Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Karen Bishopin viestejä  (Luettu 17777 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
härkä-69
Vieras
« : 01.08.2006 21:03:25 »

MITÄ TAPAHTUI?

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu 23.6.06 (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Aaaauuuuu! Päivänseisaus toi todellakin sisään mielenkiintoista energiaa. Vaikka viesti täältä lähetettiin vasta 20. päivänä, viimeisimmät energiat ovat maininnan arvoisia. Päivänseisaukset kannustavat meitä menemään syvälle. Päivänseisauksen energia edustaa aikaa, jolloin aurinko on etelässä tai pohjoisessa kauimpana päiväntasaajasta. Riippuen siitä paikasta, missä tällä planeetalla asut, tuona päivänä on joko eniten tai vähiten auringonvaloa vuodessa. Energeettisesti tämä aika tukee menemään syvälle tai "kauimmas".

Tänä aikana viimeinenkin pimeys tulee esille. Kukaan ei tällä hetkellä "pidä huolta putiikista", joten pimeämmät tai tiheämmät energiat tai joita minä kutsun "yhteydettömiksi" energioiksi, juoksevat periaatteessa hillitsemättä ja luullen, että ne voivat tehdä, mitä ikinä haluavatkin. Tämä on yleinen ylösnousemuksen toimintatapa. Jos olet lukenut The Ascension Primerin (Ylösnousemusaapinen), tiedät, mihin viittaan. Aina tullessamme ratkaisevaan pisteeseen korkeamman värähtelytason saavuttamisessa, me saamme välittömästi sen kantapäillä vastakkaista energiaa, päästääksemme irti tai sopeutuaksemme, koska korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole polariteettia.

Nyt esillä olevat energiat voivat tuntua hallitsemattomilta, uskaliailta ja hermostuneilta, ennustamattomilta ja jopa äärimmäisen rumilta. Mitä yhdistyneempi on, sitä epämukavammaksi tuntee olonsa tänä aikana. Ne, jotka ovat enimmäkseen "yhteydetöntä" energiaa ja navigoivat siitä käsin, tuntevat olonsa mahtavaksi, koska he luulevat kaiken menevän "egonsa" tavalla. Kuulostaa kovalta, mutta näin tapahtuu.

Jos sinä olet melko hyvin yhdistynyt Lähteeseen, sinä mitä luultavimmin tunnet olosi epämukavaksi myös fyysisesti. Sinulla voi olla ripulia, vatsa sekaisin tai sisälmyksiä raastava tunne, painetta päässä, jäykkyyttä kehossa ja kyvyttömyyttä liikkua helposti, uupumusta ja periaatteessa tunne, että jokin inhottaa sinua. Paljon painetta ja kenties vaikeuksia hengittää. Periaatteessa, YÄK!

Tunnepuolella tämä energia voi tuoda esiin myös kiukkuisuutta. Sinusta voi tuntua, ettei ole mitään paikkaa, joka tuntuisi vähänkään hyvältä. Sinä saatat huomata itsesi "huitovan" kaikkea, missä ei ole järkeä tai mikä tulee matalamman värähtelyn tilasta. Voi tuntua siltä, että olet saanut tarpeeksesi ja kerrot mielelläsi tuolle tiheämmän energian lähteelle, miltä sinusta tuntuu!

Ne, jotka saavat paljon heille annetusta informaatiosta unitilassa ja siksi yhdistyvät siellä helpommin, näkevät unia liittyen pimeyteen tai sitä vastaan taistelemiseen. Joka tapauksessa jäljellä olevat tiheämmät energiat juoksevat ympäriinsä hallitsemattomina, näennäisesti ilman että valo ohjaa sitä tai luo rajoja. Siksi monet meistä huutavat näille energioille, koska meidän täytyy itse "korjata" niitä, ilman taustatukea tai korkeammin värähtelevien energioiden olemista käytössämme juuri nyt.

Mitä tapahtuu, on periaatteessa sitä, että valo on perääntynyt, koska se kiihdyttää suurta, heinäkuussa saapuvaa valon vuorovesiaaltoa varten. Me olemme niin sanotusti keskipisteessä. Se on kuin, että opettaja olisi lähtenyt luokasta, ja ne, jotka eivät osaa käyttäytyä kunnolla, käyttävät tilanteen hyväkseen ja käyttäytyvät huonosti. Ei huolta, koska tämä jakso ei kestä kovin pitkään. Vaikka nämä vaiheet ovatkin osa ylösnousemusprosessia, silloin kun on aina vain vähemmän ja vähemmän pimeyttä jäljellä, nämä toimintamallit alkavat lyhentyä toisessa päässä. Ylösnousemusprosessimme alussa prosessin pimeysosa oli pitkä, koska pimeyttä oli paljon. Mutta nyt se on lyhyemmässä päässä, niin sanotusti.

Kun jäljellä oleva pimeys ajattelee, että nyt on ok tulla esiin, se on sitten esillä ja näkyvää juuri ajoissa, jotta suuri valoaalto tullessaan pyyhkäisee sen pois. Melkein kuin kissa ja hiiri -leikkiä. Älä ole siis epätoivoinen, jos sinä olet yksi, jonka olo on juuri nyt epämiellyttävä. Vuorovesi kääntyy hyvin pian. Näinä aikoina minä tavallisesti yritän vain pitää matalaa profiilia.

Lyhyt viesti tällä kertaa, koska minä halusin vain selkeyttää tätä näennäisen yhtäkkistä vuoroveden muuttumista. Pidempää ja jännittävämpää viestiä varten käy arkistossa lukemassa kesäkuun 20. päivän viesti. Jumalan siunausta.

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloisetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina. Seuraavaan kertaan saakka,

Karen

tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #1 : 01.08.2006 21:04:42 »

YLIKUORMITUSTA!

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu 4.7.06 (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Kolmas What's Up On Planet Earth? -kirja (Mitä maaplaneetalla tapahtuu), The Ascension Companion: A Book of Comfort For Challenging Times (Ylösnousemuskumppani: Lohduttava kirja haastavia aikoja varten), on nyt valmiina tilattavaksi. Samalla tavalla kuin kortit kirjan muodossa, avatessasi jokin kirjan satunnaisen sivun saat ylösnousemusviestin juuri sinua varten. Saa vahvistusta siitä, mitä sinä parhaillaan koet sekä selityksen siitä, miksi ja mitä tämän kokemuksen on tarkoitus saada sinussa aikaan. Tämä on viimeinen "ylösnousemuskirjoista", koska tulevat kirjat keskittyvät enemmän elämiseen korkeammissa ulottuvuuksissa eivätkä niinkään sinne pääsemiseen liittyviin oireisiin. Saat lisätietoja kirjasta, voit lukea joitain otteita ja tilata tästä linkistä: http://www.whatsuponplanetearth.com/ACBook.htm.

Saadaksesi lisää hyödyllistä informaatiota näiltä nettisivuilta, lue vapaasti otteita mistä tahansa kirjasta. Ne on suunniteltu auttamaan ja tukemaan sinua prosessissasi. Näihin tietoihin pääsee käsiksi klikkaamalla tämän sivun vasemmassa laidassa olevia kirjalinkkejä. Uusien kirjojen ilmestyessä tulee lisää otteitakin.

Ja nyt viimeisimpään energiaviestiin:

Täällä on mielenkiintoisia energioita ja voin kuvailla niitä ainoastaan "ylikuormaenergiaksi". Se liittyy siihen, että heinä- ja elokuun korkeampia energioita alkaa saapua ja niitä varten valmistaudutaan.

Nämä ajankohtaiset energiat ovat voimakkaita. Ne voivat saada tuntemaan, että kaikki on "tiukkaa". Voi olla vaikeaa hengittää. Sydämesi voi tuntua ylirasittuneelta tai siinä voi olla tykytystä. Sinusta voi tuntua siltä, että olet juonut liikaa kofeiinia, vaikket olisikaan! Voi olla vaikeaa nukkua. Sinusta voi tuntua stressaantuneelta etkä pysty rentoutumaan. Saatat nähdä paljon unia öisin. Et näytä pystyvän päästämään irti ja rentoutumaan. et näytä pystyvän hengittämään kunnolla.

Matalammilla tasoilla tämä ilmentyy kiireisyytenä, kun paljon asioita on meneillään. enemmän kuin sinulla tavallisesti on. Aina jotain lisää tehtäväksi. Ja yrittäessäsi rentoutua ja päästää irti, mitään ei tapahdu. Paine ja tiukkuus pysyy. Heräät aikaisin ja nukahdat myöhään.

Tätä tapahtuu. Meitä niin sanotusti asennetaan uudelleen. Meitä säädetään niin, että me voimme asua korkeammassa taajuudessa. meitä vahvistetaan. Se on alkanut vaiheittain, jotta me olemme valmiita sen todella saapuessa. Volyymiä käännetään korkeammalle ja korkeammalle hyvin hitaasti, kunnes me voimme ottaa vastaan enemmän ja enemmän. Minä koin ensimmäisen kerran tällaisen energian osuvan tiheään muotooni viisi vuotta sitten, ja minä päädyin ensipuun luullessani olevan kyseessä sydänvian ja ahdistuskohtauksen. Nyt me tiedämme paremmin ja voimme siten hyväksyä ja sopeutua rentoutumalla ja sallimalla. Silloin kukaan ei vielä tiennyt ylösnousemuksesta!

Kuivat ja "hiekkaiset" silmät, ongelmia näkemisen ja kuulemisen kanssa, huimausta, painetta päässä ja korvissa jne. ovat tavallisia oireita. Lihasjäykkyyttä ja -jännitystä esiintyy myös. tämä energia on tiukkaa, jännittynyttä ja saa aikaan painetta. Eilen minä halusin todella rentoutua, kun olin ollut epätavallisen kiireellisessä vaiheessa valmistellessani uusia nettisivujani ja kun minulla oli ollut paljon epätavallista toimintaa uuden kustantajani kansa. Minä menin muinaisille maille joen rantaan ja asetuin makuulle isolle kalliolle. Ilma oli täydellinen, taivas oli sininen, valkoisia ja myrskypilviä sekä haukkoja lentelemässä yläpuolella. No, minä en pystynyt yhdistymään itseeni. Hyvin epätavallista. Kaikki oli niin sanotusti jäykkää, pysyvää ja kivikovaa. Ja lisäksi tähtiolennot pitivät epätavallista etäisyyttä. He jäivät kuuden metrin päähän eivätkä tulleet lähemmäksi. He eivät halunneet kuormittaa minua enää enempää lisäämällä energioitaan tilaani. Ja näin asiat parhaillaan ovat.

Me olemme suojakuplassa, kun meitä vahvistetaan. Me emme pysty nyt yhdistymään. Me olemme eräänlaisessa eristetyssä tilassa silloin, kun meitä asennetaan uudelleen. Ja samaan aikaan me saatamme loppuun vanhoja asioita tai asioita, jotka liittyvät todellakin uuden perustan luomiseen itseämme varten. On aika saada asiat järjestykseen voidaksemme kaataa sementtiä, jota me tulemme käyttämään perustana ja kivijalkana uusissa jutuissamme. Koska silloin kun kaikki "ankkamme ovat rivissä" ja asiat paikoillaan, me lähdemme kuin raketit täysin uudelle alueelle. Me ampaisemme korkeampien ulottuvuuksien todellisuuteen ja olemiseen, asettamamme "perustan" tehdessä kaiken työn puolestamme.

Muistan suurristikokemuksen vuonna 1999. Sitä kovasti odotettuamme, luulimme tuntevamme olomme ihanaksi tuolloin. Niin monia planeettoja asetelmassa, mitä muutakaan voisi tapahtua? No, silloin tunnettiin suurta "tiukkuutta". Suuri lineaarinen energia-asetelma, joka työnsi ja puristi kaikkea, mikä ei sopinut noihin energioihin. Se muistutti minusta valtavaa selkärankaa, missä ei ollut mitään väljyyttä. Ei mitään odottamaani, mutta ylösnousemusprosessi tuokin harvoin mukanaan mitään ennakoitua!

Me siis järjestäydymme. Kun me saimme kaiken sopeuttamisen valmiiksi 2.5., meidän on nyt järjestäydyttävä, saatava "ankkamme riviin" ja valmistauduttava tulevaan. Ja mitä on tulossa? Enimmäkseen suurta "puhdistusta". Meitä kuluttaa nyt suuresti tämän planeetan saaminen järjestykseen ja sen saaminen näyttämään siltä, miltä korkeammalla värähtelevät planeetat näyttävät. Samalla tavalla kuin saapuisimme sodan repimälle alueelle, jossa on jätteitä ja kaaosta joka puolella, me olemme nyt vastuussa muun planeetan "järjestämisestä" saatuamme itsemme järjestykseen. Meistä tulee ihmisenkeleitä, auttajia, palvelijoita ja myötätunnon antajia. Me aloitamme uusia projekteja, autamme muita ja alamme "uudelleenrakennuksen". Sen aika on vihdoin koittanut. Ja meidän täytyy mennä edestakaisin sitä vähitellen lisäten, koska me voimme olla matalammin värähtelevässä energiassa vain jonkin aikaa. Sitten meidän on palattava omiin turvapaikkoihimme ja korkeamman järjestyksen mukaisiin luomuksiimme latautumaan ja yhdistymään itseemme. Mutta me tulemme esittelemään sen muulle maailmalle, mitä olemme itsellemme luoneet.

Tämä vallitseva energia voi saada sinut itkemään ilman mitään selvää syytä. Ei irtipäästämisen, nyyhkyttämisen tai surun kaltaista energiaa, jota joskus tunnemme, vaan itkemistä vapauttaaksemme vähän painetta. Voi, painetta! Yäk! Mutta se menee ohi kuten aina. Tämä vallitseva tila saattaa myös tuntua hyvin oudolta. Sitä ei ole oikein täällä tai siellä tai yhtään missään! Tämä johtuu Uudesta. Kun olemme saapuneet johonkin Uuteen maahan tai valmistaudumme nousemaan laivasta, kaikki on tavallaan Uutta emmekä ole vielä kokonaan paikalla.

Kaiken kaikkiaan jotain aivan Uutta ja jännittävää on hyvin lähihorisontissa. Voitko tuntea sen?

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen

tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #2 : 01.08.2006 21:05:59 »

"PUTIIKIN PIHAPIIRIT"

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu 21.7.06 (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Nyt valon korkeampien taajuuksien ollessa hyppysissämme tapahtuu paljon, ja suuri osa riippuu siitä, missä olemme energeettisesti, mihin päätämme yhdistyä tai minkä asettaa ensimmäiseksi tärkeysjärjestyksessämme. Minä rakastan näitä energioita, koska me pystymme ilmentämään melkein välittömästi. Minä olen ilmentänyt niin paljon, että tuskin pysyn itsekään perässä. Vain huoleton toive ja se näyttää ilmestyvän vuorokauden aikana.

Ja tukea toiveillemme saapuu ennätysajassa ja huomattavassa määrin. Kauan haluamamme näyttää yhtäkkiä todellakin tulevan. Melkein kuin meillä olisi jokin taikasauva tai "pullonhenki", korkeampien ulottuvuuksien tukea näyttää olevan enemmän kuin tarpeeksi.

Samalla, kun niin paljon muuttuu ja tulee Uutta, toisinaan helposti ihmettelee, missä ihmeessä sitä on. Aamulla herätessä yleinen ja usein toistuva tunne voi olla: "Missä minä olen? Kaikki näyttää oudolta, ikään kuin olisin eri maailmassa tai eri ulottuvuudessa kuin missä asun, ja olenkin vain vierailija!" Jos olet hyvin herkkä, saattaa näyttää siltä, ettei asioilla ole merkitystä, tai voit kirjaimellisesti unohtaa sen, mitä loit hetki sitten tai mitä tapahtui tuntia aiemmin. Ajasta voi myös tulla heiluva käsite. joskus kaksi päivää sitten tapahtunut voi tuntua vuosi sitten tapahtuneelta.

Nämä kaikki ovat melko yleisiä oireita sopeutumisesta korkeampaan taajuuteen. Ja sekin on tavallinen oire, että tunnet äänen tulevan suustasi ja ihmettelet, kenelle se kuuluu! Toisinaan siis vain tasapainon säilyttäminen tai pysyminen vähänkin maadoittuneena voi olla jatkuva haaste. Mutta nyt kun nämä rakastavat ja tukevat taajuudet ovat käsillä, nämä sivuoireet ovat paljon helpompia kestää.

Jos sinä et ole välittömän ilmentämisen todellisuudessa, siihen saattaa olla monia syitä, joita ehkä haluat pohtia. Tähän ei liity mitään arvostelua, koska energia on pelkästään energiaa eikä se arvioi tai valitse, mihin ja kehen se reagoi. Sinussa ei ole mitään väärää etkä sinä olet jäänyt laivasta.

Mihin sinä keskityt? Korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki kertaantuu, joten se mitä me pidämme tärkeänä, tulee suuremmaksi, ja me saamme enemmän sitä, miten me parhaillaan värähtelemme ja mitä me olemme. Mitä enemmän on uppoutunut 3D-todellisuuteen, sitä epämiellyttävämmältä voi tuntua. Mitä enemmästä on päästänyt irti ja mitä enemmän sisällä oli tyhjää ennen tätä viimeisintä valoaaltoa, sitä enemmän nyt on tilaa valolla täyttymiselle. Keskittyminen korkeammin värähteleviin todellisuuksiin sallii nyt loistavan olemisen, ja keskittyminen matalampivärähteiseen todellisuuteen tai sen puolustaminen ja tukeminen voi tuoda mukanaan paljon enemmän epämukavuutta.

Oletko halukas hyppäämään? Oletko halukas päästämään irti etukäteisodotuksistasi siitä, miten sinä ajattelet asioiden "pitävän" olla? Oletko halukas sallimaan ja olemaan avoin? Oletko halukas sallimaan sen, että sinut opastetaan Uuteen ja jännittävään tilaan intohimojesi ja kiinnostuksenkohteidesi kautta?

Jos sinulla on korkeammin värähtelevä versio siitä, mitä sinä haluaisit ilmentää, se auttaa suuresti minkä tahansa ilmentymisaikaa. tämä johtuu siitä, että mitä korkeammin värähtelevä toive on, sitä paremmin se sopii yhteen tämän planeetan nykyisten värähtelyjen kanssa. Suurempi sopusointu on siten saatavissa aikaan, ja sopusointu on avain korkeammissa ulottuvuuksissa.

Oletko tullut mukanasi selkeä kuva Uudesta roolistasi? Jos olet pystynyt selvittämään sen, miksi sinä olet täällä, ja mitä sinä tulet luomaan, tukea virtaa sisään kirjaimellisesti. Jos näin ei ole, sekin on OK. Liika yrittäminen voi haitata prosessia. Seuraa sinua ilahduttavaa reittiä, vaikkei siinä olisi mitään järkeäkään, etkä voi mennä harhaan. Yksi asia johtaa toiseen, sinä teet virityksiä, ja lopulta olet juuri siellä, missä sinun tarvitseekin olla.

Vuosia sitten minun ja tyttäreni täytyi muuttaa. Minä löysin ihanteellisen ja täydellisen talon kauniista ympäristöstä. Se tuntui oikealta kaikin tavoin paitsi, että siinä oli ainoastaan yksi makuuhuone eikä lämmitin ollut ihanteellinen (tämä oli 2300 metrin korkeudessa Lounais-Coloradossa). Minä rakastin kaikkea muuta ja tiesin tämän olevan oikean paikan, vaikkei ollutkaan mitään järkeä muuttaa tähän taloon. Kahden viikon kuluessa muutostamme vuokraisäntä päätti lisätä yhden makuuhuoneen ja asentaa ihanan "kaasua polttavan puu-uunin", ja se vei häneltä aikaa vain kaksi viikkoa. Seuraa intuitiotasi ja sydäntäsi, vaikkei siinä aina olisikaan järkeä, ja se asettaa sinut aina sinne, missä sinun tarvitseekin olla. Ei ole mitään tarvetta huolehtia siitä "miten", koska kaikki järjestyy itsestään, kun vaan pysyt sydämesi opastamalla reitillä.

Näissä Uusissa, korkeammissa värähtelyissä, jotka nyt pommittavat meitä, voi olla vaikeaa pitää toista jalkaa yhdessä ulottuvuudessa tai vanhassa todellisuudessa ja toista jalkaa korkeammassa ulottuvuudessa tai korkeammassa todellisuudessa. Voi tuntua siltä, että meidät revitään tuhansiksi palasiksi, yhden palan ollessa täällä ja toisen siellä, ja samalla jatkuvasti muutetaan vaihteita. Yhdessä todellisuudessa me toimimme tällä tavalla ja toisessa todellisuudessa toisella tavalla. Ylös, alas, osa täällä ja osa siellä eikä missään näytä tapahtuvan sekoittumista tai yhdistymistä. Ja me ilmennämme nyt niin monia asioita, että saattaa tuntua liian paljolta edes pysyä perässä. ja miten tämä kaikki edes sopii yhteen tai on järkevää? Tätä on tapahtumassa:

Minä kutsun sitä "putiikin pihapiiri" -todellisuudeksi. Tämä "putiikin pihapiiri" on "ponnahduslautamaailmassa". Tämä on meidän luomamme ilmentymä, joka auttaa tuomaan sisään tukea tai rahaa, niin sanotusti. Se on laituri tai väylä, joka kanavoi mahdollisuuksia meille Uuden maailman ihan Uusia ja korkeammin värähteleviä luomuksia varten. Oprah Winfrey jatkaa showtaan, koska se antaa hänelle mahdollisuuden täyttää todellisen intohimonsa ja Uuden roolinsa, mikä on hänen humanitaarinen työnsä. Angelina Jolie jatkaa näyttelemistään, koska se auttaa häntä tekemään palvelutyötä Afrikassa, mikä on lähellä hänen sydäntään.

Molemmissa tapauksissa nämä naiset hyödyntävät lahjojaan ja ovat sopusoinnussa sen kanssa, keitä he ovat ("ponnahduslautamaailmassa"), joten heidän elantonsa tulee "putiikin pihapiiristä" tai siitä, mitä he ovat ilmentäneet "ponnahduslautamaailmassa". Se on ilmentymä, joka luotiin heidän vanhasta tai matalammin värähtelevästä itsestään käsin, mutta joka on edelleen hyvin paljon osa sitä, keitä he ovat (tai olivat). Tällä tavalla he kulkevat edestakaisin matalammasta värähtelystä tai tarkoituksesta korkeampaan. "Ponnahduslautamaailman" luomukset tai laiturit ovat nyt tukemassa näiden naisten korkeampaa tarkoitusta. Yksi luomus antaa mahdollisuuden korkeampaan, mutta se myös hyödyttää niitä, jotka edelleen asuvat "ponnahduslautamaailmassa".

