Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.


Kiitos, kiitos, kiitos!

Kiitän Sinua osallistumisesta viimeviikkoiseen Prince Ean Rakkaushaasteeseen!

Ymmärrän, että eihän kaikilla voinut olla siihen nyt mahdollisuutta tarttua, mutta hyvä uutinen on, että kyseisen haasteen voi tehdä milloin vain – tai milloin vain uudelleen. Päiväkohtaiset haasteet jäävät säilöön blogini uumeniin ( Päivät 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7).

Tällaiset yksinkertaiset tehtävät antavat ainakin minulle valtavasti tietoa itsestäni. Yksinkertaiset, mutta eivät välttämättä aina helpot tehtävät. Mitä kertoo minusta, tai Sinusta, jos tuntuu vaikealta löytää 20 ominaisuutta, joita rakastan itsessäni? Entä mitä se kertoo, jos ne siirtyvät paperille kuin vettä vain? Jokainen pohtikoon itsekseen.

Anteeksianto kirvoitti ehkä eniten mielipiteitä ja jokainen mielipide oli oikein. Mielipidehän tarkoittaa: Olen tätä mieltä, siis ajattelen asiasta näin. Koska ajattelen näin, on se totta minulle, vaikkei se sitä jollekulle toiselle olisikaan.

Minulla on myös oikeus muuttaa mielipidettäni. Kun perehdyn johonkin paremmin ja saan asiasta lisävalaistusta, saatan huomata, että ajattelenkin asiasta nyt erilailla – näkökulmani on avartunut. Prince Ea haastoi meitä omalla tavallaan avartamaan katsantoamme ja astrologia on ollut monelle samanlainen haastaja.

Muistan muutamankin tapauksen, jossa asiakkaallani on ollut lähes kiveen hakattu käsitys itsestään ja omista mahdollisuuksistaan – kunnes olemme hetken tutkailleet astrologisen kartan kautta välittyviä juttuja. Niin vain se pinttynyt käsitys sai väistyä uuden oivalluksen tieltä.

Oivallukset ovat oivallisia. Ne vapauttavat murheesta, ne antavat uskoa omiin mahdollisuuksiin, ne antavat tukea uuden valinnan edessä.

Tällä viikolla viime viikon kaltainen voimakas energia kysyy, olenko sitä mitä olen, teenkö sitä, mitä olen tullut tänne tekemään ja ilmaisenko itseäni rehellisesti. Jos vastaus on ’kyllä’, niin Uranus yllättää iloisesti, jos ’en’, niin …

Gnōthi seauton – Tunne itsesi!

Viikon tarjous on oivalluksia täynnä!

 

Uusia löytöjä gravitaation maailmasta

Tänään maanantaina 16.10 klo 18.00 Seppo ja Päivi tekevät jälleen livelähetystä Facebookissa.

Seuraamaan pääset astro.fi:n facebook sivulta.