varmasti jatkaa noita aspekteja kuinka pitkälle tahansa, mutta moni tyytyy käyttämään pelkästään niitä aspekteja, joita erilaiset kartanpiirto-ohjelmat automaattisesti piirtävät kartalle. Esim. jos vaikka astro.comissa piirretyssä kartassa olisi Marsin ja Jupiterin välissä tyhjä tila niin ei se tarkoita sitä etteikö niiden välillä olisi jotain aspektia. Kyllä Mars ja Jupiter olisivat joka tapauksessa jossain kulmassa keskenään. Astro.comissa on kuitenkin mielestäni huomioitu varsin kattavat valikoimat noita aspekteja, jos nyt puhutaan pelkästään vain sivuston perus kartanpiirto-ohjelmista. Esim. astro.comin oletuskartoissa huomioidaan jopa kvintiilit ja bikvintiilitkin, jotka on merkitty karttoihin kirjaimin Q ja bQ. Jos välttämättä haluaa sukeltaa syvemmälle aspektien maailmaan niin silloin kannattaa tukeutua myös kyseiseltä sivulta löytyviin harmonisiin karttoihin.

Itselleni Astrologia näyttäytyy ennemminkin jonkinlaisena geometrisena järjestelmänä kuin eläinratajärjestelmänä. Toisin sanoen yritän hakea tulkinnallisia merkityksiä enemmän planeettojen geometrisista suhteista kuin merkeistä löytyvistä kuvauksista. Eläinratojen kannattajissakin on omat koulukuntansa, vrt. esim. Sideerinen ja Trooppinen järjestelmä. Tästä huolimatta planeettojen geometriset suhteet pysyvät samoina vaihdettiinpa eläinrata sitten kumpaan tahansa edellä mainittuun vaihtoehtoon.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 20.07.2014 12:45:21
Sinikiviuhko, joo, kuten sanoin niin tämä minun erikoiskuvioiden sekamelska vaikeuttaa oman karttani yksityiskohtien hahmottamista. On tuo muuttuvien merkkien Suuri Risti niin voi mennä asiat vähän sekaisin. Mutta joo... 8)

ghede, minä koitan yhdistää tämän trooppisen ja kiintotähdet jotenkin. Eikös silloin saa aika hyvän synteesin merkityksistä?


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 20.07.2014 14:32:29

ghede, minä koitan yhdistää tämän trooppisen ja kiintotähdet jotenkin. Eikös silloin saa aika hyvän synteesin merkityksistä?

Kyllä mielestäni sillä tavoin voi saada ihan hyvän synteesin tai ainakin laajemman näkökulman merkityksistä. Otetaan nyt taas yksi esimerkki. Esim. tunnettu kiintotähti Aldebaran löytyy tällä hetkellä Trooppisesti katsottuna 9 astetta kaksosista, mutta tähdistöjen tasolla katsottuna kyseinen tähti löytyy Härän tähdistöstä. Eli jos jollakin osuisi tällä hetkellä vaikka jokin syntymäkartan planeetta Trooppisesti tuohon 9 astetta kaksosiin niin planeetan luonnetta voisi tällöin merkkitasolla katsottuna leimata myös tietynlainen härkämäisyys, joka liitetään ominaisuutena tuohon Aldebaran -tähteen ja koko tähdistöön, johon se tähti kuuluu. Eli Trooppisesti tulkittuna planeetta on kyllä normaalisti kaksosten merkissä, mutta tähdistöjen mukaan katsottuna se on Härän merkissä. Näin minä ainakin olen asian ymmärtänyt, mutta korjatkoon joku viisaampi minua, jos olen väärässä. Molemmat eläinradat niin trooppinen kuin sideerinenkin ovat kuitenkin mielestäni ihan yhtä valideja tai käyttökelpoisia omissa kategorioissaan huolimatta siitä hyödynnetäänkö tulkinnoissa esim. kiintotähtiä.

Tähänkin puoleen astrologiasta liittyy kuitenkin tietynlaisia teknisiä pulmia, jotka on hyvä aina pitää mielessä. Käsittääkseni joidenkin astrologien mukaan osaa noista kiintotähdistä ei voida periaatteessa edes ottaa mukaan tulkintaan perinteisessä mielessä, koska esim. jotkut noista kiintotähdistä sijaitsevat niin kaukana planeettojen kiertoratojen ulkopuolella.

Linkkejä kiintotähdistä:

http://www.constellationsofwords.com/stars/Aldebaran.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Stars_in_astrology

Tuo Aldebaran on muuten yksi neljästä ns. "kuninkaallisesta tähdestä." Muut kolme ovat Regulus, Antares ja Fomalhaut.





Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Downtempo - 04.08.2014 22:33:19
Tuli mieleen tuosta, mitä mainitsin että "ristin kantajalla", on ainoa vaihtoehto (tietenkään ei absoluuttinen), on se hetkessä eläminen, niin
sen voisi oikeastaan nimetä uudelleen, että hetkessä eläminen tarkoittaa, että tyhjentää mielen. Jotta on energiaa keskittyä "virtaan" tai johonkin, mihin en nyt sanoja löydä... keskittyä siihen hetkeen ja osaa ajatella selvemmin, sen ajatusmylläkän jälkeen.
yrittää tiedostaa itsestä että, milloin kannattaa blokata kaikki ajatukset pois, ne mitkä haittaavat elämistä.

se on kyllä hankalaa toisinaan, mutta mitä enemmän tulee tilanteita eteen, että on umpikujassa, osaa karsia sellaiset asiat pois elämästä, ja varsinkin ajatukset... toisaalta sen voisi kuvailla keskitieksi, toistaalta pään tyhjentämiseksi, kukin tavallaan  :angel:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Ritsa - 04.08.2014 23:51:16
Onpas ikävä kuulla ghede! Se mielen tyhjentäminen on kyllä haastavaa ja pirun ärsyttävää aluksi. Miksi tehdä ei mitään? No siksi, että keho tarvitsee myös lepoa voidakseen hyvin. Ja mieli on yhteydessä kehoon hyvin läheisellä tavalla. Suosittelisin ehkä tuohon luonnossa oleskelua ehkä mieluiten yksin tai vaikka kävelyä tai muuta urheilua, jotta saa ne energiat maadoitettua, eivätkä ne pyöri vain pään sisällä. Keho kun on väsynyt niin mieli ei jaksa enää jauhaa koko ajan.

Mutta kyllä mielestäni hengitysharjoitukset, hetkessä eläminen tai tietoinen läsnäolo on paras keino tuohon oloosi. Se nimittäin aikaansaa juurikin tuota erottelukykyä menneen, nykyisyyden ja tulevan välille. Ja pikku hiljaa huomaa aina vain useammin, jos ajatukset pyörivät missä sattuu. Siten voi ymmärtää, että nykyhetkessä ei ole mitään vikaa. Mennyttä ei voi muuttaa ja tuleva perustuu eniten nykyhetkeen. Eli tajuaa, miten pienin askelin ja pienin mielenmuutoksin nykyhetkessä voi aikaansaada vaikka kuinka valoisan tulevaisuuden. Mutta silloin tarvitsee jo vähän uskoakin mukaan, niinkuin missä tahansa asiassa, jonka haluaa olemassaolevaksi.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: Downtempo - 09.08.2014 20:40:17
Olet varmasti oikeassa tuossa asiassa, Downtempo. Esim. oma elämäntilanteeni on tällä hetkellä sellainen, että minun on kerta kaikkiaan vain pakko yrittää jotenkin saada tyhjennettyä mieleni. Kunpa vain osaisinkin tehdä sen ihan tuosta noin vaan...ilmeisesti olen kai jonkinlainen patologinen tapaus kaikessa "ylianalysoimisessani" jne. Monet ovat kyllä yrittäneet "potkia persauksille" minua siinäkin asiassa, mutta mieli ei siitä huolimatta ole antanut periksi. Nyt olen kuitenkin siinä pisteessä elämässäni, että on todellakin vain pakko pysähtyä elämään hetkessä, koska olen onnistunut vetämään itseni aivan liian pahasti solmuun. En ole mielestäni koskaan käynyt yhtä syvällä ihmismielen sopukoissa kuin tämän vuoden aikana. Silti toivo paremmasta huomisesta elää edelleen. Yksinäisyys kalvaa silti sieluani pahimmalla mahdollisella tavalla, mutta ehkä niin on sitten tarkoitettu. Kaikista pahinta lienee omalla kohdallani se, että masennusalttiudestani johtuen olen useasti niin synkkämielinen ja sen seurauksena onnistun lietsomaan tuota synkkämielisyyttä itsessäni vielä enemmän, koska en voi antaa ikään kuin anteeksi itselleni niitä aiempia synkkämielisiä ajatuksia. Eli kierre sen kuin jatkuu ja jatkuu. :idiot2: Nyt olen päättänyt ihan tietoisestikin unohtaa esim. astrologian ainakin hetkeksi pois elämästäni, koska senkin avulla kykenen näkemään itseni vain surkeana ihmisenä. :(


Tutun kuuloista tekstiä...
Tuollaista myrskyähän se on läpi elämän, mutta joskus tietyssä vaiheessa elämää tulee se seinä vastaan.
Kait silloin tulee jonkinlainen herääminen, että ei enää näin, vaikka on jo aiemmin tiedostanut, että voisi olla vähän väärillä jalan jäljillä...