Koska ylösnousemusprosessi on melko pitkä ja ihmiset saapuvat perille aaltoina, jotkut ovat yhdessä paikassa tai todellisuudessa, kun taas toiset ovat toisessa. Näin ollen me voimme siis aina olla hyödyksi niille, jotka ovat juuri heränneitä, jakamalla niitä lahjoja ja tarkoituksia, joita meillä oli meidän itse asuessamme "ponnahduslautamaailmassa" tai matalammin värähtelevässä olemassaolossa, ennen saapumistamme korkeampaan ulottuvuuteen uuden roolimme kera. Tätä on vaikeaa selittää. toivon, ettei se ole liian hämmentävää.

Tällä tavalla me voimme kulkea yhdestä ulottuvuudesta toiseen, ja meistä voi tuntua rikkinäiseltä tai me voimme olla hämmentyneitä kulkiessamme edestakaisin. Mutta tämä kaikki oli osa suunnitelmaa, koska me tiesimme kulkevamme edestakaisin. Toinen mahdollisuus on luoda korkeamman ulottuvuuden todellisuus ja tuoda se "ponnahduslautamaailmaan", muttei jäädä sinne pitkäksi aikaa. Tätä minä tulen esimerkiksi tekemään tulevissa kirjoituksissani ja kirjoissani. Eläminen ja oleminen korkeammilla tavoilla ja sen raportoiminen ja tuominen "ponnahduslautamaailmaan" oman "putiikin pihapiirini" kautta. Olen varma, että monet teistä tulevat tekemään samaa.

Sinne, missä monet meistä "ennen olivat", monet ovat juuri nyt saapumassa. Tämä on se "putiikin pihapiiri", joka voi antaa meille välttämättömän elannon aivan Uusia luomuksiamme varten korkeammissa ulottuvuuksissa.

Näiden uskomattomien energioiden ollessa käsillä, jokainen päivä voi tuntua joululta, jossa on mahtavia ja jännittäviä yllätyksiä joka käänteessä. Minä tuskin jaksan odottaa, mitä seuraavaksi tapahtuu!

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen

_____
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #3 : 01.08.2006 21:07:15 »

LAUMANJOHTAJAT

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu, 26.7.2006
www.whatsuponplanetearth.com
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys!

Kun energiat pysyvät edelleen korkeammalla värähtelytasolla, missä ne tulevatkin pysymään, kunnes menevät vieläkin korkeammalle, asioihin vaikutetaan monilla eri tavoilla. Me olemme odottaneet heinäkuun tuovan niitä esiin. Täällä ne ovat ja elokuussa tulee olemaan vieläkin hauskempaa.

Energian ollessa niin sanotusti huipussaan, se saa aikaan kaikelle "korkeamman" ympäristön. Yksi yleisimmistä kokemuksista saavuttaessa korkeampaan taajuuteen on suvaitsemattomuus. Olen puhunut siitä usein menneinä vuosina, koska se on aivan varmasti korkeampien ulottuvuuksien saavuttamisen ilmentymä, vaikka voidaankin ajatella, ettei se ole erityisen henkinen tai korkeammalla värähtelevä tuntemus.

Korkeammalla ja matalammalla värähtelevä energia eivät voi olla samassa tilassa. Tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä tuomitsemisen kanssa. se johtuu siitä, miten energia ovat olemassa. Ajattele sitä tieteellisin termein, jos haluat. Ihmisolennot rakastavat antaa asioille merkityksiä, koska 3D-mieli tarvitsee tarinan tai draaman, minkä kääriä ympärilleen. Meillä on myös taipumusta tehdä asioita henkilökohtaisesti, koska meillä edelleen on ego. Tämä energialaki, joka on tavallaan samanlainen kuin puoleensavetämisenlaki, on peräsimessä korkeammissa ulottuvuuksissa, laajemmin tunnettu, hyväksytty ja hyödynnetty elämisen ja olemisen tapana.

Niinpä me olemme täällä korkeammissa ulottuvuuksissa ja tämä Uusi asuinsija saa aikaan äärimmäisen reaktion kaikkeen, joka on luonteeltaan matalammalla värähtelevää. Ja näin sen pitäisikin olla. Hyvin matala sietokyky, turhautuminen, viha ja purkaukset ovat tarkoituksellisia tänä aikana. (Elokuu tulee olemaan erilainen.) Ja tämä on teemana asioissa myös maailmanlaajuisesti.

Maanantai toi sisään valtavan energiasyöksyn ja liikettä, josta minun täytyy sanoa olevani vieläkin toipumassa! Minä asun parhaillaan väliaikaisessa vuokratalossa, koska minä valmistelen maan ostamista kestävää rakentamista varten. Taloni on asuntoalueella. Koska olen tottunut elämään väljästi, yksistään tämä on ollut suuri muutos. Aivan takanani olevilla naapureilla on pitbull/bokserikoiria. Ne rakastavat haukkumista, ne on usein sidottuna lyhyeen ketjuun ja saavat vähän, jos ollenkaan, huomiota. Kaksi kertaa olen ilmoittanut haukkumisesta "Eläinviranomaisille", ja omistaja on poistanut kaksi koiraa, mutta yksi on nyt palannut - haukkumisen kera!

Heräsin maanantaiaamuna, menin keittiöön ja yksi koirista haukkui minua välittömästi ja sai minut ärsyyntymään. NO, NYT SAA RIITTÄÄ! Tämä elämisen tapa ei vähääkään muistuttanut korkeampia ulottuvuuksia. Melu, naapurien kunnioittamattomuus ja tietämättömyys siitä, keitä ja mitä naapurit ovat (oma yhteisö) on sietämätöntä minulle. Minä menetin malttini, juoksin aidan luo ja seisoin siellä erittäin tiukkana tuijottaen koiraa, samalla kun telepaattisesti kerroin sille, ettei se ollut tällä johdossa. minä olin. Kun se raivokkaasti jatkoi uhkaavassa asennossa "pukaritanssia", minä pidin pintani täysin varmana (todellisuudessa minä en ole niin rohkea. rakas Cesar Milan, koirakuiskaaja, antoi minulle tämän idean ja olin niin vihani lietsoma!)

Muutaman lyhyen hetken jälkeen se perääntyi taaksepäin, taaksepäin ja taaksepäin, kunnes se oli talon luona. Sillä hetkellä kun käännyin omaa taloani kohti, se alkoi uudestaan. Minä juoksin välittömästi takaisin ketjuaidan luo ja pidin pintani hiljaa laumanjohtajan asennossa, ja se perääntyi taaksepäin uudestaan (Cesar opetti minulle tämänkin! Toistoa!)

Koiran maailmassa täytyy olla laumanjohtaja. Tämä koira tunsi olonsa hyvin epävarmaksi, oli rähinöijä ja juoksi ympäri pihaansa hämmentyneenä, koska sille ei ollut mitään järjestystä. Sen eläessä ihmisen kodissa, ihmisen kuului luoda tämä järjestys olemalla laumanjohtajaihminen. Turvallisuus luodaan tietämällä, mitkä rajat ovat, ja tietämällä, kuka on johtaja.

Kriittisen massan saavuttamisen jälkeen ja heinäkuun saapuessa (lopulta!), me olemme nyt tämän planeetan laumanjohtajia. Maaplaneetta on täysin valon planeetta ja valotyöntekijät ovat luomisen peräsimessä. Valotyöntekijät tiesivät heti saapumisestaan saakka, että tämä aika tulisi. Nyt se siis on täällä, ja me valmistaudumme ja alamme luoda täysin Uutta maaplaneettaa.

Vanhojen energioiden ja vanhojen tapojen nollatoleranssi on odotettavaa. Koska ne ovat matalampaa värähtelyä, mutta myös koska me olemme nyt ohjaksissa, tiedostimme sitä täysin tai emme, ja ilmennämme nyt täysin uudenlaista rohkeutta ja varmuutta (eikä Cesar Milanin vuoksi!) Viha, turhautuminen, lyhyt pinna ja "asioiden kertominen, miten ne ovat" -mentaliteetti ovat nyt vallitsevia ja niin on oikeutettua. Me olemme odottaneet pitkän aikaa emmekä odota ja siedä enää. Voima on meidän kentällämme. Niin sanotusti mikä kerran oli alhaalla, on nyt ylhäällä, ja mikä kerran oli ylhäällä, on nyt alhaalla.

Sen tarkkaileminen, mitä maailmanlaajuisesti tapahtuu, on todellakin kaunis näky. En tietenkään vähättele kärsimystä ja elämien menetystä Lähi-idässä, mutta ajankohtainen tilanne on juuri niin kuin sen pitäisikin olla, ottaen huomioon energiat, joissa me nyt asumme. Tällä planeetalla on useita terroristi- tai kapinallisryhmiä. nyt Etelä-Libanonissa (joita tuetaan Syyriassa ja Iranissa sekä osissa Afrikkaa ja muuallakin). Nämä ryhmät ilmentävät matalammalla värähtelevää energiaa, joka oli välttämätöntä luomaan kontrastin tai kokoamaan tai sallimaan jotain täysin uutta. Tällainen luominen polariteetin kautta oli 3D-todellisuutta eikä sitä tarvita enää.

Vaikka edelleen onkin energiataskuja, jotka värähtelevät matalammalla, sellaisia kuin Pohjois-Korea, ja vaikka Vanhan maailman tavat edelleen leijuvat ympäriinsä (liittyen kaupankäyntiin jne. tiettyjen maiden välillä, näin estäen vanhan poistumisen ja saaden aikaan niiden suvaitsemista ja sallimista), nämä olemisen tavat ovat nopeasti loppumassa. Niitä ei enää suvaita eivätkä ne voi olla enää olemassa korkeammin värähtelevällä planeetalla.

Se mitä nyt maailmanlaajuisesti on tapahtumassa, mikä tulee edelleen jatkumaan, on näiden vanhojen tapojen ja matalammin värähtelevien taskujen huipentumista. Ne nousevat pintaan, koska niiden täytyy, jotta ne voivat lähteä. Ei tule mitään maailmansotaa, asiat eivät ole menossa huonompaan eikä peräsimessä ole "pahoja kavereita". Hyvän ja pahan, oikean ja väärän ja pimeän ja valon harhamaailmaa ei ole enää. Pystytkö alkamaan nähdä sen? Pimeyteen perustuva pelko on nyt hyvin näkyvä harhakuva. Siinä ei koskaan ollutkaan mitään voimaa. Harhakuva on nyt rikki. Me värähtelemme sen yläpuolella.

Koska nämä vanhat näkymät lähtevät edelleen puhdistumisen tai tuhoutumisen kautta, uudelleenrakennusta tarvitaan. Sisään astuvat valotyöntekijät! Tammikuun 2006 energiaviesti indikoi, että tämä olisi ilmentämisen ja humanitaarisuuden vuosi. Ja se tosiaankin tulee olemaan. On meidän roolimme ja velvollisuutemme (kuten olemme suostuneet) näyttää korkeampia tapoja, kun uudelleenrakentaminen alkaa. Kun me valelemme energiaamme maailmaan ja jaamme sen, mitä me olemme tulleet tietämään oman suoran ylösnousemuskokemuksemme kautta (ei vanhoista 3D-teksteistä), meitä tarvitaan ratkaisevasti.

Tämän vuoksi tukea saapuu hyvin nopeasti niille, jotka ovat valmiita tuomaan Uuden tapoja maailmalle. Kaikkea on tulossa välittömästi jumalaisessa ja täydellisessä järjestyksessä. Eräs What's Up On Planet Earth -lukija kuvaili sitä niin ilmeikkäästi sanoessaan, että hänestä tuntui kuin häntä olisi otettu kädestä ja johdatettu sinne, mitä hän ikinä tarvitsikin ja sinne, minne hänen ikinä tarvitsikin mennä, kaikki tämä paljon häntä itseään korkeammasta voimasta. Kuten mainittiin heinäkuun 21. päivän viestissä, se että on "putiikin pihapiiri" vanhemmissa todellisuuksissa (tai ponnahduslautamaailmassa) voi saada aikaan kanavan tai aukon/väylän tämän tuen tulemiselle läpi, mutta näin ei aivan varmasti tarvitse olla.

Mutta jos olet valmis luomaan nettisivut, avaamaan kaupan, aloittamaan Uuden liiketoimen tai jotain vastaavaa, tämä voi tosiaankin olla tapa tehdä itsesi näkyväksi ponnahduslautamaailmalle ja tuoda sinulle tarvitsemaasi tukea/elantoa. Tämän huomion myötä, pankkitoiminnastakin on tullut viime aikoina mielenkiintoinen ilmiö. Jos sinä olet viime aikoina kokenut pankkiongelmia, se johtuu siitä, ettei tämä todellisuus ole enää sopusoinnussa sen kanssa, missä me värähtelemme. Paljon meidän tuestamme tulee yksityisen sektorin kautta, koska vanhat järjestelmät alkavat horjua. Hankinta tapahtuu yksinkertaisesti lähteistä, joka ei liity vanhaan. Ohjaksissa oleminen tulee nyt sivuuttamaan vanhat, vanhanaikaiset menetelmät, joita meidän täytyi noudattaa ennen.

Etkö ole varma, mitä sinä haluat tehdä tai missä sinä olet? Minulla on puhtaanvalkoinen kissa nimeltään Ahmee, jonka seurasta olen nauttinut viisi vuotta. Se värähtelee hyvin korkealla, se on hyvin jalostunut ja erittäin herkkä. Se ei tavallisesti ole varma siitä, miten mukavaa sillä on ulkona. Koska siellä on tavallisesti koira tai jonkinlainen vaara, se menee ulos hyvin jännittyneenä ja lyhyeksi ajaksi. Viime aikoina se on mennyt ulos paljon halukkaammin. Maanantaina se katseli "koiratilannetta" ja oli erittäin vaikuttunut, täytyy sanoa! Kun minä seisoin aidan luona, se alkoi itsekin tulla lähemmäs ja lähemmäs.

Välittömästi tämän kokemuksen jälkeen minä menin vanhahkon naapurini taloon kertomaan, että minä ryhdyn toimiin koiranomistajia vastaan. Hänkin oli iloinen. Ahmee seurasi minua perille saakka. täysin rentona ja halukkaasti. koska jollain tasolla se tiesi, että tuo vaara oli mennyttä iäksi. Ei enää rähinöijiä, ei enää matalammin värähtelevien energioiden hallinnassa olemista. ne eivät enää ole siedettyjä tai sallittuja tällä Uudella korkeammin värähtelevien tapojen planeetalla. Sillä oli Uusi vapaus.

Jos et ole varma siitä, mitä haluat tehdä etkä ole selvillä siitä, mihin olet aivan äskettäin laskeutunut, tiedä, että olet nyt "turvassa" ja sinun tiesi on selvä luodaksesi sen, mitä ikinä haluatkin, ilman mitään väliintuloja, jos valitset olevasi tässä tilassa. Sinun ainoat tientukkosi ovat sisälläsi. (Itse asiassa näin tilanne aina on ollutkin, mutta tämä on itsessään oma energiaviestinsä.)

Yleinen peukalosääntö on, että kaikki, mikä vie energiasi ja huomiosi pois suorasta yhteydestä Lähteeseen tai luovuuteesi, voidaan nyt jättää taakse. Seuraavassa Life In The Higher Realms -kirjassa (Elämä korkeammissa ulottuvuuksissa) puhun tästä paljon yksityiskohtaisemmin. Oma "putiikin pihapiirisi" voi antaa sinulle passiivisen tulon tai elannon, minkä tarvitset harhakuvamaailmasta, jatkaessasi oppimista, kasvamista ja elämisen kokemista korkeammissa ulottuvuuksissa!

Ollessasi jossain kohtaa, seuraa murusia, hienosäädä pitämällä se, mikä saa olosi tuntumaan mahtavalta, samalla kun annat kaiken muun pudota pois, ja sinä tulet löytämään perille hyvin pian. Korkeampi voima on nyt huomattavassa asemassa, mikä avaa kaikki ovet, saa aikaan kaiken tuen ja pitää tilaa välittömälle ilmentämiselle. Ja toisinaan se tietää paljon enemmän kuin meidän pienet mielemme!

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #4 : 01.08.2006 21:09:20 »

HENKILÖKOHTAISTEN "(PULLON)HENKIEMME" SAAPUMINEN

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu 30.7.06 (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

On paljon kerrottavaa monista eri asioista. Tuntuu siltä, että on ollut tarpeellista lähettää viesti muutaman päivän välein, koska nämä korkeammat energiat, missä me nyt asustamme, luovat niin monia ihania ja jännittäviä olemisen Uusia tapoja!

Vietettyämme kuusi kuukautta yhdistyen ja sopeutuen monin tavoin, me olemme nyt aivan varmasti korkeammin värähtelevässä todellisuudessa, ja mukana tulee sen omat säännöt ja navigointiohjeet. Minulla oli äskettäin kokous ei-fyysisen ulottuvuuden olentojen kanssa, ja he selittivät muutamia asioita, joiden oletan antavan vähän selkeyttä siihen, missä me nyt olemme.

Kuninkaat ja kuningattaret

Ne, jotka parhaillaan asuvat Maaplaneetalla, ovat tänä aikana erittäin tärkeässä asemassa. Se, että on valinnut kokevansa ylösnousemusprosessin, laittaa ihmisen niin sanotusti voima/valta-asemaan. Maapallolla olevat ovat kuljettajan penkillä ja navigoivat laivaa. Koska me ylösnousemme kaiken muun maailmankaikkeudessa olevan puolesta, me olemme aivan varmasti peräsimessä. Painopiste on meissä, ja tässä suhteessa me olemme vastuussa niistä valinnoista, jota me teemme Uuden maaplaneetan luomiseksi.

Ylösnousemusprosessi saa aikaan paluun alkuperäiseen viattomuuteen. Niin paljon jätetään taakse, puhdistetaan, vapautetaan ja puretaan, jotta meistä lopulta tulee hyvin Uudenlaisia ja puhtaita olentoja. Ihmisolennot alkavat jälleen yhdistyä ihan alussa olleeseen lapsenomaiseen viattomuuteen. Tällä tavalla me tulemme luomaan hyvin puhtaasta lähteestä käsin, jolloin on paljon vähemmän "erillään olemista" tai ego mukana.

Tämän vuoksi me olemme nyt epätavallisessa ja harvinaisessa paikassa. uskomattoman kauneuden, armon ja tilaisuuksien paikassa. Heinäkuusta saakka me olemme voineet nyt saada sen, mitä me ikinä valitsemmekin. Me olemme lopultakin siinä paikassa. Ei-fyysiset olennot selittivät, että meidän toiveemme ovat maailmankaikkeuden komentoja. Pyydä ja se annetaan. Edelliset kuusi kuukautta, kuten selitettiin aiemmissa energiaviesteissä asioiden tapahtuessa, antoivat meille tilaisuuksia tulla selkeämmiksi, yhdistyä täydellisemmin Lähteeseen ja olla valmiita luomaan mahdollisimman korkeasti värähtelevästä paikasta käsin. Silloin kun meistä tulee niin uupuneista ja lannistuneita, että me emme enää välitä, me yhdistymme siihen, millä todellakin on merkitystä. Ja ne ovat hyvin yksinkertaisia asioita, mitä me haluamme itsellemme.

Tähtiolennot selittivät, että maailmankaikkeus vain odottaa pyytämistä. Ikään kuin olisi avattu valtava pankkiholvi, jonka koko runsaus on kaikkien saatavilla, eikä kukaan ole vielä havainnut, että ovi on apposen auki! On kiinnitetty niin paljon huomiota vanhoihin uhritietoisuuden, voimattomuuden ja hämmennyksen tapoihin, että tämä yläkylläisyys on täysin huomaamatta.

Tähtiolennot viittasivat, että tämä on nyt Uutta todellisuutta. On niin sanotusti "laki", että meille annetaan kaikki, mitä me valitsemme. Periaatteessa me olemme nyt ainoita, joilla on tämä uskomaton luomiskyky, tai toisin sanoen me saamme valita ensimmäiseksi ja se syrjäyttää kaiken muun. Korkeampien olentojen kielen tulkitseminen voi olla vaikeaa, joten toivon selittäväni asiat ymmärrettävästi. Informaatio saapuu minulle energialatauksena ilman sanoja. vain tietämisenä, tuntemisena ja täydellisenä ymmärryksenä.

Se, mitä me päätämme luoda nyt Uudella maaplaneetalla, riippuu täysin meistä itsestämme. Kenenkään muun maailmankaikkeudessa elävän olennon ei sallita sekaantuvan tai luovan täällä. me olemme tämän ainoita luojia. Me voimme pyytää neuvoja tai apua, tietenkin, mutta sitä ollaksemme me aloitamme täysin alusta. Me olemme luojia, koska meillä on nyt Uudenlaista viattomuutta ja meidän luomuksiimme ei siten voi vaikuttaa mikään mennyt tietämys tai kokemus.

Oletan olleeni tietoinen tästä pitkän aikaa ja kirjoittaneenikin tästä uuteen elokuvaan, minkä What's Up On Planet Earth tulee pian julkaisemaan, mutta sen kuuleminen eri lähteestä - ei ainoastaan sen tietäminen tai muistaminen sieluun yhdistymisen tasolta ja lopulta siinä elämisestä ja sen kokemisesta - saa aikaan täysin uuden ajatustavan ja kokemuksen. Olen aina ollut sitä mieltä, että näkeminen ulottuvuuksien läpi ja kommunikoiminen omalta sielutasolta, on aina erilaista kuin jonkun kokeminen suoraan silloin, kun me todellakin pääsemme sinne. ja me olemme todellakin täällä nyt. Se on todellakin mahtavampaa ja ihmeellisempää, kuin mitä olisin voinut koskaan kuvitellakaan. Ihmisenä oleminen tänä aikana on ilo.

Mutta tähän liittyy muutakin, minkä olen oivaltanut ja kokenut erityisesti muutaman viime viikon aikana. On eräs menetelmä saada tämä luomisen taikasauva ja heiluttaa sitä Uudella maapallolla.

Kosminen liiketoimintasuunnitelma

Maailmankaikkeuden täytyy tietää, minne rahat lähetetään! Meidän on annettava sille oman postilokeromme numero. Ja meillä on oltava kosminen liiketoimintasuunnitelma kunnossa. Maailmankaikkeus sanoo: "Mitä sinä täsmälleen ottaen tarvitset, ja mihin sinä sitä tarvitset? En voi antaa sinulle sitä, ennen kuin kerrot minulle, mitä haluat ja miksi. Olen hämmentynyt." Maailmankaikkeudella on oltava ovi tai väylä päästä sisään. Tämän vuoksi minä kirjoitin "putiikin pihapiireistä" aiemmassa energiaviestissä. Maailmankaikkeus tarvitsee postilokeron.

Silloin kun me todella määrittelemme suunnitelmamme ja sen, mitä me aiomme luoda, ja kun me todella ja oikeasti tiedämme, keitä me olemme ja miksi me olemme täällä juuri tällä kerralla, maailmankaikkeus hyppää mukaan menestykseemme. Tämän vuoksi minä kirjoitin Remembering Your Soul Purpose -kirjan (Sielunsa tarkoituksen muistaminen)! (Hymy) Näiden asioiden tietäminen asettaa meidät johtoasemaan. Ja silloin kun olemme omassa intohimossamme, me olemme tietämättömiä kaikesta muusta, kaikista peloistamme ja epävarmuuksistamme. Me olemme silloin poissa tieltä, ja maailmankaikkeus voi tulla sisään kaikkine tarvikkeineen.

Entisenä avustuksen myöntäjänä minulle oli välttämätöntä, että kaikki "ankat olivat rivissä" (ole kiltti äläkä pyydä minua myöntämään sinulle avustusta - hymy). Rahaston oli tiedettävä, miksi varoja tarvittiin, miten niitä käytettäisiin, ja sen tarvitsi myös tietää, että kaikki perusteet täytettiin ja että kaikkea oli tutkittu ja pohdittu. Voittoa tuottamatonta ei voida rahoittaa ainoastaan mahtavan idean turvin. Ja näin on meidänkin laitamme nyt. Selkeys ja todellinen sitoutuminen sekä vakava ja käytännöllinen ajattelu ovat välttämättömiä. Mutta tärkein tarvittava asia on halukkuus hypätä. Ei mitään pidättelyä. Sen tietäminen, että on lopultakin aika kohdistaa kaikkien kokemustesi, lahjojesi ja kykyjesi huipentuma johonkin tiettyyn tarkoitukseen.

Muistatko, kun kehotin sinua laittamaan "kaikki ankkasi riviin"?

Ole selkeä ja vakavissasi siinä, kuka sinä olet, miksi sinä olet täällä ja mitä sinä haluat. Ja mitä korkeammalla värähtelevä tuo toive ja pyyntö on, sitä helpommin ja nopeammin se "rahoitetaan", koska sopusointu on puhtaampi ja suorempi. Me olemme korkeammin värähtelevässä energiassa, joten korkeammin värähtelevät toiveet sopivat parhaiten sen kanssa yhteen.

Äskettäin eräs ystäväni palasi aiempaan työhönsä väliaikaisesti, koska hän tarvitsi vähän "rahoitusta". Koska hän ei kuitenkaan pitänyt vanhasta energiasta, hän "konttasi". Jokainen hänen saamansa pennonen otettiin häneltä. enimmäkseen kummallisten pankin ylitysmaksujen kautta. Kun hän lopulta ymmärsi viestin ja palasi antamaan suurimman osan energiastaan Uudelle korkeammin värähtelevälle projektilleen ja unelmalleen, joku käveli välittömästi hänen toimistoonsa (viimeisenä työpäivänä hänen päätettyään lähteä) ja antoi hänelle useita satoja dollareita (ei hänen työhönsä liittyen). Kun hän oli sopusoinnussa unelmansa ja intohimonsa kanssa ja kun hän omisti aikansa sille, häntä tuettiin. Jokainen pikkupalanen yhdistyy hänen alkaessaan suunnitella unelmaansa. En epäile yhtään, etteikö hänelle anneta kaikkea hänen tarvitsemaansa tukea ja rahoitusta. se on jo tapahtumassa!

Tämä kaava pitää paikkansa myös korkeampaan elämiseen. Julista se, mitä haluat, vaikkei se koskisikaan Uuden roolisi luomista, ja jos se on korkeammin värähtelevä pyyntö, valmistaudu vastaanottamaan se.

Fyysiset liikekumppanimme

Koska me olemme nyt Uuden maailman luomisen tilassa, on aika, jolloin me todella yhdistymme Uusiin kumppaneihimme tai vähintäänkin kumppaneihin, jotka jakavat meidän unelmamme ja Uudet roolimme. Ei koskaan oikeastaan ollutkaan sellaista kuin romanttinen suhde tai olemista oman täydellisen sielunkumppanimme kanssa. Me olemme kaikki täällä veljinä ja sisarina rakastamassa ja tukemassa toisiamme. Yksiavioisuus luotiin 3D-mielessä. (Paljon lisää tästä uudessa kirjassani.) Näin ollen me siis tulemme pian liittymään sieluihin, jotka jakavat meidän visiomme ja roolimme. Se, että muut suhteet hajoavat, johtuu enimmäkseen siitä, etteivät ne enää sovi tähän Uuteen tilaan, missä me olemme.

Aivan äskettäin saapui suuri energiapuuska, joka sai aikaan vihaa ja turhautumista, kuten aina tapahtuu saavuttaessamme korkeammin värähtelevän todellisuuden. Ensiksi tulee viha ja turhautumien vanhaan, ja sitten tulee eroaminen tuosta "vanhasta". Se voi viedä jonkin aikaa, mutta mitä kauemmin pidämme kiinni, sitä enemmän "jumissa" me olemme ja tunnemme olevamme.

Elokuu

Elokuusta tulee ilmiömäinen, erityisesti 11. päivä tienoilla. Tämä tulee olemaan yksi tärkeimmistä ja ihmeellisimmistä päivistä, mitä olemme tällä planeetalla kokeneet. 11. päivä tulee avaamaan aukon vieläkin korkeampiin ulottuvuuksiin ja niiden korkeammin värähtelevien energioiden myötä, missä me parhaillaan elämme, tämä ovi tuo meille päästyn uskomattoman henkiseen energiaan siitä eteenpäin. Uskomattoman yhteyden. Uskomattoman oven tulevaisuuteesi ja todelliseen sinuun. Minä olen tuolloin polviani myöten mudassa oppimassa "savimajan" rakennustekniikoita, koska koulutukseni alkaa tuona päivänä. Missä sinä olet? Oletko valmiina paikassa ja asemassa, joka parantaa ja palvelee tätä planeettaa tulevaisuudessa? Vai hankitko tuona päivänä paljon lisää informaatiota siitä, kuka sinä todella olet ja miksi sinä olet täällä? Tai kenties sinä tunnet mahtavan ja ihanan Uuden yhteyden Lähteeseen.

Vieläkin taianomaisempaa ja ihmeellisempää tukea tulee tuon 11. päivän portaalin kautta. Tulet pohtimaan, missä sinä olet ja miten taivaallisessa tilassa sinä todella asutkaan. Se tulee olemaan todellisuus, millaista me emme ole koskaan ennen kokeneet tässä elämässä, koska me todellakin oikeasti asumme korkeammissa ulottuvuuksissa.

Heinäkuun alusta alkaen minä olen ilmentänyt uskomattoman nopeasti, saanut tukea ja kaikki unelmiani ovat toteutuneet. Jos minä olen täällä, sinäkin voit olla. Ja minä tiedän, että sinä tulet olemaan.

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen

Matti Kuusela
Hopeasulka



Saat vapaasti välittää Hopeasulkaviestejä myös ystävillesi. Jos haluat viestit suoraan itsellesi, kirjoita minulle osoitteella XXX - Matti.

edit: yhteystiedot poistettu. Annikki


« Viimeksi muokattu: 06.08.2006 22:44:05 kirjoittanut Annikki* » tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #5 : 01.08.2006 22:05:05 »

Kiitos Sininen enkeli!  smitten

Sydän hurjasti pomppien luin noita viestejä. Todellakin näin.  Shocked  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #6 : 10.08.2006 12:40:31 »


OMAN LAUMAMME KANSSA VAELTAMINEN

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu, 8.8.2006
www.whatsuponplanetearth.com
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys!

Tässä värähtelytilassa, missä me nyt asumme, voi toisinaan tuntua ikään kuin siltä, että emme olisi missään. Kuin laiva heilahtelemassa ilman ankkuria tai kenties ikään kuin tuntien, ettei ole mitään kiinteää, mistä ottaa kiinni, tai kenties pelkästään yleisesti aistien, että on ilman suuntaa tai paikkaa mihin maadoittua… me saatamme ihmetellä, millaista elämä todella tulee olemaan korkeammissa ulottuvuuksissa. Jos sinä olet niitä, jotka tuntevat olonsa kuin omenaksi kellumassa vesiastiassa tai kuin ajelehtimassa epävarmalla maalla, se johtuu pelkästään siitä että olet onnistuneesti irrottautunut vanhasta maailmasta tai matalammalla värähtelevästä todellisuudesta ja asut nyt muualla.

Eläminen korkeammin värähtelevässä energiassa vaatii sopeutumista, ja avaimena on pysyminen sopusoinnussa korkeampien tapojen kanssa mahdollisimman paljon. Oleminen itselleen rehellinen voi myös suuresti auttaa vakauttamaan kurssia ja pitämään raiteilla. Tällä tavalla luodaan olemisen tila, joka on sopusoinnussa todellisen itsesi kanssa, ja koska jokainen meistä on todellisuudessa Lähdettä, me emme voi mennä vikaan. Lisäksi, mitä enemmän me pysymme harmoniassa sen kanssa, mitä me olemme tähän saakka havainneet käymällä läpi ylösnousemusta, sitä helpompaa virtaamisemme ja polkumme tulee olemaan. Niin haastava kuin ylösnousemusprosessi onkin ollut, se suunniteltiin valmistelemaan meitä näitä aikoja varten, joissa on enemmän valoa.

Mittavat valomäärät, jotka pommittavat tätä planeettaa, hämmentävät edelleen useita asioita monilla alueilla. Tämä saa aikaan valtavaa niiden energioiden irtaantumista ja rikkoutumista, jotka eivät voi enää olla olemassa tai jähmettyä yhteen. Näitä energioita piti yhdessä tiheämmän ja erilaisen värähtelyn ja todellisuuden liima, kuin missä me parhaillaan olemme. Joten se, että me saatamme nähdä kapinointia, purkauksia ja lyhytpinnaisuutta, on tulosta näiden tiheämpien energioiden tulemisesta pintaan, niiden ollessa valmiita lähtemään. Paljon kaikkea kiskotaan nyt erilleen.

Ja samaan aikaan paljon yhdistyy ja tulee yhteen. Energeettisesti se näyttää kuin solun jakautumiselta, jonka näkee katsoessaan mikroskoopin linssin läpi. Samanlaiset energiat yhdistyvät kaltaistensa kanssa enemmän kuin koskaan. ”Solut” irtautuvat toisistaan siellä, missä niillä ei enää ole yksittäistä ja yhdistettyä tarkoitusta ja yhdistyvät sopivien vastineidensa kanssa. Ja tämä tulee jatkumaan sitä voimakkaammin, mitä korkeammalla me värähtelemme. Fyysisellä tasolla tämä ilmenee Uusina kumppaneina, jotka jakavat meidän visiomme ja intohimomme, ihmeellisenä tukena, jota saapuu ulottuvillemme, ja suurena lohdun ja mukavuuden tunteena yhdistyessämme mihin tahansa sellaiseen, minkä kanssa meillä on yhteistä liittyen siihen, keitä me uskomme olevamme ja miksi me olemme täällä.

Periaatteessa on Uutta ”liimaa”, joka pitää asioita yhdessä, ja se on valon tai korkeammin värähtelevien taajuuksien liimaa. Mitä enemmän me olemme sopusoinnussa tämän liiman kansaa, sitä enemmän me ilmennämme tai yhdistymme sellaiseen, mikä palvelee korkeampaa tarkoitustamme. Tämä liima on meidän korkeamman tason yhtenäisyyttämme muihin, yhteyttämme Lähteeseen, yhteyttämme omaan iloomme ja intohimoomme, yhteyttämme koko kosmokseen ja erityisesti yhteyttämme maahan. Siihen liittyy irrottautuminen ja sitten uudelleenyhdistyminen korkeammalla tasolla. Siihen liittyy irrottautuminen vanhasta 3D-todellisuudesta ja yhdistyminen korkeampien ulottuvuuksien todellisuuteen. Siihen liittyy yhden harhakuvan tai todellisuuden jättäminen ja saapuminen toiseen.

Vanhan maailman tapojen kohtaaminen ja niiden kanssa vuorovaikutuksessa oleminen, kaikki tuo byrokratia, paperisota ja monimutkaisten tapojen noudattaminen voi tehdä korkeammalla värähtelevän ihmisen melkein hulluksi. Eläminen ilman yhteyttä (lähteeseen) tai myös oleminen tiheämmän todellisuuden lähistöllä voi saada korkeammin värähtelevän ihmisen ahdistuneeksi. Ja koska niin paljon irtoaa nopealla tahdilla, voi seurata kaaos sekä ”hamsteri häkissä” -tilanne, koska nämä energiat pyörittävät meitä ympäri.

Lisätään tähän nykyinen nopea ilmentymisvauhti. Me luomme nyt niin nopeasti, että se mitä ikinä me ajattelemme tai haluamme, näyttää voivan tulla muutamassa hetkessä. Tämä nopean ilmentämisen todellisuus antaa mahtavaa harjoitusta tulla hyvin selkeäksi jokaisen yksityiskohdan osalta siitä, miten me haluamme asioiden olevan elämässämme. Kun asiat tulevat näennäisesti tyhjästä eivätkä ole meidän haluamaamme, se voi antaa meille tilaisuuden muuttaa sitä, mitä me todella haluamme. Me voimme myös sanoa ”ei” ja alkaa alusta. Kaiken kaikkiaan siitä voit tulla hauskaa leikkiä, jos sallimme sen.

Mutta ilmentäminen näin nopeasti voi aiheuttaa myös stressiä ja ylikuormitusta, koska meille voi tulla niin paljon kaikkea lyhyessä ajassa. Kun lisätään tähän joillakin se mahdollisuus, että he elävät ja ”keplottelevat” 3D-todellisuudessa ilmentäessään vasemmalta ja oikealta, niin ylikuormitus on ainoa todennäköinen tulos.

Sen rajattomuuden myötä, minkä korkeammat ulottuvuudet voivat tuoda, me kaikki olemme nyt hyvin yhdistyneitä. Korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki paljastuu joka hetki ja kaikilla tavoilla. Ei ole mitään piilotettavaa ja paljolti jokainen vain ”on” sitä, kuka tai mitä on, ja hyväksyy saman muilta. Tämän kanssa ei ole mitään ongelmaa, koska monet asiat kuitenkin värähtelevät korkeammalla. Mutta kun katsotaanpa todellisuutta, joka edelleen toimii 3D-tasolla, ja otetaan pois rajat, se saattaa olla jonkin verran epämukavaa.

Mutta osa tästä evoluutioprosessista liittyy kaiken vanhasta 3D-maailmasta ja -todellisuudesta olevan ”suursiivous”. Kun niin paljon paljastetaan ja se vaikuttaa meihin kaikkiin, koska ei ole enää noita kerroksia, joiden läpi valon tai energia täytyy liikkua (rajattomuus tai tiheyden katoaminen), se voi saada aikaan suuren innoituksen yhdistyä kokonaisuudeksi ja ”siivota” se, mikä ei enää palvele tätä planeettaa tai ihmiskuntaa. Ja tässä suursiivouksessa ei varmasti ole kyse vihasta matalammalla värähteleviä energioita kohtaan tai niiden kiukkuisesta poistamisesta. Suvaitsemattomuus (tai ahdistus) tulee värähtelykuilusta. Mutta tuon ”poistamisen” täytyy kummuta rakastavasta asenteesta.

Jos olet lukenut näitä viestejä aiemminkin, sinä saatat muistaa, miten paljon minä rakastan Cesar Millania, koirakuiskaajaa, jolla on show Discovery-kanavalla. Hän sanoo usein, että antaa huonosti käyttäytyvän koiran tietää, kuka on pomo, tiukasti ilman vihaa ja aggressiivisuutta, on ainoa tapa edetä. Huonosti käyttäytyviä matalammalla värähteleviä energioita ei enää päästetä tälle Uudelle valon planeetalle. Niitä ei enää tarvita saamaan aikaan muutosta ja kokemusta vastakkaisuuden avulla. Tuo aika on nyt ohi. Niille voidaan antaa tämä viesti tiukasti ilman tuomitsemista tai vihaa, ja ne lähtevät tilanteeseen, mikä on parasta niille… ja siinä on monia mahdollisuuksia. Jos ne päättävät jäädä, ihmisenkelit valotyöntekijöiden muodossa katsovat rakastavasti niiden perään ja auttavat.

Korkeammin värähtelevältä ihmiseltä, joka on käynyt läpi ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen, on poistettu monia hänen puolustusmekanismeistaan. Tämä voi saada aikaan nyt monien tuntemaa ahdistusta. Puolustuksettomalta tuntuminen 3D-todellisuudessa voi olla haaste. Korkeammin värähtelevällä ihmisellä on myös korostunutta herkkyyttä, joten tämä voi vielä lisätä haasteita. Kun on ”johdotettu tai asennettu” korkeamman tason elämiseen ja olemiseen ja havaitsee edelleen elävänsä matalammin värähtelevien toimintatapojen todellisuudesta, se voi olla kiusallista, puhumattakaan hämmentävästä ja joskus myös pelottavasta.

Mutta kun meidän evoluutioprosessimme edistyy, me huomaamme, että me voimme ainoastaan pysytellä hengissä, rentoutua tai tuntea olomme vähänkin mukavaksi korkeamman tason elämäntilanteissa. Kuten tuossa solunjakautumisesimerkissä, ryhmät alkavat erottua ja luoda yhteismajoittumista yhteisen tarkoituksensa ympärille. Minä puhun tästä paljon kirjassani Remembering Your Soul Purpose, ja sitä alkaa todellakin tapahtua nyt. Yhteisöt alkavat olla pienempiä, yhtenäisempiä ja paljon enemmän erillään vanhasta maailmasta sen käydessä läpi siirtymää. Kun enemmän ja enemmän ihmisiä ei enää pysty sietämään vanhan maailman todellisuutta, heistä tulee paljon avoimempia muutokselle ja uusille tavoille.

Tämän vuoksi minä olen aina ihmetellyt hyvää tarkoittavia ihmisiä, kun he välittömästi rukoilevat rauhaa tai alkavat meditoida ja rukoilla sadetta tai jotain muuta apua, jonka he tuntevat tarpeelliseksi. Ennen kuin me olemme halukkaita tarkistamaan oman henkilökohtaisen tilanteemme ja näkemään korkeamman tason näkymän, joka on tulossa esiin, me emme voi millään tukea Uuden valon planeetan tuomista esiin. Suurimman osan aikaa - katsoessani  korkeamman ulottuvuuden tasoa ja esiin tulevan näkymän tarkoitusta - ei tosiaankaan ole minun asiani rukoilla rauhan tai minkään puolesta, minkä ilman yhteyttä oleva mieli saattaa luulla olevan oikein. Suurimman osan aikaa on niin, että korkeammilla tasoilla on suunniteltu, että tiettyjen asioiden täytyy tapahtua ja toiset asiat ovat valmiita lähtemään. Maan puhdistuksetkin ovat hyvin tarpeellisia, ennen kuin korkeamman tason rakentaminen voi alkaa.

Ja korkeammilla tasoilla jokainen ja kaikki prosessiin liittyvä on täysin yhtä mieltä. Silloinkin kun voi näyttää traagiselta, että ihmisiä kuolee joukoittain, he ovat päättäneet olevansa valmiita lähtemään nyt ja ovat iloisia siitä, että ovat löytäneet täydellisen kulkuneuvon lähtöönsä… sellaisen joka auttaa suuresti antamaan viestin tälle planeetalle. (Jos sinusta korkeamman tason raportointi ei ole mukavaa, minä pyydän sinua tyydyttämään henkiset tarpeesi jossain muussa paikassa sen sijaan, että lähetät minulle oman vihaisen mielipiteesi.) Jos me emme todella tiedä tapahtuvien asioiden korkeamman tason syytä emmekä pysty näkemään tai tarkistamaan sitä, eikö sinustakin olisi yksinkertaisesti parasta tukea kaikkien kannalta parasta ja korkeinta lopputulosta, vaikket ehkä tietäisikään, mikä se on?

Korkeamman tason eläminen on hyvin Uutta, mitä tulee siihen tapaan, mitä me parhaillaan siinä elämme. Me kehitymme ollessamme ihmismuodossa ja siksi on paljon limittäisiä värähtelyjä ja todellisuuksia, kun me luovimme omaa tietämme edes takaisin, askel askeleelta korkeampaan ulottuvuuteen. Omaa ympäristöänsä korkeammalla tasolla värähteleminen on luultavasti yksi ylösnousemuksen haastavimmista puolista (se on esim. huomattava masennuksen ja ahdistuksen syy), mutta sen kääntöpuoli on, että se kannustaa meitä luomaan ympärille korkeammalla värähtelevän todellisuuden… silloinkin jos täytyy eristäytyä ja olla siinä yksin jonkin aikaa!

Missä maailmassa sinä valitset olevasi? Mihin todellisuuteen sinä keskität huomiosi ja minkä osa olet? Jatkatko siitä kiinnipitämistä ja sen säilyttämistä, jota irrotetaan nopeasti, ja pienennät omaa piiriäsi? Oletko avoin tulemaan humanitaariseksi sille, mikä on päättänyt jäädä? Oletko sinä päästänyt irti riittävästi tullaksesi ihmisenkeliksi, joksi sinä tiesit jonain päivänä kehittyväsi?

(Ennen elokuun 21. päivää ei tule yhtään energiaviestiä, koska minä olen alkeellisissa olosuhteissa ilman tietokonetta. Siihen saakka kiitos paljon näiden viestien lukemisesta, jotka anovat tulla kirjoitetuiksi joka viikko. Te olette kutsu/haaste, joka jatkaa niiden tulemista, ja minä arvostan teitä enemmän, kuin mitä te voitte koskaan tietää.)

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,
Karen
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #7 : 19.09.2006 20:00:40 »

PIMENNYKSET

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu 9.9.06 (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Steve Irwinin kuoleman energia heijastelee edelleen ympäri maapalloa, eikä hän olisi voinut lähteä täydellisempään aikaan, kuten näette tämän viimeisimmän viestin perusteella. En usko itse vielä oikein toipuneeni. tunnen edelleen suurta menetystä. Ja pimennyksetkin vaikuttavat tähän Uuteen tilaan, joten näette kaiken olevan linjassa ja näyttäytyvän täydellisenä.

Mikä on siis saattanut meidät tähän pisteeseen, ja onko mitään menetelmää tai tarkoitusta tähän kummalliseen energiaan, jossa olemme olleet viime aikoina? Tämän Uuden tilan ilmentyminen voi tuntua siltä, kuin ei tietäisi missä on tai kuka on. Leijumista ympäriinsä päämäärättömästi ilman erityistä tuntua suunnasta, yhteyden menettämistä korkeimpaan tilaansa, sen unohtamista, kuka on ja miksi on täällä, epätavallista tuen puutetta, väsymystä, uupumusta tai unettomuutta, haluttomuutta tehdä mitään tai useimpien asioiden hidastumista ja taukoamista. Lisätään tähän vielä kyvyttömyys liikkua eteenpäin laiskuuden tai uneliaisuuden vuoksi ja toisinaan yököttävän energian läsnäoleminen. Ja sitten, kuten aina, kummalliset ja usein toistuvat unet, jotka paljastavat, mitä sisällämme tapahtuu.