Minulle tapahtui tuo kulminoituminen keväällä. Varmasti oli silloin meneillä olevalla taivaan suurristillä näppinsä pelissä,
mutta tosiaan minulle tuli niin kamala henkinen ja fyysinen "loppuun palaminen", mihin en ikinä elämässäni ole joutunut tai ajautunut.
Aivot oli kertakaikkiaan niin ylikierroksilla ja väsyneet, samaten keho oli ylirasittunut, että oikeastaan se oli aika helppoa löytää se, hetkessä elämisen taito. ainakin noina aikoina. voimat ei riittänyt enää muuhun.
Silloin katkaisin KAIKKI aiemmat kertyneet haittaavat asiat elämästäni, mitä en normaalisti olisi uskaltanut. mutta silloin oli pakko, koska en pystynyt enää "hengittämään". Unohdin TAAS itseni, nyt kauheimmalla tavalla.

Muistan, että ainakun ajatukset alkoivat harhailemaan, niin tuntui kuin joku sähköinen impulssi olisi näpsäyttänyt mua aivoissa, ja "palauttanut" mut takaisin raiteille. Eli ei onnistunut ajatteleminen tai ajatusten harhaileminen ollenkaan.

Harmi kuulla tilanteestasi, mutta voisin antaa vinkin, mikä minulla auttoi: Liikunta. ja tietoinen itsehillintä/kontrolli ajatustensa kanssa.
Itse opettelin kevään jälkeen tuota ajatusten kontrollointia, ja nykyään on helpompi kanavoida ajatukset tähän hetkeen, ja jos huomaan että pluton myrkypilvet tulevat ajatuksiin, niin kuvittelen mielessäni että teen itselleni kunnon bitch-slapin naamaan, jotta pysyisi nykyisyydessä (niin tyhmältä kuin se kuulostaakin). Nimenomaan, heti kun tajuat että ajatukset vie väärään suuntaan, niin samantien täytyy tiedostaa se ja palauttaa itsensä takaisin raiteelleen. Plus. opetella sitä itsekkyyttä, itseään ei saa unohtaa :(

Voimia sinulle! Toivottavasti saat mielesi tyhjättyä  :smitten:


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: ghede - 09.08.2014 21:49:38
Kiitos myötätunnosta ja neuvoista, Ritsa ja Downtempo! Ne tulevat kyllä tarpeeseen.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: mii-i - 02.10.2014 23:07:39
Minä lähestyin ylianalysointiani siten, että jokaisella ajatuksella on tarkoitus, ja jos olen niitä kohtaan väkivaltainen, osoitan vihaa itseäni kohtaan.

Otin ainoaksi tavoitteekseni rakastaa. Tällä kertaa itseäni, kaikkea, mitä kokemukseeni kuuluu.

Jos kauhuskenaroi, ajattelee mennyttä tai syyttelee itseään, elää päänsä sisäisssä kuvitelmissa, ja se on silloin se nyt-hetki, jossa elää ja joka "pitää" kohdata.
Ajatus kerrallaan kyseenalaistin opitun tapani ajatella, puhuin ajatuksilleni lempeästi ja kerroin, miksi (ehkä) olin eri mieltä niiden kanssa, ja kyselin, miksi ne ovat huolissaan- mitä eri tunteilla on minulle kerrottavaa. Pyysin itse asiassa kehoakin mukaan leikkiin tähän itseni läpivalaisuun, ja yllätyksekseni se toimi- keho alkoi reagoida jokaiseen ajatukseen, jonka automaattisesti supressoin joko epätoivottuna tai epäsopivana (jostakin lapsuudessa tai tässä kulttuurissa opitusta syystä).
Kohtelin ajatuksiani ja tunteitani kuin 5-vuotiasta, peloissaan olevaa lasta (sellaisiahan ne ovatkin). En alentuvasti, vaan kärsivällisesti ne vakavasti ottaen, oman näkökulmani niille kertoen ja niitä kuunnellen. Ja täähän tarkoitti, ettei prosessia päässyt pakoon minnekään (vaikka yritinkin), vaan lopulta jokainen sekunti ja sekunninpuolikas ja sekunninpuolikkaan tarkastelun osanen oli oppimista ja rakastamisen opettelua.
Rakkautta, hyväksyntää ja rakkautta, rakkautta, rakkautta ne kaipasi, rajatonta ja ehdotonta.  Esiin tuli niin supressoituja muistoja kuin minuudenosiakin, jotka sitten oli otettava niin tosissaan, että elämänperuskivet alkoivat väistämättä joustaa ja venyä. Koko rakkauden käsite meni kokemustasolla ihan uusiksi.

Ihan valtava prosessi joo, mutta kasihuone-aurinkohärkä kai kaivaa syvältä ja tekee kunnolla, kun kerran sille tielle lähtee. Varjomaahansa.


Otsikko: Vs: Erikoiskuviot kartalla
Kirjoitti: jiallana - 03.12.2014 11:27:01
Voisiko joku ystävällisesti hieman valaista Ison Ristin merkitystä kartalla(ni)? Minulla osatekijöinä ovat Saturnus, Chiron, Venus ja Kuu - liitän kartan tähän viestiin. Ihmissuhteissa tuo mitä ilmeisimmin aiheuttaa painetta... olisin todellakin todellakin kiitollinen vastauksesta!
Jiallana