Mutta asiat hautuvat, vaikka emme olisikaan siitä tietoisia. Ja myös ne asiat hautuvat, joista me olemme tietoisia.

Asiat ovat nyt muuttuneet suuresti ja me olemme sopeutumassa täysin Uuteen ja erilaiseen olemisen ja vuorovaikutuksen tapaan. Osa tästä on toistoa, joten kestäkää minua. Kun heinäkuu saapui korkeampien energioiden kera, luomistyö oli valmiina alkamaan. Ovi paiskautui kiinni pääsyllemme kaikkeen itsemme ulkopuoliseen. Tämä ovi liittyi tiukasti Uuden maailman luomiseen, koska tämä on nyt Uusi tilamme, tällaista pääasiallisesti täällä on.

Tämä sopeutuminen oli minulle yksi vaikeimmista, mikä minun vielä täytyi tehdä. Koko elämäni ajan minulla on ollut jatkuva yhteys ja suhde korkeampien värähtelyjen ja korkeammin värähtelevien olentojen kanssa. Oleellinen osa itseäni oli aina fyysisen kehoni ulkopuolella, ja tämän kanavan ollessa aina täysin auki, minä rakastin jokaista hetkeä. Minä pystyin aina luottamaan siihen. Siihen liittyi suuri turvallisuuden tuntu. Kaikki "korkeampi" oli aina käytössäni, ja nyt aivan ensimmäistä kertaa se on poissa eikä enää minun saatavillani samalla tavalla. Tämä tuntuu niin kovin kummalliselta, enkä ole koskaan aiemmin ollut olemassa tällä tavalla.

Puhuessani ei-fyysiselle suosikkikumppanilleni nyt, hän on pelkästään ympärillä leijuva "naama" eikä todellakaan enää minun tilassani. Hänen ei sallita olla täällä vieressäni. Ne päivät, jolloin kuljimme rinta rinnan pyhillä mailla, hänen käsivartensa minun ympärilläni, ovat ohi. Se, että hän istuu vierelläni autossa puhumassa kanssani ja ohjaamassa tietäni, on nyt kaukainen muisto. Ja se, ettei hän enää seiso edessäni, hänen voimakas ja varmuutta herättävä olemuksensa täynnä rakkautta, huolenpitoa ja kunnioitusta. hänen jättimäinen ja maadoittava muotonsa. hänen ikivanha loistonsa. on vaatinut valtavaa sopeutumista. Tunnen kuvaamatonta menetystä. Paras ystäväni on jossain muualla.

Uuden maailman luomisen todellisuuteen liittyvä tärkein piirre on, että se on meidän luomamme. niiden meistä, jotka ovat kokeneet ja ovat kokemassa ylösnousemusta. Kun Uuden maailman luomisen aika on saapunut, se on "näpit irti" -merkki kaikille ulkopuolisille vaikutuksille. Heidän ei missään nimessä anneta sekaantua asiaan eikä heitä kirjaimellisesti päästetä sisäpuolelle. Ei sisäänpääsyä - selkeää ja yksinkertaista. Tämä tarkoittaa sitä, että luominen riippuu nyt meistä ja me päätämme muodosta, millaisessa todellisuudessa me haluamme olla. Minä mainitsen kirjoissani monta kertaa, miten tämä näkymä tulee esille, ja olen kertonut siitä paljon vuosien aikana, mutta nyt se lopulta ja todellakin on täällä.

Uusi maailma on juuri sitä. UUSI. Me luomme Uuden maailmankaikkeuden itsensä maanpallon kautta. Täysin Uusi lehti. Täysin uusi maailmankaikkeus. Täysin Uusi todellisuus. Ja tämän vuoksi mitään ulkopuolisia vaikutuksia siitä, mitä on ennen ollut, ei voi hyödyntää tai niille voi todellakaan rakentaa. Me olemme ikivanhoja olentoja, jotka ovat suostuneet tähän prosessiin muuntaa kaikki vanhat energiat itsemme kautta (ylösnousemus), ja sitten myös suostuneet aloittamaan Uuden olemassaolon todellisuuden tällä tietyllä maailmankaikkeuden tasolla. Sitten me muutamme täysin Uuteen ja korkeammin värähtelevään maailmankaikkeuteen, missä me emme ole koskaan ennen asuneet. Kyllä, me olemme niin ikivanhoja. me olemme olleet täällä ihan luomisen alusta alkaen. me vain joskus unohdamme sen!

No niin, täällä me olemme, kenties meidän aistimuksemme itsestä tai tavanomaisesta yhteydestämme on hyvin erilaisessa tilassa ja eri tolalla. Kun me aloitamme luomistyön, ja se, minkä me olemme valinneet ja mikä on linjassa oman ainutlaatuisen suunnitelmamme kanssa, alkaa ottaa muotoa, ei-fyysiset olennot tai ET:t (maan ulkopuoliset olennot) saavat taas tulla sisään. mutteivät ennen sitä, kun me olemme jokseenkin varmoja. Me olemme ikään kuin kolmannen maailman maa, joka on juuri saanut pitkään odotetun itsenäisyyden, emmekä me voi altistua millekään ulkopuolisille kapinavoimille, ennen kuin "hallituksemme" on varma ja voimakas. En kuvittele, että jokainen on tässä tilassa, mutta jos et ole vielä, pian tulet olemaan, kuhan päästät irti vanhasta ja "hyppäät" toiseen maailmaan. Tähän ei liity mitään tuomitsemista, koska jokaisella on oma aikataulunsa.

Meidän tarvitsee nyt alkaa yhdistyä eri tavalla. Minä kirjoitan parhaillaan seuraavaa Life In The Higher Realms -kirjasta (nimi suomeksi Elämä korkeammissa ulottuvuuksissa) ja sen nimi on Staying In Alignment (nimi suomeksi Pysyminen linjassa/sopusoinnussa), koska se on opas pysymiseen yhdistyneenä monin tavoin. (Toivottavasti se julkaistaan lokakuussa.)

Jos me emme pysty enää yhdistymään tavanomaisiin, korkeammalla värähteleviin lähteisiimme, mihin me nyt yhdistymme ja kuka tai mikä meitä opastaa? Meidän täytyy tietenkin yhdistyä veljiimme ja sisariimme. ihmisten muodostamiin sieluperheisiimme. kauniisiin perheisiimme fyysisyydessä. Ja meidän pitää yhdistyä maahan, koska kaikki tarpeemme tullaan tyydyttämään sen kautta, ja se antaa meille pääsyn korkeampiin ulottuvuuksiin.

Tulet huomaamaan, ellet ole jo huomannut, miten paljon enemmän sinä yhdistyt nyt ihmisten kanssa. Me alamme tukea toisiamme suurenmoisella tavalla. Se saa kyyneleet nousemaan silmiini. Me opastamme toinen toisiamme. Me päätämme yhdessä. Me yhdistymme ryhmiksi hankkiessamme sitä, mitä kukin meistä tarvitsee. Nyt kaikki riippuu vain meistä. ei mistään "jossain tuolla" tai "jossain ylhäällä". Maailmankaikkeuden kaikki silmät on kohdistettuna meihin, meidän yhdistyessä toisiimme, alkaessamme todella rakastaa toisiamme ja suuresti arvostaa toisiamme.

Perheemme alkavat kasvaa. Monet saavat uusia perheenjäseniä, ovat ne sitten ihmisiä tai eläimiä. Yksittäin/erillään elämisen päivät ovat ohi. Perheet tulevat tästä lähtien asumaan yhdessä, kun pieniä yhteisöjä alkaa muodostua. Kestävät ja pysyvät tavat tulevat vallitsemaan. ja kaikki liittyy maahan. ei ET-informaatiolähteiden korkeampiin teknologioihin. Takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan. Takaisin orgaanisiin muotoihin ja tiloihin. Takaisin maan alkuperäiseen puhtauteen/viattomuuteen.

No niin, miten pimennykset sopivat kaikkeen tähän? Kuunpimennys antoi meidän todellakin päättää sen, mitä me haluamme. Asettaa kurssimme. Lopettaa se, mikä ei toimi, ja alkaa alusta. Mennä syvälle (yököttävä energia, mitä kenties olemme tunteneet). Valmistautua kulkemaan Uutta polkua, Uutta tietä pitkin. Törmääminen kaikkien vanhojen luomusten ja aiemmin tehtyjen järjestelmien kanssa, on osa tätä prosessia. On aika tehdä asioita eri tavalla. On aika yhdistyä perheiksi ja luoda uutta. Tukea toisia alusta alkamisessa.

Auringonpimennys merkitsee aikaa "mennä ulos" ja alkaa tehdä kaikkea tätä Uutta. Valo on poissa lyhyen hetken, mutta ennen pitkää se tulee taas esiin, kirkkaana ja Uutena, mikä tarkoittaa Uutta päivää ja Uutta alkua, Uusien sijaintiemme, tilojemme ja Uusien luomisrooliemme esiintulemisen alkua.

Uneliaisuus ja laiskuus, joita olemme ehkä tunteneet, ovat osa tätä prosessia ennen menemistämme Uuteen. Nämä pimennykset luovat todellisen vahvistuksen tälle Uudelle polulle, jolle me olemme päätyneet. Pimennykset merkitsevät asiat kiveen, niitä ei koskaan muuteta eikä niihin vaikuteta. Ne tukevat meitä niin mahtavasti kaikella rakastavalla energiallaan. Ne ovat osa prosessia.

Steve Irwinin lähteminenkin tuki tätä prosessia. Hän lähti, koska hänellä oli niin paljon erityistä ympäristönsuojeluenergiaa ja rakkautta eläimiä ja maata kohtaan, että meidän oli aika ottaa se itsellemme. Sen täytyy nyt tulla meiltä. Steve Irwin hajottaa tämän energian jaettavaksi meille kaikille. Voi, tulen edelleen sanattomaksi lukiessani hänen energiaansa. Syyskuun 6. päivän viesti tuli hänen energiansa lukemisesta, ja se on edelleen minulle läsnä. Minulla ei ollut aavistustakaan tämän uskomattoman olennon suuruudesta.

Kirjoittaessani tätä viestiä, kuuntelen Josh Turnerin kappaletta Kulkisitko kanssani - country western -fani kun olen. Minusta hän vetää hyvin yhteen:

" Kulkisitko kanssani, jos rullaisimme katua pitkin "poltteessa"?
Pitäisitkö minusta tiukemmin kiinni, kun aurinko nousisi korkeammalle?

Kulkisitko kanssani, jos me eksyisimme apilapellolle?
Kävelisimmekö vieläkin lähempänä toisiamme, ennen kuin matka olisi ohi?
Ja olisiko ok, jos en tuntisi tietä?

Kulkisitko seuranani meren partaalle?
Kerro minulle, jos oletkin todellisuudessa unta.
Miten on, kulkisitko kanssani?

Kulkisitko kanssani, jos reissaisimme pilvissä?
Voisitko olla ikuisesti katsomatta alaspäin, jos olisit höyhentäkin kevyempi?

Kulkisitko seuranani meren partaalle?
Auta minua selvittämään unen loppu.
Miten on, kulkisitko kanssani?"

Kulkisitko minun kanssani? Minä kuljen sinun kanssani. meidän yhdistyessämme rakkaudessa, ykseydessä ja tukiessamme toisiamme luomaan Uutta maailmaa. Me olemme siunattuja, kun meillä on toisemme. Sinua arvostetaan uskomattoman paljon.

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaa saakka,

Karen
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #8 : 24.09.2006 12:48:08 »

NOPEAA ILMENTÄMISTÄ JA "HUKKUMISTA"

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu 3.9.06 (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

(Lyhyt tiedote: Olen innoissani saadessani ilmoittaa, että World Puja Network ja What's Up On Planet Earth? yhdistävät kirjoitetun ja puhutun sanan ja ovat luoneet kuukausittaisen lähetyksen. Ensimmäistä showta voi kuunnella 21.9. ja sen jälkeen säännöllisesti kuukausittain. Jokainen lähetys arkistoidaan vuoden ajan, joten voit kuunnella silloin kuin parahiten sopii. Lue lisää tulevien lähetysten aiheista vierailemalla vasemmalla olevan menun linkissä. Käytä tuolla sivulla annettua World Puja -linkkiä päästäksesi lähetyksiin. Minä myös lisään lyhyen muistutuksen energiaraporttiin lähetysajan lähestyessä. World Pujan tuottaja, Maureen Moss, ja minä odotamme innolla jatkaaksemme ylösnousemusprosessimme vahvistamista, yhteisen tarkoituksemme tukemista ja viimeisimmän informaation tuomista teille puhuttuna sanana. Kuunteleminen ei maksa mitään.)

Syyskuun 1. päivä toi lisää nopean ilmentämisen energiaa, ja näyttää siltä, että me olemme opettelemassa Uutta elämisen ja olemisen tapaa sopeutuessamme tähän energiaan, joka on tullut jäädäkseen. Kaiken sen yhdistymisen/sopeutumisen jälkeen tammikuusta heinäkuuhun (on vaikeaa muistaa tuota "vanhaa" olemisen tapaa!), me pääsimme juoksemaan irti. Me olemme saavuttaneet tasanteen ja me asumme nyt täysin korkeammin värähtelevän todellisuuden seuraavalla tasolla. Kyllä, se on täällä jäädäkseen, ja nopea ilmentäminen on osa sitä.

Kun meille ilmaantuu niin paljon niin nopeasti, me voimme helposti "hukkua". Ja lisäksi asiat saapuvat osissa, palasia siellä ja täällä, mikä saa aikaan sirpaloituneen tilanteen, jolloin me emme ehkä kykene ajattelemaan selkeästi tai myöskään tekemään päteviä ja linjassa olevia päätöksiä! Ja toisinaan, koska me olemme nyt korostuneen herkkiä - monet meistä ovat olleet sitä ihan alusta alkaen - jotkut meistä saattavat haluta istahtaa alas ja itkeä kunnolla tai romahtaa hetkeksi.

Energian liikkuessa näin nopeasti, voi olla vaikeaa olla Vanhan maailman todellisuudessa, koska tällaista korkealla värähtelevää olemista ei suunniteltu 3D-tapoja varten. Esimerkiksi: korkeammalla värähtelevä todellisuus tukee välitöntä ilmentämistä. Jos uskotaan, että kaikki täytyy tehdä yksin, kuten vanhassa 3D-todellisuudssa, voidaan ilmentää monia asioita, joista kaikista täytyisi selvitä aivan yksin. Tämä ei tukisi korkeampien ulottuvuuksien elämistä ja olemista, ja näin hukuttaisi meidät noihin asioihin.

Kun meille tulee niin paljon välittömästi, voi olla hyvin hyödyllistä mennä syvälle itseesi ja määritellä se, mitä todella haluat. Jos sinä sanoisit haluavasi lisää työtä, jotta saat lisää rahaa, niin sinä luultavasti saisit sitä, mutta hukkuisit liikaan työhön, joka sinun täytyisi tehdä aivan yksin. Ja "työ" on joka tapauksessa 3D-todellisuutta!

Nyt on tärkeää olla sopusoinnussa korkeamman ulottuvuuden elämiseen ja olemiseen, ettei tämä enää jatku ja polta meitä nopeasti loppuun. Voi auttaa, jos "vetäytyy pois" joksikin ajaksi ja yhdistyy luontoon tai keskittyy johonkin luovaan projektiin. Remembering Your Soul Purpose -kirjassa mainitsen monta kertaa tarpeen käyttää ainoastaan "yhtä hattua". On tarkoitus, että
muut asiat, joita tarvitaan täydentämään omaasi, tekee joku muu omaa hattuaan käyttäen. Me olemme kukin ainoastaan yksi palanen tarkoitusta tai projektia. me emme voi tehdä kaikkea itse.

Voi auttaa myös, jos todella määrittelee ja selkeyttää sen, mitä haluaa. Kun niin paljon tulee meille välittömästi, se auttaa meitä harjoittamaan selkeyttä, koska asioita, joihin me totuimme Vanhassa maailmassa, voi tulla, ja me huomaamme, ettemme ole enää kiinnostuneita niistä. Me voimme sanoa vain: "Ei kiitos. Kiitos siitä, että sain nähdä, ettei tämä ole sitä, mitä todella ja oikeasti haluan. Ja nyt tiedän enemmän siitä, mitä todella haluan, koska se, mitä tuli, ei saa minua hurmioon tai kosketa minua syvästi tai edes auta minua sopusointuun Lähteen ja sen kanssa, mitä minä todella olen."

Nyt siis on tapahtumassa kiinnostavaa ja odotettua ilmentämiseen liittyen. Haluammeko edelleen ilmentää vanhoja ja matalammalla värähteleviä tapoja asioiden tekemiseen ja matalammalla värähtelevää todellisuutta vai haluammeko mennä korkeammalle? Mennessämme korkeammalle me todella yhdistymme. Sydämemme ja sielumme vuotavat yli rakkautta, kiitollisuutta, ykseyttä ja ihanaa kodin tuntua.

Eilen minä "vetäydyin pois" kaikesta ja päätin uusia makuuhuoneeni. Halusin muutosta ja halusin suunnitella makuuhuoneen, jossa olisi asioita maasta, ja joka saisi minut sopusointuun enemmän "maaelämisen" kanssa, jotta olisin valmiimpi uutta maasta rakennettua kotia varten.

Edelliset värit olivat salvianvihreä ja himmeä roosa. Nyt ne ovat sinivihreä ("tavi"), munakoiso (tai violetti) ja sitten maan värejä. Ensiksi korvasin aikaisemmat seinäkoristeet huopateoksilla, joita olin luonut edellisenä viikonloppuna. Ne oli tehty alpakan villasta, ja se sai oloni tuntumaan todella kotoisalta, ja se oli niin luonnollista.

Seuraavaksi maalasin muutamia huonekaluja näillä uusilla väreillä, käyttäen tiettyjä rakastamiani maalaustekniikoita. Äsken "muunsin" suuren seinävaatteen, jonka sain Taosissa. Se koostuu monista intialaista kirjailua olevista ruuduista ja hienoista yksityiskohdista. Se ei ollut värikirjoani, joten lisään siihen vähän sinivihreitä ja violetteja ruutuja, helmiä jne., jotta se sopii makuuhuoneeseeni.

Ja sitten aloitan tekemään muutamia, juuri suunnittelemiani tyynyjä näistä väreistä ja alpakanvillasta. Pian lisään uuden päiväpeiton samaa väriskaalaa.

Ja tätä tapahtuu nyt, koska me siirrymme Uuteen. Palasia sopusoinnussa Uuden kanssa, ja mikä tärkeintä, teemme kaiken Uuden sopusointuun itsensä kanssa. Se ei voi tapahtua kaikki välittömästi. Asteittain palasia sinne ja tänne. katsotaan, mikä ei enää toimi, ja sitten luodaan korkeampi versio tuohon tiettyyn tarkoitukseen.

Uudet, pienemmät yhteisöt, joilla on yhteinen tarkoitus, alkavat todellakin nyt yhdistyä. samalla tavalla vähitellen palasista. En pysty kuvittelemaan muuta olemisen tapaa. Ja siihen kaikkeen liittyy samanlaisten energioiden vetäminen toisiaan puoleensa. Tämä tilanne on aina vaan vallitsevampi, mitä korkeammalla me värähtelemme.

Edellisessä energiaraportissa (1.9.) minä mainitsin huovutuskurssin, johon osallistui täällä meilläpäin. Kaksi päivää me opettelimme huovutusta. Me kokoonnuimme 40 eekkerin alpakkatilalle, jossa minun alpakkani ovat hoidossa.

Ensimmäisenä päivänä me opettelimme ja toisena päivänä me loimme koko päivän. mitä ikinä päätimmekin, uskomattoman lahjakkaan opettajamme ollessa vieressä. Meille tarjottiin uskomattomia aterioita ulkosalla, sää oli ihmeellinen, me yhdistyimme toisiimme luodessamme. hämmästyttäviä taiteilijoita eri paikoista. me olimme yhdessä eläinten kanssa, kun ne kurkkivat talleistaan meidän luodessamme. samat eläimet, jotka olivat tuottaneet ja jakaneet villansa meidän kanssamme. Me vietimme aikaa alpakkojenkin kanssa, vieraillessamme heidän alueillaan yhteisössä. Me pidimme taukoja ja juttelimme. Me olimme pieni ryhmä, vapaa ja yhteydessä luontoon, ja meillä oli samanlainen tarkoitus, ja kaikki tuntui niin tutulta. Opettajamme, Jane Hoffman, jonka olen oppinut tuntemaan, on omistautunut maalle ja kestävälle kehitykselle, luonnolle ja ympäristölle. Hän on uskomattoman lahjakas kutoja, luonnonväreillä värjääjä ja taiteilija. Me olimme aivan varmasti kokonaisuus. hän oli meitä. ei millään tavalla ylä- tai alapuolella.

Yhdistyneenä maahan. sopusoinnussa ja harmoniassa eläinkunnan kanssa. yhdistyneenä ryhmän ykseyteen. kaikki tarpeemme tyydytettyinä herkullisilla, kotitekoisilla aterioilla. ja koko päivä luoden. Tämä on suunnitelma Uutta, pienempää yhteisöä varten, ja tuntui jumalaiselta ja niin tutulta olla siellä viikonlopun ajan.

Tätä kohti me olemme nopeasti menossa. Tämän vuoksi meille tulee nyt hyvin nopeasti tukea, joka sopii tarkoitukseemme. Samanlainen energia sopusoinnussa ja liittymässä samanlaiseen. Ykseys ja liittyminen samassa tarkoituksessa. Ykseys ja liittyminen maahan, mikä on ovi korkeampiin ulottuvuuksiin. Ja ykseys ja liittyminen todelliseen itseemme ja todelliseen tarkoitukseemme.

Muutamia hyödyllisiä ohjenuoria näitä nopeasti ilmentäviä energioita varten:

- Jos on tarvetta, vetäydy ja vietä aikaa luonnossa tai jossain luovassa projektissa. Tämä asettaa sinut välittömästi korkeampiin ulottuvuuksiin ja auttaa sinua kalibroitumaan uudelleen.

- Ole mahdollisimman selkeä sen suhteen, mitä sinä todella ja oikeasti haluat. älä ajattele sitä, minkä luulet olevan mahdollista. Vaikkei sitä olisikaan vielä tässä maailmassa, niin pian on. (Esimerkki: minä odotan muutamia uusia julkaisumahdollisuuksia, joita ei ole vielä, mutta joita tiedän pian olevan. Se ei ole minun yksi hattuni, mutta tulee olemaan jonkun muun. Ja koska olen kirjailija, yhdistyn helposti samoin värähteleviin energioihin.)

- Torju vapaasti kaikki, mitä olet ehkä houkutellut puoleesi, mutta mikä ei tunnu oikealta tai tuo sinulle ihanaa tunnetta "JES!" Uusi ja korkeampi tapa tulee lopulta. Jos liityt vanhempiin ja matalammalla värähteleviin tapoihin, sinä vain turhaudut, et ole sopusoinnussa ja jännityt, millä tukit energiavirtasi ja irrottaudut Lähteestä.

- Valmistaudu yhdistämään vanhan osia, jotka ovat hyödyllisiä ja toimivat edelleen, uusiin ja korkeammalla värähteleviin osiin (kuten makuuhuoneeni!) Me muotoilemme Uutta todellisuutta ja Uutta olemisentapaa kuin savea. Se voi olla hyvin hauskaa. Pidä se, mikä värähtelee edelleen korkealla, ja jätä huomioitta tai irtaudu muusta.

Me alamme asteittain toteuttaa Uusia yhteisöjä, alkaessamme liittyä yhteen korkeammin värähtelevällä tavalla. ja se tuntuu mahtavalta, mutta me olemme vasta alussa!

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #9 : 18.10.2006 12:54:26 »

KEHITYKSEN OSATEKIJÄT

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu 11.10.06 (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Kun syyskuussa oli monia kosmisia tapahtumia, jotka tukivat siirtymistä eteenpäin, kuten viime energiaviestissä todettiin, lokakuu on vahvistamisen kuukausi. Silloin kun tapahtuu energiamuutoksia ja -liikkeitä, ne ovat pelkästään tilaisuuksia tukeen ja opastukseen. Ja jälleen kerran, näin ollen me voimme päättää, käytämmekö niitä vai emme. Ja monta kertaa me emme ole edes sellaisessa paikassa, että siirtyisimme niiden myötä.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja erilainen, samaan aikaan kun olemme yhtä. Meidän henkinen kehitysprosessimme saa jatkuvaa tukea energiamuutosten muodossa. Me voimme nousta tämänhetkiseen kyytiin tai odottaa seuraavaa tilaisuutta. Me emme enkä kaikki ole valmiita yhtä aikaa. Siksi jotkut meistä ovat yhdessä paikassa, samaan aikaan kun toiset ovat ehkä jossain muussa. Jos me päättämme odottaa, tönäisyt lisääntyvät säännönmukaisesti, kunnes me olemme valmiita ja sopivampia yhteen niiden kanssa. Mutta lopulta, vaikka jotkut meistä ovatkin täällä ja toiset tuolla, me tulemme päätymään samaan tilaan.

Kehittyessämme nämä kohoavien taajuuksien portaat sallivat jatkuvan kiipeämisen "ylöspäin". Silloin kun suuri määrä yksilöitä päättää muuttaa ajatuksiaan, tekojaan tai olemisensa tapaa yhtä aikaa, niin meillä on kehityksessä hyppäys tai siirtymä tai muutos. Silloin kun tämä on enemmän yksilökohtaista, niin muutokset tapahtuvat enemmän asteittain.

Tämän henkisen kehitysprosessin kautta meistä jokainen myös saa eri roolin. Jotkut meistä päättivät, että heidän intohimonsa ja tarkoituksensa liittyisi pysymiseen valtavirrassa ja niiden massojen auttamiseen tai rauhoittamiseen, jotka ovat kokemassa tätä joskus haastavaakin prosessia. Toiset ovat valinneet olevansa portilla opastamassa muita haastavana aikana. hypyssä täältä tuonne. Ja sitten jotkut ovat suostuneet olevansa paljon kauempana toisella puolella, perustamassa Uutta maailmaa. Nämä suunnitelmat tehtiin kauan ennen syntymää, ja näin ei ole kyse siitä, kuka on täällä ja kuka on tuolla. tämä ei ole mitään kilpailua.

Näin ollen monenlaisia näkymiä tapahtuu samaan aikaan. Kriittisen massan saavuttaminen merkitsee, että tarvittava määrä ihmisiä ilmentää nyt tietyn määrän valoa tai korkeampaa taajuutta. Sen saavuttamisen tärkeyden suurin syy oli, että nyt on täysi varmuus siitä, että maapallo kehittyy valonplaneetaksi. Vaikka ei ehkä näytäkään siltä, tilanne on näin. Se tosiaankin on.

Jos tuntuu siltä, ettei mikään oikeastaan ole muuttunut, siihen on monia syitä. Heinäkuussa 2006 merkittävä määrä valoa pommitti tätä planeettaa. Tämä valo myötävaikutti monien täysin uuteen tilaan. Tämä valo tuki ilmaantuessaan täysin uutta todellisuutta sekä elämisen ja olemisen tapaa. Välittömämpi ilmentäminen ja muut huomattavat muutokset olivat silloin käsillä. Mutta vaikka täällä oli varmasti enemmän valoa, joitain muita asioita ei aivan varmasti ollut.

Vaikka olenkin kirjoittanut tästä useita kertoja aiemmin, minun on edelleen muistutettava itseäni siitä, mitä tapahtuu, koska se on niin uutta ja erilaista. Jos sinä olet niitä, jotka tuntevat itsensä "eristyneemmäksi" kuin aiemmin, ja tunnet, että oppaasi ovat hypänneet laivasta tai että sinä et enää "näe" tai "tiedä" sitä mitä aiemmin, siihen on hyvä syy.

Valotyön edelläkävijät ovat nyt siinä värähtely- ja kehitysvaiheessa, missä heidän tarvitsee luoda Uusi maaplaneetta. Tämän vuoksi enemmän siitä, mitä tarvitaan, tulee sisältä, enemmän kuin koskaan aiemmin. Mitä tämä täsmälleen ottaen merkitsee?

Se merkitsee, että kaikki huomio ja painopiste on maapallossa ja meissä. Tämä huomio tulee ei-fyysisiltä, mutta myös meiltä. Painopiste on nyt eri tavalla maapallossa. Ei ole enää kyse tulemisesta valonplaneetaksi tietoisuuden nostamisen kautta, koska vaadittava taso on jo saavutettu. Nyt on kyse sen luomisesta, miltä valonplaneetta näyttää.

Näin ollen paljon tulee muuttumaan. Asioissa on paljon enemmän kyse yhdistymisestä muihin. sisariimme ja veljiimme täällä maapallolla. Tulee olemaan paljon enemmän kyse yhdistymisestä itse maan ja luonnon luonnolliseen virtaukseen. Tulee olemaan paljon enemmän kyse päätösten tekemisestä itse, ilman mitään ohjausta ylhäältä. Muutokset ovat nyt todellakin meidän aikaansaatavissamme.

Tämä ilmentyy paremmalta tuntuvana tilana eläessämme säännöllistä, vanhaa elämää tai haluna siihen. Vain elämää, ei painopistettä henkisyydessä. Elämää. Tavallisen ihmisen tavallista elämää. Mutta siihen liittyy tietenkin eräs ongelma. Tavallinen elämä ei nyt näytä samalta, kuin se näytti vanhassa 3D-maailmassa. Se sisältää kaikki ne osatekijät, joihin me olemme yhdistyneet voimakkaan ylösnousemusprosessimme kautta. Me voimme nyt laittaa kaiken oppimamme muotoon. Meillä on nyt suunnitelma. Me olemme oppineet sen, kun venyimme ja kasvoimme. kun vikisimme ja luulimme aivan varmasti kuolevamme. Me opimme sen, koska ei-fyysiset perheemme vartoivat meitä ja välittivät meistä niin rakastavasti.

Tällä hetkellä me olemme voimakkaassa siirtymävaiheessa fyysisyyden osalta. Saattaa näyttää kovin kaoottiselta tai sekasortoiselta vanhojen 3D-järjestelmien osalta. Tämä johtuu siitä, että ne eivät missään tapauksessa enää toimi. Kiinnitarttuminen ilmenee menemisenä tästä tuohon, täältä sinne, tämän ja sitten tuon yrittämisenä. mutta paljonkaan tästä ei enää toimi. Kiinnitarttuminen ilmenee vahvoina mielipiteinä siitä, miten asioiden pitäisi olla. Siinä toimii pelko. Uusi suunnitelma on valmisteltu synnytettäväksi, ja tämä valtava ja kaoottinen kaiken kaatuminen saa pelkästään aikaan halukkuutta ja tarvittavaa yhdistymistä muutoksen tapahtumiseksi ja sen hyväksymiseksi.

Tämän vanhan kaatuminen voidaan tuntea tietoisuuden monilla tasoilla. Joillakin on unia äkillisistä lopuista, joihin liittyy toivottomuutta ja menetystä sekä herääminen paniikissa. Mutta vaikka fyysiset järjestelmät ovatkin loppumassa, toisilla on kokemusta uuden tulemisesta. Lokakuu vahvistaa tätä uutta. Se tuo esiin lisää ratkaisuja. Se tuo esiin muutamia karanneita osasia. Ja jos me sallimme, niin se tuo esiin uusia kumppanuuksia yhdistymään samanlaisen tarkoituksen ympärille. Me tulemme tarvitsemaan toisiamme enemmän kuin koskaan ennen, ja tämä on tähän vanhan kaatumiseen sisältyvä jalokivi.

Seuraavalla kerralla aiheena on enemmän se, miten tämä siirtymä ilmentyy ja mitä näkyy horisontissa. Minä toivon sinun liittyvän seuraani. Tuskin maltan odottaa näkeväni sinut täällä taas.

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen

---^^^---


Tyäohjei

7.45 - 8.15 Älä pinkot, se kostauttu päivä mitta.

8.15 - 8.30 Kokko ajatukses, mikäli niit o.


8.30 - 9.00 Kunno kahvitauko antta lisäenerkia.



9.00 - 10.00 Käy jututtamas kavereit - erittäi tehokas keino lisät työpaikkaviihtyvyyt.



10.00 - 11.00 Siivoo tyäpöytäs. Järjestys ja siisteys lissävä tyähalui.



11.00 - 12.00 Ny sä oles ansainnu tukeva louna.



12.00 - 13.00 Pyhit tää tunti ruoansulatuksel ja mietiskelyl, se terästä keskittymiskykky.



13.00 - 13.30 Tee tyäsuunnitelma.



13.30 - 14.00 Hellit hetkeks ja suarit muutama voimisteluliike.



14.00 - 14.30 Verensoker o päässy pahaste laskema. Siihe antta appu kuppi kaffet ja munkki.



14.30 - 15.00 Tarkist tyäsuunnitelma.



15.00 - 16.00 Kiitos hyvi suunnitellu tyäjärjestykse, sää voit paiski töit täyrel tehol viimise tunni aja, kentiäs jopa nii hyvi, et sä pääses lähtemä jo klo 15.30. Älä kuitenkaan revi itteäs hengilt!

Patentin puuttues nämä ohjet saattava levitä ympär Suame.



Matti Kuusela
Hopeasulka

 Grin
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #10 : 10.11.2006 09:19:30 »

ME OLEMME VALMIITA… ANNETAAN MENNÄ

Karen Bishop: Mitä maaplaneetalla tapahtuu 4.11.06 (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Viime aikoina on saattanut tuntua siltä, että me olemme kokeneet kauniin kevätsateen. Raikkaan ja puhtaan, jossa on uuden tuntu. Kun niin paljon huuhdeltiin pois syyskuun lopussa ja sitä jatkettiin lokakuussa, me olemme nyt valmiita aivan uuteen.

Riippumatta siitä, olemmeko siitä tietoisia vai emme, me olemme pudottaneet suuren määrän varjoistamme tuona aikana. Tämä on voinut ilmentyä tunteena, että pimeys on läsnä lähellämme, tarkoittamattomana käytöksenä tai kenties vain tahmeutena tai jonkin aikaa ”poissa päältä olemisena”. Ja kuten aina puhdistuessamme, meistä voi tulla väsyneitä, kivuliaita ja meistä voi tuntua myös siltä, että jotain myrkyllistä on järjestelmässämme, koska se valmistautuu lähtöön.

Ja sitten me alamme avautua vielä korkeammalle. Monesti tämä saattaa ilmentyä yhtenä suurena, onteloihin liittyvänä pääkipuna, koska meidän kruunuchakramme avautuu enemmän. Korkeampien energioiden saadessa aikaan laajentumista, voi esiintyä epämukavuutta pään ja niskan alueella, koska me kasvatamme omia enkelinsiipiämme. Allergiat voivat lisääntyä, koska me värähtelemme nyt korkeammalla kuin ulkopuoleinen maailma ja meidän kehomme alkaa vastustaa, ja myös noiden vastustavien kemikaalien vapauttaminen voi tuntua ”myrkylliseltä”.

Mutta vaikka jotain tästä tai sitä kaikkea tapahtuukin, monet tuntevat olonsa ehdottoman ihanaksi ilman mitään selvää syytä. Loistaen ja säteillen, puhdistaen ja siivoten omaa tilaamme ja järjestellen kaikkea siinä ja lähiympäristössämme, me valmistaudumme tämän uuden ja puhtaan, raikkaan ja turmeltumattoman ajan saapumiseen.

Mitä korkeammalla me värähtelemme ja mitä enemmän me kehitymme, sitä enemmän erillään me olemme. Tämä saattaa kuulostaa kummalliselta, mutta tapahtuva on luonnollista ja täydellistä seurausta elämisestä korkeammissa ulottuvuuksista. Kun me hienoviritämme, puhdistamme ja jalostamme itseämme, me resonoimme entistäkin voimakkaammin sen universaalin lain kanssa, että samanlaiset energiat vetävät puoleensa toisiaan. Ja kun me puhdistumme, hienoviritymme ja jalostumme siksi, mitä me todella olemme, ja pudotamme pois paljon sitä, mikä ei enää sovi meille eikä palvele meitä, meidän tilaamme muodostuu aukkoja. Se mitä ennen oli näissä tiloissa, on nyt kuollutta tai puhdistunutta… eikä sitä enää tarvita tai voi olla olemassa korkeammin värähtelevässä todellisuudessa. Ja tämä voi aiheuttaa erillisyyttä… erillisyyden tunnetta Lähteestä ja myös toisista.

Mutta asioiden laatu ja järjestys alkaa myös olla korkeampaa. Tätä poisputoamista jatkuu hyvin pitkään, kun ylösnousemusprosessi saavuttaa aina korkeampia ja korkeampia tasoja. Tämän meissä tapahtuvan energian jalostumisen vuoksi, me alamme liittyä nyt asioihin, ihmisiin ja muuhunkin, mikä sopii suurenmoisesti yhteen sen kanssa, keitä me todella olemme. Me saatamme huomata niiden asioiden yksikertaisesti häipyvän tilastamme tai tulevan sietämättömiksi, joita me teimme ennen liittyen työhömme ja jotka eivät enää täysin sovi meille.

Korkeammissa ulottuvuuksissa me todella ja aidosti tiedämme, keitä me olemme ja mistä meissä on kysymys. Jos jokin ei täydellisesti sovi yhteen näiden jalostuneiden lahjojen ja kykyjen kanssa, joita meillä on, me tiedämme siitä, kun on sen aika. Se mikä tulee luoksemme ponnistuksetta… missä me olemme hyviä… ja mitä me rakastamme… jää. Kaikki tämä on niin, kuin sen pitäisikin olla. Staying In Alignment on parhaillaan painossa ja se kertoo yksityiskohtaisemmin tästä prosessista ja siitä, miten me voimme pysyä sopusoinnussa korkeampien ulottuvuuksien kanssa, samaan aikaan kun me koko ajan jatkamme siirtymävaihetta. (Minä kerron energiaviestissä, sitten kun se on tilattavissa… noin viikon kuluttua.)

Ja vaikka meillä onkin monia kiinnostuksenkohteita ja me olemme monessa mukana, niin hienovirittäytyessämme aina korkeampiin ja korkeampiin ulottuvuuksiin, me alamme ”karistaa niskastamme” tai hukata kaikkea sitä, mikä ei enää sovi yhteen sen korkeimman muodon kanssa, keitä me olemme ja minkä vuoksi me olemme täällä. Mitään sellaista, mille ei ole tilaa korkeammin värähtelevässä yhteisössä, ei enää ole olemassa. Mutta tämä tuntuu mahtavalta, koska siten me saamme kokea ainoastaan kaikkein parasta.

Voitko tuntea jännityksen kohoavan? Voitko tuntea, että jotain uutta ja uudenlaista on syntymässä? Tuntuuko siltä, että sinä olet juuri astumassa aivan uuteen vaiheeseen elämässäsi? Tuntuuko siltä, että osa sinua ja elämääsi on poissa… osa, joka ei enää sovi yhteen uuden ja voimakkaamman itsesi kanssa? Jos sinä tiedostat näitä tuntemuksia, se johtuu siitä, että näitä asioita on äskettäin tapahtunut.

Joulukuun on mahdollista tuoda mukanaan merkittävä muutos maailmantapahtumien kautta, mutta se ei ole varmaa. Meidän tarvitsee yhdistyä planeettana. Jos me teemme tämän itse, me edistymme suunnitelman mukaisesti. Jos me laahaamme perässä, me luomme näkymän, joka saa aikaan tietoisuudenmuutoksen tai värähtelyhyppäyksen kertaheitolla. Tapahtuu jotain, joka palvelee tätä tarkoitusta ja antaa samalla monien sielujen lähteä luomalla täydellisen poistumiskokemuksen. Kaikki on kunnossa riippumatta siitä, miten tämä vuorovesi kääntyy.

Lokakuu antoi tilaisuuden käsitellä suuren osan varjopuolemme menettämistä ja sopeutua siihen. Se toi myös yhteyksiä uuteen… yhteyksiä, jotka tulevat täydemmin ilmentymään muotoon ja tukemaan uutta tilaamme marraskuun edetessä. Nyt meidän ollessamme puhtaampia, selkeämpiä ja jalostuneempia tarkoituksemme ja roolimme osalta, näitä yhteyksiä ei voi olla ilmaantumatta. Koska korkeammissa ulottuvuuksissa olemiseen liittyy se, että samanlaiset energiat vetävät puoleensa toisiaan, tästä tilanteesta tulee sitä tavallisempaa mitä korkeammalla me värähtelemme.

Maapallo antaa meille enemmän energiaa kuin koskaan aiemmin. Minä olen saanut viime aikoina hyvin paljon informaatiota elämisestä ilman rahaa sekä voiman ja elannon/tuen saamisesta maasta… voin tuntea tämän energian sykkivän suonieni läpi joka päivä enemmän ja enemmän! Maa on todella yksi suurimmista lahjoistamme.

Toisinaan meistä toi tuntua, ettei meitä tueta ja että asiat eivät ole oikein hyvin. Tänään minä olin keskellä ’ei mitään’ Koillis-Arizonan vuoristossa etsimässä maata. Kun ajoin pitkin soratietä, huomasin vasikan yksinään vähän tien sivussa. Toista lehmää tai mitään nelijalkaista olentoa ei ollut mailla eikä halmeilla. Siellä tämä pieni vasikka seisoi ihan yksinään. Vaikka se jollain tavalla näyttikin luonnottomalta, minä kuitenkin jatkoin eteenpäin pysähdyttyäni katsastamaan tämän tilanteen.

Palatessani tietä pitkin vasikka oli edelleen siellä. Aivan yksin, eikä se ollut liikkunut. Jotenkin se näytti hyvin hauraalta ja yksinäiseltä, kyvyttömältä selviytymään omin voimin ja todellakin hylätyltä. Tällä kertaa minä nousin autostani, kävelin sinne, missä se seisoi aitaa vasten ja aloin paimentaa sitä tielle. Olin huomannut karja-aitauksen ja laidunta noin mailin päässä, ja siellä oli vähän karjaa, vasikoita ja paljon vettä.

Koko ajan ”paimentaessani” tätä pikku kaveria karja-aitausta kohti, minä pohdin, sekaannunko todellisuudessa asiaan. Noin 45 minuutin kuluttua me tulimme purolle ja vasikka pysähtyi juomaan. Kun en edelleenkään oikein tiennyt, mitä minä olin tekemässä, vaikka tunsinkin, ettei se enää ollut yksin ja haavoittuva, avolava-auto ajoi ohi vetäen perässään hevosten kuljetusvaunua. ”Ahaa! Isäntä on viimeinkin tullut paikalle”, ajattelin.

Avolava-auton ovi avautui ja ulos tuli upea intiaani. Lähestyessään minua ja pikkuystävääni hän kysyi: ”Kulkiko vasikka erillään äidistään?” Minä kerroin selitykseni ja pyysin häneltä neuvoa, koska oletin hänen tietävän näistä asioista enemmän kuin minä.

Miten kauniin selityksen hän kertoikaan minulle. Hän sanoi, että tämä vasikka näytti samana päivänä tai kenties päivää aiemmin syntyneeltä. Toisinaan äiti näyttää antavan vasikkansa lähteä etsimään vettä tai jostain muusta syystä. Hän muisti kerran, kun kokonainen vuori erotti vasikan äidistään, ja he löysivät toisensa seuraavana päivänä. Hänestä tuntui, että tämä vasikka tosiaankin yhdistyisi äitiinsä sitten, kun olisi sen aika. Ne alkaisivat huudella toisilleen ja tosiaankin olisivat taas yhdessä.

Helpotuksekseni hän kysyi sitten, tarvitsinko kyytiä (koska mehän olimme keskellä ’ei mitään’!). Me keskustelimme hänen tietämästään vapaasta maasta ja sitten me erosimme.

Toisinaan voimme tuntea itsemme hylätyiksi ja täysin yksinäisiksi. Meistä voi tuntua, että meidät on jätetty ihan yksin selviytymään, vaikka me emme ole vielä aivan valmiita siihen. Mutta vaikka meistä saattaakin näyttää siltä, että me olemme haavoittuvia ja että jokin ei tunnu tai näytä olevan aivan oikein, kaikki on aina jumalaisessa ja täydellisessä järjestyksessä.

Vaikka me tunnemmekin ehkä erillisyyttä, me olemme edelleen hyvinkin yhdistyneitä. Vasikan äiti tiesi täysin, mitä se oli tekemässä… se tiesi, miten ottaa yhteys jälkeläiseensä ja että sen poissaoleminen oli vain väliaikaista. Silloin kun me olemme aivan tuoreita ja uusia taas yhden ”syntymän” seurauksena, meistä voi tuntua eksyneeltä ja yksinäiseltä tuossa uudessa tilassa.

Horisontissa meille on näkyvissä paljon, paljon uutta. Meistä tulee voimakkaampia ja voimakkaampia joka päivä, koska me yhdistymme täydellisemmin siihen puhtauteen, keitä me todella ja aidosti olemme. Ollessani ”mailla” tänään, minä puhuin ei-fyysisen suosikkikumppanini kanssa. Nyt on aivan selvää, että me olemme hyvin pitkällä ja sen vuoksi meitä pyydetään tekemään monet päätökset itse. Me olemme oppineet paljon ylösnousemusprosessin kautta ja pystymme hyödyntämään oppimaamme luodessamme uusia kokemuksia.

Kyllä, opastusta on paikalla pyytäessämme. Mutta erona aiempaan on se, että meidän täytyy pyytää ensin. Ja toisinaan me emme ehkä saakaan vastausta, koska me tiedämme sen jo, koska se on sisällämme. Me voimme nyt ottaa voimamme. Me olemme nyt tarpeeksi viisaita takomaan raiteita edessämme. Kokemuksesta oppiminen on aina paras tapa kulkea.

Ja ottaessamme uudet tilamme, kaikki tarvitsemamme on myös aivan edessämme. Me olemme varmasti linjassa kaikkien tarvitsemiemme ja haluamiemme resurssien kanssa… meidän tarvitsee nyt kurkottaa vain ottamaan ne.

Kun on siivouksen aika, minä laitan soimaan suosikkisiivousmusiikkiani… Marvin Gayen Let’s Get It On. Kissaparkani on joutunut kestämään lisää tanssimista ja pyörähtelyä olohuoneessa! (Lapsenlapset ovat vieläkin parempia, koska he tanssivat kanssasi ruokakaupassakin!) Minä jätän teidät hänen viisaiden sanojensa myötä, koska ne kuvaavat niin hyvin suhdettamme Lähteeseen:

”Olen todella yrittänyt,
yrittänyt pidätellä tätä tunnetta hyvin pitkään.
Ja jos tunnet samoin kuin minä,
niin hei, tule.
Annetaan mennä…
Rakastetaan…
Olemme kaikki herkkiä ihmisiä, joilla on paljon annettavaa.
Ymmärrä minua.
Koska meidän täytyy olla, niin eletään.
Siinä että rakastan sinua, ei ole mitään väärää.
Itsesi antamisessa minulle ei voi koskaan olla mitään väärää, jos rakkaus on aitoa.
Etkö tiedä, miten suloista ja ihanaa elämä voi olla.
Minä pyydän, että annat vaan mennä kanssani.
En aio huolehtia, en aio puskea.
Hei, kulta, lopeta pensaikon ympärillä tamppaaminen.
Annetaan mennä.
Tiedät, mistä puhun.
Anna rakkautesi tulla esiin.
Jos uskot rakkauteen, niin annetaan mennä.
Tiedän sinun tietävän, mistä unelmoin.
En aio huolehtia, en aio puskea.
Lopeta pensaikon ympärillä tamppaaminen.”

OK, Lähde… aloitetaan!

(Pieni huomautus: En tee enää World Puja -lähetyksiä, mutta toivottavasti sinä edelleen virittäydyt kuulemaan heidän jatkuvaa tarjontaansa.)

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #11 : 09.05.2008 10:40:49 »

HUOM! kun tässä viestissä puhutaan eilisestä NIIN se tarkoittaa 5.5. 2008 eli kuluvan viikon maanantai Afro


Mitä maaplaneetalla tapahtuu?
TOUKOKUUN 5. PÄIVÄN MUUTOS
 
Kirjoittanut Karen Bishop ( www.whatsuponplanetearth.com)
6.5.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys!
 
Vaikka energiaraportti postitettiin vasta 1.5., niin koska koimme muutoksen eilen 5.5., minusta tuntui tärkeältä postittaa tämä hyvin tarpeellinen tieto tänään.
 
Eilen 5.5. koimme hyvin tarpeellisen muutoksen energioissa. Eilen oli päiväntasauksen ja päivänseisauksen välinen "puolineliö" tai maskuliinisen ja feminiinisen kohtaamisen keskikohta… hyvä katkokohta, mikä merkitsee siirtymistä yhdestä energeettisestä tilasta toiseen.
 
Muutama viikko sitten laitoin sänkyäni ja sen laitoja yhteen ja likistyin suuren runkopatjan alle. Miten raskas taakka se olikaan ja miten vaikeaa oli yrittää päästä pois sen alta! "Ok", sanoin itselleni. "Käsitän tämän olevan symboli nykyisistä energioista, mutta voinko nyt päästä pois?" Ja tätä energiat ovat tehneet eiliseen saakka.
 
Olemme olleet suuren paineen alla, kyvyttömänä saavuttamaan tavoitteita, näennäisen kyvyttömänä pääsemään päällemme kasautuneiden asioiden alta pois ja tuntien valtavaa velvollisuuksien ja pakkojen taakkaa ja tuntien kenties jääneemme ansaan, missä kuljemme kehää minkään ratkeamatta - mitään ratkaisuja ei ole näkyvissä.
 
Juuri kun meistä tuntui siltä, ettemme kestä enää, jotain muuta tuli osaksemme tai tilaamme ja meidän oli selvittävä siitäkin. Energiat kulkivat vain ympyrää, meillä oli aivan liikaa tehtävää emmekä näennäisesti päässeet minkään kanssa yhtikäs mihinkään. Asioiden tekeminen uudestaan ilman ratkaisua oli yleistä. Monet meistä eivät yksinkertaisesti päässeen minkään asian herraksi. Hautauduimme ties minkä asioiden suuren runkopatjan alle eikä loppua ollut näkyvissä!
 
Uupumus, väsymys, lyhytpinnaisuus, kireys ja kertakaikkinen nääntyminen olivat yleisiä oireita. Ei aikaa mihinkään nautinnolliseen, ei aikaa rentoutua - ja vaikka teimme siihen ajankin, kireys oli läsnä ja saattoi olla vaikeaa rentoutua.
 
Saattoi myös olla vaikeaa tuntea oloaan mukavaksi oikein minkään kanssa. Juuri mikään ei tuntunut oikealta. Ei hyviä elokuvia, ei mitään hyvää luettavaa, luovat harrastuksemme tuntuivat ehkä olevan sopimattomia ja monet ovat tunteneet, ettei mikään sovi… minnekään meneminen ei tuntunut vähänkään hyvältä tai oikealta. Ulkona luonnossa oleminen on saattanut tuntua sopimattomalta jostain tuntemattomasta syystä.
 
Tänä aikana poistimme myös myrkkyjä. Tämä saattoi ilmentyä keho- ja lihaskipuna, ontelopäänsärkynä, pahoinvointina ja yleisenä myrkkytuntemuksena järjestelmässämme. Unettomuuskin oli yleistä, kun energiat rakentuivat eikä niillä ollut vielä paikkaa minne mennä. Levoton uni myös uupuneena ja herääminen aamunkoitteessa olivat yleisiä tapahtumia monille.
 
Kertaheitolla asiat lopulta huipentuivat ja tapahtui muutos. Minulla oli pahoinvointia ja olin täysin lyöty noin tunnin - ikään kuin rekka olisi ajanut ylitseni. Sitten se oli ohi.
 
Ja kun energiat rakentuivat, se vaikutti säätilaankin. Ankaria tornadoja, hirmumyrskyjä, kovaa tuulta, suurta vaihtelua lämpötiloissa päivästä toiseen ja vastaavaa. Paljon liikettä monilla alueilla!

 
Eiliseen saakka energiat olivat ns. sulloutuneet yhteen. Tämä johtui siitä, että olimme saavuttaneet uuden tason tai korkeamman ulottuvuuden maaliskuun lopussa emmekä olleet sopusoinnussa monienkaan asioiden kanssa. Ja uudet energiat työntyivät vanhaa vasten ja kasautuivat toistensa päälle, koska uudet asetelmat eivät olleet vielä valmiita. Vaikka tämä malli jatkuu monissa maailman asioissa, katkos 5.5. auttaa lieventämään monia asioita, mitä olemme tunteneet sisällämme.
 
USA kokee nopeasti romahduksen. Se kokee siirtymän vahasta vallasta uuteen. Näin se ei ole enää "supervalta". Se muuntuu nyt toisenlaiseksi "supervallaksi", ja tämän loppuunsaattaminen kestää useita vuosia. Oltuaan edelläkävijä hyvin pitkään, USA on edelleen sitä, kun se kehittyy johonkin hyvin uuteen. Ja tämän vuoksi meitä opastetaan muodostamaan omia pieniä yhteisöjämme, tukevia ympäristöjä ylläpitämään meidät ja suojaamaan meitä, kun siirtymä tapahtuu seuraavien neljän vuoden aikana.
 
Eiliseen saakka emme olleet päässeet ajan tasalle tai paremminkin energiat olivat epäsopivia ja sulloneet yhteen uuden ja vanhan. Tämä toi aivan liikaa osaksemme tai harteillemme emmekä pystyneet pääsemään ajan tasalle. Oli suunniteltu, että 5.5. olisi käännekohta, kun taivaalliset tapahtumat aina tukevat kehityskasvuamme. Muttei koskaan oikeastaan tiedetä, mitä näinä päivämäärinä itse asiassa tapahtuu. Useita viikkoja sitten pystyin näkemään 5.5. olevan käännekohta, mutta toisinaan epäröin raportoida näitä asioita, koska meillä on aina vapaa tahto ja valinta, ja tämä vapaa valinta voi saada aikaan erilaisia aikajanoja, joten kukaan ei koskaan tiedä varmasti.
 
Jos yksi näkymä tai aikajana ei viimeistele tiettyä vaihetta, niin toisia hyödynnetään, kunnes saavumme haluttuun määränpäähämme kokonaisuutena. Epäröin aina raportoida tarkkoja päivämääriä, koska siitä voi syntyä suurta pettymystä, jos asiat viivästyvät - toisinaan myös luottamuksen puutetta. Yäk! Mutta tällä kertaa pystyimme saattamaan loppuun tämän vaiheen ensimmäisessä "katkoskohdassa" eikä meidän näin tarvinnut jatkaa tilannetta seuraavaan kohtaan.
 
Epäharmoniamme sai aikaan tämän energioiden sulloutumisen. Uusilla energioilla ei ollut vielä paikkaa minne mennä, kun asetelmat eivät olleet vielä valmiina. Eilisen jälkeen meillä on paljon enemmän tilaa hengittää. Asiat alkavat virrata helpommin. Voimme hengittää ulos ja rentoutua. Kireys on poissa.
 
Voimme hypätä siihen junaan, minkä "puolineliö" toi. Nyt voimme kulkea tämän uuden energiamuutoksen liepeillä. Olemme harmonisoituneet nyt riittävästi, että voimme siirtyä vähän eteenpäin. Muutamia uusia ovia on avautunut. Suma purkautuu. Ja toivottavasti monet meistä saavat levollista unta!
 
Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.
 
Seuraavaan kertaan saakka,
 
Karen
« Viimeksi muokattu: 09.05.2008 10:46:07 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #12 : 04.06.2008 11:30:14 »

Mitä maaplaneetalla tapahtuu?
HALLITSEMATTOMIA ENERGIOITA, PYSYMISTÄ VALPPAANA JA HYPPÄÄMISTÄ TAKAISIN SATULAAN

 
Kirjoittanut Karen Bishop ( www.whatsuponplanetearth.com)
30.5.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

 
Pitääkö kukaan putiikkia pystyssä? Ovatko asiat täysin hallitsemattomia? Miksi jotkut meistä tuntevat olevansa haavoittuvia, peloissaan, eksyksissä ilman peräsintä ja kaaoksen lisääntyessä kenties miettivät, mitä ihmettä on tekeillä? Onko tullut lähes mahdottomaksi laittaa edes varvastaan ulos ilman kummallisia ja epämiellyttäviä kokemuksia? Täytyykö meidän olla täysin omissa oloissamme suljettujen ovien takana, ilman yhteyksiä juuri mihinkään? Käytetäänkö meitä hyväksi rakkautemme ja ystävällisyytemme vuoksi? Tuntuuko joka käänteessä vaaralliselle? Valvotaanko asioita todellakin meidän parhaaksemme ja olemmeko sittenkään suojassa? Yhdistyvätkö kaikki palaset todella hitaasti, jotta uusi asuinsijamme olisi koskematon korkeammissa ulottuvuuksissa?
 
Eikö meidän pitänyt tulla taivaaseen maan päällä, kun lopultakin saavutimme tämän seuraavan tason? Jos tosiaankin olemme nyt korkeammassa ulottuvuudessa, miksi on niin epämiellyttävää ja ennustamatonta?
 
No… Olemme todellakin saapuneet korkeammalla värähtelevään todellisuuteen ja tässä on muutamia ajankohtaisia ilmentymiä, mutta kuten aina, olemme vaiheessa, mikä saadaan loppuun, eikä se tietenkään kestä ikuisesti. Mutta minun on sanottava, että tämä on yksi kummallisimmista ylösnousemusvaiheista, mitä olen nähnyt, ja se on enimmäkseen olemassa nyt oman valinnanvapautemme ja henkilökohtaisten värähtelyjemme vuoksi.
 
Parhaillaan olemme siirtymässä (koska emme olisi siirtymässä?) todellisuudesta, joka on riippuvainen energian hallitsemisesta, täydellisen riippumattomaan todellisuuteen. Olemme nyt ohjaksissa ja on erittäin tärkeää, että teemme päätöksiä itse, ulkopuolisten ja matalammalla värähtelevien energioiden horjuttamatta - tai myöskään niiden vaikutteiden, jotka tulevat ihmisiltä, jotka näkevät asiat täysin erilaisen suodattimen läpi tai toisenlaisella asenteella.
 
On tärkeää, että vetäydymme tarvittaessa etäämmälle ja muistamme, kuka olemme ja mitä tulimme hyödyttämään… jotta muistutamme itseänne siitä, mitä olemme täällä tekemässä - emme sitä mitä toiset ehkä haluavat. Tällä tavalla pysymme valppaina siinä, minkä tiedämme olevan parhaaksi itsellemme ja planeetalle.
 
Kun saavuimme tähän viimeisimpään korkeammalla värähtelevään todellisuuteen, meistä saattaa aluksi tuntua hyvin paljaalta. Tämä johtuu siitä, että korkeammalla värähtelevissä todellisuuksissa on niin paljon vähemmän tiheyttä, että meistä saattaa tuntua siltä, ettei meidän ja kaiken muun välillä ole juuri mitään.
 
Tässä mielessä meistä saattaa tuntua hyvin haavoittuvalta ja suojattomalta. Kenties jopa vereslihalla olevalta ja avuttomalta, mutta näin tilanne on, koska voimme nähdä paljon enemmän siitä, mitä on, tarvitsematta katsoa matalammalla värähtelevien energioiden tiheiden muurien tai metsien läpi. Ja se mitä nyt voimme nähdä, voi tuntua pelottavalle, pimeälle, kenties epämiellyttävälle ja se ehkä pelästyttää meidät. Monet asiat ovat nyt avoimia. Muurit ja tiheys ovat hyvin paljolti hävinneet.
 
Tämän lisäksi olemme luopuneet hyvin paljosta matalammalla värähtelevästä ja tiheästä energiasta itsessämme… Näin vanhat puolustusjärjestelmämme eivät ole enää käytettävissä. Olemme todellakin haavoittuvia ja vereslihalla.


Mitä ilmentymiä tästä nykytilanteesta sitten saattaa olla?

 
Terveyden osalta monilla on erilaisia kokemuksia lääkkeistä. Emme ehkä reagoi tiettyihin lääkkeisiin samalla tavalla kuin ennen. Tai jokin lääkeyhdistelmä ei ehkä toimi samalla tavalla. Tämä johtuu avautumisesta korkeammalle värähtelylle ja se saa aikaan uusia asetelmia ja muutoksia järjestelmissämme. Verenpaine voi myös oikutella - liian korkea jonkin aikaa ja sitten yhtäkkiä kummallisen matala. (Etsikää tarvittaessa lääketieteellistä apua - kaikki eivät ole ylösnousemusoireita.) Painoa putoaa lopultakin! Jeee! Minulta on pudonnut lähes seitsemän kiloa maaliskuun lopun jälkeen. Meidän ei tarvitse enää pitää itsessämme tuota suoja- ja valotiheyttä toisten vuoksi.
 
Näennäisen kaaokseen ja stressaavan tilanteeseen ilmentyy nyt ratkaisuja ja monet huomaavat olevansa terveempiä ja hyvinvoivempia kuin koskaan.
 
Tarkoituksenmukaisten rajojen opetteleminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Ylösnousemusprosessi tuo säännöllisesti vaiheita, joissa rajat vähenevät pienemmän tiheyden vuoksi, ja olemme nyt taas yhdessä tällaisessa vaiheessa. Rajoista tulee ohuempia ja ohuempia ja meidän on oltava tietoisempia vahvempien rajojen asettamisessa - erityisesti nyt kun vanhasta maailmasta ja vanhoista värähtelyistä ei ole enää paljon jäljellä monien kiinnipidettäväksi ja he tietenkin pyrkivät tarttumaan kiinni jostain muusta, monta kertaa korkeammalla värähtelevistä ihmisistä.
 
Tämä liittyy myös pimeyteen, joka yrittää pitää kiinni. Näin erittäin tiukat rajat ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Jos olet siis niitä, jotka ovat täällä palvelemassa avun tarvitsijoita, nyt on aika olla tarkkana tarkoituksenmukaisista rajoista itsesi ja toisten välillä. On oltava tietoinen siitä, ettei ota toisten energioita, mikä on hyvin luontaista valotyöntekijöille ihmistyyppimme vuoksi. Yliauttaminen, liika myötätunto ja toisten tarpeiden asettaminen omiemme edelle voivat myös saada aikaan tämän tilanteen.
 
Jos olet tavallisesti hyvin avoin, luottava, jakava ja hyvin huomaavainen terveiden ja sopivien tapojen osalta, saatat hyvinkin rasittua nyt ja tulevina aikoina. Syy tähän saattaa meidät toiseen ajankohtaiseen tilanteeseen.
 
Yllämainitun energioiden roikkumis- ja kiinnipitämistilanteen ohella paljon vanhasta todellisuudesta hajoaa nyt ja tämä saa aikaan epätavallista ja pelokasta käyttäytymistä monissa, mm. ihmisen luontainen taipumus pitää huolta itsestään, suojella itseään, tarttua johonkin pelastaakseen itsensä ja näin unohtaa täysin kokonaisuus näinä stressaavina, pelottavina ja rauhattomina aikoina.
 
Täällä USA:ssa tunnemme painetta nopeasti kohoavista polttoaineen ja ruuan hinnoista - muutamia mainitakseni. Tämä voi aiheuttaa monille jatkuvan rauhattomuuden, pelon, turvattomuuden ja epävarmuuden tunteen. Niille jotka ovat herkkiä, voi olla hyvin pelottava haaste napata näitä energioita. Mutta tämä on osa romahdusta. Tämä on osa vanhan kuolemista. Meidät käännetään nurinpäin voidaksemme alkaa alusta.
 
Tämä romahtaminen on myös planetaarinen tapahtuma, koska vanhaa tiheyttä ei ole enää paljon kiinnipidettäväksi. Täiden USA:n intensiivisten tapahtumien lonkerot leviävät ja lopulta vaikuttavat kokonaisuuteen huomattavasti. Lisäksi ympäri planeettaa tapahtuu uudelleenharmonisoitumista tai -järjestelyä, mikä ilmenee maan muutoksina ja monina muina asioina. Millaisessa siirtymäajassa todellakin olemme!
 
Ihmisen luontainen taipumus voi olla selviytyminen. Niinpä voimme huomata monien, jotka kovasti pitävät huolta itsestään, tekevän asioista vaikeita toisille. Tämä on osa prosessia. Niille jotka tukevat kokonaisuutta ja jotka näkevät yhtenäisyyden romahduksen aikaansaamana luonnollisena sivutuotteena, nämä ajankohtaiset ajat voivat osoittautua pettymystä aiheuttaviksi, uuvuttaviksi, hyvin surullisiksi ja aivan varmasti myös epämukaviksi.
 
Koemme nyt siirtymää, jossa jätämme taakse vanhan maailman ja aloitamme siirtymisen yhtenäisyyteen. Tämä saa aikaan kaaosta, painetta, surua ja murhetta, mutta samanaikaisesti ilmentyy myös tämän uuden yhtenäisyyden alkuja. Kuten jokaisessa siirtymässä, alussa voi olla vaikeaa ja sitten lopulta tilanne kehittyy kuin vierivä lumipallo ja korkeammin värähtelevästä todellisuudesta tulee ajankohtainen, uusi todellisuus.
 
Niinpä eroamme ja sitten taas palaamme yhteen. Yhdistymme taas, sitten kun jotkut meistä ovat romahtaneet, menettäneet hallinnantunteen, saaneet paniikkikohtauksia ja tunteneet suurta pettymystä ja surua tähän ajankohtaiseen asemaamme liittyen. Mutta tietäkää, että tämä on vain osa suurta ja massiivista siirtymää. Tämä on alkua ja nämä kokemukset lopulta johtavat täysin uuteen yhtenäisyyteen.
 
Energioita häviää nyt. Tiehyttä lähtee. Tämä katkaisee tai hajottaa vanhoja malleja ja käyttäytymistapoja ja toisinaan saattaa tuntua siltä, että tapahtuu romahdus ja roikutaan yhdestä langasta. Kuka pitää putiikkia pystyssä? Kuka hallitsee tilannetta? Voiko kaikki tapahtua nyt ilman selviä sääntöjä tai suuntaviivoja? Tämä näennäisen hallitsematon energia on ilmentymä korkeammasta värähtelystä. Se ilmentää uutta avautumista ja laajentumista.
 
Meidän tehtävämme on asettaa uudet suuntaviivat ja tavat. Emme kenties ole tottuneet tähän uuteen vapauteen… tähän uuteen hallitsevien tai tiheämpien energioiden puutteeseen tai toisin sanoen siihen, ettei asioilla ole kantta päällä. Yhtäkkinen ja täydellinen vapaus voi tietenkin aiheuttaa kaaosta. Asiat ovat nyt täysin avoimia, uusi laajentumistaso on saavutettu ja tässä uudessa avoimuudessa on edelleen matalammalla värähteleviä energioita. Ne menevät paniikkiin epävarmoina siitä, minne mennä, ja joko pitävät kiinni korkeammalla värähtelevistä energioista (mikä tarkoittaa monia meistä ja luo tarvetta rajojen tiukentamiseen) tai menevät itsesuojelumoodiin ja unohtavat kokonaisuuden.
 
Taas kerran, niille meistä jotka värähtelevät korkeammalla ykseydessä, tämän panikoivan ja itseä palvelevan energian lähellä oleminen voi olla suorastaan kammottavaa. Muistakaa myös, että nämä panikoivat energiat käyttävät väärin huomaavaista ja välittävää luonnetta ja ottavat sen itsestään selvyytenä. Ne ovat hyvin peloissaan ja unohtavat yhteytensä Lähteeseen.
 
Kaikki tämä voi saada jotkut meistä haluamaan pysymistä kotona omassa pyhätössämme emmekä halua rohjeta mennä enää ulos! Mutta kuten aina, on myös hyviä uutisia.
 
Muita ilmentymiä? Kun alamme asua korkeampien ulottuvuuksien todellisuudessa, kaikki energiat jotka ovat poissa tasapainosta tai toisin sanoen äärimmäisiä suuntaan tai toiseen, yrittävät luonnostaan tasapainottua. Tämän täytyy tapahtua, jotta täällä voi olla. Niinpä huomaamme rasittuvamme ja meillä on hyvin epämiellyttäviä kokemuksia liittyen tasapainottomiin energioihin itsessämme. Käyttäytymistapamme jota olemme pitäneet oikeana ja hyvänä, ei ehkä palvele meitä nyt hyvin. Olemme sellaisia kuin olemme, koska ajattelimme tämän olevan korkein ja parhain tapa.
 
Meille näytetään nyt korkeammalla värähteleviä energioita eivätkä ne ehkä ole sitä, mitä olemme niiden kuvitelleet olevan. Uuden välittämis- ja auttamistavan opetteleminen on yksi näistä. Aiemmin matalammalla värähtelevässä todellisuudessa olemme ehkä uskoneet, että jonkinlaista auttamismuotoa tarvittiin, mutta havaitsemme nyt, ettei näin ole asianlaita. Oikean auttamisen ja välittämisen oppiminen on yksi asia, mutta on paljon, paljon muutakin.
 
Asumme nyt paljon korkeammalla värähtelevissä energioissa. Tämä saa aikaan paljon liikettä sisä- ja ulkopuolella ja paljon kaaosta. Periaatteessa hyvin monet asiat järjestyvät uudelleen ja muuttuvat. Monet tämänhetkisistä kokemuksistamme fyysisessä maailmassa ovat sen ilmentymiä, miten värähtelemme sisällämme. Miten kummallisia tapahtumia meillä nyt onkin, niin tietäkää, että ne ovat vain heijastusta siitä, mitä on sisällämme, ja koska värähtelemme nyt paljon korkeammalla, nämä ilmentymät tulevat hyvin nopeasti. Mutta nämä epämiellyttävät ilmentyvät voivat palvella myös upeana työkaluna oman värähtelymme säätämiseen terveempään ja tasapainoisempaan tilaan.
 
Yksi hyvä lääke tai hyvä asia on pysyminen vain hiljaa keskuksessamme, ilman tarkoituksellista käyttäytymistä ja ilman tavoittelemista, "laittamista tuulemaan" ja asioiden liikuttelua tai työntämistä. Voimme sallia näiden vanhan energian romahdusten tai hajoamisten yksinkertaisesti tapahtua. Tämä saa suuren osan vanhasta itsestämme pois tieltä ja sallii avun tulemisen luoksemme. Kyllä, avun ja tuen. Näin voimme pysyä paikallamme ja astua taaksepäin romahduksen tapahtuessa.
 
Sen tietäminen, kuka olemme, yhdistymällä korkeampaan itsemme ja vahvemmin Lähteeseen on aina asia, josta pidetään kiinni, eikä tämä koskaan muutu.
 
Meidän ei tarvitse hylätä tapaamme rakastaa anteliaasti, antaa, opastaa ja olla huomaavainen ja kunnioittava. Meidän täytyy vain tietää, ettei suuri osa kokonaisuudesta ole vielä päässyt siihen saakka, missä me olemme, mutta kun näin tapahtuu, voimme hengähtää, luottaa enemmän, vähentää rajoja ja rentoutua.
 
Apua, tukea, yhtenäisyyttä ja rakkautta on suoraan horisontissa. Voin kertoa teille tämän, koska minulla on tämä kokemus juuri nyt itselläni, ja jos et aivan vielä koe tätä, koet hyvin pian - olen siitä varma. Joillakin teistä on saattanut olla tämän tunne jo jonkin aikaa. Olemme kaikki eri tasoilla ja eri aikajanoilla, joten kaikki on aina jumalaisen täydellisessä järjestyksessä.
 
Kun hajoaminen alkaa vähentyä, niin uusi yhtenäisyys ja uudet yhteydet saapuvat. Ja sitten meistä tuntuu taas, aah, niin upealta. Täällä on niin paljon rakkautta - en pysty alkuunkaan kertomaan sitä teille. Se voi saada haluamaan itkeä vuolaasti ilosta ja kiitollisuudesta näiden uusien ja korkeammalla värähtelevien yhteyksien vuoksi. Täällä on niin paljon rakkautta! Niin paljon rakkautta ja ykseyttä! Romahtaminen, luovuttaminen, meneminen pois tieltä ja salliminen itsensä hajota päästävät myös avun, rakkauden ja ykseyden tulemaan.
 
Olemme viimeistelemässä siirtymäprosessia. Hajoamis- tai häviämisvaihe on aina vaikea. Mutta uudelleenyhdistymisvaihe on kerrassaan upea. Voi, se on todella kerrassaan upea! Kesäkuu tuo tullessaan paljon enemmän uudelleenyhdistymistä. Tällä erää voimme siis tarvittaessa perääntyä ja katsoa ulkopuolisen todellisuuden kaatumista, pysyä omassa pyhätössämme rakkaidemme kanssa, pitää tiukkoja rajoja ja olla valmiina luomaan lisää uutta, kun asiat asettuvat ja harmonisoituvat vähän lisää tulevina aikoina.
 
Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina…
 
Seuraavaan kertaan saakka,
 
Karen

 
 
Ote kirjasta "The Ascension Companion" (= ylösnousemuskumppani)
 
LUOTTAMUS
 
Luota, luota ja luota vielä vähän lisää.

Tämä voisi hyvinkin olla yksi tärkeimmistä ylösnousemusprosessin mantroista. Tämän monta kertaa hämmentävän prosessin läpikäyminen voi saada miettimään, onko kaikki sittenkään jumalaisen täydellisessä järjestyksessä.
 
Kun ylösnousemusprosessi hitaasti mutta varmasti luo korkeamman tason ja korkeammalla värähtelevän ihmisen, kun saavutamme näitä uusia ja korkeampia olemistapoja, ne eivät aina ole sitä, mitä odotimme. Ja kun elämästämme lähtee pois niin paljon asioita tapahtuvien muutosten myötä, saatamme ihmetellä, mitä ihmettä oikein tapahtuu. Vaikka emme ehkä toisinaan tietoisesti tiedäkään, miksi ja mihin elämämme on kehittymässä, vain prosessiin luottaminen voi tuoda meille paljon lohtua ja helpotusta.
 
Alemmilla tasoilla asioissa ei ehkä ole järkeä, mutta korkeamman ulottuvuuden tasoilla ne ovat aina täysin järkeviä. Vaikka lause "kaikki on aina jumalaisen täydellisessä järjestyksessä" saattaa toisinaan kuulostaa kuluneelta ja vanhan toistolta, siinä alkaa olla järkeä, sitten kun pystymme näkemään henkilökohtaisen kokemuksemme läpi, että tämä prosessi on täydellinen.
 
Kun olen tarkastellut asioita korkeamman ulottuvuuden tasolta uudestaan ja uudestaan, täydellisyys on aina ilmeistä. Asiat toimivat aina kuin täydellisesti rasvattu kone. Ja vaikka muulta näyttääkin, nämä kummalliset ja hämmentävät tapahtumat ovat tukemassa meitä kaikin tavoin.
 
Esim. yksi tyypillinen korkeamman tason tilanne on kumppanien eroaminen. Monta kertaa olen nähnyt ihmisten käyvän läpi sellaista, minkä he tulkitsevat "virheeksi" tai tuskalliseksi kokemukseksi, missä romanttinen kumppani jättää heidät. Tämä tuskallinen kokemus asettaa heidät tavallisesti uhriasemaan. Melkein aina korkeammalla sielutasolla ilmaistaan tällöin valtavaa rakkautta. Toinen kumppani tietää, että toinen on valmis kokemaan enemmän korkeampaa tarkoitustaan tai on valmis laajentumaan ja kasvamaan ja näin hän jättää tämän antaakseen hänelle hyvin tärkeän tilaisuuden.
 
Samalla elämänalueella voi ilmentyä toinenkin tilanne. Kumppanit eroavat, koska planeetan värähtely on saavuttanut tietyn tason. Ennen syntymistä suostuimme täyttämään tiettyjä rooleja ja tarkoituksia. Jokaisella meistä on useita sielunkumppaneita ja sieluryhmässämme on monia. Tulimme palvelemaan toistemme kumppaneina ja tukijoina… emme välttämättä romanttisina kumppaneina.
 
Kun planeetta saavuttaa tiettyjä taajuuksia, aktivoidumme ennen syntymää tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Tässä mielessä eroamme niistä, joiden kanssa olemme olleet ylösnousemusprosessin tietyssä vaiheessa. Meidän on nyt täytettävä uusia ja erilaisia rooleja, ja siksi meidän on mentävä eri suuntiin.
 
Alemmilla tasoilla tämä voi ilmentyä yhtäkkisenä kyvyttömyytenä tulla toimeen. Mutta tosiasiassa korkeammilla tasoilla meidän on erottava ja luotava tarvittava liikevoima alemmilla tasoilla. Jos emme ole täysin tietoisia korkeammalla sielutasolla, tapahtuu tilanteita, jotka saavat meidät vääjäämättä siihen, missä meidän täytyy olla ja missä olemme päättäneet olla.
 
Korkeammilla sielutasoilla on aina suurta ja laajaa rakkautta. Tämä on hyvin selvää, kun ajatellaan sitä rakkautta, mitä meille osoittavat ei-fyysiset "oppaamme" tai ne ei-fyysiset olennot, jotka ovat päättäneet vartioida meitä tämän prosessin aikana. Meitä ei koskaan hylätä tänne. Meidät jätetään vain yksin, jotta voimme kasvaa ja laajentua kokemisen avulla. Työn, rakkaiden, rahan tai terveyden menettäminen ovat kaikki osa prosessia, joka on suunniteltu saamaan meidät siihen tilanteeseen, missä meidän täytyy olla. Asioita ohjataan aina korkeamman ulottuvuuden tasoilla.
 
Jos olet valinnut tämän sivun, sinua muistutetaan siitä, että kaikki on jumalaisen täydellisessä järjestyksessä. Sinun pyydetään luottamaan, vaikka et ehkä tietoisesti tiedä nykyisen kokemuksesi syistä. Kun kehityt ylösnousemusprosessin aikana ja kohoat korkeammille tasoille, mikä tekee sinulle mahdolliseksi "näkemisen" verhon läpi, tulet tietämään ja ymmärtämään, mistä tässä kokemuksessa oli kyse.

 
***************************
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #13 : 15.06.2008 09:35:37 »

Mitä maaplaneetalla tapahtuu?
OUUUUU…JEEEEEE! VALMISTUTUKAA!

Kirjoittanut Karen Bishop ( www.whatsuponplanetearth.com)
11.6.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!


Yhteys on lopultakin taas muodostumassa! Miten hurjalla ja näennäisen ennustamattomalla ajelulla olemmekaan olleet, mutta jos ymmärrämme, mitä todella tapahtuu, kaikessa voi olla järkeä. Asiat edistyvät oikeilla raiteilla, kun jatkamme kulkemistamme ylöspäin henkisen kehityksen tikapuita pitkin.

Kun aina vain suuremmat massat osallistuvat tähän prosessiin, vaiheet toistuvat uudestaan ja uudestaan, mutta paljon suuremman vaikutuksen kera, koska niin paljon useammat asiat on käärittynä korkeammin värähteleviin energioihin. Ja lisäksi, mitä korkeammalla me värähtelemme, sitä intensiivisemmäksi ja voimakkaammaksi jokainen liike ja muutos tulee.

Kun tämä prosessi toden teolla alkoi vuoden 2000 tietämillä, eturivissä vain harvat kokivat monia ylösnousemusprosessin aiheuttamia vaikutuksia. Jokaisen onnistuneen vaiheen myötä aina vain lisää sieluja pääsee mukaan ja näin pääsemme lähemmäs ja lähemmäs taivaan luomista maan päälle ja planeetta lähestyy niitä visioita, joita useimmilla meistä on uudesta, kauniista maapallosta, jollaiseksi tiesimme sen lopulta tulevan.

Missä olemme siis nyt ja mitä on lähihorisontissa? Kesäkuun 21. päivän päivänseisaus vaikuttaa hyvin merkittävästi, mutta miksi näin on, mitä se saa aikaan ja miten itse asiassa päädyimme tähän?

Tammikuusta tähän saakka

Kun olimme täysin saapuneet seuraavalle tasolle tai seuraavaan ulottuvuuteen (maaliskuun lopussa), aloimme kokea ilmentymiä asumisesta korkeammassa värähtelyssä. Normaalien rajojemme menettäminen oli ilmeistä. Tämä sai monissa aikaan tunteen, ettei rajojamme kunnioitettu, että olimme vaarassa tai emme olleet turvassa ja että olimme paljaita ja haavoittuvia.

Mitä korkeammalla värähtelemme, sitä vähemmän tiehyttä on sisä- ja ulkopuolellamme ja rajojen menettämisen tunne on hyvin yleistä.

Toinen tavallinen ilmentymä monilla oli se, että yhdistyimme taas ihmisiin, joita emme olleet aikoihin nähneet - oli perheiden jälleentapaamisia ja vanhoja yhteyksiä tuli taas pintaan. Tämä johtuu siitä, että saapuessamme "toiselle puolen" yhdistymme rakkaidemme, sisariemme, veljiemme ja niiden ihmisten parhaisiin puoliin, joiden kanssa meillä on ollut aiemmin yhteyksiä. Jos tätä ei tapahtunut fyysisesti, joillakin oli sama kokemus unitilassa.

Kylmän tunne ja kyvyttömyys lämmetä on yksi ilmentymä siirtymisestä yhdestä ulottuvuudesta tai värähtelystä toiseen… tai toisin sanoen muutoksen läpikäymisestä. Itkemistä vanhan tai niiden energioiden menettämisen vuoksi, jotka eivät voi enää olla korkeammassa värähtelyssä, tapahtui myös, vaikkeivät monet tietoisesti tietäneetkään, miksi he olivat niin tunteellisia. Romahtamisen tunne on myös ylösnousemusprosessin tavallinen tapahtuma, koska hyvin monet asiat meissä alkavat avautua, lähteä ja irrottautua näinä aikoina.

Aloimme myös värähdellä korkeammalla ja näin tulla korkeammin värähtelevään tietoisuuteen siitä, ettemme voi pelastaa toisia tai tätä planeettaa. Kun yritämme mennä sinne, missä muut ovat, tai alemmalla värähtelevään tilaan, meidän on pudottava alaspäin ja tätä voi tehdä vain tietyn ajan. Meidän ei tarvitse "pudota" enää, koska tänä aikana monet "tulevat ylöspäin".

Tämä tuo meidät siihen, missä nyt olemme. Meidän on vetäydyttävä ja sallittava niille energioille, joiden tarvitsee kokea herääminen ja muutos, tilaisuus päästä tähän tilaan omin avuin. Jos jatkamme menemistä sinne, missä ne ovat, ja yritämme kannatella ja tukea niitä, ryöstämme niiltä vain tilaisuuden osua pohjaa ja sitten pyytää muutosta, kokeilla jotain toisenlaista, päästä uuteen tietoisuuteen itse, pyytää apua ja mikä tärkeintä, olla halukas kuuntelemaan ja ottamaan vastaan täysin uusi tapa.

Näiden vuosien aikana jolloin olen kirjoittanut näitä raportteja, olen aina uudestaan ja uudestaan saanut kritiikkiä, vihaa, vastustusta ja "oikaisuja" niiltä, jotka eivät ole vielä valmiita tai joilla ei ole vielä kokemusta elämisestä korkeammassa ulottuvuudessa. He tarkastelevat asioita 3D-todellisuuden suodattimen läpi. Noista vanhoista suodattimista kiinnipitäminen voi kovasti hidastaa meitä nyt. Ja tämä tulee hyvin ilmeiseksi niille massoille, jotka tulevat kannoillamme.

Kuten olen sanonut hyvin monta kertaa, asuminen korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole sitä, mitä luulimme sen olevan. Se on hyvin erilaista, kuin mitä vanha 3D-mielemme voi käsittää. Minua kehotetaan uudestaan ja uudestaan olemaan yhteydessä niihin, jotka harjoittavat 3D-havaintotavan henkisyyttä ja new age -ajattelua enkä pysty olemaan mukana. Monien asioiden on tuhouduttava, kun värähtelemme aina vain korkeammalla. Meidän on oltava valmiita näyttämään muille, jotka ovat nyt halukkaita päästämään irti, uusi ja korkeammalla värähtelevä olemis- ja havaitsemistapa.

Ylösnousemusprosessin aiheuttama epämukavuus on suunniteltu sallimaan sielujen olla valmiita avautumaan jollekin uudelle; käsittämään, että se minkä he luulivat todelliseksi, ei ollutkaan sitä; olemaan valmiita päästämään irti hallinnasta ja ottamaan vastaan apua ja neuvoja joltain, joka on ollut uusissa ja korkeammin värähtelevissä tiloissa ja kenties luottamaan siihen.

Tämä ylösnousemusprosessi saa aikaan monien asioiden hajoamisen ja monista asioista irtipäästämisen. Ja tämän hajoamisen kautta yhdistymme sitten täydemmin korkeammalla värähtelevän todellisuuden tapoihin. Jos ryntäämme yrittämään kaiken pelastamista, ennen kuin sillä on ollut tilaisuus antaa periksi ja avautua jollekin uudelle, me vain hankaloitamme romahtamisprosessia. Ja romahtaminen on elintärkeä askel ylösnousemusmatkalla.

Näin päästään vuoden 2008 kesäpäivänseisaukseen. Rajamme ovat vähentyneet ja verho on ohentunut, ja tässä prosessissa monia on käytetty hyväksi ystävällisyytensä, huomaavaisuutensa, rakkautensa ja niiden tapojen tukemisen vuoksi, jotka vallitsevat korkeammassa todellisuudessa.

Nämä tavat ovat luontaisia useimmille valotyöntekijöille, ja näin voi olla vaikeaa olla käyttämättä niitä matalammalla värähtelevässä todellisuudessa. Korkeammalla värähtelevässä todellisuudessa kaikki ilmentävät näitä piirteitä ja vallitsee ihana antamisen ja saamisen tasapaino, kun jokainen sielu antaa tasaveroisen osansa kokonaisuuden luomiseen täydellisen kauniissa tasapainossa. Mutta emme ole vielä aivan siinä saakka.

Päivänseisaus saa aikaan monia asioita ja muuttaa tätä tilannetta jossain määrin. Ja se saa paljon aikaan pelkällä olemassaolollaan. Se mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä, vaikuttaa siihen, miten se värähtelee. (Tästä lisää myöhemmin tässä raportissa.)

Kävimme läpi tammikuusta 2008 alkaneen "odotusjakson", että mahdollisimman moni sielu saisi mahdollisuuden päästä mukaan. Monet olimme valmiita siirtymään eteenpäin, mutta halusimme varmistaa, että mahdollisimman monilla olisi tilaisuus päättää, siirtyvätkö he korkeampiin ulottuvuuksiin vai eivät. Odotusjakso oli toisinaan turhauttava, mutta välttämätön.

Nyt aikaa on ollut riittävästi, joten ne jotka eivät ole vielä heränneet tai tehneet valintaansa päästä ulos ahneusajattelusta, jotka eivät ole vielä valmiita ottamaan vastaan ykseyttä ja kokonaisuutta, jotka eivät vielä tiedosta ympärillään olevan toisia eivätkä aivan valmiita rakastamaan ja kunnioittamaan veljiään ja sisariaan, saavat suuren "potkaisun" ja herätyskutsun kesäpäivänseisauksen tullessa.

Ne jotka ovat olleet enemmän kuin valmiita, kenties turhautuneita ja äärimmäisen pettyneitä siihen, miten asiat kehittyvät, jotka ovat halunneet ehkä lähteä maapallolta ja mennä kotiin ja kenties ihmetelleet, loppuuko pimeys koskaan, saavat palkkiona ihmeitä ja käsittämätöntä kauneutta.

Luulen tämän kuulostavan kummallisen raamatulliselta tai raivokkaalta, mutta näin tilanne ei lainkaan ole. Kyse ei ole tuomitsemisesta tai rankaisemisesta, kyse ei ole raamatullisesta profetiasta, vaan yksinkertaisesti energiasta ja sen toimintatavasta. Ei ole mitään oikeaa tai väärää, hyvää tai pahaa, vaan ainoastaan energioiden suhde toisiinsa. Kesäpäivänseisaustapahtumassa tulee paljon korkeammalla värähtelevää energiaa ja sen aikaansaannokset ovat merkkinä siitä, mikä on harmoniassa sen kanssa ja mikä ei.



Kesäpäivänseisaus 21.6.


Tämä energia tulee maan sisältä. Ja jo ennen 21. päivää meillä on energiaikkuna, joka alkaa kesäkuun puolenvälin tienoilla ja jatkuu päivän tai pari päivänseisauksen jälkeen.

Syvällä maan ytimessä on energiaa, jota ei ole käytetty tai vapautettu aioneihin. Se on ollut siellä koskemattomana oikeaan aikaan saakka. Oikea aika on nyt, koska värähtelytaajuus on nyt siinä kohtaa, että tälle korkeammalla värähtelevälle voimalle on turvallista ja aika tulla täysin maa planeetan pinnalle. Päivänseisaus aktivoi sen.

Korkeammalla värähteleviä energioita tulee nyt paljon enemmän sisältä kuin ulkopuolelta. Niitä tulee meidän jokaisen ja maan sisältä. Ja tämän vuoksi lähestymme nyt ykseyden ja yhteisöllisyyden aikaa. Ylläpidämme itseämme paljon enemmän kuin koskaan ennen, kun ilmennämme paljon korkeammalla värähtelevää energiaa sisällämme.

Korkeat polttoainehinnat täällä USA:ssa tukevat kovasti tätä prosessia. Perheet haluavat olla lähempänä toisiaan. Haluamme tukea toisiamme enemmän kuin koskaan. Tämä on vain paluutta ykseyden, yhteisöllisyyden, rakkauden ja tukemisen todellisuuteen jättäen taakse materialismin, ahneuden, erillisyyden ja itsekeskeisyyden todellisuuden.

Tämä energia siis sinkoaa jotkut korkeammin värähteleviin tapoihin ja ilmentymiin. Se yhdistää heidät siihen, mihin heidän on nyt yhdistyttävä sen mukaan, miten he värähtelevät. Kaikki on täysin harmoniassa yksilön ja sen mukaisesti, missä kohtaa hän on.

Tällä tavalla monet alkavat nyt yhdistyä unelmiinsa ja unelmakumppaneihinsa tai kenties saattaa nykysuhteitaan korkeammin värähteleviksi. Kyse on uusista yhteyksistä paljon rakastavammalla ja kunnioittavammalla tavalla ja yhdistymisestä myös täysin uusiin ilmentymiin.

Meidät aktivoidaan nyt suhteessa uuteen ja korkeampaan värähtelytaajuuteen. Kiinnitymme nyt yksilöinä ja maapallona täysin uuteen ankkuriin.

Se mikä ei ole harmoniassa tämän uuden yhteyden kanssa, saa suuren ravistuksen, jotta syntyy tilaisuus erilaiseen valintaan. Kuten useimmat meistä tietävät, saamme aluksi hyvin lempeän tärskyn, ja jos emme ole valmiita päästämään irti ja tekemään muutosta, meitä täräytetään vähän kovemmin jne., kunnes lopulta pääsemme tähän lopputulokseen suuren kärsimyksen kautta.

Ja kun riittävät massat ovat valmiita pyytämään apua, opastusta, tukea ja paljon muuta, ne jotka kantavat eniten valoa, toivotetaan kunnioittaen ja kiitollisina tervetulleiksi tiennäyttäjinä. Ja tällöin "julkisivumme" tukevat meitä valtavalla runsaudella.

Luoko kesäpäivänseisaus taivaan maan päälle ikuisiksi ajoiksi? Ei. Mutta tapahtuma antaa meille uuden ankkurin, mistä pitää kiinni, kunnes ylösnousemusprosessin seuraava vaihe tulee. Jos olet huomannut pudottelevasi asioita, asioiden "valuvan" sormiesi läpi ja olet ollut kummallisen kyvytön pitämään kiinni juuri mistään (joko kirjaimellisesti tai muuten), se johtuu vain siitä, että olemme nyt lopultakin taas kerran asemissa saamaan jotain täysin uutta, mistä pitää kiinni.

Kyllä, uusi ankkuri on tulossa viimeinkin. Oletko valmis?

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina…

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen



Ote kirjasta "Remembering Your Soul Purpose" (= Sielusi tarkoituksen muistaminen)

SUKUPUUSI

Ennen kuin vuodatamme energiamme ihmismuotoon, valitsemme tarkasti ne tilanteet ja värähtelyt, joille altistumme ja jotka tukevat parhaiten sitä tarkoitustamme tai "missiotamme", jonka aiomme suorittaa tämän nimenomaisen kokemuksen aikana.

Osa tätä värähtely-ympäristöä ovat vanhempamme tai ne yksilöt, jotka vaikuttavat meihin eniten. Kun olemme vasta äitimme kohdussa, alamme imeä hänen värähtelyjään sekä meitä ympäröiviä värähtelyjä. Myös isämme sperman värähtelyt vaikuttavat meihin. Siksi saatamme kantaa vanhempiemme käyttäytymismalleja ja piirteitä, vaikka emme olisikaan altistuneet heille paljon kasvaessamme.

Sama pätee elinsiirtopotilaisiin jne., jotka nyt ilmentävät luovuttajan kantamia, uuden elimen värähtelyjä. Mutta aivan kuin vanhempiemme tai merkittävien huoltajiemme osalta, näiden värähtelyvaikutusten on tarkoitus auttaa oman ainutlaatuisen, henkilökohtaisen värähtelymme muodostamisessa.

Nämä vanhempien värähtelyt vaikuttavat meihin useilla tavoilla.

Tunnen erään miehen, jota kutsun Deaniksi. Hänen luvallaan kerron hänen tarinansa. Dean syntyi köyhyyteen väkivaltaisen isän ja hyvin huolehtivan äidin ainoaksi lapseksi. Isä pilkkasi Deania, sivuutti hänet ja sanoi jatkuvasti, ettei pojasta olisi mihinkään, eikä hän koskaan pitänyt sanaansa Deanin suhteen. Isä hallitsi taloa hyvin ylimielisesti ja alistavasti rautaisella otteella. Aina kiireisenä ja hyvin aikaansaavana hän oli myös hyvin kurinalainen.

Kun Dean oli 14, hänen isänsä sanoi, että jos hän säästäisi riittävästi rahaa, hän voisi ostaa auton. Dean teki töitä ja säästi rahansa, ja kun oli aika valita uusi auto, Dean meni isänsä luo kertomaan tämän mahtavan uutisen, että tuo aika oli viimein koittanut. Isä vain katsoi poikaa ja sanoi: "En tiedä, mistä puhut. En aio auttaa sinua löytämään uutta autoa. Jätä minut rauhaan ja anna vetää täältä!"

Noihin aikoihin Deanin äiti alkoi rohkaista häntä lähtemään kotoa. Vaikka hän oli hyvin rakastava ja hoivaava nainen, hänen energiansa sanoi pojalle monin tavoin, että "lähde pois" ja ettei häntä haluttu enää tänne eikä hän ollut tervetullut. Hän alkoi myös hätistellä Deania pois aina, kun tämä tuli lähelle äitiä.

Niinpä 15-vuotiaana Dean lähti kotoa, aloitti uimahallien siivoamisen saadakseen vähän rahaa ja näin alkoi elättää itseään. Numerologiassa Deanin kohtalonnumero (syntymänumero) on kahdeksan. Kahdeksikkojen tarjoama erityislahja on ilmentäminen (erityisesti rahan) ja asioiden laittaminen tuulemaan. Deanin itseilmaisunumero on kaksi. Kakkoset ovat täällä diplomaatteina ja luomassa rauhaa ja kumppanuutta toisia haastamattoman, rakastavan ja tukea antavan energiansa kautta.

Onko Dean saanut aikaan sen elämän, mitä hän tänne tuli aikaansaamaan?

Dean on nyt "tee se itse" -miljonääri. Hän on se läheinen sielunystävä, jonka mainitsin aiemmin, joka auttoi minua ylösnousemusprosessin läpi taloudellisen toimeentulon lahjoillaan. Syntyminen köyhyyteen sai aikaan halun ja kontrastin, joka tarvittiin kannustamaan hänet luomaan jotain toisenlaista. Kurinalaisuudellaan ja halullaan todistaa isänsä olevan väärässä hän toteutti tarkoituksensa tulla upeaksi ilmentäjäksi. Isään ja autoon liittyvän kokemuksensa kautta hänestä tuli mies, joka pitää aina sanansa. Dean on yksi tuntemistani ihmisistä, joka tekee aina lupaamansa, on aina paikalla tarvittaessa ja on vakaa ja luotettava. Tähän päivään saakka - tunnettuani hänet kymmenen vuotta - puhun edelleen hänen kanssaan useita kertoja viikossa.

Lisäksi Deanilla on läheisyyden ja yhdistymisen erityislahja. Vaikka kahdeksikot voivat olla toisinaan hallitsevia ja tuomitsevia, Dean tasapainottaa tämän kakkosen halulla harmoniaan. Hän haluaa voimakkaasti yhteenliittymistä ja kumppanuutta, koska hänen äitinsä (ja isänsä) havainnollistivat hänelle päinvastaista torjumisensa kautta.

Pian tavattuani Deanin hänen äitinsä henki ilmestyi sänkyni jalkopäähän ja pyysi minua kertomaan Deanille jotain. Hän halusi minun kertovan hänelle, että hän oli hätistänyt pojan pois, koska hän halusi suojella tätä isältään. Se oli hänen osaltaan suuri rakkauden teko. Ja sielutasolla tiedämme tarkasti, mitä teemme auttaaksemme niitä sieluja, joihin olemme yhteydessä, heidän suurimmaksi edukseen.

Tämän vuoksi koemme niin paljon kontrasteja siihen, mitä haluamme maailmanlaajuisesti. Hallituksemme ja monet tämänhetkiset johtajamme täällä USA:ssa havainnollistavat meille valtavan määrän kontrasteja siihen, mitä haluamme, jotta riittävän moni yksilö herää ja haluaa saada aikaan muutoksen. Nämä kauniit sielut tukevat evoluutiotamme monumentaalisella tavalla palvellen sitä ilmentävinä majakkoina, mitä EMME halua, voidaksemme saada riittävän monelle halun luoda ja ilmentää sitä, mitä HALUAMME. He heiluttavat suuria punaisia lippuja ja yrittävät saada riittävästi huomioita saadakseen aikaan muutosta ja kasvua.

Sielutasolla menemme aina samaan suuntaan ja haluamme samoja asioita. Rakastamme kovasti toisiamme ja siksi jatkuvasti tarjoamme vaikutuspiirissämme oleville tarvittavan kontrastin auttamaan heitä kasvussaan, jotta he voivat tulla siksi, keitä he tulivat olemaan, ja luoda sen, mitä he tulivat luomaan. Kaikki on aina jumalaisen täydellisessä järjestyksessä, (aivan kuin rikkoutunut ruukku havainnollisti tämän osion alussa.)

Kun ennen annoin sielulukemuksia, yleisenä teemana oli se, että kumppani loi tietyn tilanteen jättämällä toisen tavallisesti epämiellyttävän kokemuksen kautta. Nämä asiakkaat olivat aina hyvin järkyttyneitä hylkäämisestä ja torjunnasta, mutta tapahtumassa oli itse asiassa kyse suuresta rakkauden työstä. Sielutasolla "hylkääjä" melkein aina lähti antaakseen kumppanilleen tilaisuuden kehittyä ja siirtyä suunnitelmassaan eteenpäin. Jos kumppani laahaa perässä, hänet tavallisesti jätetään, jotta hänet vapautetaan uuteen ja parempaan kokemukseen. Se on hyvin kaunis ja rakastava lahja - samanlainen kuin Deanin äidin antama.

Miten vanhempien värähtely muuten voi vaikuttaa meihin? Vanhempamme tai ensisijaiset huoltajamme antavat meille myös lahjansa ja kykynsä ja ilmennämme niitä tavoitteenamme sielutasolla saattaa ne vieläkin korkeammalle tasolle…

Deanin isän lahjana oli kurinalaisuus ja toiminta, ja hän välitti nämä Deanille, joka käytti niitä kauniisti luodakseen rahaa ja omaisuutta. Kahdeksikot eivät ilman kurinalaisuutta pääse kovinkaan pitkälle. Se oli tärkeä tekijä Deanin menestymisessä.

Deanin äiti oli hyvin rakastava ja hoivaava. Dean on aina ollut välittävä mies, joka jatkuvasti vie ystäviään ja asiakkaitaan päivälliselle ja varmistaa aina, että heillä on riittävästi syötävää ja heistä huolehditaan. Hän myös keskittyy itseensä, ja siitä saakka kun olen tuntenut hänet, hän on aina varmistanut, että hän itse saa hoivaa, syö hyvin ja ottaa aikaa lyhyisiin lepotaukoihin. Hän ei olisi päässyt siihen, missä hän on, ilman näitä vanhemmilta saamiaan kykyjä ja piirteitä.

Koska hän on täällä panemassa tuulemaan, Dean on myös uskomattoman kekseliäs. Kun hän ei voinut luottaa isäänsä uuden auton hankinnassa, hän oppi ottamaan asiat omiin käsiinsä. Ja koska hänellä oli hyvin vähän pienenä poikana, hänen oli tehtävä asioita siitä, mitä oli käytettävissä. Olen uudestaan ja uudestaan nähnyt hänen ratkaisevan jonkin ongelman tai luovan jotain lähes tyhjästä. Insinöörimielellään hän voi kehitellä asioita siitä, mitä hän löytää esim. vajasta ja keksiä jonkin prosessin tai epätavallisen vekottimen, joka palvelee tarkoitusta. Näitä lahjoja ja taitoja hän käyttää uudessa maailmassa, kun hän luo keksintöjä palvelemaan vasta kehittymässä olevia uusia tarkoituksia.

Kun ilmennämme vanhempiemme ja huoltajiemme erityislahjoja ja -taitoja, tarkoituksemme ennen syntymää oli saattaa ne vieläkin korkeammalle tasolle ja soveltaa niitä uuteen ja korkeampaan olemistapaan."

-----------


_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa
« Viimeksi muokattu: 15.06.2008 09:54:41 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #14 : 25.06.2008 11:31:10 »

Mitä maaplaneetalla tapahtuu? osa1.
TURVAPAIKKAMME LUOMISTA JA PYSYMISTÄ PAIKOILLAAN

Kirjoittanut Karen Bishop ( www.whatsuponplanetearth.com)
23.6.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys!

Henkinen evoluutioprosessimme jatkuu ilmentyen monilla eri tavoilla… ja se on edelleen hurjaa menoa toisinaan!

Nykyisiä, menneitä ja jatkuvia teemoja, miten nämä energiat mahdollisesti vaikuttavat meihin, ovat (riippuen siitä missä kohtaa olet omalla matkallasi):


- tunne laatikossa olemisesta eikä ole mitään paikkaa minne mennä
- ei halua tai kykyä olla juurikaan yhteydessä vanhan ja ulkopuolisen maailman kanssa
- paljon kaaosta, liikettä ja haasteita rakkailla ihmisillämme
- halua itsellämme ja rakkaillamme muuttaa alueille, missä on enemmän tukea
- irtipäästämistä toisten tukemisesta tai vanhojen energioiden kannattelemisesta
- valmius siirtyä eteenpäin ja luoda jotain uutta
- väsymyksen tunnetta ja tarvetta nukkua usein ja levätä
- alaselän kipua
- paniikin tunnetta
- outo tunnemuutos kohti uuden ja valmiin "pesäpaikan" halua
- kenties vain tunnetta energian pyörimisestä ympärillämme, kun se yrittää löytää uutta kotiaan joko täältä maan päältä tai matalammalla värähtelevästä todellisuudesta.

Energiat kohoavat nyt ja tämä saa aikaan paljon liikettä monilla alueilla. Päiväntasaus ja täysikuu toivat uuden ankkurin… ja tämä korkeammin värähtelevän energian uusi ankkuri liittyy itse maahan. Ylösnousemusprosessissa on todellakin kyse ylösnousemisesta maan kautta, joten haluamme pitää kiinni maasta ja sen uudella tavalla värähtelevistä energioista mahdollisimman paljon, jos haluamme varmistaa vakaamman ja harmonisemman matkan.

Lisää yksityiskohtia jatkuvista teemoista, joita tulee esiin nyt ja on tullut useiden viikkojen ja kuukausien aikana
:

Vanhat ja matalammalla värähtelevät energiat ovat nyt nopeasti romahtamassa. Jos jatkamme niiden tilassa olemista - vaikka vain läsnä ollen - niin pidämme niitä "pinnalla" vähän pidempään. Tämä estää ja viivästyttää prosessia sekä saa oman olomme ja niiden olon tuntumaan hyvin epämiellyttävälle, joita yritämme auttaa. Pohjaan osuminen on monille ainoa tapa ylöspäin ja ulos.

Tämä voi olla hyvin haastava tilanne niille, jotka kantavat paljon valoa, sillä maailmassa mistä alun perin olemme, tunnemme vain tavan auttaa, palvella, välittää syvästi, tukea ja rakastaa veljiämme ja sisariamme. Kärsimyksen katseleminen voi olla todella vaikea ja epämukava haaste, mutta kyse voi olla myös toisen matkan kunnioittamisesta ja arvostamisesta.

Jos vain odotamme vielä vähän pidempään menemättä pelastamaan, kärsivät löytävät omat vastauksensa sisältä, löytävät oman yhteytensä Lähteeseen eikä meihin, alkavat tehdä muutoksia, pyytävät apua ja alkavat nähdä, että tosiaan on toinenkin tapa. Kärsivien on jouduttava tilaan, missä he ovat lopultakin valmiita päästämään irti. Ja sitten kun he päästävät irti, heidän on tiedettävä, että heillä on tosiaankin paikka minne mennä. Ja tuo paikka on se, missä enemmän valoa kantavat ja ne, jotka ovat päässeet pidemmälle prosessissaan, nyt asuvat.

Kun kehitymme henkisen laajentumisen kehitystikkaiden askelmia pitkin, on erittäin tärkeää kunnioittaa ja kuunnella vanhimpiamme tai niitä, jotka ovat menneet edellä. Saapuminen uuteen tilaan väärän tietämisen ylimielisellä asenteella ja päästämättä irti egoenergiasta tukee vain perille pääsyä ovi tiukasti suljettuna.

Henkisten ja värähtelyhierarkioiden tilanne voi ilmentyä yhtäkkisenä tunteena, ettei halua mennä minnekään omasta lähitilastaan (sielunne ohjaa teitä olemaan paikallaan, koska korkeammin värähtelevä energianne kohottaisi alueita ja yksilöitä, joiden täytyy romahtaa tai osua pohjaan… vaikka ette tekisi yhtään mitään käydessänne vanhassa maailmassa, niin kyse on pelkästä korkeammalla värähtelevästä olemuksestanne).

Huomaatte ehkä myös, että kaikki yrityksenne siirtyä tilanne ulkopuolelle estetään. Tämäkin sallii toisten astua areenalle, kun ette ole enää paikalla tai käytettävissä. Monille meistä asetetaan tientukkeita estämään meneminen vanhoihin ulottuvuuksiin. Meidän on nyt aika keskittyä luomaan uusi ja korkeammalla värähtelevä tila juuri sinne, missä olemme.

Aiempina aikoina monia enemmän valoa kantavia ihmisiä kannustettiin sijoittumaan uudelleen tai he löysivät itsensä uudelta maantieteelliseltä alueelta tai jotain vastaavaa, jotta he kohottaisivat värähtelyä ja avaisivat näitä alueita korkeammalle olemistavalle. Nyt on juuri päinvastoin. Meidän täytyy pysyä paikoillamme, niin ettei matalammalla värähteleviä alueita "ravita" ja pidetä yllä.

Kyllä, meitä kannustetaan nyt luomaan omat pyhät paikkamme ja omat pikkuyhteisömme paikallisesti. "Palaaminen" vanhaan saa aikaan vain epäonnistumisia itselle, kyvyttömyyttä ilmentää ja paljon tientukkeita. Emme yksinkertaisesti voi nyt palata. Ja meidän on odotettava, että toiset kiipeävät tikkaita pitkin pyytämään apua, ovat valmiita hyväksymään uuden ja erilaisen tavan ja ovat valmiita kunnioittamaan niitä uusia olemis- ja elämistapoja, jotka ovat heidän ulottuvillaan, sitten kun he ovat todella lopultakin valmiita. Heidän on ensin pyydettävä. Heidän on oltava halukkaita. Meidän on nyt pysyttävä siellä, missä olemme, kunnes he koputtavat ovellemme.

Viimeaikaisia fyysisiä ilmentymiä:

Alaselän kipua. Tätä voi ilmentyä monille sen tuloksena, että tunnetaan olevan vähän tai ei ollenkaan tukea, kun edelleen asutaan vanhassa maailmassa, jossa kaikki on pakko tehdä itse. Taloudelliset pelot ja huolet, kun vanha on nopeasti romahtamassa, ja sen murehtiminen, miten selviydytään, ja vastaava voivat ilmentyä kipuna alaselän alueella ja monta kertaa johtaa myös hermopinteeseen jalassa.

Jos voimme päästää irti ja luottaa, ettei meidän enää tarvitse tehdä kaikkea yksin, että emme ole niin paljosta vastuussa itse ja että olemme asettumassa hyvin uuteen tilaan, jossa on uudet ilmentämistavat, niin asiat voivat helpottua vähän. Voitte myös kertoa itsellenne, että te ette tarvitse tätä fyysistä ilmentymää, koska ymmärrätte muutenkin sen, mitä on tekeillä!

Paniikkia, ahdistusta ja pelkoa. Monet asiat lähtevät pois ja vanhat tavat ja rakenteet ovat nopeasti häviämässä. Kun yhdistymme aina vain enemmän korkeampiin ulottuvuuksiin ja voimme luottaa, että kaikki tulee olemaan itsellämme ok, voimme helpottaa tätä pelkoa. Meidän on aina pidettävä kiinni aidon ja todellisen itsemme kultakimpaleesta (tai lahjoistamme ja taidoistamme) ja tietenkin yhteydestämme Lähteeseen. Nämä kaksi asiaa ovat aina läsnä ylösnousemusprosessissamme. Tämän vuoksi on hyvin tärkeää tietää, keitä olemme ja miten olemme täällä hyödyttämässä kokonaisuutta.

Jos ulkopuolinen todellisuus ei ole vielä valmis tukemaan uusia hankkeitamme, voimme aina jatkaa yksin, kunnes kuulemme tuon koputuksen ovelta. Voimme siirtyä tilaan, mikä tuntuu meille oikealta. Voimme luoda jonkin uuden tavan, mitä ei ollut vanhassa maailmassa. Voimme pysyä valppaasti siinä, minkä tiedämme olevan korkeamman järjestyksen mukaista, ja olla osallistumatta mihinkään vähäisempään. Silloin kun osallistumme vanhaan ja siihen, mitä ei enää sovi meille, alamme tuntea stressiä, ristiriitaa, ahdistusta, myllerrystä, masennusta ja turhanaikaisuutta, koska emme enää ole sopusoinnussa vanhan kanssa.

Selkämme kääntäminen vanhalle on nyt toimintatapana, ja jos sallimme itsemme tehdä sen, tunnemme uutta voimaa sisällämme ja olevamme paljon enemmän harmoniassa paremman tilan kanssa. Meidän on luotettava siihen, että tiedämme enemmän kuin massat, että tiedämme enemmän kuin ne, jotka edelleen pitävät valtaa (vaikkeivät pidäkään), että meidän ei tarvitse kuunnella toisten ajatuksia ja tapoja ja että tosiaankin tiedämme parahiten itse. Meidän on luotettava itseemme.

Vanhan taakse jättäminen voi luoda juuri tämän tilan meille. Ja kun muut ovat valmiita, he liittyvät seuraamme. He kuuntelevat ja liittyvät seuraamme, koska heillä ei ole muuta paikkaa minne mennä. Monia meistä opastetaan tänä aikana valmistelemaan uutta tilaamme ja "julkisivuamme".

Nämä energiat lisääntyvät edelleen, kun ne keräävät vauhtia. Yhdistymisestä sisariimme ja veljiimme, kasvotusten käytävistä keskusteluista, naapuriemme kunnioittamista ja rakastamisesta, koska olemme kaikki osa kokonaisuutta, ja erityisesti sen tiedostamisesta, mitä ympärillämme tapahtuu, on lopultakin tulossa normi. Romuttuva maailma tukee vain seuraavaa askeltamme ylöspäin evoluutiotikkaillamme ja kaikki kehittyy tosiaankin täydellisellä ja kauniilla tavalla.


Toivon sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina.

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen


jatkuu seuraavassa viestissä  ....  http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=8504.msg202897#msg202897


'

« Viimeksi muokattu: 25.06.2008 11:45:37 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: